Faaliliuga mai Iapani

Anonim

Mamanuina, fausia e tusa ai ma mataupu faavae ma tulafono o le fale Iapani atoa. O le puna o mea o se masani tolu-potu potu potu i le fale o le P-3m faasologa.

Faaliliuga mai Iapani 14394_1

Faaliliuga mai Iapani
View mai le ala savali i le "Soundyard". Tuu seevae i luga o le malulu maa fola ma pasi i totonu o le potu
Faaliliuga mai Iapani
Laititi i luga o le Wallrobe ma Alatele. La Laoa faamanatu ia oe o tatou "i fafo o le fale"
Faaliliuga mai Iapani
O le potu malolo e vavaeeseina mai le "lotoā" faʻasesega faitotoʻa-vaega (fusu)
Faaliliuga mai Iapani
I le tulimanu o le "lotoa" faʻapipiʻi i le moni vaitafe o manumatia, o uiga eseese o le togalaʻau o le togalaʻau ua aoina
Faaliliuga mai Iapani
Sili atu le laupa. I le ogatotonu, i luga o le Tatami Station, e iai le hibatry mo le faia o lauti
Faaliliuga mai Iapani
Ritic NICHANEONAMA E teuteuina i se tusi i se ata ma le ata ma Caligraphic incest. O le laʻau vavaeʻese lona avanoa mai le isi potu
Faaliliuga mai Iapani
Faigofie ma faʻateleina le potu manaia ma le siʻitia o le potu e puipuia ai e le agaga o le fale Iapani
Faaliliuga mai Iapani
Iapani Mystery - sili atu nai lo le faigofie ma le laxlity
Faaliliuga mai Iapani
Sese Aai o le araisa shirma, matagofie lala, vaaia i le natura e manatu o se tasi o faavae faavae o aganuu
Faaliliuga mai Iapani
I le potu malolo, i luga o le sona lattice, o le fuli-Iapani cottset ua folasia
Faaliliuga mai Iapani
Pusa - tasi i lalo ifo o le isi - mai le tolauapiga o laʻau ma le faʻapipiʻiina o loka ma faʻataʻitaʻi-aoga aoga ma tutusa le potu
Faaliliuga mai Iapani
Le laulau ma le tulimanu tulimanu i totonu o le umukuka i totonu e faatusa

Tui o Rusia ma Iapani tu ma aga

Faaliliuga mai Iapani
O le umukuka o se mea e le masani ai filifilia filifilia o lanu ma foliga. I luga o puipui ma le taualuga - puipui ma araisa vao
Faaliliuga mai Iapani
O le uluaʻi mata, tapunia le ie puipui o loʻo i ai le faʻaaogaina o le masani o le Iapani
Faaliliuga mai Iapani
Faletaele. Mumu, paʻepaʻe, lanu laʻau, iinei, pei o le fale atoa, puleaina foliga masani masani

Faaliliuga mai Iapani

Faaliliuga mai Iapani
Vaeluaina o le fuafuaga ae leʻi toe fausiaina
Faaliliuga mai Iapani
Vaeluaga o le tino pe a uma ona toe fausia

Afai e te tilotilo i ai, i aso nei Lusia o le olaga, sa i ai ni nai tagata Iapani-Iapani faleaiga, e le taua le taavale faa-tekinolosi E tele taimi i o latou fale, e faia e tagata se potu Iapani-masani. Aisea ua fegalegaleai vavalalata ai lenei atunuu i o tatou manatu ma le malamalama o le matagofie? Mo le lua seneturi, o Europa o loo tau i luga o lenei mea lilo. Pepa - o iinei, avanoa i tagata uma, ae o le anotusi ...

Taeao. E ui e leʻi amataina le fs masani, e faʻafeiloaʻi ma ulufale i le fale mautotogi. O le uuina o se ato i luga o le malae vaʻalele, i le faʻata o le kapeneta ou te vaʻaia ai loʻu foliga le mautonu. O 'au o' aʻe ma laina lapotopoto i luga o le fola. E tusa ma i latou, atonu, o le a le mafai ona e pasiina lauulu ... e leʻi masani ai musika. E foliga mai o ni isi itula ma se avanoa manaia i luma ma se avanoa sili ona lelei i le malamalama i se mea i le lilo Iapani aganuu ma i le olaga o ana tagata tausitusi.

Lenei 3-potu potu fale ma se vaega o 80m2 i le P-3M faʻataʻitaʻiga ituaiga fale na faatau i le tolu tausaga talu ai. Faʻatau e aunoa ma le faʻamaeʻaina, faia le amataga o ia mea: tuʻu faʻatasi ai le faletaele ma le faleuila, ma le ulufale atu i totonu o le umukuka na masii mai le ala umukuka. Sa leai ni suiga i le vafeavale. Le isi, sa manaʻomia ona e filifili pe faʻafefea ona faʻamaeʻaina potu. Talu mai le aufaitau na foliga fiafia tele i sasaʻe, na latou mananaʻo e fauina a latou fale fou fou i mataupu faʻavae Iapani. Na latou fesoasoani ia i latou i totonu o lenei fausaga o le ata mai le ata "zen-i" nadezhda smirnova ma tusiata vladimir Karelov.

I totonu o le amataga faavaitaimi (e aunoa ma lenei fana e le tupu) Ou te alu faataamilo i le fale mautotogi ma taumafai e folau. Mai se tamai potu malolo ma maa lapotopoto i luga o le fola, e tolu potu tolu. O se tasi o latou na tosina vave ona mata: o mea uiga ese, pogisa, ma Tatami i luga o le fola, e foliga manino mo se mea taua ma leaga. E foliga mai i lena mea o le le taofiofi o le faitotoʻa, e ala lava ona o mai ma tamaʻi aigutu o se fafine i Kimono. Ioe, o se potu lauti lāʻi lea, o le mea sili ona taua i lenei fale ma ile masani ona afio i le gagana Iapani. Latalata ane o se potumoe ma se atigi fagu lapoa, tuʻimomomoina i se ie puipui ma le atunuʻu Iapani teuteu ma le puins o agaga leaga. O le faitotoʻa i le potu tele ma se sofa ma le faʻailoga a tamaiti tusitusi. Ou te mafaufau pe o le a le autu o lenei potu? Tamaiti? Potu malolo? Snah tuaoi o le umukuka. Mai le alatele, o le mauaina o se tamai potu fiafia, e mafai ona e alu i totonu o le faletaele. O le fale atoa.

E faigofie ona matauina o le totonu o loʻo vaevaeina i totonu o sone e lua - o le fafo, "auala" (iinei e alu i totonu o le pa o le lima matua. O le atunuʻu sone e aofia ai se potu ti, o se potu malolo, o se potumoe ma se umukuka. I le fafo, o le potu "lotoa", ulufale i totonu o le fale ma faletaele. I totonu o totonu o totonu, o le ogatotonu lea, i le "auala", e pei ona tatau ona iai, maa (maa, paluga siliva, popracirin maa).

O lenei Vaega e le faafuasei. O le manatu autu o tusitala o le fausiaina o se "lotoā", tuʻufaʻatasia le faapaologa taʻitasi. I mea uma, o loʻo iai potu - tutoʻatasi, e leʻo avanoa uma ole fesoʻotaʻiga. Ulufale i le fale mautotogi, e foliga mai i totonu o le faʻatoʻaga Iapani ma ona uiga uma: o lamepa papaʻe, laʻau, laʻau, ala ma fale I le aotelega, auā o le Iapani, o le togalaʻau i le fale o lona uiga tele. E oʻo lava i taulaga tetele pei o Tokyo, lea e maualuga le maualuga o i ai le atinaʻeina, o le aiga, pe a na ia te ia le fasi fanua ma tuu se fasi laau.

Auiliiliina o le fuafuaga, faʻasilasilaga se malie, manino "le o se Lusia" auiliiliga. O le faletaele sa i totonu o le sone i fafo, tusa lava pe tautala, "Naviliina". Mai le potumoe i le faleuila, na o maa. Jacky mafanafana fola. Fafine o autafa o le tane, latou te matua mafanafana lava. Aloese mai "dvrik" i le vevela o maa e le tatau. Aua o le Iapani e le taua. O tamaiti i lenei atunuʻu o loʻo faʻaauau pea ona savali i ni faapuupuuga tusa lava pe o le vevela i fafo atu o le faʻamalama e faʻaititia i le 5 vevela. Ae toe foi i le nofoaga o le faletaele. E ui ina feteenai ona alualu i luma oscow, e matua tulia ma le tu ma aga a Iapani. O le faleuila e faʻatagata i ai ma le mamao, ae o le pito i luga o le togalaʻau o le togalaʻau, ina ia faamalieina ai le lalelei o le aʻoaʻoga.

I le piggy bank o manatu

Faaliliuga mai Iapani

Faapitoa BAMBO HUT

E le pei o ni potu faaleaoaoga faʻatonutonu, o loʻo iai le faʻailoga o le prectir, o se tasi o vaega o luma i totonu o le pito i luma, e mafai ona faʻafefeteina faletaele i se siosiomaga. Ioe, ma na latou faaali mai lava i le matou maketi talu ai nei. Mosture-teteʻe Plastersport Planboard o pine ma uʻamea po o le palasitika poʻo le palasitika hacks, ma o mea uma e mafai ona "faʻamaligiina". Faʻamaoni, i latou le maeʻa o le soʻona tuʻuga, o le lautele lautele o le master viruices o le lalolagi mamanu i le ituaiga o le sili ona iloga o le plumping. Ae o le faʻaumaina o le faʻamanatuga, o lea o le au faʻauiga o le faʻavae o le paneta e matua vaapiapi.

Ae le o totonu o le totonugao ua teuteuina i ituaiga o ituaiga. O iinei, avanoa e faʻalauteleina ona o uluaʻi ai, ua le masani ai faʻaumaina o mea ma elemene.

O le Iapani, ola i se tamai fale i luga o le natura lon, faʻaaoga se mea e tasi o le faletaele, natia mai le pryboo poʻo le sakra. O le pule o le faʻataʻitaʻiga o le fale tifaga o Moscowow ua faʻaleagaina i tulaga faʻatauvaʻa, ae ma teuteuga i le tala fatu o tagata mamanuina. Lua mafiafia o le auvae ma faʻapipiʻi lipine lipern ropen "lagolago" taualuga. O le taualuga lava ia o le fua lea o le pomba. O le 'au o le' 'au o le' au o ituaiga eseese o nittice faʻapipiʻi i le pa o pa o le pito i luga o le pito i luga o le pa. Mo se isi gaioiga faapitoa, latou te palapala laiti ma polesi. BAMBOO lelei faasolosolo faaliliu sili atu le tele o le susu i totonu. I mea uma, na ola ai aʻe i le tausuaga o le tau, o le faʻanoanoa mo lona atunuʻu. O le BAMPOO TONUNKS e le mitiia vai ma aua le pala.

Lemu agai i luga o le fale, faʻatasi ai ma le faʻamoemoe, tausia aʻu lava i le mea moni o mea uma na o mea uma na te paʻi i ona lima. O iinei o le tele o le malu! Araisa puipui ma araisa vao vao, suauʻu laupapa, lamolemole boomboo dageks, manifinifi, pei o le paʻepaʻe paʻepaʻe, Ona fai ai lea o le alalaupapa a le Burding, ona faʻapipiʻi ai lea o le poletini i le faletaele ...

Matou te ulufale i le lotoā. Lalo o vae, malulu maa laʻau o le efuefu ma le enaena (masani o le gataifale maʻau), luga o le ofe o 'ulu ma lanes o loʻo totoe i luga. O moli moli e amata mai manifinifi o fala ma pito manino i luga o le paepae o le paemafale paepae. Mo nisi mafuaaga, o tagata faasao o loo faailoa mai ma maea, faoa faamalosi tino. E foliga mai o le a oso le agi le afu. Vigl "DVORIKA" - Stones ma umukuka moli moli, masani mo le Iapani togalaau. O maa mafolafola isini, o loʻo tutu i tafatafa, faʻailo i le mea moni o loʻo manaʻomia le faiga. O loʻo matou taumafai e lafoai le mata mata, talu ai o le suiga mai fafo o le lafoina o le totonu: o se potu tea o loʻo lumanaʻi.

Tisa sauniga (Iapani) o se tasi o auala e faamalamalamaina ai i Zen-Buddhism. Na te pasi atu i totonu o le ti o le lauti poviion po o le potu tim. E mafai ona umi le umi, o nisi taimi mo le tele o itula. O le matai o le sauniga o le tisaina ma ofoina atu se autu mo le atagia mai - e mafai ona avea ma veneater poʻo laufanua i luga o le tusi o loʻo tautau i totonu o se faʻasologa taua-faʻa-tulafono. Malo inu ie, toe manatunatu ma talanoa. Mata o le valiina o atopau e aofia ai ma ta le nofoa, ma le faaalia o foliga, ma se tautalaga.

O le suiga mai fafo i le fale o loʻo faʻailo mai i le 'olo o le luga o le lamu, vaʻai i luga o le "lotoā", 2-3cm luga o le maʻa. O le ulufale atu i le fale o le teine ​​e masani ona faamuamua, 90cm maualuga. O le ulufale e tatau ona tuua i fafo atu o seevae, auupega (uiga o le pelu umi Samurai pelu) ma aufana. Talu ai o le faʻafitauli o auupega e le aoga, faalagolago, pasi, pasia e ala i le puʻeina Iapani faitotoʻa (Fousm).

Ae tatou te i ai o le potu lauti i le fa ma le afa tatoa. Twilight. I luga o le faamalama-transnunt ie puipui. I luga o le fola, fafaga ma le Komiti Faʻafoe, Tatimi sa saʻo lea. O le ogatotonu o le naunau, i luga o malala o le uamea kettle ua vevela. Ou te le o vaʻai i le taualuga, saili mo se alauni. Leai, o mea uma e mama. Ou te le malamalama i se mea. Luga o le ulu, i le va o laupapa laupapa, suli I le uluaʻi moli, o le i ai i le mafaufau e uiga i lona ata vali, o le pepa e foliga mai ua leva, maasiasi ai o Iapani viʻiga. Latou te talisapaia tele le taimi o le taimi i le mataupu. E aliali mai e na o se manoa o loʻo ufiufi pepa, lea e ufiufi i le auro auro mai le pa.

E le mafai ona ou aveesea le lagona o lo o ou i ai i le fale faafiafia. Na foliga mai na faia mea uma e mafai ona faia e pa ai le tagata asiasi. Ua tumu le potu i mea sili ona ofoofogia. Lotoa o fola laupapa, o se laulau lacquer, o se fata mo le tisa o le tiprimoni, o le tele o mea i luga o le uumi o le steaptrobe - na o mata e fua ai! Faasaga i le pito i tua o le Monophonemini Pa, o ia uma foliga manaia.

Sa ou tosina mai i le laau laulima i le faamalama, tu ai ia te ia lava. E aliali mai e manaʻomia le sauniga o le T tau i NicheloconOM o loʻo tautau ma le faigofie o le lanu. Afai e leai se avanoa e fausia ai se nichh, e iai le ogalaau o se laʻau e faʻailoa ai se tamai suʻesuʻega o le potu atoa.

E foliga mai, o le potu tea e masani ona fesoʻotaʻi i se maoa tupua, nofoaga, faʻafaufanupaʻia lava i le tofanoi o le sauniga, e leai se mea e tatau ai. Tagata o meaʻai - a o le faʻaaogaina o le Iapani uma i le fale. E tutusa le potu, ma e le ufitia e Tatami le vaega atoa. I luga o le avanoa o loʻo totoe i le tagata e ona le faʻamalama o loʻo auai i Calligraphy. Mo lenei, o se laulau faʻapitoa ua faʻapipiʻiina. O lea, e mafai ona e fai atu, se mea tutusa ma le ofisa ua uma ona fausia. Lua sone o le potu e vaevaeina e le lauiloa Iapani Laasaga Callen Tanza.

E ui i le mea moni o foliga mai o le foliga mai o tagata Iapani nei (tele taimi e masani ai i le tasi potu o le potu) e masani ona o lo o taumafai Iapani o le faia o nei mea Iapani.

O le la susulu na o le 12-mita, o le potumoe, ma se potu 'ai, ma o le ofisa, ma tamaiti, na faʻataua, o loʻo tulaʻi faʻatasi, o le a latou faʻatasi ma le puni. O nisi taimi o le tufuga e tu i totonu o le faamalama matala.

Ova puupuu i totonu o le potumoe. I luga o le laupapa laupapa pepelo tatami, i luga o latou cotton scress. O puipui o monophonini, i luga o le taualuga o le tele o tisimilona. Lua ipu amp. Vaneina. E matua faigofie mea uma. O le tele o fala i luga o le faamalama foliga mai o le ea. O le 'aʻai o loʻo iai, ma e mafai ona e mafaufauina o loʻo e i ai i mauga, ma faataamilo i le tele o kilomita - avanoa tuʻufua, ma le le malie, e foliga mai e le malie ma le le malie, e foliga mai e sili atu le tuai. Na ou osofaia le sone faasaina.

O le potu malolo (a le o le au leoleo o loʻo faia saʻo iinei) o le tele o le tele o le lauti o le lauti, e ui lava e leai se la saʻo i luga o le faʻamalama. I se tulaga lautele, i le Brobang Iapani e masani lava nai lo le pogisa, e le tatau ona a a le susulu o le susulu o le susulu. O lenei fale e foʻia e le gata i le suia o le tioata ma le pepa opaque, ae faʻapea foi ona o le maualalo o le taualuga. Ata o le Ata, afa-i luga, o le siosiomaga masani mo le Iapani. I lea tulaga, o MoSTcuw "Typoelushka", ioe, ua tele naua le mama. Toeititi lava o pa paepae (puipui mo le atavali), lamolemole paʻepaʻe paepae. I luga o le fola, pei o soo se mea i le fale mautotogi, - komepiuta mai le larch. Faʻafetai i le ea vaega i le va o laupapa ma le sima slab luga (o laupapa o loʻo taʻoto i luga o le fola i luga o le fola. A o le meaafale, e na o ni faʻailoga taua (Camhor Laau), o le HAB masanimages, faʻapipiʻi i luga o le laulau ark, o se tamaʻi laupepa ma tamaiti. Luga o le lautele o le Komiti o Faasalaga ni afi mai fafie ma pepa. O Bambao Uokna-ogalaau ma sipai paipa natia i totonu.

I fatafata mai le tolauapiga o laʻau i Iapani, o lavalava masani o lavalava. O lenei laʻau o loʻo faʻauigaina lou manogi matagofie o ie (i le ala, e pei o le manogi o le matou tolauapiga suauu). E le gata i lea, o le i le fatafata, o mea e pasi ai le togafitiga o le bactersicadal, e taua tele pe a fai o lavalava (mo se faʻataʻitaʻiga taugata ginoo) e seasea tape. O le lotoa e tasi e taofia ai le toe gaosia o ituaiga eseese.

Vaʻavaʻai solo i le lio, oute le mafai ona "Malamalama" i lenei potu. Iapani ma Lusia na fefiloi ma se mea ofoofogia. O mea uma o Iapani, tulaga ese ma le sofa, ma le pu, ma le pulupulu o le fatafata, ma le pelu samurai, ma vali faitotoa. A, ulufale iinei, mo nisi mafuaaga, ua ou malamalama manino ai, e onosaia e tagata o latou lava ia; O le fiafia o le Iapani aganuu e mautinoa lava. Ae o tagata Rusia. Ma o lenei e mafua i lenei "Rusia", le le mafai ona atamai. Atonu o le tulaga o mea ia e ono, i le i ai o se paga e faʻavavau "sofa - TV", masalo o le vaʻaiga i fafo atu o le faʻamalama. O le tasi auala poʻo se isi lava auala poʻo se isi mea, e manino lava i le lautele lautele nai lo le potumoe, i totonu o le lauti ma le "lotoā" o le fale Iapani o loo i ai.

I tu ma aga a Rusia, matou te nofo ai i le umukuka. Matou te inu lanumeamata lauti mai tamai ipu. I totonu o le umukuka, malamalama ma fala, tapuni faamalama, fuli mai i le taamilomilo, malamalama faatuai na o le maualalo o le araisa. I luga o le faaaumea ma puipui - lanumeamata ma le pigee tulaga o mea, i luga o le ata e pei ona tutusa ma le fala. O le araisa lea o le araisa i luga o ie puipui, mama Iapani mea. Latou te faʻapipiʻiina, i luga o kulimi mo mamafa pʻumepa, ae o lona iʻuga e faʻalagolago lava i le faʻaaogaina ma tonu ma tonu o le taotoga.

I tua o le talanoaga ou te mafaufauina se sikuea pito i lalo o le laulau i le loloto i le ogatotonu. I se mea ua ou vaai i ai. Ioe, e fa ma le 'afa o Tathami i le faaitiitia lomiga! Faʻataʻitaʻiga o le potu mo se tisa tiligiina! Ou te fiafia i le mea o le laulau mai ai? Ua aliali mai, na ia fausia se faletua i le fale. O le isi mea fou o se tulimanu sofa-nofoa o loo tatou nonofo ai. E faia e tagata atamamai mai le ata. O le laulau ma le SFA i se nofoa sili atu nai lo le Iapani, ae i lalo ifo o le Europa tulaga. Na iloga mo mea uma Iapani taumafataga ma le Lusia. Ou te fuaina: o le maualuga o le laulau - 61cm, nofoa, 40cm. Faateleina Cuisiine o le masani atoa, Moscow. Ou te lagona ia te ia o se iʻa i le vai. I le aotelega, afai o le potu tea o le sili "Iapani" potu fale mautotogi, o lona uiga o le umukuka e mautinoa lava le taulaiga o le olaga a Rusia. O le a maofa pe a fai o se isi mea.

I le umukuka puipui, o le faʻamalama o loʻo momomo i le masani o le faletaele. Ua tapunia ma le mattle tioata. Ou te manatua sa ou faalogo i se mea i se mea o saalaaʻi o Iapani, sau i le fale ina ua le manava, ma le laʻa ma le latou meaaoga. Po o le tu pulea lenei masani iinei? Ioe, e moni, o loo i ai le pa puipui mo le amala, ma faatauina atu i Motagaw. O le mea muamua na oso ai i totonu o le faletaele o se lautele o le pusa o BAMBOO Stems valivali i mumu. Ma o lea na tapunia uma fesoʻotaʻiga. O le tuʻufaʻatasiga o le mumu ma paʻepaʻe laupapa paʻepaʻe i luga o puipui, paʻepaʻe paʻepaʻe ma se lapopoa laupapa laupapa i luga o le penefiti - ua matua pupula ma tumu. I luga o le semi-tactanelar falailuga o le lanu counterwork lanu o le tuai o laau. O le faʻapotopotoga lenei o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le natura ma e sili atu nai lo le natura vaega. Enaena ma mumu omea, enaena ma uliuli fafie, uliuli, paʻepaʻe, lanu efuefu, pepa, pepa, pepa, auro o se seti o lanu Iapani.

* * *

Alu i le fale i luga o le Raw Moscow auala, ou te mafaufau i mea na e vaaia. O le a se mea o i totonu o lenei potu fale o se suiga tulaga ese ea i totonu o le agaga? A maeʻa uma, Iapani sitaili e le masani ai mo se taimi umi, ma o lea la o le mea lea e taia ai. Uili pa, laupapa laupapa, Matai, Lake Homemps Homes - Nei, faigofie ma lacon, e masani lava ona faaaoga lelei le agaga o le oso mai o le la. Aisea?

Mo ia mea uma e sili atu nai lo le lavalava galuega - E aoga le agaga lautele, o le vanimonimo, o se mea lilo. Ma le isi, e i ai le lagona na, va ai i fafo o le siosiomaga, o nei mea ua latou moe. Latou te tumau i se fomu. Pei o le atigi e aunoa ma Moltusk. Sa faasaʻoloto Sasaʻe, aua na matou mauaina ai latou, mou atu. Ones foliga mai ua tapunia ia i latou lava.

E mafai ona "Iapani" i le eleele Rusia? Masalo e mafai. Ae na o mea latou te nonofo ai i le Iapani. E leʻo i totonu o le fale ma sipuni pe a iai ma fala ma lasiʻe ma lamepa mai araisa (e ui lava, ma e taua lenei). O auala Iapani o le olaga o ia lava-faʻatapulaʻa, o lona mafaufau lelei ma aoina, faigata ona oʻo atu mo se tagata o la tatou aganuu. O le lauiloa lauiloaʻau o le 2-3 itula o le faʻamalosi, ae oʻo lava i le fola. E toaitiiti o tatou e tumau i se lelei.

Le uiga ese o le fale ma o ai tatou te feiloai ai, latou te nonofo ai iinei e le "le" i le sitaili "a Iapani, ae o lona agaga. Ioe, i se tulaga, o le taʻaloga a le tagata o Rusia e le o se Iapani. E matua fiafia lava e matamata pe faʻafefea i le faʻagasologa o le taʻaloga Rusia ma o loʻo aliali mai le au Iapani a le tasi i le isi. O le mea lea e tasi, o le taʻaloga sili lea ona mamafa "i Iapani" i totonu o le fale nofoaga, lea na tatau ona ou vaʻaia.

Tatami-Sorw Tous 5 Cm mafiafia, ufiufi e le lalagaina o ie mai le kane IUU. O loʻo foʻisi i luga, e momoe ai i luga. O Tatami ei ai le tele o le 18090cm. O Iapani e mafaufau pea i sikuea mita i sikuea mita, ae Tadimi. "Potu i le 6THAS" - O le fuaitau lea e mafai ona faʻalogo i nei aso nei Tokyo.

Faseum-sliding Iapani faitotoʻa faitotoʻa-Vaega ma le mafiafia o le 2 ma le lautele o le tusa o le 90cm (araisa pepa posiile). O le maualuga o le fusu e sili atu nai lo tatou faitotoʻa - naʻo le 180cm.

O le Haubcytehem, i luga o le koale o le vai vevela lea mo lauti ma fofoa le potu. Afai e te faʻaaogaina le faʻamamaina o Iapani Iapani i Briquet, ona mafai ai lea ona faʻaaogaina le hibquet i le potu pupuni, e naʻo le vevela o le vevela, ma le asu.

Vae-natura Iapani stress, faaputuputu ma cotton. E mafiafia le mafiafia, mamafa, e le pa'ū ma faʻapunaʻi le tonimeme na ia avatua ia te ia. O tapenaga ia e faʻaogaina e le ROW Cottton polo, e vavaeʻese mai pusa ma toe faʻafouina.

Le faʻailoga anichealicial Nichhe, o le mea taua o se ti o se ti poʻo se potu nofomau. O le leai o se tusi (ca-mono ma se filosofia o milo poʻo laufanua ma fugalaʻau faʻatulagaina - ucoubana.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faaliliuga mai Iapani 14394_21

Architect: Vladimir Karelov

Designer: Nadezhda Shirnova

Tagata mamanu: tusi mai le mariet

Matamata i luga

Faitau atili