Aso Malolo a Roma

Anonim

O le olaola o le malo sili o Roma i totonu o le totonu o le potu e fa-potu e vavalalata ma le atoa itu o le 104 m2.

Aso Malolo a Roma 14397_1

Aso Malolo o Roma
O le potu malolo ua foia i se lanu auro-paʻepaʻe lanu. O koluma matala i le maamora ma le auro-oona ionic capitra capital stagetals ulufale i le potu malolo

Aso Malolo o Roma

Aso Malolo o Roma
-->
Aso Malolo o Roma
Maskaron (mask leona), susulu atu i le lua proces moli, ma tele pogisa walnut datnuture faia se lagona o le malo
Aso Malolo o Roma
O le stylistics o le potu malolo ma o le umukuka ua ausia ona o le aotelega o meafale
Aso Malolo o Roma
Decoratives beam ma podium-lited podium vavaeeseina cuishine ma se pa tu mai le potu malolo avanoa
Aso Malolo o Roma
I le potumoe, o le melo anamua na pikiina le amuta i luga o pou, teuteu palii e faasaga i le pito i tua o paracotta i fafo o le pouliuli sese
Aso Malolo o Roma
Pupuni, washpared gulls ma aluga e filifilia i le leo o meafale ma puipui
Aso Malolo o Roma
O le vaega o le faletaele na faʻatagaina matou e fuli ai o ia i le tutusa o le aso Roma i le iʻa. Mo le tele o le faʻatosina mai le faʻamafanafanaga, uma
Aso Malolo o Roma
Fefiloi foliga o echoes ma se foliga o se bomess briprail
Aso Malolo o Roma
-->
Aso Malolo o Roma
Vaeluaina o le fuafuaga ae leʻi toe fausiaina
Aso Malolo o Roma
Vaeluaga o le tino pe a uma ona toe fausia

O isi tagata taʻitasi e tulagaʻole. E le faʻamaonia e IdI-10 le mea sili ona foliga mai o le mea moni o se fale, fuafuaina e avea ma lou olaga taʻitasi. Atonu e foliga foliga o le fale o le nofoaga o le le mautonu o le le mautonu po o le panels o Sullien Brunei. O se tala e uiga i le le fefe o le malae o Roma ma le tagata faʻamaoni e mafai ona avea ma amataga mo le sailia o le lumanaʻi.

I le taimi o le Faʻatonu o le Hollywood naga Personal Ridley Scottley "Na avea tagata ma tagata faʻaipoipo" i totonu o le fale-potu-potu-o loʻo filifilia i le itu faʻaona i ona po nei. O loʻo faia le ata ma le teuteuga o le arc faia o le mamago mo le potu umukuka. Ae o le matagofie o le simaina o le agamalu o le malo o Roma sa faavaivai e tagata faʻatau na latou tuʻufua ai le uluaʻi mamanu. "Tupe teufaafaigaluega" i totonu o loʻo i totonu na o le lolo atu o fola i totonu o le alatele ma le potu umukuka.

O le mea moni, e leai se tasi o le a toe gaosia le teuteuga o faleoloa mai le "leoleo," moni. Tagata e faafaigaluegaina - ulugalii faaipoipo ma se tamaititi - tagata talavou ma onapo nei. Ole mea lava e tasi o Moscow o le lalolagi e sili atu le maulalo i mau o le lalolagi Roma, ma o le tau o teuteuga o le Hollywood Blockbuster e sili atu i le paketi faaletausaga o le taulaga. Ae o le "upusii" talafaasolopito o le galuega o le faia, e ui lava e le faigofie.

Galue i le masani faʻataʻitaʻi o se mea taualuga, aemaise pe a fai e te manatu o tagata o lo o nonofo i le fale mautotogi. Laasaga taumatau-willow e liliu i tagata asiasi i le fale mataaga, o le sitepu e le mafai ona lelei mo le tele o vaaiga ma le le faatamala faatagaina. E leai se isi auala, o le mea tatou te le lelei ai, le i tupu. O le DeGIGNDENT Tatyana Bozovskaya taumafai e taia uma le fetaui lelei elemene o lea na pasia o ia. " O le Ameter, o ia o le potuā o Bozovskaakya e galulue tele (mo faʻataʻitaʻiga, tagata tomai faʻapitoa mai le kamupani "shook"), o le faʻatulagaina o le fuafuaga.

O le malo o Roma i luga o le Eva o le Depline ua lelei tele manatu ma sitaili o le tele o atunuu (na tulia muamua). O le iʻuga o le iʻuga e le naʻo le fefiloi - o se mea fou, valaauina nei aso "Roma sitaili": tele meaafale pogisa e faasaga i talaaga o le lepesega; Le Polofesa Faʻatulagaina o Mea o Mea, Faʻamalolo i le Tausaga mamalu Faʻauluuluga; O le tele o le faʻavaʻa ma le i ai o le sese o le pilded oges - o numera o le numera. O le fausiaina o se mamalu "Roma" i totonu, o se tele-taua-taua fale mautotogi e latalata i ai e le mafai.

Muamua lava, sa manaʻomia le faʻamamaina o le tulaga lautele o le potu atoa o le fa--o le potu e fa: vavaeina le ogatotonu o le laupapa vaega, aveese le ipu i le vaipuna. O le ogatotonu o le avanoa ua maua e le i ai le siiina o se tapolo piliki, i tulaga o se solo solo solo i luga o le puipui i fafo (1200600mm). O lenei pou tele na aafia i le masini o vaega fou mai le Bamm poloka. Fola sa le fiafia i le laupapa laupapa o inter-stopy luga. Ma, i le tulaga o le fola fola, i le va o le pito i fafo puipui ma le pou "na siitia" i le 2-ala utupoto. Ua faavae nei i luga o se ata manaia tele e fefaʻasoaʻi ai le potumoe ma le vasega pepe. O le sui sui o totonu o loʻo sosoʻo saʻo mai le fale puipui. Ua i ai mai le alatele o loʻo iai se vaʻaiga o le moli-suauu o le moli ma se faʻailoga o le Athens promakhos i totonu o le taua o le fana. O le Atua e Eleni o loʻo faʻapipiʻiina i le chamotte claty pito o le "risty maa". Latalata ane, i luga o le paʻepaʻe-lanumoana fola o le poletini o loʻo avea ma mea teuteu mai le metandrov, o se faʻavasegaina "chical" nofoa. Lua vaega o loʻo valiina i lalo o le maamora, ma le gilded ainic capitils "rely" malosi le malosi o loʻo ulagia ma le gaʻo. O le utu e na o na o le vaʻaia vaʻaia o avanoa i luga o le totonugalemu, o le alatele ma umukuka ma le pa ma le pa ma le potu malolo natia i tua atu o koluma.

Shamotte (Fr. Chamotte) o le toe fai o le omea poʻo kaolini, susunuina i le leiloa o le palasitika, aveese le vai faʻasaina. Fa o xxv. Na amata ona faʻaaoga e Shamot i le faʻavasegaina (tele mo le gaosia o ni mea laiti statettes). O lenei tele kamupani ofoina se lautele lautele o mea teuteu elemene mai le komula. Pei o se tulafono, o ni faʻailoga ia o le gagana Eleni lauiloa, anamua o le atunuʻu, o le Roma poʻo ni faʻamafanafanaga. Peitai, o loʻo faia tagata tomai faʻapitoa i lalo o le Poloaiga ma Pulea a le Tusi. Mai le tele o tulaga lelei o lenei mea e aoga le maitauina o le siosiomaga faauo, chealmical amerphy. E leʻi faʻalavelaveina le lulu, ae le faʻasauia ma le pefu, Taofi lona uiga ma uiga faʻamalosi i le taimi atoa o le olaga atoa.

O le le mautonu faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i le pona o le fale ma le fesoasoani a le tele o faʻailoga teuteu teuteu ma faʻamaumauga o upusii. O le mea lea o le faʻaaogaina o le tusitusiga o loʻo feagai ai ma le tiaʻi mai o le chamotte omea i le tuʻufaʻatasia ma le "maa" na suia i le paʻu o le polesi Nei o le lua o lamepa (teuteu ma le potu malolo) ma atigi fagu faʻapipiʻi (i totonu o le afi o suauu lamepa. Ioe, ma le "Whiteramor" koluma ma fugalaʻau papupuni faʻatasi ma valiina i lalo o le tuai o conneras, faʻapea foi ma le lanu moana o le potu o le Metitirani. I le taimi lava e tasi e mafua ai ona fai mea ma le peristyle.

O le umukuka o loʻo alu i le pogaium-uiga ese, o lea na faʻaaogaina Tatyya Borekaya, laina i le lanu moana lanu, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi, e faʻamamafa ai lenei vaega o le fale mautotogi. O le lanuki o le mamanu faaonapo nei o le laupapa i le amataga o le umukuka e le faalavesila mai i le tala faasolopito, ma le meaafale o le potu i totonu o le potu malolo.

I le taimi lava e tasi, o le potu malolo galue e fausia ai se manulele uaina e maualuga atu i luga o le lapoʻa, fugalaʻau o le silika i fafo. O loʻo i ai foʻi le tuʻuga o le auʻaunaga e tasi o le mea e tasi o mea e tasi o mea e tasi o meaafale: sofas ma se nofoa, nofoa o se laulau ulu ma nofoa i luga o le fata. O fua mo nofoaga nonofo nofomau na sili atu ona taofia le mautu, matagofie ma tumau: tulaga o tu i luga o oaak ufiufi. Ina ia fausia le lagona manaʻomia, o le tagata faipule ma tagata faʻatau ma le au faʻatau e faʻaaoga ai mea teuteu foliga o palasitika o le pa puipui o loʻo faʻalavelaveina ai mai le taua o elemene I puipui "ta" O loʻo iai se Niche na faʻaaogaina ma faʻailoga faʻapitoa "Aglies faʻaalia" ma le taumafanafana o Eaves ". O le taualuga na faia i soo se mea e taofia ai, mai Miti Stedwall ma le fiafia tele. Matou te tumau le sini - e le o le faalavelaveina mai le mea autu, mumusu e faʻapipiʻi ai le sili atu-faaonapo nei headitors. Faatau le aiga, lafoa uʻamea, ma tapuni i latou ma teuteuga o le lattice streens.

Na manaʻo muamua le potu moe e faʻaosofia ai lanu pogisa, ae na taofi i se filifiliga sili atu ona fiafia. Atonu e saʻo. O le vave ona tosina mai i le moega i le moega mai le tele o le nati, o le uiga o le "moega" e talafeagai. O loʻo i luga o le tulaupapa ma faʻatu e le teuteuga o le tala faatino i luga o pou, o lenei faʻamanatuga autu o le a sili atu ma le malosi o potu lelei atoa. O le tomai lelei mo le faʻavae e tautua ai puipui tericotta, e aʻoga i le auro auro, faʻapea foi ma le faʻamaufaʻailoga ma le fauina o lumeires.

I le piggy bank o manatu

Aso Malolo o Roma

O se nofoaga i lalo o le la

O le taimi lava na toe aumai ai le potu malolo i le lotoifale o le tulaga talafeagai o se potu eseese (nai lo le ituaiga o le kapeneta po o le taimi e tasi, na maua ai se faafitauli, na o le tagata mamanu, O lenei potu e tele le moega ma nisi mea e tele o le tulaga. O le faʻafitauli o loʻo i ai i le tele o filifiliga mo le faʻapipiʻi o se moega i le faitotoʻa, faamalama, puipui, itupa, fausia, ma isi mea. O le moega e mafai ona i le tele o tulaga, e oʻo lava pe afai o loʻo i ai se suiga fesuiaʻiga, masaga. O faʻamaumauga o loʻo avea ai le lautele o le lautele o le lautele mo le mafaufau ma faʻataʻitaʻiga, faʻatapulaʻaina naʻo le uiga o tagata e ona i taeao ave o le la. I lea tulaga, na avea ai le moega na matua magaaga na ia faʻatonuina ai le fuafuaina talafeagai ma mamanuina o mea puʻeina. I le ogatotonu o le laufanua o le potu, i luga o le pordium, tuu se moega, aoga mo sima moni. O le pulou maualuga o le laupapa ma le fausaga fausaga o le tele o le amo, faʻavae i luga o koluma e lua, fatuina se tino lelei mo se moega na faʻataʻitaʻiina i lalo o le renaissac.

Masalo, e mafai ona faia ma "obsubsuboy" o loʻo i totonu o se tulaga faʻapena e mafai lava e taumafaiga a le vaega o le "co-tusitala." Ina ia mafai ona tofoina le meafale tonu ia o loʻo tuʻufaʻatasia ma elemene o le fausaga fausaga fausaga ma faʻamaufaʻailoga le teuteuina ma le faʻatatauina. Mafaufau loloto pesega le faʻaeteete le agaga faʻafiafia o talaʻaga faʻamafanafana "e uiga i le talaʻaga o pa faʻapitoa e faaletonu pe oʻo foʻi i le faʻauiga o loʻo avea ma faʻavae.

O mea e sili ona agavaʻa Wizard galuega ma le faʻamaonia o mea o le a le tuʻuina atu i tagata e le fiafia i le le fiafia e sili atu le le fiafia e pei o faʻafitauli, simoʻe ma pa i luga o le totonugalemu ma puipui.

O le faletaele fou e fetaui i le aotelega o le ata o le maota o le Caestar i se potu ese. Na fausia i luga o le upega tafaʻilagi a le potu muamua o le potu malolo ma le la-taʻua o le "potu mo auauna". O nofoaga lautele na faigofie ona faʻatulaga ai mea talafeagai uma. O le faletaele tuai na liliu toetoe a tutusa o le upu a Roma. O le faamalama o le faletaele e teuteuina i ni mea faatau. Laʻasaga o le Podium ma le itu o le lio o loʻo faʻapipiʻiina ma le faavaa. E le mafai ona faʻalogoina i le ofa ma frizze o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma le gutu.

O le Polokalama Taualuga Na maua e Progey Ryzutubin se auala manaia e suʻe ai se faʻaputuga faʻapipiʻi i le faletaele. (Sa manaʻomia le sterter ina ia matatau tali a le 'au talimalo ona o le vevela vai vai, lea o tagata o loʻo taofia i le taimi mulimuli ane. Ae o le avanoa i lalo o le faletaele na mafai ai ona ia siomia ai le tafailagi, tuusao i lalo o le podium. Ae leai se mea e puipui ai le tausaga-faʻataʻamilosaga e faʻataunuʻuina le faʻatonutonuga o le faʻapogai ma le solia ai le fealofani ma le faʻaaogaina o tuutuuga.

I le avea ai o se tasi o amio "Genetor" fai mai, "O le sili o Roma o se miti." O le 'aisa o se miti, pei ona talitonu le Emeperoa le tupu o Tavita faailoga arevamamm oka, ua aoga le tau.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aso Malolo a Roma 14397_16

Designer: Tatyana Bozovskaya

Gorter: Sagey Ryzututa

Cat Works: EKALI ALUNOVA

Florist: IriNo Egorova

Tusitala: Elena Mironova

Matamata i luga

Faitau atili