Vevela ma electroconvesctor

Anonim

Ituaiga o electrococtavector, o gaioiga o gaioiga, faʻataʻitaʻiga ofoina i le maketi Rusia. Fautuaga aoga i le tagata faatau.

Vevela ma electroconvesctor 14409_1

Vevela ma electroconvesctor
Electro Convector skucs20 Euro (striebed Eltroron)

Vevela ma electroconvesctor

Vevela ma electroconvesctor
O le fetuutuunai faʻatonutonuina o le faʻaleleia o le faiga e faʻavae i luga o contector panels o le a setiina ma faʻatumauina le faʻaaogaina o le tagata i potu taʻitasi i le fale ->
Vevela ma electroconvesctor
Faatasi ai ma lenei tulaga mamao mai nobo, e mafai ona e polokalame o le faʻagaioiga o le omea uma o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le fale
Vevela ma electroconvesctor
Noirot Wall Covector Pannel (Caldiou Series)

Vevela ma electroconvesctor

Vevela ma electroconvesctor
Maualuga maualuga Contenctor faasologa CNX2 mai Noirot
Vevela ma electroconvesctor
Tuʻuina atu i le pa puipui o loʻo i le Atlantic
Vevela ma electroconvesctor
Zc-El hermostat mai nobo

Vevela ma electroconvesctor

Vevela ma electroconvesctor
O le tasi o tulaga lelei o le faʻaputuputu palu faʻatasi o loʻo fefaʻatusa lea o lo oi totonu. E oo lava i filifiliga mo le teuteuina o poloaiga e mafai. E moni, o lenei galuega e sili atu le faʻatuatuaina tagata faʻapitoa
Vevela ma electroconvesctor
O le mea taua e le o le faʻasolo i le eletise eletise eletise, e oʻo atu i le faʻaititia o le lelei o le galuega
Vevela ma electroconvesctor
O le iʻuga, o le faʻagasologa atoa o le faʻafesoʻotaʻi o le masini e ave ai nai sekone, ma afai e tatau, o le vaega e faigofie ona faʻaseʻe atu i se isi potu.
Vevela ma electroconvesctor
Mo le faigofie o le faʻafesoʻotaʻiga o le eletise eletise i nisi o fesoʻotaʻiga e iai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa
Vevela ma electroconvesctor
Nobo convector pulea iunite

Vevela ma electroconvesctor

Vevela ma electroconvesctor
CNS 50-250 O LE TAʻITAʻI O LE FAʻAVAVAU MAI LE STAEBEBE ENTRON
Vevela ma electroconvesctor
Plth filtite faasologa o convector mai le dipplex
Vevela ma electroconvesctor
Faʻafetai i le faʻataʻitaʻiga o puipui, e mafai ona e faigofie ona fufulu le pefu mo le convector clanel i le fale o le fale

O le filifiliga o le autu manaia o le fale e le faigofie. Faʻatasi ai ma le kesi, vailaau ma vaitaʻele o suauu, o le faʻagaioiga lea e manaʻomia ai le sapalai o kesi fesoʻotaʻiga poʻo se faʻasoaina tumau o suauu. O ofu tino na matou talanoa i luga. O le a talanoaina e le 'ai le faiga e faʻavae i luga o electroconvectorctor e faʻaliliu le eletise eletise e vevela i le vevela o le ea.

E i ai i fafo (feololo) ma puipui-faʻapipiʻi (tutoʻatasi) Convectars. I luga o le faavae o le Yeatemia, o le a mafai ai ona vave ona e vave ma e aunoa ma tau taua e faʻaliliuina le vao i lou fale.

Soʻo se mea faʻa-eletise eletise o loʻo i ai se mea e maua ai se mea e te faʻataua e faʻasolo atu i le faʻavaeina o faʻafitauli masani. O le siʻitia o le vaega o le mataupu o loʻo setiina le maualalo-vevela vevela o elemene (sefulu) ma se ipu lapotopoto. Galue i le galuega. Na faʻasolosolo lava ona pasi le vaega o le ea malulu mai i lalo o le inisi i lalo o pu, ma e tafe ai mo le sefulu. O le vevela o le ea e oso aʻe i luga ma sau i fafo i le pito i luga o le potu, tufatufa atu i tuutuuga o le tele o le potu. O lea, o le vevela vevela e faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai le ea faʻalenatura o loʻo faʻasalalauina, lea e taʻua o le faʻatinoina i le fitino. O le mea lea o le igoa o le fale teu oloa lava.

Uma electroconvesctor e faʻauʻuina i se puipuiga malupuipuia saogalemu ma motusia pe a pa'ū se mea mai fafo poʻo se faʻafitauli i le gasologa o le vevela vevela ua aliali mai. E iai foi ma le puipuiga ma le puipuiga ma le fofoga o le voltage faateleina.

E le masani ai le faʻaaogaina o masini (tatou fai atu, eletise poʻo le suauʻu o loʻo i ai le tele o ata o le E masani lava ona le o le vaega o le vaega i luga ole 60c. Sa faʻatusatusa i le faʻavae o faiga faʻavae i totonu o folaatafa lea i totonu o eletole, ma toe mafai ona faʻapipiʻi le eletise, e faigofie lava ona faʻapipiʻiina i luga o le toe faʻafouina poʻo le toe sui.

Ae peitai, o faiga uma a le keata e faʻaaogaina le faʻavae o faʻatasiga i ai se faʻailoga taua tele: latou faʻamafanafana i le potu e le masani ai, aemaise lava i le maualuga, aemaise lava. O le ea malulu o le ea e iai se vaega laiti e faʻaputu ai i lalo o le taualuga, ma o le foloa ei ai le tele o le vevela o le vevela (o loʻo atagia mai ai ni mea lelei mai folanu mafanafana). E le gata i lea, o vaitafe o vaitafe e fealuaʻi i le pefu, ma e iʻu ina fetaui i le puipui i le tino vevela i le tulaga o le pogisa. O lea, o le lofituina o le tele o augatupulaga mulimuli, o le a le ofi mai fafo o le ea o le vevela o le ea, ae o le pito i luga. O lanu o vaʻalele o loʻo i lalo o le mautinoa, fuafuaina le tulimanu o le faʻanaunauga, ona o le ea e tafe e le o le tau tafe, ma i totonu o le ogatotonu o le potu (predical). O le iʻuga o le mafanafana ma le malulu o vaitafe o loʻo fefiloi i le auala sili ona lelei, ia mafai ona faʻatino ni potu teu potu vevela, ma le palanife mimiti e le faʻamautu ai i puipui. Afai e tele le potu, o se isi fun ua faapipiiina e faʻavaveina le faʻamafanafanaga.

Teteny ...

O mea e sili ona taugofie o le ma maketi o loʻo tuʻuina atu i le vevela o le ituaiga o se matala matala o le faʻapopoleina. O lenei mea e faʻaititia ai le mea na faʻaitiitia ai masini (tau iinei e mamao mai le $ 40 i le $ 60, fuafua i le faʻataʻitaʻiga), ae faʻatapulaʻa le lautele o le latou faʻaaogaina o le puipuiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, EWT (Siamani) O paneline ma se pito i luga e le fautuaina e faʻapipiʻi i potu susu. I se faʻaopopoga, o le faʻapuʻauʻau e i ai le maualuga o le vevela (160c), o le mea lea na pa'ū ai le pefu i luga o le afi ma le faʻaaloalo. Peitaʻi o le osofaʻiga o le ea ea, ma afai o le ae faʻaʻoleina ia mea i le aoga po o potu pepelo, e mafai ona sefe. O le tutusa o le ewt Convectors (faʻataʻitaʻiga 250mm maualuga, loloto 240mth ma le umi poʻo le 660, poʻo le 760 faʻalauiloaina le sili atu o le sili ona lelei le faʻamafanafanaina.

O le tele o vaega o loʻo tuʻuina atu i onapo nei, o loʻo tuʻuina atu i le maualalo-vevela o le paʻu o elemene, lea e aofia ai se steel faagaebe, o loʻo tuu i totonu o le vevela o le vevela mai le ea. O le mea tonu lava lenei o elemene lafulemu, mo se faʻataʻitaʻiga, i pulega a le ituaiga o EVAN na gaosia e Vika o Vikallowerody). E le gata i lea, o le e sefulu lava e aofia ai le lua o le faʻamafanafana o le lua, o le mea e mafai ai ona liliu i luga o le faaputuga poʻo le atoa pe afa-malosi.

Ae talu ai o le laina o le laina e faʻaaoga ma le faʻamafanafana i le Alumini e tusa ma le faalua, o le Steeln Tan, o loʻo feʻeno i le taimi, ma le faʻamafanafana o le tasi, ma le faʻamafanafana o le isi e amata e o faatasi ma le amio masani. O le solia o le mafiafia faʻafesoʻotaʻi i le va o le radiator ma le tama e faigata ona vevela le vevela, lea e mafai ona liliu i le lotoifale o le taʻele o le ta. Atita e le mamao i le afi afi.

Tagata mamanu mai le vevela

Pe a fausia se tutoʻatasi o se fale o se fale tumaʻoti mai noirot Convectors (Medprog ma eco6 faʻataʻitaʻiga o le pa puipui. Faamumu lava e galue, e na ona faʻasoonaʻi i se tulaga faʻapitoa o se tasi o feteʻenaʻiga, i talaane o le fale o le puleaina. O sea faleailau e mafai ona pulea, fuafua i le faʻataʻitaʻiga, lelei le iva, ma le tele e ono mafai ai le luasefulu o le afu. Leisi filifiliga o le faʻatonutonuina-faʻasaienisi suavai. O nisi faʻamafanafanaga e mafai ona taulimaina ma se tele tele o le module e oʻo i le onosefulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tulafono faʻatonutonu o le a tuʻuina atu e ala i se uaea faapitoa poʻo tuʻusaʻo e ala i le sapalai uaea o loʻo i luga o se alatele. Ae e lē o mea uma lena. O le faʻatonuga i le fesuiaiga i luga, liliu ese pe suia le auala e mafai ona talia e le telefoni!

O le faiga e pulea ai i lenei auala e mafai ai ona e setiina ma otometi tausisi i potu taʻitasi o le tagata aʻoga O loʻo filifilia lelei le Hermamal Flyingmed o loʻo filifilia ma faʻatautaia e faʻatatau i le mea e manaʻomia e le manuia i le aso o lea aso, i le ao, vaiaso ma le umi lava taimi. Ona o lenei oplimmissions, e masani ona mafai ona faʻatumauina le averesi o le malosi o le tino taumafaina i le tulaga o le 30% o le numera. Manatua o le faiga e aofia ai le tutoatasi tutoatasi (tagata taitoatasi Convectors), e malosi foliga foliga se seti faletalimalo. O le tagata faʻaaoga e mafai, pei o papa, o loʻo faʻamamaina i luga o le polokalame fuafuaina, lafoaia ma toe tumau i le mautinoa o mea faigaluega o mea faigaluega. E ui lava i le mea moni o le faiga na faʻatinoina na o le noirot, o ia mea e mafai ai ona faʻateleina ma le saʻolotoga o se sili ona manuia mo isi gaosi oloa.

O faʻataʻitaʻiga sili ona alualu i luma o Convects o loʻo faʻaogaina i se monoblock o loʻo faʻamamaina ai elemene, o lona sefulu ma le le sefulu ma le raviewe o se tasi ogatasi. Lea la ua maua e le tagata gaosi oloa uma a latou lava iloa - faʻafefea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani Farani laiseneina na atiaʻe ma pateni le paʻu o 'elemene e taʻua o rxsince. O le tulaga ese o lona uiga o le faigata o le leaga, o loʻo siʻomia e le mafiafia backrull o le laʻititi masnonia paʻu ma fusifusi i totonu o le solo. E le gata i lea, o mea filifilia ua filifilia ina ia tutusa so latou vevela vevela, o lona uiga ia faia le fefaʻatauaʻi o vaega fausaga pe a sogi. O le mea lea e mautinoa ai le tumau o le elemene ma le le atoatoa o lana galuega. O le AOTOLOKE e manatu i fafo ina ia o le faʻamafanafana o le "transparent" i totonu o le mea saʻo, ona o le pefu e le mu i luga o mata. Tutusa mamanu ma le tan mai nobo (Nouei), o loʻo tuu ai le filo i le quartz backfield. Le tautua ola o le tan e tan - mai le 15 i le 20 tausaga.

... ma le Humala

O le i ai o le hermostat e mafai ai e le electrococonvector ma sili atu le sao e tausi le vevela o le vevela i totonu o le potu. Faʻafetai i lenei masini, o le konelator potu maua le mafai ona tutoʻatasi le tutoʻatasi o loʻo vevela i luga ma fafo pe a vevela le ea i se vevela. O le mea lea, e le aoga le masini, ae i le auala o pupuʻu puʻupuʻu, e oʻo atu ai i se tamaʻi tamaoaiga o le eletise.

I le eletise eletise, e lua electromonical ma le eletise tuʻufaʻatasia o loʻo tuʻufaʻatasia (Air vevela) o loʻo faʻaaogaina. O le le lelei o le sanamei o le muamua ituaiga o le sili atu le saʻo o le fuaina o le fuaina o le ea vevela (0.5-2c) ma le le mautonu o le po). E mafai e le eletise ona fuaina le vevela o le ea malulu e tusa ai ma le 40 ° C ma se faʻailoga i le Hormastat, o loʻo lagolagoina ai le faʻataʻitaʻiga o 0.1. O ia poloka poloka o le 2-3 taimi uma taugata, ae sili atu le faʻatuatuaina ma matua leoa ma matua leoa. Afai e te faʻamatalaina le tutusa o le vevela i le itu o le itu o uma o ituaiga, o le masini eletise ona o le sili atu le saʻo o le a maua ai le sefeina o le 3-4% o le eletise. Ma le isi, e mafai ona tuʻuina atu finauga i tagata faapolofika ma taimi, faʻatagaina oe e filifili se vevela vevela i aso uma o le vaiaso ma faʻamautu malosi i le vaiaso ma sefe le malosi i aso uma o le vaiaso ma sefe le malosi i aso uma o le vaiaso ma faʻamautu i aso uma o le vaiaso ma e faʻaola i aso uma.

O le mea lea, o faʻatasiaʻiga o faʻamilosaga tuʻutuʻuga e galulue ma le tele o faʻafitauli o le lotoifale ma ogatotonu o pulega. O le faigofie o latou o se teemengas Autosaver-Footble-Free Manronic Hortastat ma le Timer. Malaina "Porterd" Center Timer-thermondan Sliemen Digismen Ording Ornal e mafai ona pulea le mafanafana mai le tasi potu (didieat4). O le faʻatonutonu o le faʻailoga e lafoina i totonu o le radius i le 80m e leitio fesoʻotaʻiga (taimi o le leitio (taimi i le MHZ) i le tagata e aveʻeseina uma o le vevela uma. O auala nei e mafai ai: Faʻamalie (5-30c), tamaoaiga (5-30c), puipuiga) faʻaʻaisa (5-15c). O le tulaga o le vevela e tusa ma le polokalame e ono suia uma itula o soo se aso o le vaiaso.

E faʻapitoa i totonu o le aufaʻatasiga o le Constar o Convectors o loʻo faia ni faʻataʻitaʻiga o le faʻatasi ma le le fiafia. I totonu o le taulaga-i le Hormastat, o le Ensior o le a mautinoa le saʻo lava le saʻo, aua e aʻafia lava le vevela o le faʻaputuga o le tino. Lapataiga modules o lenei ituaiga, o le Pule Faʻatonu e masani ona vavaeʻese i vaega o vaega ma manaʻomia se soʻona tuʻuaʻi, e mafai ai ona e maua le malosi moni i totonu o le potu ma le tulafono faatonutonu. O le Pule Faatonu o le auvaa mai fafo na tuu i totonu o tikeri ma e amanaia le vevela o le avanoa o le avanoa o le avanoa lea. I le avea ai o se tulafono, o le tuʻufaʻatasia samoa ua faʻapipiʻi i le puipui i le maualuga o le 1-1,5m mai le foloa, e aunoa ma ni ata. E tatau ona manatua le mamao i le lalolagi, ma 1.5 m mai le fola, latalata i le fale taʻele poʻo le faʻamalama o le a ese ai.

Le tutusa pe a fai o ni aʻoaʻoga ua faʻapipiʻi i totonu o le potu. E sili atu ona aoga e faʻaaoga ai le pito o le pito i luga, o se tulafono, faʻatagaina, mo le atoaga o le vaʻa, o lenei mea na faʻaititia ai le tau atoa o meafaigaluega. O le mea mautinoa mautinoa ai le mafai ona taofiofi, o lona uiga, o le tonu o le manaʻomia o le manaʻomia o le manaʻoga i totonu o le potu i soʻo se taimi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i tuʻufaʻatasiga o le kamupani Noirot, o le ki e mafai ona faʻapipiʻi i luga o polokalame polokalame. I lea tulaga, o le kanene vines o le a pulea e se tasi polokalame e ala i fafo atu (sapalai) po o le polokalame i totonu o se tasi o pulega. O polokalama o loʻo faʻamauina i luga o se kaseti faʻapitoa na tuʻuina i le vaega faʻatonutonu. O le melodie evoluveneveina o le faʻamafanafana o panels o loʻo faʻaaogaina i se faiga faʻatonutonu ma se masini faʻaeletonika o loʻo faʻaaogaina e le 4 lolomi, tamaoaiga "ma le taofiga o le mea e mafai ai. O le mea e iloa e mafai ona fesoʻotaʻi i se mea faʻapitoa faʻailoga faʻatonutonu kaseti, lea ua faʻatau mo se pili. O le Super Center faasologa e fesoʻotaʻi ai le Eco6 Pusa Casette: O polokalame ua uma ona faʻatulagaina i totonu e faʻatonutonu le faʻagaioiga o le vevela i le vaiaso atoa, e aofia ai le vaiaso.

Faʻaleleia atili o le vevela i aso nei - mai le 5-7 i le 28-30C. Faʻaaogaina le avanoa o polokalame, e mafai ona e setiina ni metotia o faʻagaioiga. Sei o tatou fai atu pe a e sau i lou fale i le faaiuga o le vaiaso, e mafai ona e faʻatulagaina le polokalama i aso faigaluega o le faʻaaogaina o le vevela vevela, ma o loʻo malupuipuia ai le malosi o le vevela. . Ma, sili ona taua, tausia le sili ona lelei i lou toesea (o lenei ua taʻua o le "Antizarzia" Mode) o le a fesoasoani e aloese mai ai nofoaga faʻalavelave, o le a le afaina o le vai. i le tulaga tulaga o le amoina o auala. O tulaga taua e le masani ai - faʻalavelaveina le faʻalavelaveina o le pule o le eletise. O le tulafono, o le vevela na teuina e le fale ua lava mo le 20-30 itula. E tusa ai ma tulaga oi ai oi ai, e tatau ona toe faʻafoʻiina le fasioti tagata. O le taimi lava e amata ai le faʻagaioiga o le fesoʻotaʻiga, o le a amata ona galue le eletise. E tutusa lava, afai e te fuafua e tuua se fale mo se taimi umi, ae e sili le taofiofia ma faʻaputuputu uma vai avanoa avanoa.

Mautu Faʻataʻitaʻiga Mana, w Faamatalaga Tau, $
Noirot. Nofoaga e-II faasologa 750-2000 Maualuga 440mm. 115-179
Axane faasologa 750-2000 Maualuga 440mm. 126-178.
Faasologa melody evowing 750-2000 Maualuga, 650mm 162-212
750-1500 PLOV, 220mmm 173-213
Manatua. - Messette pulega 57-167
Eco-6. - Messette pulega 82.
Nobo. C2f faasologa 250-1500 Maualuga 200mm 98-146.
C4f faasologa 500-2000. Maualuga 400mm 113-164.
Faasologa K4N. 250-2000 Maualuga 400mm, na o potu i potu ma le maualuga headity 82-148.
R 80 xc. - Tasi le eletise eletise 23.
R 80 pde - O le faʻaeletonika eletise ma le timer

(9 polokalama tumau)

62.
R 80 Udf. - O le faʻaeletonika eletise ma le timer

(12 polokalame tumau)

88.
Talimalo. - 500-2000. Ituaiga uma o panels 66-144
Selemen. Faasologaga Faasologa 400-2000. Faataʻitaʻiga Maualuga 200 ma 400mm 75-113.
Faafou faasologa 500-3000 Maualuga 425mm. 100-172.
Atoa Seri 300-1500. PLOV PALLLS, 200mm 109-142.
Faailoga Numera tutoatasi; 6miders o ituaiga eseese ma le gafatia (USag 250W) 500-2000. Maualuga o panels uma 174mm 35-86
TD901 - BIMETALCTIC HORRMATAT

(Max. Utaina 22a)

lua sefulu
DTK-DP. - Fausia-i le Hormastat

(Max. Aveina 17OA)

lua sefulu
4800. - Masini faaeletonika

(Max. Aveina 17OA)

60.
Matagofie Faataʻitaʻiga o le fa vaega 500-2000. Maualuga o panels uma 420mm 60-117
DIPOLE FAAOFOGAINA

(Stratov)

VPS-2000 2000. Maualuga 520mm, umi 320mm, loloto o 82mm pati 40.
Ojcs "metak"

(Cityvinnitsa, Ukraine)

Convector "Camedia" o le fitu ata 500-2000. Maualuga o pane uma 460mm 15-40
Ewt. Agai i le 215nt. 2000. 660450200mm. 47.
Tauto 240tlg. 2000. 755450420mm;

Faataitaiga ma le Fan

77.
Steerebel Eltroron. Cns penā; 8 faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese ma le agavaʻa (USag 250W) 500-2500. Maualuga o pane uma 450mm 76-109.
Atlantic F17-3 Faʻasologa, ma electro-masini faʻafoe 500-2500. Maualuga o pane uma 450mm 75-11
F117 faasologa, ma le eletise eletise 500-2000. Maualuga o pane uma 450mm 80-114.

Tele mataupu

I totonu o lona Gyometric Matunsions, Convectact Panels e vaevaeina i ni vaega autu se tolu: maualuga (maualuga 460-6500-650Mom) Fuaitau i le umi tele, fuafua i le malosi ma le faʻatauina o le masini, mai le 295 i le 1035mm. O le loloto o le loloto e toetoe lava o le faifai pea - le sili atu nai lo 90mm.

A o le tulafono, tagata gaosi oloa e maua ai faʻataʻitaʻiga ma se tulaga o le 0.5 i le 3 kw ma le laʻasaga o le 250W ma le mamafa mai le 3 i le 9kg. Le amanaiaina, ma le tele faalagolago i luga o fuaitau o le panels. O laupepa maualuluga e fai ai cravings e pei o se chity chimney, matua faʻateleina le vevela o le vevela, o lea ua leai se latou umi. Plth Convedctors ua mamanuina e faʻapipiʻi i lalo o le maualalo faamalama pe na tuu i lalo tioata faamalama. O le vevela o le faʻamafanafana elemene i le faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga e laititi ifo teisi atu nai lo le maualuga o masini, ma ia faʻatumauina le vevela o le convector, e le o iai (o nisi taimi e oʻo atu ai i le 2,5m). O le iʻuga, o le sili ona maualalo le 'aʻai galuega e pei o le maualuga. I le ala, o le plinty Convectors e faia ni auala tele e fai ai le tele o auala, maua ai se sili atu toniga o le amoina o le ea, aemaise i le pito i lalo o le avanoa avanoa.

O aso nei i fale o le atunuʻu e mafai ona e feiloai e mafai ona faʻamalieina le au eletise eletise e pei o kamupani Atlantic, Noirrows (NOWER), Simita) Czech Republic) isi. E gaosia e electronictorctor i Rusia ma le ogatotonu i fafo atu o le "dipole" pisinisi (SROOV), Ladon Computer (vika faavaomalo (vioday) ma isi. Rusia mea faigaluega mo Speciate Speciations e laititi maualalo e maualalo ifo i lalo, ae le lelei atoatoa i le mamanu.

O tupe faavae o le faʻapipiʻiina o le autu autu o le fale tumaʻoti o le fale o le electronicerector maualuga maualuga mai le $ 4 i le $ 8 mo le 1M2 vevela. E sili atu le taugofie o le faʻapipiʻiina o ofu mafanafana poʻo se faʻavae masani o le vaʻa ma le boeler, o loʻo faaseeina le pamu, o le faʻauiga o le tane, e leai se malosi, ma isi I se faʻaopopoga, o le taimi e taua, ma le fua lava ia e leʻo le masani ai. Vaʻai i le itiiti ifo nai lo le pe o le paipa e tatau ona tatou "lafo le" eletise eletise. O vae o loʻo latou foliga ma le lelei ma le lelei ma le lelei o loʻo tatau ona ofi i totonu.

Fautuaga Aoga

  • A filifilia le mana o le Controfic Eduction, mo fale ma fale masani o le lotoifale, e tusa ma le 70Ws o le a manaomia i 1M2; Mo fale ma le mativa Faletalimalo o loʻo aʻafia ai - ua maeʻa 100-130 w / m2. O le aofaʻi o le mau a le potu e mafai ona faʻavaeina e tusa ma le laulau ua tuuina atu.

    Faigofie filifiliga o le eletise eletise eletise

    Ituaiga o potu Faletaele Umukuka Tamaiti potu Potumoe Potu malolo
    Potu e tele, m2 5-7 7-11 7-13.13-18 15-21 20-28.
    Heating Mana, W 500. 500. 1000-124 1500. 2000.
  • O le isi filifiliga ua soloia mai le tele o le potu, faʻavae i luga o le fuafuaina: 40W i le 1m3. O isi vevela leiloa e tatau foi ona i ai i le tala ona o le puipui fafo. Afai o le potu o le tulimanu pe i ai se vaega tele o si glazing, e manaʻomia le pikiina meafaigaluega ma le mana faʻasao. O le a afaina ai le saoasaoa o le avanoa o le avanoa i le vevela. Afai e te faia se faʻataʻitaʻiga ma se mana maualalo maualalo, e ono tupu ona e le mafai e le masini ona oʻo atu i le vevela manaʻomia ma o le a galue i taimi uma.

  • Mo le sili ona mamana (a itiiti mai 2 kw), e manaʻomia le filifili o le uaea ma le kolosi vaega o le 'aufaasegaina 2.. O le mea autu o le folau, e tatau ona fetaui lelei le uafu autu i le aofaʻi o le malosi o le taimi nei faʻaaogaina uma laupapa i totonu o le fale.

O LE TAʻITAʻIGA A LE TAʻITAʻI TTR "MA LE FALEPUIPUI" MULL "MALL" Grand Country "," Risky "mo se fesoasoani i le sauniaina o Mea.

Faitau atili