Froor Fou i le itu tuai

Anonim

O Stuchenin, Albe e le o le Gyptum, ae o Polyrearethane, e avanoa mo tagata uma. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona faʻateleina lou fale mautotogi i se taimi vave.

Froor Fou i le itu tuai 14421_1

O le mea moni i isi taimi na manatu na o se avanoa, ua leva ona mafai ona tupu mo tagata uma. E mafai ona e vaʻai i loʻu fale i se taimi vave i se taimi vave.

Froor Fou i le itu tuai
O sea uluaʻi faʻapitoa o puipui o le a oʻo atu ai pea i puipui. O papa papaʻe paʻepaʻe e tamoe i se lanumoana lanumoana pito i tua (40cm lautele) e fesoʻotaʻi i le maualuga o le 160cm decives stacco hactive). O tulaga o loʻo faia o le maualuga-density polysurethane tusi ata - mafaufau e aunoa ma soʻo se mea e faʻapipiʻiina ai i le faʻauma o le paepae vali papaʻe. I le matou mataupu, o le lapoa o oloa o le 30cm.

Froor Fou i le itu tuai
Malie sitaili palu: ua fai simea ma le moli o le lamepa o le postmodesm e mafai ona sili atu le aoga "babushkin" le rosette e sili atu le aoga. O lona lautele o le 56cm.

Froor Fou i le itu tuai
O fea se isi mea e tuʻuina ai se ata o le fale poʻo le ata o loʻo iai i le potu 'ai! O lenei filifiliga e talafeagai mo potu ma le maualuga o le taua. Faʻafetai i le pito i luga o le itu, o le maualuga o le potu o loʻo faʻaitiitia. O le lanu efuefu o le lanu o pa ua mafai ona avea ma sili atu lelei ma mo le valiina, ma mo le faatufugaga o tusiata. Mafanafana meafale auro ma laupapa laupapa ua faamaluluina le aotelega o le aotelega o le teuteuga o totonu.

Froor Fou i le itu tuai
O nei mea i tua o pa puipui e fufulu ai le taualuga, ma le fausiaina i le sitaili o le fale tuai. O le atoa o le tulaga o le taualuga o loo i ai le corno o le corno o polyturethane.

Froor Fou i le itu tuai
O le paʻu paʻepaʻe e mafai ona liliu atu i totonu o se mea moni o le masterpiece pe a fai o oe e teuteu ai ma le teuteuina o le stiukco ufiufi. Polyaputthane Destings ma le manuia e le gata e le gata, e masani ona tapunia le faitotoʻa faitotoʻa, ae faʻapea foi le sala. Faʻamolemole ia matau ona e le o valiina pa puipui. E masani lava o le vaega pito i lalo o latou ua valiina i se lanu uliuli, ma le pito i luga. Lenei o le faafeagai. O le mea e le masani ai, ae o loʻo aumaia ai se lagona o le avanoa ma le faʻaituau.

Froor Fou i le itu tuai
O le uunaiga mulimuli o sea igoa e mafai ona tautua se mapusaga ma se teuteuga i foliga o fugalaau ma laulaau. E faia i le valiina i le paepae lanu o laupapa tetele (2491cm).

Froor Fou i le itu tuai
E le vave ona avea le matagofie matagofie. O lea la o lenei tamai callever buffet e leai se faanatinati e tuu oe i le pito i lalo ma tau oso i luga o le puipui vaalele. O le tele o taimi o loʻo i luga o faitotoʻa i le itu o le faʻasologa o le faʻatonuga, lea e maua ai le mea taua o meaafale masani. I totonu o puipui ma sinasina ma le meaa e tasi, o le lanu mumu-samasama pepa o ata e foliga tutusa ma se fliesh moli.

Froor Fou i le itu tuai
Naʻo le tuʻufaʻatasia ma styling gypsum lanu ma laulaau, faʻavaʻa o le fale mo ata vali e avea moni ma teuteuga o le puipui. E mafai ona faʻatau mai ai ni mea laiti o ni aofaʻiga laiti i le au faʻatauga poʻo le teuina faʻapitoa i oloa mo le faʻafiafiaina o taimi paganoa ma le fiafia.

Froor Fou i le itu tuai
O i latou e fiafia e faitau fetu i luga o le moega o lenei moega o se fiafiaga. I le aotelega, e fau ai se "fetu fetu" i loʻu potumoe e mafai ona vave mafai ona e vave, e aunoa ma le tele o taumafaiga: o le storey ata o fetu, ona faapipii lea o le lanumoana. O le lalolagi na faia o polyturethane decoveratives computed Eaves o lo o faapipiiina.

Froor Fou i le itu tuai
O loʻo faia le ata o fetu ma le lautele o le 23 cm o le polystyrene e ala i le faʻateleina.

Faitau atili