Aso Fiafia o Mr. Lumuera

Anonim

Iloilo le maketi moʻo asoa: Email Gaosi ma Family Famis. Gaosia aoina o mea atofaina mea, tusa ma tau.

Aso Fiafia o Mr. Lumuera 14428_1

Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Bronze Chandelier Shelsom i Louisv's Style o loʻo teuteuina ma BOAMOMIAN CRADSTAAL
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
MURANO LAGE SIMUNDED MAMALAGA FAALATALATA O LE AGAGA TONUE MA LE POTO SIMERA (LAMURRINA)
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
O Bauhaus mai Anitonangling na faʻaalia i le aotelega o pepa ma galuega

Nalu, ma Hit Tech Suauu lanu lanu ma le amo nai lo le lamepa

Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Faamautu saito i le Xvi-xvii seneturi. sa i ai se tau paia. O lenei faaigoa lea sa faaaogaina i falelotu. I le taimi, o se moli uila mai le pasese faavaomalo mafai ona tautau i soo se potu.
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
O le faʻamalologa o le faʻamalologa i le ituaiga o faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua aliali mai i le mamanu o le vaitau o le vaitaimi o onapo nei ma e fesoʻotaʻi ma le afu
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Chelsom faia se aoina e toe fai le moli moli mai le masiofo Victoria
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
O Florentine sa fiafia tele na faʻaaogaina le catalan chandelier. Passeri faavaomalo
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
O moli moli na tapunia uma ma se uʻamea faʻamau e puipuia mai le faʻaleagaina. Andy Thornton.
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
I Italia, mai aso anamua, o moli auala na faʻaaogaina, e masani lava ona avea ma mea taugata i foliga o ato poʻo sela (turdici mamanu)
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
I Eleni anamua ma anamua Roma, o le suauʻu suauʻu na taofia i luga o le uʻamea a le aumea i le tele o le hyde faia
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Austrian Compart Kamupani Kalmar e le faʻaaogaina mea uiga ese i totonu o ona chandeliers - moni auro i le mama tioata

Aso Fiafia o Mr. Lumuera

Aso Fiafia o Mr. Lumuera
E faigofie ona aʻoaʻo ia Tiffany lamepa i luga o le tele-lanu. Uma le Thy Tornton Models toe fai le taua o faʻataʻitaʻiga o le amataga o le chw.
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Venetian Crystal Chandelier mai le Hurrinani- Analolougue o le XVII faʻataʻitaʻiga.
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Arabic style lamepa mai le may thornton
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Art DEco-Style faʻataʻitaʻiga mai Hyde - O se tulaga ese o le toe faia o lamepa mai le ofisa o le malo o le setete
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
O le uluai Kapeneta Lamp mai Lucen Gau i le Art Nouveau Style foliga foliga o se lole tapuni tapuni
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Floredine "floral style" mai le pasese faavaomalo
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
Maaleale faavae o le lamepa pughan i le tuʻufaʻatasiga ma le bronze-masani faʻataʻitaʻiga faiga o George England
Aso Fiafia o Mr. Lumuera
O le pito i lalo o le laumei lamepa e faia o le pamu i le sitaili o le au Saina; Na teuteuina Chelsomansan ma le matagofie

Chandeliers mai Mountair Crystal, Castielava

mai le apamemea

Luga o le maalealea afi.

Kazanova

Malamalama, manumalo le pogisa ma le tuliesea ma le fefe o lona tagata, o lona uiga o se mea lelei. Aua ua tosina mai e le tamaloa le lala laau, tusi i lalo, suauu, fetaiaʻi, paoa, kesi, ma, le tumau, eletise. O mea e faigofie ona vaaia e mafai ona vaaia i le papa papa, ma tipi, ma fagu moa vevela, ua afaina ai lava i le fale o Chit. Mulimuli ane, Ulualu ai e le toatele le tamaloa e tele ni malosiaga ma faʻamamaina o fatufatu e tulaʻi mai i foliga uiga ese o masini moli uila.

Faatasi ai ma se nofoaga o se seti o se seti o lamepa, o tagata e saili e faʻafesoʻotaʻi tagata nofosala i se tasi, poʻo le manatu e tuʻuina atu i potu taʻitasi le ituaiga o foliga. O le a le filifilia, pe a filifilia ni masini malamalama, e mafua ai ona iloa faʻapitoa o faʻaputuga o faʻaputuga o faʻaputuga o le fiafia o oe. A maeʻa, mamanuina uma o loʻo fuafua i luma o filifiliga eseese mo le stylistic ma le faʻatulagaina o masini i totonu.

I totonu o le maketi a Rusia, tele kamupani o loʻo faʻalauiloaina, o isi taʻitasi o loʻo nofoia ona Niche. Le mamanu ma tekinolosi, le mafuaʻaga o masini gaosi, mea, mamanu ma faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina, o le faʻatufai a se tulaga uiga ese, etc... A o le tulafono, o le saturation o avanoa o le avanoa mai le tasi aoina e pa o le laki i le manuia. O le aso, o nei aso ua fuafuaina o meafaigaluega uma lava, faʻaaloalo lava o oe lava ia.

Sa taumafai le tamaloa mo le toe pupula ma sili atu ona pupula, ae i le taimi e tasi ma sili atu le saogalemu. O lea, o se mea masani ai o moli suauʻu salalau i Aikupito, ma mulimuli ane i Eleni. O i latou o pou maa po o ipu i totonu lea sa tuu ai se vaa ma se phytel. I le seneturi III. BC u. I Europa, o se ata tifaga na o mai i Europa i le ituaiga o se tamai laupapa patipati ma se sipuni. I totonu, sa tutusa ma Palama a le tagata. I le seneturi I Roma, tapuni na faia i Bronze amata ona fai lalu. Ona aliali mai lea o le suotonua taʻutaʻua. O le faavae mo i latou na lafoina i foliga o se manu feʻai, ma o le tu o taimi o loʻo i ai i nisi taimi na faia i le tulaga o le atsure, moʻomia poʻo se fafine foliga. O lenei manatu o Artinisside na sao mai i le seneturi ma omiga e oo mai i lenei aso. Nai lo le ulaula ma le faʻamamaina o aloiafi o utu, lea na faʻaalia ai e auauna i luma o le pule o le ala pogisa pe faʻamalosia ai tufuga Roma poʻo le polesonal. Na tapunia o latou pa i po o pepa faʻatumua, maʻafuina poʻo le fufuluina o ie, na tuʻuina atu le nonoa i pu mo pu e ulaula.

I Roma ma tozantium, o pou apamemea mo afi na amata ona tautau i luga o filifili i le taualuga pe tulei i le puipui. Ou te alu nei o lamepa i le ituaiga o se pale ma bolks bowls ua teuteuina i St. Sophia's Badralral i Connoninele.

Ampir, o le DOC, Bauhases

O le Farani aiga malosi Mataʻitu Luciiengau e galulue uma i le gagana Masani ma i le itu faʻaonapo nei. O masini moli mai le aoina mai o aoina e faʻaigoaina, "Victoria", "Sitimish", "ammm". E le o le a le fuafuaga o ia mataupu o mataupu, ae saʻo le tala saʻo o le faʻataʻitaʻiga o tala faʻasolopito i vaega uma. O na sao e fesoasoani e filifili ai le chandutisi poʻo le poto mo totonu o loʻo feagai ma se vaitau e leai se taimi, o le a latou "paʻu i fafo" mai le tulaga. E faʻaaoga e le kamupani le metotia o lima o loʻo lafo ai le apamemea. O loʻo faʻaaogaina oneone, lea, pe a maeʻa le moli, ua malepe, ina ia o mea uma o le aoina koleni o i ai i le tele o aofaʻi.

Swarovski Crystal (Austria) Crystal e faaaogaina. O oloa a Bronaze ​​e ufitia i le grilding po o le ata. E mafai ona e suia le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻatonu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻateleina ai le aofaʻi o potu puipui, ae le o le faʻaaogaina o filifili ma sui. Lokaina o mamanu o aso nei e sili ona fiafia i moli i luga o le faiga o le bauhases ma Ardco. Lau pele Lapamps e seasea faʻaaogaina ni mea taugata ma faigata tekonolosi, o mea e faigofie: uʻamea (chrome poʻo siliva), tioata, palasitika.

E le o tagata uma e iloa nai lo le lole ata mai moligao. Kandelabra o fafo po o le desktop, e iloga ona lagona matagofie ma tele lo latou nifo mo moligao. Aistsusd-fetaui lelei desktop tu mo moligao (mai 1 i le 15).

O se fesuiaiga o Kandelabra cxviiv. Steel Zhilandilti, tele o laʻau laiti. O latou uʻamea tooto ma ato na moli oso mai i le tioata, o le itu lea sa vaaia ai le vaitusi o tagata ma laʻau ma fugalaʻau ma fugalaʻau ma fugalaʻau ma fugalaʻau. O lapotopoto e Lihilani le faʻapipiʻi i luga o se laulau faʻapitoa, sesega sipela - i luga o le magalafu, ma, o se tulafono, paga.

O le aoina masani e masani lava ona talafeagai mo potu ma le maualuga o le taua, talu mai le Chandeliers o lo o tele tele. Ae ui i lea, pe a tatau ai, e aoga le aʻoaʻo mai le tagata faʻatau pe a fai o ni mea laiti o le fiafia o loʻo misia oe. A o le faʻavae i aso nei, o le a o i lalo le faʻataʻitaʻiga i soʻo se isi fale. E mafai ona e filifilia le masini ma mo le faletaele - O nisi moli o loʻo fausia i totonu o le vevela o le siisii. Tau mo le chandelite o le Passtic Desigy Oscillate mai le $ 500 i le $ 700, aso nei - mai le $ 150 i le $ 350.

Praba Tusitisososo Candelier

Afai e te miti e toe faʻatuina mai le Notinra's Swera, lea na o le taimi mulimuli na o le motusia o ata mai le 'au a le aiga mai le fale. O tusiata o lenei kamupani Austrian Kamupani ua toe faʻaleleia mai o ata tuai, ata, ata lafoia ata o masini ua mavae. O lea, na faia uma masini malamalama o le maota o Kimlin Kolace i Moscow i ata ma togitogiga. Aloese mai le fusifu i le sikoti xixv. Na mafai ona toe foʻi le mulimuli ia INTRA i le Gritykov Gallery, i le nofoaga autu. Ina ia mautinoa, o se moli moli na teuteuina le ata i le olaga o le plevel mikšiloch. Galue malosi e okaina, ae o loʻo i ai se avanoa e faʻatau ai ma maeʻa le "Twin". Tau? Mo se faʻataʻitaʻiga, Longktop Lisiselabra (tele le maʻaleʻaina o le afu ma le afu nifo) i luga o ata mai le sili Kremin o le $ 200.

A o le Corhish Marks Chelsom, o le mea ese lava, e le o maua ai moli i le Igilisi sitaili, ma ofo atu oloa fai i siʻosiʻomaga fou (faʻaleagaina auʻau i nei mataupu. O le aoina e aofia ai se atoa seti o masini moli - mai le chandelier i se laulau moli. Crystal e faʻaaogaina naʻo Bohemia (O ia e taugofie nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, Svrovski). O lenei afaina ai le tau o oloa, ae le faʻaititia ai lo latou tulaga. O fuaitau o le chandelier e eseʻese, e mafai ona e pikiina se faʻataʻitaʻiga mo se tamaʻi fale poʻo se atunuʻu sili ona lelei. Tusa lava pe le maua e le aoina o se nofoaga tutotonu o le tele o le tele, o le ae mautinoa le moli mai isi ituaiga masini. O le tau o le sili ona taugata o le sili ona taugata e le sili atu i le $ 1,300, ma le sili ona taugata laulau o le a tau le $ 300.

Gypsum bra

O le Kamupani Farani o loʻo i ai se vaega o loʻo avea ma mea faʻapitoa i le plaster stucco, ae talu ai nei faia "meaalofa" tagata mamanuina, faia i masini ma masini moli. O le aoina o le kamupani tele e aofia ai le eseese o le faiai. O lamepa e na o le lanu paʻepaʻe, e faʻatagaina tagata faipule ma tusiata e valivali pe faʻaali i se paolo, faʻapea foi ma vali ma le stylistic foliga o totonu. Faapitoa faʻapitoa i le ituaiga o se toe faʻaleleia o se gypsum scckproof ma vevela-tetee, o lea e le mafai ona fefe i lona paolo. O le tausiga o nei filifili ia, foʻi, e faʻatagaina i la foʻi ona fufulu ma mama. Tagata faʻatau o le a faʻamalieina le avanoa e fausiaina ai se taʻaloga o le malamalama i luga o puipui ma le faʻalomilo, sa lauiloa i le eloch o Bauhaus. E le gata i lea, o nisi faʻataʻitaʻiga e toe faia le lauiloa o le 1930-hody masterpieces. Sara e laʻititi i le lapoʻa (30-55cm), fola ma le taualuga moli e mafai ona ese - mai le laʻititi (30cm maualuga) i le lapoʻa (220cm). O le tau o le pa puipui o le paminares gengaes mai le $ 70 i le $ 250, taualuga - mai le $ 150 i le $ 600.

O lamepa pa ma le matala mai i le faʻata mai le faʻata poʻo se uʻamea mo le taimi muamua e maua ai le tufatufaina i Italia. Sa latou manatunatu loloto i le malamalama ma i le taimi lava e tasi na teu ai puipui. O le faʻapipiʻi o sea masini na faʻatinoina e faʻaaoga ai le Twodcked pakete. I Farani, o lenei ituaiga o moli uila na maua ai le igoa "Bra" (Bran i Farani- Lagolago). O le muamua oka o le tele o le sili atu oving foliga (mai le30 To150Cm), ae i le umi na avea ai ma faigata atili ma faateleina le teuteuga. O le taimi nei, o lapepie mai luga o le puipui e leʻo eseese lava. Ma, o mea uma e iai mea uma ma puipui o pa e tafe mai le puipui ma puipui o lo o taua i totonu o puipui; Punavai o le malamalama, tapunia faʻapipiʻi i le pa ma le lau - moli moli; Fale mautotogi po o se paie ma se malamalama-teuteu lumupire. Pe a ma le masani masani o loʻo i ai i totonu o moli laʻau. O le pulumu, pamu, e leai se totogi o tautau moli moli o loʻo taʻua o le "Chundelier"; e sili atu le faigofie o loʻo taʻua i luga o le taualuga i fafo atu o luminana Ma o masini na fusi mau i le taualuga o loʻo taʻua ai o moli faʻatalanoaga.

Amber, Porcelain ma Alabaster

Voughan (Unitedt Enter), e pei lava o i latou o loʻo taʻua i luga, ua latou gauai atu i le stylistic tutasi o le totonu atoa. Na ou auina atu i fafo "i le tagata mamanu" meaafale, ie ma mea e fai e avea ma au lamepa.

O le tele o le aoina faia o laupepa laulau. O le a foʻia e le tau o faʻataʻitaʻiga i le sitaili o le Queen Victoria, a o tuugalamepa-koluma ma lamepa. O le tioata tu e taatele (stattic racks i luga o nifo ma moli po o le moli o ia lava). Apamemea ma apa apamemea o loʻo palu, ufiufi i auro poʻo siliva. Oi apors o loʻo faia o pepa uma e lua ma le cardspika ma ie, o le faʻaluaina mai le tau maualalo ma faʻaiʻu i le silika ma le paʻu. Vavega e faia mai le popcelain ma le fiafia i le décors o le décor (vtyale victorian ma Georgia e Egelani), faʻapea foi ma le fafie). E i ai papa faʻanatura (maaleale, cynite) ma alapata (maamora, granite) ma alatele, ma i le tele o faʻataʻitaʻiga.

O le faavae o le moli ma le moli e mafai ona fesuisuiai e ala i le filifilia o filifiliga mo lisi. O le mea lea e mafai e tagata faʻatau uma ona faia se tulaga ese, o loʻo iai le masini o loʻo iai nei i totonu o se mea e tasi.

Callogs o le a maua faʻataʻitaʻiga mo toetoe o potu uma - mai le potumoe i le fale. O le a tuusaunoaga o le a, masalo, naʻo tamaiti, aua o tamaiti e faia ia auala e manaʻomia ai le salalau solo. O le tau o lamepa e mai le $ 150 i le $ 5000, fuafua i le tele ma le lavelave o le au fai.

Mo "le mautonu"

O lamepa o le Kamupani a Peretania Hyde o loʻo matua lauiloa i sui o femalagaaʻiga o femalagaaʻiga ma fiafia i tagata atamamai. Ole toʻatele oi latou e faia e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga mai Rusia Tsurist Plalas ma fanua. E ui i lenei, o le tagata faʻatau e mafai ona saofaga i le mamanu o loʻo iai. E faʻaoga foʻi lenei ile fua ole oloa, ma le numera o nifo, ma le teuteuga. O le hyde- mautu e laititi ma maua mai masini moli i laiti laiti. Ae o lo latou tau e le maualuga maualuga. O loʻo taumafai tekinolosi le tekonolosi o le kamupani e faʻatau atu le tele o vaega o le gaosiga. Ae ui i lea, o le faʻaiuga mulimuli na pasia naʻo le tasi. O faʻaputuputu kalama e mafai ona tuʻufaʻatasia e le gata i le chandeliers o lapoʻa lapoʻa, ae o le latou faʻailoga i le faʻaititia o le faaupuga. Tau mai le $ 150 i le $ 1000.

I Farani, Crystable Chanestry o se elemene o fale mamanuina o le fale na ulufale i se faiga i le vaitaimi o Louisxiv. Talu mai lena taimi, o le upu Farani "Chandelier" (paʻu-paʻu, mafanafana) faʻatupuina) i Europa atoa. I le taimi lava e tasi, o ituaiga eseese, o teuteuga faʻafaigofie na eseese ai, o lole moligaʻo, o le mauoa lea o le faʻamalologa faʻamalologa ma le otootoga o le latou tipi. Sa teuteuina le Ratitalia Chandelier ma se fasi tioata o loʻo i ai le ituaiga o se lalolagi. Epikopo Egelani sa i ai foʻi ni moli lelei ma laina lapotopoto ma lapotopoto tagata taʻitoʻatasi, naʻo le tele. O le Farani e fiafia tele oval ma laititi o Oloa o Oloa. Feagai ai ma le afā. Ua faʻaalia ni vaega ua foliga mai, ma i le vaitau o aso nei, vaaia poʻo le faʻataʻamilomilo solo poʻo ni laina o tioata, faʻapea foi ma crastal. B1909 O le Herctor Horctor Gimar pateni le sili atu o le tele o crystal chandelier. O le manifinifi manifinifi o le lagalaau o fasilaau na faʻapipiʻiina i luga o le apamemea i luga o le apamemea, ma filo ma crystal beads, e feoai pe polesi i le va o latou pe o latou tua. O le iʻuga na faia le aafiaga o se vaipuna poʻo se vaipuna.

I lana lava auala, o loʻo auai i tala faʻasolopito ma le andy orntonton. E mafai ona manaʻomia mea uma a le kamupani e mamanuina o se fale i se ituaiga sitaili - mai le faasitepu, meaafale ma tamaʻi mea e fai i elemene o le au fai fafo. Ioe, e le mafai ona fealuaʻi solo i masini moli. O le aoina e valaauina itulagi ma sitaili. O le atoaga atoa o loʻo ofoina mai, mai le chandelier i tamaʻi lamepa. Faʻatasi ai ma taugata, pei o 'apameʻai, Crystal, tioata, vaipanoa, maʻa, Ma le sili ona lelei palasitika, taugofie mataga. Ina ua uma ona maua se pisinisi uma o se galuega alamanuia, o le lelei o masini e sili ona lelei. Faʻaaogaina lelei tekinolosi faʻaitiitia ai lo latou tau. E fia iloa foi e le o se popolega o Ertenton, ae o se tamaʻi faʻatasi aiga. O le lelei pulea iinei o le sili ona aulelei, ae faʻatapulaʻaina itu o itu i le selau selau selau. O tapuaiga ua tuʻuina mai ai moli o le lautele o le siʻosiʻomaga, mai le "anamua" i le Tiffainy Auala. E i ai foi auala fetuutuunai auala uma o vaitau uma, faʻapea foi ma alamanuia lamepa o le XIX-amataga xxv. Judge o le "vaa" ma "Messal" lamepa. Tau feololo mai le $ 70 i le $ 2000.

I le 1895, o le American Desigorner Luis na amata ona faʻatau atu ai ona lauiloa o le 'au lamepa i lalo o lamepa mai le tele o laʻau, arluvv poʻo le artiduril, lea , o le mea moni, tutusa). Xvin faavaa o le tioata na faʻapipiʻiina ma resid. I aso nei, o taifiane ua toe faataapeapeina i le lalolagi. O le uluai ata o le amataga o le seneturi o faʻaaoga uma ai le tusi muamua o le amataga o le seneturi, ma le auvae i lenei va o le palasitika ma le uʻamea e faʻaaogaina.

Mo vaa ma le auta

Se isi itu o le gaioiga a le kalmar-moli masini mo le au folau ma vaa. Faatagaina tekinolosi i le gaosiga o chandeliers ma fulufulu ma se faʻafaigofie tele e le gata i le galuega a le ata faʻatino. O togafitiga faʻapitoa e le faʻatagaina ai le Crystal e faʻalavelave i le vai o le vai, faʻamalologa e le mama pe a taʻe le auala, ma o le ata o le chanyelier e le suia lava e tusa ma le malosi o le chank. Aua o lamepa o loʻo faʻaaogaina mea sili ona masani masani - apamemea, apamemea, crystal swarovski, suauʻu ma faʻataʻamilomilo), o le panu-susu, mussono tioata. O matai e maua le avanoa e faʻaoga ma mea tulaga ese, Eva poʻo fea okemelu o mea ua tuanaʻi. O le tau e faʻalagolago i luga o le faʻasologa ma faʻaaoga mea. O se tamai laupapa moli o crystal ma auro-plated bronze mafai ona tau uma $ 3000.

O le Swarovski o le sili sili ona sili ona sili ona sili ona sili ona sili ona sili ona maua ai i le lalolagi atoa. Fausia se ata faʻapitoa o se tioata ma le maualuga o mea o loʻo taʻimua i le tuuina atu o tagata uma o se taimane e susulu. O loʻo taʻua i totonu o le Crystal Crystal ma ua naʻo le tele o taugofie. E oʻo lava i le auʻaunaga sili o tagata uma o loʻo iai se faʻailoga faʻapitoa, o se ituaiga lelei o Swarovski, ma se tusi pasi. O le maualuga o le tau o le faʻamalolo o lenei vaega o loʻo faʻamatalaina atoa ai le tusi lesona o taʻitasi. Itiiti taugofie (ae le itiiti ifo maualuga-uiga) Spectrum Crystal e faia e ala i le oomiina o foliga. Taitaiina i lalo ifo. O na tekonolosi e faʻatupuina ai ni aafiaga faʻapitoa o le faʻamalologa o le "Ama". O oloa mautu uma e iai se ofu faʻapitoa e le faʻatagaina ai le faʻaputuputu i luga o le tioata o le kesi ma palapala. E maua ai se susulu malamalama o faʻamalologa ma, a o le mea moni, e faʻafaigofie ai latou. O foliga o le faʻamalologa o le eseese lea, mai le faʻafefeteina polo i pelatila, fetu ma mataua.

Taumatau ma le avil

O 'auʻaunaga faʻapotopotoga (Siamani) na taʻua taʻutaʻua mo le faʻamagaloga o uʻamea ma lafo uʻamea. O le stylistic faavae mo uma faʻataʻitaʻiga na avea ma falelotu ma Roma. Lammps e faia uma e ala i le tusia o le kamupani tagata faigaluega ma le okaina. "Brasing foo" - O le Crona-pei o Chandelier ma le tele o ipu mo lamepa. Faapipii foi e le Scioum o faʻataʻitaʻiga eseese, ae tele lava taimi e fai ai sulu ma sulu. Uamea uʻamea, Pana, filifili. O nei mea uma e mafai ai ona e faia se lagona o se mediaval o Katone. Faʻatumuina o moli, o loʻo fua mai e le kamupani le kamupani mai le uʻamea. O fuaitau o mataupu e le o lapisi, ae e fetaui lelei mo leo masani ma fusi maualalo. E ui lava, e sili le vaʻai i le au tapoleni i totonu o se atunuʻu. Ioe, o amepa taʻitasi e faʻamaoni i ai. Tau, fuafua i luga o le tele o le oloa, flacttate i totonu o le $ 150-700.

I le xiii-xiv seneturi. I le itu o Catalonia, o se metotia fou mo le gaosiga o Aron lamepa na afua mai. Sipaniolo Masters na faia se ata malamalama mai le Trourast Wiron Rods, teuteuina i le pito i luga o le mamafa mamafa ma e le fuafuaina. "Ua le mafai e le" moli uila "ae sa gafa le au faʻapupuʻu, loka, tuʻituʻi ma meaafale ma oa matapamaloa. O lenei faiga anamua o loʻo faia e oʻo mai i lenei aso, o taimi e tasi, mo se faataʻitaʻiga, o se tusi tusiata poʻo se manatu i luga o meafale e fatuina ai masini uila.

Copper amp ma Clay LaMo

O le Venetian Landard Siru (Nasostrov Murano) o loʻo auai i le gaosiga o vaega laiti o mea masani o le tulaga o Italia (XV-xvio-xvio seneturi) mai le ipu vaisu. O moli uma e faia faʻamalosi tino, ma le faʻaeteeteina o vaega tuai. Pau lava le eseesega i le va o kopi mai le uluaʻi suiga o le tele ma o se sili atu metotia i ona po nei o fusiua. Tioata-manino pe o le lanu cobalt (lanumoana). O le auro auro ua fetaui i ai. O le mea ese lava, o se tagata masani a le taulaga e avea ma avanoa lelei mo sea lamepa. O le tau o oloa fetuutuunai mai le $ 150 i le $ 500.

I le motu lava lea o Marano, La Murrina mausali i le faʻatapulaʻaina o aofaʻi e maua ai lona aoina o le moni veonetian Chanedian Chanedian Chandelites. Se faʻatulagaina o onapo nei, o le mamanu e suia mai lea tausaga i lea tausaga. Lea e mafai ai ona e mulimuli i le masani e aunoa ma le mauaina o le tu masani o le fausiaina ma le manatu lava ia. O le lona lua Aofai o La Murrina e aofia ai moli i le ituaiga o fua o laʻau ma mea laiti, ae sili ona malie, ae matua foliga mai o moli anamua o suauʻu Roma anamua. O nei moli masini e faia i le maualuga lelei tioata ma le itiiti ifo le faaaogaina o le uamea. O mea uma o loʻo ausia o Murano motu e faʻaalia uma ai mea na ausia o Muranono: Mama o tioata, o le tele o vaalele, Millec tioata, tioata tioata, susu tioata. O le Chandeliers foliga sili atu i le potu e mafai ai ona vaʻai ia i latou mai luga (fai mai, i luga o le faʻavaʻa o le atunuʻu). O le tau o le tau o le cardic conselini o Lamurina e $ 400-3000. O le oloa mai le laina o aso nei e tau ai le $ 100-700.

Ae o le alofa o le portiquitions ma le o se mea e tatau ona gauai atu i lamepa o le omea i Iapani, romanesque ma logofula sitaili. Latou te faia ni tagata ma tagata loloto.

I le vaitaimi o le toefaafouina o tagata fanagia le Italia, Farani ma Belgium tufatufa i fafo i fafo o moli i Europa. O tuaa o tuaa o laueleele itu faaonapo nei. O a latou manifinifi toe manifinifi o le triptod na faaipoipo e se pale e tolu-tile pale o horizontal hear e faaitiitia. E leʻi maua e le fomaʻi mai le moligaʻo, o nei lamepa, e leʻi maua le Hors-ipu ma Spigs siitia saʻo i luga o nei auvae tolu.

Valiina popcelain

O le gaosiga e le masani ai mo le Italia lamepa-lanu moli i le sitaili o Victorian England - O le kamupani o loʻo auai i le Kamupani ISAMAMP. O lenei vaega o le aoina o popcelain hesktop lamepa i lalo o lamepa, e ui i le Igilisi sitaili, ei ai se Italia "scrietation" i le faiga o aganuu faafanua. O le Siamani Mersh vali i le sitaili o isuki gaosiga ua maua foi. A o le chandelier o lenei gaosi oloa, o a latou auiliiliga o mea e aofia ai ma le mimita i totonu, ma e vavaeeseina i totonu o consague crystal chandeli. O se ofo manaia mo tagata fiafia i le taualuga o aso nei ma le puipui puipui i le "Prague Style" (Czech Soure) ma Atged Soure.

I se aotelega o loʻo e manaʻomia se moli mai le pāseai pe eleelea o le pāsela, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi, muamua uma, i kamupani a Peretania, i kamupani a Peretania, i kamupani a Peretania. O le tu masani a le Sctorian Longtop Lamp o loʻo usitaʻia lava pea kamupani i Peretania Tele i Peretania Tele, e aofia ai ma mea ua leva.

Glass Apple ma Bronze Rose

O le taʻutaʻua lauiloa ma tulaga ese o le "Floral Style" o lo o fai ma sui o le kamupani Italia faavaomalo, na matou filifilia mai i ni tagata tauva ma le tofo lelei, faʻapea foi ma le lelei o galuega. O lamepa masani afu amepa, teuteu lelei ma fugalaʻau tutusa, o laʻau ma, faʻaititia, fua, gaosia, gaosia e lenei gaosiga mai le 1961. Chandelite ma le laulau amepa e fai ai le faavae o le kamupani aoina. Taʻuaese o le taualuga, puipui, o loʻo ofoina atu foi fofoga puipui ma moa foi. Faʻamaeʻaina i le moli masini, e mafai ona e pikiina se laulau poʻo se faʻata i totonu o se bronze comp ma se faʻapitoa faʻapitoa. O le aoina atoa na o le mafanafana o le pogisa. O lenei mea e fesoasoani i le pa o le palepasi o le apamemea, o le a eseese ata, mai le pogisa Amber e toetoe lava uliuli. Ae ui i lea, o le tulaga tumau o loo tumau pea le tu. O elemene o le aoina o le a fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi ma le mamanu o se fale mautotogi poʻo se atunuʻu. O le tau o lamepa e mai le $ 150 i le $ 1000.

Venetian "Ball Balls" mai le tioata ma uamea e fai ma sui e le kamupani Ilian i le kamupani Italia Tótici mamanu. O lenei lelei faiga o le XVI BOVICOCKOCKOCOCOCKALAMS o loʻo aofia ai i chandeliers, sconce, lamepa puipui. O le faʻavaomalo faʻavave o le faʻavaʻa o loʻo faʻatinoina i lalo o le taʻitaʻiga a le Vaega o Tanielu Tenalima, ma fua, o laʻau ma fugalaʻau o loʻo a feʻoai atu i le motu o Marano. O loʻo i ai pea i le aga masani a le tupu o le tufuga a le tupuga o le ita. O le teuteuga o le au o loʻo faʻaogaina ma "otaota" - hoots, e mafua ai le tioata o le tele mai le master faagaebe. O fualaʻau ma fualaʻau, tuʻuina atu i le malosi: i lau, fualaʻau ma lanu, o tino ua vaneina. Matapogia i nei Chandesing o le mea moni o le mea moni lea ma le isi moli o loʻo i ai se isi taʻaloga o le malamalama. O lea pe a tape oloa, o oloa e maua ai se malosi o faatupuina faatupuina. Mo le fale mautotogi, o le cheslueliio o lenei kamupani e lelei, aua latou te le manaʻomia sina mea faʻapitoa coush siosiomaga ma fetaui lelei ma potu maualalo. O nei Chandeliers e foliga mai e sili atu le manaia ma le poto nai lo cysic crystal. Tau - mai le $ 200 i le $ 2700.

O le alofa o le faanimelo e faʻalilolilo i se auala faʻapitoa o loʻo faʻaalia o ia i lamepa na fausia i le Florence ma luga o le motu o Marano. O le lauiloa lauiloa "Floral Patle" na tupu mai i le le mautonu Ratalan faia faʻataʻitaʻiga. O ipu moli o fua na faia i uʻamea, o fugalaʻau eseese na faʻamalosia i nifo. Uamea vali, patipati, auro auro. I Venices, i le motu o Muranono, na i ai se eseesega eseese, "o ato lapisi." O le tulaga lea i luga o le uʻamea faʻapipiʻi na faʻamalolo pe o fualaʻau na faia o tioata. Cxviiv Lumeinares na teuteuina e le gata i tioata, ae o noatia foi o peni. Masalo o mai nei oloa e maua ai le ie tioata manaia ma tioata.

Razo, o le 'ai, irony ...

O loʻo auai le lisi o kamupani i le tuʻuina atu o moli i lalo i le itu faaonapo nei o le tele, ma e le mafai ona taʻu mai ia oe le itiiti o latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani Armudemide (Siamani) o se Siamani fale mamanuina faʻapitoa i Skionalsm ma maualuga tekonolosi oloa. O lona faʻatusatusaga a Borgiadh Hearer e maua ai se lelei "o le malamalama faʻapitoa" i le ituaiga o ponu o ata, ma Tobias Guoles ma Signical System. Vaega o le aoina o Zicio (Siamani) o se tala talitutusa ata, ma o se vaega o le aoga bauhauz. "O le valea" Technocratic o loʻo ofoina atu le ituaiga (Italia), faia lamepa mai taʻavale faʻasoesa ma isi vaega avanoa. O le mea e leʻi mafaufauina o le mamafa o le tele o le tele o le tele o tioata scomimetric apemp i le sitaili o bahasecuses mai flaver (Italia). O lona aga masani ma le Italia kamupani AntoninGogeli. O lona lamepa e faʻamatalaina o fua, fefiloi i le Italia, faʻaopopo sina faigofie faigofie-to-style sili tausi tekonolosi.

O le faigofie atoatoa o lamepa o amepa na fausia e matai o le Oloa Bauhauz, aua le faaitiitia le popole ma aso nei. Ae a uma mea uma, ona mafai lea ona maua e tagata mamanuina se fetuutuunai i le va o le aoga ma le matagofie. O uʻamea uʻamea, laupepa tetele o tioata, mattet ma manino, chrome luga luga - o mea uma e faʻaaogaina i o tatou aso. O le teuteuina o oloa na faia i le ituaiga o le itiitiga, o tusitusiga o mea o mea o mea, ua ou uʻamea, chromium, tioata, paʻu. O pepa o loʻo faʻamamafaina e se laki-lima-faʻasologa, prism, cylinder, polo.

Pule Tau Fatuga, Lycefan's Souretairiry (Italia), galue i le Pop Art Part. Puletaofia na faia mea o le leaga, o aso nei, o tologi i luga o mea uma. O nei lamepa o loʻo faʻamanatu i taimi uma, ae e le mafai ona fai mai e iai lo matou pepelo. Ae, e mafai ona toe mafaufau pea i aso nei o taimi ua tuanai. O mea o loʻo faʻaaogaina i aso nei aneckel i ona po nei, clorome, tioata, palasitika. Lumeinares ua fuafuaina mo zonal moli, talu ai o le maualalo o le malosi o moli moli ua faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo gaosia i ni vaega laiti. Tau, mai le $ 250 i le $ 500.

Ae o Sties (Italia) O lona moli uila, ma le manuia ma le manuia le High Tech Tekonolosi, ma Minimatuga, ma le agaga o Basuhaus tutusa. O le manumalo a le Frankfurt mamanuina faʻaaliga, o le kamupani e maua ai moli malolosi mo tagata loto maulalo. O le avanoa o le faʻaogaina o moli o se malosi tele o se isi vaʻaiga o lenei oloa. O le Gaolithic Glass e paʻepaʻe, lanumoana, uliuli ma le efuefu, uma le po o le po na o le po uamea e maua ai se lagona le mafaamatalaina. E faʻamalosia e le amataga o pepa e tutusa ma le "stealth" fitafita ". O le mea moni, piki i luga se lamepa mo se fale mautotogi poʻo se fale, e tatau ona e mafaufau tele pe faʻapefea ona ofi i totonu o le potu. Tau - mai le $ 200 i le $ 1500.

Kiliki le ki ...

O nai aso, masalo, ua le toe maua se masini moli, lea e le toe iloa ai se ata lauiloa pe o le a avea ma fesuiai i luga o se autu masani. O loʻo faia ni mea faʻavaitaimi i vaega o nei vaega i sitaiʻega eseese, itu i lenei ituaiga, o le a mautinoa o le a mafai ona ofi i totonu. O lea e fai ai se ata mautu o le avanoa, e naʻo le filifiliina o le mea e manaʻomia ai le suʻega.

E ala i le faʻamoemoe ma le mafuaʻaga, o le moli atonu o se mafuaʻaga o le pito i tutotonu poʻo zonal malamalama. O lamepa nimps e faaauupegaina ma le maualalo o le eletise moli, ma o nisi taimi tuʻufaʻatasia ni moli i se tulaga faapitoa. O le aoina o faʻaputuputu e mafai ona maua o le moli meafaigaluega mo le maualuga o moli moli ma le malosi-sefeina o mea faasaʻo. O le tele ma le mana o moli i le seti o lamepa mai le tasi aoina e mafai ona fesuisuiai. O le mea moni, e tele lava tele o mea faigaluega ua fuafuaina mo e maulaueleele moli i le pulufana, ae o loʻo iai ma faʻataʻitaʻiga mo le eletise, argon ma moli moli.

Eseese places o loʻo aumaia ai le moli, e ese ai le lanu lanu, leo ma le malosi. O le mea lea, pe a faʻatau, masini e tatau ona faʻamau, i le taimi e tasi "e aofia ai" ma latou mafaufauga - e mafaufau i le a foliga o le moli. I le taimi atoa lava, o le mea na gaosia e le moli o le faleoloa e ono ono aafia atoa mai le tasi o le a tulaʻi mai i totonu o le fale mautotogi. E faʻamoemoe i le maualuga ma le lapoa o le potu, o le faʻavae lautele, lanu o puipui ma le faʻatamaʻi, faʻataufamu, vape faʻamau, kapeta. E oʻo lava i potu laiti, o lamepa foliga sili atu i le pusa. O ata o ata o le tuʻufaʻatasia o lamepa, o moli moli e mafai ona ulagia "lagolagoina e" moli i faʻata ma i ni naifi. Lisi o le a faʻaleleia le faʻatulagaina o le fola i le tutusa sitaili. O le Chandeliers e sili atu le lelei nai lo le "faʻapipiʻi" ma le scave ma nana. Lenei matou te faʻalatalata atu i se isi faʻafitauli o le faʻafitauli - fatuina o se fale mautotogi moli uila. Ae o se mea ese lenei tala ...

FAAFETAI FAAIPOIPOGA FAAFETAI O LE SPORTORO, MULIMULI O OSCKAR, DOOAR Aust, Salon Eardi Totonu (Italia), 'aiga (Siamani) mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili