Uaea masini

Anonim

O le lelei o le trifest e iloa ai le tulaga o le ola. Tamoʻe ma sofu, o le leai o se lagona ma le telō.

Uaea masini 14438_1

Uaea masini
O loʻo faʻamatalaina le tutoʻatasi o masini-ituaiga masini i le faʻateleina o le faʻatuatuaina (faʻamalosi, pasi-joeger faasologa)
Uaea masini

-->
Uaea masini
Esprit (Gira)
Uaea masini
I le esprit faasologa mai Gira mo le teuteuina o le siʻosiʻomaga o le siosiomaga mea e faʻaaogaina
Uaea masini
Imppuring na taitaia le upu autu (Legrand)
Uaea masini
ae
Uaea masini
B.

Faʻapotopotoga ma le lua soʻu ma le Tuatusi Touch /

Tapuni (a) ma le ono-lanu bacting flat-b) mai dewoo e manaʻomia se faʻapipiʻi pusa ma tulaga tutusa ma le US tulaga

Uaea masini
I se seti o nofofua, e lua ma le tolu-poloka switchs mo tamaiti mai dewoo, ki o le lapoʻa o loʻo faʻaaogaina (module tele - 70115mm), o le fea e talafeagai mo le tamaititi
Uaea masini
Filifiliga o se potu o le potu minn sensor i se pastive ituaiga ir diector ma ma se vae o le vaaiga 140-180 (KPP)
Uaea masini
E iloga e le auala le auala a le auala e ala i le susu ma le fetuunai o le ulu o le ulu (Rev)
Uaea masini
DUPLEX SOURW DOWN DANDOR M ABB
Uaea masini
1kw di dimer ma gira, f-Line faasologa
Uaea masini

-->
Uaea masini
Tafafa faalauiloa mo leitio, tauaso ma moli (gira)
Uaea masini
KOP SOCTIONS na faia o le Oak Fafie i le Edelholz faasologa (vagana ai le tagata fai mea)
Uaea masini
O ni sologa mai Gira, F-Li Line Mariry: ma tauaso; ma le timu; Mo lanu leo
Uaea masini

Uaea masini

Uaea masini

-->
Uaea masini
Modular Tekonolosi e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia ni mea heterogenious affices pe a potopoto (BICINO)

Afai ua e faʻagalo e faʻatatau i le faʻamatalaga o loʻo iai mea laiti i mea laiti, ma e laititi latou te mafaufau i lona lagona, e iloa atu ai o le lelei o mea laiti na o le faʻaaogaina o le ola. HV e moni atoatoa e faasino i le faaumiumi masini, faatasi ai ma le tagata ona po nei foliga i aso uma i le tele o taimi.

O le tatou nofo e masani ona teuteuina e masini eletise e manaʻomia ona fesoʻotaʻi i eletise eletise. E le gata i lea, faʻaopopo atu i le masani o le natura eletise vʻalua o 220v, e manaʻomia le talanoa faʻaalia e uiga i le faʻailoaina o mea laiti. O tusi e aofia ai, faʻataʻitaʻiga, fesoʻotaʻiga komepiuta o luga o le 'upega tafaʻilagi laina' alo i luga o le 'upega tafaʻilagi, laina telefoni ma faʻailoga tetelevise. E tuʻufaʻatasia nisi mea faimu, o se tele o masini faʻapitoa, e taʻua o oloa uaeafusi, ua manaʻomia. Lisi o malae i lalo o lenei ulutala na te faʻailoa ai i le lalolagi atoa o mea faigaluega, o le alu atu lea mai isket ma faʻaiʻu i le "SMARe" Fale o le puleaina o fale. Tatou te le faʻagaeʻetia i tatou lava le galuega e vave ona faʻamatalaina sui uma o lenei vasega. Ia amata i le, Tatou talanoa e uiga i vaega o taʻe ma lakapi, tuu le tamaʻi pe masani ona masani ai masini eletise.

O le faʻamaoniga e le o nei masini e le "faʻatauvaʻa", ma manaʻomia inisinia maualuluga ma tagata mamanu mo a latou galuega, fai se lisi mautu o latou tagata gaosi. I le maketi o le fale eletise o le eletise, o kamupani na o le ABV, GIra, Meren, Jung, Geremed, Cerewer Commora), Schnist Eletise, Leʻose (Farani), Bitino, Vimano (Italia), Simirx (Hangary), BRONEC), prostecero (Lurantectro (Rusia) ma isi.

O le lio o mea uma na maua ai faʻataʻitaʻiga faaonapo nei e sili ona lautele e naʻo le fasioti tagata na laveaʻiina e le mafaufau faʻaleu. E foliga mai, ina ua maeʻa le uliuli puipui-vela, suia i le taualuga o se togafiti poto ma le "transction comrd", o mai i se mea fou ua faigata. Leai! O le laina o ata o ata o mea e maua ai le selau o le tulaga. I le faʻaopopoina i le galuega autu, latalata ma le leʻe, poʻo le tautala i se gagana faapitoa, fesuiai ma se gagana eletise, ae na amata ona faʻafiafia masini faitoʻaga. E mafai foʻi ona sefe le eletise, faʻateleina le saogalemu o le eletise poʻo le faigofie ona faʻaaoga ma sili atu. O le mea moni, na suia tele le ata o sea taulagaina e sese ai le taua o LATOU na o sese. O le mea lea, i le faʻaopopo atu i le vaega o taʻeʻe, na la faʻafuaseʻi ona aliali mai ni aiga pito latalata: E atamai le poto, ma Tetesenō.

Suiga

E mafai uma ona vaevaeina uma ni vaega se tolu i le ituaiga o fesuiaʻiga o le masini: Paleni, faʻamalosi (tagata-toe faʻafouina) ma le ki-faʻamau tutoʻatasi. E manaʻomia le talanoaga e uiga i lenei mea aua o nisi o le onosaʻi na amata ai i le maketi o loʻo i le faʻaupuga o mea e tasi o le ituaiga, eseʻese tagata ua igoa. O le autu autu o masini ua leva ona lauiloa le paleni. O le masini na kilia le leve ma galue i luga o le mataupu faavae o le aau. O loʻo faʻailogaina pe faʻapefea ona teuteuina se vaega o se 'eleʻele (i le ki faʻataʻitaʻi, o le livi lapotopoto poʻo semi-manatu), pe a maeʻa le setete, toe suia. O ia ki e mafai ona tasi, lua, laititi, e fa, e fa, ma se faʻataʻitaʻiga mai dayooo). E matua iloga lava, o se mea taua mai le nofoaga e tasi e aofia ai avanoa e tele ma nisi mea aoga, nai lo le faʻataʻitaʻia faʻapitoa i latou taʻitasi.

I le mamafa o le uunaiga, o le matagaluega o loʻo tumau pea a o e taofi le ki poʻo le faʻamau ua oomiina. O ia masini ia ua faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faitotoʻa savali.

A faʻatusatusaina talu ai nei, tuleia-faʻamau ki (AD, Jung) na faʻaalia i luga o le maketi. A e muamua fetaomi le ki (lapotopoto pe sikuea foliga), na latou tapuni ai le filifili, pe a faigofie ona latou. E tusa ai ma mea gaosi, o mea totino o loʻo fuafuaina e toetoe lava o le saʻo, lea ua faʻamautinoaina ai le latou "opeopea" auala "o fesoʻotaʻiga: O le faʻafesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga e le faalagolago i le mea e te kiliki ai i le mea e te kiliki ai i luga o le nofoaga.

O sui o ituaiga uma e faia, o se tulafono, e faʻavae i luga o le monar mataupu. O le iʻuga, o masini e ofi mai i le tasi pe sili atu le faʻatulagaina o masini ma le teuteuina o le tino ua faʻatasia i latou (ua taʻua foi o le Fono Aoao). O lea e i ai le faitau selau o-ituaiga masini e ese mai i le tini ma le malamalama o laina, le alofa tunoa o pepa ma vaega laiti, i le tuufaatasiga o le tagata faatau.

A filifilia se masini talafeagai, o le tagata faʻatau e muamua atu i le faʻatulagaina. E mafai ona faʻatinoina e le gata mai i le palasitika. Afai o oe o se mea teuteu o mea moni, siaki oloa a le kamupani BICINO, lea i le ola faavaomalo ma moli auala ofoina atu le 11 sicrive, oges, ash, ash, o le ash, ma rosa rosa). Tau oloa - mai le $ 30 i le $ 35. O Selemen mo le Delta Round e faʻaaogaina ai se teuteuga o le Beech, Oak, mafe ma sieli. E faapena foi, ae taugofie oloa ($ 10-15) e le mafai ona iloa lelei i totonu o tatou teritori o le kamupani kopp. E le o ni oloa taua laupapa, pei o le Pine. Gira se tasi o lona 5seri-Esprit ua fausia i luga o le faʻaaogaina o le siʻosiʻoti mea faauo: Cyramcoti, Deskes ma apamemea, ma le faʻasologa o Schelshl- ma faʻasologa o Steels Forts Afai o oe "uʻamea", atonu e te fiafia i le faʻaseʻe o le Kamupani a Siamani Elso. O le mea atoa o le masani ai mo le tuʻuina atu o le uʻamea ituaiga e le vali ae le o le pa o le uamea, ae o se uʻamea moni.

O le teuteuina o le tino ma le atigi o se foliga le masani ai o le spinless swel ma le paʻu o le plalty, tuʻuina atu o oloa i le ls-syanged faasologa. SUNG SINI - UCLININT sa ia faʻaogaina se uʻamea faʻapipiʻi ma se chrome-faʻapipiʻi pulou (grilleng poʻo le matten) ma o le taʻaloga lanumoana e faia ai le tioata.

Lelei, o le mea taua o le faʻaaloalo o le apaʻau, siliva ma auro mai soʻotaga eseese o le seti. Ina ia faʻafaigofie ona maua le mea o le a maua i le pogisa, i nisi faʻataʻitaʻiga i luga o ki, o le anitis moli moli moli (e eseese lanu). O le faʻavasegaina o le ki i luga o le ki (simon) poʻo le mama latalata i le lapotopoto paipa (arch-jaeger, Siamani) mafai ona faʻailoaina.

Foliga mai e pei o le pulea (pulea) sui atu ma le pailate pito i tua (mo se faʻataʻitaʻiga, o le decora faasologa mai Emjo poʻo BICINO). Ae o fai galuega o loʻo faia e tusa ai ma le isi polokalame, nai lo le malamalama masani, ma le malamalama malamalama o lona uiga o le mataga ua tapunia (o le faʻagaioiga mataga o le mea o loʻo faʻaalia i luga o le masini i tua o le mataupu). E faigofie pe a manaʻomia le iloa pe o se masini na aveeseina mai ia te oe o loʻo aofia ai, pei o le molimoʻe i le malaia, i le potu i lalo, etc.

Ma le mea mulimuli, e tatau ona maitauina i le maketi o loʻo tamoʻe i le Anti-Vandal Desictor (mai le fuafuaina o mea), faʻapea foi ma le fuafuaina o le vai o le p44) ma E oʻo lava i le 'aʻai o loʻo jet (BICINO, tikeri o le puipuiga IP55). O le aiga o le masani a switches liliega masini e taua o switches. O nisi taimi i faʻasalalauga tusi o loʻo valaʻauina i latou o loʻo valaʻau mai pea ma koluse. Latou galulue i paga poʻo vaega: E mafai e se tasi ona ki le filifili i le nofoaga e tasi, ma le lona lua (poʻo le STER) tape i le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le lomu e aofia ai faʻateleina moli, ma savali atu i totonu o le potumoe lautele, ma savali atu i totonu o le potumoe, togiolaina. Aiga, ua tapunia le filifili, o le a mafai ona e "taʻu" le matapogi faʻamafanafana. O le ata o le fesoʻotaʻi o ia masini ua faʻaalia i latou fale. O isi penefiti faʻaopopo e mafai ona faʻafoʻi mai le mea moni o loʻo mafai ai e lo latou faʻaaogaina e faʻafaigofie ai oe ma, faʻaititia le umi o uaea ma le lautele o le galuega i luga o puipui o puipui.

Ma aua neʻi galo o mea uma o masini ua fuafuaina mo se malosi i le taimi nei, mo se faʻataʻitaʻiga 10 poʻo le 16a. O le mea lea, e manaʻomia le aʻoaʻoina o utaina nei mo latou filifili ao le i faʻatau.

Tele masini ua fuafuaina faʻapitoa e fesoasoani ia te oe sefe le eletise. O tusi e aofia ai le tala fatu (biftersters), malamalama-atamai (damemers (dimers) ma Twiist Switches.

O le Distors Chantor

Malamalama i lau sao i totonu o le potu e mafai ona ki ma oe lava, aua o le mea lea e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai se otometi suiga. O se tuʻufaʻatasiga o se matagaluega o le motusia ma se tagata faʻatau atu le maua o le tagata faʻatau. O le ata mulimuli e tali atu i foliga i le sone o lana gaioiga o soʻo se mea alofa, e aofia ai le tagata, ma maua ai se faʻailoga e ki le malamalama. Moni, na te le iloa na o le alu ese mea. Afai mo sina taimi ou te fuaina, o le moli alu i fafo. Ole taimi lea mai faʻataʻitaʻiga eseese e ese. Sei o tatou fai, mo le saganie Binevinel, o le gaosiga o le lesind, e ese mai i le 6 sekone i le 6 minute, mo le alpha Nea faʻataʻitaʻiga mai le ABV - mai le 2 minute. O le lagona o le lagona o le lagona o se vaega o se vaega o le manifinifi o le "disk" (USagan-130, i le Alpp Peme- 180). O le spineus o le sessors faʻamoemoe mo faʻapipiʻi i totonu o le 10-12. O loʻo i ai i le tulaga o le "discs" le tulaga o le tuputupu aʻe o le tagata, o fagafao e le paʻu i totonu o le lagona lelei ma e le tali atu le masini ia latou. O fuaitau o le gaioiga agai i le mea e mafai ai e le seso, ma le vaega o le mea faigaluega e mafai ona fetuunai. Ina ia le ki le malamalama pe a e aliali mai i le aoauli, o loʻo tuʻuina atu le malamalama. E mafai ona avea o se sitepu ("aso" modes - "Twilight" - "Po") poʻo se lamolemole, faʻasolosolo mai le 5 i le 5000 LK (faalagolago i le faʻataʻitaʻiga). O loʻo iai masini o loʻo tuʻuina atu foi tusi o loʻo tuʻuina atu i le tusi lesona. E tatau ona latou faʻaaogaina pe a e manaʻo i le malamalama e susunuina taimi uma pe, i se isi itu, e le i moli otometi.

O le maketi o loʻo iai le Destick Storants ua fuafuaina e aofia ai ma le faʻamalosi poʻo le tele o lamepa moli o lamepa, faʻapea foi ma le lautele (mo faʻataʻitaʻiga, o le tau leai o le totogi mai le kopp). Ae ui i lea, o le taugofie taugofie ua fuafuaina na o le galue na o le faia o moli moli. Na tatalaina e le kamupani Siamani Gira se lagona o le lafo (esprit uma o mea uma), o le mea e mafai ona fetuunai i le "matamata i le leo". E faia lenei mea i le fesoasoani a palasitika o loʻo fai ai le vaega o le tapulaʻa. O le masani o le fesāiga o le Siamani a Siamani el (tau e tusa ma le $ 94) e mafai ona aveese le vaega o Fetufaaiga o loʻo aveʻese ai le auala. Lea e mafai ai ona e setiina vave ma aunoa ma le tatalaina o le fale.

E aoga tele, e tatau ona tali atu i lagona e mafai ona fai i le auala ma i totonu o le auala ma isi tapulaʻa mo le mana o le puʻeina. O le faʻaaogaina o nei mea faigaluega ile fale ma luga o le upega tafaʻilagi tuʻuina le maualuga o le faʻamafanafanaga ma le taua tele o le eletise. Tatou fai mai e matua talafeagai le faʻaaogaina o se mea faapena mo le moli auala i luga o se poloka pe fetuʻunaʻi le pupula o le po i le potu.

Polmers

Ina ia suia le malamalama o potu, faafesuiai ma moli-i moli (dimemeters) - masini o le spervement sport o le pupula moli o le moli moli ua teu. E le gata i latou na fausia se siosiomaga malamalama ma le tamaoaiga, a o latou faʻaititia le tau o le moli ma faʻalauteleina le ola o lamepa i luga o latou.

Dimems eseese i le mana ma ituaiga o lamepa e mafai ai ona latou galulue. Mo nusingescent moli, torristsor poʻo isi faʻaeletonika i fafo o le fogafale o fetuunaiga fetuunaiga masini ua faʻaaogaina nei. O le pupula o Halone ma mea maualuluga e mafai foi ona fetuunai, Ae eseʻese lava auala. O le iʻuga e gaosia e le 3 dimemen: Mo manogi o lamepa ma halopen moli moli fuafuaina mo le 220v; Mo moli maualalo o haloseen moli o le fafaga e ala i tagata transformers; Mo lumunescent lamepa. Eseese mataupu faʻavae o faʻagaioiga faʻatagaina se tasi e faʻaaoga ni faʻataʻitaʻiga o le sili atu ma le matagi (Ferromagnetic) Suia o le Polofesa. O le mea lea, pe a faʻatau se moli, e tatau ona e faʻailoa i le tagata faʻatau mo nisi ma e fia ni moli o lenei masini e te manaʻomia.

O le taugofie o le sili atu o le muamua ituaiga i le 500W ofo atu le Korea Kamupani ASM (faataitaiga Ahw35050 tau e tusa ma le $ 13). E i ai le lautele o faʻataʻitaʻiga, pei o pasi-jeeger 6590u. O sea masini e mafai ona faʻaaoga (o le mea moni, ae le o le taimi e tasi) ma moli moli, "halogents o le" halogen "e le 230v ma le maualalo-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-vol-foret-vela o le transformers o ituaiga uma o i latou uma o i ituaiga uma. Aseta ona o le mea moni na fausia ai le Microproptor i totonu o le mea faigaluega, pe a faʻafesoʻotaʻi le uta mo nisi, lava taimi puʻupuʻu taimi, faʻauiga le ituaiga o le mea tatau a Algorithm.

O le Universal Doomers o loʻo faʻaseʻe pe lagona. Mo le isi mataupu, fetuunaiga o le pupula o le malamalama o loʻo faia e ala i le faʻataʻamilomilo o le ki lapotopoto, ma i le lona lua na o sina paʻi atu i le pito i luga poʻo le pito i lalo o le ki e manaʻomia. O le Typer Controller e mafai foi ona faaauupegaina ma se tagata e maua ai le avanoa (mo le le mautonu).

O le malamalamaʻaga mamao foi o le fofo sili ona lelei i le faʻafitauli mo tagata o loʻo feagai ai ma tagata Peritugafulu, faʻapea foi mo tagata mamai ma matutua, o loʻo faigata e feoaʻi solo ai le fale. O le sili ona faigofie-poloka-poloka lomiga ma le mafanafana tau e tusa ma le $ 50 (Ars1324t faataitaiga mai tagata). E i ai faʻataʻitaʻiga ma le tele o vaega faaopoopo. O suiga ia e faʻatagaina ai oe e faʻatonutonu le moli o le pseudo-axes ma le le mamao mai le mamao mai le mamao i le 10m. O le sili atu lavelave masini o le vaega tutusa o le kamupani o loʻo i ai se faiga puipuia i le 30, 60 ma le 90 minute (wat-wamp-dapmer gaioi (e aofia ai ma le le lelei o le fale Liliu ese le malamalama e tusa ai ma le polokalama faʻapitoa e faʻaseseina ai le tagata intruiders (solitulafono puipuiga galuega). E sili atu le ogaoga nai lo le Busch-Flencontror System o le ABB popolega ma mamao le puleaina i le Races ma se seti atoa. O le nofoaga mamao ma le radius o gaioiga e uiga i le 15m e mafai ai ona puleaina le tele (e oo i le 10) switches. E le gata i lea, mo le faʻamafanafanaga, o lamepa e mafai ona faʻaleleia atili i tulaga manaʻomia o se pupula, lea e maeʻa ona faʻapipiʻiina e le ki e tasi le ki. O lona uiga, o lenei faiga e faigofie ona aoga pe a manaʻomia le fetuunaiga o nisi o ni moli malamalama o loʻo manaʻomia.

Twilight Switches

O le Twillet Fright tape e aofia ai le susulu o le lagona ma le puleaina o le pule. A faʻapea e pa'ū le moli i lalo ifo o le tulaga faʻapitoa, o le seseor feololo se faʻailoga i luga o le oligaʻe, e aofia ai le moli. Faatasi ai ma le faʻateleina o le maualuga o le malamalama i luga aʻe o le tulaga faʻapitoa o le toese i luga o le faʻailo mai le lagona e le mafai. E mafai ona faʻaopopo lenei lagona i le lafo mai o le lafoaʻi: O le moli, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le upega tafaʻilagi o le a liliu naʻo le tolopo ma pe a aliali mai se tagata.

Sologa

O le eletise eletise e faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai masini eletise. E tatau lava ona manatua o loʻo iai ni tulaga faʻapitoa e lua i la tatou atunuʻu: Rusia (PIN SIMERTER - 3,5 mita - 4. E tusa ai, o poto o le "euro" ma le "le o euro", e ui foi iina e iai foi faʻataʻitaʻiga iuniveseti.

Toeititi lava o mea uma o mea o nei mea ua maeʻa ai masini o aso nei ma le tui ma le paʻu o le fesoʻotaʻiga. Ae o lenei e le mautinoa le puipuiga o se tagata mai le snow dreack. Aemaise lava pe tusa o le eleele, e iai sona aoga, ma na iai le pluge ua lelei foi mo le saogalemu. O le mea autu o le fesoʻotaʻiga o le ipolet e matua faʻavae. O fale nei o loʻo tuʻuina mai, ma faʻafoʻoga i fale lava o le fale tuai, oe tatau ona aʻoaʻo mai le eletise.

O lea, i se taimi muamua, sina tamaʻi mea, pei o se socoto, pe a fai o le filifiliga sese e mafai ona taitai atu ai i se afi. Aemaise pe a e faʻapipiʻiina i totonu o le fale mautotogi "Euroraozet", ma nisi masini malosi (mo se faʻataʻitaʻiga, uʻamea, toʻotoʻo poʻo le uafu o le tulaga o Rusia. E le sili atu le tulaga o le tulaga o le rakes ma le sone o le faʻataʻitaʻiga Rusia ma le tui "Euro". O loʻo e taumafai e faʻapipiʻi i le roseseti, e le aʻea. Afai e te fetaomi, tolotolo i fafo atu o le outlet. Ioe, e iai viiga. Ae muamua, muamua o ni tagata fetuunai, e tutusa lelei foi ma le susu ma aofia ai i le au talaʻi, lona lua, faʻaopopo, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, o nei fausaga, e le faʻalavelaveina ai. O le mea lea, e manaʻomia le faʻapipiʻi o auʻauna lautele.

O le a le mea e tatau ona faʻalogo i ai pe a filifilia se mata (e ese mai pe o loʻo tuʻufaʻatasia pe o le lanu ma puipui puipui)? Muamua o mea uma, e le i ai nei i le taimi nei ai lea na fuafuaina. O lenei faʻailoga faʻalagolago i mea faʻaaogaina ma mamanuina. O le socy e aofia ai vaega e tolu: o le pamu, malosi elemene ma pito i luma. O le faʻavae (o loʻo 'aveʻese e le aufaʻatau ma faʻamau matata ma foliga foliga) e mafai ona fai sima poʻo le palasitika. Ceramic e sili atu mo lona le-fofoa ma le mafai ona sili atu le fiafia i le vevela. O le le atoatoa i lenei mataupu e mafai ona mafaufauina o se faʻateleina o le mea e manaʻomia ai le faʻaaogaina lelei i le taimi o faʻapipiʻiina. E moni, o le pule o le sima lea ua uma ona faʻaaogaina e tele na o le turisi a le turisi. Toetoe o Europa uma o Europa e fiafia i palasitika poloka na faia o polycarboate ma faʻapitoa faʻapitoa e le lagolagoina le feololo.

O le faʻatautaia o vaega o le socket mafai ona aofia ai apamemea e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi, logoina apamemea poʻo apamemea. O nisi taimi o le tala asoa ma isi ofutino ua maua foi. Masalo o le leaga tele e tatau ona aʻoaʻoina apamemea. Latou te vaai i ai, peitaʻi, maoaʻe ai, ao gatete pei o le ua ia te ia lava-toʻaloa. Ae o lenei e vave ona maua i le iuga. O le aofaʻi moni o le sussure, aemaise pe a fesootai ma le Aluminium uaea, apa fefaʻatauaʻi apamemea na vave faʻateleina ma omea faʻasoasoaina a latou faʻatautaia meatotino. Le tutusa lava mea latou te tauto ai, ona o le a, ina ua mavae sina taimi, o sosolo ua faanaloina. Ina ia aloese mai lenei, na faʻaaogaina le autoto i ni nai ofu, o le a le faʻatagaina ni soʻotaga o le auupega o le outlet o le tasi. E masani lava o sato valevale ua matua fuafuaina. Muddy fesootaiga e foliga sili atu le lelei, pei o se uamea-paʻepaʻe uamea. Latou te le mafai ona ofi atu i le malulu ma e faigofie ai mo le talafeagai. O le tala o ala o sea fesootaiga o loʻo faʻaalia e le lava le malu e fetaui ma le faʻapipiʻi malosi. Sili ona lelei, e ui lava e seasea faʻafefe, o fesoʻotaʻiga apamemea. I fafo o lenei mea, na latou tutusa paie, ae masani lava ona matutua ma pogisa le lanu. O a latou tulaga lelei e sili ona lelei o le tautotogo o loʻo faʻatagaina mautu e taofi le faʻapipiʻi i le outlet.

O le tulafono, o le nonoa o uaea i le fesoʻotaʻiga vaega o le socy o loʻo faia e se faʻaseʻese fesoʻotaʻiga. Abb ma Jado Amota i le tele o latou oloa faʻaaogaina se PIN-ituaiga fesoʻotaʻiga iunite, leai ni fasi. Tagata e masani ona galulue ma le faʻafesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi e le mautonu. O lenei, ua iloa i le uʻamea faʻafesoʻotaʻi auiliiliga, ae o le faʻaloaloa o vaivai i le taimi ma le faʻaopoopoina i le eletise eletise, e amata ona vevela le faʻafitauli. Aveese e le faigata, e tatau ona e tosoina le fao mai lea taimi i lea taimi. O le PAN Confting o le ata faʻataʻatia o se faʻatonutonuina o le masini ma e tumau pea le uaea, matou te faʻamautinoaina lelei le fesoʻotaʻiga i le tautua atoa o le oloa. O le kamupani Sipaniolo BJC e tutusa lava auala. O nei socy ona o le faʻapitoa ituaiga o le pateni mataupu e mautinoa ai le maualuga o fesoʻotaʻiga nofoaga ma le faʻatuatuaina o le uaea, tusa lava pe o le specsuble poʻo le malosi o le uaea.

O le vaega lona tolu o le Oulet o le pale pa. Talu ai nei e iai ni laupepa mai le phnol formal, e masani lava uliuli enaena pe uliuli. Sa lava ona lava ni faʻatalatalanoa, ae o loʻo i lalo o le aʻafia o le tele o aoga, mea leaga, e faʻailoaina mai i se vaʻaiga le masani ai. I le lanu o mea o aso nei, e manaʻomia ona aliali mai oloa i ona po nei pe o le tele o faʻafitauli o le ono lamatia, mai poʻo a le tele o papalagi o nei.

Tele kamupani tuʻuina atu i le ata o le faʻapipiʻiina o masini faʻapipiʻi. Valifa mea teuteu vaega e faigofie ona suia e aunoa ma le faʻalavelaveina ma le mamanu o le oloa lava ia. Faʻaopopo poʻo faʻavaʻa e mafai ona faʻatauina ese. O lenei, sopoia le pepa puipui, o le a le tatau ona e tuʻimomomoina le tuai o taʻi ma ia latou lanu. Afai e iai tamaiti laiti i le fale poʻo le soona fia fia iloa manu, polet ma mea fai pisinisi o loʻo ofoina atu mo nisi puipuiga. Mo se faaaʻoaʻoga, o le Arā Arn12255 kamupani e aoga le $ 3-4.5. O lona convex ua faʻapipiʻi tapuni e mafai ona faʻasaʻoina i se tapunia, tatala ma le afa-tatala tulaga. O le faavaa ua faʻauʻuina i totonu o le paʻu paʻu, tapunia le kiseti ma se paʻu paʻu ma puipuia atoa le masini e le gata mai i alopena a le tamaititi. O le mea lea, o Arn1225n ua fautuaina e le tagata gaosi oloa e faʻaaoga ai i totonu o le hemoia i le heady, i le faletaele, ma isi.

Faatasi ai ma isi faʻataʻitaʻiga aoga, e mafai ona e valaʻau se rosette ma se ejecteor, saunia le saogalemu saogalemu pe a aveʻesea le tui. Maise mea uma, afai o le fofo e le o se puʻeina lelei, sa ia taumafai e toso i fafo, toso i luga o le uaea. Suʻesuʻega e le mafai ona faʻasaina. O le kamupani Hungarian Producation Prodax ofo atu se socket ma le uluai turther tok ($ 4 pou). O le masini ua fuafuaina ina ia e kiliki i le ki o loʻo i ai i le tulimanu, ua e kiliki i le tasi tauau o le Leve, ma o le lona lua o loʻo i le loloto o le socket. O le lever liliu ma tulei le pulu. E ala i le faʻatulagaina o se sosoʻo ma le mafai ona tago i le tui i totonu uma poʻo le uaea.

O le auala aoga, ae o le isi fausaga o loʻo sapalaiina le kamupani kamupani a Siamani Busch-Jaeer, o se vaega o le Spam popolega. O le a le uiga o le schiko's raket mai le reffexsisi faasologa ($ 9). E le tatau foʻi le tele o le malosi o Samm, ona faʻaaoga ai le tele o le malosi i le vaitusi, tipiina o le toso ese. "E faigofie atu pe a e liliu se tasi. I le itu o le a faʻaaogaina o le a faʻaaogaina o le a faʻaosoina ai le a o le au taʻitaʻi.

O se filifiliga e sili ona lauiloa o le saogalemu e mafai ona avea ma socket o le a le faʻatagaina ai le tele o le vaega o loʻo sili atu i le fesoʻotaʻiga, ma le faʻamalosi. Ioe, o le olo muganu o le a i ai tou te suia, a e le mafai ona taugofie tele nai lo le toe faaleleia o le ea po o komepiuta.

Mo le tatalaina ma le nanaina uaea

Sei o tatou toe foʻi mai poʻo le a le mea ua valaʻau mai, i le amataga o le taimi o le a na ona e faʻapipiʻi ai uma nei oloa, o lona uiga, e toe faaleleia. Toeitiiti filifilia uma masini eletise e faia i ituaiga e lua, mo le tatalaina ma mo le uatia uaea. Ma se patu, e masani ona faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu fale laupapa, o nei mea uma na suia, lakapi, ma isi E masani lava ona faʻasaʻo i luga o le puipui. Ia, masalo, e faʻaleleia totonu, e manaʻomia le faʻaofo ai le ua uaina ma pusa palasitika.

I totonu o fale mautotogi poʻo maʻa na, o le tele foʻi o tulaga, ua faʻaogaina, ua natia i totonu o puipui. Uaea uaea e sili ona taatele ma sefe i le taotoga. O le latou autu autu o le le atoatoa o le auai mai o ni tagata fou e aoina mai fafo e aunoa ma ni taumafaiga faaopoopo. O uaea natia e aveʻesea i luga o le laufanua (mo le faʻapipiʻi i lamepa, e le o tapunia Switches, siʻusiʻu ma isi) e ala i le faʻatamala poʻo le palasitika poʻo le palasitika poʻo le palasitika. Mo oloa na mauaina, faʻapipiʻi pusa o loʻo faʻaaogaina (seia maeʻa talu ai nei, e masani lava ona latou paʻu, ae o lea ua i ai le tele o palasitika i luga o le maketi). O loʻo faʻaalia i latou e faʻamalosia i latou e faʻalauteleina, mulimuli ane o le pusa o loʻo taofia i le sitaili sima poʻo le faʻapipiʻi faʻapitoa na tuʻuina i lana mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo ofoina mai e ABB le avanoa e nofo ai i luga o lenei faʻamoemoe. Afai e te mautinoa o le a e le mafai ona toe faʻaleleia le uaea, sili atu le talafeagai o le faʻapipiʻiina o le pusa ma sima i sima i totonu o lenei tala, ona sili atu ai lea o ni masalomia.

Tuuina atu i luga o le maketi o le kiki pusa ma fale gaosi oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani Rusia o loʻo faʻailoa mai ai se faʻataʻitaʻiga o le P031007, ua fuafuaina e faʻapipiʻi i fanua o le Korea o loʻo gaosiga. O se isi lima o le a mafai ai ona e faʻaaogaina lenei faʻataʻitaʻiga i filifiliga e lua mo le faapipiiina o le socket. O le Plasterte Dividra Dipetants mafai ona sapalaiina ma maualuga-tulaga lelei Spellberg Direst Clomp. E le gata i lea (ISO e sili ona talafeagai!), Tipiina o faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o auala, e mafai ai ona maua se pu, o le sili atu le lapoa o le pa.

Tapulaa mataupu

E te manatu, o loʻo feagai ma luma o le TV pe nofo i le komepiuta, faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi ma le lelei ma faʻafesoʻotaʻi nei masini i le malosi o mea? Mo lenei, o iai vaʻaiga faʻapitoa foi e mafai ona faʻaogaina e le gata mo le tuʻuina atu o eletise, ae mo le fesoʻotaʻi ai foʻi filifili laiti (e pei o telefoni, talofa ai le televise).

Cable Televise, leitio ma Audiosels faʻataga ai oe e nana ai le malosi o kaliʻau ma uaea, e masani lava ona tautau ma tulei i le puipui. Afai e tatau ona e tuʻuina atu i potu uma i potu uma muamua, a o le a faʻatagaina oe ma le manaʻoga e tausi se komipiuta poʻo se tele o le tulimanu. Ina ua filifilia leitio Televise e pei o TV-FM, e tatau ona e gauai atu i le filifiliga a latou faatinoga (pasi pe afaina). O lona uiga o lona uiga o le uaea pe a uma ona tafe atili ai le socket. Lea e mafai ai ona e laveaʻi i luga o le uaea ma faʻafaigofie le fesoʻotaʻiga a le fesoʻotaʻiga, pe a tele ni taitele i le fale mautotogi, ae laititi ifo i le ata tulaga lelei, aemaise lava pe'ā tele le TV. E tatau foʻi i potu potu ona nonofo i potu malolo e tatau ona i ai ni taʻaloga telefoni i taimi uma. I le amataga, o poloka poloka e maua, e faʻaopoopo i le upega tafailagi, ma ia o atu uma o totogi o loʻo taua i luga. O lenei fesoasoani ma faʻavavevave le toe faaleleia, talu ai o afea e faʻaaoga ai, ua tatau ona ofi uma i totonu o le pusa poʻo ni seevae, poʻo ni seevae i puipui. Peitaʻi, i le 'Laʻu fesili, faʻaopopo faʻafitauli e ono tupu aʻe. O le mea moni o le uaea umi e tutusa ma le tasi i le isi mafua ai le failaina. E taua tele lenei mea mo laina komepiuta. Mo i latou, e fautuaina lava le faʻaaogaina o ni komepiuta faʻapitoa komepiuta ma le ono mafai ona tipiina le uaea mata. I se tuufaafeagaiga, o le pupuni, i se faʻalavelave matuia, o le a faia le mataʻaga a se tagata mo le faʻalavelave. O le mea lea, e sili le mafai ona fai ni eletise eletise mai le televise, faʻapea foʻi mai le uaea mo le fesoʻotaʻi ai le Initaneti poʻo uaea mo le h-fa masini.

I le ala, e uiga i tuʻufaʻatasiga, tuʻufaʻatasiga ma tulaga faigata. Afai e te le o le fiafia i tagata mamanuina, faʻaeteete i le mamafa o le Iris na ofoina mai e BJC. O loʻo e mauaina le avanoa e tuʻufaʻatasia ai le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma le faʻasaʻoina o laʻei e faigofie ma faʻasaʻoloto i luga o le faʻavaʻa. O le faiga na gaosia e ala i lea lanu: Matte auro, auro matagofie, matfing nickel ma le pupula a Nickel.

E oʻo lava i le tele o le Italia BIRMS BICINO ma le sima, o oloa o loʻo fausia e tusa ai ma le modulac te tekinolosi ma le faʻamalosi. Taʻitasi o le ofo o le eletise masini faʻapipiʻi (AO E mafai uma, mai i totonu o pa, mai fesuiaʻiga i se stereo system) o loʻo faia i le ituaiga o motona. O loʻo tuʻuina atu se pusa filifilia mo le nanaina o le stiang le faʻavaʻa, lea e iai ni faʻailoga ma pu e snatch modules. Mai luga, o mea uma o loʻo ufiufi i se mea teuteu o le faʻapipiʻi. Modules mafai ona eseese i le ituaiga ma nofoia pe a faapipiiina. O latou numera e mafai ona oʻo atu i le 7 (bidino), ma o le aofaʻi o tuʻufaʻatasiga o mea faigaluega ma o latou lanu tali e fuafua e le selau. E faapena foi, o le abb smander o lo o iai se stylo faasologa. Afai e le iloa muamua pe a ma le tele o faʻafiafiaga o le a faʻafesoʻotaʻia, e mafai ona tuʻuina se pusa faʻapipiʻi lautele ma se umi uumi, ma le gaogao nofoaga o loʻo tapunia. Mulimuli ane, afai e tatau ona e faʻapipiʻiina se filifiliga filifiliga, o le soʻu poʻo isi masini, ua lava e aveese le plug ma snap se isi mea i lona tulaga. ITEGA, e alagatatau ai le samala i lalo o le isi pusa. O le monalar mataupu faavae faʻatagaina oe e te tuʻuina atu i se sitaili e le gata i le moli faʻatonutonu (tamoʻe) ma paoa (hack system, telefoni fofo o le plabal otometi fesoʻotaʻiga uma i le fale.

Ae o le a tatou talanoaina I nisi auiliiliga i se isi tusitusiga eseese.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le kamupani "Selecromaterssurals", "Oppy Ne", "Authotrolnoyer", Addnider Pact

Faitau atili