I taua e pei ona taua

Anonim

O le Bridged Soudhead o se lua-potu potu e lua ma le atoaga o le 51.54 m2 i le "Stalinist" fale ". O le autu "a tagata" - tioata ma malamalama.

I taua e pei ona taua 14447_1

I taua e pei ona taua
Mai le alavai le tele o le faʻaaogaina o le aotelega o le avanoa o le fale o le umukuka. Pogisa parquet ma blond blonded anditadium vaega e taʻitaʻia ai le vaʻaiga o se potu i le potu atoa i le potu atoa i le faʻamalama, i le malamalama
I taua e pei ona taua
Faʻaopopo mai le lanumeamata tioata poloka - e le gata o mea teuteu vaega o totonu, ma a latou fesoasoani na mafai ona taulai atu taua mai le vaega o le sone o le sone alpalis ma le sofa
I taua e pei ona taua
O le umukuka e foliga mai e le gata mai le potu malolo e le gata i le suia o le fola afi, ae faʻapea foʻi le mataua o lona tulaga. O se tamai pa e tu i lona atoatoa ma le tusiata e sili ona foliga mai o se umukuka malosi nai lo le potu o le potu malolo.
I taua e pei ona taua
O puipui, pine ma meaafale i totonu o le potu malolo o moli, palu paolo. O sea tali e maua ai le avanoa. O mea tau pisinisi o mea faitino ua leiloa o latou geometric malosi
I taua e pei ona taua
O le potumoe ua foia i le mafanafana o le tautoga o le anth-apricot. E le gata i le mea e faia e le valevale i mea na tutupu i le faʻataʻitaʻiga o le amataga o le XXVEK, ae o le fausaga eleʻele i le laupapa moe
I taua e pei ona taua
I le teuteuina o le faletaele, o le autu o le tuʻufaʻatasiga o le tioata ma uaea ua faʻaauau. O le faʻavasegaina o le faʻata i luga o le puipui e sili atu le faʻapitoa nai lo foliga. A uma mea uma, o le afa alofa i le ala savali ma foliga pei o se faatafafa o le puipui
I taua e pei ona taua
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
I taua e pei ona taua
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Sa tuai ona o se taimi umi i le galuega. Na tuuʻau Iuta, se aʻai uaea, e aunoa ma faʻatali mo ia, faʻatupu le solia o MGLU. Fasisia o ana mataala, i le faamoemoe o le tagata fai sesū, na sau ai o ia i le fale. Ae o le cheengy meflopolis ma O iina na mafai ai ona ia gagau ni fuafuaga, ma i le taimi e tasi ma le filemu. Leaga e manaʻomia ai shatky, teuteu tuaoi tuaoi ma le faʻailoga o senalads - o lenei "musika o le taulaga" o le a valea! O le taimi na na o se tasi fale "konesemera na ia mafaufau e sui ai lona olaga ma le ola o lona mau. E pei o le fia feutagaiga, o le tali sa faigofie ona toe faaleleia!

O lenei tasi-potu potu potu o loʻo i ai i le "staninast" fale. O le na fausia manino manino i mea e faaaoga ai mea faigaluega. O se faigofie, ua na o le feagai ma le saʻo o le mea (lea e pei ona iloa, e le sili sili atu). Ae ui i lea, o le mea moni o loʻo manino: E le o se tasi tuʻuga i le fale mautotogi i luma o le toe faʻaleleia, pe tutusa foʻi le tutusa o le siʻomaga. O le faʻafeagai o loʻo faʻamamaina pa puipui na tosoina i le 8-12 cm, na punou le maʻa i le 10, o le maualuga o le taualuga o le 10 CM. O le umukuka na tu "monster" o le parataiso parataiso. I se faʻaopopoga, i le tolu o puipui, suʻega, o le kesi paipa "tolotolo" luga o le ulu.

O le teine ​​tutoʻatasi o loʻo tuʻuina atu i luga o le teine ​​tutoʻatasi, tuʻuina atu mea e manaʻomia i tagata e sui ai. Muamua, e masani lava, faʻatumauina le faʻaalia mata o mea o loʻo nonofo ai. Lua, ia avea le sui vaega o le fale mautotogi po o le potu. Alsa o se tasi fafine lotoa: O lea o le malamalama i le taimi nei o le "pogisa Malo" na foliga "na suia ai i le au faatau. . Ae o ia e fetaui tonu ma fautuaga fautuaina.

I le po ae le i oo i le gaioiga, na ia lagona: Ae na faʻamautu, o le masani ai o le le mafaamatalaina pipiʻi i le agaga. Ia, leai, "a itiiti faʻapaʻau mai 'o loʻo' aina, faʻatasi ai ma le toe teuteuga o mea faaupuga ma le tulaga, o lona uiga" o le toe faaleleia o le toe "ai"!

O le iʻuga o le toe faʻaleleia, o le umukuka na masii mai le ogatotonu o le fale mautotogi i fafo atu o le Water Carrier Wall ma auai o le potu muamua. Na tuufaatasi le faleuila ma le faletaele, ma i lona "avanoa avanoa" "lesitalaina" e le faletusi. Ona o le au suʻesuʻe, peterisi, e le o ni vailaʻau ma, i se tulaga lautele, e le aunoa, carbage chote na filifili e suʻina.

Faaumatia-foafoaga galuega amata i le itupa. O Ia, e pei ona masani ai i le "tagata matutua" "faletalimalo" salō, o se sanuisi sa sanusagius ma le vaivai tele, maota ma nofoaga o fusi laupapa. O nei auala, ae naʻo le pau lea o taualumaga na sosoʻo ai: O le folo ua matala, leiloa, ona fesoʻotaʻi lea ma foliga paia ile auga paia. Na fausia le tusi laupepa i le umukuka, lea e leʻi mafai ona asiasi i lenei "malo o le ans" mai le potu malolo, a ua mafai foi ona faʻapipiʻiina se fola mafanafana. O nei mea, o manu na fai ma ofutino ma le umukuka na faataatia se nonoa; O le potumoe, e tusa ai ma le tofiga, na tuuina atu i se kapeta sili ona vaivai.

O le tapenaina o le fola na manaʻomia se savaliga ma le muamua o le uaea o le eletise. Hydroissolyante "Water-Fale" o le kamupani "Glims" na faʻaaoga i luga o le ata. A e le masani ai, ae faamanatu atu i le oneone puipuiga mai le vai vai ma fale. O le "Whatproof" e faʻaaogaina i le fola i le lua vaega o loʻo i lalo: o le pito i lalo o le faʻamalama o le faʻamalama i le itu o smears, pito i luga, ma le pa i le 30cm.

O lenei mea e le gata puipuia le foloa mai le susu ma le susu, ae i le tulaga o le pamu "o lologa o le o lologa" o le a maua ai le fogaga o le fale, ma le sili ona toe faafoi. "O loʻo feagai ma le tulaga masani o le" auala o le talosaga e faʻamalosia ai meatotino o le "susu" ma faʻamalosia ai le puipuiga.

Taimi e faaluaina ai le tiga. Fentasy sa masani ona faʻataʻitaʻi i ata o le lumanaʻi o le lumanaʻi, faʻatusatusa le iʻuga na mauaina i se mea ma i se taimi vaaia. Puna o le taimi e mai ai o lona manatua ma tautevateva i lenei mea, o le sili "i se mea ma mulimuli ane vaai" ...

Vavaeese tala e tatau ona faia le fola i totonu o le potu malolo. O le e ona le fale mautotogi na faʻaalia ai le au mamanu o le kamupani "laina" na mafiafia le mekasini ma faʻasino i se tasi o ata. I luga o le ata, o le foloa ua teuteuina i le tele o le tele o teuteuga teuteu. O le suʻesuʻega, lea e aofia ai ma se talosaga ia Suetena, na mafai ona suʻesuʻe e nei faʻaopopo ia faʻaopoopoga o kolosi-elemene. Tele - 2225mm, e valiina i soo se lanu. O laina paʻepaʻe a Arctic o ona laina na ofoofogia na filifilia ma se tuai pouliuli o le laminate.

Pepelo ma vaega na fausia mai le drywall. O le tuusaunoaga sa na o se pa i le va o le umukuka ma le potumoe. Sa faia ia o piliki, lea e faamatala e le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le umukuka i luga o lenei ata. O le tagata pepelo na lafi ai le ventilation auala, eletise, sporterfors ma moli moli. I le faʻaopopoina o lenei tusiata ma mamanu, faʻamanatuina o poloaiga a lē e ona "malamalama mai se mea e pei o le paʻu o lita e fatu ai. O le punavai o le malamalama, ona e le mafai ona taua o ia o le chandailing. Lua o le laina o loʻo i luga o le vaega o loʻo vavaeeseina e le palasitika ma le palasitika ma faia se mea e fai ai le nich o loʻo tuʻu ai le moli moli ma le ao moli o le moli o le moli o moli o moli i moli o moli ma le ao ulu. VOTOGA na oʻo i fafo o le eletise eletise na ofi atu i luga o pito o sikuea laupepa, fausiaina le lagona o le susulu o le vio.

I lea tulaga, o le "Ua faaaoga" i le itu i lenei tulaga i luga o le polystyrene i le tasi itu. O lenei mea o loʻo faʻaogaina e le 'au fale mo se taimi umi, ma o lea ua faʻamaonia ai o ia pei o "faʻamaonia." I se faʻaopopoga, i ana mea totino, ua sui ai le 40cm piliki maʻi mason. Peitaʻi, faatoʻaeno i le pro, na faia e Izolon le leo atoa ma, pei ona manaʻomia, na faia, na faia se fale mautotogi ma faʻaesea mai le "ogafagala". Mo nisi faʻamatalaga faʻasaga i le Ed-Street Wall i le va o Desimen, Vamb Foom e lima vasega na faʻaofi.

Na fiafia o ia i le malamalama. Ae, ia mauaina le tele o saoasaoa o i ai nei, pei o le 'aʻai, pei o loʻo osofia ma le le lelei i totonu o le potu. Sa ia manao e uu le mana. E oʻo lava ma le tele o tamaʻi malamalama e sili atu le faʻaalia o latou fafine tapuai. E lua-outly toroshua ua faʻatagaina ona faʻamalamalamaina ai itulau o le tusi o loʻo faitauina. Ori-pogaldisi o le malamalama e tusa ma lona faasologa lima i luga o tulaga le malo i le pule o le pouliuli.

I le talosaga a tagata faʻatau, o le fale mautotogi na saunia ma se tele o ituaiga uma o lamepa faʻagaioiga o loʻo faʻagaioia mai suiga eseese. Sa fausia le saogalemu o le saogalemu o le saogalemu a o mulimuli atu i le eletise eletise eletise. Mo potu uma e le sili atu i le fa o pusa fiafia ma le sili atu ma le sefululua la faʻafitauli. Mo le malamalama, a apamemea tasi-copper uaea na faʻaaogaina mo le tolu-cor systekes. I le puʻeina o masini malamalama na faapipiiina i ai le otometi, o ato o lena lava e tasi na maua mai i se masini masani, ma masini lapoʻa i le aoauli, o le ea) na malepe i vaega.

I le faletaele i le Plasterboard septum (vavaeʻese mai le potu mai le alatele) faʻamaonia faʻata. O le mea lea, Muamua, o foliga manaia o le faitotoa o le ulufalega na faia ma, le lua, atoa, o le potu o le faletaele sa sefe mai ina ua mavae le taua mai i puipui puipui. O le nofoaga na ala ai na fuafua e tuʻu le taʻele, toeititi lava 'o le le masani ai o le sese o le sese o foliga na ogatasi i le "puaa" faʻapitoa ia te ia.

Lautele na toe faʻaleleia i lalo o le Faʻaola: "Ua le mafai ai ona e faateʻatia le fili, liliu i se uo!" Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "faʻailoilo" o le avanoa na faigata i le mea moni o le ogatotonu o le fale mautotogi, faʻafeagai ma le ulufale atu, tu i le faitotoʻa. Māfamela na aumaia ia te ia se osofaʻiga puipui o le i ai poloka tioata poloka, na faia ma se tamaʻi meaʻai mo se sofa. Gagana e le mafai ona taofia le ogalaau o le ao ane po, ma o moli o le afiafi ma susulu moli eletise eletise. O le tioata susulu kupo ua avea ma nofoaga tuufaatasia o le fale mautotogi o le fale mautotogi, faia le aafiaga o moli auala. I le ulufale atu i se tamaʻi alatele, o le mea muamua e oʻo mai i le mata. E taua, e taua le, faʻafetai i se taulaiga faapena, o le lagona o le vave faʻafouina avanoa. E ave e le au faʻamatala mai poloka poloka i luga o pili o le olaga i aso taʻitasi ua faʻataʻoto mai le faitaʻaga, ma fesiitai sili ona vaʻaia. E le gata i lea, o le pogisa avanoa mo le nich o loʻo faʻaaogaina mo se potu atoa.

Tioata e masani i le fale o lenei potu toetoe o le tele o le sao. O tioata tioata e i ai se sofa nichh, i le faletaele o le tino, o le "glazed" i luga o le umukuka meafaigaluega na fausia e le tele o avanoa na faia e moli puipui. O vaega e sui o le fale mautotogi e aofia ai se pusa ulufale, potu malolo, umukuka, faletaele ma se faletusi faaloaloa. O le tali lanu e fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o le malulu pistachio ma le mafanafana somoa. O lenei manatu na fanau mai e toetoe lava o le avanoa, ma o le uaina atoa ua luko ...

E tusa lava foi ae e te leʻi amataina le toe faaleleia o galuega, ma le filifiliga o meaafale, o tusitala o le poloketi na filifilia e se tagata aulelei o le lanu moana. Sa matuaʻi le paolo ma le filemu, ma i ai na alu loa i luga o le malamalama umukuka meaafale mea, ma o se vanila lanu sa fesiligia. Green Kitten faʻaopopo pastel pinktush ma beige aluli ma mea faigaluega.

Masani Filifilia Meaʻai ma le mautinoa ua maeʻa le ata o le fale mautotogi. O le pito o le laupapa o le umukuka e aveesea ai ni tuaoi ata ma, faʻatasi ai ma le lanu o le palisi, e peiseai ua tosoina i lona potu malolo. O le fola o le foloa o le utu e nofoa faapitoa - tasi le mamanu, ae eseese i le maualuga. I totonu-manaia mamanuina fuaitau. O se tulaga tulaga ese (poʻo, faʻamalolo) mo mata tioata na mamanuina mai le Plywood Panene. E faʻapipiʻi i luga o le lua vaalele: o le pito i le puipui ma lua manifinifi le maea i le taualuga. E le naʻo se teuteu, ae o loʻo tauaveina se faʻasologa mo lamepa.

I se tulaga lautele, o fale, e ese mai ai le tulimanu o le faleaoga, ua toeitiiti taofi. Peitaʻi o le potumoe, e aunoa ma le faʻalavelave i le vavalalata masani, mai i lea itu, e matua agalelei lava. O le fuga o le moli moli e sili atu ona manuia ma malolo. Aofia ai kapeneta ufiufi punging lima uamea vae o le lapotopoto laulau ma moega. E le mautonu, pe a le le mautonu, o ituaiga o pusa o pusatoso ma moli o loʻo vaʻai i le pito i luga o le siosiomaga, e le mafai ona sili atu ona talafeagai. Na o se moega paʻepaʻe o le ao e maua ai se potu ma nisi mamalu - o se amo e le o faʻaaogaina ma fatuina se ata o tusi ata. Peitaʻi, o le fiafia, alofa, ae o le vaega o pragumas e le afaina. O lenei faʻamatalaga e faʻailoa saʻo ai le potu ofu e vavae ese mai le potu ma le faitotoʻa faitotoʻa. O lo o fai uma ai i ofu talaloa o mea sa i ai nei, ma o faʻata tetele e faʻatagaina latou ona faʻatigaina i latou lava i soʻo se taimi.

I le piggy bank o manatu

I taua e pei ona taua

Architectural headset

Tatou te leʻi talanoaina i le mataupu e faigofie atu le faʻatau atu o meaafale i lalo o le mea ua uma ona faia ai toe faaleleia poʻo le toe faʻaleleia, o lona uiga o mea faʻapitoa o le tulaga, tuai. Atonu o le tali mai lea, atonu, e le iai, tele naua ua faʻalima ma le mautonu. Avat fetufaai atu manatu manaia o loʻo fesoasoani e foia ai faʻafitauli e ala pe a faia se totonu o mafuaʻaga mafuaʻaga, o la tatou ulutala e mafai tonu.

I lenei fale mautotogi, na faia e le tele le taimi e siaki ai le autū muamua. Na iloa lelei e le tagata faʻatau pe faʻapefea ona ia maua le fola i totonu o le potu malolo ma le a le ituaiga o moe na manaʻomia. Lelei mea mananaia o moega, lua derreser, lua okeni ma le laʻei o le laʻau na avea ma faigata tele ona ofi i se tamai potu. Ae na sili atu faʻafitauli tele e tuʻu ai lenei tamai potu o loʻo foliga mai o se tagata e foliga, moni o se fale mautotogi i le lautele. I luma o le tagata mamanu, o Anna Trinitsky na tu i le galuega e le tele le faʻatulagaina o meafale, pe fia le mea e te faʻamalosia ai se feololo ma tagata mamanu. O le isi anthetic, tuʻufaʻatasia le faiga ma aoga, manaʻomia. A o le moega e tatau ona tu i le ogatotonu o le potu, faʻafeagai le ulufale, e masani lava, o le manatu na fanau mai e teuteu ia. Atiina aʻe, faʻatupu se tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasia puipui ma se faʻamaufaʻailoga ma se fesoʻotai ma se fesoʻotaʻiga ma le faʻasoasoaina o nei. Ae na faia loa le faʻaaogaina o le ie malamalama o se vaega o mea teuteu o se vaega teuteu, ae o vaitafe malamalama na faʻatonutonuina i luga o le curwall. Faʻaiʻu Haloseen Limp Heass Missing, ma le ao moli moli na fausia i itu, "saʻili atoa" le "faʻavae atoa mai le puipui o le Paʻaga.

I se tulaga lautele, o le fale mautotogi ua avea nei ma tagata faʻatau: paie, pupula, poʻo le tautotogo, ae ua maua foi ni uiga aoga. O sea mea taua na ausia ai ona o le mea moni o tagata mamanu, amata ona foia le galuega o loʻo faʻatulagaina e le tagata faʻatau o le mautotogi.

Na fale toe faafou ia te ia i lona malamalama agamalu ma le fiafia. Manumalo mai i le toe faaleleia uma o le toe faaleleia, na tatau atoatoa ona ia fetaui lelei. Ae, fiafia i le faamoega mo le ulaula lemu, faʻafuaseʻi ona gau lona fatu: Na faʻafuaseʻi ona avea le aso o le a tape ai se "fiafia"? E aliali mai o le galuega faatino toe tasi- "Alyly ao komea"!

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I taua e pei ona taua 14447_11

Pule: Oleg Popov

Matamata i luga

Faitau atili