Tolu-potumoe

Anonim

Toe fausia, umukuka kamela - ma o lenei o le tasi-potu-potu potu ma se vaega atoa o le 63.25 M2 ua avea ma potu tolu.

Tolu-potumoe 14455_1

Lua-potu faalua
Cripridorr ma le tamai Octional Gamonal Gal- "Greft". O rofien Rogg o loʻo atagia ai vaega o le umukuka, ma le tapuni tapunia e agaʻi atu i le potumoe. Laititi i le potu malolo fou
Lua-potu faalua
E le masani ai ona foliga mai i le amataga i se mafiafia uu puipui. O le laupapa laupapa laupapa mo twongular mumu ua piki i luga o le faitotoa
Lua-potu faalua
O lenei Tenst Sone (7.5m2) Architect "i fafo", tipi ese mai le potumoe
Lua-potu faalua
Umukuka. I le itu tauagavale i le pito i luga o le octisanal foloina le taualuga i luga aʻe o le potu faʻaautu i totonu o le fausiaina. Na o le lapotopoto o le taualuga i luga o le vaega o le galuega o loʻo tuʻuina atu i le isi laina o le halopen moli
Lua-potu faalua
Na faateleina le umukuka. O lea e leʻo se tamai laulau 'eseʻese.
Lua-potu faalua
I le loloto o le potumoe, i tua o le faitotoʻa matala, e laʻititi lava, ae o se nofoaga faigaluega e faigaluega ma se komipiuta komipiuta ma fata (Mr.tower)
Lua-potu faalua
I le potumoe "Deck" Parquet na tuu i ai tutusa i puipui, e le pei o le potu malolo ma le potu lona lua, o le mea o le taamilomilo
Lua-potu faalua
Potu moe lona lua. Lalelei faamafanafana ofu lavalava laulau e peiseai o se mea na fuafuaina mo se vaega vaapiapi i le va o le puipui ma le moega
Lua-potu faalua
O le tafatolu hydromassage taele ua fetaui lelei i le avanoa avanoa. Safu tele i luga o lona tautau diagonal eave ma se ie puipui
Lua-potu faalua
Faleuila fou. Avanoa i le Pulega o Fesootaiga na tapunia ma se laupapa Lamella. I le itu taumatau, aumai fesoʻotaʻiga, faʻapipiʻi se masini fufulu

Lua-potu faalua

Lua-potu faalua
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Lua-potu faalua
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O le suiga o potu e lua-potu i le tolu-potumoe e matua taatele masani i le taimi lata mai. O taimi uma o loʻo suʻe ai le suʻega o le fou, muamua o le fofo. I se tasi o nei mataupu, matou te taʻu atu ia te oe i lenei aso.

O le sini o lo matou manatu o le fale mautotogi i totonu o le fale piliki na fausia i le faaiuga o le 70-hodges. O le taimi atoa o le 63m2, o le nofoaga o nonofo ai - 32m2. Muamua, sa i ai se potu malolo, o se potumoe, o se umukuka ma le faletaele.

Lua potu ma tamai umukuka

O le muamua o loʻo leʻi faamalieina e tagata e ona le tele o mafuaʻaga:
  1. Le lava o le numera o potu aoga ma nofoaga mo le teuina o mea.
  2. Tamai umukuka
  3. A iai se tagata masani masani, e leai ni potu eseese se lua e lua e lua o le fale mautotogi e lua.
  4. Ou te leʻi manaʻo e tuʻu se laulau ma se komepiuta i le 12-mita potu potumoe, ma e leai se isi nofoaga mo lenei fale i le fale mautotogi. O lona uiga, e manaʻomia e le au ana le toe faʻaaogaina o le fale mautotogi, e lua potu potu moe ma se isi nofoaga e iai ma se sofa ma le TH.

O le le atoatoa o le tulaga e aofia ai le mea moni o le avanoa e faʻasoa atu i le afa o le parder carrier pa (50cm) ma le fa-auala o le ver-auala Faatasi e aveese mai le fale mautotogi e pei o 5.5m2. O gaioiga e fesoʻotaʻi ma le faʻaititia o le le mafiafia o le puipui poʻo le tipiina o avanoa fou i totonu e manaʻomia ai faʻaopopo tau. O tusi o le a faʻaopopoina ai le tele o tau o le faʻamalosia o ni pefu poʻo ni avanoa ma fausaga mai le mamafa o le uded uamea uamea. O le siʻitia o le paketi o le toe faʻaleleia e le o aofia i galuega o le talimalo, mai lea ma lenei vave ona faatetele. O le a le mea, o le mea moni, faaitiitia o le lio o filifiliga mo le tusiata ma fuafuaina fofo.

I le taimi lava lea, na taua tele le potu fale i le fale mautotogi e tasi-sē faʻaalu ma se nofoaga o le 20.4 mita. I le aluga o le vaega o le vaega o le sikuea, o le potu lea na faʻateleina ai le umukuka, ona faia lea o se tamai potu hexanonal ma "faʻamamaina" o se potu malolo ese. O le mea lea e iai le sikuea sikuea mita sa toe tufatufa ma faʻateʻaina pe ua uma, o ni vaivaiga o le fuafuaga tuai ua faʻaititia.

O le iʻuga, na avea le nuu na tupu itiiti mai ia muamua nai lo le muamua (N2.9m2), aemaise lava ona o le tamaʻi potu i le ogatotonu o le fale mautotogi i le ogatotonu o le fale mautotogi i le ogatotonu o le fale mautotogi i le ogatotonu o le fale mautotogi i le ogatotonu o le fale mautotogi i le ogatotonu o le fale mautotogi i totonu o le fale. Ae i le tele o le itu, faafetai ia te ia, na mafai ona ia foʻia uma galuega ua faʻatafunaina aʻo leʻi faia le tusiata.

Hall ma Carridor

O le tatalaina i le mafiafia o le pamu o le pamu, e tau mai le alavai i se faletaele ese ma se tasi o potu, foliga sili "malosi" ma liliu le ala conridor. O le mea lea, na latou filifili ai e fausia se ata o le laupapa o le vaega o le ata, ma i le maualuga o le 1m mai le fola, e fai i le amataga o malifa. O le iʻuga, na faia ai fata toona i itu uma e lua o le fuaitau. Sa faia i latou i le laupapa laupapa ma faʻaaoga e pei o le faʻailo-faalataina mo le vaz i fugalaʻau. Talu ai o le tele o le tele o taimi e tumau ai pea, tulaga, ina ia faʻamalosia (faʻamalosia) e le tatau. Suia na o lona foliga mai o le ata o ata. O le tatalaina amata e iloa ai o se foliga lautele, matagofie ma le masani ai i le mamanu ma otootoga. O le mea lava lea, o le faʻaaogaina uma e maua ai le ala i le laʻititi o le malamalama moli moli (buarsol borackes), o le tusiata e faʻamamafa le lanu moana.

O le alatele o loʻo i ai le tele o teuina o le tulimanu o le kapoti kapoti ma lautele ma maualuga (faoa i totonu o le faʻauiga o faitotoʻa. O le fufuluina lelei o tioata na o nei faʻata o loʻo faʻapipiʻiina se faʻamafanafanaga ma le filemu. O asini o se tamai potu teu fale i le tulimanu o le auala na liliu atu i se konetineta talafeagai. O lenei faʻatagaina e faia le tekonolosi o le 'aina kapeti meafale, na atiae e le tutusa kamupani MUSBDORS.

Faletaele ma le faleuila

I totonu o le faletaele ma le faleuila, o le sili ona o le Italia pamu o Marazzi i luga o puipui ma faavaa o le vaega o le kamupani Farani Kamupani i luga o le ulu. O le mea moni, na matua suia atoa le tau o le pito i luga o le vai taele ma "modiody" (o se pusa e aofia ai le fale taʻele o le faleuila ma se ata i le moli i le alavai). I le itu taumatau o le vaiemu i luga o le puipui o loʻo togiina ai se eletise eletise i le eletise, lea, e le pei o lona vai vevela. Uma inisinia fegalegaleai, e aofia ai ma vai paipa, ma manaʻomia se sui atoa ona o lo latou vaʻai. O paiga taʻutaʻu na suia foi, ma lafo i ouroumea uʻamea na o le saʻo ona sa masani ona latou mafaia. Na faʻaliliu e le tagatauila i le faleuila i se masini fufulu, sa i totonu o le faletaele. Faafetai i lenei, o le faletaele potu ua atili ai le lautele.

Magic Hall

O se galuega talatala manuia ma, o le mafaufau, o le fale okotalatal, e tuʻufaʻatasia ai le alatele, umukuka, o le potumoe ma o se potumoe e avea ma maatulimanu o le faʻavae o le fale mautotogi atoa. E fa pito o le potu tele o le tele o pa, ma e fa isi, i le va o i latou, o loʻo avanoa i potu eseese. Naʻo le tasi le 'olo-faailogaina o le faitotoʻa, o isi e tuʻulafoaʻia mai le taualuga i le fola.

I luga o le fale octalaonal, o loʻo iai le paketi o ia e igoa o le tioata, o le tutusa lelei ocagonal, faʻamalosi e le Farani glossy o le kamupani fou. O lona maualuga na ono faʻatusa faʻatusa pe a faʻatusatusa i le tulaga atoa o le 9cm. Faʻaloga Faʻalautuputu Vaega Faʻavae o Faʻamauina o Faʻamauina e alu i le ono fausia-i lamepa, o loʻo feagai ai ma le tino o le potu. O le laititi o le pupula i mea auro e sili ona teuteuina i se susulu sima vaalele, o le atagia malamalama i ai. I le faʻaopopoga, o moliuila o loʻo atagia i totonu o faʻata o le kaponeta o le potu tele. O nei faʻata tetele e le naʻo le faʻapipiʻi o faʻaputuputu pa o le potu vaʻai, ae faʻateleina foʻi i numera lua o masini moli. Ua leva ona matou vaʻai i le ogatotonu o le umukuka totonu, ma o matou ala e susulu atu ai le faʻaaliga o le moli i lalo o le lamepa 'ai i luga o le laulau' ai i luga o le laulau 'ai. O sea faʻaoga faʻatonutonu o loʻo faʻamamafaina ai le tulaga le masani ai o le fofo uma o le Tamā i lenei vaega o le fale mautotogi.

O le leai o faitotoʻa i totonu o le umukuka, i le alatele ma i totonu o le nofoaga o loʻo vaaia loloto ai le avanoa o le fale mautotogi, talu ai o loʻo vaaia nei i le sili atu. IESELEY ao le i toe faʻafoi i se pogisa sikuea nofoaga i le aso malolo na o na o se faitotoʻa (55cm) faitotoʻa o le communal o le faʻatagataʻoina o le stalial.

Umukuka

Le vaega o le umukuka, a o latou mananaʻo i tagata e 'aufaigaluega, faʻateleina. O avanoa mo se nofoaga na matua tele lava, ona ua manaʻomia le tele o le ventsucton ona o totoe i le le fiafia. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona tagofia le potu i le isi itu ma e foliga mai e le tuʻusaʻo le pa puipui. Ae o le fesiitaiina o vaega tutotonu o loʻo tutusa i le 40, na faʻateleina ai le umukuli mo le 1,3m2, ma lona nofoaga na avea 9.3 m2. Na faʻalili i le sikuea, o se potu e lē popole ma manaia. I le faʻaopopo atu i le pusaaisa ma le umukuka meafale (ma le fausia-i le mago, ogaumu, ufi ma le lelei o le laulau o galuega filifili) ma le lapoʻa o nofoa. O lenei vaega na suia ai le muamua o le laulau e tasi ma le tulaga (3030cm) Taui. O le taualuga i le umukuka na faia lua-tulaga. O le pito i lalo o le tulaga o se lapoʻa foliga, tutusa ma le otootoina o Ausetalia a Ausetalia. E mafai, sa masani ai o se ituaiga o igoa, agavale i le kamupani "boometrangers" i totonu na faia ai. O le Cavity Cavity o le Community Court o loʻo tuʻuina mai i le 8halod lamepa, o loʻo i luga aʻe o le laʻasaga o le umukuka.

Potu moe lona lua

I le potumoe, faaitiitia i le 9.8m2, faapipiiina se sikuea moega, o se laulau moega, o se fale tele (Mr. Retors) ma se nofoa. Na tusia ia se puʻupuʻu (i luga o le lua o vae na filifilia, e filifilia ai se faʻasologa) aua e masani ai ona utiuti. O osofaiga i le potumoe o loʻo iai pea se nofoaga e faʻapipiʻi ai mulimuli ane se tamaʻi TV. O le sui o le kamupani "Boumerangc" Na atiaʻe e Marina Asachonkova sa faia le atoa ie puipui mo le fale mautotogi. Maliu, mo lenei potu, seti lua paga o pupuni (mafiafia ma manino) ma uafu na faia. O ie e fesoʻotaʻi ma se tasi lanu masani, teuteu ma le manuia o ni tusitusiga filifilia e masani ai le tasi le isi, fausia se vaega atoa.

I tafatafa ane o lenei potumoe, tusa ma le manaʻo o le talimalo, o se tagata talimalo na faʻatulagaina (7.5 M2) - o se laulau tulimanu, TV. E leai se risika, ma e tusa ai ma manaʻoga o Spips i potu nonofo uma ai, ao le ao aouaʻi. Ae mo lenei mea, e le tatau uma ona faia se potu fou, aso e mafai ona ulufale mai i le taulaga, ma pasi atu i le faitotoʻa o fafo, pei o la tatou mataupu.

Fola

Lipea o le fola amata i se lautele o le le mautonu o se tuai o le lalaga. Sa matua faafoliga atoa o ia ma galue i pepa o Krama taga. Ona faʻatumuina ai lea o papatusi mamaʻai mama i se paluga o le "Win-lamolemole o le Brick-11" (Ber ", Lusia). O le vaifofo e maua ai le paoa o ia lava. -Faofi ma e i ai le maualuga maualuga avega - sima tulaga o le M-350. I lalo o le fusiua i le fale atoa, o le mana o laina) na faaeeina, o le 'ai. O loʻo amata ona tapa le laulu i luga o le susu o le susu (10mm mafiafia). Oti ma sikuea 5050cm, na faʻapipiʻiina i le laʻesega o le pluecelet ma faapipiiina i totonu o togavao o fao. O se vave, olo ma se tapiti taleti i le tolu faaputuga.

Puipui

O puipui fou na fausia mai le Gypstum disco-booster poloka o Tigi-Knauf. I le faʻaaogaina o poloka, e le o le vai sima, faʻasao i luga o le nofoaga, ona e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o gypsum luga. E ala i le faʻaaogaina o poloka ma le faʻavae o le "Fogentureler" ma faʻapipiʻi le pito i luga o le fale mamaʻi, o le laufanua e na o le paluga atoa) . I totonu o le umukuka, sa pūgū i puipui ma vali i se malamalama mafanafana o le leo (Tikkulula).

Fausia i meaafale

E tusa ai ma le tekonolosi na atiaʻe e Mr.toors Projectsists, o se 3 malamalamala o loʻo auai ma fale i totonu ma fafo na ulufale i fale. E faʻapena foʻi, faʻatulaga se tamai nofoaga faigaluega ma se komepiuta komipiuta ma se nofoa nofoa. Ua amata ona toʻamalie le Kapeneta ma le fiafia. O lea, o le itu i totonu o le Kamupani i le itulagi i totonu o le alatele ma taitasi o kapeneta i le potumoe - 1M2. I se isi faaupuga, o le aofaʻi o nofoaga o le teuina o le 3M2, e mafai ona tutusa ma se tamaʻi potu o le fale (meaafale o lotoa Vysslav).

Mea ma Meafaigaluega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
O mea e mafai ona fai e uliuli fale - - 6025.
Faitotoʻa faitotoʻa ma pusa, platbands ma faʻalelei (Italia) 4kompskt. 320. 1280.
Fasi povi parqut (Lusia) 34m2 25. 850.
Tuufaatasia o le sifi o le fou fala (Farani) 9.2m2 56.8. 523.
Wallpaper Rasch (Siamani) 33Rlolone 10 330.
Ceramic faaputuga mo puipui ma fola Marazzi (Italia) 60m2. 21. 1260.
Electromprture Elso (Siamani) 1 seti 420. 420.
Taele (Italia) 1 PC. 1400. 1400.
Faleuila (Czech Republic) 1 PC. 100 100
Heatted Tound Rail (Finelani) 1 PC. 120. 120.
Fufulu i lalo (Italia) 1 PC. 1400. 1400.
Aofai: 13708.

Fausiaina ma Faauma Galuega

Ituaiga galuega Tau, $
O le le mautonu o puipui, fola, ua le fiafia le faletaele, lapisi lapisi, uta felauaiga 900.
O le Storm faʻapipiʻi galuega 800.
Tile Galuega 1200.
Parquet formang masini masini 750.
Carpentry ma carpentry galuega 400.
Ata vali 1600.
Taofia galuega 700.
Utaina ma utaina 400.
Aofai: 5950.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tolu-potumoe 14455_15

Poloketi Pule: Alexey Kleschikovnikov

Tusiata: IlyA Kolynikovnikov

Pule: Nikolai Yukhnevich

Tusitala: Marina Ischenova

Matamata i luga

Faitau atili