Toe manatua mo se tagata faatau ogaoga

Anonim

Galulue i luga o le Poloketi: Atinaʻe o Faʻamoemoega ma manaoga tau tamaoaiga mo toleniga a le ekalesia, faʻataʻitaʻiga ma fautuaga mo le iloiloga o le poloketi. Faʻataʻitaʻiga mai le olaga.

Toe manatua mo se tagata faatau ogaoga 14457_1

Matou te galulue i le poloketi

O lea, e te manaʻo e fai lau fale matagofie ma le mafanafana, ma afai e te laki o se tauleleia o le lalolagi tusiata. O le faʻafitauli tele tele i lenei auala o le filifiliga o le tusiata. Na filifili Kei e tutusa tutusa ma le filifiliga lona lua, ona o totonu na fausia e taumafaiga tuʻufaʻatasi o le a e nofo ai, masalo mo le tele o tausaga. E le gata i lea, o le a lava le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ai ma le tusiata, pe ono masina aʻo leʻi amataina le tausaga (World +. Fuafuaina o aiaiga mo gaioiga soʻoga soʻofaʻatasi o le taumateina ma le talitonuina o lagona. Afai e te fiafia i le galuega o le tusiata, ae ia e le talitonuina o ia, E sili le sailia o se isi. E leai se tasi o loʻo faʻalavelave mai e sese i le filifilia, o lea tatou te fautuaina ai le faia o se ituaiga faʻaipoipoga konekarate e sefe ai tupe ma taimi uma e te sese ai.

I le faʻaopopoina o le aulelei lanu ata, o se poloketi uma ua maeʻa fuafuaina ma le ata faʻapitoa tomai ma polokalame.

Veletogo fuafuaga (luga manatu): Maimoa i le potu malolo:
Toe manatua mo se tagata faatau ogaoga
  1. Magoto.
  2. Tofa o le tafeaga.
  3. Faletalimalo.
  4. Fale tapo.
  5. Faleuila.
  6. Taele.
  7. Faapipiiina o se ivi i le puipui.
  8. Statilation pusa.
  9. Faʻapipiʻiina o se suʻi i le podium o le fale taʻele ma i le Sese Corob Gl.
Toe manatua mo se tagata faatau ogaoga
  1. Glik pusa
  2. Podium i lalo o le vai taele (sima).

Ina ia aua neʻi lulu i totonu o agaga ua lavea o le aufaʻatau mai le tusiata o le masalosalo i lau tautalaga ma le faʻalilolilo e uiga ia i latou ma le faigata lona tolu (ava, tina-i -law, faletupe), o le na avatua ia te oe se nonogatupe mo le toe faʻaleleia ma le tausisi i le itu aloaʻia o le mataupu. Ile iuga o pito i lalo, o ulugalii o le tele o ulugalii i le lalolagi faʻamalosia e ulufale atu i totonu o se faʻaipoipoga faʻaipoipoga ma latou te le vaʻaia seisi e le fiafia ai se isi. E manaʻomia le manatua o na o le sili ona malosi ma le poto o le konekarate e le mafai ona faia e le suʻega tusiata e fausia ai se fomaʻi. O lea, ia vaai muamua i taleni uma.

O se tasi o auala sili ona faʻatuatuaina e filifili ai le fautuaga a tagata latalata ia te oe, o ai ua uma ona mamanuina lenei tusiata. Muamua, e mafai ona e malolo i le siosiomaga ma le o le taimi mulimuli e mafaufau i mea uma e manaʻomia ma le lelei o le iʻuga o le suʻega o le ata o le tusiata, o le faʻafitauli o le Destits. Lua, fesili atu i uo poo uo e uiga i mea uma o lo o galulue faatasi ma ia.

Afai e te le maua se avanoa, o le a mulimuli i le lelei o le filifiliga o se lagona agamalu, o le taunuuga o le mea o le a tusia (faaosofia). Vaega o manatu, o le sili ona lelei o tagata auai i le agamalu. Faatasi ai ma le lua "tagata talosaga" e faigata ona faʻailoa se masani fiafia, ma le numera o tagata auai, e sili atu i le tolu auiliiliga o poloketi ua avea ma faigata tele. E tafao faamasani, poto masani ma, e tusa ai, ua iai le mautu mautu o tagata faʻatau, faʻamaumauga tumaoti poʻo ni kamupani e le mafai ona malilie e auai i le tauvaga mo le faasaʻoina. O le atinaʻeina o le muaʻi tau o le tau mai le $ 500 ma luga atu, o le mea lea, e faʻatino ai se fatuina o le faʻamalosi mai o tagata agavaa e toatolu e manaʻomia e le itiiti ifo ile $ 1500. O le iʻuga o le tauvaga e tatau ona e aumaia ni vaega tusiata o lou fale mautotogi o lou fale mautotogi, e aofia ai:

  1. fua ata;
  2. aoao lautele;
  3. Faavaʻa faʻavae, faʻalisi, oke pakete o faʻailoa ituaiga faʻaiuga o mea ua maeʻa;
  4. O le faʻatulagaina o mea autu o mea e fai ai mea faigaluega, umukuka, faʻamafanafanaina o moli;
  5. Polokalame o le ventraister ma le ea.
Faatatau i le mea e tatau ona totogi i le ala e iloilo ai le forprints (sili atu fausaga fausaga tusi) o le a taua i lalo.

Afai e le o sauni le tagata faʻatau e faʻaalu se aofaʻiga i luga o le alofa ma talitonu i lona le mautonu lagona, ona o le asiasi i le 5-7 o mea moni), O le a mafai ona ia foia le fesili o filifiliga. Mai i se mea ese i lea mea, aua le alu ese mai ia i latou e manaʻomia e faʻatulaga se suʻesuʻega o le filifiliga o le faʻaaogaina o ni tagata talosaga.

E mafai ona e faʻateʻaina se faʻamalosiʻau e ala i le faʻasalalauina o se faʻasalalauga o le agamalu i se tasi o faʻasologa o ata tusiata. Ona maua ai lea o oe e tagata atamamai o le a oe, saunia o le faʻasalalauga e le laititi (amata i le 1/8 itulau) ma o le a faʻaalia o le faʻatulagaina o le tauvaga tumaʻoti. O le tele o tusiata o loʻo faʻatasia e le oona o le tele o kamupani i ni kamupani tetele ma fale faigaluega, lea, o se tulafono, o le tagata manumalo ua faʻaalia muamua. O tau o faʻasalalauga faʻasalalauga o le faiga manaʻomia i "loka mekasini" mekasini e faʻatusatusa i tau o tauvaga. Peitai o le sefe i lenei mataupu, e le mafai foi ona fautua mai, talu ai laiti faʻasalalauga poʻo faʻasalalauga i faʻasalalauga o le a masalomia e leʻi vaʻaia. O le mea lea, afai e le mafai ona e aumaia se faʻaaliga faatagaina, e sili le suʻesuʻeina o le kapetisi ma asiasi ia lava talafatai o ia lava.

Pe a filifilia se tagata e auai ma le alofa, e tatau ona totogi i le tele o faʻalapotopotoga ma faʻalisi poʻo le faʻatekinisi tulaga.

A. Faʻapotopotoga ma Manaʻoga Manaoga mo Faletusi Faigaluega

  1. Detocubit o lau mea e tatau ona i ai tonu le tusiata e te fiafia i ai pe a matamata. E masani ona tupu o lenei tusiata ua uma ona tuu pe pisi i se isi galuega, ma o le pulega o le kamupani ofo mai le isi galuega e te lei vaaia.

  2. Saili faʻasalalauga o le poloketi mulimuli ma lona aoga mo kamupani taʻitasi e faʻatusatusa ia i latou lava. E taua pe o le inisinia vaega o loʻo ulufale ai, poʻo le na o se poloketi faʻa-tala a le tusiata; o fea vaega o loʻo avanoa i le inisinia vaega; E faia e le kamupani le faamaopoopoina o le toe tuuina atu o le toe tuuina atu ma le faatagaga. SOSPACE 2002. O le tau taua o loʻo tuʻuina mai i totonu o le Fuafuaga o Auaunaga atoa mo le toe faʻaleleia o fale mautotogi, + o le filifilia o loʻo iai, o le ata):

    • E le mafai e se tusi tusiata (taavale e aunoa ma laisene, ona e taugata mo i latou) - $ 20-30 mo le 1m2;
    • Fale o le tusiata (laisene mo le fuafuaga o galuega) - $ 40-100 i le 1m2;
    • "Lauiloa" tusiata (masani e le masani ai i laisene, ona latou te le manatu e tatau ona tatalaina i latou, o loʻo i ai se faʻailoga lelei

    I totonu o se konekarate ma se tusiata, e manaʻomia le aofia ai o se loia a le tusitala. E le o le itiiti ifo ma le lua mafuaaga e tatau ai i le faʻatonutonu a le tusitala. O le muamua faʻalauteleina o le faʻataʻitaʻiga o le tusitala o le tusitala e le iloa mo le tagata faʻatau e saʻo i le poloketi na faʻatagaina ai mea sese. O le faʻamaumauga lona lua o le a teteʻe i le galuega i le tufuga, ma taumafai e faafaigofieina o le a faia i le lata mai ina ia faʻafaigofie ai lo latou taunuʻuga. O le tau o le pule a le tusitala e amata i le $ 150 i le masina pe a e asiasi i le mea na tusia ai le mea faitino 1 lrow i le vaiaso.

    Afai o le kamupani faia na o le fausaga vaega, e tatau ona opo ai i le tagata taʻitoʻatasi "fasi" o le poloketi mo le 100m2 o le a tau:

    • eletise-$ 300-700;
    • maualalo-o-upega tafailagi - $ 100-200;
    • Paʻu (Vaivai Vaitafe + Swewage) - $ 100-300;
    • Mafanafana o Loggis, Balkonce- $ 100-300;
    • Velilation ma le ea o le ea- $ 200-400.

    Faamaoniga i le MVK (AcrtRarturemental Project o lou itumalo) o le ogaoga o le toe faaleleia (mo se faʻataʻitaʻiga, tatala i totonu o puipui puipui, luga, ma mea faʻapitoa i le $ 2000 mo le lua masina (sili atu taugofie barker). O sea taimi umi e masani ona fesoʻotaʻi ma le mea moni o fonotaga a le MVK e pasi 1 taimi i le masina, ina ia tatau ona amata i le vave mafai. O le atunuʻu o le leona o tau faʻamaonia tau o le tau o le poloketi faʻamalosia galuega. O le mea moni na o le au tusitala o le fale lautele o le fale e i ai le aia tatau e faʻalavelave i fale lagolago, o loʻo e maua le fiafia e ola ai moscow (pe a maʻea le fale o lana poloketi e le mafai). O lona uiga, e iai le vaʻai ma le iʻuga uma o iʻuga o iʻuga tau tupe. Ia lava, o le galuega faamalosia e sili atu le le taua. Ae afai e te taumafai e "fiafia" mo ia lava ma aloaʻia, o le a le tele lava, o le a sili atu ona faʻasaina le faʻamaoni o le tagata.

    Ile taimi masani o le tautala, o le faʻafitauli o le faʻalavelave i le lagolagoina o le fale o le fale e iai le 3 faʻatagaina. Muamua, faʻatasi ma le tusiata, suʻe se filifiliga, faʻaititia lou faʻaalia o ou manaʻoga, ae ia faʻatagaina oe ona tuʻua le faʻatamaia o taulele lagolago ("taugofie"). Lona lua, faʻafesoʻotaʻi se kamupani faʻapitoa faʻapitoa mo le aofaʻi o loʻo i luga ("taugata, ioe aulelei"). O le lona tolu o se sili ona agavaa o le aʻoga o le a faʻamaonia ai tagata faʻapitoa o le inisitituti o lau toe faʻafoʻi o lau toe faʻafouina o le fale (mo tagata sailiili). E naʻo le tau o le tau e uiga i le tau o le mataupu ma le taimi o lona faʻatinoga. E ui lava e tasi lava le mea i le taimi e manatua ai le fesoʻotaʻiga faʻapitoa, talu ai e le manaʻo e fai togafiti faʻavae, ona e le manaʻo lea e nafa ma mea matuia. Aitema i luga o le fanua o le manatu o le tagata faʻatau na faʻafuaseʻi ona taofia mai i ona tiute e fesoʻotaʻi ma le toe faʻavasega o se sui o le saienisi o le Science, na fuafuaina ma faʻamaonia i le Monopolist Institute. E taugata i le tagata faʻatau 3 taimi taugofie nai lo le tagata malosi na talosagaina. Peitai o le mataupu o lenei mea e seasea mai le tulafono lautele ma ua mafai i le taimi nei, talu ona ia faia foi sea galuega faaleaganuu ma ia latou iloiloina faaletagata lava ia i latou. Ae ui i lea, afai o oe lava e iai sau aʻoga

    E sili atu le faʻamanuiaina o le oka o le tusiata ma faʻapitoa vaega o le poloketi i le nofoaga lava e tasi. A faʻapea e le faia e le kamupani fiafia poʻo le malosi o le tagata tusiata, e tatau ona tupu i le taimi o le tau o le "inisinia" o le 20% o le tau o le tusiata o le ata. Ma le isi, o le a tosina oe i sasaʻa i le va o faʻalapotopotoga tutoʻatasi o faʻalapotopotoga - O Le na tusia ai le poloketi tusiata ma le tusitala o le inisitituti vaega i lea tulaga. O vaega taʻitasi o le a faʻamaonia ai lona saʻo, o se taunuuga e mafai ai ona e leiloa le tele o taimi ma neufe, ae o le amataga o le suʻega o le a suia ona o ituaiga uma o faʻapitoa.

O lea e le tupu lenei mea

  1. O galuega totogi e tatau ona vaevaeina i sitepu:

    • Muamua (sili atu 25%, e ui lava o le tusiata e masani ona ole atu i le 50% o le aofaiga);

    • 50% o le aofaʻi atoa pe a maeʻa le poloketi ona faʻataunuʻuina faʻatasi ma le inisinia vaega (e le afaina poʻo ai o le a faʻataunuʻuina le vaega o le aufaigaluega) ma le aloaia aloaia mo le E talafeagai metotia a le tulaga talafeagai (e tusa pe o le a auai i lenei fale faigaluega i lenei mea poʻo le a tatau ona faʻaaogaina ni auaunaga a isi); O lenei tulaga e mafai ona vaevaeina i ni tutusa tutusa pe25%): Muamua, toe maeʻa o le vaega tusiata, o le lua-inisinia "

    • 25% o le aofaʻi atoa pe a uma le taliaina o le poloketi e galue ai se konekarate fausiaina faʻalapotopotoga ma le faʻailoga faʻavae faʻavae i le feagaiga, e tatau ona foliga pei o lenei:

      "O lenei poloketi e mafai ona faʻatinoina atoa i totonu o le faʻavaʻa o le fale mautotogi o loʻo iai i le ____________. O le tau atoa o le fausiaina ma le faʻaumaina o mea pe a e le mafai ona suia pe a le o le a le tagata faʻatau pe a e leai se mea e mafai ona suia ai le tagata faʻatau. e le o suia i le poloketi na faia. O le galuega e faʻataunuʻuina ai le _____ masina talu ona maua se taimi o le faʻatinoina o le poloketi i luga. Faʻalauiloaina faʻafitauli faigata o le le taliaina o lona faʻatinoina i lona faʻatinoina ma le tele o le tusiata ma latou faʻateleina o le tau. "

    O lenei mea, mataʻitu o tusiata ma faueē o le a le fiafia i ai faapea, ae afai o ni tagata faʻapitoa e nafa ma le lagolagoina, latou te leʻi fefe. E sili atu failauga nai lo pisinisi, o le a le mafai ona latou faʻaaluina tupe ma taimi ma mea uma o le a toe fausia. Mo le sili atu o le talitonuina o le talitonuga i lau paaga i se konekarate ma ia e manaia le filifilia o le aso e gata ai mo le atinaʻeina o le vaega o le poloketi, ma le filifiliga o se sauniga sauniga. I le vaega "inisinia" o le fale mautotogi e masani ona 4-6 vaiaso, i le tuʻufaʻatasiga o faʻaupuga i luga o puipui ma tuluiga o le fauina - 2-4. O le mea lea, o le fuafuaina o le aso e gata ai o le faamaopoopo i le MVK. Ae na sefe mai le mea e mafai ona amata toeitiiti atoa le faʻamoemoega ma le ata tusiata, aua o le ata tusiata o le potu e masani lava ona matutua i le lua vaiaso muamua. A maeʻa, e faʻaiu ona faʻatautaia e vave ona faʻatautaia ia tulaga o le faʻafoeina o le mauaina o le mauaina o ni faʻatonuga i le taimi mulimuli o le poloketi.

    Ioe, o faiga o loʻo i luga o luga o le a le laveaʻiina oe mai le tusiata mea sese, ae o le a latou fesoasoani e iloa nei mea sese aʻo leʻi faia ni mea ma sefeina au tupe ma le laveai. Ma le isi, o le a ia mauaina faʻamatalaga atoatoa e uiga i le tau ma le faʻatulagaina o le faʻatinoina o le tusiata faʻasolopito ma, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻafetaui le poloketi.

    E tatau ona mataala pe a fai o se faiga o le fauga e aunoa ma se suʻesuʻega auiliili o le poloketi e malilie e saini se maliega ma faʻamatalaga faʻapitoa. Masalo o loʻo e feagai ma le le faʻamalosi e le malamalama i mea latou te aʻafia. Na taufaamatau ia te oe le itiiti ifo, o le leiloa o le taimi i le sauniuni a le sauniuni, i le gasologa o mea sese o le a faʻaalia (vaʻai-vaʻai i lalo). Ae o le taimi o lenei tulaga, o le a uma ona e totogiina galuega ma mea talafeagai o le a tosoina pe o se gaioiga lavelave o le tusiata ma fale e leai se tau. Afai e taua le tau o suiga o suiga, ona mafai ai lea o le gaioiga fiafia. E mafai ona latalata mai le kamupani abreteric-fausiaina, o ona tagata nafa ma le tusiata na o ese mai lau fanua o le vaʻai ma ua leiloa uma ua tulaʻi mai iinei. O gaioiga faʻapitoa e masani ona faʻatautaia ai tagata tomai faʻapitoa ae leʻi taliaina le poloketi ma saini se konekarate ma le tagata faʻatau o le a iloiloina auiliili i tala nei.

  2. O se maliega malosi e tatau ona faʻaalia i tagata taʻitasi i le faʻataʻitaʻiga o le tusiata i le mea na manumalo ai i le malutaga, ma faʻavasega faʻapea vaega o le poloketi. O le totogiina o le tauofoga mo le manumalo o loʻo aofia i le aotelega tau o mamanu.

B. Faigofie tomai o le poloketi ma fautuaga mo lona iloiloina

Toe manatua mo se tagata faatau ogaoga
O faiga e vevela lele faʻatasi ai: o le a talanoaina i luga o le iloiloga o faʻatekinisi faʻatekinisi o le poloketi. O le manatu o le ata ma le asthetic itu o le foafoaga e matua taua lava, e oʻo lava i polofesa e masani ona le malie i le taimi e tasi. O le a matou talanoaina mea aoga ma le sili.

Toe manatua mo se tagata faatau ogaoga
O le Suavai o Water-Faʻasao o le ata, o le tusiata e le sese mo le leaga o le faʻamoemoe, ae o le faʻaputuga. Pe i ai i se lagona le mautonu, a le mafai lava ona le mafai ona gauai atu i mea le aoga uma e pei o le pule faatonutonu mo le le mautonu i totonu o chansing, o le "saoloto o O le manaʻo e nana le pipi i totonu o le puipui o le kapeti ... ma le mea o loʻo i ai le paipa i le taimi e le o le talitonuina o le lalolagi. Ae mai le itu o le tupe ma tau le tumau mo le sui o le "otaota o le" Sese "o le taua tele" o nei mea sili ona taua. Ma o nisi taimi e aoga le maualalo ifo o le tusiata tusiata ona o ao mo fanua agasala. O tulaga nei o loʻo mulimuli mai mo se polokalame agavaa o le a fesoasoani ia te oe ma i le tulaga o le tusiata (pe a maeʻa ona faia ana galuega muamua).

Tatou amata ile fua faatatau o meafaigaluega. Mo nisi mafuaaga, e talitonuina pe afai o le faataatiaga o le ituaiga o le ituaiga "4721m1mm" o le tusiata o se tagata faʻapitoa agavaa ma faʻapitoa. " Aua le te ofo tele i lena taimi o se poloketi faʻasoasoaina e le mafai ona faʻatino i pepa Pristine. O le a le tausia e le au fausiaina tatau a le galuega o le galuega a le "tagata matua, e aunoa ma le aumaia o le kalapu oona, e ala i le suia atoa.

"Faʻatagaina le faʻatagaina o le umi o le umi" mo le masani masani roulettes (lona tolu le vasega saʻo) mo le lapoʻa 4721mm o 1.2mm (Gost 7502-98). Iso "i le vevela vevela o le 20c ma feteʻenaʻi o le fuaina o le taʻele ma le malosi o le 101n" (upusii mai le tutusa fale). O lona uiga, tusa lava pe o le tausisia o nei tulaga lelei uma, o le tele o "4721mm" pe a fuaina le tasi roulette e mafai ona tutusa ma le 472m2. E tatau ona faʻaopopo se mea faʻapitoa (1mm) ma se faʻalavelave sese na mafua mai i le tele o faʻavae o fua (o le tulaga i le roulett e le masani ai, e le o le vaifofo o le leo). O le iʻuga e mauaina o le faʻaliliuina o fuafuaga mai le ata i le mea o loʻo i ai i le fesoasoani a masani masani roulets i lalo o tulaga fausiaina ma le saʻo, sili atu nai lo le 5mm, e le mafai. E molimau e le o le maualalo faʻailoga agavaa o le au fai fale, ae uiga i le tagata faigata mea moni, o le fea tusiata e tatau ona amanaia. A maeʻa mea uma, ina ia mafai ai ona maua se tusitusiga lelei, e le manaʻomia le faʻaleaga o le ulu i tufuga ma militeli. Afai e tatau ona aveese se ituaiga o mea taua i le tulaga o le siʻitia o le faletusi, e tatau ona taulaʻi le poloketi i lenei mea. Ina ia mafai e le konekarate ona i le faʻatatau i le igoa vaʻalele ma masini, ma le tagata faʻatau na aʻoaʻoina muamua e uiga i le lumanaʻi (avanoa) tau. O lea, pe a o le siakiina le poloketi e aoga tele e manatua ai:

Tulafono numera 1.

O mea sili, pe a fai o le faʻataʻitaʻiga tulaga (o loʻo tuʻuina atu i le militeri) faʻaiʻu i luga o le "0" poʻo le "5".

Nei e uiga i faapalepale. Increteve poʻo le fale o le fale, o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o le geometric dimension i totonu o se fale o 100m2 o senitimita (e mafai ona e tatala i auiliiliga, mafai ona tatalaina Lagolagoina o le maualalo o le tau o taugofie "tagata faigaluega i fafo atu, O nei faʻafiafiaga e mafai ona faʻateleina ile sefulutasi o seneturi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 10-15-centimeter eseʻese i le ata o se taufaʻafefe ma le pusa "- e le o se seasea. O le 3-5 - O le faasologa faaninera na maua mai i le faapogai o puipui ma pito i luga o le pito i luga e mafai ona maua i le toetoe o fale mautotogi.

O lenei tulaga mo ni mea e aofia ai le mafaufau o le tusiata. E masani ona latou o i fua o le lipine fua. O fua na o le lua pe tolu itu o fale faʻapipiʻi ma e matua le talafeagai uma i le puipui atoa po o le ata o le Ata (, 2). O le tulafono, o le tusiata e leai se manaʻo (faʻatuatuaina o le a manaʻomia 2-3 aso), poʻo mea faigaluega (pipili o le umi "togi" o le mea. O le upu "o lona uiga" o lona uiga o le siakiina o le malosi o puipui, koluma, ma isi, "Purched tulaga" o le siakiina o le sipai mai o le laina o luga o le lautele. Malamalama lelei i le lavelave ma le saogalemu o le galuega a le mea a le mea a le mea a le mea a le mea a le mea a le mea a le mea a le mea a le mea a le mea e faʻaaoga ai auaunaga a kamupani faʻapitoa o loʻo i ai se seti atoa o meafaigaluega Falemai, o lenei faiga e le maua ai foi se faʻamaoniga atoatoa mai i mea sese. Ia, afai o tagata faʻapitoa a le kamupani e talafeagai mo fua oloa ma le faʻamaoni, ae masani lava e le lava faʻaupuga ma taimi. Faʻaaoga le galuega e mafai ai ona faia na o le fausiaina gaioiga pe a oʻo sese mea sese. O le tupe a le kamupani i lenei taimi ua uma ona totogi ma mai ai "pili o le lamolemole".

Ina ia aveese le "leaga" faatosinaina i luga o le poloketi a sese fua faatatau i auala e lua:

  1. Taumafai e sili atu ma le saʻo ma le saʻo o fua.
  2. .
  3. Usitaia le mamanu o le tulafono numera Nu.2.

Tulafono numera 2.

Soʻo se tele e tasi ma lona faʻatinoina e tatau ona i ai se tekonolosi "backlash" i totonu o ni nai centimeters (e masani lava o le pito i tua o le mafiafia o le sipai. Soʻo se faʻailoga e tatau ona i ai le tasi le "saoloto" (poʻo le "lapoa ma se faʻasalalauga"), e mafai ona suia i le poloketi i totonu o le 5-10 cm.

O le taua o le faʻafitauli ua faʻamatalaina o loʻo faʻamaonia i luga o le mea moni mo le 20 tausaga le galuega o le toe faaleleia, o le tusitala o nei laina e le mafai ona fetaui lelei i le faiga o le fausiaina. I fale taʻitasi, o le telegese faʻagaioiga o pomu o loʻo pa, faʻataʻatia e le tusiata i lalo o le fuaina o fuaina i lalo o fofo ma tekonolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te tuʻuina atu ni uiga iloga i mataupu tau faʻataʻitaʻiga.

Toe manatua mo se tagata faatau ogaoga
Toe manatua mo se tagata faatau ogaoga
Ata tasi

Fua faatatau i le faʻasino (a) e faia e le tusiata, o le itu i le faʻasino (P) e moni. C, DIVER MONOLINLIMOC pa puipui o loʻo i ai i se tulimanu o sili atu nai lo 90

Fig.2

O loʻo i ai pea le suiga o Monoliili, Dr e ala i Ventitaila pusa, toeitiiti maeʻa vasega, C, B, Bnolilic Pathing

I fuainumera 1, 2, o le mea moni ma e fetaui lelei ma le fausaga o loʻo tuʻuina atu i lalo e le tusiata o loʻo faʻailogaina i le mataitusi "A", o le itu moni o le "P". O loʻo iai foʻi nofoaga autu o fuaina. Ata 1 o loʻo faʻaalia ai se faiga faigata o le faʻailoaina o se va o le vaniti o se fuafuaga i totonu o se fale fou. I le itu taumatau, i le faitotoʻa, o se atigipusa ma se nich mo eletise eletise ma uaea, i tua o le NYMBE ALMBEAR, na gaosia e le orthewear mo le mai fafo. O le tusiata na faia o le 3-faʻamaoni fua (nofoaga o loʻo faʻaalia i le ata) i luga o le ata o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o luma, o le mea itiiti na ia nonoa ai le tulaga o le fola mama. O loʻo i ai nei monolithic pa puipui ma le ogatotonu e le mafai ona faʻapipiʻi, ae na o le paʻepaʻe, ao latou foliga manaia tele. O le Garmiebox na mamanuina mai Mrwwall. E tusa ai ma le vaʻaiga i le va o puipui, o le taualuga ma le kapeneta, na fuafuaina ai le faitotoʻa.

O tufuga fau fale na faia le galuega talafeagai, aloese mai le siʻitia o mea, sa siakiina i latou ma taliaina le tusiata faʻapitoa ma taliaina. Le leoleoina le saogalemu "na sau" mai Italia. Ae ina ua amata ona latou fau, i le ogatotonu o le mea e le pasi le maualuga, talu ai o le taualuga o le fua o le fua faatatau. Na ou toe valavala ai le kapeneta, ma faanatinati mo le Jonenery Resoldopy, e le fefe i le "Rusting" o lona pito i lalo o le doust-neew. Ua manino lava pe a uma sea faʻafaigaluegaina o masters a le aiga, e le faʻaleleia le mamanu a le Italia. Ua uma ona lotomaualalo le tagata o le tagata, ma na o le tauemu, pei o le "tulesia" na toe ita "na feoaʻi ma vali ma valiina le taualuga. Na o le tagata o tausia pe a uma na sauni mea uma mo le isi "talafeagai" Will, Anon "lata ane" - - nei e lautele atu. O le a matou tuʻuina atu le mea e le masani ai, adjectives ma veape e mafai ai e le tagata faʻatau ona faʻaalia le tusiata ma tagata fai pisinisi, ma toe foʻi i le itu faʻapitoa o le mataupu.

Na iloga e leai se tulimanu 90 i le va o couporers o le puipui ma le, o le tulimanu sa valea ma le 20mm agavale (i luga o le pito i luga o le puipui. O le Pa o le atigipusa pusa Papa o le eletise i Poroofaga na iloga i puipui. E tusa ai, o lenei puipui sa i lalo o le ogaoga o le tulimanu i le (kapoti docoons). O lea la, o le faʻatonutonuina o mataʻitusi a le Kapeneta na le mafai ona faʻaaogaina i totonu o le taunuʻuga mautinoa o le pipisimi. O le a le leaga mea uma pe a fai o puipui ma le faʻapotopotoga e le o le monolithic (o le feaveaʻi o mea na tatalaina pe a uma le 50mm sima) pe na o le itiiti ifo ua faʻapipiʻiina. Ma o le faaupuga o le NICE o loʻo i lalo o le kapeneta o le a iai ni tamaʻitaʻi tekonolosi ma naifi-tenisi (faitau le tulafono tulafono 2), faʻataga e le tago atu i meafale. E le gata i lea, pe a faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina o tagata faipule, e iloa e tagata fai mea e iloa ai le "sagging" o le taualuga, afa o le a aveesea. Peitai o puipui ma luga ole luga o taavale solofanua ma na o le lautele. O le mea lea, sa tatau ai ona ou tuiina le pusa pito i luga o le eletise eletise ma mea uma na mafua ai, e aofia ai i le setete o tagata faatau.

Le mea pito sili ona pele e tatau ona ia fefaʻasoaaʻi e le gata i le lua-vaiaso tuai i le tuʻuina mai o le mea ma le amio mama, ae na o le totogiina o mea uma o loʻo tutupu, e pei ona faʻatatauina e le aufaʻi na mafai na o le aʻoga, ua leva na ia mauaina ma totogi le tau e leʻi fuafuaina e "le tumau o tupe faʻapolopolo tau le tumau." Lagolago ma ia ona o le tele o le selau tala na manatu le tagata e le talafeagai.

Ata 2 o le a fesoasoani ia tatou malamalama i se isi tulaga le fiafia i le le lelei, le tiga "le" faʻaleagaina "e mafai ona i ai le i ai o le 'ai (vaʻai le tulafono numera 2). O le tele o faʻamatalaga e tutusa ma le ata, ma ua faʻaalia foi se sone o loʻo i totonu o le fale mautotogi. O le faʻalavelave tele mo le tusiata o le "le faʻamatalaina" Ventilation Kilf (ala i luga o fola) ma o loʻo taugofie monolithic. Ina ua maeʻa le tiga umi, o le manatu ma le sologa lelei i avanoa o le ala savali, umukuka ma le potu malolo e teteʻa ai na o namei na fanau ma masani ona fanau. I le umukuka ma i le alatele, na filifili e fai se faaputuga i totonu o le potu malolo - palu. O le laina o le taʻele ma le silqutch vaega e tatau ona i ai ni faʻailoga ma le axis o le faigofie. E moni, o le fuaitau mai le auala savali i le umukuka na maua mai na matua ese lava, ae o le mea sili na mafai ona maua e tusa ma tulaga 850mm. O le Vaega ma le Faʻamalie o le Velisep Boxes na filifilia e fai ai se piliki ma le fulufulu. O le puʻeina o Niche i Siamani na poloaʻiina ai se umukuka kamuta. O lona lautele o le tusiata fuafuaina, aveʻese mai le faʻailoga o le 3050mm mafiafia o le faʻapipiʻi o faigofie (20mm), o le lautele o le fuaitau (100 mm i ai le mafiafia o le stew plaster (20mm). O le tasi fua i le va o le puipui ma le faigofie na foliga mai ia te ia, aemaise lava talu ai o le isi vaega sili ona lelei na taofia ai le tuai o le itu o vertucleobs.

A aveʻesea e le au fausiaina nei ni ni pa ma taumafai e faʻasalalau fou, na iloa mai e le o se mea faigofie le pa. O mea mamao i le va oi latou, fuaina i le faafeagai o torotov, na iloga i le 50mm: 3050 ma le 3000mm (vaai solitulafono.2). I se isi mea, o le au paia na "mulo atu" agai i le puipui i le 20, lea, e pei ona saai "tumu" o le atoa faamoega o le papa. Na le mafai ona mamoina puipui - ina ua uma ona soloia le vent venturobob, o ana siosiomaga afi mai le vaalele. Ae e oʻo lava i le mamanu o 20mmip Plarster na avea ma laʻititi, na tatau ai ona ou faʻau i lalo le siʻosiʻomaga. Faʻaitiitia le mamao i le va o le a ma e le faʻatagaina le tulaga ma tagata faʻatau.

O le faigofie sili atu o lenei tulaga e foliga mai o le fausiaina o vaega o tutusa i le faigofie ma faamamafa le itu itu o le kapeneta o le kapeneta o le kapeneta o le kapeneta O le tele o seneturi o piliki, "gishing" i le taimi e tasi i luga o VenceCourt, e mafai ona tuʻituʻi i lalo. Ae e le o se mea e alu atu ai mai le vao i luga o le fola. Wedge o se le-tutusa o le fusi o se suavai (laupapa, condqutqut ruveting) puipui (po o meaafale) A tutusa o le mea e tutusa ai le mea e tutusa ai i le faigofie, o le lautele o le tina i le itu o le nuu, o le 120 m o puipui ma le Mill ma Milta. A makaina, tutusa le paie bodged i luga o le ata o le a 50mm (vaai Cris.2). Mo laupapa i le tele 2000cm, o lenei mea, e moni lava, e le taliaina.

Ioe, e oo mai i lenei taimi, ua amata ona amata ona faasolo ina ia suia le kapeneta ma le saogalemu. Naʻo le tele o loʻo i le filifili i le mea e mafai ai ona maua le numera o le na leiloa 5MM, ua avea o le mafiafia o le vasega. O le mea lea, e ui lava i le mea moni o piliki ma le matutu fefiloi ua uma ona faʻatau ma tuʻuina atu i le mea faitino, na filifili ai le Vaega o le 160 - 50 = 30 = le faigofie le tali atu i le tutusa o puipui. Ia mafaufau nei:

  • O le eseesega i le va o le faʻatau tau ma le faʻatau atu o le faʻatauga o piliki:

    1200pcs.1.3 rubles. = 1560 rum.;

  • E tusa ai, mamago le paluga:

    25 Bags20 rum. = 5 رب ;s;

  • Felauaiga: 1500 rubles;
  • Utaina ma utaina galuega: 1600 rubles.

    Aofai: 5160 rubles.

E pei ona masani ai, ou te totogi le tagata faatau. Leiloa o tupe ma le siʻitia i le aso e gata ai mo le taimi e leʻi faʻanoanoa ai le galuega o lana galuega, o le mea autu o le faafitauli na foia.

Peitai na amata mai le amataga. Gypsium Coals na tuʻuina atu ni vaega ma fenceat pusa, saunia ai e naʻo le faʻaaogaina i le ulufale atu i le kalama. A e taumafai e malemo se paipa faʻapipiʻi mai le tui o le pa o pamu, na ou maua ai le mana malosi i ai. O le pa na avea ma tagata e feaveaʻi ai, tipi le faamalosiauga i totonu - ou te le popole i le mea e vaʻai ai i le bitch o loʻo e nofo ai. Aemaise talu mai le fale mautotogi i luga o le fogafale tolu o le 16-faleoloa fale.

Na toe manaʻomia, sa manaʻomia le suʻeina o le Bill 35mm (i le lautele, o le lapoa o le PVC alatoto pipi i le squab - 60mmic, ae o le dareed dormat). INnov le na o le pau o le mea na latou mafai ona maua, ua avea ma le matua o le vaega o vaega. Na matou filifili e tuulafoaia, sui le ata o le 75th rack i le 50th ma faia se tasi-vaega togi teuteu. O puipui na fai lavalava e 35mm e nana ai le paipa lelei. Kschastina mo ia lava, o le tagata faatau e uiga i le leai o se mea. O le tusiata na faʻatauanau ai le tufuga e fai ai mea uma i lana lava tupe alu, ma folafola e faʻafaigaluegaina i latou i o latou mata i le lumanaʻi ma moe i nisi mata i le lelei i luga o ni mea leaga. O le tala a le teine ​​talavou na manatua mo le ola:

Tulafono numera 3.

I le fanauina o puipui mai le monolithic sima, o le taʻele ma vai paipa e le mafai ona lalafi. O le a tatou le toe fiu le tagata faitau ma faʻataʻitaʻiga mai le olaga ma faigofie atu ni nai fautuaga mo le mamanu e faʻamaonia ai le faʻaogaina o le fausiaina ma suiga.

Tulafono numera 4.

Niche i lalo o meaafale e tatau ona faia ma le faʻasoaina o oloa mo lana faʻapipiʻi (faamaoti mai meafale na aoina).

Tulafono numera 5.

LIPOTI FAʻALETAUNA FAʻAIUGA O LE POTOOPO O LE O loʻo iai se faʻamaʻi o loʻo i ai ma isi fesoʻotaʻiga, e mautinoa ai o latou taulaiga ma le faʻaosofia o potu e fesoʻotaʻi ma potu e fesoʻotaʻi ma potu talafeagai.

Tulafono numera 6.

Nofoaga mo le nanaina o le ea ea o le ea ma ventipelation poloka e tatau ona i ai tulaga e mafai ai ona e tuu oe e le gata i latou poloka, o le sukings), aveina ma otometi punou.

Tulafono numera 7.

Ina ua filifilia vaega o le faʻamaloloina o le taualuga, tapuni o dicts ma isi fesoʻotaʻiga, e manaʻomia le mafaufau i luga o tulaga o le talaaga mo le nana o le pepa malo.

Tulafono numera 8.

Faatasi ai ma se mea lilo o mea e nana ai tekonolosi meafaigaluega (i le taimi nei o varove), avanoa ma toe faʻaleleia e tatau ona tuʻuina atu i ai.

Tulafono numera 9.

O lamepa maʻoti na mumusu i le aʻafia o le taualuga, faamafanafanaina e mea taufaasese (Aug, vaipanoa, vevela ma isi), e tatau ona faʻaesea mai ia latou le faʻamalosia i latou.

Tulafono numera 10.

O le mafiafia o le "keke" o le faʻalumaina o le papeta o le loggia (tuufaatasia + ata + 2 de cartockportn) e tatau ona i lalo ifo o le 100mm.

Tulafono №11.

Faʻafesoʻotaʻi Santetectipers i le Suavai ma le Sulu (otaota lapoa) e tatau ona lisiina i le poloketi ma e lafoina atu i le amataga o galuega, talu ai o loʻo faia muamua le kesi. O nei polokalame o loʻo avanoa mai abliers o masini talafeagai. Modules o mea tumaʻoti, suuina i le puipui (o nisi fefiloi o taʻele fale, taele, faapipiiina faiga o faleuila, ma isi) e tatau ona ofi i le mea faitino.

Mo Tulafono uma Lava, Faaopoopo i afā lapataiga "Afa":

O faʻafitauli e sili ona le mafaamatalaina ma e le poto o loʻo iai i latou lava o le faʻatinoina o elemene faʻapitoa o le tusiata ma le totonu o loʻo taua "(e maua mai i le manatu tumau o le" le tumau o galuega a le "e le tumau o le" mea e le tumau "). E i ai le atasi atoa o faʻafitauli o le a iloiloina i totonu o se isi vaega. O lenei o le a matou faʻatapulaʻaina tatou i le faʻamanatu lea o le fausiaina o se tasi o "le leleiga" e laʻititi ma faʻafaigofie foi le tau o le faʻauma o le potu atoa.

Matou te faʻamoemoe o le a matou tala o le a aoga ma tagata faʻatau ma tusiata. Ou te manaʻo ia latou le fefe i faʻafitauli, o le faitauina o lenei tusitusiga ma fefinauaʻi i se matuia uiga agaʻi i le poloketi.

Faitau atili