O a miti o le umukuka

Anonim

O le mea taua i le umukuka o le usuina o le aoga ma le mafaufau. Manatu o le maketi faaonapo nei ma tulaga o le sili atu le lelei filifiliga.

O a miti o le umukuka 14461_1

O a miti o le umukuka
O le lua-itula Queens60 faʻataʻitaʻiga mai Reosinox ua maeʻa ma se uʻamea uʻamea ma pu na faia i foliga o le faʻailoga o le kamupani.
O a miti o le umukuka
Blanco

O se laupapa tipi o loʻo toe faia le faʻaputuputu o le papaʻu o le papala, e mafai ona e ufiufi ai le loloto

O a miti o le umukuka
I luga o le itu taumatau o le taʻavale taʻavale a Amasapato (reʻanox), e faigofie ona tuʻu le vevela o le tino, ma i le itu tauagavale
O a miti o le umukuka
Tulimanu mamanu Blancodelta M-90 i sikuea ma tafatolu
O a miti o le umukuka
Blanco

O le magoto e logoina i lalo o le laulau pito i luga e tuʻufaʻatasia mai ipu o foliga eseese

O a miti o le umukuka
Faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata taʻitoʻatasi mo kamupani taʻitasi o shiness stansues fufuluina pa puipui o loʻo faʻapipiʻiina pe i lalo o le laulau, faʻapea foi ma le fufulu
O a miti o le umukuka
Ma le le lava o le avanoa ma manaʻomia i le tele o taʻavale taʻavale, e tatau ona e gauai atu i le faʻaosofia o suiga ma lua pefu (alveus)
O a miti o le umukuka
Tulimanu tasi le tuufaatasiga punk model M-90 mai Blanco, e aofia ai le tolu tele-maualuga ipu o ituaiga eseese, ma le wing forters
O a miti o le umukuka
E tele taimi o le palasitika o loʻo aofia ai i le ushing pusa ma e le o se isi totogi (Blanco)
O a miti o le umukuka
O le tulimanu faʻataʻitaʻiga o le malo (reonoxx) o se faʻataʻitaʻiga o le auala e mafai ai ona e ulufale i faʻafanua o le maualuga o le maualuga o le avanoa
O a miti o le umukuka
BBX160 mago mai Francy mafai ona avea ma se tusi lesona vaaia i luga o le ata ata (vaega "cross rotadx tino")
O a miti o le umukuka
O laina lamolemole o Papera Sank mai Francy o loʻo tuʻufaʻatasia i se tulaga tulaga ese o loʻo avea ai ma ni mea taua
O a miti o le umukuka
I nisi faʻataʻitaʻiga, o le taʻavale o le taʻavale o loʻo faia i le pito i luma (Teka)
O a miti o le umukuka
SOKNS tuʻufaʻatasia ma le eletise poʻo kesi o kasa e sili atu ona faigofie mo le tofi poʻo se tamai atunuʻu fale, pe o le sefeina o nofoaga e taua ma e leai se manaʻomia kuka (alveus)
O a miti o le umukuka
Valivali tauau (mo se faʻataʻitaʻiga, Blancolago) mafai ona faʻaoʻo atu ma lanu fefiloi filifilia

O le tafatolu o le galue o le umukuka o loʻo aofia ai le ogaumu, fufulu ma le pusaaisa. Ae afai o kuka kuka e mafai lava ona fiafia, ona fufulu ipu - galue i taimi uma. Ma e na te le ave le malosi mai ia te oe ma e le faalavelave i fusi lapopoa, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o mea saʻo. Ioe, na faateʻaina le gaoi, e le o se mea i nei aso, ae le o ananafi (sa latou faia auiliili (sa latou faia auiliili i le NIWS i le NIVEI. Isv ma ​​le tutusa mama o umukuka, ipu, o le ipu, o le ipu ma falai i le tele o aiga i le tele o aiga e fuafua lava i le umukuka.

Mai le ituaiga i le anotusi

E tusa ai ma fuainumera, e uiga i le 60% o galuega uma i totonu o le umukuka o loʻo faia e faʻaaoga fufulu. E le gata i lea, e mauaina le faʻailoga mama o ipu, fualaʻau, aano o manu, ma isi tele o gaioiga e faʻatinoina. Faʻafefea ona amata pe a filifilia lenei mea taua umukuka?

Faʻalelei e faʻatau se magoto, e tatau lava ona e mafaufau loloto i le lapoʻa ma le faʻatulagaina o lau umukuka, o se tamai umukuka maualuga ma, o le mea moni o aiga. O le magoto e manaʻomia le vevela tele, tumau maualuga vevela, mafai ona faʻafoʻi mai ai aʻafiaga o vailaʻau eseese, faʻapea foʻi ma le masani ai. E le faʻatagaina e le au umukuka laʻititi ma le fufuluina o le lima ma le lua tele. Ae masalo e le manaʻomia o ia mo oe, ona e te le kuka i le fale ma masani i le 'aiga o le afiafi i le faleʻaiga. A o le filifilia o se magoto, e manaʻomia le faʻamatalaina o ia tulaga taua e pei o le nofoaga o le fefiloi, o le numera o le ipu i luga o le suavai , o le mafai ona faʻapipiʻi lapisi o lapisi ma se tasi crane mo le faʻapipiʻi vai. O le mea sili ona taua o le lavelave o le mamanu, ae o lona galue ma mafaufauga manatunatu.

I le ituaiga ma le mamanu o le fufuluina e ese le ese o le tele: faataamilo, tulimanu, tulimanu, afa, afa-paʻu, faʻalua-taga), ma le apalai pe leai foi. O le ata masani o le mamanu o se taimi faatafafa pe sikuea ipu. O lenei pepa faʻatagaina oe e ulufale i le maualuga maualuga o le lapoʻa i totonu o le umukuka meaafale. E mafua mai i le tele o le tele o kamupani e pei o le faigofie (tasi-itula fufulu leai ni apamemea blancolago, Siamani), ma i totonu o le scrieco). Laina ipu ma le tutusa voluma ma le tapau i fafo atu o le tele o le potu malolo (faʻataʻitaʻiga o alveus mago, slovenia). O nisi tagata gaosi vaega e tuʻufaʻatasia ai le lakapi foliga o le sikuea o le faʻavae o le paopao ma se matagaluega mo fualaʻau o manu (mo se faʻataʻitaʻiga, bbx160 mai franc, Siamani).

Ananei, e ala i le iloaina o le tele o meaafale oloa, o le sili ona lauiloa o le tulimanu o le umukuka ulu (faitau atili e uiga i

№3 O la matou mekasini mo le 2002). O le mea sili ona faigata e filifili ai se magoto, pe a fai o se pulou e faʻapipiʻi i totonu o se tamai umukuka. O le Aggle faʻataʻitaʻiga o le a foʻia le faʻafitauli. O le STINGS, o se tulafono, e aofia ai ni penefiti lua, o ni laina e lua o loʻo i ai i le tasi laina (pei o le faʻamalologa15 faʻataʻitaʻiga mai le rethox, Siamani). O le isi filifiliga o se tuʻufaʻatasiga o ipu o mea ese o le tele o otootoga: tapalu ma tafatolu (trion 60 E-cn mai Tepa, Siamani). E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga ua lauiloa (Blanco mai Blanco). O le pepa fufulu e fuafuaina e apaau, ona o le va o le itu i le va o le pesini ua liliu i le nofoaga faigaluega.

Afai o mea uma o le umukuka o loʻo i ai i luga o le tasi puipui ma o le tele o le umukuka e le faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina se mea a le lua-ato-taimi filifiliga. O lona uiga, o se faʻataʻitaʻiga na i ai ni nai ipu foliga eseese (lapoʻa mo ipu, laiti, e faʻavaivaia ai meaʻai ma fualaʻau 'aina ma fualaʻau). O le itula e tasi le itula e tuʻuina atu i le aoina o tagata faʻatau uma Europa.

I tulaga ogaoga, e mafai ona e faʻatau se ata e tasi-mataʻoa moni lava soʻo se ituaiga. Broadband, o sea mulutaga e mafai ona matua le talafeagai ma le aoga nai lo le tele o tupe maua. Ae o le tuaa o nei aso tafaoga ma i soo se mataupu o le a le faʻatagaina le faʻaleagaina o oloa ma fufulu ipu i le taimi e tasi, ma le matauina o tulaga faʻapitoa.

O le apaau (poʻo le faʻamamaina) o le sili ona taua o le sili ona taua o le umukuka o le umukuka. O se fesoʻotaʻiga tulaga ese o le countertop, o le mea e mafai ona e tuu ai le vevela falai Park, pan (ma ipu tapuni), fufulu pe palapala fualaʻau, fualaʻau, fua O le vai pa'ū i luga o le apaau o le a fufulu i totonu o le pesini pe i totonu o se pu faʻapitoa faʻapitoa e fesoʻotaʻi i le soweage. Lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le masini faʻamago e faʻaletonu oloa pe a pisi ipu. O le fufuluina e mafai ona i ai se tasi apaau i le itu taumatau po o le itu tauagavale ma lua apaau o loʻo i itu uma o le ipu poʻo le ipu. O le filifiliga o filifiliga e fuafuaina e le nofoaga umukuka, o le tulaga faʻatatau i le galue o le galuega galue ma le faigofie.

I le faʻaopopoina o le foliga ma le lapoʻa, o le loloto o le pesini e taua. E matua lē mafaia e le maualuga o le a sili ona faigata, o le a e punou uma. O le sili sili ona lelei o le loloto o le 160-200MM, saunia ai lava gafatia o le koneteina. O le faʻaaogaina o maila ma le faʻaititia o le loloto o ipu e mafai ona fautuaina i latou o loʻo i ai ipu ma e le manaʻomia le fufulu ipu maualuga.

Luga o le poa

I le faʻapipiʻi metotia, o le magoto uma ua vaevaeina i luga o le maualuga ma le fofo. O pili o loʻo faʻamauina i luga o le faʻapitoa faʻapitoa pito i luga e aunoa ma custoptops. Afai e le faʻapea ai se pusa o le umukuka i le faʻatauina o mea ma le faʻatauina o se headget fou i fuafuaga, e le o lona uiga, e sili le taofi o le filifiliga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga. Avaia le mauaina o meafale fou o loʻo i luga o le laulau e tasi e le o le isi auala i le mogasoga fufulu e le. O faʻataʻitaʻiga na o loʻo iai i totonu o le galuega: O le pu saʻo ua tipi i lalo ifo o le maualalo, ma o le magoto o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina puipui o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le laulau i luga. E sili ona taugata le fausiaina o galuega mo le faʻapipiʻi, ae aloese mai le faʻaleaga i le va o laupepa, e mafai ai i le auala e faʻamamaina ai. O le eseesega i le va o le siki o ituaiga e lua e aofia ai i totonu o puipui o puipui ma o le bornet-invoce ei ai le itu o le laulau (tusa o le 3cM) . O nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, alves) faʻaopopo le itu o le staneless stal stink o le staneless stress (e le mafai ona "savali").

O le tipiina o fufulu e mafai ona faʻapipiʻiina i lalo, flush pe i luga o le faʻasologa o le faʻapipiʻi o le magoto ma le manaʻo o le tagata faʻatau. O mea muamua o ni ipu tagata eseese e aunoa ma apaau, lea e ono lavea i tuufaatasiga eseese - tetele ma laiti, lapotopoto ma faasologa lautele, ma faasologa faatafafa. Faʻataʻitaʻiga fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le Slush e le maua se tusi faʻavae na tusia ma faʻatau atu e faʻapitoa (o lena, e pei o le mortise uaea mo le faʻapipiʻi vai). I le alofa mai le faʻapipiʻiina o filifiliga, o sui e manaʻomia. A faʻapipiʻiina ma faʻagaioia se fomaʻi mago, o le faigata e mafai ona tupu i le sapalai o fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma le manaʻoga e ulufale ai pe liliu le galuega. O le aso, o se auala fou o le faʻapipiʻiina o le faʻavaveina o le maila nei "i luga o le kilipa i luga", na fausia e le Siamani mausali foliga. I lea tulaga, o le kilipa faʻapitoa kilipa o loʻo lafoina i le laulau ma le snap i le fufuluina.

Mo le faigofie o le filifilia o se oloa talafeagai ia te oe uma gaosi oloa noatia le tele o le magoto o le meaafale, o lona uiga, o lona uiga, o le lautele o le vaipuna i.

E le gata i lea, o le fufuluina e mafai ona faʻauʻuina i se velve masini, o se pu mo le ova ma se tagata tufatufaina mo vai vai. I lalo o le taʻavale taʻavale, poʻo le eccececelic, e malamalama o se paipa faʻatonutonu, pulea e le uili o le faʻasologa o le auala. O lenei uili e mafai ona faʻapipiʻiina pe faʻataʻamilomilo le paluluga pe latalata i le pito i lalo, i lalo o le lima o le talimalo. O le manaʻoga mo sea mea e femalagaiga, ae o le lelei tele o le tatalaina o le pu, ae le tuutuu ifo lima i luga o le lima i totonu o le vai. I le i ai o le vanit-masini, o se uiga faʻapitoa e maua ai se pu mo le soona faʻaalu. E naʻo le manaʻomia pe a e manaʻo e fufulu ipu i le vai tu. E masani lava, o le mitileni o loʻo tuʻuina atu ma le tasi lea pu, tusa lava pe latou te leʻi faʻatuina se faka. E mafua mai i le mea moni o le siphens ma lua diccharges e faigata tele ona maua. O le tele o vai mai le ipu tuaoi o loʻo faia i le itu lata mai, e laititi ifo teisi nai lo le atoa itu. E le gata i lea, tagata gaosi oloa i le tele o mataupu e tuʻuina atu i totonu o le SKINT ONPTENT ONT O LE VASEGA, A o le faʻatulagaina o le sili atu o le sili ona o le sili atu. O le isi mea e maua ai se mea lelei o se tagata faʻaaoga o se tagata faʻatau atu mo le faaseʻe, e mafai ona sili atu lona fiafia i le olaga o le talimalo. Ua tuʻusaʻo faʻapipiʻi i luga o le magoto luga ma ei ai se koneteina faʻatumu i le suavai sooupu, e le mafai ona nofoia le avanoa o le tele o agavaʻa. Aua neʻi e ofo pe a e ofoina atu ia te oe se fufulu e aunoa ma se pu i lalo o le palu. Ole mea lea e leai se faʻaipoipoga ma leai se taimi e te faʻagaloina, e te tuʻuina atu ia te oe le avanoa e filifili ai le sili filifiliga filifiliga o lona nofoaga. Faatasi ai ma se pepa faalilolilo mo le faʻatau atu o le Steel Stewel Shenks e le mafai ona taʻe, aua e mafai ona latou gagau i le pu ma se meafaigaluega faʻapitoa, o isi mea faʻatagaina lenei. A o le pu i lalo o le alavai, e tupu ai ni tulaga se lua: o le lapoa o le 90mm (fuafuaina e faʻaaoga ai le pamu o loʻo fesoʻotaʻi ma le sipela).

"Stainless Steel" ma isi

Sili ona mea e masani ai mo loʻu mana o le aso o le chromonichel uamea stainless 08x18n10, po o, i le faavasegaina i Sisifo, Stainless Steel18 / 10, o lona uiga, le sila, alloyed 18% chromium ma le 10% limasene.

A peʻo le filifiliga, e le mafai ona iloa le lelei o le aumea "PDS", peitaʻi o le fesoasoani a se masani masani, e le faigata. "Stainless Steel" e le o maneta, tusa lava pe faʻafuaseʻi ona oso le maneta i le mafolafola o le ipu poʻo le apaau, e manaʻomia le mafaufau i ai. Le lelei o lenei amata ona faʻaali o ia lava, atonu e te le masalosalo. Ae ui i lea, afai ua tosina atu e le maneta e faʻapipiʻi ai ni leo, i le tulaga o le maualuga, e le o se faʻailoga leaga, ae na o le faʻamalosiʻau foliga na o le 2% o mataupu.

O le le lelei o oloa uamea ua tatau ona mafua mai i le mea moni e latou te le pisa. O le mea lea, e sili atu le taofi i le faʻataʻitaʻiga ma le leo e faʻaaoga ai le kaka-vaivai i lalo o le magoto. I totonu, galo le eleele o le taʻavale taʻavale mo se tasi o uʻamea puipui, pe a iai se eletise eletise i luga poʻo latalata ai, aua o le uʻamea e sili atu le eletise.

O le loloto ma le lelei o le fufuluina o le gaoi e fuafuaina e lona gaosiga tekonolosi. E mafai ona faʻapipiʻiina, faʻamalu ma faʻailoga poʻo le faʻaaogaina naʻo.

Ua faia le maufutuu i lalo o le le lelei o le le mafiafia 1m, o le taimi mulimuli, o le mafiafia o le oloa o le 0.7-0.9mm. O le lelei o sea galuega e aofia ai le leai o se fusi ma le faigofie o fale gaosi, lea, i le taimi lena, faaitiitia le tau. O le le mautonu o le taimi lena pe a le mafai ona avea ma se ua le mafai ona faia se ipu vaivai loloto. O le loloto o ia maila e tusa o le 150 mm, lea, o lo o gata ai lo latou malosi. I se faʻaopopoga, ma le solia o le tekonoli o le gaosia o tufuga faʻapipiʻi, o le mafiafia o puipui atonu e le tutusa pe faʻafefeteina le mafiafia. E le faigata ona mate le poto masani. O le tau o le faʻapipiʻi o ia e $ 30-50.

I le faʻagasologa o le gaosiga o pu o loʻo avea ma pulupulu i totonu o se pepa faʻapipiʻi (pe tusa o le 1mm mafiafia) O le pu o loʻo tipi i lalo o le faʻafesoʻotaʻi o le uni. O lenei metotia faʻatagaina oe e unaʻia oe o le fufuluina o toetoe lava o soʻo se loloto, aua o le ipu ua eseese faʻailoga poʻo le faʻamamaina. O le aoauli o loʻo olopalaina ma faʻailo, ma avea o se mata le maluelue mata. O konoto sa i ai o le atoa o fausaga e aofia ai le ono mafai ona faʻaaogaina o le le lelei-lelei le faʻaaogaina, o le iʻuga o le fufuluina i le lumanaʻi e mafai ona tafe. I se taimi e le gata i lea, o lenei tekonolosi e sili atu le taugata i lo le faʻailoga, o lona uiga o le eseesega i tau i totonu o le ituaiga o meaola, lea e 10-15%.

E manaʻomia le filifili ma le a le filifiliga e faʻatautaia ai le laualuga ia te oe.

O le uta taʻavale taʻavale, e mautu, e mafai ona i ai se isi ituaiga o loʻo i ai, e avea o se glossy poʻo le matte (e aunoa ma le faʻaopopoina o le polesi). O le omomiina o le ata i luga o le togitogiga pito i luga e maua i le rolling (poʻo le robert), ia o le Shinsess Shiet Card na ogatasi i le isi itu. O le loloto o le mamanu e tusa o le 0.2 mm. Ua le mafai ona sili atu le faitio i se mea ese le taua i luga o ata, ae ona o le tele o tulaga o le gaosia tekonolosi, o le 5-15% sili atu taugata nai lo lamolemole taugata nai lo lamolemole

Gugy, pe mimiu, fufulu, ioe, moni, foliga matagofie, ae faʻapefea ona e faʻaaogaina? Afai e te manaʻo i se magoto umi ina ia taofi lou matagofie pupula, o le a tatau ona e fufuluina pe a uma ona fufulu ipu, a leai se auala o le a tetea o le teteʻa ma ala o le vai. A o le maosiosia, e mafai ona tuu i se ie faʻapitoa ie ma faʻapipiʻi.

O le "Stainless Steel" e masani ona faasino le Steel, o loʻo iai le itiiti ifo 13% chromium, lea e faʻamautu le faʻavae o le uamea. Ona o lona le mautonu, afaina ai le afaina, aʻafiaga le teteʻe, e le o se masoga ma le faʻamalosi i le gaosiga o pamu, pamu. I le faʻaopopo, o oloa mai ia e faʻaaogaina lautele i vailaʻau ma vailaʻau alamanuia.

Mai le popcelain i granite

I le faʻaopopo atu i le mea taua i le maketi mai le natura "Stainless Steel," E molia oe i le taimi o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu. O le filifiliga o ia moli e fuafuaina i uiga o mea o le faʻavae - uʻamea, conammics, faʻamalosiʻau ma, ioe.

O le faavae mo le le lelei o le fufuluina o le fufuluina o uʻamea, o le stemped steel poʻo sima. WEMLI Meaola Lelei Ituaiga o Fua faatatau, o se mea faʻapea "speed e le pisia", e tetee i le faʻamalosi a le aufaasālalau, ma ua i ai se lautele lanu ganut. Le leaga o lenei fetauiga o lenei fetaui lelei - malosi malosi. Ogamume e mafai ona ofuina pe a latou tauivi, o le a mafua ai ona malamalama i le ituaiga oloa, pe oʻo atu foi i le vailaʻau o le uʻamea faʻavae. O loʻo salalau solo uamea i o tatou fale mautotogi, e ui lava, o le mea moni, o se toe vaega o le SovietcCorat SocC.

Na fausia le sipelaina o sipela cerarac o le procedin ma manumalo pe a faʻatusatusa i le tumama o cerearacsics e ala mai i le fiafia. O le mea lilo o le porceviin e le itiiti ifo le ogaoga o le faʻataʻitaʻiga ma e aofia ai le faʻaoʻoina o le faʻaʻaisa, o le mea lea, o le faʻafitauli o le vevela-vevela, liliu i totonu o le vaniā. E le gata i lea, o le Primoratic Eleni o se tioata tele, tetee i le malosi o ala o faasalalauga ma malo malosi, ae le maaleale. O le mea lea, e manatu o sima sima e manatu tumau, lata i le maualuga vevela, tetee i le maosiosia ma le suia le lanu o le kopiina, ae mamafa, tosina atu i scrives o le faʻapipiʻi). E fesoʻotaʻi ma le lavelave o le gaosia o tekinolosi latou te tau ai le averesi o le 35% sili atu taugata nai lo le magoto o tufuga i le maketi. O le Cloractic Clomics e fai ma sui e le Blanco uiga.

O mea teuteu moolel mea e aofia ai ma le ie ma polymer brard. Punching Filler o loʻo faʻaaogaina Sinads: Granite Crumb, Quartz Salt, fiberglass. O le matafaioi a le fusi ma le faʻasologa o le faʻasologa o le faʻasologa o le vaega. O le lanu o le faʻamamaina o le fufuluina o loʻo fuafuaina e Dyes ma le mapu.

E tele igoa o tuʻufaʻatasiga e ese mai i le pasene autu o le faʻavae o le faila ma le polymer brard. Mo se faʻataʻitaʻiga, toeititi lava tutusa le faʻatulagaina, aofia ai ma le 80% o le granite crumb ma 20% o acrylic, schock o loʻo taʻua o crisco (Siamani) - sili). O le le mautonu o le 70% o granite crams ma 30% acrylic i le Slovak Kamupani Alveus ua taua o Crasil Crenite. O se faʻataʻitaʻiga o le RERE COCONS: O mataupu o le faʻatau atu o na maila e le o iloa) mafai ona tautua novaquartz-e gaosia e le Breen Comparthed mai Wilson Compartid mai Wibraltar Four Swebrass.

O le a faia e le STinks o mea lelei e iai ni tulaga lelei: E le fiu tagata gaosi oloa i le avea ma a latou athetics, siosiomaga mama ma le le mautonu, aua latou te le mafai ona ofuina Shocks; Faʻaaogaina le leo o le paʻu vai ona o le tusa o le Centimeter Wall May Tuʻu, e mafai ona sasaa kofe poʻo le vali i le suʻega i se fufulu poʻo le vali, alu mo le masina, ma e toe foʻi mai o le malosi ma, e aunoa ma le tele o faʻafitauli. Peitaʻi, e tatau ona maitauina e faapea o le mea ofoofogia i mea uma e tusa ma le tele o vaega o le mautu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toʻatele o le 'āiga o gʻunote, o le mea e maualuga ai le mataʻutia ma le ofuina o le tetee atu i mea; O le vaega tele o le polymer, o le maualuga lea o le aʻafiaga i lalo ole aʻafiaga, ae lalo ifo o le teteʻe atu i maosiosia. O lea, na matou leʻi mauaina ni faʻailoga taua o le faʻapipiʻiina o sikaleti ma nai tau maualuga ($ 200-500) e sili atu ona faʻamaonia, latou te sili atu le sili atu uʻamea.

Mea faigaluega

E iloa e le Hostess le mea e manaʻomia ai le mea o loʻo manaʻomia i le umukuka. Tuuina atu lenei mea, o le tele o fale gaosi mai fafo o loʻo ofoina mai faʻaopoopo i totonu oa latou oloa - mo le tau o le tau ma aofia ai ma le tau o vaomatua taugata. Tipi laupapa, palasitika ma ato ato mo fufuluina fualaau 'aina ma fualaau' aina, mamago mo ipu fanua, pei o se tulafono, e maua ai le desicticts o meaai. fufulu, bowl poʻo le apalai ma faʻatagaina oe e faʻatatauina le faʻaaogaina o le nofoaga saoloto. O ato e galulue mo fualaau toto ma ipu, ma puipuia le magoto ifo i le leaga mai le faaleagaina. Na faia e le au fai le palasitika ma le "stanless steel" toe fai le foliga o le pesini ma e tele pu, e pei o se kola. E malie mo le fufuluina o fualaʻau ma fualaʻau, faʻaleagaina aano o manu, fusia ma faʻamago le salati. O le electromonical chopper o meaʻai meaʻai e manaʻomia ai se isi tala.

Paluga

O lenei aso, masalo o tagata uma iloa o le umukuka o Faumut o le faavae ese mai le fefiloi mo le faletaele. Fuafuaina le masini o le masini i se potu faapitoa, o le mamanu o le vete, po o, luga o le aiga, o le isu, lea o fea le vai tafe. O le umukuka ua gaoia (Anas i lenei mataupu o loʻo naunau i tonu le mea ua mamanuina ina ia mafai ai ona faʻaaogaina le atoaga o le fufuluina atoa.

O le maketi e faia faʻataʻitaʻiga uiga ese o le umukuka ipu. Tatou fai mai ma le toso-pito i fafo po ma se fetuutuunai mamao. O nei masini e fesoasoani e fufulu lelei ai ipu, sasaa vai i totonu o le koneteina i fafo atu o le magoto. O le tasi-itu-tulaga palu e mafai ai ona e tatalaina pe tapuni le vai ma le tasi paʻi. O isi matalu e mafai ona aveese i totonu o se pu faʻapitoa i le magoto, faʻafetai lea o le avanoa i luga o le faʻasologa o loʻo tatalaina.

Tele taimi e masani ai, o le fale o le fefiloi e faia o apamemea ma ua ufitia i le chromium, palasitika, lanu enamel ma isi puipuiga ma isi mea puipuia ma mea teuteu. Awves ma faaletonu e mafai ona faia mai le lautele ituaiga o mea ma a latou tuʻufaʻatasiga. O le tausiga o le itu i fafo o le paluluga o le a le manaʻomia ai se taumafaiga faʻapitoa. O le mea autu o le leai o ni mea e le maua ai ma le le malosi o lona uiga e aveese ai maamora.

Lafo uʻamea uʻamea

E tatau ona tatou taʻutino atu na toetoe lava a leiloa le nofoaga o le irononi i le umukuka i le umukuka i ona po nei "." I le taimi lava e tasi, o le paʻu ua tumu i le fufuluina fufulu o loʻo faʻatuatuaina ma taugofie (tau o tau o le 530 rubles). I le faʻatauina o se koneteina, faʻalogo i lona laufanua, e tatau ona iai, e aunoa ma ni faʻaletonu. E ufiufi lelei e le enameme lelei le 'oloa, e le taliaina le vaʻai i le uafu uʻamea e ala atu ai. Piy-Iaron Ull Anagh Righ Ematu I Sauna Saʻoloto Sand, Stasheas forut, oneone, ma E sili le le faʻamamaina o le laufanua ma se naifi poʻo le oneone, taumafai e aua le pa'ū i totonu o le pesini o naifi, polats ma puns. Faatasi ai ma le faagaoioiga talafeagai, o le a manumalo ai foi ia te oe le selau selau tausaga.Kommoment

Faoa lapisi

E leai se mea o le a finau ai se tasi ma le mea moni o le paketi o lapisi o lapisi o le vaega o le le mautonu o le tatou umukuka. Otaota pipisi, poʻo le speckhatcher, o le a faʻaolaina mai le manaʻoga e faʻamaumau meaai o meaai. O le a le o le a avea e tosina i le valevale ma avea ma se mea e tupu ai le manogi le lelei. O le a le ituaiga manu e le maua fua? O se masini eletise e faʻapipiʻi tuusaʻo i lalo o le magoto ma e fesoʻotaʻi i le pu vai ma le swoge system. Ua faʻatulaga mea uma e finau ai faʻataʻitaʻiga ina ia latou talafeagai mo le toetoe o soʻo se malosi ma le matua ma ua leva. O le Mauga o le masini e faigofie ona o loʻo faʻaogaina ma se vaega faʻapitoa o le uaina o le ua. Pau lava le manaʻoga o le lapoa o le pu o le pu o le siki o le magoto o le 90mm.

E mafai ona faʻapipiʻi le laʻau i lalo o le tasi, lua ma le tolu-vaega mago. O loʻo puʻupuʻu, o lea i lalo ole laulau pito i luga o loʻo i ai le avanoa avanoa. E taua foi o faʻalumaina e toetoe 'O Orivifores "- E mafai ona latou faʻatinoina ni fualaʻau, fualaʻau, iʻa, afu . Mai le le-manogi lapisi i le tagata o loʻo teʻa "TVaDabam" sikaleti, ua mafai ona faʻatagaina pepa solo, solosolo. O le atoa lapisi lapisi o le aveeseina o le auala mulimuli 1-3 minute. O le lafoaia o uiga ese e na o le au filo, ieie ma polythyylene ato. O le maualuga maualuga o le leo o le leo o le masini i le taimi o le faʻagaioiga o ponaivi - 50-70 DB (e faʻatusatusa i le leo o le fufuluina masini i le taimi o le fufulu). E le gata i lea, o tagata pupula o augatupulaga fou o galuega e galue tele ai le televave o taimi muamua.

O le tele o le pule o le tagata gaosi oloa o mea leaga o le American Company i-Syink-Dowtor (ISE). O otaota a totonu o totonu o le 'eleʻele e ofoina atu mo le $ 200-300, faʻaopopoina masini mo le $ 500-600.

Fufulu ipu

I nisi tulaga, o le sili filifiliga filifiliga e mafai ona fufuluina tuufaatasi ma se ogaumu. O loʻo avanoa i luga o papatusi i luga o le eletise ma kesi. O fuaitau o nei "hybrids" fetufaaʻi i se lautele lautele, e mafai ona tele latou pe laiti. O nofoaga faʻasaoina, o se fofo e le masani ai galuega faia ia ituaiga faʻapitoa, aemaise mo tagata laiti umukuka. O tau mo masini e talafeagai lelei - talu mai le $ 160.

Tau

O le tau o le itu o onapo nei ua fuafuaina e ala i mea nei:

  • o le tau o mea (tuʻufaʻatasiga ma ofisa o le 2 taimi sili ona taugata stainless steel);
  • o le aofaʻi o ipu ma apaau - Faʻateleina le tau o le tasi pesini mo le aofaʻi o ipu ma apaʻau e latalata i le mea moni;
  • gaosiga tekinolosi (sa matou talanoa i luga);
  • o le i ai o le mea e tatau ai faʻaopopo (otometi alatoto, suavai o loʻo faʻapipiʻi);
  • avanoa o mea lelei;
  • O le tau o le lafoina, tiute tiute ma fefaatauaiga pisinisi.
O lea, na fufuluina ai le kapapeta le fufuluina o le ava malosi ava le gaosiga. O oloa a le St. Petersburg kamupani "Stas" lautele. Faatasi ai ma faigofie mamanu, latou e maualuga-maualuga ma taugofie ($ 15-60). Peitaʻi, o le gaosiga o le tele o faʻataʻitaʻiga faʻailoga e le faʻatagaina e gaosia le loloto o le 150mm. O le utiuti o le turki gaosia e ese mai le Lusia mo le Rusia mo le tau, ae o lo latou uiga e le faia ai se gaioiga. O le tau o le tele faʻataʻitaʻiga mai le "stanless steel" o Europa Forms Roads mai le $ 50 i le $ 300. Latou aotelega ata tusia o le faʻapipiʻiina, e sili ona taatele i Europa. I le faʻaopopoga i le fofo ma le agalelei, e faʻaopoopo i le Tartush, o loʻo sapalaiina e le miti a nifo (Sepania) ma Aves. Nofofua-lauulu na ufitia ma le fetuʻutuʻunaʻi ma fetuʻutuʻunaʻi ma apaau, Blanco, Teka (Siamani) Lua-pasi Mortise Seanks ma taʻavale taʻavale o nei gaosi oloa amata le latou faitauga mai le $ 100. I luga o le pito i luga tuaoi o loʻo i ai se suiga o se lapoʻa tele mai francy i le tau o le $ 590. Ae le o le tapulaa o lenei. E faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona tau le $ 1,000.

O le Kamupani a Siamani o loʻo mafuta faʻatasi ma Blanco, Francy o loʻo fai i le pito i tua o kamupani o loʻo sapalaiina le matou maketi i le $ 200. I le faʻaopopoina o latou, o faʻaletonu mekasini e faʻatau atu mai Alveus. O nisi faʻataʻitaʻiga o kamupani Siamani e mafai ona oʻo atu ai i le tau o le tau-$ 1500-2000, aemaise lava ma mea uma. O le a matou manatu e te le ulufale i le sailiga mo umukuka i le atoatoa, aua e te maua lava se isi mea talafeagai, ma o le mea autu lea.

Mautu Faʻataʻitaʻiga Meafaitino O le itu, mm. Faʻamatalaga Tau,

$

Umi le umi,

Mm.

Loloto,

Mm.

Tusa ma le $ 100.
Luga o le fufuluina
Nayes (Spain) Tulaga Sinoa uamea 800600. 155. 1h, apaau, sh 33.
Alveus (slovenia) Masani 20. Sinoa uamea 600600. 145. 1 H, apaau, sh 35.
"Stas" (Lusia) Pn Sinoa uamea 500600. 160. 1h, St. 35.
"Sous" MNP2. Sinoa uamea 1200600. 150. 2h, apaau, sh 53.
Tipiina le magoto
Francy (Siamani) EtX611 Sinoa uamea 580510. 145. 1h, apaau, sh 36.
Alveus. Fomu30. Sinoa uamea 510. 180. Lapotopoto, 1h, sv 40.
Nayes. Redondo. Sinoa uamea 510. 180. Lapotopoto, 1h, sh 41.
"Sous" Mnvp Sinoa uamea 780500. 160. 1h, apaau, sv 41.
Renonox (Netherlands) R18380KG. Sinoa uamea 483. 165. Lapotopoto, 1h, sh 43.
Reginox. Gallicia. Sinoa uamea 852442. - Ova, 1h, apaau, w 48.
Nayes. Semi-duuta. Sinoa uamea 8354440. 155. Ova, 1h, apaau, w 48.
"Sous" Mnvcc Sinoa uamea 510. 155. Lapotopoto, 1h, sh lima sefulu
Francke. PMX611 Sinoa uamea 750500. 145. 1h, apaau, sh lima sefulu
$ 100-300
Tipiina le magoto
Francke. Cox-s 651 Sinoa uamea 965500. 180.80 2h, k-a, k, wing, sh 129.
Blanco (Siamani) Blancoviva55. Sinoa uamea 950500. 160. 1ch, apaau, k , sv 140.
Alveus. Titur50 Sinoa uamea 845510. 185,120 2h, k, apaau, sv 145.
Blanco Blancoclasistic4s. Sinoa uamea 780510 175. 1ch, apaau, k , sv 150.
Reginox. Peresitene Sinoa uamea 950500. 170,138 2h, k, k, wing, sh 160.
Alveus. INur70. Sinoa uamea 830830. 185,185 Tulimanu, 2h, sv 165.
Alveus. Futuro00. Sinoa uamea 930520. 185,120 2 H, k, apaau, sv 210.
Teka (Siamani) Texina 60 B-Tg Topnut (Crystal) 980500. 163,143 2h, apaau, k, k, 236.
Francke. Mig614. Manogi 780510 200. 1h, kh, k, apaau 254.
Teka. Trion 60 E-CN Sinoa uamea 880500. 178,133 2h, apaau, k, sh 264.
Mai le $ 300.
Tipiina le magoto
Schock (Siamani) Arco C-150 Tagi 1089575. 192,110 2 H, apaau 330.
Schoack. Euro C-200 Tagi 830830. 200. Tulimanu, 2h. 355.
Schoack. Taulai C-150 Tagi 104852020. 192,104. 2h, k, apaau 365.
Blanco Blancodelta M-90 Sinoa uamea 1056575. 175,120 2 H, apaau, k, k -, 368.
Blanco Blancoprimo-pusa Sinoa uamea 998503. 175,120 2 H, k, k, apaau, sv 380.
Francke. Pag652. Manogi 9655510 180,135 2h, k, apaau 440.
Francke. Alh654 Sinoa uamea 1000510 180,135 2 H, k, apaau, sv 590.

* - O le laulau faʻaalia naʻo ni faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi;

** - Tala:

Chub;

K-A-Ato-Atotiki otometi;

Kimina;

Sh-faailoga;

suesueina;

*** DAAA-Tala Faatatau O le tau o maila

Faitau atili