Vaivai e aunoa ma tuaoi

Anonim

Faʻapefea Ona Filifilia ai se Matua ma Ameuʻoa ma asu e avea ma faʻatuatua ma tausaga e sefuluono tausaga? Vaʻaiga lautele o le faʻatulagaina o meaafale o le luga o le tau fetuutuunai.

Vaivai e aunoa ma tuaoi 14472_1

Vaivai e aunoa ma tuaoi
Mai le elemene malu o le "kalineba" puipui, e mafai ona e faia se seti o soʻo se fetuunaiga. Faataitaiga, tulimanu
Vaivai e aunoa ma tuaoi
"Calypso" mai le toe faaleleia o le fale gaosi fale gaosi (brand "vaivai le olaga") o loʻo faʻaaogaina i le "kiliki-kiliki" o le mea e faʻatulaga ai i tulaga eseese
Vaivai e aunoa ma tuaoi
"Missouri" mai le "Instarmoymeizi" O le uluaʻi faʻafiafiaga o meaafale o loʻo faʻaogaina i totonu o le fausia-i fata ma agavaʻa o le sofa.
Vaivai e aunoa ma tuaoi
Ikea. Sofa "Grinda" - o se nofoaga lelei e malolo ai ma se tusi ma se ipu ti, atoa foi o le po moe

Vaivai e aunoa ma tuaoi

Vaivai e aunoa ma tuaoi
Anderssen. O le faʻataʻitaʻiga "Mont Blanc" ma lanu o le a le fiafia i ai ma le o le a fiafia i ai le au tau. Faʻaliliuga Sofable Sounos ma Archarus o loʻo faʻaaogaina i se masini o ituaiga "faʻatonuga"
Vaivai e aunoa ma tuaoi
Paʻu tao i le masani Igilisi sitaili mai le freetiuling frnach gaosi (faʻailoga "vaivai le olaga"). Faʻataʻitaʻiga "Sienna"
Vaivai e aunoa ma tuaoi
Matagofie COOOO o le Kamupani "Europast" - Line o le Upholt Nexltages i luga o le uamea faavaa ma le tumu mai o le ie susuga ptuc
Vaivai e aunoa ma tuaoi
Finn Fatani Faaumu Faufatasi Fale Fale aoina e aofia ai ma mea tau eletise

Vaivai e aunoa ma tuaoi

Vaivai e aunoa ma tuaoi
"O le vaeluaga o le po" mai Anderssen "o le ofu" i le Destable Dentim Covers. O lapisi ma le lima o le autosoga o taga
Vaivai e aunoa ma tuaoi
Lush, teisi "Deadged" foliga o le meafale o le meaafale o loʻo tuʻufaʻatasia ma se monophonic luga o le palepa. Faʻataʻitaʻiga "Kalinka24" Fale gaosi "KILANKA"
Vaivai e aunoa ma tuaoi
"Enplast"

Le masani ai "Faʻasao" ituaiga o lenei nofoa ua faia e le 'aisa polyturethane mass

Vaivai e aunoa ma tuaoi
"Europlest". LapacIc compract Sofas ma nofoa e aunoa ma le avanoa o le suia lelei talafeagai i totonu o lenei laiti totonu
Vaivai e aunoa ma tuaoi
Sofa "Lixel" mai IKA. Suia o mea aveʻese o le a le mafai ona fesoasoani i meaafale o le a fesoasoani faigofie ma vave suia le vaʻaiga o le potu.

I le tele o atunuʻu, sofa ma nofoa e seasea taua o uiga o se potu lautele e fai ai sili teuteu teuteu. Le "faailoga faailo" o le totonu o le mea lea latou te sailia ma sue o tatou tuaoi o mafatiaga ia i latou. Ioe, o le faletalimalo e tatau ona nofo lelei mo faafiafiaga: Ia tuuina atu le tomai e toe foi i le pito i tua, toso vae vaivai. O lenei mea uma. Ae o matou, i Rusia, Tala ma aemaise lava Sofia e masani ona fuafuaina e faia le masani ai, o le mea moni, o se mea le leoa o se fale moe

O le asō matou te fia talanoa e uiga i le ulthested meafale o le tau o le tau o le tau. Matou te ofoina atu lona pito i luga o le pito i luga e tusa ma le $ 2,500 i le pusa, e aofia ai se sofa ma se pea o nofoa. I le au foʻi o lo tatou faʻalogo, o le ai ai se faʻataʻitaʻiga i le faʻatatauina o le tatou manatu, lava i le tele o taimi e fesuiaʻi faʻafuaseʻi, tele tagata gaosi oloa ma nisi mea taua-lelei, gaosia le faʻaaogaina o mea maualuluga ma vaega. Ioe, e uiga i le taugofie tautamā, ae o le a tupu mai lea e mafua ai le masalosalo, Tatou aua le talanoa e uiga i mea lata mai o le lalolagi-vasega tagata mamanuina.

Faʻapefea Ona Filifilia e Filifili Mea Faʻamaoni e Auauna Atu ia te Oe Faatuatua ma le upu moni 5-10 tausaga? O le a le mea e tatau ona tuu eseese vaega o le mamanu? O le a le suiga i le auala e sili ona fiafia ai? O le a matou taumafai e saili tali i nei mea ma isi fesili tutusa, tuʻuina atu o se ata atoa o le fale puipui i luga o le maketi Rusia.

O le a le mea o loo i ai?

Ioe, i luga o vae, laupapa po o le uamea. Ae le gata ia i latou. FILIFILI FOʻITAU FAʻAFANUA, E TATAU ona amanaʻiaina mea na faia e ona o mea. (Lenei e matua taua tele pe a fai o le a e faʻaaogaina se sofa i le ituaiga o le moega tumau.) O le faʻavae ma le lelei o mea o le a faʻavasega atoa le malosi o le meaafale atoa ma le tautua olaga o meafale. Afai o oe e te le mafai ona iloa, mai lea o le faʻavae e faia, o le a mautinoa o le ae fesili i le tagata faʻatau. O se auala faigofie e iloa ai le lelei o le faʻavaʻa i luga o mata e siaki ai le auala e sili ona talafeagai ai. Peitai, i le tele o tulaga e le mafai ona faia, talu ona faigata i lalo o tagata fefaʻaaliaina. Ona e leai sau mea o totoe, seʻi vagana ua faʻamalieina i le tali a le tagata faʻatau pe faʻatuatuaina le taʻutaʻua o le gaosi oloa.

O le toʻatele o le tele o oloa vaivai o tagata gaosi eseʻese "aoga" i luga o le faʻavaʻa o mea laʻau: laupapa, plywood, ma isi O mea pele pele o loʻo faʻaaogaina ai le laupapa o laulu, e masani lava beech, ma mafai ona fetuʻutuʻunaʻi ma teisi, mo faʻataʻitaʻiga, o le tele o faʻataʻitaʻiga, Rusia). Tele taimi e sili ai ma nofoa, aofia ai Rusia ma Scandinavavavan gaosi oloa, o loʻo faʻatagaina i lalo i le faʻavae o le feteʻenaʻiga o ituaiga ma 'ai. E tatau ona maitauina o le laupapa e tatau ona susue (o le tau le lelei o le 6-8%). Manaia le mea moni o le tele o tagata gaosi oloa, e pei o le Finnish Pohjamaan kakuste ma Finn Finiste, faia se sefulu Tausaga Tausaga i luga o faʻavaʻa o meafale.

Mea lelei mo le gaosiga o vaega o le faʻavae o le ale tele o le vaega o le plylalayer plyud mai ie manifinifi o vene (masani ai birch). O le e mafiafia, le sili atu le malosi o le mamanu. O le mafiafia o pawwood atoatoa "taofi" i mea e fai ma taimi o le taotoga e le o suia. E masani lava, nai mea i tuʻufaʻatasiga eseese o loʻo faʻaogaina mo le gaosia o le feaveaʻi o le faʻatulagaina o fale faaola. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se beek, pine taimi ma plywod (pei o faʻataʻitaʻiga mai riverel mamanuina ma freeling frich ").

O le laumei laupapa, o tagata faʻatau e faʻatau atu na o le pusa lino. Mo vaega o carchcas, o lenei mea e faʻaaoga i totonu naʻo le taugofie ma puʻupuʻu faataʻitaʻiga.

Ma sili ona faatuatuaina, e foliga mai, o le paʻu uʻamea uʻamea e tatau ona amanaia, ua faafetaiaʻiina i Seas ma Taavale, faʻapea foi ma Suetena (Rusia), o se tasi o ia o le sili ona lauiloa o le "moega").

Suiga o Mechanisms

Afai e te manaʻo e tuʻu i luga se mafanafana mafanafana i totonu o le potu malolo ma faʻaaoga naʻo mo moʻiga puʻupuʻu, o le a toe foʻi i tua, e te le manaʻomia suiga suiga. (I se auala, o se isi avanoa lenei e faʻaola ai, aua e le o faʻaʻoleʻole Sofas ma Taavale i le lalolagi atoa.) E seasea lava ona faʻaoʻo. -Faʻave "Gerest", e le tumau, ma o lea e taugofie. E i ai i Lusia, pe o loʻo avea ma tagata ma nofoa ma lofituina o latou potu moe, aua o le tele o o matou potu ma tumau e latalata tele. O le tamaʻi nofoaga o nofoaga e faʻailoa ai ona manaʻoga mo se masini o meaafale utu: E tatau ona vave maua le mafanafana maualuga ile moe, pe a aunoa ma le faʻaleagaina o le moe. Eseese o suiga o fesuiaiga o auala o le a le mafaitaulia. Tatou taumafai e iloa le sami o upu lilo, taulaʻi atu i le sili ona taatele. Mo le faigofie, matou te tufatufaina uma gagau sofa i ni vaega se lua, manatu o le amataga lea o lenei mea o lo o faapipiiina i luga o le puipui. O le failautusi vaega o le a avea i latou ma tagata sofa, liliu i le moega, tuu tagata e momoe tutusa ma le puipui. I le vaega lona lua, o le a paʻu'ū faʻataʻitaʻiga i luma, ma iai se tagata e masani lava i le puipui, o loʻo aoga ai le sinoa.

O le paleti o le pale o loʻo i ai le moega o le lua sofa ma le "tusi" ma "kiliki-kiliki" Lolomi "Ituaiga Mechanisms. O le faʻavae o a latou gaioiga e tutusa: E tatau ona e siitia le nofoa seʻia kiliki, ona le o le faia, o le Atioca ua faʻaleagaina. I le taimi lava lea, o le "Kiliki-Kiliki" O le auala e le mafai ai le "tusi", o le isi mea e mafai ai ona faʻaleleia le tulaga i le ogatotonu o le ogatotonu. O lelei o faʻataʻitaʻiga uma e lua o le puʻupuʻu ma le faigofie ona faʻaaoga. O le le atoatoa e tatau ona amanaia o le manaʻoga e faʻagaioi le sofa mai le puipui mo le 10-20 cm i taimi taʻitasi ae le o le suiga o le 135cm. E i ai ni kopi ma le onosaʻi ma le leai o latou, faʻapea foʻi ma le ono mafai ona faʻaleleia le pito i tua ma le onosaʻi i tulaga ua lamatia (pei o le alavai.

E manaia

Rusia leo-tetee "kiliki-kiliki" e fetaui ma le Farani "kiliki-Cluc" po o le Igilisi "Kiliki". O le mea lea o le igoa o Mechanisms o fesuiaiga ituaiga "Tusi". O le faʻavae o a latou gaioiga e aofia ai le tausiga o le nofoa ae leʻi kiliki, ina ua maeʻa le sofa i le tulaga manaʻo.E i ai foi le "EuroBook" - o se faʻaleleia atili o le "tusi". Ina ia faʻaleagaina se sofa, e tatau ona e tulia le nofoa ia te oe lava, ma tuʻu i lalo le tua i le tafaoga. O mea e fiafia i ai i tulaga lelei o lua muamua "tusi", o lenei togafitiga ua le maua i luga aʻe o fua o loʻo taʻua i luga: e le manaʻomia le sofa (150 cm ma sili atu).

O le sofa, gagau agai i luma, ua faʻaauupegaina, e faʻaoʻo atu ai i luga o laina-i fafo o le "ituaiga uma o" clamthells ". Muamua faigofie ma talitonuina. Pe a tuʻu le auala faigofie-i fafo o le masini, o le sofa o le tuleia o le pito i lalo ma vae mai le sofa, ona tuu lea o aluga mo le toe faia o le tua.

O amioga sili i se auala faʻapena, o le vaalele lea e tatau ona tuʻu ai se tasi o nofoa (a potopoto le SIFA, latou te faʻapipiʻi faʻatasi i se isi, tuufaatasi faʻatasi). I le taimi lava lea, o le tua o le sofa faalagolago aneto.

O le le faatuaoia o le lelei o le taamilosaga uma-ese o le lautele lautele o le moega nofoaga - mai le 180 i le 180cm, e fetaui lelei ma le moe atoa. O le le atoatoa e tatau ona iloa le mea moni o le mea moni o le decmptored State State na avea ma maualalo.

O lenei lapw ua le maua ai le "Dolphin" - le sili ona atoatoa ma fou o le gaioiga faiga. O le faʻavae o lana gaioiga o le mea moni lea e pei o le faʻaalia o lenei manu mananaia mai le vai. O le pito i lalo o le sofa e manaʻomia ona tosoina i fafo, ma e sologa lelei agai i luma ma luga, tuʻu i luga le tulaga tasi ma le nofoa. I le taimi lava e tasi, o le lona tolu vaega o le fausaga o le a aliali mai ona o le le mautonu i tua.

Mechanisms e lauiloa i Rusia o "Clamthells" poʻo le "Scrolls" o ni igoa faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, sedolalative, o le colmolat). A gagau sofa, uma auiliiliga o le masini faatasi ma le faamaloga ua lafi i lalo o le nofoa. Mo fesuiaiga i totonu o le moega, e tatau ona e nonoina atu ia te oe lava ma leai. O le iʻuga e faʻaopoopoina mai lalo o lea, ona tolu lea o vaega tuʻufaʻatasia o le "clatthells" e tuu i le tasi vaalele.

"Tuutuuga", o fesuiaiga i luga o lana autu o loʻo tele foi, e aofia ai le tolu faʻapitoa vaega. O le mamanu e faʻaauupegaina ai ma le motu ma se mafuaʻaga ma se mea e ave ai. Mo le suiga, e tatau ona e tosoina le nofoa ia te oe lava, o le iʻuga o le toe foʻi i tua, o le "fale", o loʻo faʻatulaga ma le tolu vaega, fai mai, o loʻo fuafuaina ma le tolu vaega o le fale , Italia).

Faatasi ai ma le le lava o nofoaga nofomau, o le faʻafitauli o le teuina o le moega ie linoni, aluga ma ie palanikeke e matua talafeagai foʻi. O le mea lea, o le tele o mea e gagau ai sofa ua faʻaagaga i totonu o le fale teu oloa. O tuusaunoaga o faʻataʻitaʻiga ma faiga o ituaiga "gagau glands", aua o le nofoa o loʻo i lalo o le nofoa e masani lava ona o loʻo nofoia e le inisinia lava ia lava.

E le gata i le gaugau Sofas, o nisi tagata gaosi oloa e ofoina atu nofoa faataamilosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, "avone" fale gaosi "aoina mai le" Manulelel "ma isi). E tele taimi latou te fuafuaina mo le malolo i le vevesi tulaga. Peitaʻi, o sauniga faapena o loʻo tuʻuina mai, o loʻo suia ai le fesuiaʻiga, ua vaevaeina i se moega e tasi. Matamata i faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina metotia e pei o i latou na faʻaaogaina i Sofas: roll-inters, "faʻatasiga" ma "kiliki-sipili".

O le suiga suiga o loʻo fesoʻotaʻi saʻo ma le ata o le meafale. O lea, sofas ma chubum ituaiga ma "duyami" o tua e masani ona faʻauʻuina i le "clathells" ma roll-fafo mechanisms. Matagofie sili atu le lelei faʻataʻitaʻiga ma le tua ma nofoa o faʻatusatusaga faʻailoga i luga o faʻamaoniga o "tusi" poʻo "tuʻuga".

O le tele o le maualuga o le maualuga o le tulaga o le maualuga o feola e faʻaoʻo atu ai i totonu o le o loʻo taʻua o le Lapaina Lattlereces (poʻo se auala i lalo, e tutusa). Latou te fesoasoani e tufa atu le mamafa o le tino i luga o le lautele o le vaalele, faʻafetai i le tagata e lagona e pei o le moe moe. E taua tele mo le i ai o ia sottitus i le faʻaaogaina o aso taʻitasi o le sofa o se moega. E masani lava ona faia o le plywood poʻo le togavao o le pulupulu bedech poʻo le birch. O nisi faʻataʻitaʻiga o "clatthells" ua uma ona faʻauʻuina ma le grid of uamea papatusi.

O le a le mea i totonu?

O lenei fesili e tatau ona fesiligia ai i le tagata faʻatau pe a faʻatau se meafale vaivai. Mai le tali, e tatau ona e aʻoaʻo e uiga i le iai ma le leai o ni vaipuna, faʻapea foi ma le manatu o le faʻaaogaina o mea. Sili ona taua le taua nai lo le tumu i vaega o ia o le Sofas ma nofoa e ave ai le faʻateleina avega: o le nofoa o faʻataʻitaʻiga uma e aunoa ma le "Kiliki" i menchanss.

Ioe, e le mafai lava ona talitonuina ma ou lava lagona. Ia mautinoa e nofo ma taʻoto i luga o le sofa (lenei, paga lea, e te le faia pe a faʻatau meaafale e ala i le Initaneti). O le tasi tagata e fiafia i le malu, paie ma le chubby sofas, e fiafia isi ma le saʻo ma saʻo.

E te manaʻomia ni Springs? I se mea lautele, e masani lava ona latou filifili ia i le fola o le fola, e mafai ona ausia i auala eseese, ma le faʻaaogaina o le tautotogo o se tasi lea o latou. Afai o le sofa po o le nofoa o loʻo i ai le mafiafia "faʻapipiʻi", o le mea e sili ona malu ma faigata, o le aoga o le a tutusa lelei ma le mea e ufiufi ai le tasi pe lua overs. O le lelei atoatoa o le tuʻufaʻatasiga o le paptoo poloka i le mafiafia o le tele-vale tumu.

I le gaosiga o meafale tele o le tau o le tau o le tau, o le sili ona lelei o le manogi tumu o mea ua faaaogaina. I totonu oi latou, o polyarethanes na sili ona taatele: O le poloka-poloka moli o polyrethane (polyarethane polyopthane) ma ppurethhane). O le vailaʻau oona ma tekonolosi o latou gaosiga e ese. I le gaosia o le paʻu paʻu o manu o manu, o se vailaʻau o tupu, i le faiga lea o le fea carbon dioxide ua tatalaina. O ia lea Flyutthhane, siitia i lalo o lona ata o le tele o sefulu tausaga o taimi. Ona faʻasolosolo ai lea o le fefiloi o le faʻapolopolo, fausia se moli moli e tumu i se kesi kesi ma se numera tele o fesoʻotaʻiga. Ma o le ea e oʻo i le 98% o le voluma i totonu! O le tuai o poloka poloka o Bam Ruber e tupu i totonu o le lua aso.

I le gaosiga o PPU, o le fefiloi o vaega o loʻo tutuli i totonu o le muamua-selesele pepa, o le mea lea ua tapunia ma faʻalelei. O mea na faasolosolo malie ai. Aveeseina mai le ituaiga elemene pe a uma le faʻamalosi ua sauni e faʻaaogaina. O le autu o le tekonolosi o le ppu i luma o le manu felelei o lena i le tasi le taamilosaga o le umi e mafai ona maua ai se vaega o taavale o lo o iai i totonu o nofoa afi tuuina atu). I lenei faʻavaega, o le faʻagasologa o le gaosia o meafale ua ofoina atu e ala i le Europesst (Lusia) na faʻavaeina. O loʻo liligiina atu i le vaipuna o le vaega o le ata, mo le faʻafanua, mo le tua pe nofoa o le sofa. Sauni vaega, mau i le faʻaʻaisa tele, faʻamalamalamaina ma ie poʻo le paʻu.

Olaga atoa, faapea foi ma le tau o le pateta pateta-rone ma ppps faalagolago i luga o lo latou malosi. O le mea pito sili ona fautuaina o le paʻu paʻu o le paʻu mo nofoa o le 30-35kg / m2 pe sili atu, milo-mai25kg / m2. A faʻaaoga ni mea ma se lapoʻa laiti, o loʻo maua ai e le toe gaosia o le gaosia ma faʻaititia le ola o oloa. O lea la, e tatau ona lafoai e faatau ai se seti, o le tau o ia na foliga mai ua ova tele- $ 150-200. Masalo o le mea na tupu i luga o le a mulimuli mai o le a na o lou tausaga ma le afa. Ile taimi lea, o se sofa ma le maualuga-tulaga lelei le faʻatumuina e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi - tusa o le sefulu. I le alofa, o le mataupu a le PPU e maualuga atu le maualuga nai lo le manu felelei, 42-50kg / m2.

O le faʻavae o le arlelayer Pier e masani ona manatu i le iai o le malosi i le pito i lalo, ma i le pito i luga o le vaivai faʻaputuga o faʻatumu. I le va o le paʻu paʻu poʻo le pamu ma le auala i luga, o se tulafono, o se mea e sili ona lelei ma fulu uiga o le upu). O le peni ua faʻaaogaina e le manu nei (mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi o ICEA faʻataʻitaʻiga), o le poch e sili atu le faʻamuamua. E i ai le tele o fuainumera o mea tuʻutuʻu o mea faʻapipiʻi, ma fuafua ai ma le faʻaaogaina o fomaʻi o loʻo feagai ma latou taʻitasi. Sei o tatou fai atu o se synthon i le kolose (syntipach, daraphil, borlul, Periof, inhouk, e masani ona faʻaaoga e tuʻuina atu ai se oloa o le vaivai ma ".

Luga o le luga

Mea na faʻaaogaina mo le taulimaina o meaafale o loʻo vaevaeina i le taʻele ma fetaiaʻi (luga). Capocarbons aofia ai-valaauina ia tekonolosi oesbacs, moni masani i le tino, monophonic (sili atu tonu, ae tumau i latou, ae tumau. O mea e le mafai ona faaleleia e aofia ai se aofaʻi e tatau ona tuʻuina atu i latou i se isi iloiloga. O lenei o le a matou taumafai e otooto le aano o le mataupu.

Ia vave ona faia se faʻaiuga o gaosiga taʻitasi o le faʻamalosia o meafale e fesoʻotaʻi ma lona tele o ie ma le paʻu e masani ona faʻaalia auala eseese. O kamupani mautu o loʻo ofoina atu i le 500 mea o mea e sili atu na faʻaaogaina, o le tagata faʻatau e mafai ona filifilia se tasi pe sili atu, faʻatasi ai, ma faʻatulaga faʻataʻitaʻiga o sofa. (Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatau atu ana meafale "meaafalefale meaafale maketi", Lusia.)

O mea uma luga luga o loʻo vaevaeina i totonu o loʻo vaevaeina (lalagaina ma le lalagaina ma le lalagaina) ma paʻu (natura ma gaioiga). O ie e matua masani ai i latou vaega (lea e seasea lava), gaioiga faafanofo pe fefiloi. E leai se fefiloi o le nonwoves poʻo le synthhetic tulaga ma o se ofu faʻapipiʻi.

O le mea e masani ai e leai se mea e leai ai ni mea, e moni lava, lafu. O le tekonolosi o lona gaosi oloa e aofia ai le paina o le nylon faaputuga i se muamua-lalagaina faavae. PORK Falls na pa'ū ma le malosi ona o le fausiaina o le faavae o le electrostatic fanua i luga atu o le laualuga. O le iʻuga e maua e le lamolemole le ogaumu, ma i le taimi nei o se lagona fiafia o le vaivai (pei o le a matou ulagia se pusi). E ui i mea lelei e lelei ma le faʻafanua i le tuʻufaʻatasiga ma le tau maualalo, o le teteʻe ma le tautua ola o le flok e laʻititi: i le taimi "o le a le taimi". Peitaʻi, e tatau ona faʻaigoaina talu ai nei, o le 'eleʻele maualuga maualuga na amata ona aliali mai i le tatou maketi. Ae i le tau ua sili atu ona tutusa ma lalagaina mea, mo le faigeriga o le faifaasoga.

Lafu ma velo- "o faitotoʻa-uso" mai le siata o faaputuga. E le iloa e le tagata faatau le tagata faatau le tagata faatau. Omezhda, o le eseesega i le va o nei mea e taua: Pro Sela Tkut, ma Lake Gue Vaai. Masani, o le muamua auala e faʻamau ai filo e matua malosi lava. O le Tekonolosi o Fale mo le gaosiga o le v-poʻo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o filo filo ma le tasi, lua filo o le faʻavae o le itpotage). A o e malamalama, o le faʻagasologa o le gaosi gaosi e faigata, ma o le mea lea o mea mulimuli e taugata tele, ae i le taimi e tasi e tumau lona malosi ma e te tumau. I le faʻavaeina, e masani lava ona fefiloi, mo se faʻataʻitaʻiga, cotcose ma polyester.

O le laʻititi taua o meaola o velovety ma shenill o se tasi o ituaiga o le jacquirds, ie ma se lavelave faʻavae o lalagaina. O lenei aafiaga e ausiaina e ala i le faʻaopopoina o se tasi pe sili atu fluffy links filo i totonu o le tino fausaga. O le faʻavaeina o mea e eseʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, 50% acrylic ma le 40% polypropylene, 100% postonter poʻo le amo.

Moni jacquard o se vasega atoa o ie na faia e le lalagaina o filo filo ma se sili atu laasaga. Faatasi ai ma se lalagaina lalagaina, o se maualuga maualuga o filo i le iunite eria ua ausia. O lea, ua manino lava le taʻutaʻua i soʻo se isi mea na maua mai i se tasi o auala faigofie o le jauved (ie, satin-satin) na gaosia i luga o le masani ai. O le ie o le ie e masani ona fefiloi.

Na o le paʻu o le paʻu o le paʻu, o se tasi o mea sili ona sili atu. O le mea e fai ai-tetee, tumau ma e tumau. E masani ona faaaoga le paʻu o le paʻu e ufiufi ai le ofisa o le ofisa. Tele faʻataʻitaʻiga e seasea faʻaaogaina.

Gaosi oloa ma tau

I le maketi a Rusia o loʻo i ai i luga o meaafale o le tele o le tele o atunuʻu mai fafo ma aiga gaosi oloa. Peitaʻi, o mea e tele i le itu i Sinban Europa, Siamani, Dutch, Farani, Igilisi, Sipaniolo ma Italiac - e faatatau i le tau maualuga vaega. O tuusaunoaga o sofa ma nofoa o tagata taʻitoʻatasi "taugofie", atoa ai ma ni tagata taʻutaʻua lauiloa mai Italia (mo le fale o le fale) ma le tau o le seti mai le $ 2000. Tele tagata faʻatau e i ai se faʻapitoa faʻapitoa mo le tele o tagata faʻatau, e mafua ai le tuai o meaafale, ona o lenei fuaitau o loʻo avea ma tutusa lelei oloa talu mai Soviet. Oloa o le tele o mea gaosi mai lenei Scandinavian Atunuu (Pohjamaan Kaluste, malolo, Finn Fias, INKE) o loʻo iai i luga o le seti o le $ 2000-3000).

Ia uiga la o le uiga o le tau. O le tulaga mo le faʻatusatusaina o tau i luga o faʻataʻitaʻiga o eseese gaosi oloa e masani ona manatu o se tulaga masani o le tolu-moega o le moe ma se paga o atupoto. Ae sili atu, na faatau atu lava le mea na avatu i le auala meafale, e le o se seti, ma e mafai ona filifili i taimi uma le taimi manaomia. Tele kamupani e maua ai foi le lua sofa, ottomans ma nisi mea e faʻaopoopo ai le tuʻufaʻatasiga. E le gata i lea, e le mafai ona taʻu i le mea moni faapea o le tau o faʻataʻitaʻiga atonu e ese mai i le tasi ma le afa o taimi, e faʻalagolago lava ile tolu taimi. O lea, o le tele o taimi e tele mea tatou te talanoa ai i le itiiti tau o le pusa 3 + 1 + 1.

Nofoaga faʻapitoa i le matou maketi o le Swedy Praver IKea. O loʻo aumaia ai se filifiliga tele o meafale, aʻo le tau fesuiaʻiga e matua tele lava. Mai le oloa a le kamupani, e mafai ona e filifilia SOFAS e tusa ma le $ 230-400 (mo se faʻataʻitaʻiga, "e faʻapea foʻi, ma le malaia") (dain ") (darful") . Taaʻaiga toʻatele, e aofia ai le taʻamilo, tau o le tau e tele lava: "Tullasta" o loʻo ofoina atu i lalo ole $ 75, ma le fai, "Barcabi" ma mea e mafua ai le $ 350.

Ae o le aulelei uma o fautuaga a le au faʻatau oloa, o loʻo matou maua pea le sili ona manuia oloa o Rusia gaosi oloa. O lenei meafale ua ofoina i se tau maualalo. Afai o le fale gaosi e maua ai oloa sili ona lelei, talitutusa ma le maualuga o le faʻatinoina ma fafo, ma faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o oloa faʻaulufale mai oloa ma vaega, o le a tutusa foi i latou i fafo.

O se numera tele o le taʻutaʻua o le fale gaosi oloa fale gaosi taulai tagata na taulai i Moscow ma le lata mai Moscow itulagi. E i ai tala fatu o se vaega o le umiaina "meafale meafale maketi" (susu albertshteni, "Tseskh", ma le Astensey "," Tagata tausaa " -M "," "" "tala faafafao", "eurosplast", "," o le a le maua e isi tagata (aua o le lisi o isi uma le itulau) I totonu o tagata gaosi oloa o loʻo i totonu o isi itu o Rusia, sa ou manaʻo ai o le a ou taʻua le pisinisi "MZ-5" (Mbelze) mai le Kirchao-Chepetk Scative mo le tau o le $ 500. E mafai foi ona e faʻatau se fale gaosi fale malupuipuia "lelei sitaili" mai le ulynovsk, "kalinea" mai Saratovi " Amber ").

O le faʻataʻitaʻiga o le tele o le tele o le tele o le Moscow ma Regional Providrs o loʻo taʻua e tele lava i le faʻavaʻa o le toe iloiloga o le toe iloiloga o le faʻamaumauga o seti taʻitasi. Sei o tatou fai atu afai e te manaʻo e faʻaaoga meaafale i luga mo se taimi umi (e le itiiti ifo nai lo le 10 tausaga), e tatau ona taugata. Ioe, o le malamalamaaga o upu "taugata" ma le "Tautala" e faʻalagolago i le tulaga o lau tupe maua, ae i lalo ifo o le $ 400 o le pusa agavaa e te le mauaina. O le ai ai le averesi o tau mo le aulelei o le tino o le 3 + 1 + 1 o le atunuʻu gaosiga ma le opesi poʻo le flock unthosters mesfa rangats i totonu o le $ 500-1000. O le paʻu o le paʻu ma adchaces na faia i Rusia e faʻatau atu pe a ma le $ 1200-1500 i le seti. Afai e te manaʻo e maua se mea e le masani ai pe oe lava e faia se feteʻenaʻiga pe o le vaega o le itu o le potu malolo, o le a tatau ona e faʻaalu le aofaʻi e tusa ma le $ 1500-2000, ma sili atu.

O le Faatonu o le LLC "Raved Defleve", LLC ", le Kamupani" EurohasMoun ", Fale gaosi" Meli! , Aku ma Kanti faavaomalo mo fesoasoani saunia o mea.

Faitau atili