Le leoa le fiafia o le tuaoi

Anonim

E le tatau ona filifilia le faitotoa o le ulufale le faitotoa. Moe puipuia mai le auvaʻa antinecations o loʻo manaʻomia, loka faʻatuatuaina e manaʻomia.

Le leoa le fiafia o le tuaoi 14480_1

Le leoa le fiafia o le tuaoi
Patch loka mai mul-t-loka ma se auro-lomia mataupu ma puipui puipuia
Le leoa le fiafia o le tuaoi
Tuu i luga o Mottura Savali o le Callud Castle 20.500
Le leoa le fiafia o le tuaoi
O le sefuluogatasi pine pine o loʻo i ai i ni vaalele e toʻatolu o loʻo tuʻuina atu epio faʻataʻitaʻiga mai abas o loʻo sili atu nai lo le miliona tuʻufaʻatasiga
Le leoa le fiafia o le tuaoi
I le 4035 faʻataʻitaʻiga mai abus e i ai se laupapa e mafai ai ona e tatalaina le faitotoʻa
Le leoa le fiafia o le tuaoi
Overhead Electro-masini kapeka 11630 mai le caisa
Le leoa le fiafia o le tuaoi
Tuʻufaʻatasia supoine cylinder faʻataʻitaʻiga 6818 mai Bodda ma le lima-lima-pito i luga mai le tasi
Le leoa le fiafia o le tuaoi
Pamu Castle 1021-9 (ATRA)
Le leoa le fiafia o le tuaoi
Suponine-cylinder loka nf09 (Arara) ma Mii Transcoding Unit
Le leoa le fiafia o le tuaoi
O le soʻona faʻamalosia o lomiina o lomiina o loka ma se suauʻu loka faʻapitoa e faʻaleleia ai le latou faʻagaioiga ma faʻalauteleina le tautua (assa)
Le leoa le fiafia o le tuaoi
Faapipiiina o le loka mai le mul-t-loka ma se bron alphabet
Le leoa le fiafia o le tuaoi
Filifilia o le Cylinder mo le faitotoʻa faitotoʻa, e manaʻomia le faamautinoaina o lona umi e talafeagai ma le mafiafia o le tapoleni (faʻataʻitaʻiga mai ciasa)
Le leoa le fiafia o le tuaoi
Fa-auala saogalemu ituaiga o le 55 Castle mai Mul-T-loka

Le saogalemu o tagata, pei o le masani ai o le faʻataʻitaʻiga, o le tulaga o le kanisina. Ua tele naua le tetea i totonu o matou atunuʻu ", sauni e toso mea uma o pepelo leaga, - ala, lipoti, lipoti a leoleo e uiga i le tele o fale fale. Peitaʻi, e le gata i tagata gaoi e faʻaleleia o latou tomai, ae o le gaosia foi o masini puipuia ma le saogalemu. E tusa ai ma polofesa o loʻo auai i le gaosiga ma faʻapipiʻiina o le "Access Process Activery", o le tatalaina lelei ulufale ma le faʻatuatuaina o le a faʻaititia ai le lamatia o tagata gaoi i totonu o lou fale

Ia ua manatu, ua tapunia faitotoa!

O le fea 'olo e mafai ona mafaufau i ai? Sei o tatou talanoa e uiga i ona uiga ese.
  • Maualuga maualuga. O lenei faʻailoga o loʻo faʻaalia e le numera o le mafai ona maua ni mea taua. O le tulaga o le aiga o lona uiga o le tele o ki e tatau ona e alu e tatala ai le loka. O lea faamuaga, e tusa lava, e masani, ae e atagia mai ai le mea autu o le faalilolilo - e sili atu, o le faigata lea ona filifilia le ki i le maota. O le maualuga maualuga o le tulaga o le le atoatoa o le faʻasologa o le 1 mln ma sili atu mea e mafai ona avea o ni faʻailoga taua. E faʻapea foi le loka faʻapitoa o loʻo avanoa e Kamupani (Finelani), assa (Suetena), Azbe (Sesain), Ast), Meks "," Works " "(Lusia), Mul-t-loka (Isaraelu), BADA (Siamani-Lusia), Nemef (Netherlands) ma le tele o isi. O se masani masani "Igilisi" Castle e itiiti le faalilolilo i le 1000.

  • O filifiliga sili ona filifilia o loʻo faigata ona faigata ma sili ona saʻo masini. O tamai faʻamatalaga o le lokaina o le au loka i tausaga o faia o gaioiga o loʻo ofuina, ona o loʻo amata ona tatalaina le loka e le gata i le "lona ki, ae na o foliga pei o lea. Ina ia mafai ona aloese mai lenei faʻafitauli, o le ukickesm e tatau ona faia mai le ofuina o mea e teʻa.

  • O le sili atu faigata ma le "poto" faiga o le auala, o le e mafai ona mafai ona taua i le na viliina o le carus hacking. O loʻo mafai ona alu ese mai le 'au i fafo o faitotoʻa, Chall, o le au polofesa "o loʻo mafai ona ofi mai le larva. O lea e le tupu lea mea, o le avanoa i le lokaina o masini ua ova atu ma le faʻapitoa puipuia ma puipuia le loka mai "ituaiga uma o faʻaleagaina" ma tuʻituʻi mai le faitotoʻa.

  • Lokaina lelei - "tulaga lamatia tulaga lamatia". E ala atu i ai e mafai ona faʻatinoina e ala i le hacking poʻo le faʻaiuga o le loka o le system (lava se tasi e faʻaaogaina tomai faʻapipiʻi, ina ia mafai ai e le tagata ona poloka i le faitotoʻa). O le iʻuga, o loʻo puipuia lelei le manuia mai le "Avanoa Faʻaaoga" (matou te talanoa e uiga i le leaga tele), e manaʻomia le mafai ona e faʻamamaina i latou mai lapisi. E sili pe a leai ni vaipuna i mea uma, e pei ona iai ni masini eletise, pe a le faʻapipiʻiina le ki, ae e le faʻaaogaina i le luga talafeagai. E mafai ona tapunia lelei ma mea leaga ma le lokaina o le loka poʻo le faigofie, o le mea moni, o le mea moni e leai se malosi e faasaga i mimita, ae o le a taofia ai le itiiti ifo i le holugan talavou. Ma le mea mulimuli, e faigofie atu ai le mamana mai le afaina o le vaieli fanua mafolafola (a latou masini o le a talanoaina i lalo) faʻaaoga i luga o le auala, lea e tatau ona ulufale i le vai ma le kiona.

  • Tagata uma, a itiiti mai faʻatasi i lona olaga, leiloa "le ki mai le fale mautotogi ai e taʻoto ai le tupe." E manaʻomia tele le 'olo i se tulaga le masani ai o se tulaga o se tulaga matala, o le faʻatupuina o le faitotoʻa), pe a mafai ona sui le vaega lilo pe toe maua e aunoa ma le tele o le taumafaiga. Lenei, i le taimi o le foia o lenei feteʻenaʻiga ma le taimi e le tatau ai ona fofo le tane i le osofaʻiga, ae o le a usitaʻia tagata na ovasia, ma tele ituaiga o falemata na mafua ai.

O a filifiliga mo tali Hacking e maua i le tele o taimi? Ai:

  • Paleni o loka e le paaga po o Lomik;
  • tuʻituʻi loka ma larva o le cylinder loka mai faitotoʻa ma se subtoft;
  • tulei i luga faitotoa faʻaaogaina o le tino, Jack;
  • Le gaoi o ki, o le gaosiga o a latou kopi "PIN" (e leai se tasi na faaleaogaina le mea a le tagata, ma o paepae o tagata i tagata ese);
  • tuʻituʻi i fafo le loka faitotoʻa ma le le mautonu vaega o le maota (o nisi taimi ua fai "e aunoa ma lima", tasi le kiki lelei);
  • Filifiliga o le ki i luga o le ato faaaoga talafeagai;
  • Toe suia le loka poʻo nisi o ona vaega.

O le faʻaaogaina o auti pele e tagata faʻatau uma, acids mo le faʻateʻaina o Springs, faʻapitoa tagata gaoi e matua faʻatapulaʻaina. O RING RUGES iloa e sili atu le faigofie e gagau nai lo hacking. E le gata i lea, latou te le o tosoina ma le faʻaeteete ma i latou "meafai faʻapitoa", poʻo le faʻamasinoga o lo latou fiafia i ai. O le mea lea, o le faʻatauina o le loka mo le faitotoʻa i luma, aua neʻi galo pe a manaʻomia e faʻatumu ai ma le puipuiga puipuia. Ma o le mea moni, aua le "flash" au ki, aua neʻi e tuua i latou e aunoa ma le vaʻavaʻaia, o se tagata tomai faʻapitoa na o le lelei tele o le ki (e aunoa ma le faʻamalieina atoa o le ki.

Tatou talanoa e uiga i le faʻavasegaina

Fai mai le taeao alu i le 5089-97, i le mautu o Hackiction o le Hackicking o le "lokaina fekesesas", e pei o faitotoa, ua vaevaeina i ni vasega. O le vasega o le teteʻe i le malosi o le malosi o loʻo fuafuaina e suʻega i luga o fuainumera ma dynamic avega, tatalaina ma hoking faʻaaogaina tusi lesona talafeagai, eletise ma mea gaosi. I tulaga uma, o le faitio o le 'au a le gaoa o loʻo i ai i le tasi poʻo le isi vasega o lona teteʻe atu i le tetee, fuaina i le taimi e mafai ai ona "teena" i fafo atu o le malosi i fafo. O le vasega o le loka ua faʻatumuina ona o suʻega lavelave. Mo se faʻataʻitaʻiga, tusa lava pe o loʻo iai le malosiʻaga o le Memona i le Dormand ma le maualuga maualuga, ae e tatala i lalo o le 5 minute, o lana vasega o le a le i luga.

Ua faapipiiina loka a le 'ato i totonu o faitotoa o le fale e le tatau ona maualalo le vasega, ma afai o loo tatou talanoa e uiga i le "potu aoga pe a fai o le mea e pepelo ai le tupe. E le mafai ona iloa le vasega o le hack tetee i o latou lava i le fale. E sili atu le faigofie le sailia o lenei faʻailoga mai le tusi folau o le loka, lea e tatau ona tuʻuina mai ai le ogatasi. O faʻamatalaga faʻamaonia maualuga le maualuga o le masini o le mataupu o le faʻamaualuga o tagata gaosi uma, ma afai o loʻo latou misia i le tusi folau, ona e mafai lea o le loka e le o fuafua mo le faʻapipiʻiina o faitotoʻa i faitotoʻa.

I le faʻaopopoina o le tetee i le mana malosi, o loka o loʻo vaevaeina i ni vasega se lua (A ma B) i luga o le mea saʻo o le numera o tuʻufaʻatasiga o pulega. Tupe faaonapo nei, o masini e maua ai se mea taua ma le talafeagai lelei. O le vasega o le faalilolilo e tutusa ma le 25,000, ma le vasega B - 100000 Colletion Coordinations e tusa ma Gost D 51072-97.

E le gata i lea, o le numera o masini loka ua aofia i totonu o le lokaina o le loka, faʻalagolago i le vasega o le mautu, o le numera o masini i totonu o le faitotoʻa o loʻo tuʻuina atu i le tusitusiga o le faitotoʻa. Ranger "faitotoa o lenei numera).

Uma loka e aofia ai se mea lilo ma se tulaga pule. O le mea lilo poʻo le numera o le auala e taʻua o le auala e iloa ai le ki (pe faʻaopoopoina i le tasi ituaiga poʻo isi faʻamatalaga e fai ma password o le ulufale atu O le vaega faapitoa o le tapunia-ese auala e aofia ai afuala, riglels (casov), planks ma, i le aoao, e tutusa olo eseese. Le vaega faʻatonutonu e tusa ma le faapipiiina metotia, atonu o se mortise, tulaiuea, saofaga pe faʻamauina. O lea o le valavala o loka i luga o le Moorte, luga o le vaitusi, teu ma faapipii.

I le vaega o le vaega faalilolilo, loka faaonapo nei e ese. I le tulaga lautele, ua vaevaeina i masini masini, eletise ma le eletise. O loka masini mo faitotoʻa faitotoʻa, i le taimi, o cylinder, suvarid, tulafono. O nei masini uma e mafua mai i o latou vaivaiga ma faaletonu.

Uiga ma fautuaina le vaega o le tusi talosaga o loka (Gost 5089-97)

Vasega vasega Puipuiga meatotino Malosi e faʻaaoga i le elemene o le loka pe a faʻataʻitaʻia mo le malosi, ae le itiiti ifo nai lo Tetee i le tatalaina, ae le itiiti le min Fautuaina vaega o le talosaga
A.(Cadov ma tapuni le Pupuni) B.

(Zerov mechanism)

I totonu

(Fesoʻotaʻiga o le ata tifaga ma se mokesi loka mataupu)

I. Maualalo 2940. 785. 785. - Mo faitotoa o potu aoga ma intra-masani faitotoa
Ii. Masani 2940. 785. 785. lima Mo faitotoʻa faitotoʻa o fale mautotogi
Iii Faateleina 4900. 1500. 1960. 10 Mo faitotoʻa faitotoʻa o fale mautotogi, o loʻo iai ni mea taua, ma (poʻo) faaauupegaina
Iv Maualuga 6860. 1960. 4900. tolu sefulu Mo faitotoʻa faitotoʻa o fale mautotogi, o loʻo iai ni tulaga taua, ma (poʻo) faaauupegaina

* - Userumeula o lenei vasega e noatia i le tusi faʻamaonia tatau.

E le o se pulou, ae i totonu o le kalone ...

Loka loka, na taʻua foʻi pine poʻo pine, ma i le lautele, Igilisi poʻo le gagana Farani, o aso nei e sili ona taatele. O le matafaioi a le mea lilo o loʻo faia i se seti o pini, papatusi poʻo meaafale lilo i se vaega o maaleni, e taʻua foi o le larva. O nei pine e tatau ona fausia i se ki i se tulaga malamalama lelei i le maualuga. O le tulaga o le vaega o le loka e faʻalagolago i le aofaʻi o pine, o latou nofoaga i totonu o le paluga, le tele o tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga i le gaosiga o elemene taʻitasi. E tasi le laina-laina, faalua-laina ma crascuble cylinderunder mechanisms. E ese mai i latou i le tulaga lelei o le pine - i le tasi laina - i laina e lua, mai le tolu pe fa itu. Lua-laina poʻo le Crucform Mechanism faʻatagaina oe e faʻateleina le aofaʻi o pine i le loka (o le kia o le mea lilo o le auala.

O le lelei o loka siliva o le siʻitia o le maualuga o le latou vaega e mafai ona leai se taua o le auala. Ua gaosia e Cyllinder ma le umi o le 30 i le 120mm, ina ia mafai ai ona filifilia loka mo faitotoa o le le mafiafia. Afai e tatau, o le larva o le loka siliva e faigofie ona sui. I se faʻaopopoga, o le tele o tagata faʻatau tele o mea taua o loʻo maua ai le kalone o lo o lokaina ma faʻafefeteina o cylinder. Na o le faʻatagaina, e iai le tele o le faʻailoga ma foliga ma mafai ona suia e le tasi le isi, tusa lava poʻo le a le kamupani a le gaosiga.

Alas, o mea e faʻasaʻo ai le lokaina o loka o le faʻagasologa o le faaauauina o latou vaivaiga. O le vaega lilo, lea e le tatau ona e le taufaʻamataʻu ma le bale, e mafai ona faigofie ona tuʻituʻi mai le faitotoʻa. E le gata i lea, e leai so latou vaivai anti-fundal puipuiga: soʻo se aʻoga, ma pipii i le larva, ua mafai ona momoli atu ia te oe le tele o faʻafitauli. E le gata i lea, ma ki mai i le kalone loka, e manaʻomia le taulimaina ma le faʻaeteete - E mafai ona latou toʻilalo e oʻo lava i le lapoʻa.

O le tele o kallinder loka o loka disk. O le tupe faalilolilo e faia i le ituaiga o faʻasologa o papatusi, o le fualaʻau o faʻasalaga o loʻo setiina e puipui i le ki. O lenei fuafuaga e maua ai le maualuga maualuga maualuga (e tusa o le tele o miliona tuʻufaʻatasiga) ma faia sili ona faigata avanoa ma tatalaina o le loka faʻaaogaina pa. E toetoe lava a le afaina ai le masini, palapala, susu ma le aisa. Le mautonu o loka tisiki e tutusa lelei pei o le mastery, le mautonu e tuʻituʻi, 'alo ma isi metotia o aʻafiaga. O le masani masani tisiki loka o le gaosiga o le o-laiga (Fingland).

Meaalofa mai Peresia

Suwald loka i nisi o lagona o le faafeagai o le cylinderer. O le lokaina o le auala o loʻo tupu ia i latou ona o le seti o palu, lea, na faʻatulaga i lalo o le faʻamalosiʻau o le ki i tulaga o le tino. Suwald Locks o le sili ona tele o mea tuai lokaina masini: O latou uluai vaega o mea na faʻaaogaina ai le isi 3 afe tausaga talu ai i le Pereni anamua. Peitaʻi, ona o lona lelei aʻingatio-gaoi ma anti-vandal uiga, o vaʻa na lauiloa ma aso nei. E lava a latou tele, o lea latou te le soona maluelue mai le faitotoa. O le tulaga o le faalilolilo e faʻalagolago i le numera o le suwa ma le saʻo o lo latou gaosiga.

Mai le hacking ma le fesoasoani a se faʻataʻitaʻiga, o gaioiga faapena e puipuia i se siʻitia o le numera o le suwald ma le faigata o latou foliga. O taimi o le 'olo o le' olo e faʻaalia ai pito i luga o le ki o le ki. E sili pe a latou tututoʻatasi, sili atu, a aunoa ma faʻataʻamilo, sili atu, o le mea lilo a le saʻo o mea gaosi. I se faʻaopopoga, o le metotia o le fesuiaʻiina o fesuiaʻiga ua faʻaaogaina i totonu o suva i ona po nei loka o siʻitia faalilolilo. O le mamao i le va o le isi itu o nifo o le ki mafai ona tumau pe fesuisuiai. Faatasi ai ma se taimi faifai pea i le va o nifo (faifai pea le atoatoa), o le osofaʻiga e sili atu le faigofie ona piki le lauta.

O le le lelei o le Sunwald Locks e mafai ona taʻua e sili atu le maualalo o le faalilolilo (pe a fai e faʻatusatusa ia i latou ma ni ki o le kiki, o le mea moni o le mata faafaigofie le galuega a le hacker ma le nana). E tusa ai ma le lavelave o le sui, o nei aso nei sulugalii loka o sapalaiina ma faaopoopo faaopoopo masini. O loʻo faia lea o le matafaioi a se sui o sui o le sui o le potu malini, faʻatagaina oe e sui ki e aunoa ma le suia o le 'olo lava ia lava. Tagata gaosi ofoina ese ituaiga o nei masini. Faʻataʻitaʻiga, o le Kamupani Metra i le N797 faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina le faʻailoaina o le numera numera, o lona uiga, o se vaega sili ona lelei o le auala. ATRA 6191 ma le nf09 ma nf09 shands ua setiina i le MIA MUAMUA MULIMULI BLOCKS ASCKS ASCKSS I LE TALI. I lea tulaga, o le faʻaliliuga o le auala e tupu e aunoa ma le suia o le paso vaega. Ma le mea mulimuli, caisa loka (57966 pe 17635) o loʻo tuʻuina atu i le camibio kin stac stac system, lea e leai ni vaega e sui uma. O nei loka ua i ai se isi mea lelei i le pito i luma mo le "Technical Key" (e naʻo avanoa i le faitotoʻa matala). Ina ua e ulufale i ai, o le loka uma loka o le "toe setiina"; Ina ia ercoding, ua lava le faʻaaogaina o le lelei o soʻo se Caisa ituaiga ki ma tatala-tapuni latou le loka. O le lelei o le cambio faiga o le le aoga mai totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o soʻo se tasi pu e ulufale ai i le vaega lilo o le faiga.

Fagatuaga mo le lelei

Ua leva ona taumafai tagata gaosi ua leva ona taumafai e faʻaititia le lelei o le cylinder ma sulvalden syslors. O le iʻuga o nei taumafaiga o foliga vaaia o ni filifiliga tuʻufaʻatasi. Plum faʻataʻitaʻiga i le tasi mataupu faʻapipiʻiina lua lokaina mechanasms, sulvad ma cylinder. Suwald "tali" mo le potu faigata o le faitotoʻa, ma o le cylinder e atagia mai ai taumafaiga e hack le ki poʻo le faʻaaogaina o ki. E i ai le fegalegaleaiga ma faʻalagolago i loka faʻatasi. Luma Mekancnisms faʻagaioia faʻatasi ma le tasi le isi (faʻataʻitaʻiga 57.786 mai le cissa); O le faalagolago o le galuega o le polokaina o le tasi masini i isi. E i ai uma le tuʻufaʻatasia loka, pin-sunsentie, lea e tutusa lava le taua o gaioiga i luga o le suwsolds ma pine.

O loka e faalagolago i totonu o le faʻavae o faʻagaioiga e le eseese mai le paga o soʻo se tasi lock e faʻaofi i le tasi faitotoʻa. O le latou tulaga masani o se tele ma tumau tino masani tino, o le sili atu le teteʻeina o le afaina o le malosi. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o le loka e tasi e le o faʻamalosi tino vaivai ai i le mamanu o le faitotoʻa o le faʻapipiʻi lea o le lua. O le le lava o mea e lua i se sili atu faigata mamanuina o loʻo agaʻi atu i le tau i le tau o le oloa - o le lua deack o le 10-20% le sili atu taugata nai lo le paga tutoʻatasi. O le vaega autu o le faʻalagolago tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia masini-lokaina o le autu (pei o se tulafono, o le subwald) Calluring Ausilali (Cylinder). O lenei faʻateleina le mautu o le loka autu i le hacking hone ma le metotia o le filifilia o ki. O le tagata na osofaia, o le a muamua "sasaina" Local Seleck, e aunoa ma le faʻaleagaina o le autu, ona ave lea. Afai e te tuʻituʻi mai le larva o le loka ausilali, o le masini o le autu e otometi poloka poloka.

O le isi filifiliga o le faʻaleleia o le lokaina o le ata - o le pamu loka. Faʻatomuaga O Ki o loʻo i ai le aʻafiaga i totonu o apalai, o loʻo i luga o le axiis o le paluga, ae e ala i lona lautele. I le tulaga o lona malosi o lona malosi, pamu loka e latalata i le suvalden, ma i tulaga o le faalilolilo, kiddi. I se faʻaopopoga, o tulaga lelei o le pamu o le pamu e mafai ona faʻailoa i se tamaʻi maʻa taua. O le le atoatoa o le atunuʻu o loʻo i ai le avanoa o le masini mo le hacking faʻaaoga pa.

O le numera o numera o le Suppold o le Sunwald Lock o loʻo fuafuaina e pei o MN, o le a le numera o le tele o le tipi o le ki, ma le numera o le faʻalumaina o le ki o symmetric ma faalua le tele - ma le symmetrical). O lea, pe a fai o le loka 6sluld, o le kismmmetric Key, i luga o le le-4-pito o le loloto loloto, ona o le numera o le numera e ono ma le ono. fa tipi o le sili o loloto o le a le faalilolilo 46, o lona uiga, 4096.>

E le viliina le eletise

O le eletise eletise ma electronic-masini loka e seasea faʻaaogaina i totonu o fale ma atunuʻu. Tele taimi latou te faʻavaeina ia i latou na mafai ona iloiloina latou tulaga lelei i nofoaga o lapopoa. E tusa ma Hack tetee, o nei masini e le maualalo i le masini. I se faʻaopopoga, e i ai a latou lava saʻoloto: Le le lava o se ki, le mafai ona nana ma le malamalama ma vave sopoia. O nisi loka eletise e le manaʻomia ki e mafai ona pepelo pe leiloa. I lea tulaga, o le faʻaaogaina o masini e faʻaaoga (o loʻo aofia ai ma le pulega, o se tulafono, o se komepiuta ma se komupiuta e maua ai a latou tagata e ona o le metotia o Dractyloscoy, palota pe iris. O le taua tele o ia tapunia o le eletise eletise. Ae ui i lea, o le ono ono o le faaeletonika i le lata i le lumanaʻi o le a faʻaaogaina tele o le faʻaaogaina o ausilali o loʻo lokaina ai le auala o le supo. Ae o le a faia se isi talanoaga e uiga i ia paga.

O le a le mea o iai i luga o le faleoloa faleoloa?

O le asō i totonu o le maketi i le atunuʻu e tele ai le mafiafia o le maputi o le tele o tagata gaosi oloa. O latou tau e fesuisuiai mai le tele o le sefulu o rubles i le tele o selau tala. O le tulimanu o taugofie e aofia ai masini na gaosia i Rusia, Saina, Turkey ma Polani. O o latou pope o le teteʻe e laʻititi, ma le maualuga o le le lua. O faʻataʻitaʻiga e sili atu ona taugata (aoga mai le tele o le sefulu o tala) e faia mai mea sili atu ma o loʻo tuʻuina atu i isi masini e faʻateleina ai le teteʻe atu. Mo le faʻateleina o le malosi, Dumbbell pine (IKON) faʻaaogaina e faʻateleina ai le malosi, luga o luga o luga o luga o le mamafa o le auala Steel, e puipui ai le tele o taʻavale (5 pe sili atu ). Tele loka e tuʻuina atu i le malosi e loka ai le faitotoʻa i le pito i luga-pito i luga, ma o nisi taimi mai le fa itu i le taimi e tasi. E masani ona latou taʻua le saogalemu o le fale saogalemu i aso uma (e ala i mea e tasi ma mea e mafai ona faʻapipiʻi i le sefe ma faitotoʻa faitotoʻa o faletupe), e le o le moni. Ua faʻalautele e le loka barbring e se isi masini, mo se faʻataʻitaʻiga, o se 'au, ma le loka loka na o le faʻasaʻoina o latou tulaga. Luga loka (Tatou valaʻau i latou) tatau ona saunia mo le puipuia mai le oomiina o se paʻu, faʻasaʻo latou i le lautele tulaga, ae leai se mea e mafai ona "toe i ai" i tua.

Filifilia se tasi pe sili atu loka, ia mautinoa ia amanaia le mamanu o le faitotoʻa o loʻo fuafua latou e faʻapipiʻiina. O lenei ata e tatau ona usitaʻia manaʻoga o le Malosi, ma le vasega e tatau ona tutusa le loka (e le aoga le faʻapipiʻi o le faitotoʻa. Mo faitotoʻa faitotoʻa, e fautuaina e faʻaaoga Lokisii, Ii poʻo IV, le vasega aupito maualuga. O nisi lokaina o loka ua fuafuaina mo uamea faitotoʻa, nisi ma laupapa.

I le ala o le faʻapipiʻiina, loka ua vaevaeina i le fofo ma luga. O curls e sili ona faigata i le faʻapipiʻiina, ae aua le faʻaleagaina le vaʻaiga a le faitotoʻa vaega. O fafo e le o se ea, ae faigofie ona suia i se mea leaga. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o loka maualalo e le faʻaititia le malosi o le faitotoʻa o le faitotoʻa. E taua tele lenei tulaga, afai o le faitotoʻa o le laupapa ma manifinifi tele, ma le manifinifi, ua i ai foʻi se tasi morgative Campi. E masani lava, o loka pito i luga o loʻo faʻaaogaina i aso uma, Ausilali lokaina masini, ma Mortise, faʻatasi, faia le vaega a le autu. Fale teu tupe teu - ituaiga o masini na foliga mai e tupu faʻafuaseʻi (o lea mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga 52587 mai le Mottra). Ua latou faʻafeagai mo vete faitotoa ma faʻapipiʻi i totonu o le pito i totonu o le ato i totonu o se taga vaneina i totonu o le faitotoʻa. I le taimi lava lea, o se pu e faia i le faʻaiuga talaaga o le faʻavaʻa naʻo le tatalaina o le Riglel, o lona uiga, o le faʻamatalaga ua faʻavaivaia sili atu nai lo le faʻaaogaina o le mogala ole vevela.

E mafai ona nofo toʻatasi le loka ma luga o le lokaina ma le maualuga o loka ma le lua. O loʻo tatalaina le loka se tasi i le tasi itu, ma luga o isi 'au o loʻo faʻaogaina i se laina faʻataʻamilomilo, o le lua-itu-lua-itu e lua itu o le faitotoʻa. O Cyllinder faʻalua itu e lua i totonu e lua manifinifi i la latou fale, lea e aʻafia ai lo latou tau. O se ata o masini biverty o le le mafai ona tatalaina latou mai totonu o le potu e aunoa ma se ki. E mafai ona mafaufauina pe o se mamalu (o se tagata fuʻa o le a le mafai ona mafai ona aveese ma le saogalemu mai le fale i le faitotoʻa i le faitotoʻa ma le tele o tamaiti e te fiafia iai le toe mauaina e leiloa le ki).

O le faʻapipiʻiina o se loka fou (gigging, le aoga) o le saʻo le saʻo faʻagaoioiga manaʻomia tomai faʻapitoa. Sili ona lelei, pe a fai o lenei galuega e faia e le sui o le kamupani teu oloa. Avot sui le larva o le Cylinder loka po o le elemene o le mea lilo o le Supalded o le Supalde na mafai ona masani ai i tagata uma, nai lo sina mea e masani ai i le auala. O se tulafono, o le larva e faʻasaʻo e le tasi pe lua bolts. E faapena foi, o le elemene o le mea lilo i le Supowat Locks 6191B (AT7), N797 (Mottu) e na o suia.

Puipuiga, o le mea moni, e le o maua fua. E tusa ai ma le taufaʻamataʻu o tagata gaosi oloa o le atunuʻu e i le va o le 100 i le 300 rubles. Italia poʻo le Siamani Medium-vasega Cylinder e mafai ona faʻatauina mo le $ 20-50. Pe a le tutusa cornmlecklacks mo lona puipuiga mai le mana malosi. Ma le mea mulimuli, o le sili ona faʻatuatuaina ma taugata tele faʻataʻitaʻiga o suwald ma cylinder loka o le a tau le tagata faʻatau i le $ 100-300. E tusa ai ma le fuafuaina o kamupani o loʻo auai i le faʻatau ma faʻapipiʻi o le lokaina o faiga, o se pusa mai le autu ma ausilali loka faʻatasi ma le faʻapipiʻiina o le a $ 200-400. Ole aofaʻi e le laititi, ae faʻatusatusa i mea leaga e ono aʻafia ai i le gaoi. Pei ona alu le tala, na faasaoina e le Atua ...

Na iloa e tagatanuu o le USSR le tulaga lelei o le maualuga-lelei masini mafai ona teena le tetee, i 1970s. Ona taʻutaʻua ai lea o le "Rannish" na gaosia e Cameol na gaosia e le na avatu le matou atunuʻu. O le 451s faʻataʻitaʻiga na avea ma tulaga masani o le tulaga lelei o le maota i totonu o le matou atunuʻu ma e le mafai ona faʻaaloalo i le lalolagi solitulafono, ua maua ai le igoa tauvalaau "Statelitz".

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai i le Kamupani "Sesame", "DRLLOW", "slossellowburg", "Drackydf, Asstoydf mo se fesoasoani i le sauniaina o le mea

Faitau atili