Ofisa o le Fale

Anonim

Ulufale i le fale faigaluega i le taimi ua leva ona faʻatuina fale o le fale mautotogi - o le galuega e le o le faigofie, ae na foʻia. Aemaise pe a fai o se telefoni feaveaʻi poʻo se tala o le transformer.

Ofisa o le Fale 14482_1

E te taua tele le faʻaaogaina o le fale faigaluega i le fale, ae o le mea lea e tuu ai se komipiuta, suisui masini poʻo le manava? O nisi nei o manatu lelei o le a fesoasoani e vanu ai ni mita a lalo o le ofisa o le fale.

Ofisa o le Fale
Rudolf NTGens /

Ata Na sisina paʻepaʻe o galuega o le laulau o le laulau, "Faʻamamaina le maeʻa", ona foʻiga lea, o lona tausaga. O le taimi lea e ana o ia i le Amteateur Sying i le fale. O le tasi le tulaga o loʻo malolo ai le laulau i luga o le vaega o le fata, lea e fetaui lelei ma lautele. O le faʻatautaia o laulau lagolago e faia i le Beech Custosof, o se laulau - mai le lalagaina mdf paʻepaʻe. O mea e sili ona aoga, aemaise lava pe afai e te manatu e le naʻo latou e le naʻo le leo nei, ae 'ai foi.

Ofisa o le Fale
Rudolf NTGens /

Ata o le Pritto. O lenei ua maeʻa le suisui, o le masini suisui ua aveeseina mai le mata, na afio mai e faie. O le vaaiga ua suia vave: O le laulau pito i luga e le tatau ona puipuia le laulau, e aliali mai se isi faasee leaga nai lo le nofoa.

E ala i le tele, o le fata e le maualalo i le laulau. O ia lava ato ato, ma le faʻamalosi tino, ma le tele o pusa ma ituaiga uma o trifles e fetaui lelei. Nai lo le tu masani a faitotoa, ie osofaʻiga e pei o le ie pupuni i le faʻamalama "Roma" o loʻo faʻaaogaina pupuni.

Ofisa o le Fale
Rudolf NTGens /

O le ata o le Pressstotos filifilia mo i latou e le manaʻomia se laulau tusitusia i aso uma. Ole taimi lava lena, na te taʻalo ai le matafaioi o se ituaiga o ituaiga mataupu i se tioata pele, o loʻo mafai ona teuina ai pepa o pisinisi, ma e leʻo se pisinisi. A e manaʻomia le galue, ua na ona e aveese le pito i luga mai le fatafata ma tuʻu i le faʻamalama, latalata atili i le malamalama.

Ofisa o le Fale
Rudolf NTGens /

Ata faapipii o fausaga na faia o le 19mm mafiafia mdf. A manaʻo iai, e faigofie ona faʻaleleia le laulau e ala i le sapalaiina o le sapalaiina o uili laiti. E mafai le totoina mai lea nofoaga i lea nofoaga, ae le toso, ma olo le foloa.

Tandem dresser laulau i le tulaga potopoto. O le tuʻufaʻatasiga o lanu enaena enaena ma paʻepaʻe foliga foliga aulelei ma atoatoa oona i le teuteuina o le potu atoa.

Ofisa o le Fale
Rudolf NTGens /

Ata fetaomi

Ofisa o le Fale
Rudolf NTGens /

Ata Pressto o se mea lilo lenei o se nofoaga faalilolilo po o le aso Uma. O meaafale na faia e ala i le oka mai le mafiafia o le plywod pluded. O aitema o loʻo ufitia i le paepae i lalo, ae i totonu o le le-lanu foliga e le leiloa. Fua o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana - 16511038Cm. E aofia ai ma se tasi avanoa tatala i tua ma le lua tapuni, vaʻai, ma le gagau faitotoʻa. O vae o le laulau (lona tele 1507574cm) e faaauupegaina i uili. Mo se faamafanafanaga, o se tamaʻi teisi (maualuga 93cm, e 233m), lea e mafai ona e teuina, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi nofoa.

Afai e te tuʻuina se kesi ma se kesi i le faʻamafanafana, o le a liliu atu i totonu o se 'aʻai. A maeʻa le '' aʻai, faʻaputuputu nofoa i totonu o se nich faʻapitoa, o le laulau e liliu ai le fale teu oloa ma le faletalimalo.

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

Ata pue faʻataʻamilosaga mai mafiafia Birch Pitiwood ua uma ona avea ma se ata meaafale meafale. O lenei mea o loʻo tuʻufaʻatasia ma uamea, palasitika ma ... komepiuta. O le laina laulau e le tuʻuina mo tusi mo tusi ma Pepa faʻapisinisi, naʻo le tekonolosi. O le mea lea, o le tele o tusi ma faʻapipiʻi e o loʻo iai i autafa, i luga o fata e lua. O le mamanu o le laulau maua ai lelei o vaega o le komipiuta o le komupiuta, e pei ona e iloa, aua le fiafia i le savalipela. O le moli auala e sili atu le saʻo e tuʻu ai le itu tauagavale o le keyboard o le keyboard o le faitauina poʻo le tusitusi.

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

Ata pupotimber, e le o le masani masani auala e faʻapipiʻi ai le komepiuta. Peitai, e manatu o ia e mafai ona sue ana a tagata tutumau. A uma mea uma, e i ai tagata e matamata i le vaipuna mo itula. Ia faia ia tulaga faapea, o le tulaga o le mataituina e le o luga o le laulau, ma e iloa lelei e le nofoaga. A tape le komepiuta, ma o le keymipa o le maleai, o loo nofo i tua o le laulaufaiva, e mafai ona e tusi, tala, feutagaiga, ae tou te le iloa le mea! Ae o le tioata lona lua luga (i le tulaga o le laulau) mafai ona afaina ai le le mafaufau i ai, aua e togiina nisi sima i le lau.

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

Ata o Fetarnder o lenei potu o lenei potu ua tapena lelei mo galuega. E foliga mai, na te manaʻo mo se taimi umi mo se komepiuta, pei ona faʻamaonia e se nofoa mafana. Ia, afai e i ai se nofoaga mo se ofisa faamafanafana. Mai le toatele o le lalolagi, ua tigaina o ia, e le gata i le maʻa, ae o ie ie na taofiofia i luga o le taʻuaina o le taualuga, ma lalo ifo o le au talaʻi a Roller. O se concave poʻo se laulau pepa o le laulau e sili ona lelei e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le fale faigaluega.

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

Ata i le tulaga pe a manaʻomia ona e ave le komepiuta mai le tasi potu i le isi, e tele faigata o faigata. O le mea lea, e lelei pe a le gata ai i se foliga manaia, o le komepiuta komipiuta o le a maua foi SWRLE lagolagoina. E mafai e se fono ona faʻatagaina oe e faaleaogaina se ofisa i se mea, pe ana fai na o le eletise eletise e lata ane. O le le lelei o le faʻataʻitaʻiga e le lava mo vae. Vitio O lenei avanoa e tatau ona le itiiti ifo ma le 60cm i le maualuga, 50cm lautele ma 65cm i le loloto.

Ofisa o le Fale
Christoph Ksters /

Ata Faʻasalalau le Prred i le mea e te ulufale ai i lou potu ma le mea muamua e te vaʻai o se mataitu, lomiina ma le faʻagaioia. E pei o latou nonofo i le fale mautotogi, ae i le ofisa. Ia, se isi mea e tuu ai nei mea uma i le 19M2 potu, e fai foi ma potu malolo? E liliu ese, e mafai ai se filifiliga sili ona lelei. I lea tulaga, o le nofoaga o galuega ma o loʻo malolo o loʻo i ai. Faigata i le tulaga e faia ai se nichher ma tagata redhellives, faaauupegaina i le Fatu. O lea e leai se mea e manaʻomia e faʻamaligiina ai le potu ma le kapeneta poʻo fata. O meaafale mama ma le tele o aluga e filifilia i le tutusa lanu lanu e pei o le folasaga fola ma le kapeta mai fulufulu mamoe. O le Ofisa o Acomatic o loʻo i totonu o se potu komipiuta o onapo nei. E taua le kulupu ma le mataituina i totonu ma tapuni le faitotoʻa - O le IVOTO ua le toe faʻamanatu mai le galuega.

Mo le lelei o le faʻaleleia o le uta o le ea, o fasi fasi mea o loʻo faia i totonu o pupuni mai le ala o le ala o le ogatotonu o maa.

Ofisa o le Fale
Christoph Ksters /

Ata o loʻo galue i le tulimanu o loʻo i ai mai le faitotoʻa, o le ulufale mai e le o faʻataʻitaʻia le loto i ai. O le sioa muamua pa'ū i luga o se nofoaga leaga nofoa ma se soffai ma uila nofoa.

Ofisa o le Fale
Christoph Ksters /

Ata Faʻalataina Keyboard i le auala o loʻo iai se vaega o loʻo toe foʻi i totonu, o lea o le laulau tusi e filifili muamua. O le ea mafanafana o le taʻele mai i le komepiuta o loʻo ave fua i totonu o slots i totonu o fale ma le faitotoʻa.

O le komepiuta a le komiti (faʻataʻitaʻiga mana o le 'olo, faʻataʻitaʻiga - 5916467,5 cm) o loʻo i ai le laʻau mai le vaʻa. I le faʻaopopoga i le komepiuta ma le keyboard, faʻatasi ai ma isi oloa ma isi mea talafeagai mo galuega. Afai e manaʻo i ai, o se isi tusi tusitusia e mafai ona tuʻuina i luma o le kapoti (faʻataʻitaʻiga, 1257277cm, Mapletum Wood).

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

Ata fetaomi tasi le tuʻufaʻatasiga o uili: Tan, laulau ma ... tolu-tipina komipiuta-Carrier - ae le o le fata, ae le o le fata. Tumutumu i le laʻau o le tasi lanu, o aitema e fetaui lelei ma le tasi ma le isi ma i le taimi e tasi latou te mafaia "Galuega" eseese. O le puipui o le pa e mafai ai ona e faʻaaogaina ma o se 'aiga, ma o se galuega. O le tulaga i lalo o le komepiuta e i ai le toega vaega mo le keyboard (150655Cm). Fua o le laulau - 16080m i le maualuga 72cm.

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

O le ata o loʻo i ai le maualuga o le komepiuta mini-racks o lo o faigofie tele ma faigofie ona fetaui lelei e oʻo i se potu vavalalata. E faigofie ona latou "faʻatumu" e le masani ai itu o loʻo iai i fale taʻitasi. Latou te le faʻaleagaina le po o le potu potu poʻo le potu malolo. Ae o meaafale laiti laiti ua i ai ni mea leaga. O sea rack ua mamanuina faapitoa mo galuega i luga o le komepiuta. E le manaʻo e mafai ona e faigofie ona faia se isi mea, faʻataʻitaʻiga, tusitusi poʻo le tini. Ioe, ma i le tele o itula-itula, e leai sau mea i luma o le mataituina.

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

Ata Parnanangenlefia poʻo le a faʻaaogaina le komepiuta i suiga o tagata o le aiga, o lona tulaga i le ala savali. O atomo e tatau ona "tini ia te ia mai le potu i totonu o le potu. O lenei filifiliga e talafeagai foʻi mo i latou e le fausia se totonu mai le valu, ae taumafai e ulufale i totonu o le fale faigaluega i le faʻavae o lona mautotogi. O le fata a le kapeneta (1648060cm) faʻatagaina oe e vave na nana le auala o le "galuega gaioiga" mo le pupuni i lalo o le pupuni. I luga o le fata e faigofie ona tuu le masani ai, ae le o le toto toto. Mo le faasinomaga: O le loloto o le masani o le tulaga 17-inisi le mataituina e tusa ma le 50 cm.

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

Ata pupoti e faʻaaoga ai le komipiuta komipiuta mo le sili ona fiafia i le tagata. ACHTA, afai o lenei vavega o tekinolosi e le ofi i totonu o le ea, teuina ma piniki fir totonu? E le o faalavelave, e mafai ona natia le komepiuta i totonu o le kapoti. Fale Teunisi tupe, i le faaiuga, latou mea lilo. Naʻo le faiaʻoga o se kapeneta e le masani ai, suiga ma feaveaʻi. Ona o le paʻepaʻe lanu, e foliga mai e le faigata le mamanu, e ui i le loloto o le loloto (15011065Cm). I le faʻaopopoga i le komepiuta, o le ogatotonu o seneturi ua tutotonu o le Kapeneta na faʻamautuina "tusi faʻapisinisi ma pisinisi, ma le faʻa-faletusi o loʻo i ai i le itu o loʻo iai.

Ofisa o le Fale
Hajo windig /

O le ata o le faʻaaogaina o le komipiuta o nei mea e mafai ona "faasino i le" soʻo se meafale. O lea la ua mataituina le pupula, toetoe lava a le fetaui le laulau a le o le faʻataʻitaʻiga, o loo maua ai se "atamai". Mai le sone o le potu malolo, o le fale faigaluega e vavaeeseina e le 180cm-maualuga-optum pati. O le faia o lea tulaga faʻapitoa mai uʻamea pepa e matua faigata lava i ai ma taugata, ae e mafai ona e alu i se isi auala. MDF Panels e tatau ona tatau ona muamua muamua ma le tao i se ata metallized.

Faitau atili