Aoina vai tutoʻatasi

Anonim

Vaitaʻuga o le Vaivai ole Vaitaimi: Laasaga Filifiliga, faapipiiina, pulega ma tausi faiga, taua mulimuli.

Aoina vai tutoʻatasi 14488_1

Aoina vai tutoʻatasi
Drindfos.

Fuafuaga o le autasi o le sapalai vai mo le cottage paut

Aoina vai tutoʻatasi
Hydrocacum-

O le tagata faigaluega Tank e faigofie ona i ai i le mafanafana potu aoga, potu i lalo pe i luga o le fogafale o le fale

Aoina vai tutoʻatasi
Polytyylene Aotelega malosi o le 4500l o loʻo faʻaaogaina mo le teuina ma le vai vai
Aoina vai tutoʻatasi
Timu vai aoina o le tino, masini fesoʻotaʻiga filifiliga i le autasi vai sapalai
Aoina vai tutoʻatasi
O le autu polypropylene tube pe a ulufale atu i le cotage o loʻo osooso e ala i se vaega o le riged pvc paipa
Aoina vai tutoʻatasi
Kesson e pei o le Swel Barrel, tanumia i le eleele, ma se tapuni tafia
Aoina vai tutoʻatasi
Otometi pamu faapipiiina o le faʻataʻitaʻiga jeta leai se gaosiga
Aoina vai tutoʻatasi
O le faataatiaga lalaga o le pito i fafo o le vai o le vai o le vai pe a uma paipa mai le calues ​​i totonu o le suavai ("f-pronst"):

1. Pamu

2. Faʻapipiʻi le vevela o le vevela

3. Patu Mana Mana

4. Fua o le Lomiga

5. Kesson

6. Poope Water sapalai (Polypropropylene)

7. Inisiua Credit Class

8. Corser faamama faamama

9. Hydrocacum

Lato buck

10. Pulea ma Puipuiga poloka

11. Otika o le Air Udaleel

12. Manao

13. o le ateina

14. Luga o le Automation Platition

Aoina vai tutoʻatasi
O se tasi o le vaʻa o le vaitau o le vai o loʻo sapalaiina o le vailaau mo le fesoʻotaʻi o le vai vai
Aoina vai tutoʻatasi
"Sorylizing"

Fasi vaega o le tui o le Intection Intefa, faʻataga e ao mai timuga timuga mai le taualuga o le fale

Ina ia vili lelei, aveese i totonu o le pamu ma lafo le tiga i le alatoto, o le tee ma le mamafa o le auala e faʻamautinoa ai le vaega o le vai. E mafai ona le talafeagai mo inu, malulu tele mo le tuuina atu o laau, tautua i lalo o se vaivai mamafa. I se faʻaopopoga, o le tafe fua i nisi vaitau o le tausaga e ono misia lava e leʻi misia. O le taumafaina o le tamaoaiga o loʻo i ai le susu o le a maua ai se autasi o le vai o loʻo sapalaiina

Faʻalagolago i le vai lelei mai lona mafuaʻaga

Ole vai ile fale e manaʻomia pea lava: Mo le fufuluina o ipu, fufulu, kuka, mo le fufuluina o le vaituloto ma le vaituloto o le tautotogo i le tautoga o le tautotogo ma le vaipuna. O le tulaga talafeagai e faʻalagolago i lona mafuaʻaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le fufuluina, fufuluina o ipu ma taʻele poʻo laʻau uma, e manaʻomia vai ma lava le tele o vai, ae le o loʻo iai siama ma microbase siama, le maua o siama ma microbes. Vaita Vai E mafai ona aofia ai oneone ma mafiafia, ae o lona vevela e le tatau ona i lalo atu o le 12C ina ia faʻaleaga ai laʻau. O se fuainumera vaega o lona olaga mo iʻa ma isi tagata aoga e manaʻomia le aveeseina o le salalau atu o siama ma microbes pe a mafai. O le mea lea, vai iinei mai lea taimi i lea taimi faʻafouina. Ma le iʻuga, o mea maualuluga o loʻo tuʻuina atu i le vai mo le inu pia ma kuka, aua o le soifua maloloina o tagata e faʻamoemoe i lona tulaga. O lea, mai le aofaʻi o le suavai e manaʻomia mo le ola i le tasi aiga fale (1.5-4M3 i le aso), o uiga ese o manaʻoga o manaʻoga ma mo le le aiga.

O le ogatotonu o le vai e mafai ai ona e foia toetoe o le toetoe o faʻafitauli uma i luga, aua o loʻo sapalaiina le vai o le tamaoaiga ma inu nofoaga. Ae peitai, o isi taimi, lona talafeagai ona o le inu ua ono inu ai. I lea tulaga, e manaʻomia le gaosia o se faʻamama faaopoopo (stangy i le tautotogo). O se mea e sili atu le pisinisi eseʻese pisinisi, o le, o se vaieli lelei poʻo se vaieli. I le faitau aofai o tagata "Rodnik i luga o lau '' upega tafaʻilagi" ua uma ona fai mai i le vai o loʻo i ai e oʻo mai i le alatosoga lelei e le mafai ona inuina i taimi uma. O le masani filifiliga o se siʻitia o le faʻaaogaina o uʻamea uʻamea, ma o le mea lea na siʻitia ai le malosi. O le iʻuga e avea ma ni faʻafitauli tele pe a faʻaaogaina le vai e oʻo lava mo manaʻoga o le aiga. Ioe, e mafai ona faʻamamaina uma i le tulaga o le inu pia, ae o le a alu ma faʻamalosi ina ia faʻaititia le mamafa, lea e leʻi talafeagai. E sili atu lona uiga vaevaeina e ala i vaitafe masani i "siama" ma latou taʻitasi ua sauni i se auala. Tagata tomai faapitoa faʻaoga e faʻaoga le saʻo upu "togafitiga vai".

Ae muamua o le a tatou talanoa i le Vanotonuina o Vaivai o Gatu, ma se faigofie vai vai e mafai ai ona e faia uma le vaega "Creek of Management, lea e faigofie ona puleaina.

Vai o le mamafa ma omiga

E tatau ona oʻotia le vai e ala i paipa e le gata i le aofaʻiga faʻapitoa, ae faʻapea foi ma se faʻamalosiga. Talu ai e tu ai mai lalo o le eleele, ma e faʻaumatia i luga o le upega tafailagi, ma i luga o fola uma o le falemata, lava e faʻaaoga le faʻamalosi. Le itiiti ifo maualuga i le auala e tatau ona siitia i luga o le eleele le tulaga pe a fai o le vai-faʻavae tulaga (manuia i le siʻitia o paipa o le tino). Fai mai Snop 2.04.02-844 *, mo le fola muamua e tutusa ma le 10m, ma mo isi o loʻo mulimuli mai e siʻitia e le 4m. Peitaʻi o le faʻataunuʻuga o lenei manaʻoga foʻi e le lava mo le faʻatinoina o le vai atoa. O le fausiaina o le faʻamalosiʻau taua mai le Crane, o le mamafa e tatau ona le itiiti ifo ma le 2bar (ATM), mo le kesi vevela - 1,5bar, mo le faiga o le alavai-3 ma mo le Hydromassage masini (agaga po o jacazzi taele) - atoa 4bars. Ma e le o lena mea. I le taimi lava e tasi, e tele mamao atu le tagata e mafai ona aofia ai, e aofia ai ma sili mamao mai le punavai (i le faletaavale, i le taele, i le vai vai). O vai o le vai mo i latou taʻitasi e tatau ona i ai le taua o loʻo taua i luga. O lea la, o le uunaiga na fausia i totonu o le mea faʻatau o loʻo fuafuaina e tausi ai le faʻamalosi o loʻo tuʻufaʻatasia mo tagata taʻitoʻatasi.

E le faʻatapulaʻaina e le Asteezian Debit i aso uma le faʻaaluina o le vai mo tagata uma o le aiga, naʻo le faʻatinoga o le pamu e mafai ona taofia ai le taumafaina. Afai e tele mea e aoga tele le pamu, ma tagata faʻatau (kamupani) aofia ai laiti, atonu e ono maualuga le faʻamalosi i pai, o le a pasi ai nofoaga sili ona vaʻaia i le vai. Mo lenei mafuaʻaga, o le tapulaa maualuga o tagata e mafai ona faʻatagaina i le tagata e faʻatupumea, e tusa ma mea tutusa lava malifa, - 60m, ma omiga tutusa, ma omiga, ma le faʻamalosiʻau, 6bar, 6bar.

O le ofutino o le lelei poʻo le lelei i totonu o se oneone oneone e itiiti ifo nai lo Artian, ma o nisi taimi e ono maualalo i le vai i aso uma vai. E oʻo atu i se faʻaititia faʻaititia i lona tulaga i le mafuaʻaga i le ao. I le mataupu o le mataupu, o le faatinoina o le pamu ma e tatau ona tuʻufaʻatasia uma lona faʻasoasoaina ma le teuina o vai ma se lelei lelei. Peitaʻi, o le tafe o vai i le aso o le faʻailoga e faʻafeagai, e faʻamoemoeina e le gata i tagata o loʻo iai nei i le fale: Ae o le taimi o le tausaga: i le taumafanafana e masani lava. A filifilia le faatinoga o le pamu ma le omiga i paipa, o le tafe fua o le vaipuna ma le tatau ona fuaina, faʻapea foi ma le fuaina i aso uma le aoga o le taumafanafana.

E taua le fuafuaina o auala sili ona ogaoga o le faʻagaioiga o le vai paipa: ia faʻatumauina le mamafa o le vai i le taimi saʻo o le tau ma le faʻatapulaʻaina o le omiga. Latou te aafia ai le filifiliga o le pamu faafiafiaga, o le tapulaa maualuga ma le itiiti ifo o le afaina o paipa, mea ma le lautele o paipa, i le manaʻomia o le suavai o le vai ma le numera o tagata faatau. O le tagata tomai faapitoa o le Aqualderteoservace Kamupani lipoti o le mauaina o se pamu ma se mana o le margin i le taimi e manaʻomia ai le tele o tau o le vai o le vai pe a faʻalautele fesoʻotaʻiga.

O le maualuga o le faʻamalosiga o loʻo fuafua ile paipa ole vai, e tatau ona fuafua i le loloto o lona faatofuina ma e tusa e tusa ma le 50m, e oʻo i le 250 mita le 150. I le 220 m.

Foliga o le faʻapipiʻiina o le tutoʻatasi vai

Ina ia aveese le ono mafai ona faʻaʻaisa o le ulu ma le taʻele o vai i le vaieli i le vaieli, o loʻo siʻomia e se manava i lalo ole potu (puipui lelei). O le pito i lalo o le potu e liligiina ma le sima poʻo le faia mai le pepa faʻapipiʻi e le manifinifi nai lo le 5mm. I le taimi lava lea, o loʻo tuu le vaiemu i se loloto lea na pasia ai le paʻu o paipa, ma le vaega pito i lalo o le i lalo ole 0.5 m. O le steel closang ua pasi atu i le cuff (paʻu, hydroate-mata), faʻapipiʻi i totonu o le pu i le aso pupuʻu o le aso uʻamea. O puipui o le potu (o loʻo i ai se foliga o se faʻasologa poʻo se laʻei) o loʻo faia o le sima ma sikafu poʻo le atigi fagu. I le amataga mataupu, e leai se manaʻomia mo se faʻaopopoina o le suavai, aua o le laupepa e na o le tolopoina i le uamea pito i lalo. O le faʻaiuga o le headietider o se taimi lava lea o Cassson, ma ua faʻatupu ona matua fiafia iai.

Afai o le a lelei se vaipuna o le vai, ma le tamai pamu ua faʻaaogaina e pa aiina, o le mea mulimuli e mafai ona tuʻu i se mamao tele, mo se faʻataʻitaʻiga i totonu o le potu. O le umi o le sulugatiti paibe e laititi lava le faalagolago i le maualuga o le vai vai i le vaieli. I se isi itu, ma le Loryriigogail pamu, o le uumi o paipa e faʻatapulaʻaina i le 30-40m (vaʻai ile mataʻupu ", faamolemole, vai!"). Faataamilo i le vaieli ma soʻo se ituaiga pamu faia ai se clay coulle ma le loloto o le 1.5-2m ma lautele o le 0.5ephictages o le vaʻai o vai.

O le tulaga o le vaieli poʻo se maʻa lelei i luga o le poloka ma le oneone papa e ese lava fuafuaina e le laualuga o le vai. AVOT ORDESIANE SHEY BERYAT i le sili ona talafeagai nofoaga i tulaga o le aotelega fuafuaina nofoaga. E masani lava ona iai ina ua iʻu lava, i le uluaʻi umi o le paipa laiti, lona lua, o le faʻamoemoega e le masani ai ona faʻaaogaina o le upega tafailagi E le o le maualalo maualalo (mo tuusaunoaga e faaputuputu ai i luga o lona timu ma le vai liusuavai).

O le pamu e tatau ona aofia ai pe a tatalaina se vai tap. O lea, faʻaaogaina le vai ma le tele o tagata o le aiga e mafai ona oʻo atu i ai ma le masani i ai ma taofi, ma o le a faʻaititia ai le ola o le olaga. Ina ia faʻaititia le numera o le taofi taofi ma tausia le faifai pea o le faʻamalosi i luga o le fesoʻotaʻiga, o le hydrocucumulatos tane tane ua faʻapipiʻiina. E faʻapena le galuega o le ogatotonu o le tane ma tautua o se tamaʻi lapopoʻa o le vaipuna o le vai. O lenei, a o tatalaina soʻo se faasologa, o le a amata ona ulufale atu le vai i lalo o le tagata faʻaaoga i lalo o le tele o faʻamalosi. Elteute pe a maeʻa le faʻatatauina o le tane, pe a oʻo le mamafa i totonu, e mafai e le eletise ona i luga o le pamu. Ina ua uma le Crane, o le pamu o le a faʻaauau ai le faʻasaʻoina o le vai mai le vaieli, faʻatumu le tane ma faʻateleina le mamafa i le mea moni. O le fauina ma o le faʻapotopotoga faʻapotopotoga o le a filifilia le tele o le tane ma le mamafa faʻatauaina e tusa ai ma le pamu faʻataʻitaʻi ma le paoa vai vai. O le pito i luga ma lalo o le omiga o o tatou o loʻo faʻaalia pe a faʻatuina le sapalai o le vai. O le faʻapipiʻi fao e faʻamaufaʻailogaina e aveese ai le ono mafai ona o latou spontaneous o loʻo mafai ona oʻo atu i le faʻalavelave. Le faʻatagaina o le solia o le faʻamaufaʻailoga ua taofia ai le tagata faʻaaogaina o le mautu faʻamaonia i luga o le fesoʻotaʻiga gaioiga.

E mafai ona avatua se paipa fai tele ina ia alu muamua le vai i totonu o le fale, ona tuʻua loa lea e le nofoaga. I le auala, e tatau ona i ai se avanoa i le va o lona luga luga ma pa puipui o le pu i totonu o le puipui po o le faʻavae, e tumu i se vai mumu ma kesi. O le malosi o le fusi o le paipa i le masonry e le taliaina. O le tane hydrocumulatory o tane e sili atu le talafeagai e faʻatu ai ae leʻi oʻo i le lala o le vai paipa, taumatau i le calueson pe pe a uma ona ulufale i le fale. I le faitotoa i le tane, o le tapoleni tamoʻe (pe afai e le o i totonu o le pamu) ina ia le tafe le vai i le vaieli, ma le faʻalauiloaina o le mamafa ma le tatalaina o o le ea. Afai o le vai mai le vaieli, vagana ai le maota, ulufale i totonu o le sapalai suavai, o le taʻele, fuga, o le vai vai, lea e mafai ona muaʻi muaʻi iloaina i latou taʻitasi. E masani lava, o le vai o loʻo i ai i lala e lua: Tausaga-lapotopoto ma vaitau faʻaaogaina. O pai / paipa na tanumia i lalo o lenei le loloto loloto, ma o paipa e lona lua i lalo o le eleele, pe i le eleele, i le loloto o le 1,5pcs, shovels. E masani lava, o le eleele eleele le eleele e faia mai Galvanand Steed PIPEDS, ma le taumafanafana, o loʻo lalo ifo, mai le PND poʻo le le tele o nei suiga vevela). O le taumafanafana o le taumafanafana o loʻo i ai ma le faʻasolo i le pito i le 2 i le tafailagi i le itu o le vai o le vai poʻo le tagata faʻatau. Ona o lenei, pe a motusia le vai mo le taumalulu, ua aveʻese le vai mai i paipa.

O le aofaʻi o faʻatapulaʻa o taimi e faʻalagolago i le lala o le vai o le vai ma tagata taʻitoʻatasi, o loʻo uia e se tasi i lalo o le vai e manaʻomia, ma e taofia e se tasi le vaega tele o le togafiti. I le alofa, e tatau ona maitauina o se patele o se nofoaga o le ono mafai.

Mo se tamai vai vai ma iʻa, o vai faʻapitoa o le vai ma lona iʻuga o le faʻafouga mafai ona manaʻomia. E tatau ona amanaia. O le tulaga faʻapitoa o le tapenaina o le vai ma le inu vai inu ua i tua atu o le aotelega o lenei tusitusiga. O lenei mataupu o le a tatou faʻapaʻiaina o se tuʻufua faʻatasi ai.

O le a le paipa taofi lau filifiliga

Tulaga maualalo Mea
Polypropylene Uamea Apamemea Polythylene (Pnd) Polyvinyl chloride (pvc) Uamea
Tulaga Tamai (māmā) Lautele Taua Tamai (māmā) Tamai (māmā) Sili
O LE HOMMAL FAAMASINOGA Maualalo Lautele Maualuga Maualalo Maualalo Maualuga
Maamatami Maualalo Maualalo Maualuga maualuga Maualalo Maualalo Maualuga
Metotia o le faapalaga Ma le loto maulalo Masini sikaleti Faʻateʻaina le tagata faʻatau atu o loʻo i ai le oʻo mai Ma le loto maulalo Faʻapipiʻi O masini uila
Faatagiga o le tetee Aua le solia Aua le solia Lelei, corrodes pe a le ea i totonu o le system, lanumeamata didorces i taimi Aua le solia Aua le solia Averesi, proroded i se susu susu
Le malamalama Lava faigata Faataga tulaga taua Faigata Lava faigata Lava faigata Faigata
Foliga mai Faatulagaina; Aua le manaʻomia le faʻaaogaina o inisiua Faatulagaina; Aua le manaʻomia le faʻaaogaina o inisiua Uliuli oxide ata; manaʻomia le faʻaaogaina o inisiua Faatulagaina; Aua le manaʻomia le faʻaaogaina o inisiua Faatulagaina; Aua le manaʻomia le faʻaaogaina o inisiua Faʻamalieina; Faaaogaina gaoa, ma le manaʻo mulimuli
Tasi le saoasaoa saoasaoa Leai se saoasaoa nai lo 30s i le vevela o 160c Leai se saoasaoa 1,5ming i le potu vevela Leai se saoasaoa 1,5min i le vevela e oo i le 500c Leai se vave 15c i le vevela o 160c Leai se vave 2h i le potu vevela Leai se vave 5min i le potu vevela
Vevela faalauteleina Taua; Ma le umi o le sili atu nai lo le 5m, e manaʻomia ai le e manaʻomia Laititi; E le manaʻomia le tagata faʻatau Laiti; E le manaʻomia le tagata faʻatau Taua; Ma le umi o le sili atu nai lo le 5m, e manaʻomia ai le e manaʻomia Taua; Ma le umi o le sili atu nai lo le 5m, e manaʻomia ai le e manaʻomia Laiti; E le manaʻomia le tagata faʻatau
Tau 1 M. Mai le $ 1,19.

(Du 25m, 6 pa) *

Mai le $ 2.9

(Du 25mm) *

Mai le $ 7,59.

(Du 25mm) *

Mai le $ 0.52.

(Du 32mm, 6 pa) *

Mai le $ 0,62.

(Du 20mm, 6 pa) **

Mai le $ 0.46.

(Du 25mm) **

* - E tusa ai ma le kamupani "egoooplass";

** - E tusa ai ma le kamupani "Faanoanoaga"

Pe a lafoina le sapalai vai, maualalo-mamafa polythylene tubes (pnd), polyvyll chloride (pvc), polypropylene. Oloa mai le PND ma le uʻamea ua tuʻuina atu i totonu o tupe, ina ia mafai ona e tipiina i fasi vaega o soʻo se umi. O nei paipa e faʻapitoa i le faʻasalalauga, talu ai le aofaʻi o tulesi, ma o lea, o le tulaga lamatia o lisi o loʻo faʻaititia. O le totoe paipa o loʻo fuaina, 4-6 miliona umi. O oloa na faia o Polypropylene e mafai ona faʻapipiʻi vave i totonu o se paipa o soʻo se umi vave. Mo lenei, o vaega e fa-mita o loʻo faʻamau e ala i le faʻamalieina ai o le ogatotonu. O le uaea o le vai o loʻo sapalaiina i le eria (fafo) e masani ona faʻatinoina e le taugofie o paipa mai le pnd poʻo le polypropylene, ma i totonu o le potu uʻamea. O pai e masani ona tuʻufaʻatasia paipa e tuʻufaʻatasia i le sioa, ae o le a sili atu taugata nai lo isi. O paipa na faia o le uʻamea palasitika mafai ona punou, e faigofie ai ona suia le faʻasologa o le suavai. E faigofie tele i latou i nofoaga faigata-i-auala, pe a fausia se le tumau mamanu ma i mataupu e tatau ona e faʻaopopo soʻo se elemene (mo le faʻafesoʻotaʻi le hydroccum, pe a fesoʻotaʻi le hydrocullatoulatorat tank). E tatau ona maitauina e le faʻatapulaʻaina tamaʻi paipa e faʻatapulaʻaina le maualuga o paipa ile maualuga o auala faʻatagaina, faʻataʻitaʻiga, e oʻo atu ile 6, e oʻo atu ile 10 pa.

Mo le vai i fafo, o le pito i fafo o le ogalaau ma se lapoa o le tuutuuga o le auala (DB) 32 poʻo le 40m (11/4 "(1" O le paipa e tatau ona laʻititi teisi i le mafai. E faʻaopopo, e i ai se tulaga taua e faafeiloaia ai lona fausiaina, aua pe a amata ona o le tele o mea e lua o le monolithic o le paipa o le pnd poʻo se polypropylene tube mai le fa-mester vaega o faia o loʻo faia e faʻatatau i le pamu, ma e sili atu ).

Talu ai o le vevela i lalo o le eleele e tusa ma le 4C, le vevela o suiga o le le mataga pe o le umi lea o palasitika pai. O tagata faʻapitoa o le F-Palst Parver latou finau o fausaga uelo mai i le polypropylene e sili ona aoga i le paʻu ona o le mafiafia puipui ma le avanoa e faʻateleina ai le paipa i le taimi o gaioiga. E mafai ona tulaʻi le vaega o le osofaʻiga e fesoʻotaʻi ma le faʻaititia o le faʻaititia o le tafe o le fua o le tagata. I mea uma, ona o le faʻasolosolo o faʻasolosolo ona o le ola lelei i le itumalo, o le mataʻu i le vai e ono tupu tele. O le mea e manaʻomia ai le uʻamea vai e ui o le ai ai le maualuga maualuga le malamalama, ae o lona tele tele o le a faigata i le faʻapipiʻiina uma ma mafai ai ona faʻapipiʻiina. Ioe, ma o lenei tusi faʻataʻitaʻi o le a sili atu le tau.

Tasi-tulaga ma le lua-tulaga vai sapalai

O le manaʻoga mo le tasi aiga i le inu vai e masani ona faʻamalieina faigofie. Ava o le manaʻomia o le tele o vai mo suavai ma manaʻoga ma faʻapitoa i taimi tumutumu, o nisi taimi faʻamalosia e uiga i le tuʻuina o ni koneteina. O le nofoaga e tasi e tasi, o le sapalai vai e iloga, lea na vave ona faʻaoga le vai atoa mai le vaipuna mo lona mafuaʻaga faʻamoemoe, ma le lua-tulaga, o loʻo ulufale mai i le nofoaga. O le Cylindrical ma Primatic tane tane e faia o polythythylene po o polyvinyl chloride. O le ola alofa o le olaga - e oo i le 10 tausaga. O se faʻataʻitaʻiga o oloa a le kamupani "Aonion" mai le 560 i le 45000 i le malamalama-mautu pobibmized o lanu eseese.

O le faʻamamaina o le vai ae le i ulufale i le vai malosi e masani lava e le manaʻomia, pe o loʻo faia e aveese ai naʻo le chlorine poʻo le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga. A uma mea uma, o le tele o le tufuga o le uʻamea o le a pa'ū i le pito i lalo, ma le ono mafai ona maua ai le sulfrogen s hydrogen susfide) o le a faasolosolo ona mou ese ai. O sea vaʻa ma se voluma o le 1-5m3 ma le vai, o loʻo faʻaaogaina i le vaitau mafanafana, e fautuaina le faʻapipiʻiina o le nofoaga avanoa o le fale. Muamua, o le vai i lenei tulaga o le a faʻamafanafana atili vave aʻo leʻi ulufale atu i le vai. Lona lua, i le pito i lalo o le tane pe latalata i ai, e mafai ona e aumaia se crane mo se taimi i le taimi nei o le alavai o le taunuuga O le vai e mafai ona sapalaiina i le vaa e ala i se isi auala eletise eletise, ma i totonu o le vaega o le vai o le vai, o le perters po o le malosi o se isi partifagigal. I le alofa, o le vai e tatau ona saunia, e aofia ai taimi e aofia ai ma le tape o le vatavā o ona fafaga i le tane. O lenei tapulaʻa e mafai ona opeopea poʻo le electrode (lua ma le tolu-faʻafesoʻotaʻi).

O le manaʻomia o le vai mo manaoga o le fale, mo le fufuluina o (Torso, taele, faletaavale, mo le numera o loʻo i ai i le tausaga atoa. O le mea lea, o se isi faʻaxxpor, sili atu o le tolu-54, tanu i totonu o le eleele. Ina ia faʻateʻaina ma le taʻele i luga ma luga ma eleele vai i le taumalulu i lalo o le pito i lalo aʻo leʻi faʻapipiʻiina, o le sima faʻapipiʻi. Mafai ona tuʻu i luga o le mea i luga o le nofoaga saʻo o le upega tafailagi ma fale. Ole vai mai le tulaga e le tatau ai ona oso aʻe i luga, ae tatau ona faʻamamaina i oneone ma mita, faʻapea foi ma le uʻamea. A leai, o le a ia te oe le paʻu lanu samasama, aemaise lava i luga o le muamua kiona-paʻepaʻe luga o le tumama oloa. O le sapalai vai i le paipa o le a faia se pamu faaopoopo mo le pamu. Acordinating o lona galue ma le gaioiga a le vai sapalai mai le alatoto o le tulaga e gata ai tuu i totonu o le koneteina.

Agavaʻa mo le teuina o vai o vai mai le kamupani "Aonion"

Faʻataʻitaʻiga Volume, L. Gabrites, mm. Pati mafiafia, mm Mass, kg. Tau, $
560fk 560. 7501480. 5-6 lua sefulu 136.
1000fk 1000. 1300930 5-6 tolu sefulu 176.
T1100k3. 1200. 12707201590. valu 55. 241.
1500fk 1500. 13001330. 5-6 40. 213.
2000fk 2000. 16001200. 6-7 60. 305.
T2000K3. 2000. 21507601560. valu 80. 391.
3000fk 3000. 16001640. 6-7 75. 366.
4500fk 4500. 20001730. valu 120. 571.

Suavai sapalai pulega pulega

Ina ua ki le pamu pe leai, o le vai uma o le vaitusi o le autasi vai o loʻo oso i totonu o le poʻo taofi. E mafua ai foʻi se suiga manino i le mamafa i le faiga, e masani ona taʻua o le Hydralic aʻafiaga. E mafai ona mafua ai le faʻalavelave o le soʻotaga o le soʻotaga, o le a taʻitaʻia le amataga poʻo le tuueseeseina o le vai o le vai i le pa o le vai malepe i le paipa pe faaumatia le pamu). O le mea lea, i le fauina o le tane i le hydrokubulatoranumistisi, aumai le mataʻu i le eletise eletise, lea e mafai ona tatalaina pe a amata ma tapuni pe a taofi le pamu. E faʻaaogaina i tulaga faʻafuaseʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻu ai le vai i le taimi o le paipa i le taimi faʻamutaina. E sili atu le faigofie mo se vave amata ma le lamolemole taofi o le pamu e ala i le suia o le tele o le ac mai le 30 i le 50 hz mo sina taimi puupuu (pe a o le 30 sekone). E le gata i lea, o le polokalame polokalame faʻatonutonu (mo se faʻataʻitaʻiga, o le ei-8001 faʻataʻitaʻiga o le soʻotaga o Korea-Rusia-Lusia ") e le mafai ona puipuia le suavai faasolosolo taimi. O lea, o le gaosia a le masini o le a faʻaitiitia, ona atili ai lea ma, sili atu mea taua, o le punaoa o lana galuega o le a tupu. E aoga le $ 350-600 pule, fuafua i le lomiga o le fasiotia.

A o le Puleaina o le Puleaina, soʻo se mea e tutusa ai o se vaega o loʻo faʻatautaia ai le tele o le DOZEN poloaiga pe a puleaina le saoasaoa o le eletise eletise. O le Controller o le a maua ai le sili ona lelei auala o le faʻagaioiga o le pamu i soʻo se tulaga malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o taimi nei i taimi o tagata mamafa i le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaogaina ai le atigipusa arc, ma e masani ona aliaʻe mata o le taulaga.

Fuafua i le manaʻoga mo le vai mai le vaieli, e mafai ona e setiina le sili ona talafeagai auala o gaioiga o le pamu, faʻaitiitia ai le faʻaalu o le afi. O le filifiliga o lenei faiga i luga o le pule o le paneta e masani pe faasolosolo otometi. E le gata i lea, i soʻo se taimi e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi le pamu ma maua faʻamatalaga autu e uiga i lona faʻatinoga. O le suka lelei ma se vaega o le vai e le loloto atu nai lo le 8m ma le numera o tagata faʻatau e le sili atu nai lo le fa ma le faʻataʻitaʻiga e le sili atu i le 4M3 / h Tjaudo mai le tcl ($ 140). O lona faʻaʻailima ki ma hydrocacullatomustominuminumit o tane ma se malosi o le 24L (poʻo le 50l) o le a otometi lava ona maua ai le sili ona tamaoaiga o le pamu pamu, puipuia i le tele o faaupuga. O vaega uma o le masini, aofia ai ma le Vaega Pule, mafai ona faʻaputu i le tasi mataupu ma faʻapipiʻi, ona o le magoto ifo, i lalo o le magoto ifo i le umukuka i le umukuka i luga o le umukuka. Ma le lava o le mamafa o le vai i le ulufale, o le otometi o le a tape le pamu ma o le a taumafai e amata i le ao. Pe a faapalepale, o le a taofia, pe a uma ona toe sologa lelei le malu malu.

Afai o le tusi faitau

O isi taimi ma tagata ulufalelua, pe a maeʻa taimi, faʻafitauli e tulai mai: O le fua o le fua ua faʻaititia, o le vai lelei na faʻamamaina poʻo le anotusi o le oneone i le siʻitia o oneone i le faʻateleina o le a le tele. Ina ia fuafua mafuaʻaga o le "Malaese", e mafai ona e maua le tele o aʻoaʻoga. Lenei ua faia i le fesoasoani a se potu faapitoa o alu ifo i totonu o le vai ma aveese le tulaga o le vai totonu o le vai sapalai paipa i le umi atoa (tino). O le faʻaaliga mulimuli mai o le ata o le vitio lipine o le a faʻatagaina oe e faʻailoa mafuaʻaga mo le faʻaleagaina o le vaieli. Atonu e i ai ni nai mea. Faʻataʻitaʻiga, o le faʻatatauina o le faʻatamaia o le kilivaina o le koluma faʻamamaina le tuʻufaʻatasia i le va o le Aqurer ma le vaega o le pa, masini komiti o le oona paipa, se maualuga maualuga i le tele o vaifoe i le itumalo ma sili atu. O tomai atamamai o le au taʻitaʻi faʻaitulagi Talitonu o faʻaiuga o le tauvaga, lea o le tau mai le $ 3 i le 1mu le umi, o le a le mafai ona fesoasoani i se taimi saʻo. O le tau o le aveeseina o mafuaʻaga o le leaga o le lelei o le a faʻaititia ai foʻi.

O le timu o le timu ma taualuga

Peak utaina i luga o le vai i le ogatotonu o Ling Rusia i tausaga uma tulaʻi mai Me o Aukuso, pe a le toe o le susu o le vai. Wat o se vaitaimi o tagata fiafia o tagata fiafia i nofoaga matagofie lanumeamata e mafai ona tauia mo se taimi e tupu i le leai o se vai ma se poto masani. I se isi itu, i se taimi timuga, o lo o faaloaloa mai le iuga o a aaokuso ia Novema, o le tele o le susu masani e mafai ona aoina ma faʻaaoga mo manaʻoga o le aiga i le tausaga e tasi. O le timu timuga e iloga i le agamalu ma e mafai ona faʻaaogaina lelei mo le fufuluina ma fufulu, ae le mo le inu, ona o le faʻaaogaina o le sulfur dioxide.

Faapipiiina faʻamatalaga o le Hydroin Kamupani Malosiaga ma se tulaga o le 0.5 i le 2M3, o le Hydroculatorut Taaloga i le aoina o le vai (faleto i luga o le faletalimalo). O le masini e faigofie ona faʻapipiʻi oe lava i le nofoaga o le aoina o le timu o le vai o le fale, taele ma faletaavale, e fesoʻotaʻi ai se paipa vai-palasitika. O le faʻaogaina o alavai o le faʻamamaina o le faʻamamaina o faiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Siamani Kamupani i totonu o Arefa-Kunstsstfeffe) o le a mama o le vai mai le paʻu.

O le a le tele o le vai sapalai faiga

Afai o loʻo i ai se galuega lelei, uma manaʻomia o mea faigaluega meafaigaluega, e aofia ai le pamu mai le faʻataʻitaʻiga o le SIRY SQ ma SCADO, USD (USA (NECKI, INCKI, ISI) poʻo le BHCK (NECKI, Italia (NECKI, Italia, Italia (NECKI, Italia) poʻo le BHCK (EBAC, Iapani) - o latou uiga na aumai i le tusitusiga "Rodnik i luga o lau '' upega tafaʻilagi", faʻapea foi ma lana faʻapipiʻi, caluesson, o le hydring 100m, faataatiaina i lalo o alavai o le vaipuna faʻatasi ai, faʻatasi ai ma mea faʻalelalolagi, feaveaʻiga tau ma le tausaga mulimuli e tatau ona e $ 2.5'LAY, taele vai ''. Faʻafesoʻotaʻiga o le Storal Pass mafai ona tau le isi $ 0.6-1.5 afe (fuafua i le tele o le tane ma le umi o paipa). Faʻatau mai o se masini timu maina e faʻatumuina le faia o le sapalaiina o le sapalai vai, pe a tutoʻatasi e le $ 1,25. Ma sili atu. O le tau o le vaega i totonu o le vai o loʻo le o iloiloina, talu ona e masani lava ona aofia ai le aofaiga o loʻo faʻaalu i luga o vailaʻau.

Tausiga o le vai sapalai

O le vai fasi vaega o loʻo iai i totonu o le vai e mafai ona oʻo atu ai i le ofuina o vaega o le pamu, fai tupe teu i luga o laina i totonu o paipa, ma siama o le vaipuna o le vaivaiga faamama ma i le vaega o le pamu. Faateleina ma le vai o le faʻamaʻi o le karroon darbon dioxide, masima pe apamemea e maua i le gaʻo o elemene o elemene, aemaise i nofoaga o soʻoga ua faʻalavelaveina ai. Votage oso i taimi ma le taimi e mafai ai ona faʻalavelaveina le faʻamalu o le pamu afi uila.

O le mafuaʻaga lea, o le taimi lava o le 6-6 tausaga, O le siosiomaga atoa e tatau ona faʻaalia auiliili ai le faʻapitoa. O iʻuga o asiasiga e mafai ona suia i le manaʻomia e sui ai kesi, mea teuteu, poʻo vaega taʻitasi o paipa ma e toe fausia le pamu. Fuafua le taimi o asiasiga taimi o le a fesoasoani i faʻamaumauga na maua mai le Pule.

Ma le amataga o le malulu o le tau i le calueson i le loloto o le 1m mai le mautama, ua lava le faapipiiina o le fusi o le puao ma le mafiafia o le 20-30mm. O lenei mamanu, o loʻo faʻaui i luga o se pou laupapa, e oʻo lava i le 'ava tele o le a taofia ai le paʻu i le vevela o le vaipuna ma le alatoto i lalo + 4c. Suavai mai le tane ma mai le va o le vai sapalai, fuafua mo le vai, e tatau i le alavai a o lei amataga o le malulu, na o le tatalaina o tap.

E matua fetaui lava le tuiina o se vai faavae ole vai ile tautua, lea ole tau ile 8-10% o le tau o meafaigaluega i tausaga taʻitasi. Le poto masani o le faʻapipiʻiina ma le tautua o le kamupani "vaega o le vai", o loʻo faʻaalia ai le tele o suʻesuʻega o le vai o le vai na mafua ai ona tupu .

Afai o le mana grid o le malosi

O le aoina o faiga e galue ai i le umi o patu o patu o loʻo tuʻuina atu i totonu e faʻamalosia e le eletise. Akak pe afai e tape le mana? Masalo lua ulufafo mai lenei tulaga. O le muamua e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi i se tutoʻatasi o le malosi, masani ai se eletise eletise e agaʻi i luga o le penisini poʻo le suauu tiʻetiʻe. E faigofie le pito i luma, ae o le a tatou le faʻaaogaina i taimi uma: o lona uiga o le ki lea o le suavai o tua. E ui lava e masani ona iloga i le faʻatuatuaina, e le manaʻomia le teena o lenei soʻotaga (tusa lava pe a uma ona faʻapipiʻi le tuʻufua o le vai. Ina ua malosi se mana o le mana o le mana, o le a mafai ona "foaʻi atu" le alatoto e galue ai mai le isi punavai o le vai.

Tele fautuaga talafeagai

  1. A faʻatupuina se polokalama sapalai vai, e mafai ona e mafaufau e uiga i le sili atu auiliili ile lumanaʻi. Tuʻu le fauga faʻamaumauga ma le faʻapipiʻiina o ou manaʻo pe a te mauaina, ona faʻateleina lea o le umi, ona faʻaopopo lea o le faʻalavelaveina o le suavai.
  2. O le faʻavaeina o le eleele ma le puipuiga o le vai 'pepa e tatau ona faʻatino i le auala e sili ona faʻaeteete ai ina ia le afaina ai le faʻatonutonuina o faʻatonutonu a le faʻatekinolosi.
  3. Ma se ciraper po o le eletise, o le faʻaaogaina o isi koneteina e le gata i le faʻafitauli o vaipunaiga, ae o le a faʻatagaina foi ona faʻasaoina ona o le malosi i le po.
  4. E tatau ona faʻailoa mai o le faufauga ma le Fono Faʻapotopotoga Tatou te mautinoa naʻo le mea na mafai ai ona faʻamauina e le PACA Stomplement, ma le aofaʻi o le Places.
  5. A e le o le pamu lea, ma mai seisi faʻamatalaga e fautuaina ai le faʻasaoina o le malosi e tuʻuina mai ai le suavai e tuʻuina mai ai le suavai mai le faʻaputuputuina o le malosi, muamua, - sao.
  6. Ina ia mafai ona tausia le saoasaoa o le vai e faʻaaogaina e le pamu mumusu i le le lava metotia o le vaieli, i le tulaga o le 0.1. "e tatau ona faʻaaogaina le pamu eletise Faatasi ai ma se vaipuna o le vai e faʻapipiʻi pe a tuʻu le pamu mo se faʻaopopoga o le siʻitia o le saoasaoa i le suavai.
  7. O le totoʻa o le oneone i le vai mai le Arteian lelei, sili atu 15mg / l, e le gata i le faʻateleina o paipa, ae o le a mafua ai ona maua ni mea faʻamama o paipa. I le itu faafeagai, e faʻaitiitia le ola o le mea lelei. O le tele o le faʻatapulaʻa o le faʻatapulaʻaina o lenei faʻatulagaina mo le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo maualuga le pamu i le lona tolu, e manaʻomia le faʻailoa o le mafuaʻaga o le afu.

O le Faatonu o Faʻatonutonuina o le kamupani "Akvater Marevis", "Fina Pa", "Aninay", "Nettekship" ma le sui o le tofi o otaota mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili