Le masani-tulaga manatu i le tapulaa

Anonim

E tolu filifiliga mo le toe fausia o se lua-potu potu o le potu e lua ma le atoa nofoaga o le 53.4 m2 i le fale o le Ta-30 faasologa.

Le masani-tulaga manatu i le tapulaa 14494_1

Le-masani manatu i le tapulaa DV
Masalo, o lenei ituaiga potu malolo e talafeagai mo le faʻauiga "faʻamalieina i le itiiti ifo"
Le-masani manatu i le tapulaa DV
O le avanoa o le potu malolo o le amataga lea o le latalata latalata i le sipaniolo
Le-masani manatu i le tapulaa DV
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Ua maeʻa ona tufatufaina ni vaega a le P-30 i le vasega, ma o le Fuafuaga o fale mautotogi na tuʻuina atu ia i latou o loʻo maua foʻi i isi masani nofoaga. O le asō o le a matou faʻailoa atu oe i ni mea e le masani ai filifiliga mo le toe fausiaina o tulaga "faʻaluaina".

Fale o le fale nofo ai

Vaega 12-14-Faleoloa fale o le P-30 - "tuʻu faʻatonu" o le tusiata o le 60-70s. E faigofie ona fenumiaʻi ma le fausiaina o le 1605/12 faasologa, faʻapena foi ma nei fale ma loggis i le auala. O le fale e aofia ai vaega i le iuga ma eseʻese vaega ma isi vaega mo le faʻatulagaina o fale mautotogi. O puipui i fafo e faia i le 340mm mafiafia laupapa; Totonu o puipui i totonu ma tuʻufua - faʻamalosia sima, mafiafia 140 ma le 180 mm; Vaega - 80 mm. Taʻitasi ulufale e faʻaoʻo atu ai ma lua pasese envators, lapisi lapisi. Vavae ese faletaele. Lua-potu potu potu o le lua ituaiga e le iloga i le atoa o le vaega ma le tele o potu ma umukuka. Tautupuao ua saunia mo le Melezanine. E masani ona faʻaoʻo poloka poloka o loʻo faʻaoʻo i le umukuka ma i le faleuila.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Le-masani manatu i le tapulaa DV

Le-masani manatu i le tapulaa DV
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Malosiaga o le Poloketi:

  • o le siʻitaga i le tumama o loʻo i le aluga o le alavai;
  • faasee le faasee;
  • fausiaina o se fanau ma tofi a le fanau;
  • aoga le faaaogaina o avanoa.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le manaʻoga mo le faatagaga e fausia ai se avanoa i le fanauina o puipui;
  • Le lava o se potu malolo malolo;
  • Ua leai se kapeneta i le kapepela.
  • Faʻaititia le nofoaga e nofo ai.

O le tusitala o le poloketi Olga Kondratovava e toe faaola mai le fale mautotogi ina ia mafai ona toʻamalie ma se aiga talavou. E taua le mafai ai e soʻo se aiga o lou aiga ona litaea ma faʻafaigaluegaina ia latou mataupu: Aua o le e ona o loʻo i ai se tamaʻi ofisa, mo lona faletua i luga o le Spelework), o se nofoaga mo Spellerwork.

O le vaega o le 140mm mafiafia i le va o le potu ma o le auala ua soloia. O le tamaititi ma le lakapi a tamaiti e faʻavasega i luga o le iʻuga. O le latalata i le faitotoa ulufale e mafai ona mafaufauina e le alatele-faletusi. Ona o le auala vaapiapi, o le nofoaga o le faleuila ma le faletaele faateleina.

I le puipui puipui o loʻo fuafuaina e faia se tatalaina fou (le sili atu nai lo le 1200mm lautele) agaʻi atu i le umukuka. O le potumoe ua faʻaauʻuina atu i se tamaʻi potu, ae matua talisapaiaina potu lelei ma pa piilima faitotoʻa (lea e faʻatagaina ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le unred starwartar.

Tamaiti a tamaiti e laititi. O le nichh i le vaega fou e fesoasoani e faʻasaʻoloto le avanoa mo taʻaloga, e faigofie ona faʻagaioi le moega. O sea mea e fai ai o loʻo faʻateleina ai le faʻaaogaina i totonu o tamaʻi fale mautotogi. O le potu mamanu o loʻo filifilia i fafo: Pa puipui o loʻo fesoasoani ia faʻateleina le siʻitia o le avanoa. O le tulimanu o le tulimanu o loʻo faʻatumuina i le vasega pepe. Faafeagai le potu o le tamaititi, i le Mautuuma, o loʻo faʻamalieina ai se tamaʻi faletusi. O le podium o se moega pe a manaʻomia ona foʻia mai le vasega pepe.

O le isi paʻu maualalo o loʻo faʻaogaina i se tagata asiasi o le tagata asiasi, e nana ai fesoʻotaʻiga. O le spacious shorrobe ua faʻatuina, faia e le ECOLUX e tusi puʻe ata.

O le ata o le umukuka e ese mai le aotelega o le fale o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O taʻavale o loʻo iai se sipai. O le ea e faʻapipiʻi ai le paʻu ma le maʻa teuteu ma stullized i lalo o le afi mumū. O le galue ai ma le fausaga o le kapoti o le kapeneta ua faʻamalamalamaina e moli tusi. O le Heatset o le Faletalimalo o le Faletalimalo "Rusian Meafale" o loʻo faia i laʻau masani o laʻau. O le tuʻufaʻatasiga o laupapa ma teuteu le maa e iloa ai le tuufaatasiga ata o lenei paie ma le uluaʻi fale.

Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega o totonu
Kapeneta, tamaiti, laei potu Palakalafa 36m2 1.5 54.
Faletaele Mosture-tetee atu 19m2 10 190.
Fola
Hall-Libers, faletaele, umukuka Ceramic tile marazzi (Italia) 28m2 23.5 658.
Kapeneta, Tama, Faletupe, Uafuina O le Tarket Parqut Board (Suetena) 29m2. tolu sefulu 870.
Puipui
Faletaele Ceramic tile marazzi. 26,6m2. 22. 585,2
Umukuka Faasaofia o le Stored Stone Kamrock (Lusia) 8m2 33. 264.
Malologa Suavai o le vai. 47 L. lima 235.
Taua
Hall-Libernies, umukuka, potumoe, tamaiti faletusi O le pov-Emiliona vali (3slow) 45m2. 2.5 112.5
Potumoe O le taofia o le taualuga o le sima 12m2. 1.5 sefulu ma le valu
Faletaele Taofia le taualuga o glc 6,3m2 10 63.
Faamalama
Logisia Palasitika tioata faamalama 5m2 180. 900.
Faitotoa
Hall-Libers Ulufale o le uamea p5, leoleo (Rusia) 1 PC. 630. 630.
Faletaele, potu moe a tamaiti Laupapa laupapa (Spain) 4 mea. 160. 640.
Kapeneta, chorrobe Glass vaega "Academy o le totonu" (Lusia) 3 PCs. 350. 1050.
Faiva
Faletaele Fufulu alavai, faleuila, taele - - 1200.
Malamalama
Umukuka Chandelier, RubE-Rusia Meafale (Rusia) - - 69.
Le mea atoa Maualalo-voltage Sophytes IKA (Suetena) 40 PCs. 10 400.
Meaafale
Umukuka Umukuka "Rusia meafale", fausia-i meafaigaluega - - 4030.
Laulau, nofoa - - 800.
Hall-Libers Workrobe Coupe Ecolux (Italia-Lusia) 4,48Pog.m. 290. 1300.
Pepe, kapeneta, potumoe, fale puipui Meaafale o meaafale o IKA. - - 2321.
Aofai: 16389,7

Polokalama Sort- $ 1000

Lega a le tusitala- $ 300

Fausiaina ma galuega tausi fale (punavai) - $ 7005

Le-masani manatu i le tapulaa DV
O le ala savali e le gata i le sao o se fesoʻotaʻiga i le va o potu, ae o ia foi e ia umiaina se tamaʻi faletusi. E moni, o le sitepu ma le podium o loo faia mea ofoofogia!
Le-masani manatu i le tapulaa DV
Umukuka. Afi afi togi vaivai siva i luga o meaafale meaafale, na maua ai le filemu ma le mafanafana. I le Interket Atmostere manaia e malolo ai
Le-masani manatu i le tapulaa DV
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Malosiaga o le Poloketi:

  • Aoga zonting, tuʻufaʻatasi ma le faʻasaoloto "tafe" o le tasi avanoa i le isi;
  • maualalo le toe fausiaina;
  • faateleina le vaega o le faletaele;
  • Fausiaina o le tele o le teuina o le teuina faiga;
  • Ergonomic umukuka.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • se lavelavea o itupa, e manaʻomia ai le gaosiga o faʻavae o mataʻupu i se tau masani;
  • Le manaʻomia mo le faatagaga e fausia ai se avanoa i le faʻapipiʻi o le puipui.

O lenei filifiliga e fuafuaina mo se ulugaliʻi faʻaipoipo. Tamaiti e tuputupu ae ma ola eseese. Taitoalua e fiafia e talia malo, lautele taimi. O le mea lea, o autu autu autu o le fuafuaina fausaga fausaga o loʻo fuafuaina ma le palasitika avanoa. Pe a mapu i le ogatotonu o le kapela, o lagona o tagata faʻatau sa taʻalo ai mai le malaga i atunuʻu o sasaʻe. Ia valaauina i matou o le tiago, o loo faaliliuina e uiga i le epoch o aso tuai.

O suiga i suiga e itiiti ai ma taugofie. I luga o le tulaga o le tuai vasega, vavaeeseina e le alatele ma le potu malolo, o le fou, piliki sesega e fausia. O le faletaele e mitiia ai le faletaele ese o le faletaele ma le auala. Saunia foi mo se tatalaina fou agai atu i le umukuka. O le pa o le faletaele e atiaʻe ai le autu o laina lamolemole i le avanoa. O loʻo faʻapipiʻiina e le saʻo o vaega o le vaega o loʻo faʻapipiʻiina poloka (comir tioata, Italia) ma se moli moli manaia. Latou te tuuina atu faaopoopoina se faletaele masani. O le au tusitala o le poloketi e matua gauai atu i le filifiliga o le teuteuina ma mea faitino. O le alofa e tuuina atu i mea masani ai, mea faitino. Faitotoʻa, fola ma meaafale o se tamai kiliki ma se filifiliga o le mumu laupapa, o puipui o le palu paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe mai tajikistan.

O le teuteuga o le fola e amata lona atinae i le auala tele ma sologa lelei atoatoa i le potu malolo. Matamata nofoaga na faataatia ai se mataupu faʻapitoa na faia o le tick-laʻau o loʻo i ai uiga ese o le malosi o le malosi - o le taʻavale ma le sima ma le chramica Bardelli (Italia). O fola ma pa puipui o le umukuka ma le faletaele e laina i le faaputuga o leo mafanafana mai le natura o le mea o mis o milo (Italia). O le potu lalagaina e maua ai le vevela, o le a siitia le fola i le tasi sitepu (0.15m), ia mafai ai ona foia le faʻafitauli i le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga.

I le teuteuina o puipui o potu uma, vagana ai le faletaele, o se mea teuteu e sili ona lelei o le lanu (dourux fefaatauaiga, lotogatasi. I le faʻatusa o pa o le potu malolo, potumoe ma auala alagaina, o se maʻa masani paʻepaʻe ua faʻaaogaina, na fatuina ai se lagona lelei o le va o le vaega anamua.

Sa avea muamua ma faamalama laupapa i soo se mea, vagana ai le umukuka, ua fuafuaina e le sui le le sui. E naʻo latou i le faʻatulagaga ma o loʻo ufiufi i le pulumu pulumu pito i luga (Dourux fefaatauaiga), e faʻatino ai fafie o papa taua. Faitotoa e faia e tusa ai ma tali a le tusitala: Intirt-uamea, ma laupapa mai le maea o le mahogany; Stiby ma faletaele - mai le massaf gek (bana mititi, Indonesia).

I le talosaga a tagata faʻatau ua mamanuina ma faʻatino mai le Mumu Mumu Colgifs Bundiful Convelosincealceatction system mo le potumoe ma le alatele (jati mussa. O meaafale e faia e tagata taʻitoʻatasi (handmade) mai le mati o le selau tausaga o le faʻaaliga o le faʻaaogaina o le xviiv tekonolosi. (Java, USA). Manuia le faʻaaogaina o moli i totonu mai le Bernd Beasse (i le potu malolo ma i le umukuka) ma Belux (i le potumoe ma faletaele).

Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Piliki 140 PC. 0,2 28.
Fola
Ulufale Hall Hall, potu malolo, potu moe, umukuka Tiki Parqut Board Boana Minara (Indonesia) 33m2 70. 2310.
Alatele, potu malolo Ceramic tile apptunti ma IUTA, CODERAMA BARDELLI (Italia) 12,2m2 lima sefulu 610.
Umukuka, faletaele, loggi Ceramic tile rex (Italia) 13.5m2 - 600.
Puipui
Ulufale Hall Hall, potu malolo, potu moe, umukuka Acrylic valiina aafiaga faapitoa, Doupox fefaatauaiga (United Malo) 20 l. 23. 460.
Puipuiga mautu e puipuia ai le emomisi, Dourux fefaatauaiga 10 L. sefulu mal le fa 140.
Ulufale Hall, potu malolo, potumoe potu, faletaele O le maa faaletonu (paʻepaʻe) 26m2. sefulu ma le lima 390.
Umukuka - "apron", faletaele Ceramic tile dom de milan, rex 20.3M2. - 883.8
Taua
Ulufale Hall Hall, potu malolo, potu moe, umukuka Matte Water Matat Vinyl Mat, Dourux fefaatauaiga 12 L. iva 108.
Sanosel Tulo i le taualuga 8.1m2 40. 324.
Faamalama
Le mea atoa Brushwood TopCoot Campat Coating, Doupox fefaatauaiga (United States) 2 L. sefulu ma le lima tolu sefulu
Faitotoa
Ulufale Uamea 1 PC. 900. 900.
Potumoe, faletaele Wooden Magiva Moma Baana Mitra 2 pcs. 900. 1800.
Glass poloka
Le mea atoa Glass poloka CIGIR CHELD (Italia) 20 PC. 40. 800.
Faiva
Sanosel Taele squadra, hesch (Siamani) 1 PC. 1465. 1465.
Faleuila, bodit, goto- viirmonybosh (Siamani) 3 PCs. - 2170.
Malamalama
Vaega LaMa fafo The Gol Java (USA) - - 540.
Ulufale Hall, potu malolo, umukuka, potumoe Taliga o lamepa 6 PCs. - 2782.
Sanosel Wall Light Aura, B. Lura 1 PC. 476. 476.
Meaafale
Fale moe, potumoe Teuina o le System Jati Mulya Meafale (Indonesia) - - 2890.
Potumoe Ulutala le matuajava - - 4900.
Potu malolo Sofa 2 pcs. 1400. 2800.
Uaina le Kapeneta, Tafola Taamilosaga 2 pcs. - 2030.
Umukuka Umukuka nolte kuchen (Siamani) - - 8032.
Faga o le 'ai 1 PC. 400. 400.
Kalae Amajava. - - 2018.
Aofai: 34493.

Project vaega- $ 1620

Le pule a le tusitala- $ 500

Fausiaina ma faʻapipiʻi galuega (faʻamatalaga mea) - $ 13500

Le-masani manatu i le tapulaa DV
Potu malolo. O le pa o le maa faʻapipiʻi e fausia ai se siosiomaga o se medrival maota
Le-masani manatu i le tapulaa DV
O loʻo suia le faʻavae o le faʻamalama i le umukuka
Le-masani manatu i le tapulaa DV
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Malosiaga o le Poloketi:

  • faaopopoina le faletaele i le aluga o le alavai;
  • o foliga o ni potu aoga e lua;
  • Fausia se potu laʻei i le potumoe.

Vaivaiga Uo:

  • Le manaʻomia mo le faatagaga e fausia ai se avanoa i le faʻapipiʻi o le puipui.

O le fale mautotogi e tuuina atu i le Aualofa. E tofo lelei lona toʻalua ma lona toʻalua, o lea na tatau ona suʻe ai le fofo a le au tusitala. O le taumatematega e faʻaaogaina malosi le lanu, moli ma faʻamaumauina mea. O le autu o lenei fale mautotogi e mafai ona taʻua o se ala savali. E faʻaaogaina le lanu e tasi e tutusa i totonu o isi potu, ae susulu malamalama. O le puipui o le alatele o le alatele o le tele o ata: o loʻo i ai ni faaputuga paʻu paʻu mo fugalaʻau, kulama, atavali i totonu. O le integger fale mautotogi o le "aua le faʻatauvaʻa" meaafale, o le mea tonu lava o le lanu ua valaauina e lipoti mai se foliga vaaia.

A maeʻa ona faʻaletonuina vaega tuai, na fausia e le au tusitala o le poloketi i le ala fou i le alatele, mai le taʻimimita. Na faia ni naifi ma tua. O le uluaʻi ulufale atu i le umukuka ua tuʻu, o lea e i ai le avanoa e faʻatanaʻia ai le faletaele. E taula mai le tatalaina i le pa i le va o le potu malolo ma le umukuka, ma o avanoa nei e tuufaatasi. Faleuila ma faletaele o loʻo suia i nofoaga, lea e sili atu le talafeagai. O le faapaologa ua faʻaoʻo ma faʻaoʻo atu i se faʻaluaina faʻalua sifini, ae e le o ma le avanoa i le avanoa.

I totonu o le potu malolo, potu moe ma le potu e faʻaaoga le tu masani masani o Blancueb (Siamani), i le isi vaega o le Italia Crona. I totonu o le umukuka, o se fola mafanafana o le fola o loʻo tuʻuina i faletaele ma se auala. O le faʻamaeʻaina o puipui o le potu malolo faʻaaogaina vali ata o Tikkurula. O le pito i tua o le sofa, na faia ai se paʻu papaʻe, na e avatua le pauna manaia. O fale puipui o le a pipii i lalo o le vali. O le fale mautotogi ua faʻaaogaina le triad o paolo: beige, lemu lanumeamata ma lilac.

O le faʻafefeteina e faʻaititia maualalo, ae o le malamalama mama ua faʻamalamalamaina. O faʻamalama tolopoina e faʻaseʻe i totonu o le potumoe, ma i totonu o le potumoe-faʻata, ma se moli uila o le HCL o loʻo i le faleʻoloa, ma i le faletaele (paepae o le faletaele). Vcridoore o se isi fofo. O le taualuga o lenei o le lua-tulaga, o le pito i luga o le vaalele e faia i foliga o se fetu fetu.

E le i ai lava le mea na mafai ai ona suia faamalama, ua lava le tauaveina, ma le tiga, ona vali lea. Mo le mo faitotoʻa, e sili le faʻaaogaina o latou ma mea fou.

O se ofu sipai i totonu o le faʻata i faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻi i le alatele (mo le faʻaaliga vaʻaia i totonu o le potu). E manaia le sasaina o le pa i le va o le umukuka ma le potu malolo. E i ai le tamai faamalama ua mafai ai e faatulaga se vaega e tasi. O le laulau 'ai e faia e tusa ma le ata o tusitala o le tusitala o le poloketi. O meaafale ua ofoina atu i le tele o tagata gaosi Rusia.

Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Piliki 520 PCs. 0,2 104.
Ala karitoti GLK, Tigi-Knauf (Lusia) 9 laupepa valu 72.
Fola
Potu potu, potumoe potu moe, fai ofu Blanco Bel Laminate (Siamani) 32m2. 11.5. 368.
Hall, umukuka, faletaele, loggi Ceramic tile Marcocorona (Italia) 25m2. sefulu ma le iva 475.
Puipui
Potu malolo, ulufale i le potu, potumoe, umukuka, faleuila Tikkurla vali (Finelani) 15 L. 8,2 123.
Potumoe Erfurt tusitusiga pepa puipui (Siamani) 3 taavale sefulu ma le valu 54.
Umukuka PERODA CHRAMIC PILE (Italia) 7.5m2 lua sefulu 150.
Faletaele Ceramic tile dead (Italia) 11,4M2. Aua. 273.6
Taua
Potu potu, ala carridor Faʻamalolo atu le taualuga mai le GLK, Tiga-Knauf (Lusia) 15m2. valu 120.
Umukuka, faleuila, loggi Vali ren -nti assa, tukkurula 5 L. 8,2 41.
Potumoe, faletaele Feteʻenaʻiga o le milo barris (Farani) 16m2. 37. 592.
Faitotoa
Le mea atoa Laupapa 5 fasi. - 1350.
Vaega Uamea 1 PC. 650. 650.
Faiva
Faletaele Taele, hardbasan, chorrobe ma faʻata, faʻafefiloi seti - - 990.
Malolo Faleuila ipu, hardbasin, bideat- kaperagram (Siamani) - - 653.
Mea e mafai ai e EMCO (Siamani) - - 215.7
Malamalama
Potu malolo Taavale moli (Italia) 2 pcs. 511. 1022.
Potumoe Limsulcent moli 48 PCs. 8,4. 403,2
Alatele, faletaele, chorrobe Point ma halosen moli, sconce - - 216.
Fausia-i le Marbel (Siamani) 1 PC. 54. 54.
Umukuka Osmram lamepa (Siamani) 1 PC. 321. 321.
Meaafale
Potu malolo Sofa "Asm" (k. Saxaterburg) 1 PC. 900. 900.
Malie ma kapeneta meafale seti - - 1700.
Catelan laulau (Italia) 1 PC. 310. 310.
Potumoe Moega "Drema" (Lusia) - - 1650.
Umukuka Edel umukuka (Rusia) - - 2000.
Anamua, Workrobe Wortrobe Coupe Mobileform (Siamani) - - 2360.
Aofai: 17167.5

Poloketi vaega- $ 880

Lega a le tusitala- $ 300

Fausiaina ma Tausiga Galuega (Stake Mea) - $ 9360

Le-masani manatu i le tapulaa DV
O le taimi o le ala savali o le pa masani masani. Atheaper lona mata e foliga mai e masani ona tupu: muamua sologa lelei, ona muta ai lea ma se lavelave geometric tufuga
Le-masani manatu i le tapulaa DV
Potumoe
Le-masani manatu i le tapulaa DV
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Malosiaga o le Poloketi:

  • Taugofie le toe fausia;
  • Manino zoning o avanoa;
  • O faleʻaʻo potumoe potumoe, potu malolo, umuseka;
  • fale faataavalevale.

Vaivaiga Uo:

  • Le manaʻomia mo le faatagaga e fausia ai se avanoa i le faʻapipiʻi o le puipui.

O le fale mautotogi ua fuafuaina mo matutua matutua e talisapaia le faigofie, faigofie, faaeeina solo ma masani ona fetaui tamai auala faauo. O le valu o le faigofie o le fofo ua taoto i lalo o le laina lamolemole, lea e noatia i le tele o mea taua o le totonu. O le mea lea na fausia ai le aafiaga o se tasi avanoa e tasi, mai le ala savali i le potu malolo ma le umukuka.

O le fale mautotogi e manino ai le aoga matagofie: O le umukuka, o le potu moe, o se potu malolo, o se potu faʻatasi ai ma le umukuka. E le gata i lea, o le tusitala na filifili e tuua le umukuka ma faletaele e alu ese ai i nofoaga sa muamua, e fetaui ma manatu ma felelei o le ola o 'au.

O le mafaufau loloto o fale o le potu na liua i le potu malolo. E fesoʻotaʻi ma le umukuka, o loʻo faia le tatalaina i le fanauina o le ufiufi. O le isi mea e le o iai i le fale e tasi na faia mo le teuina o faiga. I le fuafuaga, o le manino lea o lenei galuega "Islet", o loʻo ufiufi i luga o le sima i luga o le uʻamea (faia se tele o galuega, o le fale o le Kamupani), o le Kamupani lea), mai o le itu o le umukuka, o se tamai fale e tolu-fale faʻatau, ma a o le itu a le potu malolo ma le faletusi o loʻo i lalo o le TV.

I le fale nofomau ma le alatanu e faʻaaoga ai le komiti a le kamupani o le kamupani (Suetena) i le tuʻufaʻatasia ma linoleum. O lenei mea e faʻamamafa ai le lagona o se tasi avanoa. O le foloa o le umukuka ma le carridor na laina i totonu o le ceramoc fales mai le cervino (Italia). Napanese i luga o puipui ma semi-tile caesar (Italia).

O le taele muamua ua suia e Hydromassage (Prima Model mai le Fomai Jet). E le mafai ona fesiitai. Fanua o nofoaga e masani ona faʻaaoga mea ma se matte luga. O puipui i totonu o le potu malolo ma le potumoe o loʻo ufiufi i Beige vali le pa puipui (Suetena).

I le fale mautotogi atoa, e aofia ai le Loggin, o loʻo suia pupuni i mea fou, mai le PVC ("Windows). Nai lo le uluaʻi faitotoʻa, lelei (Italia) oloa o loʻo ofoina atu i le Steel-lanu o loʻo iai le Colombo (Italia). Mo le potu malolo, e talafeagai tele mo se tamaʻi laʻititi maualuga - e talafeagai mo malo uma e totoe e faʻaalu le po ma mo aso malolo. O meaafale i totonu o le fale mautotogi e laititi, ae e i ai uma mea e te manaʻomia.

O le malamalama o le potumoe o loʻo faia e faʻaaoga ai moli moli, o le faʻatonutonu e mafai ona fetuʻunaʻi. O le uluai segaby chandelier o skul ua tautau. O le vaega o totoe o nofoaga o loʻo faʻamalamalamaina e mea taua.

Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu malolo, potumoe, auala O le Tarket Parqut Board (Suetena) 32.4m2. 41. 1328,4
Linosum mobo (Suetena) 3,2m2 23. 73.6
Carridor, umukuka Cermic Tile Cervino (Italia) 11m2. Aua. 264.
Faletaele, faleuila Ceramic tile caesar (Italia) 5m2 Aua. 120.
Puipui
Faletaele, faleuila Ceramic tile marazzi (Italia) 27.6m2. sefulu ma le valu 496.8.
Malologa Mamago palu "tuai" (Finelani) 380 kg 11,1 4218.
Becker vai o le lanu sifi (Suetena) 27 L. fa 108.
Taua
Le mea atoa Mamago palu "tuai" 400 kg sefulu ma le tasi 4400.
Becker vai o le lanu sifi (Suetena) 15 L. fa 60.
Faamalama
Le mea atoa PVC, "Windows i le pito i luga" (Lusia) - - 1230.
Faitotoa
Ulufale Master-Lock (Isaraelu) 1 PC. 695. 695.
Potumoe, potu malolo, faletaele, faleuila Wooden (nofoaga faalenatura) 5 fasi. - 1525.
Faiva
Faletaele, faleuila Fundbusin, Toletz- IDo (Finelani) - - 960.
Tafani Prima Prcar Jet (Italia) 1 PC. 1720. 1720.
Fefiloi, agaga - - 215.
Malamalama
Gaices Hall, Kitchen, potu malolo, faletaele, faleuila Malamalama 15 PCs. 4,2 63.
Potumoe Lamepa ma se togafiti 7 PCs. iva 63.
Umukuka Chandelier Perl, Dasar (Italia) 1 PC. 80. 80.
Potu malolo Chandelier skool (Farani) 1 PC. 986. 986.
Meaafale
Potumoe Faavae30 Pa, Santacross (Italia) - - 2150.
Garnitte "Nicole", "Mekran" (Lusia) - - 2030.
Potu malolo Stanley shelves (United Kingdo) 10 fasi. tolu sefulu 300.
Sofa 1 PC. 1120. 1120.
Umukuka Umukuka ma fausia-i mea elt meafaigaluega (Lusia) 4.5pog.m. 690. 3105.
Laulau, nofoa (jeet (Italia) - - 520.
Aofai: 27830.8.

Galuega Vaega- $ 985

O le Ofisa o le Supervise- $ 603

Fausiaina ma le Fono Aoao Galue (Peace Mea) - $ 6500

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le masani-tulaga manatu i le tapulaa 14494_16

Designer: Olga Kondratova

Tusiata: Julia Delgopolov

Tagata mamanu: Blaz erstiech

Architect: IriNo Goltit

Tusiata: ekaterina chebotarev

Tusiata: Peter Vinogradov

Matamata i luga

Faitau atili