Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga

Anonim

Faapateleina, ae o le fale sili ona lelei i luga o pateni sili. Eria - 100 m2 luga o le fogafale fola. Totonu i le romanesque style.

Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga 14506_1

Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
I fafo, o se tamai fale mai le totonu e foliga lautele. O lenei mea e tupu ona o le potu malolo o le muamua fola
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
I le ata lanu o le potu malolo e faʻatautaia mumu (meaafale, aluga, venetian kapeta) ma "lanu uliuli" (fola)
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
O fasi fasi maa o le maʻa i totonu o le potu malolo ua filifilia saʻo ma le faʻaeteete. O le leo lanu enaena e le atagia mai ai le mafaufau, ae le faʻatagaina oe e tuʻu oe e ese le tulaga ese o le vaega o totonu o totonu e le iloa
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
O le potu malolo, e leai se aoga, e leai se mea o le superfinous, ma o le mea lea e iai le lagona o le avanoa.
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
Ona o le maualuga, i le pa atoa, o le tioata faitotoʻa o se tamaʻi potu 'ai. Sa lololo atoa le la
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
Black ma White Chandelier i luga o le pogisa o le tele o le pito i luga o le atigi fagu pei o le lala o le magnoliam ma taufetuli polokaina fugalaau
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
O le tulimanu o faʻatalatalanoaga e le naʻo le maitauina o le potu umukuka, ae faʻatagaina foi le faʻaaogaina o meaafale o nofoaga eseese, e foliga le masani ai ma le matagofie
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
I se fale moe i totonu o le potu moe, uliuli uʻamea, o loʻo tu ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe foliga
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
O le mafanafana o leo o le Draperies Draperies ma Wooden luga e tetee i le monochroming uiga o meaafale. Auiliiliga uma o le talanoa i totonu e uiga i le fiafia o le e ona le potu ma taʻaloga ma taʻaloga komepiuta
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
O le faletaele a le talavou e ese mai isi potu tutusa potu sili atu le ogaoga ma geomotry. I le faʻatusatusaina ma se potu e mumu ai mumu ma moli lanu, e faʻavae i le sili atu o le lanumoana lanumoana
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
Faʻatulagaina o le Hydromassage taʻele i luga o le fogafale lona lua ua faʻamamafaina e se faʻamalama tele. O se Nich Niche tumu i le malamalama poʻo fetu ma le vai e pei o se avanoa capsule, o loʻo tauaveina le avanoa
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
I luga o le vaapiapi o le mato o le master potu manaia e miti o se ipu kofe pe faitau ai nisi o tala faapelepele
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
Fuafuaga o le fola
Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
Fuafua o le fogafale lona lua

Ua suia taimi. Sei o tatou faamoemoe, le le fiafia. Lenei ua faigata tele le mafaufauina i le tele o tausaga talu na, na i ai lava le isi mea, sili ona faigata tapulaʻa, fuʻa ma foliga o se atunuʻu. Ma o fale i le lagona atoa o le upu o le malamalama e sili atu le masani ai "mo le taumafanafana taimi ua le mafai. Mo tagata uma, ma le tuusaunoa o le Normeclatunt Works Works ma Masani Fuaitau o Faasaienisi ma Ata, sa i ai se masani: O se fausaga o le tele o le 66m i le sili atu o le 66m i luga o le tele o le 66m i luga o le tele o asa!

Ua matou i ai i Finnish

Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
I totonu o siliva maualuluga, e foliga tutusa ma le paʻepaʻe fale ma le le masani ai i se fale fausiaina na amata i Lusia i Rusia i le 92-93 tausaga. I le itulagi o Moscow Rowards, ma le tele o alii ma aliʻi tele na faia o laupapa ma piliki na amata ona tutupu. Tele o latou e leʻi maeʻa ma o lenei aso na latou fefefe ai ma o latou gūtu o le faʻatoʻilaloina i totonu o fatu o macovates.

Fale mai le maa e foliga e sili atu le talitonuina ma sili atu le tumau. Ae i totonu o le tele o latou tagata e fiafia i fale laupapa. O le vaomatua o le vaomatua sa sili ona lauiloa i na tausaga. E tele mafuaaga mo lenei. Muamua, tau maualalo. Lona lua, o le auvae i matu na mafai ona maua lava le manaʻoga faʻapitoa. Lona tolu, sa faamoemoeina se matua aoga tele: teuteu ma le talitonuina, daymaker, pa Fausia i le toeaina: tuu se fale ogalaau ma avatu ia te ia le tausaga mo le solomuli. Toeitiiti lava e leai se tasi na faamalosia i le faiga faamaoniaina o le laau, tusa lava i le 12 masina, sa lava le taimi, o tagata faatau, i le taimi lea na tupu ai i mea. Na lavea le ogalaau, o loo taoto i le tafe o le ea i se auala e le o se mea mai i le fale, ae o le taapapa viki.

I mataupu faavae, e leai se mea leaga e afaina ai o logk e pogisa ma ufiufi i togafiti, leai. Rusia House mafai ona tu i lenei ituaiga o le seneturi, taufaafefe na o le vaai atu ia te ia. Ae i mea uma, o le avanoa ia lava, e sili ona taua i ai, o manaʻoga o faʻalapotopotoga lea na suia faʻafuaseʻi. Na manao IVSEV e ola i fale matagofie ma le lelei.

Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
O le paʻepaʻe puipui o le potu malolo ma se tele uila siclace o loʻo taofia ai le atunuʻu o le vaega o Finelani ma Lusia, o loʻo teteʻe atu i le taimi lava e tasi, o le spills Rusia . Ae i luga o le isi itu, tapuni i fa galuega mea: o le lava lea lava le pala ma pine. Toleniga e sili atu ai le tele o tausaga i nisi tausaga i nisi tausaga i nisi, o le "sili ona malamalama", o se vaega o matou tagatanuu na matua sili lava. E aunoa ma le tutusa o foliga o le fausaga tusiata, e tusa ai ma manatu lautele, faʻamoemoe mai tusi o talaaga ma turisi ia e ossonanist Runsian Coricer o Visara o loʻo fausia ai fale faʻasao. O lea, o foliga mai i le Kamupani na pito i luga o le fale na sili ona maualuga na fausia ai le Kamupani pito i luga ole Finelani ua taʻutaʻua ma e masani. O le kamupani e le i faʻalagolago i faʻataʻitaʻiga o faʻasalalauga o faʻasalalauga, ae mo iloiloga lelei ma fautuaga a tagata na faʻaaogaina ana auaunaga.

O lea ua faia e le Kamupani galuega poloketi i tagata faigaluega atoa ma sui ogatotonu. Le lelei o tautua e masani ona maualuga. Na o mea filifilia ua faaaogaina. O nai tausaga ua mavae, na faatau ai le vaomatua mai ia matou, ae o le manaʻoga mo le ecolgical manaoga mo le tausaga ua faʻamalosia ai le kamupani e teteʻe atu i fafo mai Rusia. O lenei Rantashi sapalai sapalai o fale na aoina mai Finnish Firls ma paina.

EKOREX i gaioiga

Mafaufau i le tuai o spengan, e mafai e se tasi ona fai mai: "O mea agavaa - ma le lelei tekinolosi." O le saoasaoa o le umi o oloa o loʻo i ai se gaioiga na fanau mai i se tulaga ese tekonolosi ekorex. E le gata i le puipuia o le fale mai le aafiaga o mea ese mai fafo, ae ono mafai foi ona faʻataʻitaʻia le tele o faʻamaumauga o faʻamaumauga. O fofo fou o le maualuga-maualuga maualuga, tupuaga, fanafanua, ua faʻatagaina ai e le komipiuta le ata e faia fale faʻaleaganuʻu mai le maʻa, tioata ma tele isi mea.

O le EKOREX na fanau mai o se faʻaiuga o le rex-o loʻo fuafuaina mamanuina mamanuina e rantagami i le tuai o 70s, ma se fulufulu (fiber) e faʻaaogaina i le 30s. EKOREX aofia ai se pa, o le amoina o le itu tino (Ekovilla i lalo ma ogalaau laupapa. O le palasitika o le palapala e le faʻaaogaina ma, e ala i le lelei aga masani o fale fale, naʻo pulupulu fafie mai le pa.

Puʻupuʻu e uiga i Ekorex tekonolosi i gaioiga. O le puipui pito i fafo o loʻo faia i le filifilia ma le faʻaeteete se paniniva ma sina laʻititi o le utu, lea mai le tausaga i le tausaga e tu i luga ma le vevela ma le vevela. Ua sasaaina le automoli i luga o le 'olo, e iai le faavaa o le faʻavaʻa o mea. E faʻatumuina i le ekovilla-masani o le okeni o le fiber e ala i se ekovIlla-natura o le fiva, e aofia ai le 80% o le 80% mai le le-mauoa BHHR tulafono e tautua e pei o le puipuiga mai sasa, masani i lona ulu. O le itu i totonu o le pa (tele240mm) o loʻo teuteu i le laupapa laupapa poʻo le mea e ufiufi ai le pepa puipui pe vali.

O le puipui o le EKao o EKOREX Malosiaga Lagolagoina Maualuga Herrmal Creved ma mafai ai ona faʻatumauina le tulaga o le ea vailaʻau fetuutuunai i tulaga masani. Lea la o le tekonolosi o konite e mafai ona faʻaigoaina moni "manava."

O tulimanu pito i fafo o le Oti ma ogalaau o loʻo faia mai se pa puipui palu, e le o faʻaalia i le suiga. O le faʻaaogaina o se faʻavaʻa faʻatulagaina faʻavaʻa o loʻo tuʻuina ai le malosi maualuga ma le mautu o le fausaga, o lea pe a fuafuaina faitotoʻa faitotoʻa ma faʻamalama, e leai se mea e fai ai se faʻasoa o mea mo le faʻamalosia. O nana natia o le eletise eletise ma paipa e faia foi e aunoa ma faigata. O le tekonolosi e mafai ai ona e faigofie ona faʻaaoga le ie ma puipui mo totonu totonu, o le a le mea e te vaʻaia, o le a faigofie ona e feiloaʻi i fale laupapa. O le amio lelei o le fausiaina e mafai ona tuʻuina atu ma ituaiga eseese o ipu fesoʻotaʻi ma fola.

O FINNS e matua faʻaaloalo tele i le siosiomaga. O le mea lea, i le fale fausiaina, oe le feiloaʻi i lapisi paʻepaʻe, o le aʻa o laʻau ma laʻau ua puipuia e ato faʻapitoa ma ata tifaga. Ma ina ua uma ona faavae le faavae i le fausiaina o puipui. Ua uma ona manuia le fesoasoani a le kamupani, e le sili atu i le 12% le le fiafia. I le potu atoa o fale, puipui o fola, faʻamalosia aiga ma puipui, esc. - e manaʻomia le tausia o se malologa faifaipea pe a maeʻa I le aumaia o le fale "faʻavae", faigata e inisinia, faʻamago faifai pea, o lona faʻamago, atonu, o le mea autu lea e faia ai le fale "faʻapipiʻi". Mo mea uma, e le mafai ona e popole pe a pasi tagata taufaasese ma gofie gofie mo pisinisi, ma a manaʻomia, ma ua ave tagata faigaluega uma.

Italia ma Finins: Tandem manatu ma incriations

Tagata e faaaogāina tagata e toʻatolu, mo ni mafuaʻaga, i taimi uma, i taimi uma i Italia. Ae peitai, o le lumanaʻi hostess i le fale na i totonu o le romanesque stylist. O le 'afa o le au popoto na tuʻuina atu se tagata avanoa e fai ai mea uma i latou mea uma e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o tupe ma mafaufauga. O le tagata mamanuina o loo potopoto le aiga i Italia, na fautuaina ai le poloketi "filifili" - malamalama, tatala, matala, tatala ese mai o le tau o le afi o le militeli. O le tusitala o le totonu ma le teuteuina o le fale na atiae e le tusitala.

Mo Wenny Iunaite, o fale laupapa e seasea, ma mo matou, e mafai ona e fai mai ou te iloa lelei. Ma, na fono le Italia ma Fini. O le iʻuga na fanau mai i se fale, i fafo atu o le fanua o le Fua o Fualaʻau, ae o loʻo manatu i le Sparling Italia Air oloa.

Leai se mea

O le lelei tele o le sosaiete o le Rannish Land Architective o le faigofie sili ona faigofie ma le le masani ai i le tauagafau. Ae o se tulaga sese lenei. Faigofie ma le agavaʻa o loʻo faʻamamafaina le faʻamaumauga o le fausiaina, e aunoa ma le fatuina o se lagona o le fale Sporm, liusuavai ma muamua ave o le la.

O le fale e laiti, na o le 100m2 i le potu. I se tasi fale, "monster" foliga foliga laiti. O tuaoi e talimalo: "I luga o le pa, e mafai ona e vaʻai i le tasi fale lanumeamata - O a mai oe iinei i tagata uma iinei?" Faafetaui. Ichen lelei.

Faʻafetai i le ata atofaina, o le muamua fola laupapa foliga maualuga ma lautele, ae tumau pea le paie. O pa i totonu o fale e faia e tuueseeseina e le ufiufi, ona sosoo ai lea ma le lacquader. O le isi filifiliga o le nofoaga lelei o le plasters, ona taʻu mai lea o le tagata faʻatau. I le tulaga, na faaaoga ai lea o le uluai talivave i le lanu o le ufiufi (tufuga ua latou fai igoa "marometa Nebula"). Vali, Pale Matte, ae manino, na sefeina atoa le tino o le ata filifilia. O se ata matagofie o loʻo faia: fafie fafie e pei o le opeopea toetoe lava a luga o le laufanua manino. O le a le afi poʻo le afu, e mafai ona latou faʻafiafiaina e le uati.

Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
O se mea tuai, uliuli laupapa tusi kesi vavae ese mai le potu malolo o le potu, fausiaina se lagona o le autonomy, ae le o mauaina foi i le tele o aoga. O le tele o le paie, ona o le, atonu o le afi mumu o le kiona-paʻepaʻe, toetoe lava i le puipui atoa, o le potu malolo foliga foliga. O le tofo e leʻi toʻilalo le Hostess: E leai ni meaafale tele, o le a faʻapopoleina ai le avanoa. Alofa mama ma lima o manu i le malulu aluga, o le moli moli kofe, sili ona taugata, ae matua mamanuina togafiti. O se kapeta mumu i luga o se pouliuli o laʻau faamamafaina ai le mauoa, ae aua le faʻapipiʻi le potu. Vugond-off-ful sone ma se ato tusitusi tusitusi ma le nofoa e tasi. O se tamai potu laupapa o le Italia galuega e teuteuina i le Patyant Statutte ma Fists. O le faafeagai puipui o le potu tele ua faʻapipiʻi i se maa malamalama e le foliga malulu, faʻafetai i le malu o le afi o le afi mai le magalafu. O le ata autu o lenei puipui o le a avea ma ata (o ona tagata ma le faʻaeteete ma le faʻaeteetetali ma le faʻaeteete mo se taimi umi lava), ma e oʻo i le taimi saʻo, o le avanoa loloto lava, o le mea e sili ona faʻamatalaina. I le aotelega, e leai ni mea e ono pe o mea e le talafeagai ai ni mea. O mea uma e filifilia i le alofa faapea ma se suiga o se lagona e totoe o le lotoleaga.

I le pito i lalo o loʻo i ai se tamaʻi pepe, ae manaia tele le umukuka o se paʻepaʻe laʻau ma le tele o le tele o ituaiga o mea e manaʻomia e le vevela o le kuka. O le lanu o meaafale o loʻo faʻaliliina ma le fiafia i le mumu ma le tele, i lalo o le laʻau tuai, nonoa o le fola.

O le fogafale muamua faletaele e taofia i le Country Style. O loʻo ia maitauina ni ie matala fili, o se matua ofoofogia atoa tu i lalo o le magoto ma isi vaega o uamea fiafia. E sili le fiafia ma le itiiti i le komisi foliga foliga "seasea" Tank Wircloset.

Filifili i lalo o le taualuga o le taualuga
O meaafale a le au pele i le potumoe o le Hostes e matagofie, anoa, na le maua ai se lagona o le taugata. O le curved i le ituaiga o le pu o le utu o tua o moega e le o fesoʻotaʻi ma le Tenfic Prelosophy o le aiga o le potu o le potu o le fale laupapa o loo agai i le fola laupapa i luga o le fola laupapa i luga o le fola laupapa. Potu uma foliga foliga aulelei tele, filemu. Ia maeʻa le talavou, e leai se mea e leai se totogi, aemaise lava pe a e mafaufau e sui uma komipiuta i le tupulaga talavou. Ua tumu le potumoe i le tele o le tele o le tele o mea taua mai i le lalolagi atoa. Na alu o ia i le faapaologa, o loo iai e le mafai ona tosina mai ai mata popole.

Lumeinares ma Chandeliers mo potu uma, pe o se potu malolo, o le potumoe poʻo le umukuka poʻo le umukuka, na filifilia ma le tele o le tofo ma foaʻi tele. I le ala, lafoaia. O le tasi o atua faʻapitoa o tagata na ona o le faʻatulagaina lea o le matala matala. Aemaise mo lenei mea i Italia, virimago poptemin Consulassing cups ma tapuni, lea na aumaia ai ia faamanuiaga o le lotogatasi o le tamaoaiga. E ui lava o le mimiti o le uamea, nonoa i luga o puipui o le apamemea ma apamemea fuainumera o tagata ma manu, o le talatutu o le lutia i tua atu.

Fale- pei o tagata. E tapulaa ai, le fiafia ma le naunautai, po o le pose, e ono avea ma tagata matautia. O le galugalu i Fronish Fkalaru e ola fiafia, aulelei, atamai, maua ai le tofo poto. O tusi latou te o mai ma se loto matala, aua o le ae feiloai foi iinei.

Faitau atili