I le malamalamaga - '' Khrushchevka ''

Anonim

O filifiliga e tolu mo le toe fausia o le tolu-potu potu e tolu ma le atoa o le 56.67 m2 i le fale piliki lima o le faasologa 1-511.

I le malamalamaga - '' Khrushchevka '' 14522_1

I le malamalama - Khrushchevka
Fanau O se mea e le masani ai e pei o se faamalama i le lagi
I le malamalama - Khrushchevka
E leai se mea o le a tuua ai e lenei potu ola se tasi o le le fiafia - e matua mitamita!
I le malamalama - Khrushchevka
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O le fasefulufifia i tausaga ua mavae, fale tali lava lima na aliali mai i luga o auala o Metropolitan, lea na tipiina e McLovors ". O a galuega e ola ai i latou tagata? Monotonaous Pusa, o paipa o loʻo avea ma paipa, ma nei mea uma "faʻamaloloina" e mafai ona tuʻu i luga pe a le mo le someured proyout. O a matou mea o le a faʻailoa atu ai ia te oe i le tolu-potu potu potu i totonu o le fale o le Khrushchov.

O le 1-511 faasologa i le fale e iloga mai le vaega "Khrushchev" piliki Manick i fafo. E tele taimi na faʻatauaina ai le piliki i taimi uma mo lona manaʻo ma le siosiomaga, ole tau ole fale lea e maualuga atu nai lo o latou pia. O fale tuʻufua o fale o le 1-511 faasologa e maua e le vai vevela e le mai le taulaga o le taulaga, ae o le kesi kesi. O mea totino o loʻo faʻaogaina ma puipui i totonu, i faletaele ma i totonu o le umukuka. Fale talimalo, na fuafuaina na tufatufaina atu mo le umukuka i le tolu-potu potu e tolu o le 4.85m2 (!). Vai moega potu umukuka sili atu - 5,21m2.

O puipui i fafo o lenei fale e faia o piliki e fitu-fasi ma le mafiafia o le 380mm. I totonu (Intercompo) Panels aofia ai se fagu fagu ma le mafiafia o 270mm. O vaega o le 80 MM Plasterboard Panels, overlapping Prefete sima ma le mafiafia o le 220mm.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a ave se faʻatagaga e faʻatino ai galuega mai le loia a le itumalo.

I le malamalama - Khrushchevka

I le malamalama - Khrushchevka
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Malosiaga o le Poloketi:

Vaivaiga o le Poloketi:

  • avanoa o le suia o meaafale;
  • tau maualalo o le faʻamaeʻaina o mea ma meaafale;
  • Faigofie masini mo tamaiti.
  • O le ola tatala;
  • tamai potu moe;
  • Le lava o le faleoloa.

O lenei filifiliga e talafeagai mo se ulugaliʻi faʻaipoipo ma se tamaititi aʻoga. O le faʻaiuga o le toe faʻaleleia o le fale mautotogi e faʻaalia ai le potu sili ona vaivai. I le taimi lava e tasi, e mafai ona fesoʻotaʻi lelei tamaiti, ma e mafai ona fesoʻotaʻi le potumoe i le potu malolo.

O vaega muamua uma e tuʻuina atu, fou ua fausia mai i luga o laupepa pepa i luga o le uʻamea faʻapipiʻi ma ni mea leaga. O puipui o le faletaele e siitia mai i pou o pou. Ole vai mai ia i latou e faia ai se faʻamalama o loʻo avea ma avanoa e maua ai le avanoa i le potu o le malamalamaʻaga masani. O le umukuka ma le faletaele e faaauupegaina ma se eletise mafanafana o le fola.

O le toe faaleleia e aofia ai le ono tuufaatasiga o le potumoe ma le potu malolo. O loʻo foia le galuega ma le fesoasoani a le lautele faitotoʻa- "tusi", pe a manaʻomia, pe a talafeagai ai. O le moega i totonu o le potumoe o loʻo liua i se faʻaluaina o le faaluaina, fausia se sofa i le potu malolo (faletusi sone). O lea faiga e toe faʻamatala mai ai le taʻaloga: O le tasi vaega o le moega e aofia ai le faʻatulagaina o Matiti na soloi i le faʻavaʻa i le puipui, ma lona lua vaega e alu i ai. O le iʻuga e foia i le lua faʻafitauli o le lua: O le potu ua faʻasaʻolotoina mai le lapoʻa o le moega ma maua ai le lua tranformer sorfa. O le umukuka e tuʻufaʻatasia ma le potu 'ai ma potu malolo. O le ata vaʻaia o Kitchen o loʻo faʻaalia ai le lanu pupula o le lanu o le nonoa ma le faʻataʻamilomilo tu i lalo o le TV ma le puʻeina vitio. O le mamanu mafai ona e matamata i le TV mai le potu malolo ma mai seisi lava taimi o le fale mautotogi. Umukuka meaafale, laulau pito i luga ma muamua olval foliga o pusa na faia o le slivalzed steel - ua faia e tusa ai ma ata o tusiata. O le tasi afa o le po o le a le mea na mamanuina ai, ia faamamaina ai le moega i lalo o ia i le ao. O le ponaim e faʻaosofia ai le tele o le potu o le potu, liliu mai le faʻaseʻe vaʻai e sili atu le fiafia i le malamalamaaga, pe o le a leai se mafuaʻaga fuafuaina. I le pito i luga, ua faʻatulagaina le fatafaila, o fata mo tusi ma se laulau o loʻo tusia iinei. O le moega ua fausia foi e tusa ai ma le ata o tusitala o le poloketi. E faʻaoʻoina ma se malae aleka, ina ia faigofie ona faʻapau i lalo o le podium, faʻasaoloto le nofoaga e faʻatino ai taʻaloga taʻaloga.

Mo teuteuga fale mautotogi, e eseese mea e masani ai. Vaega o le tuai o parquest cclletes ma fai mai i fafo "royary". Ole mea lea e faʻapefea ona faia le Cilly "Island" ile potu malolo ua faia. O le pa o le potu malolo, o tuaoi ma le fale moe, o loʻo feagai ma le tagata pala, e mafai ai ona e maua se mea manaia foliga. Le aafiaga o le faʻataʻitaʻiga aafiaga o le puipui pei o le faʻateʻa i le avanoa.

Ituaiga galuega Potu Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Faaumaina luga o luga
Fola Potu potu, potumoe Epoxy tele 29m2. lua sefulu 580.
Fanau, fale puipui Catpet Star Student500, Dura (Siamani) 9m2. sefulu ma le ono 144.
Potu malolo o le fanau Cistqut laupapa (podium) 5,6m2. tolu sefulu 168.
Umukuka, palisi Ceramic faaputuga tusiata, vb (Siamani) 12m2. 25. 300.
Sanosel Mostala Tile Atlasoncorde (Italia) 4,6m2 35. 161.
Puipui Potu malolo Gofroltist 15m2. lima 75.
Ceramic tile marazzi (Italia) 7m2. tolu sefulu 210.
Potumoe, potu malolo, tamaiti, alavai, laei potu Suavai o le vai. 31 L. 6. 186.
Umukuka Ceramic faaputuga tusiata, vb 13m2 25. 325.
Chasusel Motac Tile Atlasoncorde 7m2. 35. 245.
Taua Ulufale Hall Hall, potu malolo, potumoe, tamaiti, umukuka, kuka potu Suavai o le vai. 18 L _ 6. 108.
Chasusel Alkyd vali 5 L. 35. 175.
Faapipiiina o fausaga
Faitotoa Fale teu oloa, potumoe, tamaiti, laei potu Laupapa 4 mea. - 1350.
Faamalama Le mea atoa Palasitika tioata faamalama reau (Siamani) 11m2. 150. 1650.
Faapipiiina o meafaigaluega, meaafale
Faiva Sanosel Piki-uʻamea taele, hardbasbasni, "tulipo", Toiletz- IDo (Finilani) - - 950.
Malamalama Potu potu, potumoe, tamaiti, umukuka O moli eletise na taofia ai (Siamani) 15 PCs. tolu sefulu 450.
Faletaele, auala alatele, faiiina potu Fausia-i lamepa Paumman (Siamani) 7 PCs. sefulu ma le lima 105.
Meaafale Potu malolo Sofa Arro, Tarqini (Italia) 1 PC. 1500. 1500.
Potu tusi 1 PC. 200. 200.
Rack i lalo o le TV 1 PC. 400. 400.
Umukuka Meafale Faatafuga Seti - - 700.
Laulau, nofoa - - 670.
Potumoe, potu malolo Sofa Transformer 1 PC. 650. 650.
Fanau Moega, fale puipui, fale mautotogi, laulau, fatafata (Italia) - - 1700.
Workroe, o le palisi Fausia-i Kapeneta 2 pcs. - 750.
Aofai: 13752.

Galuega Faʻavae - o le $ 1980, o loʻo vaʻaia le vaʻavaʻaia a le Tusitalatusi- 600, fauina ma faʻapipiʻi galuega - $ 10772.

I le malamalama - Khrushchevka
Le puipui, teuteu e le corrugrist, e le masani ai ma lelei
I le malamalama - Khrushchevka
View mai le potu malolo i le umukuka-tini
I le malamalama - Khrushchevka
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

>

Malosiaga o le Poloketi:

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Inisiua masani o le ala savali;
  • faateleina le vaega o le faletaele;
  • Faʻatuina o se Faʻatolaga Tuʻufaʻatasi o le Pofaoga.
  • suia o le potu o le potu i le faaesea;
  • Faigofie ona faafetaui le poloketi.
  • Faaitiitia nofoaga nofomau;
  • le lava o le au faioloa;
  • vaapiapi auala;
  • Le manaʻomia mo le auai o se tusiata o le faletusi na mafua mai i le lavelave o galuega e maeʻa ai galuega.

O le faamamafa mamao i lenei poloketi o loʻo i luga o le avanoa, solu ma le malosi "tafe aʻe" mai le auala i totonu o le potu malolo ma latalata i luga o le umukuka. O le potu toniga e mitiia ai se vaapiapi le mautonu o le auala. E tusa ai ma le fuafuaga o tusiata, o le faletaele e tuufaatasi, o le ulufale atu ia ua faavaeina mai le ala savali. O lala sooupu o loʻo faapipiiina le taʻele, o le cone-foliga hardbanin ma le sporpared waptop, faia o le lanumoana tioata, faleuila ipu. O le fufuluina masini ua tuu i lalo o le laulau. Lenei, i le faletaele, e fautuaina ai le faia o se eletise eletise, taamilomilo le fola afi ma tafega vai vevela, lea e mafai ona faaaogaina i le taimi e motusia ai vai. O le taualuga e faamoemoe e oso ai i luga. O le ogatotonu o le taualuga ua faamalieina i le "Lantern", Tapamung le faamalama. Ua susulu mai i totonu ma totonu ma moli moli ma faʻatumu le potu ma se lapoʻa susulu, fatuina le lagona o le mea fou. O le Blue Cop Wall na faʻaleleia atili ai lenei aʻafiaga.

O le potu malolo o le potu malolo e avea ma mea teuteu o le pa ma laina lapotopoto. E vaʻaia uma mai le faʻailoilo, ma le ala, i le faitotoʻa i le fale mautotogi, ua le mafai ona faʻaeteete i lenei mea vaʻaia. O loʻo ulufafo, o loʻo vaevaeina ai le potu malolo ma tamaiti, nofoia le faʻamalama i tua. Faʻaopopo ni moli ese i totonu o le potu malolo, i luga o le pepa e pei o le masina atoa e toʻalua. Mo se pea moli, e mafai ona e faʻaogaina se suiga fetuunai o le pupula o le malamalama. O le umukuka ua tuua i le nofoaga e tasi. O le galuega e mafai ona faia mai le maa faalenatura. "Talosaga" i luga atu ua fautuaina e fusifusia ai ma ceraraci tigese ma se le mautonu sootaga.

I le vasega pepe e manaʻomia se mea na manaʻomia ai meaafale mo faʻafiafiaga, suʻesuʻega ma taʻaloga a tamaiti. E le auai le Balminy i le avanoa avanoa. O le potu o loʻo tumau i le moli lanu e faʻalauiloaina ai le foafoaina o se lelei lagona.

I le pito o le auala, o se potu paʻepaʻe ua fai ua tapenaina e Holologen moli. O lona faitotoʻa, pei o le faitotoʻa o le faletaele, ua uma ona muta i le tioata lanumoana.

O puipui o le potumoe o loʻo ufiufi i vali ata (Italia) ma le BECKERS (Suetena) o le paleʻu. Manatu faʻapitoa e uiga i luga o le moega, aʻe i le 30cm. E tumu i luga o ona vae. E mafai ona suia le potu susulu i luga o le laupapa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata poʻo se laufanua o le lapoʻa tutusa. O laina taua e toe fai ai curvililiar. O nei metotia fesoasoani e aloese ai mai le tutotonu o totonu, toe faaola ai, fai se ea. O le laʻei lapotopoto laulau i luga o le puipui i le faʻamalama, o le faʻaopopo moli, e faaauupegaina i luga o le faʻata. O faitotoʻa o le fale o le fale e faia i le tioata tioata ma tosina mai ai le mafaufau i la latou faʻaiuga atoatoa.

Ituaiga galuega Potu Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Faaumaina luga o luga
Fola Potutu potu, tamaiti, potumoe, carridor, faimauga potu Parqut Committer Ark "NUMER", o le alavai (Suetena) 51m2 33. 1683.
Sanosel Ceramic tile rex (Italia) 4,5m2 29. 130.5
Kitchen, Alatele, Faleoloa Rex pocelain maa 11m2. 28. 308.
Puipui Potu malolo, carridor, potumoe Teuteu vali ata o ata (Italia) 87 L. 6. 522.
Potu potu, brairiti, potumoe, fanau, alavai, laei potu, umukuka Suavai-orlailanmx vali bockers (Suetena) 124 L. fa 496.
Umukuka - "apron", faletaele Grid Cermic Tile Rex 22,4M2. 32. 718.
Taua Faletaele, tamaitiiti Faaali mai le taualuga o le aszo (Falani) 18.8m2 32. 601.6
Potu potu, brairiti, potumoe, fanau, alavai, laei potu, umukuka Vali tagata 25 L. fa 100
Faapipiiina o fausaga
Faitotoa Vaega Ulufale Artevi (Italia) 1 PC. 650. 650.
Faletaele, kuka potu FESOASOANI MA LE MULIMULI SOBALDA (SPAINE) 2 pcs. 550. 1100.
Potumoe, tamaiti Intermbom Roableda. 2 pcs. 380. 760.
Faamalama Le mea atoa Pvc, kbe (Siamani) 10.34M2 210. 2171
Faapipiiina o meafaigaluega, meaafale
Faiva Sanosel Taele, goto, faleuila - - 2250.
Malamalama Faletaele, carridor, potumoe, umukuka, kuka potu Noble halogen lamepa (Siamani) 28 pcs. 36. 1008.
Potumoe, tamaiti Sillux i fafo ma fafo moli (Italia) 4 mea. - 1900.
Potu malolo Taofia le taamilosaga o franco moli (Italia) 2 pcs. 800. 1600.
Faletaele, carridor, potumoe, umukuka Fluorescent lamepa 20 PC. 12 240.
Meaafale Umukuka Bontemppi umukuka (Italia) - - 2350.
Oti laulau, nofoa - - 1300.
Potu malolo Sofa, worch saric, laulau kofe - - 2800.
Televise tu 1 PC. 350. 350.
Vaega Oberwear chevier 1 PC. 150. 150.
Ofu Fausiaina-i totonu o le fata - - 700.
Fanau Sofa, nofoa, kesi, kapeneta - - 2100.
Potumoe Totogi o meaafale - - 3500.
Aofai: 29448.5

Galuega Faʻatino - $ 1250, o le vaʻavaʻaia a le tusitala-$ 500, o le fau ma faʻapipiʻi galuega- $ 14500.

I le malamalama - Khrushchevka
Saina lanterns mai feololo pepa teuteuina o le potumoe
I le malamalama - Khrushchevka
Vaʻai o le faletaele
I le malamalama - Khrushchevka
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

>

Malosiaga o le Poloketi:

Vaivaiga o le Poloketi:

  • faateleina le vaega o le faletaele;
  • Talafeagai faʻapipiʻi fausaga ma malutaga;
  • Avanoa avanoa i le faaesea.
  • Vaega laiti o le umukuka;
  • le lava o le au faioloa;
  • Vaapiapi ulufale potu.

O le fale maupoʻo ua fuafuaina mo se aiga o le tolu siosiomaga tamaoaiga, mafai ona talisapaia le faasologa ma faamafanafanaga. O le foliga faʻapitoa e fuafua ai mama o māmā o loʻo avea ma potu galue (potu malolo, umukuka potu), matagofie na faʻaaogaina. Manaia le fiafia o le sone mo fesoʻotaʻiga masani ma malo. Mo le fale mautotogi atoa, o le mafanafana o le leo o le aufaitau Iapani e filifilia. Faʻaleleia le soʻotaga o tupeta ma lima i sasaʻe.

O le le lava o totonu o le fale mautotogi o le pusa 'aina o le tusiata e mafai ona fesoʻotaʻi ma le avanoa. O vaeluaga fou e faia i le vasa sima pasama paso poloka, o le mea e fai ai chartertips (tofo-potu potu, potu malolo) ma lapotopoto avanoa - mai le lapotopoto.

O le faletaele ma le faleuila e tuʻufaʻatasia, o se tamai auala e lua o loʻo e faʻafefe ai i latou, e iʻu lava i se faletaele faʻafuaseʻi o le vai. O le fou tusifolau tulaga fuafuaina e manaʻomia ai le faʻauʻuina o fesoʻotaʻiga. O le poloketi e aiaia ai mo le fale malolo. O Nichhe e faia mo le masini fufulu. O le foloa mafanafana o loo faaulu. Fesootaiga o loʻo toe fausiaina ma i le umukuka (ona o le faʻaseʻe atu o le magoto o le goto o le nunucle puipui). Ua suia le potu tuai i le fale atoa i le Bimetallic (sira). O le salu o le Windows e maualalo ifo i le palasitika tioata afifi.

O le ala savali e maua ai se mea na fausia mo le fausia-i totonu o le leoleo o Stanley (United Kingd). O le veta o loʻo faʻamau ma le pamu o le plasterboard ma fausia-i totonu o fata ma kapeti. Ole taupou ole Winter a le talavou talavou e tuʻufaʻatasia ai le faʻatulagaina o nei o loʻo fuafuaina ma susulu, aga masani ma sasaʻe. I lenei tamai potu, sa mafai ona fausia se siosiomaga manaia mo se "alualu i luma" talavou "e taʻitaʻia se olaga malosi ma naunautaʻiga i taʻaloga komepiuta. I le umukuka, tu i le fola o le fola ma pou, lea e mafai ona faataatia i le diagonal; O se tamai laupapa na faataoto i le potu malolo, potu moe ma le potu o tamaiti. O le taua o le supatona na faia i le susu-teena diswall ma fausia-i lamepa. Afai o le potu 'ofu i totonu o le umukuka ma le potu malolo o le potu o loʻo vali, i le potumoe ma le potumoe ma le potu o le potu i lalo o le ata o le Marburg (Siamani). O le faʻamalolo faʻamalolo e faia i le masani ai le diywall. Botty ma tamaiti fausia-i le masani-i lumutale lumenires faia o le mate-susu tioata tioata ua saunia.

Ituaiga galuega Potu Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Faaumaina luga o luga
Fola O le potu puipui o le umukuka Ceramic Tile Atsisoncorde (Italia) 20m2 lua sefulu 400.
Carridor, potu malolo, potumoe, tamaiti O le Tarket Parqut Board (Suetena) 40m2 35. 1400.
Puipui Potumoe, tamaiti Fale puipui puipui Marburg (Siamani) 4 rolls tolu sefulu 120.
Vai-emulsion vali (i totonu) 42l fa 168.
O le potu puipui o le umukuka Shpaklevka 182kg 0,6 109,2
Carridor, potu malolo Sabula vali (Farani) 15 L. 116. 1740.
Sanosel Ceramic tile azteca (spain) 42m2. 22. 924.
Taua Sanosel Mosture-tetee atu 5.7 M2 1.5 8.5
Malologa Palakalafa 57m2. 1.5 85.5
Faapipiiina o fausaga
Faitotoa Le mea atoa Ulufale uamea, o le potu potu - - 1700.
Faamalama Le mea atoa Glass Windows - - 2600.
Faapipiiina o meafaigaluega, meaafale
Faiva Sanosel Taele, faleuila, magoto- inisinia (Finelani) - - 1900.
Regia (Italia) fefiloi - - 300.
Malamalama Le mea atoa Halosen moli 27 pc. 60. 1620.
Umukuka, potu malolo, potu moe Chandeliers 3 PCs. - 460.
Potu potu, tamaiti Fausia-i totonu o moli laupapa 2 pcs. 250. 500.
Meaafale Vaega Worcrobe Coupe Stanley (United Kingw) 1 PC. 1100. 1100.
Potu malolo Tumbata, sofa - - 3160.
Umukuka Delini seti (Italia) - - 3900.
Tipiʻi laulau ma nofoa cilvia, bibx (Italia) - - 700.
Potumoe Ulutala "Stroydecor" (Lusia) - - 2000.
Fanau IKEA meafale nofoaga (Suetena) - - 1200.
Aofai: 26095,2

Faaputu E le poloketi - E $ 1740, O le Vasega Vaʻavaʻaia a le Tusitala- $ 500, fauga ma faʻapipiʻi galuega- $ 14820.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I le malamalamaga - '' Khrushchevka '' 14522_13

Tusiata: Yuri filatov

Tusiata: alexey routers

Architect: Svetlana Yakovlev

Architect: Alexander Riguitev

Architect: BOISI KOOMAYOYACHANCO

Matamata i luga

Faitau atili