A o le laina o le magala o le vai

Anonim

Chiller-Boncleal Systems o se isi tulaga o le masani i le tuufaatasiga o le tuufaatasiga. Manatu mo ma le ".

A o le laina o le magala o le vai 14534_1

O le manatu e faʻaaoga ai le sili ona taatele vai sili ona masani ai - e faʻatautaia le Raono o le Cangovade Commide's Road: Faʻamaoniga o le ogatotonu o le vai vevela ma le SMADISTO. Aufaigaluega o le vai mo le maalili nofoaga o nofoaga o nonofo ai o ni nai manatu lauiloa. O le asō o le a matou talanoa e uiga i ai. Tele auiliiliga. Chiller-Fenkol System: o finauga "mo" ma "

A o le laina o le magala o le vai
O le numera autu o le lua-vaega chiller (carrier):

1. Condenser

2. axial fan

3. Pro-talanoaga ma le pule

4. faamama

5. rama

6. Spiral Puritysors

7. Vibrong koluma

8. Vaʻai tioata

9. Evaporator

10. O le faamama vai faamama

11. Tolu-auala alatoto

12. O le tala o le duch

13. Pamu

14. Faʻalauteleina Bako o le tele o le tele o le ea malulu o loʻo galue i luga o le Forton, ua uma ona matou taʻuina i la matou mekasini (

"O le siosiomaga i le fale", "o le tau mo tofo uma", "o le siosiomaga o lou tofo"). O se isi suiga i le salalau o loʻo vaeluaina polokalame i luga o le freon e mafai ona avea ma chiller-fenkol system. O le Igilisi Chiller o se pusaaisa, ma le fancil e aofia ai upu e lua: o le fangang (pe na o se fulufulu vevela) ma se vaipuna vevela O Chiller ma Fenques e fesoʻotaʻi e se paipa, ma fea le vai masani tafe o se colant. O ana gaioiga o le faia o se pamu, o lona tolu, le amanaiaina e le masani ai i le ulutala, ae o le pule malosi o le faiga. Ma i le taimi muamua, o le a faʻamalieina le vai, ona alu lea o fini i totonu o potu ma faʻamoemoe mo le malulu o le ea.

Afai e te le laugaina i faʻamatalaga faʻapitoa, o le chiller i le mamanu sili ona masani ai e mafai ona faʻatusatusa i le fale leoleo. O ana vaega autu o le Evaporator, o le tagata faʻaaogaina ma le poto fesoʻotaʻi e le paipa o loʻo i ai le tagata leaga o loʻo iai. O Foron o loo alu i se tulaga galugalu, filifili le vevela i totonu o le vai-fufuluolaolator evaporator. I lea tulaga, e mafai ona malu i le fuaiupu 5. O le faʻatasiga, i le itu ese, o le faʻafefiloi paga liliu i totonu o se vai ma le vevela o le vevela, ina ia mafai ona maalili le pa. Lea o lenei vaega o le chiller e amo i le auala, pe i totonu o le potu, o fea le vevela e manaʻomia mai.

E pei o le Spret System, o se faiga ma se chiller e mafai ona 2 faʻatinoga o gaioiga: pe na o le malu, poʻo le chiling, o le chillel o loʻo faʻailoa atu foi). O le a le taimi muamua, o le vai o loʻo muamua ona malulu e faʻaaoga ai se evaporator i le 5-7c, pe a uma ona ulufale i le pheankyl, o loʻo malu ai le ea. O le pamu vai vai e faasino atu i le fusi, lea na ia filifilia ai le vevela mai ia te ia, vevela o le mamafa o le 45-55сs o le pheatyl o loo sapalaiina i le ea.

A o le laina o le magala o le vai
O le vaega o le Mini-Chillers o le Euwy Model Series mai Daikin, o loʻo tuʻuina atu i le taualuga o le fale o le vai, ma atonu e lua le paipa. A iai sau polokalame e toʻatasi, ma o loʻo i ai le toega chiller, faʻatagaina oe e faʻalelei ai potu i le taumafanafana ma vevela i le offseoson. Ae mo le taumalulu, o le paipa o le a tatau ona tape ese mai le chiller. E le gata i lea, vevela vai ma se vevela o 80-90s i le Phenkoy mafai ona tautua mai le poler. I le tulaga o le phankyl mataupu e liliu i vai vevela i luga. Ae o le masini faʻamalieina ma fou galuega, e tatau ona i fafo atu ma faʻaaoga i lalo o le faʻamalama. Ma o le a mafai ona faamafanafanaina le potu ae aunoa ma le aunoa ni tusi. O le tolu-auala o le alatoto o loʻo faʻapipiʻiina i luma o Phenkol taʻitasi, e otometi lava faʻatagaina le vai e le FAN Taapae. Ae o le mea taua o le tasi-centiptor o le Citio Citio o loʻo teuina: O potu uma o loʻo tautua i le tasi auala malu pe vevela.

Faatasi ai ma le lua-cripendindindline, isi mea uma. O le tasi faiga faʻavae e faʻatagaina ai le vai malulu mai le chiller, ma i le isi, vevela mai le boair. E masani lava, lona atigipusa ona pupuina i matagaluega taitasi. O se Peankyyle e tautua ai i se tasi poʻo se isi poʻo se isi vai ma o lea e malulu pe mamafa potu taʻitasi tutoʻatasi o isi.

A o le laina o le magala o le vai
O le polokalame o le Chiller-Fenmol System mo le Cottpingler e masani ona iai i le auala, ae mafai ona faʻatuina i se potu malulu, ma faʻapea foi i le auala. E mafua ai ona faʻaitiitia ai le faʻaitiitia i le fale. O loʻo faʻaaogaina ma le teuga tupe i luga o le pusaaisa. Tatou fai atu i le taimi o le malulu malosi o le 19kw i le chiller-funcal system, o le tele o freamon e na o le 5.4 kg (ad split-star, I le tau o le 1 kg o le sili sili ona siosiomaga faauo retrigent r410 $ 106 teuga o le a tusa ma le $ 900. I le taimi lava e tasi, le faʻaaogaina o se isi malulu (vai) e fausia ai se tau faʻateleina o le tau i le 50-70% faʻateleina ai le taumafaina o le eletise.

E tele ni phheticiates e fesoʻotaʻi i le va o le sapalai ma toe faafoi lala o le paipa - masani ai se tasi i potu taʻitasi. O le ea malulu ua suia e ala i le faʻaopopoina poʻo le faʻaititia o le tafe o le vai o loʻo sau mai le chiller (poʻo le cycotla). O le mea moni e mafai ai ona fefiloi le ea o le ea ma tulaga o le vevela i totonu. Ae talu ai le lelei o le vevela o le vaomatua i le 1.2 maso, ma le ea ma vai vevela i le 1.03rd e itiiti ifo nai lo le faatinoga o le iunite i totonu o le vaeluaina polokalama.

A o le laina o le magala o le vai
O le polokalame o le Chiller-Fenkol System mo se fale mautotogi e le masani ai le le mautonu o le i ai o le auai e lua tane i le system: faaputuputu ma faateleina. O le mea muamua e manaʻomia e faʻaleleia ai le galuega a le chiller i le tulaga o le le atoatoa avega (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a vavaeeseina le taʻele o le vai i le fafaga ma toe faafoi lala (tatou fai mai, i le vevela tele). Faaopoopo vai faaopoopo i le faʻaputuga tane tane faʻagesegese i lalo le galuega o le system i luga o le Hermal Mode. I se isi ana upu, afai e te manaʻo e malulu pe vevela le ea i totonu o le potu, e manaʻomia le faʻatali le umi nai lo le tulaga o le vaeluaina.

Mulimuli ane, o se isi le faaletonu, mafai ona momoli atu le tele o faʻafitauli i le tagata mamanu, atonu e i ai le 5 solbles o fesoʻotaʻi i le propat o le paʻu o le faʻaputuga o le faʻaputuga ). Ioe, o lo latou saʻoga i le puipui o le a matua aveeseʻa ai lava le faʻafitauli. Ma o le paipa e le mafai ona latou 'apamemea, pei ona i ai i le tulaga o le freon system, ma le palasitika-palasitika pe uamea.

Peitai, o le chiller faiga e lelei uiga:

  • E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi nisi mea e sili atu le faʻamaoni i le tasi chiller nai lo le poloka i totonu i le tasi poloka pito i fafo o le vaeluaina o le gafatia tutusa;
  • faʻatagaina soʻo se mamao i le va o le chiller ma phenikim, pe a naʻo le malosi o le pamu ioe, o le paipa ua tumu (ina ia leai se taimi e faʻamafanafana ai);
  • E mafai e fetuunai le vevela o le vevela o se suiga i le vai vevela i le chiller ma le suiga i le vevela o le saoasaoa saoasaoa i le taimi ai o le phytalle e faigofie ona liliu i soo se taimi;
  • Faʻafesoʻotaʻi le Paipeline Crioption Ciorr e mafai ai ona e lafoaia le suavai vai ma faʻaaoga le le mautonu nai lo (e uiga i le tutusa vevela fesitaga).

A o le laina o le magala o le vai
O le faataatiaga o le chiller node tamoe i luga o le malulu, ma le ea-lalagaina (faʻataʻitaʻiga ciatcooler lsh35 mai le pesat, fafagaina le ea fou i totonu. Ona i totonu o le chiller system, ma o le spotuat system o le a tatau ona faʻaaogaina tulaga tutotonu o le ea poʻo faʻapipiʻi o le ea ea.

O le faatinoga o le ea tulaga o le ea e fuafuaina i le fua faatatau o 0.1kw / m2. O lea, faʻatasi ai ma se fale o le fale i le 300m2, o le chiller ma le malu o le a manaʻomia le 30kw. Vevela gaosiga o soʻo se chiller luga o lona malosi malosi. O le mea lea, e le manaʻomia le fefe ile le lava o le vevela ile taumalulu ai, pe a lava le faʻamalieina lelei o le taumafanafana. O le gafatia o le 30kw e lava lava mo le ea o le faʻaitiitia o le tele o maa, ma e faʻatapulaʻaina matou o le taimi o le toe iloiloina o le chiller standolms. O le au fitafita na faʻaaogaina i lenei mataupu o le a faʻaigoaina (o tua) le tele-mili-millers e vavaeʻese ai latou mai i totonu o fale gaosi e selau, afe o le kilowatt.

O le eletise eletise na faʻaaogaina e le system e mafai ona fuafuaina e ala i le vaevaeina o le galuega faʻataʻitaʻi i luga o le faʻatinoga o le faʻaaogaina (tutusa i le 2.5-3 i le malu mode). O lea, i le taimi o le malu malu o le 30Kw, o le a 10-12w. A filifilia se faiga, e tatau ona foaʻi i le tele o le tele o le chiller faʻataʻitaʻiga galuega mai le tolu-vaega eletise eletise.

Mafaufau i le mafai ona mafai ona fiafia i ai fesoʻotaʻiga o loʻo fiafia ia matou i le faʻataʻitaʻiga a oloa o le sefululima nofoaga o loʻo sailia ai lenei oloa i le maketi o Rusia, Gunethi, Döquy, Döquy (Taulai atu i le potu atoa), Farani Acson, Ciaki, Iapani Daikin, Siamani Alt-Ko ma Weici Centra (Farani Wordrr Cranra (French Wortra (French Wentrar Cranra (French Wortra (French Wentra (French Wentra (Farani Worderra (French Wentra (French Central Branch).

Eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga ua faʻamaeʻaina e le gata i totonu o lapoʻa ma foliga vaʻaia, ae faʻapea foi ile tulaga o le tau o le potu.

O ata o Chiller

A o le laina o le magala o le vai
Faʻamanatuina o le Fencquil mai le faʻataʻitaʻiga o le fwhm mai le daikin i potumoe o le potumoe o chilleds e mafai ona faʻaaogaina le malosi ma faʻaaogaina mataupu o le malu. Sa aofia ai le muamua, e ui lava e iai nisi taimi o loʻo aoga ai tagata malaga i le mataupu faʻavae lona lua (faʻataʻitaʻiga, 16.okw8 ma le malulu 28,4kw). Le isi, o le a tatou iloiloina faʻataʻitaʻiga i se mataupu faʻavae o gaioiga.

O vaega autu o le Chiller - Evaporator, o le Condoteser ma o le compressor aofia ai i le tasi filifili o le toefaafouina lapisi. Iloga 2 storewtor counting: AERAL MA LE VAIASO. Sili atu le taatele i le ea, na faia e se eletise eletise, o lea e mafai ona avea ma se axal po o le radial (centifagal). Muamua o le faʻafilemu ma le taugofie, ae faʻaititia tele. Faatasi ai ma le Radial Fan, o le ea e masani ona tapunia mai le potu (o le faletalimalo, nofoaga autu, o le chulad, o le chulad i lalo o omiga agai i le 250p. O le taimi o le fesuiaʻiga o feolagaiga taʻitasi e mafai ona avea ma tumau pe fesuiaʻi. O lona uiga, i le Lsh30 Chiller faataʻitaʻi, Ciatt Forms o loʻo faʻapipiʻiina e lua ni faʻailoga e lua ma se taimi masani masani ma 180Ws taʻitasi; Latou te avatua le ea le ea 3100m3 / h. O le Lennox Pragd Amodenel e faʻaauʻau ma tagata fiafia ma fesuiaʻi suiga. I le faʻaopopoga o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e okaina le sili ona manaʻomia ituaiga.

A o le laina o le magala o le vai
O le Mini-Chiller mai le lennox faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le lotoā i le fale i le fale o le fale. O le Chiller e faigofie ona ufiufi i se pato. E tu i le itiiti ifo o le 0.5 m i luga o le fan. O nisi taimi o mea mamao e faia na o se condenser (sili ona malulu), o le faʻapipiʻi i luga o le taualuga po o le pa pito i fafo o le fale ma faʻafesoʻotaʻi le potu malolo o loʻo i totonu o le potu. Faʻatoa faʻatulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o mea faigaluega o faʻataʻitaʻiga o laina CWP-RC ma le CWP-hp o le Kamupani o Isse. Faʻatumauina o fefaʻatauaiga tutusa e faʻafaigofie ai le avanoa avanoa i chiller, e le feagai ma le faʻaʻaisa.

O le vai e sili atu le mamafa o le vai nai lo le ea. O le vai malulu e taugofie, ae mafai ona mafai ona aoga i le vevela o Ametino i luga atu o le + 4c. O le mea lea, e manaʻomia pe faʻapipiʻiina se chiller ma le vai malulu o le captalictor i totonu, pe tape le system ma faʻatasia vai mai le amataga o le malulu. E le gata i lea, e manaʻomia le manaʻomia o le vai e tafe.

E i ai ni fofo puipuia o fetu 'malu. Calin-Chililers e masani ona faʻaaogaina e se Platen Taptoetor (o se mea faigaluega o le EUW5-20s o le Kamupani Daikin poʻo HRHN-HRHN

I le nofoaga o tagata uma e vaeluaina i ni vaega se lua:

  • faʻamoemoe mo le faʻapipiʻiina o fafo i fafo o loʻo faʻatinoina le ea o le faʻaleleia o le faʻaaogaina o se faʻapitoa
  • Faʻapipiʻi i totonu:
    1. Monoblock, lea o loʻo faia ai le malulu o le ea e faʻaaoga ai le radial fin;
    2. tuufaatasia, ma se nofoaga mamao;
    3. Vai malulu o se ipu pepa.

A o le laina o le magala o le vai
Fenquet, faatinoina o se vai o le vevela o le auala i le taumalulu, faʻapipiʻi i le ofisa i lalo o le tulaga muamua pe a faʻaaoga le vai mai le paipa pe o le tau malulu pe vevela O lona vaega autu o loo i ai i fafo atu o le fale. Punching coollant nai lo le vai o nisi taimi e faʻaaoga ai le Ethylene Glycol (Antierezy, ae le o le vevela), o le vevela o le tino e faʻaoʻo mai ai . Peitaʻi, ethylene glycol i le 2-6% faʻaitiitia le vevela feololo le lelei ma le tutusa oona. O le mea lea, ia e fiafia iai, o le a faamalosia oe, pei o le faʻaaogaina o ni freenins, mautinoa faʻamaumau faʻamaufaʻailoga o fesoʻotaʻiga uma i le paipa matagaluega.

I le auala i le auala i lalo o le + 5c, ua faaitiitia ai se faaputuga pa o le vevela, ma ua atili ai ona faaitiitia le vevela, puapuaga. O le mea sili ona faʻaaogaina lenei faiga i le vevela o le Poloaiga -10с - tuai o le tautotogo poʻo le amataga o le tau o le laʻasaga autu.

Tautua faʻavae mo le Communicaresole, "Tetee" Vaevaega I totonu o Chiller i le va o Evaporator ma Pafutor, - Mautinoaina ma le pisalalo. E tele filifiliga mo le mamanu o le tagata fai ata, ae mo Mini-Chillers, toetoe lava o tupe uma e fiafia i se ituaiga o mea e tolu i le itiiti ifo i le tolu manaomia i le itiiti ifo o tau. Peitaʻi, i se faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, MC050ar Mcquy) mafai foi ona maua ma Piston mamanu. Ina ia faʻaopopoina le talitonuina, e lua tagata faʻamalosi o nisi taimi e faʻaaogaina (pei o le faʻataʻitaʻiga o le kamupani a le kamupani lennox poʻo le Rae Commared Aticon). E naʻo latou faʻatauaina o i latou uma ma lona vaega o le Evaporator, ae o le toʻilalo o le tasi masini o le a ave uma utaina. I se faʻaopopoga, o eletise eletise o le suauʻu i totonu o le carpercase ua saunia foi, o loʻo mafai ai foi ni masini e galulue ai ma le faʻaititia i le vevela vevela i -2P-RX-c).

A o le laina o le magala o le vai
Malie fenques mai le fwv faʻataʻitaʻiga o le daikin i totonu o le holaris o le lua fauina o le tapala-plala, ma le fiafia e muamua. O le Captorictor e faia ma le maualalo o le le saʻo o le sosolo, stanless steel, o loʻo ufiufi i fafo ma le vevela o le tino (fai mai, manogi i le vaituloto o le aisa. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo mafai ai ona faʻaaogaina le vevela ua tatalaina i le taimi o le le fiafia o le vai, o le a faʻaaogaina mo le faʻaaogaina mo manaʻoga tatau, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le vaitaʻele. O nei masini ua taʻua solo foʻi o le vevela ma le vevela toe faaleleia, lea e mafai ona faʻamaeʻaina i le lelei (pe a maua se faʻaopopoina o le vevela vevela) poʻo se vaega. Faʻataʻitaʻiga o ia mataga-Chiller faʻataʻitaʻiga o Alfa / HP91 Blue Pusa ma Eran / PR290 kamupani o le aʻea. E le gata i lea, i mea uma e lua, e maeʻa pe 20 pasene le toe faʻaleleia.

A o le laina o le magala o le vai
Malie fenques mai le faʻataʻitaʻiga o le fwv mai daikin i totonu o le 'aiga o le aso nei o le aso nei o loʻo aveʻesea ai le' au i le alatele i le alatele. O le faʻafitauli ua foia e ala i le fusia o le faʻaputuputu tane tane. Ae o le tele o le a tele o le mafiafia ma le maualalo le vai, o lona vevela o le a vave suia, ma e masani ona aofia ai, e faʻaitiitia ai lona aoga o lona faʻagaioiga. E aveʻeseina tele le vevela o le vevela, o le faʻafoeina o le aufaʻi o le 'au a le' au O lea, o le Kamupani kamupani a le AqAAppo faʻaopopo, Faʻalauiloaina le tagata solitulafono, na latou faalaeiaina le faatagaina le faʻatapulaʻaina o le fuafuaga ma le faʻaaogaina o mea fou. O Lelonghi ua tupu se faʻapitoa algorithm mo chillers o le eran / p chililers, o le faʻaaogaina o le sili ona lelei oona o le lua vaitafe ma le vai (ona o le suiga i le pa puipui) . O le faʻamalosi e le tapeina e oʻo lava i le gaioiga o le tasi phenkyle. Av Mode o le Hormal Pamp APPAS o loʻo avea ma mea vevela o le mea e maua ai le vevela vevela i le evaporator, o le mafuaʻaga o le aisa. E le gata ona faʻatagaina e uma fofo o le tane faʻaputuputu tane ma faʻateleina le fua o le galuega i le auala, ae faʻaitiitia ai le numera o le vevela osofaʻiga, e faʻamautinoa ai le mautu o le vevela o le potu i le potu. Ma, o le mea moni, faateleina le tautua o le olaga o le ua faia.

Peitai, e ui i ituaiga uma o togafiti ma o loʻo maua ai ni mea e maua ai, o le chiller o loʻo tumau pea o le tele o pisapisao. E oʻo i le sili atu "le fiafia" Faʻataʻitaʻiga Lsh35 (CIAAT) poʻo le WSAn71 (Faleoloa) O le leo tusipao a Europa, e le ofi i lalo o le tagi o le auala. E manino o le tulaga lea e alu ese ai mai potu nofomau.

Talanoaga faapitoa o chillers. E leai se kamupani o loʻo faia ni lisi tau, faʻasino atu i le tagata taʻitoʻatasi o le faʻatinoina o faʻasologa taʻitasi. Sei o tatou fai atu o le tau e mafai ona amata mai le $ 3,000 i le 5000, ma faʻatali mo le faʻatinoina o le faʻatonuga o le a avea mai i le 30 i le 60 aso.

Faʻataʻitaʻiga o Mini-Chillers faigaluega naʻo le malulu faiga
Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Faatinoga, kw * Aofai o tagata atamamai Fan ituaiga ** Umi, loloto, maualuga, mm
Feaveai. 30ra 021. 21.6 (5.5-240.0) tasi Oi pe r. 13284781383.
Trane Cga 075rd. 19.1 (5.5-61.8) tasi Uiga 10609501050.
Lennox. Ecoleanec 20.0 (8.0-96.0) 1 pe 2 Uiga 1600800935
Mcquay. M4ASS 050A. 10.0 (8.8-14.0) tasi Uiga 1032555555581342.
Ioka. Ecofrio YCSA 18T-TP 17.2 (9-35.7) tasi Uiga 14304551260.
Dunham-vao. ACDI 125ZC 25.0 (5.6-73.0) tasi R 11507501250.
Togafitiga. Was 71. 16.7 (4,6-16.7) tasi Uiga 13105421212.
Tausiga. Hrat 0101. 26.8 (4,7-32.4) tasi Uiga 14505501700.
Emicon. Rae 191. 18.2 (5.-164.7) 1 pe 2 Oi pe r. 11107501100.
Acson. AMC 075V. 23.4 (8.8-36.6) tasi Uiga 108912881739.
Sait. Ciatcooler Lsh 35. 10.3 (7.7-18.6) tasi Uiga 10584851010.
Daikin. EUWA-12HDZWS. 26.5 (10.1-79.5) tasi Uiga 12907001444.
Al-ko. C-O3h1-5n. 4.9 (4,9-176) tasi Oi pe r. 8703201100.
Pusa lanumoana. Alfa / HP 81 16.8 (4.9-51.9) tasi Uiga 1200400950.
Tomeu CWP-RC 06 *** *** 21.6 (7.6-33.3) tasi Uiga 900700910.

* - I totonu o puipui o loʻo faʻaalia ai le tele o le malulu o le malosi o le faʻavae atoa;

** - O-Axis, R - Vasega;

*** - Taofia le avanoa.

Faʻataʻitaʻiga o le toe tuʻufaʻatasia o min chillers ma le malu ma vevela modes
Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Faatinoga, kw * Aofai o tagata atamamai Fan ituaiga ** Umi, loloto, maualuga, mm
Maalili Vevela
Feaveai. 30RH 021. 21.6 (5.6-240.0) 25 (6.4-256.0) tasi Oi pe r. 15034781587.
Trane Sha 036nd. 8.4 (5.5-60,6) 9.8 (6.8-70.3) tasi Uiga 1018360795
Lennox. Ecolean taliga0151 14.5 (8,8-89) 10.7 (9.5-84) tasi Uiga 11956601375.
Mcquay. Mak 058ar 14.1 (8.-14-14.1) 14.7 (9.4-14.7) tasi Uiga 103155511341.
Ioka. Ycsa-h 26t-tp 24.4 (6.0-34.7) 26.2 (6.3-38.0) tasi Uiga 15108951340.
Dunham-vao. Acds 125zh. 25.0 (5.5-97.0) 27.8 (6.4-99.8) tasi Uiga 12005831330.
Togafitiga. WSAn 71. 19.1 (6.7-19.1) 21.1 (6,8-21.1) tasi Uiga 13105421212.
Tausiga. Eran / p 0071 19.0 (5,8-32.0) 21.0 (6.9-36.0) tasi Uiga 14505501200.
Emicon. PEE 191. 17.9 (5.0-157.4) 20.5 (6.0-182.5) 1 pe 2 Oi pe r. 11007501100.
Acson. AMC 040R 8.8 (8. 8.8-36.6) 9.4 (9.4-422.5) tasi Uiga 1032555555581342.
Sait. Anarea ila 50. 11.3 (5.5-17.7) 12.8 (5.9-20.3) tasi Uiga 5005001349.
Daikin. EUWY 10HDW1 21 (9.1-63.4) 32.0 (11.9-75.2) tasi O. 12907001444.
Al-ko. C-o3h1-5wp 4.9 (4,9-39.8) 5.8 (5,8-43.7) tasi Oi pe r. 8703201100.
Pusa lanumoana. Alfa / HP 91 20.8 (4.9-51.9) 22.8 (5.6-55.2) tasi Uiga 15005001100.
Tomeu CWP-HP 06 *** *** 23.1 (6.4-27.3) 31.2 (8.-37.4) tasi Uiga 900700910.

* - I totonu o puipui, o le gaioiga o le lautele o le lautele o le ata i le malu ma malu modes.

** - o - axial, r - radial.

*** - Taofia le avanoa.

O Vieturies o Fenquilk

Fonacyl ua taʻu foi o se tagata fiafia. E manino lava, aua o ia ia te ia o le potu ea o le potu o le vevela i luga o le vevela vevela, ua faasolosolo ona malulu, e malulu i le tafe vai mai le chiller. E ui lava o le faʻaoʻoina o le pheckyl e tali tutusa ma le poloka i totonu o le vaeluaina-scorm, e tele faigofie, aua o loʻo i ai na o se vevela vevela i le ituaiga o paipa ma le fiafia. Fonacylas o loʻo i fafo foʻi o fafo, taofia, taualuga, kaseti poʻo le auala. Ile tele o taimi, e mafai ona fesoʻotaʻi paipa uma i le itu tauagavale ma i le itu taumatau, ma o nisi taimi o loʻo i lalo (faʻataʻitaʻiga, i totonu o corverives pcsva).

A o le laina o le magala o le vai
O le Mini-Chiller mai le Carrier mai se faʻataʻitaʻiga o le 30rh ma le faʻamafanafana o auala ma le malu o soʻo se kamupani o le vevela ma le vevela o loʻo faʻaalia i luga o le vevela o le vevela. lapoa o le fan blades. O le taumafaina o le suavai e ala i le maualalo o le malosi phenkyl e le sili atu 0.2 L / s, ma le vevela vai taumafa e masani lava 1.5-2 taimi maualalo ifo nai lo le malulu.

Toeitiiti lava o le Phenkyls maua se tolu-tulaga suiga i le saoasaoa o le liligiina o le eletise eletise eletise, ma, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Oversper-lamolemole CWP faʻataʻitaʻiga. Lea e mafai ai ona e maua se sili atu le lelei o le sili atu le lelei i se vevela faapitoa.

O le fausaga o le Phenkoe mafai foi ona saunia mo le sui o le fou (fafo) ea. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se mea pueata faʻapitoa e fesoʻotaʻi i le faʻapipiʻiina o le sapalai ma le oso tele i le itu. O lenei mea pueata e mafai ai ona suia le tele o le vaʻalele o le ea ma toe faʻaaogaina i luga o le tuʻusaʻo-tafe (fwh3c pixels mai dairicin, 42nm mai le taʻavale ma isi). O le ea o le ulufale mai e ala i le moli moli moli o le ea o le toe fetuunai. O le vaega o le Fenquet o le tino o se pallet mo le aoina ma le faʻaliliuga faʻamaualalo o tafega mai le vevela vevela. I le galuega faatino o se laina o le phenkolov, e faʻateleina ai le lelei o le faʻagaioiga i le vevela o le vevela, o se eletise eletise ma se malosi o 0.5 i le 3 KW ua faʻapipiʻiina. PhencoAL Control e mafai ona faia ma le alofa pe otometi (tutoatasi pe mai le tasi le puleaina mamao).

I luga o le tulaga o le leo na fausia e se fenqul, o loʻo i ai tuʻusaʻo i fale nofomau, e mafai e se tasi ona fai mai, e le mafai ona sili atu i le 36db ma e le sili atu i le 36DB ma e le sili atu i le 36DB ma e le sili atu i le itu o le vaega o le iner. Carrier ma Delonghi i le lata mai o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina maualalo leo leo, ma le fao o le ata o le fan blades. O lenei faʻaititia le leo leo na faia e le popole, i leo o le filemu auala.

Faʻataʻitaʻiga o le maualalo-faʻatinoga fienkyloves
Gaosia

Lototetele

Faʻataʻitaʻiga Ituaiga Maualuga le faatinoga, kw Aofai o fetaui Input faʻapipiʻi mo le fou ea ea submeece, mm Malosiaga eletise

vevela, kw

Umi, loloto, maualuga, mm
Maalili Vevela
Feaveai. 42sm 25sf. Lautele 2,1 3.0 2. 100467. - 10302206557.
Trane Fhk02. Taualuga 0.8. 3.7. 2. - 1.0 1100529230.
Lennox. Rgl 20. Fola 3,2 6.0 2. 120 * 1,7 97325630.
Mcquay. Avanoa Fola 1,3 2.9 fa 100 * 0,7 768831430.
Ioka. Maualalo le tino 114. Fola 1,8. 2,3. 2. - 1-2 ** 9002554430.
Dunham-vao. DBF-02-4V. Fola 2.0 4,2 2. - 2.0 8802205205.
Togafitiga. Pccc le 9. Kaseti 3,3. 6.3 2. 120. 1-2 ** 580580213.
Tausiga. Fc 30. Fola 2.0 3.9 2. - 2.0 1100529230.
Emicon. FSR 3. Fola 2.0 4.5 2. 74. 1.2-3 ** 985475183.
Acson. Aww010FV. Fola 2.8. 3.0 2. - - 815290179.
Sait. Tele2 426. Faamalolo 1,4. 2.9 fa - 1,2 740575243.
Daikin. FWH3CF6V1 Faamalolo 2.9 3.7. fa 80690 * 1.6 ** 985560228.
Al-ko. GV 031. Fola 1,3 2.9 fa - 0.5. 648224524538.
Pusa lanumoana. Sv-n 03 Fola 1,6 3,1 2. - 0.6 ** 650225517.
Tomeu WSW / XLM 7EH Faamalolo 1.5 2.0 2. - 1.0 815160270.

* - o le mea e fetaui lelei o le ea fou ua setiina e okaina;

** - O le eletise eletise ua setiina e okaina.

O le faigofie - le ki e talitonuina ai

O le Chiller-Fenkol System e pei o le fausiaina o se paluga poʻo se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, o lea ua potopoto ai ma faigofie ona faigofie. O iʻuga o le tau o le faʻapipiʻiina o galuega, a itiiti ifo 2 taimi i lalo ifo o le faʻapipiʻiina o le vae vae. E mafai ona maua le chiller ma toe faaleleia ese mai le soʻotaga atoa o le masani o le pusa pusa o pusa leoleo.

O le tele o fetuunaiga i ona po nei o loʻo iai se masini sorrauilic module i o latou paipa uamea. E tuʻufaʻatasia se pamu vai, faʻaputuputu (pe a fai o loʻo i ai) ma faʻalauteleina tane, o le duct exats, o alatoto mo le faʻapipiʻiina o le sili ona lelei Aoga elemene. O sea module e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le system, aua e naʻo le manaʻomia le faʻaaogaina o paipa e tuʻufaʻatasia ai le chiller, phydyl E manino lava o le ono faʻapipiʻiina o mea sese o loʻo faʻaititia ai, ma o le faʻatuatuaina o le masini faʻateleina. Faʻataʻitaʻiga, o le faʻatonutonu e tuʻuina atu e maua ai le 23 tausaga ogunaoa o le SCA.

Faatusatusaga o uiga lelei o le lua faiga
Ituaiga o Uiga View of the System
Freoovawaya Vai
Tagata faʻatau atu Itiiti o le fua faatatau "faatinoga-tulaga" Le mafai o le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le numera o le ea malulu sone
Taugofie mo fale mai le 1-4 potu Faigofie faapipiiina ma le tausiga
A fesoʻotaʻi ma le bioler, o le Phankyle e taʻalo ai le pito o le vai vevela
Faagaoioiga Anapogi auala mo le auala Siosiomaga
Le itiiti ifo o le fua faatatau "eletise-faʻataʻitaʻi taumafa" E mafai ona gaosia le vevela vai (faatekinolosi)
Luga o le mea mautinoa punaoa
Tutoatasi o le fesoʻotaʻiga o Chiller ma Fenquets i le au
Afi o le poto faiga

A o le laina o le magala o le vai
O le ea malulu lelei o le syster chiller chiller o loʻo fuafuaina e le lautele o le malosi o le malosi o le ea, lea e mafai ai ona faʻapipiʻiina le gaioiga o le ea malulu. potu malolo vevela i totonu o le potu. O le mafaufau o le faʻatonutonu o le faʻatonutonuga "chiller-benkol" e le maualalo. O lea, i totonu o le Kamupani a Carrarier Aqsnate Scheme, o le Prosolopelor Hislor o loʻo tuʻuina atu, lea e tuʻuina atu le faʻatonutonuina o toetoe lava o le toetoe o galuega a le malo. O le Pule e galue i ni auala se lua: optimilization ma le poto masani. Muamua faʻatagaina oe e otometi seti le sili ona talafeagai o le faʻatonutonuina o le faʻamalosi, fiafia ma pamu. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatonutonu i luga o le vai vevela i le fafaga ma le toe foʻi atu ia teʻa e aveʻesea ai le faʻamalosi e faʻaalu i luga ma le mautinoa o le sili sili ona lelei. O le eseʻesega ua setiina otometi i le faʻafitauli o le malosi o le malosi o le taumafaina (talanoaga ma le vevela o le fafo o le ea poʻo le vai i le toe foʻi le filifili). O lenei faiga e sili atu le lelei o le faʻatinoga o le faʻamalosi o le faʻamalosi, puipuia isi faʻavaʻa, lea, i le taimi e fausia ai mea e le manuia ai le gau o tane.

O le Diagnostic Mode o loʻo i ai le 10 polokalama e mafai ai ona e vave ma le le mautonu o le le mafai ona maua se le maina ma sefe le algorithm i le suʻega o le mea faigaluega. O le Puble Connel e talosaga i le Holo-DICHFICK CORTING COLDINT MA LE PULEGA O LE COLDON MA LE DICK DECD Faaali. O le tagata faʻaaoga e mafai ona vave maua le uiga o soʻo se gaioiga o le faʻagaioiga o le tulaga: o le vevela o le vai (i le faʻaaogaina poʻo le faʻatiga, o lona mamafa ma le tafe i le isi auala, ma isi. E mafai ona fesoʻotaʻi le Pule i se lotoifale o le mataituina o fesoʻotaʻiga atoa o le fale atoa ma le Initaneti.

O le USSS micronet Combert e mafai ona faʻatautaia mo taimi uma: O le fesuiaʻiga o le fesuiaʻi o le ea e aunoa ma le popole ma le faʻailo fou o le ea. Faʻaaogaina le Tape Boea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻia fou e-kata mea ma faʻateleina ai le tikeri o le poto faiga. Dunham-Bush Faʻaaogaina TF-Control Microprocractor Brucrotocorrorroorrroornarcer, faʻavae i luga o le lua faʻamalosia ma le malosi ma le paoa. O le muamua e aofia ai se pule ma le faʻatonutonuina o le vaega (e mafai ona faʻapipiʻi i se phekyyo pe faʻapipiʻi i luga o le puipui); O le lua faʻatonutonu o le pamu ma alavai o le vai o le vai o le masini. O sea pulega e mafai ai ona e sologa lelei le saoasaoa o le saoasaoa o le saoasaoa, ma faateleina le saʻo o le teuina o le vevela pe a sefeina eletise ma faʻaititia le leo.

Filifiliga Filifiliga: Split-system poʻo le chiller-funcoal

O ituaiga uma o faiga e faʻaaogaina i toetoe o atunuʻu uma. O loʻo iai lau faʻailoga ma le le lelei na matou taumafai e taʻu. E sili ona faigata le iloiloga o le tamaoaiga o faiga, talu ai o kamupani vaʻa e le faʻailoa ai faʻamaumauga tau ma ofo atu naʻo fautuaga lautele. O le au faʻatasi uma i le mea e tasi: Lelei e faʻalagolago i le aofaʻi o potu.

Ma le tasi-fa-potu taulaga fale gaosi ma le ogatotonu o le vevela, o le chiller-fenkol system o le a tau 1.5-2 taimi sili atu e sili atu. E moni, i nisi o fale o le vaega nei o loʻo fuafuaina, o loʻo iai pea le malosi o tutotonu ma le paipa pape o loʻo i ai ma feoai fenquest. I lea tulaga, e sili atu le feutagai ma tagata faʻapitoa o le compeved, lea e manaʻomia pe totogi le fesoʻotaʻiga o lona phenkolov i le tau o le ogatotonu-sone vaeluaina faiga. Mo le tulaga muamua, o le faʻamafanafana e mafai ona tautua o le mea moni o le fesoʻotaʻiga o le funcilk o le a taugofie nai lo le faʻapipiʻiina o le masani vaeluaina polokalama.

Ina ia fatuina se tau i le fale i totonu o le fale, i le i ai o le ogatotonu heating netting network, e sili atu i le muamua feutagai ma tagata tomai faapitoa. I le leai o se fesoʻotaʻiga o se fesoʻotaʻiga (lea e tupu soo se tele) ma o le avanoa o le ea o le ea o le vaomatua i luga o le 300m2 e toetoe lava a sili ona matagofie i le "Chiling-Fenkol" senkol "senkol" senkol "senkol" senkol "senkol" faiga-fincol. E tusa ai ma le ARTRAD ACTRADESS, o le tau o le tau o mea faigaluega mo le gaosiga o le 1Kw o le malu o le vai o le a $ 700-800, o le 1.5-1.8 taimi i lalo ifo mo tagata faatau. Na faatupuina e Daikin se polokalama faʻapitoa mo se komepiuta a le tagata lava ia, ma o le mea e mafai ona e filifilia le ata faʻataʻitaʻi, faʻalagolago i le nofoaga o le potu, o le mea taua i le maalili poʻo isi faʻapitoa tulaga.

Tele fautuaga talafeagai

  1. Talu ai o ni masini o le Chiller-Fenkol System o se vaega o le fesoʻotaʻiga vai, ua latou le mauaina ai ni oloa faʻapitoa, ma ua naʻo latou oloa. Manatua o le faʻatagaina i luga o le tulaga atoa e tuʻuina atu pe a faʻapipiʻiina e se kamupani faʻapitoa o le fale.
  2. Taʻitasi faʻataʻitaʻiga o le toe faʻasusu i totonu o le chiller (auala o le malulu ma le faʻamafanafana) i le taimi o faʻagaioiga i le vevela pamu faiga o loʻo faʻaalia e le maualalo le vevela o le vevela o le ea. I le maualalo vevela, o le masini e mafai ona tape pe toilalo foi. O le vevela o le vevela o le chiller e sili atu le fesili aʻo leʻi faʻatau.
  3. O itulagi ma le tele o nisi au terity e taua tele, o lea foi latou te faʻafaigofie ai ona faʻapipiʻi i latou i le toe vaega o le potu aʻoga.
  4. O le mea e sili ona maualuga ai le chiller i le galue sili atu nai lo le 4th. O le mea lea o le faʻapopoleina o le eletise eletise e tatau ona fuafuaina ia sili atu le manaʻomia, i le tau lua o le faʻagaioiga o iai nei.
  5. Ina ia puipuia le faʻateleina o le leo o le galue ona o le faʻaputuputu o le pefu i le vevela vevela, tusa ma le ono masina suia.
  6. A maeʻa se umi umi, o le faiga e le tatau ona faʻalauiloa vave. O nai itula ae e te leʻi amataina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le chiller i le eletise eletise e mafanafana ai le suauu mafiafia i le alavai o le papupuni.

O faatonu o le a faʻafetai i le kamupani "Evololit", "Moontared," Nimada "," o le Pasetiso, Mcquay, Ciat, Lenox ma York mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili