Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu

Anonim

Alavai ma alavai-fekiage pamu: aisea ua e manaʻomia, e pei ona faʻatulaga, ma le mea e tosina ai pe a faʻatau.

Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu 14538_1

Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Suafa faasologa pamu ua mamanuina mo vai mama ma sina laititi o le mama
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Alavai o alavai alavai pamu (EMPA) o le ampeller o le faia o mea e fai
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
O le EBAR pamu, e mafai ona faʻapipiʻi le outlet i fafo atu o le saoasaoa ma siʻosiʻomaga
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Lautele Pamp Ts40 (WIOW), olo uma mea uma, e oʻo atu i fasi ie
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
O le supa o le pedorol o le pedotrolo pamu o loʻo i luga, o lea e faigofie ona fai le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga i luga
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Ua iloga ni masini e tupu mai e Groundfo

O le mea lea, latou te manaʻomia le taualuga e faʻasaʻo ai lona aiga mo i latou.

Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Faapipiiina faʻapipiʻi ata o alavai alavai pamu:

1 - pamu,

2 - Siaki le alatoto,

3 - Aloaia iunite,

4 - fetuunai le mafaufau;

O le tulaga opeta i tulaga:

A - "ese",

B - "aofia ai",

I - "fafagaina le atua"

Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
TS 300/400 masini (sipero) tuu i fafo vai efuefu, e i ai se palasitika vai ma o loʻo faʻaogaina ma se sili sili ona lelei
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
I le pito i lalo o le EBAC Pamus (faasologa) o le sui sui o faamama. O le lapoa o latou pu e mafai ona fesuisuiai e faʻatatau i uiga o le faʻamalologa
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
E sili atu ni auupega ma fetuunai e faʻatau faʻatasi ma le pamu. Sili atu le fetaui i le filifilia o le manaoga
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
O le MC masini mai le Scarolo o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina i se alavai lelei. O le pamu ma le proptizis i le pito i lalo e faigofie ona e le manaʻomia se faʻailoga o le ufiufi. Ua lava lea e aveese ai le plug ma sikulu le outlet
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Plascle Tank ma Pam Ratuswater alavai o SFA e mafai ona i ai ni tamai lapopoa ma e talafeagai mo le faapipiiina i lalo o le taele
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina o se faleuila o le taʻele o le taʻele o loʻo i ai i le pito i lalo
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Fabamed Fecal Pamu Actionscor (ESpa) ma le olopalaina o masini
Tele afi, poʻo se fesoasoani lelei - pamu o pamu
Faʻafesoʻotaʻi se telefoni feʻaveaʻi i le masini fufulu ma se fufulu fufulu i le pito i lalo

O tagata taʻitasi o loʻo i ai i taimi na siaki ai le faʻamasinoga o le faʻaalia o le olaga e tumu i mea e ofo ai. Talimalo, e masani ona le fiafia. O a matou tala - faʻagaioiga fesoasoani e faʻatoʻilaloina ni faʻafitauli i aso uma o le olaga ma luga o le fausaga nofoaga

Aisea ua e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻatulaga pamu pamu?

O pamu pamu e ono manaʻomia i le tele o aso o aso o loʻo manaʻomia e aveese ai le filogia ma e oʻo lava i vai palapala. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le potu faʻatupu i le fale e siʻi i le taimi o lologa. O le pamu alavai o le a fesoasoani i pamu vai, o lona uiga, siitia mai le loloto i luga ma toe setiina i se isi nofoaga. O sea nofoaga e mafai ona avea o se auala curvette, o se vai masani poʻo le faʻalauteleina loloto o le loloto o le lipine. Afai latou te o ese mai le fale, i le pamu, e masani lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻaeʻeina o le vevela. E faigofie tele lenei. Mo le faigofie pamu, ua lava lea e faʻatau ai se faitotoʻa o le faitotoʻa o le sili atu le lapoa. O le tasi pito o loʻo tuʻuina i luga o le paʻu o le paipa e tu i luga o le pamu tapuni, o le isi o loʻo faʻaalia i le plum. Pamu o loʻo i ai se lapoʻa lapoa o le lapoa o le lapoʻa (40-52mmm) ua maeʻa ma faʻailoga faʻapitoa ma faʻailoga i itu uma e lua. O le fesoʻotaʻiga e talitutusa tele i le tapenapenaga mo le galuega a le aiga o loʻo faʻamamaina, ma o le pamu e pei o se moli moli.

O le alavai e fetuutuunai ai e galue i le galuega i le tulaga ua malepe. O nisi o faʻailoga faʻapitoa e aofia ai le masini, faʻamalosi i le loloto, - latou te fai mai ai, e faʻapefea ona i ai i le vai? E le aoga le popole tele ile galuega faʻaalu, ona ua uma ona maua e tagata gaosi meaʻai ae faia le eletise eletise o le puluvai nunumi, ma taʻuleleia. O le afi ua tuʻuina i totonu o se mataupu i totonu, mai lea naʻo le paʻu o le paʻu e sau i fafo. O le uili ma Blacs e taua i luga o le ato. I le taimi o le faʻagaioiga o le masini, e faʻatumu ai le vai i le va o le itu i totonu o totonu ma fafo, fausia se "mitiafu" o le malu. Faafetai i lenei mea, e le mamafa le pamu. E taugata tele faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina se isi auala malulu (le-taʻua o "faʻamago" afi). E le manaʻomia se vai pamu mo le malulu: O le afi e suia i se suauu suauʻu, na te fausiaina se tamaʻi lapoʻa o feteʻenaʻiga.

O le isi faʻataʻitaʻiga o le fausiaina lea o le fale. Ina ua uma timuga tetele o le utu, na aliaʻe le faʻavae e lolovaia. Faʻafefea ona faʻamama? Faʻafesoʻotaʻi le hose i le papupuni pamu ma tuu i lalo (pamu) i totonu o le utu. E le aoga le faʻamanatuga 'tatou te tatou, ua lava lea e faʻapipiʻi ai se uaea i mea faigaluega ma le faʻailoaina atu ma le faʻaeteete.

O le tulaga e matua 'eseʻese pe a tu le' upega tafaʻilagi i le maualalo ma manaʻomia pea alavai. O le vai ia e le tuʻua lenei nofoaga, e manaʻomia le soloia faʻaletagata. Punou se pamu e le mafai ona suia. O le palasitika poʻo le sima o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le eleele o se nofoaga maualalo o le upega tafailagi ma o se pamu alavai ua faʻapipiʻiina i totonu. O tagata gaosi oloa e gaosia mo lenei faʻamoemoe ua uma ona saunia-faia pusa: Polythylene Tank ma se pamu o loʻo avanoa i le pito i lalo ma o se paʻu o le paipa. O le koneteina ua tanumia i le eleele, tuua naʻo le pito i luga, ma ua tapunia ma le lattice mo le gasologa o vai. Drena (PVC paipa, polypropropyleine, Asbestos po o le uamea) ua taoto mai le lelei i le plum nofoaga.

Leai se mea e te vaʻaia i le vaipuna i taimi uma e ki ai le pamu, e aoga otometi. O le potu e aofia ai se faʻapitoa amata masini - opeopea. I totonu e iai 2contact ma se polo polo. Afai e leai se vai, o le opeoto o loʻo i totonu o se tulaga faalava poʻo le tuʻu i lalo, o fesoʻotaʻiga. O le taimi lava e faʻatumuina ai le koneteina ma vai i le tulaga manaʻomia, o le opeto o aʻe i luga, e pa'ū le polo i lalo ma tapunia le fesoʻotaʻiga. E liliu lea i luga o le pamu.

O faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le pamu alavai e mafai ona tuʻuina atu i se seti. O le a fesoasoani e iai le mea e manaʻomia ai le siiina o le vai mama i se laʻititi maualuga. O alavai e tasi le pamu pamu pamu pamu i totonu o le potu vevela, i totonu o le tane o le taumafanafana, o vailaau o le e le o le faʻamalosiʻau o le orm, e ui lava e le mafai ona fufulu (maualalo o taʻavale (e le talafeagai (maualalo o le tino (maualalo o le tino, e ui e le mafai ona fufulu).

O le a le mea e tatau ona gauai atu pe a filifilia se pamu?

I faleoloa, pamu e ese mai i le mana ma le tele o mea. O le tagata faʻatau e ulufale i le tulaga faigata: o le a le masini e manaʻomia ai ia te ia? Ia galueaina lelei, ma e leʻi faʻamalosia e ova mo le tele o le paoa.

Le Filifiliga Lelei "Mo le Fale, mo le aiga" - le pamu i le 0.65-0.755 kw. O sea paoa e lava e faʻafetaiaʻia ai ma tele vai masima. I se taimi e uiga i isi gagana faʻapitoa o loʻo faʻaalia foi i le tusi folau, ae o le Ememan Muamua o lona uiga e tatau ona mataala i le autu: vai sapalai o loʻo tupu, poʻo le pamu faʻatino. E fuaina i Cubic Meters i le itula ma faʻatagaina oe e iloa ai pe o le a le umi e tatau ai ona e pamu le aofaʻi o le vai. Faatasi ai ma le tutusa o le afi afi, o lenei uiga o pamu mai eseese faʻailoga eseese ma faʻalagolago i le ata o le masini. E fofo le faʻafitauli o le filifiliga, fesili ifo ia te oe lava: O le a le taimi o le faʻagaioiga o le a faʻatulaga mo aʻu? E faʻapefea foʻi tatou o tatou uiga ma le faʻatapulaʻaina o le onosaʻi. Tasi e tatau, o lea na faia i le taimi lava na faia ai mea uma, o le isi ua sauni e faatali mo le gaogao o le lua mo le tele o itula. O le mea lea, pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga, vavaeʻese le tele o tits i le pamu faʻatinoga, ma o le ae mauaina le taimi manaʻomia.

Faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻi o le pito i lalo o le fale o loʻo iai se tele o 66m i tulaga o le 72m3. I le tautotogo, o lologa vai sa tafe i luga o le fola Meter. O le mea lea, e manaʻomia le pipiʻi i vai e uiga i le 2m3. Pamurrr-2 (Storotronlo) ma se tulaga o le 0.37kw ma ma se malosi o le 8.4 M3 / H o le a faia mo WRDEFE (0, 35kw, faatinoga 12m3 / h) - mo 3 itula. E manaʻomia le mafaufau o le tusi folau o loʻo faʻaalia ai tapulaʻa tapulaʻa, o le taimi malie, o le taimi faʻapauloga e mafai ona faʻateleina.

E agavaa le aufaitau e fesili: Aia le maualuga o le pamu umi ma le pamu ua maua ai le vai? O le mamafa o le siʻitia o le maualuga o loʻo faʻaalia i totonu o le tusi folau, ma e mafai ona matua fuafuaina na o ia lava. O le faʻalagolago i lenei: 1m siitia o le 9-10m le umi o le faʻaupuga.

O le isi faʻamatalaga taua o le tusifore o le maualuga o le tele o fasimea mautu o loʻo lafoina e le pamu. Pe saosaoa: Mo le a le vai o le faʻamoemoe, mama poʻo palapala? Afai o le palapala, e taua le iloa o le a le lapoa o le paipa o le pipipi. E masani lava, galue i luga o le alavai o nofoaga, ituaiga ma o vaitaʻele e faʻaauau i le vai palapala, e ono tele ai le tele o aʻoaʻoga, maʻa, ma falemaʻi, ma isi. E le mafai ona puipuia i latou mai le ulufale i le pamu. O le mea lea, e sili atu le i ai o se masini mafai ona pamu le pamu i le vai palapala ma fua o mea o fetuutuunai i le 40-50mm. Mea e tatau ona i totonu o le tino pito i totonu o le gagana faanatura. A pa le pamu i se vai mama, e mafai ona le amanaʻia ai lenei uiga.

O nisi ni uiga tuʻusaʻo o le papue e iloa ai ona uiga faʻafaigaluegaina e taua mo le tagata faʻatau. Faʻataʻitaʻiga, pe o loʻo iai le faʻaoʻo i le masini, poʻo le manaʻomia le faʻatauina eseʻese. E taua le gauai atu i le i ai o se masini mo le puipuiga mai le sili atu o le sili atu o se lagona po o se thermoster. O le fausaga ma le pamu ua faʻatulagaina i se auala e pasia ai e le vai, fufulu le fale i totonu lea na faʻaiʻu ai le afi. O le mea lena, o le vai e faʻapipiʻi ai le matafaioi o le "migaloga". Ae o le faʻatinoina e iai, e le lava, ona e tele lava ina faʻaaoga le pamu i tulaga faʻafuaseʻi pe a latou faʻagaloina le taimi. O le leoleo o le afi o le afi o le afi, susunuina o le librictation ma pamu le pamu e matua moni lava. Ole mea lea, e sili atu le saogalemu le i ai o le vevela, e otometi lava ona tape le afi i le tulaga o le le fiafia atu.

Ma ia mautinoa e tosina mai ai le tau i le tau. Pamu mafai ona fuafuaina mo galuega pe malulu, pe o le vai mafanafana. Mo eseese ituaiga o loʻo i ai ni tapulaʻa tapulaʻa: e oʻo i le 35, 40 pe 50c.

Mafua o le alavai

O le pamu "Gnom" na gaosia e le Moscow pamu i luga o laau e sili ona lauiloa i le au pa. E i ai se mana mautu, faʻaaogaina i le puipuiga o le vevela (hormaptat) mai le taufaʻamataʻu ma tau i fafo atu o le tauvaga uma. O le numera tele o le lafoina o pamu o loʻo avanoa i le matou maketi o le Italia. Lilo, NICI (VIP, BIOX), Marina, DAB, Patax, Indrox, Cadlora ma isi ua matua faaalia ai i faleoloa Rusia. O masini uma ua lisiina tagata gaosi oloa e mafai ona toe faatauina. Latou "talafeagai" mo le tatou tagata faʻatau ma tau ma lelei lelei. O le alavai pamu pamu agavaʻa i luga o le 0.4kw e masani lava e uiga i le 3000 rubles. O le pamu e tasi, ae o foliga lelei, tele le faʻaleleia o le afi o le afi ma le aofaʻiga o le faʻatuatuaina o le masini, e lua pe sili atu. E tatau ona amanaia. O le a se mea e mafai ona fausia ai foliga? "Mamago" afi (Rototor liuga e tupu i totonu o se suauu tele taele); O le tele o afi afi na maua ona o le tele-maualuga kaka o le suauu ma se potu eletise O le faʻaaogaina o le Graphite Lubrictation ma Faʻapitoa High-Tekonolosi Mea ma Faʻatoʻaga lea na faʻateleina ai le teteʻeina o le teteʻe. Itu mautu, o le faʻaaogaina o pamupasi alavai "i le tamaoaiga" e puʻupuʻu puʻupuʻu, lea e mafai ai e le tele o tausaga ona faʻagaioia le masini e aunoa ma ni galuega ma tausiga. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai e faʻaalia e tagata tagata faʻatau tagata faatau e tutusa le alualu i luga e mafai ona tuiina uma pamu faigofie ma lavelave. O lenei mea na tupu ona o le le talafeagai le talosaga.

Tamai pamu limuni, dab, nocci, Pentax, Carotrollo, Interday na fuafuaina mo vai mama mama. Faʻaaogaina e tuʻu ai potu o lologa o le tamai sikuea, e pamu mai vai o loʻo tatagi mai le hardwasins, taele, fufulu ma ipu. Mafai ona faʻaaogaina mo le alavai ma vaipuna. O uiga o nei masini palasitika, ma se faʻataʻitaʻiga grady i lalo ifo. Toeitiiti lava o tagata uma i totonu o le pusa e aofia ai 'lafu ma eletise.

O le pamu o le vasega lava e tasi e sili atu le maualuga, faia i le shainless steel, e mafai ona faʻaliliuina vai i le afa ma le palapala ma faʻaaoga i totonu o le suavai. E faʻalagolago uma lava i le lapoa o le lapoʻa o le paipa. O masini o loʻo faʻagaioia otometi, eseʻese ma maualuga le malosi, faʻaaogaina ma le puipuiga o le fale maloloina. Mai luga ei ai le 'au e ofi ai. O ia pamu e mafai ona faʻaaogaina e fofo ai le tele o galuega. O 'au a Stainless Steel e faia i le faʻaupuga, e aunoa ma le faʻaaogaina, ma o lea e tele ai fata e teteʻe ai. O nisi masini poʻo ni mea e fai ai matata, Nocci, Wloke, Cordas ma e oʻo lava i le aiga Goaspic4037 e matua faia i Shinless Steel.

O le sili ona malosi faʻataʻitaʻiga o lenei vasega e maualalo le vaega ma se faʻapitoa faʻapitoa ma se pu mo le sima mata o le paipa. Aemaise o faʻaiʻuga, aemaise lava i le peditrolo ma Wilou faʻataʻitaʻiga. A faʻapipiʻiina nei oloa, o le a le manaʻomia e faʻapipiʻi ai ni vaega faʻapitoa. E tatau ona e aveese le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le paipa paipa ma le filo talafeagai. O pamu ma le lapoa o le numera o le 50-65mm e mafai ona lafo atu i fafo se mea, e aofia ai le o le auslea ma vaitafe IL. Mafai ona faʻaaogaina i totonu o le 'olo. O le mea e masani ona faʻaogaina e maua pe a pamu vai mai le fafie fafie, tuʻu faʻataʻoto. O le TP40s (Wilo) pamu e taugata tele ona o lona galue o se masini pateni, o se faʻailoga faʻapitoa o le suia o mea uma, o fasi ie. O le mea lea, e mafai ona faʻaogaina le masini i soʻo se mea, e oʻo lava i le fale tusia. O pamu uma o loʻo fuafuaina mo vai malulu, ae mafai ona mafai ona maua le tele o vai vevela i le 50-60s (grindfos pamu - e oʻo i le 70 p0cs).

Alavai pamu

O le tele o papupuni pamu - alavai-feoaʻi-fecal pe na o le femuta pamu. O lo latou tofiga o le aveesea o le tele o alavaivai mai atigi, taʻele, faleuila, faleuila, afshothers ma fufuluina masini. Mo lenei, o loʻo tuʻufaʻatasia i ni masini mamana. Ia faʻalautele laititi le vaega pito i lalo, i totonu o loʻo i ai o uʻamea blade e le gata le naʻo le pamu vai, ae o le tipiina o le faʻaseʻe i faʻaagaga.

O le a fesili mai seisi tagatanuu: "E i ai laʻu pamu ia te aʻu, pe a, ma faapena ifo ai ma alavai o so o ni faafitauli?" IUBUME Aia Tatau. E leai ni faʻafitauli i totonu o le faʻamutaina tulaga, latou te tulaʻi mai pe a solomuli mai le faʻavae. Faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le faʻatinoina o le fale mautotogi ma fesoʻotaʻi i le faleuila vave mai le fale. I lea tulaga, o le umi tele o le umi o le uʻumi o le sipaʻai o loʻo taufaʻamataʻu e avea ma nofoaga o meafaitino. O le isi filifiliga e le masani ai o se potu i lalo o le potu i lalo o le fola poʻo le taʻele poʻo le taʻele o loʻo iai i lalo ifo o le tulaga o le eleele ma le galu auala. Ona tatau lea ona toe tutu mai le oloa. Yves voluma ma i se isi mataupu e aunoa ma se fecal pamp e le mafai ona faia.

E mafai ona afua mai le au mautotogi i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuu eseese le faʻatau o se pamu talafeagai ma soʻotoiga elemene, ona ia valaʻau loa lea o le faʻapipiʻiina o polofesa ma latou faia mea uma. E mafai ona e alu i isi mea: Faʻatau se puʻupuʻu faʻapipiʻiina, o le palasitika tane (Poypipa Tolett Bowl), o loʻo fuafua e fesoʻotaʻi i le sifi le paʻu. O ia faiga e taʻua o le faʻateʻaina o le fesuiaʻi o faletaele (spd). O le latou lelei tele o le SPD e mafai ona tu mamao mai i le RIVER (naʻo le paʻu o paipa e le tatau ona pasi i luga o fale mautotogi ma le umukuka o fale mautotogi). Afai e fesoʻotaʻi le SPD i le faleuila, e manaʻomia le manatu e tasi le vaega: o le flush o le a le vave vave, pei o le faʻatuai. Muamua, o le vai mai le tane o le a faʻatumuina le faleuila, ma naʻo le pamu o le a tupu ai. O au o se tala e tasi. Pamu i spad e laiti, ma se tamai pito i fafo. O le mea lea, o le togi o fatafaimea ma pepa i totonu o le faleuila. E aoga i se faletaele e uiga i le 21-25 afe rubles.

I totonu o le atunuʻu fale, pakema pamu e faʻaaogaina e fai ma vaega taua o le faʻamamaina o le fale. O le tagata faitau faitau e mafai ona toe lagona: "Aisea ua ia, pe a fai e aoga mea uma mo aʻu?" Ioe, i le sili ona taʻitoʻatasi, poʻo le lotoifale, otaota togafitiga togafitiga (lo), faʻaputuputu paʻu mama. Ae e le masani ai. Tele e faalagolago i totonu o le fanua. O le uaina o le paʻu o paipa ma alavai e tatau ona tuʻuina i luga o mamao mamao (e oʻo i le 40-50m). Afai o loʻo i ai le fale i se maulalo pe i luga o le malifa, ma i le pito i lalo o le tuaoi nofoaga, o le alavai o le a le ese. Mo ia mataupu, o femul pamu ua fuafuaina.

Aemaise i taimi uma, e manaʻomia le faʻatuina atu o fale taʻitasi o le pito i luga Moscow, lea o le Recessal Forces, ma le faʻaleaga pito i luga o le lalolagi. O fomai tumama o le itulagi e latalata i le laumua ua leva ona popole, ma e mafai e le au tausitusi ona faʻatapulaʻaina tapulaa i le faʻaaogaina o ni losi. Mo fale mamafi lelei, faʻaiʻu fausaga e manaʻomia: eleele faʻamama vaega poʻo biodewesters i lalo o le faʻatonutonuina o le ses. O mea uma o loʻo alu i le mea moni o mea uma fou ma ua uma o loʻo i ai o loʻo iai (pe ua uma ona iai) faʻapitoa faʻaaoga togafitiga togafitiga. O lona uiga, e pei foi o ni nuʻu i fafo, o le tasi malosi o le pac pam ua faʻapipiʻiina i luga o le soʻoga o le tapaa faaleagana. O lona faʻagaioiga e aliali mai e sili atu lona aoga, taugofie ma fesoasoani ina ia faʻatumauina le natura.

Pe a faʻatau mai le pamu pamu, e masani ona faʻalogo i le lapoa o le outlet. Sili ona lelei fua mai 65mm. Afai o le pamu o loʻo faʻapipiʻiina pea ma se lapoa laititi, o le tino galue e tatau ona uili ma tipi nila. O lenei o se mea muamua, a leai e ala i le polokalama o le a clog ma taofi le galue. O le mea lea, e tatau ona muamua filifili i luga o le filifiliga a le ituaiga togafitiga togafitiga, ona o lea i le faleoloa.

E le gata i lea, e manaʻomia le manatua e uiga i se tasi faʻafitauli. O loʻo taumafai le UNAS e faʻaaoga ai oloa i le lotoifale mai le PVC poʻo le polypropylene. O i latou o racks mo le 'olo, latou te eseese i le lelei uiga ma e taugofie tele. Ae o le satauro vaega o o matou paipa ma le sili atu paipa o le lafoina o pamu (Avlebi e faʻaaogaina saʻo e leai se) e le o le pe a fai e le tumau. O lea, o le PVC paipa e i fafo atu o le dimesters 40, 50, 50 75m, 110mm, polypropylene - 40, 50 ma 110mm. O lea la, mauaina le pamu, e tatau ona e faʻatauina vave se saini ia te ia i vave lava ia te ia, ma i latou o le a paseina i le fauina, faʻatonuga, pe a manaʻomia, fetuunai i lalo o lou paipa.

I le galuega faatino o le le mautonu togafitiga, o le alavai e mafai foi ona faateia ai le pamu. E manaʻomia pe a uma (poʻo le efuefu) vai e manaʻomia e lafoaʻi e le tele o sefulu o mita. E tatau ona faapea mai o le le mautonu togafitiga ma pamu e sili atu le taugata nai lo le tagata lava ia-tele (toetoe o le kuata).

Faʻapipiʻi le pamu i le vaipuna ua mafaufau i fafo e tagata gaosi i le laititi ma e le manaʻomia se taumafaiga faʻapitoa. E le mafai ona alu i lalo le Tricer. O le faiga e pei ona taua i lalo. Muamua, i le pito i lalo, o le tulimanu o le paipa ma le syxage paipa ma le lua o taiala o loʻo faʻapipiʻiina (o le vaitusi palasitika uma ua uma ona faʻapipiʻiina). O pulumu latou e faaauupegaina ma le getres preps. E tatau ona e tuʻu i luga o le pamu ma puʻeina i le taʻitaʻiga ma le fesoasoani a le uaea i lalo ifo. Ina ua taunuu i le numera, o le pamu fusi i totonu ma ona o lona lava mamafa o le a maua ai le malosi o le lotoa, ina ia leai a wrenren o le a manaomia. O le masini o le a siitia i luga taimi i luga ma siaki.

Fecal Pamps fesoasoani e aveese le ulu tiga ma pe a faapipiiina le tumama apaau i lalo. Ole mea lea e mafai ai nei ona faʻamalosi ma lologa i lalo o alavai ma alavai. O le toe foi mai o le tataina e faʻaulu mai i totonu o le aufaʻatau, e le lava le taimi. O faʻafitauli ma lologa o le a le tulaʻi mai pe a faʻaaogaina se faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapipiʻi. O se palasitika o loʻo i ai i le 45-150l, i totonu o le tasi poʻo le lua femol pamu o ni tausaga. Faaulufale mai i le pito i lalo po o luga o le fola fola.

Fecal pamu e masani ona malosi, gaosia i le tolu-vaega mamanu, lalo ole voltage 400v. O le tino galue o se uili ma le tasi (tasi-contnel, tapunia ituaiga) poʻo le tele (multikhannel, tatala) clades, e pei ona faʻamalosia atili i le suavai.

O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni mea faʻapitoa mo le paʻu o le paʻu o le paipa i le pito i lalo o le fale. Mo nei pamu, o se isi lava tisa talafeagai e manaʻomia, e talafeagai ma faʻaleaogaina le faʻatau mai faʻafitauli le talafeagai. O se manatu faʻapitoa e mafai ona avea ma pito i lalo o le faatofuina, aua le faia mai i uʻamea uʻamea, ae mai se mea e le o afaina ai o loʻo i le malaia. O le uiga lea o Wilo Palos. O le mafaufau o loʻo faʻapipiʻiina ni pacs pamu i totonu o le pa puipui o loʻo faʻaputu ai kesi, e fautuaina le gauai atu i le i ai o le masini o loʻo pa ai le masini. Afai e tatau, e mafai ona faatino lenei puipuiga i lalo o le poloaiga.

O foliga eseʻese o pamu lea e siʻitia ai uiga faatauga o loʻo aʻafia tele i le tau. E faasino i le faʻateleina o le malosi, le faʻaaogaina o mea o ofuina mo lapisi o lapisi, faʻapea foi ma le moli uila ma le lelei o le borastat o loʻo tauina). O lenei faʻaitiitia tele le malosi o feteʻenaʻiga ma le faʻaleleia o le mea faigaluega ma le faʻaleleia o le mea faigaluega ma le maualuga faʻagaioia ma le maualuga le aoga ua ausia, o le afi fesoasoani e faʻateleina ai. O ia pamu e le tatau ona tautua uma i le olaga tautua: faʻapipiʻi ma galo.

O lea, pele le au faitau, sa matou taumafai e mafaufau i ituaiga autu ma uiga o pamu pamu. Matou te faʻamoemoe o le a tuʻuina atu faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe ia faia le filifiliga saʻo.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Mana, Kwt Faatinoga, m3 / h Maualuga le tulai mai, m Maualuga le tele o le malosi o vaega (o le lapoa o le outlet), mm Maualuga le vevela vevela, ma tau, olo.
Moscow pamu "Gnome" 1,1 10 10 10 - 3700.
Akvasab 0.25-0-0.4 5-6.6 4.5-5.4 5-30 - 1900-2350
Marina (Italia) TF 300/400. 0..3-0.4 6.6-96 6-7 5-10. 40. 1850-3150
Lilone (Italia) TFE 400/1000 0.4-1 10-18. 6-11 E oo i le 30. 40. 2800-3400.
NICCI (Italia) Vip. 0.4-0.8 4.8-7 6-7 10 40. 2800-5000
Biox 0.6-1.6 8-24. 6-12. E oo i le 40. 40. 8300-10000.
OMIA. 0..3-0-0.75 4.8-12 5-8 lua sefulu 40. 5600-7700
Dab (Italia) Novo 200/300. 0.35 valu 3-4 5-10. 35. 3000.
Novo 600. 0.55 sefulu ma le lima 10 32. 40. 5300.
Drenag 900/1800. 1.38-2 3-8 10.5-24 12-24. lima sefulu 12500-22800.
Maualalo (Italia) Doc 3/7, eli 0..3-0.7 14-18. sefulu ma le tasi 7-20. 35. 5400-6200.
DRAW, DN. 0.55-1.55. 17-25 lua sefulu valu 35, 50. 5500-15300
Pentax (Italia) O. 0.2-0.6 4.8-9.5 6-8.5 25. 40. 1730-2770
O. 1-1.35 15-18 8.3-10.4 35. 40. 5300-5500
Pedrollo (Italia) Ie 0.25-0-0.5 7.2-12 7-10.5 5-20. 40. 2880-5440
Zd, d, zvx, vx 0.37-0.75 12-19.5 8.5-15 10-50 40. 5630-8350
Wolo (Siamani) TM, TmW. - sefulu ma le ono 10 10 35. Mai le 5500.
TS (3Models) - 18-60 10-25 10, 35. 35, 40. Mai le 10350.
Tr (4Models) - 60. 15-21 44. 35. 12500-25000
Tr 40s. - sefulu ma le iva 40. - 40. 47000.
Grindfos (Siamani) Faamemelo 0.18-0.35 12 iva 10 lima sefulu 43770-8560
Ato 0.4-2.2 33-855 16-21 12-50 40-50 9260-10700
WINGIL (SPAIN) 100 ms. 0.23. 4.8. 7. - - 2500.
Espa (Spain) Ma. 0.75 sefulu ma le valu 10 - - 7050.
Faatinoga Faʻataʻitaʻiga Mana, Kwt Faatinoga, m3 / h Maualuga le tulai mai, m Maualuga le tele o le malosi o vaega (o le lapoa o le outlet), mm Maualuga le vevela vevela, ma tau, olo.
Marina (Italia) FXG 1200. 1,2 sefulu ma le valu valu tolu sefulu 40. 6700.
NICCI (Italia) Faasologa bioks. 0.6-1.6 8-24. 6-12. E oo i le 40. 40. 8300-10000.
Serinnia. 0..3-0-0.75 4.8-12 5-8 lua sefulu 40. 5600-7700
Dab (Italia) Feka 700/800. 0,6 Aua. iva 35. lima sefulu 9400-10300
Feka 900. 1.39 sefulu ma le lima 6.5 lima sefulu lima sefulu 12600.
Maualalo (Italia) DOM, DL 0.55-4 Tusa ma le 100. E oo i le 20. 50-65 lima sefulu 11500-20000
Pedrollo (Italia) Mc, rmc 0.6-2.2. 12-66 8.4-24 70. lima sefulu 9728-22700
Wolo (Siamani) Tr (5 faʻataʻitaʻiga) - 52-400 14-32. 10 35-40 12500-25000
Tr 40s. - sefulu ma le iva 40. - 40. 47000.
Grindfos (Siamani) AR (e tusa o le 30mode) 0.9-100 41-1000 9-45 65-130 40. Mai le 10,000
O le G. 9,2 28. 68. lima sefulu 40. 31700.
Espa (Spain) CO. 1,8. sefulu ma le ono valu 45. - 24700.

O faatonu faʻafetai le vai tekonolosi nofoaga tutotonu ma faʻatusa o nike, silo, Pantux mo Se Fesoasoani ile Sauniga o Mea.

Faitau atili