Afi, fafie ma le flis paipa ...

Anonim

Tusi lesona manifinifi afi. Masini ma faʻavasegaina, faʻapipiʻiina, mea mo chimneys, ogalaau ma le faʻamaliega, masonory tekonolosi.

Afi, fafie ma le flis paipa ... 14540_1

Afi, fafie ma le flis paipa ...
Astly-tulimanu faʻataʻitaʻiga peralba (Piazzzetta)
Afi, fafie ma le flis paipa ...
"KF eviti"

Island Bullowplace, fausia mai elemene masani faaaoga mo le puipui o le puipui

Afi, fafie ma le flis paipa ...
"Agroproep u"

Fireplace ma nila e sili atu le saogalemu vevela

Afi, fafie ma le flis paipa ...
Tiapolo

Faavae faavae vaega o le faaaogaina o le fanafanua:

a - copped collector;

e - ie matila;

i - pornal;

r - vevela potu;

o - suauu laupepa;

E - drovnitta

Afi, fafie ma le flis paipa ...
Fotobank / e.w.a.

I totonu o le sauniga o taumafai e toe gaosia le Ar-Deco era, o le afi afi e iai le laconfic, malosi foliga

Afi, fafie ma le flis paipa ...
Fotobank / e.w.a.

O le vaa tele na aumaia ai le agaga o le mediaval o utu i le fale faaonapo nei. Ae o le supa o se afi afi e tatau ona faʻaeteete ia aua neʻi fanaina le potu

Afi, fafie ma le flis paipa ...
Fotobank / e.w.a.

Poroters o vaomatua faaona i nisi taimi e tele naua

Afi, fafie ma le flis paipa ...
Fotobank / e.w.a.

Paratai afi mo le ogatotonu o le potu malolo i le kolone masani

Afi, fafie ma le flis paipa ...
Fotobank / e.w.a.

Maualuga-Tech Town TruckPlace

Afi, fafie ma le flis paipa ...
"KF eviti"

Faʻafefea mai i le faʻapopoleina o piliki na taʻaalo ai se magafagafa tele-faalilolilo o le Matai

Afi, fafie ma le flis paipa ...
Ma le matila, i totonu, ibarbecoe ... tolu sefulu tolu fiafiaga i Italia! (Piazzzetta)
Afi, fafie ma le flis paipa ...
Fireplace Meafaigaluega: Lattice, Scoop, kotcheg, ofuina
Afi, fafie ma le flis paipa ...
"Agroproep u"

O le afi afi e sili atu le alu i le masini o fola ma le taualuga o fausaga

Transverse tipiina o ni uila afi ma eseese foliga o kesi fafaga auala. O latou otootoga ma lapoʻa ma fai le mea lilo o le galuega faʻamanuiaina galuega:

Afi, fafie ma le flis paipa ...
A - ma le "nifo" ma le paipa sao
Afi, fafie ma le flis paipa ...
B - Aunoa ma le "nifo", ma le mamafa o le pa o le chimney auala
Afi, fafie ma le flis paipa ...
B - ma le "nifo" ma le le mautonu

E tusa ai ma fuainumera faʻamaumauga, mai le 80 i le 90% o tagata e ona o le atunuʻu Mansions o le a manaʻo pe ua uma ona i ai le magalafu i lo latou fale. Maualuga atu o lenei mea e teli atu i le "tagata e le masani ai o le taimi ua tuanai" e masani ona aofia i le leai o se auala i faafitauli ma le vevela. O le mugafiti o loʻo taʻutaʻua ai lava le faʻailoga o le olaga, faʻamautu, faʻamafanafanaga o le fale. Afai e te fiafia, na te atagia le auala epikerilia i aso uma o le olaga.

O le afiafi na faʻaalu i le Tatala afi afi i luga o le mea e sili ona lanu o le afi o le afi e faigofie lava, peitaʻi o le fiafia. E le gata i lea, o se tausi matatagofie o le afi o le sili ona lelei ventiving stary, ua mago lelei le ea i totonu o le nofoaga (lea e sili ona taua mo le nofoaga o le tau). E le o le teʻi o le numera o le afi ma magalafu i fale e tupu i aso uma.

Ae i le taimi lava e tasi, o le afi mumū sili ona faigata ma "agamalu", e manaʻomia ai le fuafuaina saʻo ma le lelei le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina. I le faafeagai, o le "Atting o le afi malulu" mafai ona liliu i totonu o se fale teu pea ma le fatiufu. I le taimi mulimuli ane, pei o isi mea i le afi o le afi matala, o le afi-matautia ma i le le usitaia tulafono o le fausiaina ma le taotoga e mafai ona laveaiina tetele ma mafai ona laveaiina tele faigata ma lauaiga. I se isi faʻaupuga, afai e te filifili e maua se faʻataulaitu, faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma lona faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻaaogaina le malosi tele.

Masini ma faʻavasegaina o fanafana

O le afi uma e aofia ai le tolu vaega: filbox, portal ma chimney. O le ogaumu ua iloga e le afi afi. O le teutupe e leai se afi, lautele, ae papau. O se ituaiga o Niche na faia o mea e faʻafesoʻotaʻi ai mea (piliki, maa, uamea). Ona o lona mamanu, e mafai ona oso ai le afi i le potu i le susulu o le malosi na fausia i le taimi o le pulega o le suauu. Taupe tuʻuina, latou te tuʻuina le vevela pe a timu mumu i totonu. Latou te le manaʻomia le taimi e mafanafana ai a latou tino tele, pei o le tulaga o ogalaau, ae latou vave faʻaputuputu. I le tulaga lautele, o le afi afi e le fesoʻotaʻi ma sili ona lelei o le vevela o masini: o lo latou lelei o le 10-25% (o le lelei o le magafagafa e maua i le potu o le vevela o le vevela, i le malosi e mafai ona maua ma le atoaga o le suauu). Mo faʻatusatusaga: O le lelei o le mea fou o loʻo taumafai i le 7-80%, o le lelei o le ogaumu o le Rusia o le 20-30%.

Ina ia faʻateleina le vevela faʻaliliuina o le masini, o puipui i totonu o le ogaumu e tatau ona i ai se agavaʻa maualuga. Mo lenei, ua faia i latou o se lamolemole ma e tusa lava pe mafai foi, ma o nisi taimi tatou te tu ai i le apamemea po apamea uamea. Faʻavasega vevela pamu o le pamu o le itu o itu o le ogaumu o le ogaumu o loʻo faia i luga o le puipui pito i tua. I lea tulaga, o le Sōle ua mafaufau i le potu e le gata mai i ona luga puipui, aʻo loʻo faʻapea foʻi mai i le itu itu, ma lelei le tuʻia o le masini na tulaʻi mai e 7-10%. O se moli matala e tuʻuina atu i fafo o le sologa lelei le piliki ma le lautele o le 5-6mm lautele. O le mafiafia o le puipui o le afa o le popoto popoto.

I le pito i luga o le ogaumu o le ogaumu, o le kesi kesi e masani ona gaosia ("nifo"). Na te taofia le tuufaataloga o alofilima mai le paipa, puipuia le ogaumu mai tafega o le ea e mafai ona mafua ai le asu o le potu ma le le filifili pe a faaeeina le aisa pe a faaeeina le aisa pe a faaeeina le aisa. O le kesi o le kesi o se nofoaga o le mea na nofo ai le boot, o lea ua mafai ona faʻapipiʻi se fata o fata -. Peitaʻi, i le tele o togafiti "nifo" e leai se mea ma le ogaumu o loʻo fesootai ma le chimney o le auala o le auala o le auala (o nisi taimi e te gizarti bicartry). I se tulaga lautele, o povi uma e tasi na te lilo. Faigofie (le pito i lalo o le magalafu) o se faʻalauteleina o le faʻaputuputu o le Aseta. I se faʻaopopoga, o le le mautonu o le le mautonu o se isi puna o le vaʻalele o le ea mo ogasamiga (alofa i le tapunia o le afi afi).

Fautuaga Snipati 2.04.05-91 * O le faʻamafanafana, na faʻatagaina le ea ma le ea "i le 1997.

Palakalafa 3.84. O mamanu i le fausiaina e tatau ona puipuia mai le Igntion:

a) O le fola mai le fogafale mai ma mea e teu ai i lalo o le faitotoʻa faitotoʻa - o se ipu uʻamea o le 700500mm, o loʻo i ai i le mamao o le ogaumu;

b) le puipui poʻo se vaega mai mea e le masani ai i se tulimanu i le ola mama, - ma le mafiafia o le 25mm i luga o le uʻamea i le fola o le 250mm mafiafia o le pito i luga o le faaili.

Palakalafa 3.86. O le fola mai mea faʻapipiʻi i lalo o faʻavae o mautotogi, e aofia ai vae, e tatau ona puipuia mai le afi mumu uʻamea i luga o le ofi i le fola e tatau ona i lalo o le ofi i le fola e tatau ona i ai le fogafale e le tusa ma le 100mm.

O faʻataʻitaʻiga uma o le afi afi e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: ma le tatalaina ma tapunia le afi afi. O le tapuni o mea pueata na faʻaaogaina i le kuata tioata faitotoʻa e tetee atu i le vevela i le 800c. O faitotoʻa e tatala naʻo le itu na o le itu, pe i le itu ma agai i luga. Ile faʻaiuga, latou te tuʻuina atu i se faʻapitoa o gaioiga faʻagaioioiga. Ioe, e mamafa ma faateleina le mamanu o le fausiaina, ae o loʻo faʻamamaina faitotoa mai le mata mai le mata ma faʻatagaina oe e maua atoa le fiafia mai le afi afi.

Fireplaces ma se afi afi e mafai ona galue i le lua auala: mou atu pe tatala le faitotoa. O le tapunia afi afi ma se faitotoʻa faitotoʻa e leai se ese mai le tatala le afi afi e aunoa ma le faitotoʻa. Ava ma se faitotoʻa tapunia, e mafai ona e fetuunai le tafe o le ea ulufale le magalafu, o le soona vaaia o pu i lalo. O le laititi o le tele o tafe o le ea, o le a telegese o le a alu lemu. E tusa ai, o le tasi vaega o fafie e mafai ona tafe mo se po mamafa. O le tamaoaiga o sea mutiala o se mea e sili ona maualuga, e mafai ona faʻaaogaina e avea ma se isi gaioiga faʻamafanafana.

O le a le masonry fiva e sili atu ona lalagaina-lalagaina pe tapunia le afi afi? O atunuu o Chermannia ma Soundinaviavia o loo fuafua pea le auala faatatau i le faʻaaogaina o punaoa o suauʻu, ma ua fiafia i ai ni uila afi ma faitotoʻa. Proszia, mo mafuaaga o arethetis, e tuuina atu i le fiafia i le tatalaina o fausaga. O mea faʻapapa ma se ogaumu ua tapunia e faigofie ona faʻapipiʻiina i fale ma ni chimneys, o lea o le faʻapipiʻiina o sea masini e faigofie tele. E ala i fale, o le paipa paipa e masani ona fausia i le magalafu. Lenei e talafeagai mo le fausiaina o se lapoʻa lapoʻa o le afi afi e mafai ona faia le faʻamalosi mamafa (o lona tele o le tele e mafai ona oʻo atu i le 2t). Uamea ogaumu i luga o ia "fie" e le mafai. Ia tuʻufaʻatasia (o le agiso mita o le leo o le leo e uiga i le 200-250kg), o le a tatau ona fausia nisi faʻalapotopotoga lagolago. O le pogai, o le tau o le afi ma le uila afi e ono matua tele (1.5-2 taimi) i luga o le taua o le afi mumu, o le averesi, e $ 2000-5000.

O le mea moni, o le fesili o aafiaga o le afi ma o lona paipa o le tumutumu o le fale pe o le faavae e le foia. I luga o le mata, ae o le faavae o inisinia fuafuaina. E tatau ona mauaina mai le tufuga faufale ao lei amataina le galuega. E tusa ai ma tagata tomai faʻapitoa o le kamupani "KPELVIT", pe a fai o le tele o le afi maʻai e silia ma le 900kg, e sili atu le atamai e tuu i luga o le fogafale muamua ma mo se tuʻutuʻuga tuʻufaʻatasi. I le fola lona lua o loʻo i ai screrr ma lightweweeplement mamanu, ese le tau o le galuega faʻateleina.

Fuafua i le nofoaga, e vaevaeina atoa afi i totonu o le puipui; vaega na fausia i totonu o le puipui (shrayer); faagata i le tupu; le mautonu; tulimanu; Island (o loʻo i le ogatotonu o le potu).

Faapipiiina o fanafana

O le tulaga o le maʻoti ua fuafuaina e le tusiata fofo o fale mamanu, o le ata o puipui, o le statibulations manaʻomia manaʻoga, manaʻoga faʻaleafu. Faʻalagolago i le mamanu o pa, o le afi eletise e mafai ona oʻo mai ia i latou pe oposi i totonu o latou. E fautuaina le faʻaaogaina o puipui i totonu poʻo ni vaega mai ni mea e le talafeagai e fuafuaina mo le tuʻuina o le asu o le asu. Mo le tataina uma e manaʻomia ai se isi laʻau. "O le totoina" e lua uila afi o loʻo i luga o fola eseese, o le tasi chimney e faʻaʻoleʻole, ae masani lava faʻafitauli. I soo se tulaga, o le a mafai lava ona faʻaaogaina. O le tele o le tatalaina o le pito i fafo o le ogaumu e tatau ona fetaui ma le tele o le potu o loʻo faʻapipiʻiina (o le vaega o le tatalaina e masani ona fesoʻotaʻi ma le vaega o le potu i le vaega o le 1:75) .

O le tatala le magafiti mai le piliki o se lapoʻa tele, e masani ona manaʻomia mo. O se faʻavao e masani ona manaʻomia (o le a talanoaina i lalo). E manaʻomia foʻi le tatau ona amanaia foliga o le veli o le potu. O le afi maʻai ua leaga lava le faapalepale, o lea e fautuaina ai ona e faatinoina faitotoa, faʻamalama ma faʻasao le toto. O le itu mautu, e manaʻomia le afi o le tele ma tele le ea malulu, lea e mafai ona puipuia ai le heametic faʻalua-glazed faamalama. Afai e te le faʻataunuʻuina nei manaʻoga, o le afi i totonu o le afi ma o le a mumu le malu puipuia ma ulaula. O faʻafitauli faʻapitoa ma ata tulia e tulaʻi mai pe a vaaia ni motu taʻaipau, "tatala i le matagi uma" mai itu e fa. I totonu o totonu o le potu e manaʻomia tele e faʻatulaga le faʻamalosiʻau o le faʻatonutonuina o le pese, ma le ono mafai ona faʻatonutonu ana mea.

Ae o mea e faʻamuamua i le fausiaina o ni uila afi e tatau ona manatu o pa faʻatauga. O le magafaga e tatau ona faʻaesea ma le saogalemu mai itupa, vaega ma isi fale fausaga e faia i mea talafeagai.

O faʻafitauli o le saogalemu o faʻafitauli e sili atu ona talafeagai pe a faʻapipiʻi ni afi ma fale laupapa. E taua le manatua: Oni ma uila afi ma chimneys ua aveʻesea ai le mamao mai mea uma mai mea uma mai mea gafatia mai mea fai mea leaga! Mamao lenei e tatau ona le itiiti ifo 250mm. O puipui na faia o mea faʻapipiʻi e latalata i le magalafu, e manaʻomia le faʻapipiʻiina ma mea le masani ai, pei o le obestos poʻo le mafiafia o le omea poʻo le mafiafia o le omea poʻo le mafiafia o le omea poʻo le mafiafia o le omea o le sili o silica file.

O le tagata ulaula mo se taula masani o loʻo i ai se vaʻaiga o se maualuga o le pito i luga o le auala muamua na faʻaaogaina muamua i le v-III senituri. BC u. E Roma. E faʻapena foʻi ona iai Ova, mo le vevela o vai i lata ane o taele Roma, na faʻauʻuina i na 'ati. Le Mamalu o PUIPUIGA E LE FILI ERA, o Roma ma sui o isi faigamalo o le lalolagi anamua e aunoa ma le "laumua o le polale.

Susulu

O le chimney o se auala faʻapitoa lea o loʻo tautua e aveese ai le tuʻufaʻatasiga ma le faʻaoʻo atu o oloa i le suauu o le ea fou. O le totoa o le chimney e tupu ona o le mea moni o le maualuga o le stored fluse scase scas i lalo ifo o le maualuga o le ea fafo. O le saoasaoa o le taʻaloga o le flogu e faʻalagolago i le eseesega i le vevela o le vevela ma le malulu o le ea, faʻapea foi ma le maualuga o le paipa. O le mea lea, o le Sinimu, e ui lava i le foliga foliga faigofie o le mamanu, o se tulaga masani nofoaga faigata, o le saʻo o le fuafuaina o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le galuega ma le tele o uiga o le leiloa. O le latou lisi puʻupuʻu: Faʻafitauli o le tatalaina o le ogaumu ma le loloto o le uafu; Le lautele ma le maualuga o le faai o le asu budctor; maualuga ma le koluse-vaega o le paipa; Filifiliga o le pulou manaʻomia mo le paipa; Tagata taʻitoʻatasi o le laufanua ma laufanua (Intercpe (maualuga, o le maualuga, tau, matagi na tulaʻi mai, ma le i ai o fale e sili atu ona aoga, ma i lenei vaega o Fausiaina. A o latou faipule latou fai mai, "piliki ma le magalafa e eseese faʻapitoa." E tatau ona gagau le magafagafa, ae le o se master o toeufaavae.

Tele taimi e masani ai, o paipa o mea tau matila o loo fausia ai ni piliki malosi. O le masonry e tatau ona sili atu le fiafia e mafai, ma le mafiafia o le auvae, o le sili atu o le 5mm. O le mafiafia o le vaia, o le saoasaoa o le faatamaia i lalo o le gaioiga o le vevela vevela. O piliki, alu i le gaosia o le chimney, ua filifilia lamolemole, e aunoa ma ni mea faʻapitoa poʻo le ipu. O le vaega o le vaega o le afi o le afi o le tele o taimi e sili atu nai lo le asu auala o le ogaumu o tutusa malosi. O le mea lea, e le mafai ona tosina mai le afi i se isi itu "tosina" i le taimi nei o loʻo i ai nei chimney. O le pito i lalo o le auala e tasi le vaega o le tasi piliki, pe 130260mm. O le maualuga o le paʻu paipa (fatu o le faʻasologa i le gutu) e tatau ona le itiiti ifo i le 5m. E manaʻomia ona o le paipa o le paipa e mafai ona latalata i le rod o le taualuga ma i le taimi lava e tasi o loʻo tosoina i luga o le taualuga o le 1.5 mita). O le maualuga o le paipa e tatau ona faʻaopopoina (ina ia aloese ai mai le alu ese le pito i luga), pe a latalata mai fale.

Ole tele o le chimney o le a fausia malosi malosi le ea. Vtaka firewood filwood o le a vave ona lino. Ia taui atu i totonu o le chimney, o le mea na setiina ai le tulaga o Straizizizer. O le alatoto, o le fuʻa o loʻo tatalaina ona o le malosi o le ea ma maua ai le malulu vaitafe ulufale i le otometi faiga. Afai o le asu o le asu, i le isi itu, e puʻupuʻu, o le a le lava le manaʻo o le a le lava. I lea tulaga, e mafai ai ona faʻapipiʻi se faʻamalosia faiga o le ulaula ulaula - o se sili ona faʻapitoa vevela-tetee atu i le gutu (whitage) o le paipa. O le tagata fiafia o le a faia se faʻaopopoina o se suavai, faʻaopopoina le toʻilalo o le chimney.

O le asu o le asu e tatau ona gaoioi. E faʻatagaina ona faʻasolo mai le faʻatiga i se tulimanu o le sili atu nai lo le 30 ma le a le sili atu nai lo le 1m.

E le o le tele o le atoatoa o le afi afi o loʻo tuʻuina atu i chimneys nai lo le afi mumū o fana. Le laʻititi mamao "o mai fafo" (o lena mai le puipui i totonu o le asu o le asu o le ofe mai mea e tatau ona 380m. I totonu o le alavai o paipa i luga o le pito i luga, o le "faʻaola" ua faia - mafiafia mai le piliki, o loʻo gaosia i le faʻagasologa o le paipa pai. O le kilia i le va o le "Roller" piliki ma le taualuga o luga o loʻo tuʻuina atu e minerale fulufulu poʻo sitica fib.

E tatau ona puipuia le Chimney (i le mamao e mafai ai) ma le le fiafia i le le mautonu i le maualalo o le vevela. E le tatau ona afifi i le taumalulu ina ia faamautu ai le puipui i totonu. I le faʻafeagai o laʻasaga, faʻafitauli e le gata i le mulagaina fola o le magalafu, ae faʻapea foi ma le faʻamaoni o le paipa. Ina ua maeʻa faʻaaogaina le tulaga, o le paipa taulai ua tapunia ma le alatoto e puipuia ai le outlet o le ea mafanafana mai le potu.

Ina ia faʻafaigofie le faʻafaileleina ma le tausiga o afi, atoa ma le faʻamamaina o mea tetele, ua tele seneturi ua faʻaaogaina e ni mea eseese, ma le fiafia lea ua latou fausia faʻapitoa ai. O tusi e aofia ai: a Kotchga e malolo ai le moa i fasi laiti; ato ma suauu pusa; O taalauga ma se Egreg Ask mo le Greling Firewod; Pulumu i luga o le umi o le au; scoop. Puipuia pupuni e faʻaaoga e puipuia ai le laupapa laupapa o le potu mai le susunuina o malala. E faʻapea foi, o le afi faʻaoleole e aofia ai ni teuteuga ma vaega o loʻo i luga o le ie maʻei. O le sili ona lelei le teuteuina o le sili mafolafola mafolafola afi afi.

Mea

Talu ai nei, na taʻua ai le "sanuisi" sanu tele "sanu tele" lautele o se mea e fai ai ma le magalafu ma ogaumu. Sanuisi o se ata e aofia ai le lua paipa uamea na teuina i le tasi ma le isi. O le avanoa i le va oi latou e tumu i le mumū i le mumū i le mumū. Ua i ai le paipa i latou o stianless steel.

O aso nei o loʻo taʻua "Sanuisi" ata o loʻo iai ni peleni pe a faʻatusatusa i latou piliki. E sili atu lo latou faigofie, o latou pupuni ua sili atu lamolemole. Udnostosks e tatau ona aofia ai le maualuga tau ma le laititi le lagolagoina le tomai. O lona uiga, "Sanuisi," E manaʻomia isi lagolago, e le fautuaina le avega i fafo. E ui i le maualuga maualuga o le vevela talita, o nei chimneys manaʻomia (e tusa ai ma le pito i lalo) o le sili ona lelei afi saogalemu fua o le vaipuna o le sables) ma faaesea mai i luga o le sili atu. O isi taimi "ou te galo mellers, e faʻatau atu lava i tagata asiasi mai.

Sili atu le tele o mea masani mo chimneys ma taulai-piliki. Burnes o sili sili ona lelei mea manaomia. Mo ni masory o le ogaumu o le ogaumu o le ogaumuga, o se maʻa maa, o le osofia lea o le vevela sili ona malosi, o loʻo faʻaogaina e ala i le toe faʻafouina o le munā ma olo e taofia aimea. E mafai ona tatalia le vevela e oo i le 1200s. Afioga, o le auivi e ala i le fafie, e mafai ona piilima mai se pamu mumu masani (fuafuaina mo le vevela o le 800c). E tatau ona maualuga le pili i le piliki, ma le le lelei, e aunoa ma se sese pe faʻatamala, ma le faʻailoga e le maualalo i le faʻapipiʻi i le kilokalama i le uta i le sikuea. E i ai ituaiga mai le m50 i le m300). O se piliki e susunuina lelei ei ai le lanu mumu lanu, e faigofie ai ona viia ma foai atu ia Dozonia, e punou i fasi tele. O le piliki siakiina o le siakiina, o le sipela o Zheleznyak, e iloga ona pogisa, toetoe lava enaena, i nofoaga i le taulavale. E matua onosaʻi lava, leaga ia lava ma vaivaiga e vaivai lava i le fofo. O le pili tau malulu, i feteʻenaʻiga, sesega, paʻu'ū, tafe tele i fasi, faʻaaoga lelei vai. O le faletalimalo o le faletalimalo e tatau ona i ai le foliga o se tapalu e tutusa ma manino le lamolemole foliga ma lamolemole luga, e aunoa ma chilick. Brick tele - 25012065mm, Chamotte Bricks - 25012365mm. Vavaeese sauniga atonu e ese mai le tasi i le isi e le tele o millimeters: i le umi - 3mm, i le lautele ma le maualuga, 2mm. Ina ia fetaui ma ogalaau i le pito i lalo o le chimney, e fautuaina e filifili se piliki ma le itiiti o fesuiaiga i le tele o tulaga ma toniga. I totonu o le au gaosi o piliki maualuga, e mafai ona taʻua o Oboli, Ryzaan, Borovichi ma Sericvovsky Brick Rolls (Latvia). O le averesi o le tau o le masani ai o le chim chimney brick o le 7-8 rubles. a fasi; Tau mai piliki tau a piliki e uiga i se tala a le tala.

O le tulaga lona lua o le piliki na mauaina pe a uma ona faʻatagaina fale o fale, mo le masoa o le "le mafai ona suia" vaega o le afi mumu (faavae, itu Ae naʻo le tuʻuina atu o mea e le paʻu ma faʻamamaina mai i le mataga fofo. O vaega lava e tasi e mafai ona sosolo i fafo o le taugofie pe leai se piliki. Mullow, o le anicate ma le pu piliki le aoga mo masonning uila e le fautuaina.

I le avea ai o se fofo fusi, o le palu omea, oneone ma le vai ua faaaogaina. I luga o ana fanua palasitika, o fofo ua vaevaeina i le "Pakeny", masani ma gaʻo. I le "Paʻu" i luga aʻe o le pasene o oneone, ma i le "gaʻo mafiafia", i le tuʻinanau, omea. "Beatny" fofo e le o iai se palasitika talafeagai, ma pauna ua fausia i le "gaʻo gaʻo" i taimi o le faʻamamaina. O le mea lea, mo masoni ma le afi, e sili atu fofo masani. E mafai lava ona fuafua le lelei o le tali, faia o se faʻasee poʻo se fasi ma le mafiafia o le 1-2 cm ma le umi o le 15-20 cm. Afai e feololo ai, ae ua faamamaina, O lona uiga o le tali o le "paoa". O le Harness mai le "Fatty" vaifofo ua faʻaloaloa lelei ma e le o gatete pe a palu. O le Harsity mai se masani tali ma le puʻeina o ni tamai tauputu, ma pe a soloaʻi e umi ai e le 15-20%.

Mo se tali, e manaʻomia le faʻaaogaina o le sua, faʻamago ma oneone e aunoa ma le faʻamaualuga, aemaise, lea o le a paʻumu mulimuli ane i lalo ole aafiaga o maualuga vevela. O le oneone e sili ona lelei e ave le tamai quartz, ma saito ma le lapoa o le le sili atu nai lo le 1 mm (le laiti le vaega o loʻo mauaina). E manaʻomia le vai e faʻaaoga e mama, ae le o le malosi (ae le o le kalisiu ma magnesium ma magnesium masima). O loo faʻaaoga le omea tutusa ma le gaosia o piliki. Mo masonry, o se kolamotiga omea e manaʻomia mo Masonry mai Chamotte Kockī. Ina ia faʻateleina le malosi o le fofo, o loʻo faʻaopopoina ai le sipuni o Plasters i le numera o le 1L o loʻo i luga o le paketi o le fofo.

Faatoilaloina le afi mumū

Afiese, pei o le ogaumu, - O le fausaga e lava tele, e masani ona manaʻomia se tuʻutuʻuga faʻavae. O le mea lea, e sili le faʻapipiʻi o le magafiti i le masini o fola o fola ma taualuga o fausaga, fufulu vave le fausiaina o puipui. Faavae o fana ma le paʻepaʻe paipa na faia o ni uila vilimaliga vili-uʻamea, boob maa poʻo le sima. O le loloto o le mea na tupu e fuafuaina e le loloto o le Price of the City of the Misle. I le va o faʻavae o le fale ma le afi o le afi e manaʻomia ai le gani i le 50-55mm tumu i eleele. E faasa e fusiina nei faavae, pei ona mafai ona latou faia ni faʻaaliga eseese, o loʻo faʻaputuputu ma taupulepulega i le masoa. O le tele o le faavae o le faʻavae o loʻo i ai i le fuafuaga e tatau ona lautele i le pito i lalo o le magalafu (paipa) i le 10-15 cm. Puipuia le susu o le susu.

O le manaʻomia e faʻatutuina se tulaga ese o se faʻavae e matua faigata ai le faʻapipiʻi o le magalafu i totonu o le potu sauni e sauni. E sili atu le aoga ma talafeagai le faia faʻatasi ma le faʻatasi ai ma le fausiaina o le fale. O le fausiaina o falamata i luga o le pito i luga o fola e faʻatapulaʻaina e ala i le malosi o le tele o le sili atu. Mo se tali saʻo i le fesili, e oʻo mai le fau o le afi i lenei tulaga, e manaʻomia le inisinia o le fale atoa. Masonry Manulele e manaʻomia le muamua o le tuufaatasia e se tagata faʻapitoa-fale o mea lelei uma, o loʻo faʻaalia ai le nofoaga tonu o piliki o ituaiga ma isi elemene, ma isi E tusa lava ma faʻatonuga o poloaiga, e mafai ona e fuafuaina le numera manaʻomia o fale fale. I le avea ai o se tulafono, e tusa ma le afe o piliki e faia i luga o le masonry manlace o laiti tele lautele.

O le masoa o uila afi e manaʻomia ai le le faʻaeteete o piliki i itu uma. Ina ia faafaigofieina lenei galuega, o le telefoni feaveaʻi o loʻo faʻaaogaina i luga o fata faʻapipiʻi. Ae le i faia ni piliki i le isi laina, e filifilia lava i le tele ma faʻaaoga tatau le ofu o le ie. E tatau ona le manifinifi le fusi o le fusi i se vaifofo (o le ua taʻua o lologa "solia"). I le itu i totonu o le intra-spret ma intracerene space, o le convex o le a le faatagaina, o le sili atu e tatau ona ave ese. I le "le vaaia" nofoaga o le mea e mafai ai le kesi i totonu o kesi, e mafai ona latou faia "i totonu" (e le sili atu i le 10 MM). O le vaapiapi ma liliu mai le chimney ma le kesi o le kesi ua tapunia, mo le mea e faʻapipiʻi ai piliki i le pepa taamilosaga.

Uma uʻamea fausaga o elemene (faitotoʻa, tofa ata) tatau ona faʻapipiʻiina ma le faʻaaloalo i le latou sifi i le lautele (5-10mm szor). I se faatusatusaga, o le uamea o le a faʻaumatia le masoa. I se tulaga lautele, e manaʻomia le faʻaaogaina e ni nai uʻamea e mafai ai.

E manaʻomia le faʻaalu o le magalafu o le magalafu, ua le mafai ona faʻaaoga ni uʻamea mo lenei. O le numera o piliki i totonu o le adge ma laina i le faitotoa e tatau ona o ese. E lomia ma maualalo le iviliva ma le maualalo, semi-curíous, agamalu pe tolu tutotonu. O le tumutumu o le suauu e masani ona teuteuina i se faʻapitoa filifilia orgal. Mo le taʻoto i tua ma masini o le faʻasaʻoina "loka", piliki e manaʻomia le tuʻuina atu o se faiga faigata pe faʻaitiitia o latou tulaga. Faapolofesa o le matua le mautonu e mafai ona vaevaeina le piliki i soʻo se faʻatonuga ma le fesoasoani a samala poʻo ni tusitusiga; Aso Nei Aso Sa mo lenei faiga o loʻo masani ona faʻaoga i ai ma le vaʻaia- "Bulgarian". O Blap Brick o loʻo i ai le SHOOMY TAʻITAʻI O LE ATUA, o lea la o le auala lona lua e sili atu. E faasaina ona totogi piliki ma se slot po o le spū itu i totonu o le ogaumu poʻo le laki, ae o le malosi o nei foliga e maualalo tele

Uputuu o paipa

O le mamanu o le afi faaonapo nei ua lauiloa, e atagia ai sitaili uma ma faʻatonuga o le ata mai le maʻa i le vanimonimo. O le mea moni, i le tele o taimi, o le mutia, e fesoʻotaʻi i lo tatou mafaufau i le matua lelei ma le matua o Egelani o Sherlock Holmes. Ae maise mea le aoga e faʻamoemoe o ia iloa o na iloa o le afi o le afi o le afi-kasela, pei o le Farani dominic imber poʻo le Dutchman HIR!

A o le tala a Rusia, e aofia ai le mamanu o le ogaumu i Tiles. O i latou o le fufuluina manifinifi o piliki susunuina, ufiufi i luma o foliga. O Mataupu o le ogalaau e le ofi, o le nonoa, ma faataatitia i le taimi o le fausiaina - o le a le teuteuga ai le uila afi. O le Tiles o loʻo tuʻu i luga o le fofo ma faʻapipiʻi faʻaaoga le uaea vaega ma uʻamea. Faʻamatuʻuina atu se piliki piliki a le Brick Brick Gorkingers masani, o le oboli-taua o Oboli ma Brovovachsky octory, faʻapea foi ma le tele o Siamani, o le fladicina. I le faʻaopopoga i le teuteuga, o loʻo foia ai e le taʻavale le faʻafitauli o le faʻaaogaina o le manava o le ogaumu o le ogaumu. O le mea lea, o le gasologa o afi afi faʻataʻitaʻi e masani lava ona masani ai (pe a oʻo i le magaganaʻu, ae le o mea o loʻo i ai o ni uila afi). E sili atu le faigofie mo lenei faʻamoemoe e faʻaaoga ai ni mea ua saunia-faia mai tagata gaosi faʻapitoa.

Poloaiga o se ata mautu na faia i se tulaga faʻapitoa, o tagata gaosi ua faʻaleagaina e le tele o talosaga. Pau lava le faigata o le saʻo o le fuafuaina o tulaga o le oloa. Tele o tagata faʻatau o le afi afi e maua ai i le faiga o le sauni-e faʻapipiʻi ni poloka o poloka ma se laʻasaga manino (masani i le 5-10 cm). Afai e manaʻomia, o le a faʻaauau ai le kamupani i luga o le faʻasologa o loʻo faʻamatalaina ai soʻo se lapoʻa, ae o lona tau o le a 20-30% e sili atu. I se aotelega, o le tau o uila afi e feteʻenaʻi ai lautele i tapulaʻa uumi ma e toetoe lava o mea e fai ai mea na fai. O lea, o port-system i faiga masani e mafai ona tau le tele o selau tala, ma o le ported ofver spanish kamupani arrica mai le gaioiga faigata o le olaga. E le gata i lea, o nisi o matou gaosi oloa, o faʻamatalaga uma o afi afi ua gaosia e tusa ma ata o ni kamupani mai fafo, ae mai le mea faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, e mafai e le tagata faʻatau ona filifilia se faʻataʻitaʻiga e tusa ma le lisi ma saofaga i le mamanu o le suiga. VOTOG SIMELT BROQUINIE O LE MEA E LE FAIGOFIE. Sei tatou fai atu le matagofie o le afi mumū mai le Kamupani Farani, o le "Kamupani" Ava "o le a tau ai le tagata faʻatau" e fuafua i le mea (atigi, ma isi mea.

O le faʻaauau o le talanoaga e uiga i le afi afitusi, matou te maitauina o le mafuie o loʻo i ai, ampir ma le atunuʻu (poʻo le "gesttic" ua faʻasoaina i totonu o le masani ma malamalama i ai. O le muamua fana na fanaina o le a le togafitia o le maa. Faigofie, paie, malosi malosi "o le vaitaimi o Barbarism" faia le sitaili o "Rustic sili ona lauiloa ma nei. Magalafu faitotoa i lenei agaga o loo gaosia e Rene Brisach ma Europa Chemines (Farani), Arriaga (Sepania), Piazzetta (Italia). Ua teuteuina le portles ma se maapuʻu, o se pulou, o le maʻi, o le maʻi, saluvae. O nei oloa e faigofie i le gaosiga, ma o lea la taugofie. Ae mafaufau: A manatu i ai o le maa e malu, E televave tele le filogia e le pulu ma le sili atu ona faigata o le a aveesea ai le fagu ma palapala mai le palapala mai le palapala mai. I mea masani, o pepa faigofie ma matagofie e pule lava, fealofani faatasi ma le tasi ma le isi. WAGLI Fulufulu Opela mafolafola P-ata o loʻo masani ona faʻatinoina mai le fafie o eseese, sili atu masani ona pogisa. O le Poloaiga e mafai ona teuteuina i se fale teu oloa. O se uiga taua o le siʻosiʻomaga o le Eleni o le Polokalame o le Igilisi-afi-afi-le-afi mumu, ina ia o loʻo i ai i lenei tulaga, ina ia faigofie ona aʻoaʻo. O le ogaumu i le Sounter Skillps e tatala ma e mafai ai ona papaʻu, faʻatagaina le faʻaaogaina o chimoys o se tamai koluse koluse. O le KCLASSIC CEPESS aofia ai le tele o oloa o faleoloa (United Kingw).

Ampire faiga na tupu i le taimi o Napoleon BonapArte. E faia e tagata fulafula le aufana o le maamora ma iloga i nisi pole. Fofoga o Talosaga Apika i mea tuai. CARAALIDS, koluma, splixes, griffin na pule i se diplomacy i le atoa o le xixvek. Ia leoleo leoleo o loʻo faia i aso nei e Arriga (Spoin), Piazzetta (Italia).

O le afi poloa o le fana lea e matua ese lava. O le puna nei, ma le ua pe a sese. O le taua o le sili ona lauiloa "o le afi afi a tupua" e mafai ona faʻailoa i Boley (Holani), tuaoi, Arkiane, Arkiane, Taula (Farani). O nei faiga faaonapo nei na fuafuaina ma le tino ma mea o le ogaumu, fausiaina o nisi taimi o le tele o le Brizarre. O loʻo i ai pea le tele o le paie ma le gatete "o totigilima o le fale" ae o loʻo nofo ...

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Kamupani "Arti-Anny", "Kamin Ies ·" "Greose" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili