Mamao e tatau

Anonim

Billiaard laulau Lautele Faiga faaaoga mo le fale. O le a le eseʻesega o le poto faʻapolofesa ma Meroade St laulau, ma pe faʻafefea ona uma se potu pilioa i lou fale mautotogi.

Mamao e tatau 14546_1

Mamao e tatau
Tomai Faapolofesa 12-futu le faʻataʻitaʻiga "mo le taʻaloga i le taʻaloga i Cordiabards (" Condia Bere ", Lusia)
Mamao e tatau
Faʻataʻitaʻiga "Pharaoh" ma le le masani ai le faʻamaeʻaina o le faʻavae ("MBS-Billibards", Lusia)
Mamao e tatau
O le American American Model Desk mo le taʻalo o le vaitaʻele. O le Engirnin mai Brunwick (USA)
Mamao e tatau
Vaʻaiga Royal Faʻataʻitaʻiga ma Oak Veneer Faʻauma (Rochester, Lusia)
Mamao e tatau
O le mea sili ona lelei mo le gaosiga o laulau mataga o hardwood togavao. "Aristocrat" o Mahogany mai Wik, Polani (Brand "Massa")
Mamao e tatau
O le faʻataʻitaʻiga "siamupini" o loʻo tuʻuina atu i se seti mo se taʻaloga poʻo se galuega faʻafefeteina (Wik, Polani; Fefaʻatauaiga Mark ")
Mamao e tatau
De blasi.

O le lanu matagofie mo le taʻalo o le vaitaʻele o se tasi

Mamao e tatau
De blasi.

Taaloga i totonu o le pili

Mamao e tatau
Tuufaatasiga Lautele mo le Briburd Meafaigaluega
Mamao e tatau
O se laulau le masani ai piniki mo le taʻalo o le vaitaele Amerika mo le fiafia i le au ma le tele o fofo. Debulasi (Italia), Grandpcepvex aoina
Mamao e tatau
Laulau "Olimipeka" (Wik, Polani; Brand "Mass") fuafuaina e taʻalo ai se vaitaele Amerika. O le komiti o le faʻataʻitaʻiga o loʻo ufitia i le mafiafia o palasitika, tagata faʻatau faʻapitoa mo cius ma trianole ua saunia
Mamao e tatau
Masini mo le polesi polo
Mamao e tatau
Olimipeka laulau mo Amerika vaitaʻele (Dynamic Billiard, Siamani)
Mamao e tatau
"Condor Boi"

O le laualuga o le mea e masani ai o le laufanua e tatau ona malamalama lelei. O le mea lea, i le faʻaopopoina o le laulau, e tatau ona e mauaina ni moli faʻapitoa

E tofu tatou ma tagata e faia a latou fegalegaleaiga ma le upu "Bill". O nisi tatou te manatua le fiafia o le manumalo ma le ola mama o le gatupu. Isi, aso malolo i le matafaga ma le itu i saute. UKIT, i luma o mata o le vaaiga mai le lauiloa Soviet ata "O le nofoaga o fonotaga e le mafai ona suia" (Manatua le Bresolkye Stess ulaula-Kysovlev?). Ma le mea mulimuli, o le tele o le taʻaloga o le tamaititi o loʻo masani ai ona faʻaaogaina ma le igoa faʻapea: uʻamea polo ma laupapa laupapa-Kei. O lenei e mafai ona e taʻalo pilipeleni e oʻo lava i le komepiuta ...

O le taimi nei matou te mananaʻo e talanoa aua le tele e uiga i le taʻaloga e uiga i meaafale. O le a se mea e tatau ona avea ma pili a pili mo polofesa, ma o le a le mea e talafeagai mo tagata alolofa? O le a le eseesega i le va o pisinisi ma fale laulau? E fia le tau? E taua tele Isaa, faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se potu pilioa i le fale?

O foliga o le laulau faʻapipiʻi

O le a se mea e tatau ona e iloa aʻo leʻi sailia se laulau pilika? Luma o le laina, o le itu tonu o le potu o loʻo e fuafua e tuu ai. Faʻamatalaga e uiga i le sikuea o le potu 'E le lava le faʻatulagaina e taua. Matou te fautuaina oe e toe fuaina le umi o puipui i totonu o le potu ma tusa ai ma nei fuainumera, filifili le faʻataʻitaʻiga o le tutusa lelei.

O le mea moni, i le "Khrushchev" O se potu pilioa atoa O le tele o fale i nei onapole ma potu sili ona lelei pe maua fua o le avanoa e talafeagai lelei mo lenei faamoemoe. O le a le tele e tatau ona iai le potu?

Ina ia mafai e tagata taʻalo ona agai atu fua i le laulau ma kiwa i o latou lima ma faʻatino ia beats mai le itu, e tusa o le 1.5 o le 1.5 o le 1.5 o le 1.5 M ma tagata faʻatau o pilita meafaigaluega e faʻaaogaina ni metotia eseese mo le fuafuaina o le tele o le potu e manaʻomia e faʻapipiʻi ai laulau o le tasi poʻo le isi tau. (Tala Faʻamataʻu o le a e aʻoaʻoina e ala i le asiasi i se tasi o kamupani.) E aunoa ma le faʻapipiʻiina o auiliiliga, matou te maitauina afai e te manaʻo e faʻatau se tamai ata o le Amio Atheadour, e tatau ona i ai le tele o le ala o Billbard. Mo se laulau tele tele, o le a sili atu le avanoa lautele- 30-40 miliona2. O le maualuga o le faʻanaunauga o le potu i le lumanaʻi e taua tele, aua o lamepa e masani lava ona faʻamalolo i luga o le laulau, ma o le faʻavae o le kiwa o loʻo faia i luga o le polo, e le tau le tau ai. I se isi faaupuga, o le maualuga o le potu, e tusa ma tagata faatau, e tatau ona le itiiti ifo 2.5 mita. AB Cictical Jook e V.I.hffester "Billibard Sports", na vave ona faʻatagaina i le 1947, e fautuaina le faʻatulagaina o se potu pilioa i totonu o le 4m.

BillIard laulau, aemaise le tele, o se mamafa tele mamanu. E tatau ona ou manaʻomia le faʻamalosia o le fola i totonu o le potu o le a iai? Leai, pe a fai o e nofo i le fausiaina o fale faaonapo nei. Faʻafitauli e mafai ona tulaʻi mai i totonu o fale o loʻo i totonu o fale ma ofu laupapa. I le tulaga lea, matou te fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi le resto poʻo le dez ma suʻe opeopea o le avega o le avega (Inklologers i le sikuea mita).

E mafai ona tuu pepa pili i le fale? Ou te masalo, ioe. Na o le aofia ai i totonu, ae o lea foi i luga o le auala. Ina ia taʻalo i fafo e tatau ona e faʻailoa mai ai se spacious mafolafola pad ma faʻatulaga se pefu i luga. Ae ia manatua, o le laulau o pili atu o le mataupu lea o nakeni, le lelei ona faʻatinoina eseʻesega o le vevela ma le susu, faʻapea foi ma ni ata taulima. O nei mea uma o loʻo mafai ona oʻo atu ai i lona suforiation, Leiloa o Meafaitino. O lona uiga o le mautinoa o le saogalemu ma le tumau o le laulau (ma e mafai ona tautua ia te oe mo nai tausaga), e sili le tuu i totonu o se potu malupuipuia.

Lapoa ma mamafa

O le aga masani, o le tau o le laulau pili ane, pe ae foʻi la, o lona taʻalo o loʻo fuaina i le Igilisi futu (1fut e 30.48 cm). O le numera o vae e tutusa ma le umi o le laulau, ma o le lautele e masani ona faʻaluaina tele. O lea la, pe a latou talanoa e uiga i le 12-vae-laulau, o lona uiga o se oloa i se mea e taaalo ma le umi o le 12 potu ma le 64.8M. E le gata i lea, o le tele o faʻataʻitaʻiga o eseese gaosi oloa e ono eseese i le 5-10 cm. O le maualuga o le laulau mai le fola i le 80-82 cm.

O le mamafa o le Billbiard e fuafua muamua i lona lapoʻa, faʻapea foʻi ma mea o loʻo faʻaogaina i lona gaosiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Phoenix" faʻataʻitaʻiga mai le "Condorbif" (Lusia) i le 7-futu lomiga o loʻo fuaina e tusa o le 165kg, pe toeitiiti atoa le 8-vae (Pe a faʻatusatusa ia laulau, e le mafai ona faʻaoʻomaga, ma isi mea e tutusa, e naʻo le 4-mea, ae le o le tele o le taʻaloga o le plang ma le mafiafia o le taʻaloga o le taʻaloga ma le maa faʻapipiʻi o le 19, ae le o le tele o le astang 45mm.) Mamafa o le averesi 9-futu oloa (2.541.27m) mai le laupapa lapisi mai le 'eseʻese gaosi o le 600-700kg.

Valaauga Taamilo

O taʻaloga sili ona lauiloa o Billiard i le matou atunuʻu - Rusia pili (Pyramid) ma le vaitaele Amerika. O le Igilisi snooker e masani ona taatele, ma Farani fana e toetoe a le iloa. Illya o taʻaloga taʻitasi e manaʻomia se laulau faʻapitoa.

O pili a Rusia - O le igoa lautele o le vaega atoa o taʻaloga, o le fesuiaiga o loʻo i ai se seti sili: Pyramid Rusia, o Netc Sorrass o loʻo faia i luga o tauvaga tetele 12-vae, valaauina le taamilosaga. O le mea moni, o laupepa tetele mo le fale ma fale e seasea ona faʻatau, e masani lava ona latou taʻaʻalo kalapu ma pili. E tusa ai ma tagata faʻatau, fale ma ofisa o le ofisa e maua ni mea laiti o mea laiti - 10-vae (o le lautele o le taʻaloga fanua e tusa o le 31.5 m). O nei faʻataʻitaʻiga e iai le taʻaloga uiga o le taʻamilosaga tulaga, ma e le tele naua avanoa. I luga o laulau tetele (10-12 vae) i le pyramid taʻalo ma polo ma le lapoa o le 68mm, o loʻo manaʻomia ona sikoa poʻo se tasi o le tele o le arteth o le 82-83mm. Mo le 7-9-Boot Billards manaʻomia ni polo laiti (60mme spimeter) ma le fuafuaga e aofia ai isi lautele o le Luce ma itupa

O le vaitaʻele o Amerika e masani i le lalolagi atoa ma o lo tatou atunuʻu e maua uma fou fiafia. Faʻatusatusaina i le Rusia pili, o le vaitaʻele ua faigofie ona faigofie, aua e faʻaaoga polo ma le lapoa o le 57mm, e tatau ona tuu i totonu o le polo lava ia o le 115mm e tatau ona tuu i totonu o le polo lava ia o le 115mm e tatau ona tuu i totonu o le polo lava e 115mm e tatau ona tuu i totonu o le polo lava e 115mm e tatau ona tuu i totonu o le polo lava ia o le 115mm e tatau ona tuu i totonu o le polo lava ia e 115mm e tatau ona tuu i totonu o le polo lava e 115mm, e tusa ma le polo lava ia)

E ui i le pito i fafo atu o laulau mo le taʻalo o le pili Rusia ma le vaitaele a Amerika, o oloa lautele e le oi ai. O uiga o le itu o le itu o le itu o loʻo iloga (i le numera o lona tiʻetiʻe o lona tiʻetiʻe i luga o le laulau o le taʻaloga fanua), faʻapea foi ma le "le lautele o le gutu, o le umi o le gutu, o le umi o le gutu o le gutu o le Luce. Pyramid ma vaitaʻele Taʻalo eseese Kias, polo ma e ala i tulafono eseese. Ungas i le atunuʻu e iai foʻi ni kamupani faʻapitoa e faʻaulufale mai le sili atu le lelei o le lua-lima laulau mo le vaitaele Amerika ma a latou galuega i le faʻataʻitaʻiga o Rusia. Ioe, o nei oloa e le alu i soʻo se faʻatusatusaga ma tulaga sili ona taʻutaʻua i oloa ua lauiloa, ae o le tau o le "Tupulaga" e sili atu nai lo le gafatia. O le a iloa ai, o le manaʻoga o le fanau mai o se faʻasalaga.

O le taʻaloga i le Snooker e matua lauiloa i le UK ma ua faasolosolo ona faʻaloʻaina i matou atunuʻu. C1998 tele siamupini o Lusia mo snooker. Taʻalo i luga o laulau 6-12 futu le umi ma 52mm spimeter polo. (O le uiga o le taʻaloga o le muamua tuʻu muamua i le lba o le 15-karanny polo, ona o le 6 o isi lanu.)

E i ai sina matou mea e uiga i le Farani Carabole: O le mea o loʻo taʻalo ai le mea o loʻo taʻalo ai i totonu o le tolu polo i luga o se laulau faʻapitoa e aunoa ma se pine.

Fausia fofo ma mea

O le pili o Billard o le sili sili ona faigata i mataupu lea na masani ai auiliiliga o loʻo masani ai le tasi i le isi. E fai ni tautoga na faia i le faagasologa o lana fuafuaga, filifiliga o mea poʻo se fono, e ono aʻafia le iʻuga o le taʻaloga. Ina ia faʻamatala auiliili e uiga i foliga uma o le mamanuina o laulau ma le le gata i le numera o mea faʻaaoga ia latou gaosiga, matou te leʻi mauaina se avanoa, e faʻapena foi le sili atu o se tusi o loʻo sili atu nai lo le Dowens Soul Jounis. E gata mai tatou i naʻo faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe faia le filifiliga saʻo pe a faʻatau.

O le laulau faʻavasegaina o loʻo aofia ai vaega o loʻo i ai: o se faʻavaʻa (faia e fafo ma le faʻavaʻa o le fale), o se taʻaloga o loʻo ufitia i ie. O le mea lelei mo le gaosiga o le lagolagoina o vaega o loʻo lagolagoina - Under ma vae e manatu o se faʻasologa o le lauʻeleʻele laupapa: mahogany, oh Laulau faia i papa vaivai (Alder ma Linden) e tele, o nisi taimi e $ 1,000, itiiti ifo nai lo le mautu. O nisi tagata gaosi oloa o loʻo maua ai foi le tuʻufaʻatasia oloa, taʻitasi vaega o loʻo faʻatinoina mai le tele o laʻau tele (taugata mautu ma taugofie. O elemene laupapa uma o loʻo faʻamauina i le tasi lanu ma ia avea ma e masani ona faʻaalia. Mo tagata faatau, o se tasi lea o avanoa e sefe ai le tele o selau tala. (O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e masani ona faia e oka i ai, faʻataʻitaʻiga, e Condorbef.)

Ioe, mo tagata taaalo taaalo e leai se taua taua, e ese mai ai mea o loo fai e le laulau. Ma faʻataʻitaʻiga na faia faʻaaogaina o le MDF PASLA na o le Veneer poʻo le mafiafia o palasitika e faʻatusatusa i laupapa i luga o le malosi ma le tumau. Peitaʻi, e mafai ona tau le 40-60% faʻataugofie nai lo na o na o le faʻasologa o papa maaʻai e faʻaaoga, pei o le oak. (O se fua faatatau o tau o loʻo faʻaalia ai, aemaise lava, o le Rusia gaosi oloa "MBS-pili".) I le ala e faʻaaoga ai le Place Courts i Kamupani , pa ma pili. O ia oloa e le taugata tele, ma o lea la vave ona totogi ma amata ona maua se manuia i luga o le uʻamea. .

O le numera o vae e faʻalagolago i le tele o le laulau. E masani lava, tamai faʻataʻitaʻiga (6-8 futu le umi) e faʻatulaga ma vae e fa, feololo (9-vae) - ono vae o loʻo iai le 8 NOG. O na masani e le faafuasei, ona o le malamalamaaga i le fausaga e fuafua lava i le numera o lagolagoina. I se faʻaopopoga, o le mamafa o le laulau e amata mai e alu i le tele o aitema, ma o lea, o le avega faʻapitoa i luga o le fola e itiiti ifo.

O vae o le laupapa pilipala e tatau ona tuʻuina atu i le maualuga fetuunaiga o fesoʻotaʻiga (e manaʻomia o le mea lea o le laualuga o le taʻaloga o le mea e mafai ai). O le taulotoina e foliga mai o le mamanu e tu i luga o vae laupapa. E le moni lea. O le pito i lalo o vae taʻitasi o loʻo i ai se uʻamea osooso, o le potu malolo, faʻatasi ai ma le maualuga o le fausaga (faʻamaumauga, ma isi).

O le vaega sili ona taua o le laupapa laupapa o le ipu ipu ipu. E tatau ona faia i mea ma mea e faʻamatalaina lelei: ono mafai ona tatalia ni polo malolosi o polo ma i le taimi e tasi le mafaufau leaga; faigofie o le faʻagaioiga ina ia mafai ona faʻatinoina se oloa ma se mea lelei lelei luga ma faʻaalia faʻapitoa lautele; faʻapea foi ma le tetee i le vevela ma le susu faʻaititia. O le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai e naʻo le tuʻutuʻuga o ia meatotino e naʻo le pau lea o mea o le Addhedia, o le papa papa na gaosia i le Italia. O le mafiafia mafiafia eseese i faʻataʻitaʻiga eseese mai le 17 i le 45mm. Tele taimi masani, o le lapoʻa o polokalame faʻapitoa mo le taʻalo o pili a Rusia o loʻo faʻaaogaina i le mafiafia o papatusi (30-45mm), puʻupuʻu (17-30 mm). Faʻataʻitaʻiga mo le vaitaʻele o loʻo tuʻuina atu ma le mafiafia o le mafiafia.

E masani lava, o Artsiaia o se taugata taugata na tuuina atu i atunuu uma o le lalolagi i na o ni nai mea anopolist. O lea la, o le tau o le pate e masani ona maualuga - 20-30% o le tau o le laulau a le atoa laulau. O le ogaumu e masani lava ona tuʻufaʻatasi, o le tolu po o le vaega e lima (e faalagolago i le tele o le malae taalo), lea ua fesootai e le tasi i le isi i le taimi o le faapotopotoga faagasologa e faaaoga screeds threaded. Mai luga, o le faʻailoga o le maota ma le faaeteete, o le laualuga ua sasaa, o le ie ua faʻaloaloa. O le a le mea e tupu pe a le o laʻasaga e le o soʻoga? O le polo e mafai ona suia le faʻasologa o gaioiga ae aua le oʻo i le Lyza, o le iʻuga, o le faʻaiuga o le taʻaloga e faigata ona faʻaaogaina.

O i latou ua faatoa amata ona ta le pili, e le mafai ona faʻaalu ni tupe faaopoopo e faʻatau ai se laulau ma le ogaumu mai Addessia. E naʻo le "ave polo", o le faʻataʻitaʻiga ua lava ma le pito i lalo o le taʻalo o le taʻalo o le malae taʻalo. O se tulaga taua o loʻo faʻaalia ai le Polani gaosi oloa o pili o Wikiard Wik (Transmark "Mass o lona tulaga o le faʻavae o le fanua i Ageesia.

I le faʻagasologa o le faʻaputuputu o le laulau i luga o le ogaumu, o se faʻafitauli o le mafiafia o le ie o le mafiafia, o le mea lea e i ai ma le tumau. O le aofaʻi o mea e aofia ai fulufulu ma polyester (o nisi taimi Nylon). O le laʻau tele o fulufulu mamoe, o le sua suamalie e sili atu ma sili taugata. E tatau ona faʻaloaloa i le ogaumu ina ia e le mafai ona faʻapipiʻi i tamatamailima e lua. Fale talimalo, soʻo se mea sili ona lelei o loʻo oso aʻe i nisi taimi, ma i le mamao o taimi faʻatiga. O le mea lea, afai e matua faʻagaioia le laulau, o le a e manaʻo e feagai ma lea tulaga ma lea tulaga. Matou te fautuaina se mea e ave se mea e sili ai oe, ae saili se fesoasoani mai tagata tomai faapitoa. (Toetoe o uma soʻotaga faʻatau o le faʻatau atu o pilita e maua ai tautua mo se ie maualalo.)

Laʻasaga lanu e lanumeamata ma se samasama poʻo le pili gaʻo. Mo Huyrs o le le-faʻavae fofo, gaosi oloa ofoina lanumoana ma mumu ie.

O le komiti o laulau e ono maua ai se faʻapipiʻi po o le mauga. O le muamua e manatu e sili atu ona sili ona o maua ai le toniga toniga o le ie ma lona faavae i le tulaga faafuasei tulaga.

LUBA laulau mo le taʻalo i le Brade Bimibards e faia mai le tele o metals ma anufe (steel, apamemea, apamemea) ma ua fufusi malosi ma le paʻu moni. O le paʻu "Peltertina" e manaʻomia ina ia le o se polo e le o faʻaalia pe a ulufale i le vaega, tuʻituʻi i luga o le uamea. O le le tumau tane mo polo na paʻu i totonu o le lib, e masani ona tautua mesheshe waven ma ctton, synthetic, fefiloi o filo poʻo suʻi mai manifinifi o le paʻu moni. LUBA laulau mo le Vaitafe o Amerika e mafai ona i ai se masini e tutusa ma faʻataʻitaʻiga mo le pili o Rusia poʻo faʻavae e ese. Tele oloa mo le taʻaloga i fafo o loʻo fuafuaina ina ia e pei o le palapala i totonu o itu. I le taimi lava e tasi, e le paʻu polo i totonu o le grid, ae o laina i luga o potu faʻapitoa (latou te taʻua foi o ni togafiti) natia i le pato. O le leo tele e mafai ona faia o le paʻu poʻo le palasitika.

Gaosi oloa ma tau

I le maketi a Rusia o loʻo iai ni laulau o le Homec ma Fafo gaosi oloa mo le taʻalo o pili Rusia, vaitaʻele, snooker. O le tele o laulau mo le Pyramid e gaosia i totonu o le matou atunuʻu ma i Belarus ("Rupturs") ma Polani (Wik). Lusia Barging Energy E tele: "Mbs-Bill", "Mandor Bef", "effline", "O le falemai-polotinis mo faʻataʻitaʻiga o tomai 11-12. vae i le laulau ma le taʻalo o uiga o le taʻamilosaga tulaga o loʻo i le laina o le $ 4000-8000 (sili atu le tele o le $ 1000 i nisi taimi e $ 1000 i nisi taimi Afai i le pito i lalo o le malae taʻalo o loʻo i ai se lamepaina lalagaina, ona taugofie ai lea o le laina - $ 1000-8000 - o oe o le a maua i taimi uma e faʻatau ai o le fale e $ 3,000. Mo lenei tupe e mafai ona e faʻatau 9- poʻo le 10-vae ata. Mai le oak o le taʻalo o le taʻaloga ") poʻo le" rumpa " . Afai e te malie e sui le Oak Birch poʻo Alder, mo ni faʻataʻitaʻiga tutusa o le tutusa fale gaosi, ua e totogia le $ 2000. Ma iva- O le vae vae mai le MDF, o loʻo faʻapipiʻiina i le Oak Veneer, o le a tau e tusa ma le $ 2400 (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga mai "MBS pili".

Toeititi lava uma a matou pisinisi fai ni nai pisinisi e le gata mo le taʻaloga i le vai, ae o le vaitaʻele, agavaʻa mo le maketi Rusia. Ioe, o taʻitaʻi o le lalolagi i le gaosiga o Tulafono a le Plalard American. E mafai e le UNA ona faʻatau oloa e Brunswick, AMF Playorster, Olvaussen ma nisi. O le faʻataʻitaʻiga o le tele o meafai o Europa e aofia ai laulau mo le vaitaʻele, Sinacker ma Bennon. O USU e iloa ai le Kamupani a Siamani Dynamic Billiard, Italia Anquani ma De Sele. Igilisi Riley faʻapitoa i le Snooker faʻataʻitaʻiga.

E pei ona matou fai atu, o laulau mo le vaitaʻele e le tele naua pe mo le pyramid. E masani ona latou i le faʻaaogaina o mea fasioti tagata - MDF ma Chipboard. O le mea lea, i se tulaga lautele, o le vaitaele faʻataʻitaʻiga ua manatu o le taugofie nai lo le Bizgian Bill (Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o le Laʻu Laʻu Landswick e $ 1700-2700). Ae i le isi itu, le liliega o se mea mamafa mai Europa, ma atili ai lava mai le US e taugata tele. O le mea lea, o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na faia mai le Rare Boods Groups poʻo le lauiloa o tagata mamanu e faʻaulufale mai i Rusia. O le tau o ia pilimu laulau o nisi taimi fuafuaina ma le sefulu afe o tala.

Auaunaga ma Faamaoniga

E mautinoa o le toʻatele o loʻo e faitauina le tusiga lea, ma matou manatunatu ai i se auala masani: Faʻafefea ona maua se laulau tele tele i totonu o le fale? Aua le popole, o mea uma e matua faigofie lava: o le a aumaia i se foliga malepe. Avat fishling O le laulau o se sili ma le manifinifi ma le taimi masani faʻagaoioiga, ma o le mea lea e tatau ona faia e tagata faʻapitoa (e masani lava ona latou galulue i le tulaga o faʻatau oloa). O le tau o polofesa e maualuga tele: e uiga i le $ 100-350, e fuafua i le tele o le laulau. Tele tagata gaosi ma tagata faʻatau atu o pili a pili ma a latou tagata faʻatau ma le maeʻa faia o se feʻau, a o manaʻomia e aumai ia i latou le tele o auaunaga. E le gata i le faʻatauina o meafaitino ma faʻamatalaga, o se ie foʻi e osofaʻia ai, o le maualuga fetuunaiga o le laulau, ogatasi o le fanua, suia ai le fanua fanua, ma isi mea.

O se faamaoniga e tatau ona tuʻuina atu soʻo se kamupani o pili o pili o pili o pili a le kamupani i le tulafono, e tusa ai ma le tulafono a Rusia na o le mea na tupu o le tagata faʻatau. Afai o loʻo faʻapipiʻi le laulau i totonu ma le suia o le susu ma le vevela (faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu, e naʻo le taumafanafana), o vaega laupapa o le tasi ma le isi. Mo se apili ma piliona poʻo le faletusi, poʻo le tagata faʻatau, o le mea moni, e le gafatia. Toe, afai e te filifili e tiʻetiʻeina oe lava ma toe faʻapipiʻi le laulau pe momoli atu mai le nofoaga e faia, o le tagata faʻatau o le a le talafeagai ma le faʻapotopotoga fou).

Meafaigaluega ma oloa

I le faʻaopopo atu i le laulau, o le tele o mea e manaʻomia e manaʻomia e fai ai pili. O le sili ona taua o nei ma polo. O le isi tafatolu o le a aoga mo le faia muamua o polo, le fata mo i latou ma kievnista, o le kiev. E masani lava o mea uma o loʻo faʻatau atu ese, e mafai ona faʻatauina i soʻo se tasi o kamupani o loʻo auai i Taavale Bricard. Anecheter Kamupani, e pei o le "Broor BEF" ma Wik (Brand "Mass"), uma laulau 'eseʻese mo le taʻalo.

O le Kiriv Sketi ose eseesega tele o le agavaa mo se isi suʻesuʻega, o lea tatou te faatapulaʻia ai i tatou i faʻamatalaga sili ona taua. Vousciards Bibards, vaitaʻele ma snooker taʻalo eseese kiki. Ki mo le Pyramid o le sili ona umi (Tafalau tulaga, ae le o le 150 cm). Fusi e taʻalo faʻatasi ma "pipii" ma le umi o le 140-145 cm, ma 91-145 cm. KI e talafeagai ma tuʻufaʻatasia (puleaina vaega), o loʻo faia i ituaiga uma o fafie, e aofia ai le vavaeeseina. Le tau o le taugofie CIUS RIUS REGES mai le $ 25 e $ 40, aofia ai le $ 100 i le $ 120. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o tagata gaosi oloa e mafai ona tau le $ 300-500.

E manaʻomia foʻi polo i ituaiga eseese o taʻaloga. Ua faatau atu i seti. O le seti mo le Rusia piliard e aofia ai le sefululima polo o le tutusa lanu ma le tasi vaega faaopoopo, e ese mai ia i latou. O le Pov King ua fausia e le lava numera o polo, ae o sini e eseese lanu. Snooker polo i le seti 22, o le 15 mumu ma le 7 lanu eseese. Mo le taʻaloga i le Cannon e te manaʻomia se seti e aofia ai naʻo le tolu fasi. O polo e faia mai i mea eseese: Pohy Towers, aofia ai polyester, po o le phnolooldehyde resins. O le mea mulimuli ia o le vevela vevela, pe a uma na latou mauaina lava le mama. O le sili o polo mai polo mai Phenoloaldehydes (Doorter- Armith, Belgium). E i ai a latou aʻafiaga tele o le tetee, teteʻe i le masiala ma susunuina (uma, ma le malosi tele, o le vevela i le faʻasologa o le polo ma le ie!). O le fiafia o le ie faalagolago i le lelei o polo. O le kiramith pusa mo le taʻaloga i le Rusia Pyramid e tusa ma le $ 200 (o le lapoa o le polo 68mm) poʻo le $ 100-120 (a le malae Amerika-$ 60-170. E le tetele polo e tele na faia i auupega auupega o mafaufauga, mo se faʻataʻitaʻiga, i Taiwan tau $ 70-100.

O le "Chemmanmansky Seti" o le Billicardder e aofia ai sili atu ni mea faigaluega mo Kia (faʻapipiʻi, Neackers, ma isi mea matagofie. Mo le Pili o le Pili o le Pili, o le a manaʻomia ni moli faʻapitoa, fao, malupuipuia nofoa ma ni nofoa iloga tele e faʻaaluina le fata. O nisi mo se vaega o aiga e mafai ona galulue i luga o laulau faʻamaapeina i luga o laulau, o loʻo faʻasolo mai le laulau pilika.

O faatonu faafetai le kamupani "MB-Bill", "Mandor Bef", "Contour-Mobile" ma "Sportsmaster" mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili