I lalo o le fua o le taimi

Anonim

Uati e pei o le teuteuga i totonu. Oloa o Europa, Rusia ma Ausia ma Asia ma Asia, o faʻaputuga, uiga o faiga, tau o tau, tau, faʻagaioiga o fautuaga.

I lalo o le fua o le taimi 14548_1

I lalo o le fua o le taimi
Na toe totoina e Hermle le manatu o le leoleo leoleo- "papatusi" ma fausia se uati "Snail" ma le 24-itula vili
I lalo o le fua o le taimi
Tauau tauau ma bronze ufiufi - ituaiga o le ituaiga o ituaiga e sili ona lelei mamanuina
I lalo o le fua o le taimi
Diamintini Domenicino.

Murano Uristov tioata - mea e maua ai le susu

Tsunam ma le vevela tetee, ma e le gata i lea, e manaia tele

I lalo o le fua o le taimi
Uati-bouquet - o se tala malie mai hemole
I lalo o le fua o le taimi
Uati ma cuckoo mai altobel Antonlio e teuteuina i ata na faia e lima
I lalo o le fua o le taimi
Parale Braid - Lelei mamanu mo Itula o Diamantini Domenicino
I lalo o le fua o le taimi
O le tu masani o le faʻaaogaina o le faitotoʻa o Roma i Kareny Watches ua solia e le kamupani Rusia "Spring"
I lalo o le fua o le taimi
Leoleo- "plate" i se tulaga ese o le tino faia o laupapa ma Khokhloma vali (Lusia)
I lalo o le fua o le taimi
Ulutala mai i le velanuss mallace o le pipili ma siliva, pupula ma le mumu o le jasa
I lalo o le fua o le taimi
O le nofoaga tutotonu o le uati- "kapeneta" o kalone vaʻa e teuteuina i lanu uliuli, auro-oona apamemea ma le maʻi
I lalo o le fua o le taimi
Diamintini Domenicino.

Pati uati faia o le fafie masani i le ituaiga o se tu i luga o le sami o le la - o se mea sili i se fale po o le fale o le atunuu

I lalo o le fua o le taimi
Hermole mafai ona faia ni itula Mechanisms ma mitamita ia i latou, o lea e le mafai ona nanaina i latou i le mataupu
I lalo o le fua o le taimi
Mata o Carny Watch ma Blue and White Enemel ma Gold Bedere
I lalo o le fua o le taimi
I le uati-globe, o le dial e nana i lalo o le convex dashboard (Lusia)
I lalo o le fua o le taimi
O fua e taofi i luga o le vaega ma maneta, o lea e mafai ai ona tutoʻatasi le mamanu (hepmle)
I lalo o le fua o le taimi
Taʻalo itula ma Plen Volting e faʻavae i luga o le "Tales o le Tsarevne Frog"

Afai o le fiafia itula e le matauina, o lona uiga e te taʻutino o le tagata soifua e le fiafia tele mo se taimi umi. O a ni auala e le o faatatau ai i lo latou lava saofaga ma le faavavau o galuega faalelagi! E na o masini mokaki mo lenei mea e le o faia! O lenei, mai i le le malamalama lelei, na amata loa le uati i se mataupu taua. O le a le mea latou te le mafai ona o se mea unilitarian, ae o le teuteuina foi o le fale.

Taimi ua mavae

Na faia e le mafaufau o le tagata le tele o taimi faigaluega mo le fuaina taimi. Mo se faataitaiga, vai vai, vai, moligao na oneone ma suauu mapuea ua faaaoga e xviiv. Ona o lana faʻapitoa faʻapitoa ma faʻalagolago i aiaiga i fafo, o nei masini e leʻi mauaina lautele talosaga. O nei faʻaaliga o nei faʻaaliga o faʻasaienisi bishnices e masani lava i falemataʻaga.

Na aliali mai le Uati o le potu ile XV. Ma muamua sa matua tagi lava. Na faʻagaioia i latou e uta, o le umi o le vasega o le 12 itula. O le mea lea na i ai le taʻavale, ma e leʻi faʻatagaina e le uati latou e feʻaveaʻi. Pe a ma le 1500g. Ina ia aumaia itula, na matou filifili e faʻaaoga le taʻele o le tautotogo. B1658 O Kerisiano Kerisiano na fautua mai e faʻaaoga le Onduelum i le uati i fafo. Na faʻamalolo i luga o filo poʻo uaea uaea ma fesoʻotaʻi ma le gaoioi o le uati masini e ala i le plug ma faʻatonutonuina le gaioiga o u. Ole va fou lea, faʻatasi ai ma le 1675. O le tagata lava lea e tasi le paleni o le helix i le taga e matamata ai, na suia ai le sao o le teuina o le taimi. Afai o le muamua itula o loʻo faʻaoʻo atu i tua o le moni faʻailoga poʻo luma o latou i le kuata-afa itula i le aso i le aso, o le saʻo lea o le vasega i le tolu minute. O loʻo aliali mai nei u fanafana a tua, ma na mafai le uati ona amata valu aso uma. O le STROS tagata faatonutonu na atiae mo masini ma se Pendulum i le 1670, faatasi ai ma le Pendulum, Tetee o le sao i le vasega i le vaiaso.

I le 1660-17. I Egelani, o ituaiga autu o itula na faia ma mulimuli ane faaleleia: faamafanafana (pendunum, ma le newsole chassis), ua faapipiiina i lalo o le uati i le puipui; I fafo (ma se uta ma Pendulum fesoʻotaʻi i le skedch masini o loʻo i le pito i luga o le mataupu). B170GGG. I Egelani, o se pateni na tuʻuina atu i se pateni mo le faʻaogaina o maa taua i le gaosiga o fesoʻotaʻiga lagolago, lea na mafai ai ona faʻaitiitia ai ni vaega i inisinia.

E i ai foi le tala o le taua i le itula, na amata ai le XIV. Muamua, sa faʻaaoga muamua se logo laʻitiiti, ma faʻataʻasegaina tasi taimi pe a faʻapipiʻi se tagata faʻapitoa. Na molia le uati o lenei logo na suia e se bell tele. B1676 Na fuafuaina e Barlov le muamua uati ma le taimi e faitau ai le taimi. Na latou "faiga palota" e le gata i le taimi atoa, ae faapena foi i le kuata ma mafai ona toe faatulaga le taua tusa lava po o le a le stroke. Ua uma ma le xviv. O le uati na i ai ni atigi laiti ma le tele o tau. Ma, ae le o ni atigivae i totonu o masini, o Gobular Gondas na faʻapipiʻiina (o loʻo fesootaʻi mai ai o le 'au o le tubulas. O lenei o faʻamaumauga a le falo, tusi faʻamau o tupula, ia fai se faʻamalamalamaina, e pei o le taua o itula tuai, ma le tasi-fasi tisu rollsung, talie e pei o le suka. O lagona sili ona lauiloa na oʻo mai i totonu o le uati o manuki ma fale, ma o le a le igoa o le igoa: Wellmismisster, Whittington. O le mea ese lava, latou uma mai i Egelani.

O le uafu sili ona sao o loʻo i Pale, i le Inisiua o le taimi, ma o se tagavai o le taimi - ia i latou "o aʻupega" i luga o le lalolagi atoa. O se mea faigata tele o le mea e sili ona faigata, e le tutusa i le uati masani. O le manatu o le caredus o le avanoa ma le taimi o le faʻavae lea o le faʻavae lea o le faʻavae i taimi uma o taimi ma ocillations. Prchtar o le taimi o le faaaogaina o le tele o le afi. O faʻaiʻuga o faʻaiʻuga na ausia ma ni tulaga faʻapitoa o le taimi, ma se mea sese o le 1xand mo le atoa afe tausaga, na mafua ai le mea moni o le XII i luga o se taimi -Aomic lona lua iunite na tuuina atu.. Ua faʻamatalaina nei le 92 631,77 o tulafono o le faʻavasegaina o le CESIum Amma-133. Peitaʻi, e mafai ona faʻaaogaina na o le supemile o le supeteomic na o le fale suesue i le tele o vaega o le fisicsociamy ma le austronatics.

Meaalofa

I le ogatotonu o xx. E le mafai ona faia ni mea e fai ai, ua taua ona o le masani ai o le Crystalt (Auto-Money o le Informental Party) na faaaoga e faatonutonu ai le stroke. E tele au taʻaʻiga e fesoʻotaʻi i le maa, na faʻaosofia ai le tele o taimi o le suavai o le tioata, faʻapea foi, e pei o le oscilla. Matamata i le le mautonu o le taimi e mafua mai i suiga i totonu o le fausaga i totonu o Quartz ma le le mautinoa o faiga eletise. Na o le saʻo, pe a pa'ū le maa, o le a amata ona tui le uati, ma a fai o le kerta tioata tuai, o le a latou faʻataʻamilomilo "." E moni, o fua na faʻaalia ai le gasegase o le tioata, faʻatasi ma le faʻateleina o le taimi o loʻo uia taimi o OCliallations, alu ai e aunoa ma ni suiga tetele ma mamafa.

Aso nei, o le galuega ia le faʻaleleia o le saʻo o le uati e le o se taofi. E moni, e sili atu le malosi i le fanua o Watches, i tekinolosi i totonu e suia lemu. Suesuega o loʻo faʻaalia o loʻo i luga o le sili atu o le 3 le tumau o le saʻo ua faateleina le sili atu ma le 100,000 taimi, ma e le o le tapulaa. O se tasi o mea mulimuli na mafua ai na tuuina atu i Iapani popolega le stroke faatonutonu. O le stroke taofiofia o se vaega o le uati poʻo chronometers, o loʻo faia ai le auala i se saoasaoa ma e le faʻatagaina le uati e "sola ese". O faatonutonu (sili ona eseese i totonu o le uili e ala i uili e ala i le puʻupuʻu ma e oʻo i taimi o taimi ma taimi amata ona galue pe i se auala faʻapitoa e taofia ai le itula. O le faʻagaioiga o le siʻitia o le faʻatonutonuga e mafai ona vaʻaia i itula e tusa ai ma le uiga o le magafagafa, i totonu o masini masini ma masini. Ina ia aloese mai lenei mea, sa faia e le Iapani se pule faatonutonu o loʻo tele naua taimi e tele nifo nai lo le masani ai. O le iʻuga o le "oso" o Delicessi ma le le mafai ona vaʻaia ma le le fiafia i tulaga masani. E moni, e mafai ona faʻaaogaina nei pule faʻatonu ae naʻo le matamata ai i tupua.

Filifiliga o le Taimi

A filifilia se tagata matamata, e taua le taʻitaʻiina o le gata i le tau, ae faapea foi uiga o le auala. O le Tulafono iinei e faigofie: O le sili atu ona lauiloa o le kamupani, sili atu le faiga. Vernimchi Mai le tapulima, o le mea o le siamupini a Switzerland, i totonu o le Internive Swisticas agai atu i le Siamani. O loʻo faʻaaogaina e potopoto ai i itula e le gata i latou atunuʻu, ae faʻapea foi i isi atunuʻu. O se uiga taua pe a filifilia le uati o le ata o le mataupu o le mataupu. O le maketi e ofoina atu ni auupega o le lua itu - o le poto masani ma onapo nei. E masani ona toe faia le ata masani o le faʻataʻitaʻiga o le lauiloa o faʻataʻitaʻiga, poʻo le tele o stylization. Mea e faʻaaoga i le vasega: O fafie, apamemea, Pisicelin. E masani ona faʻaaogaina le inisinia o vasega, e ui lava e maua Merchasms. O mamanu faaonapo nei e faalagolago i le tofo o tusiata o le kamupani. O le itula e masani ona faʻaaoga ai mea tau faʻaonapo nei: palasitika, uʻamea, MDF. O le masini e sili atu faigofie-quartyz. Ole taimi e fatu ai ai se uati o mamanu eletise e sili atu nai lo le masani ai, ma o le gaosiga lava ia e tau le lelei, o aso nei itula e taugofie nai lo masani masani. Lenei e manaʻomia le faʻaauau mai o ou manaʻoga, tinoitupe, lelei, o le mea moni, mai le aotelega o le potu poʻo le fale.

Taimi o sasae

Tele o faleoloa faʻatau atu ni itula sili atu le mafai ona ofoina Saina, Iapani ma Korea oloa. O nei uati o faigofie, aso nei, tau manaomia, mea e faaaogaina ai i tatou ona po o le a faigofie ona fai mai ai. Ktakim faataitaiga tausia alofa tele o tagata faatau muamua o tagata uma ona o tau. Ae, na suʻesuʻeina oloa uma na faʻaalia i le matou maketi, e mafai ona matou valaʻaulia lelei le leai o se galuega, aua o le toʻatele o kamupani i Sisifo e fetaiai ma sili ona taugata.

O la matou uluaʻi sui o le itu i sasaʻe o le Gastar (Iapani) o "meaʻai" mo le tele o taimi pepelo i le lalolagi. Ae afai o le fale e mafai ona pepelo, o le faiga na atiae e le kamupani e leʻi toe faia. O tagata asiasi e faʻaogaina se faʻasee lemu le gred quarz. O uili taitasi e iai le 2566 stroke o nifo laiti, ina ia lemu le pule mai nifo i nifo. Mo le Penduumam, o se faʻapitoa faʻapitoa o maneta ua uma ona atiaʻe e faʻatagaina ai ona faʻagaioi ma le tau maualalo o maa.

O le aoina o le kamupani uati o le kamupani o se ese o ese. E i ai le paoa o le "ipu", faia soo mai le uamea ma faʻailoaina i le saʻo ma le malosi o le foliga (nofoaga mai le tutusa oloa o isi kamupani). Faʻaopopo faʻataʻitaʻiga faʻaopopo i le uati e aofia ai le hygrometer (hidemity meter, ma faʻataʻitaʻiga taʻitasi o se faʻamalama e faʻaalia ai aso e faʻailoa ai aso e faʻaalia ai aso e faʻailoa ai aso e faʻailoa ai aso e faʻailoa ai aso e faʻailoa ai aso e faʻailoa ai aso e faʻailoa ai aso. UFirma e iai le aoina faapitoa o paketi puipui po o sikuea foliga ma maneta pindum, o nei faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se tau faigofie e pei o i latou e faʻaaoga i totonu o le faitotoʻa. O lagona e faatino i itula uma, ma i le po latou te tapeina otometi. E le gata i le paketi puipui, o se aofaʻiga lautele o le lapoʻa (e oʻo i le 1m i le maualuga) o loʻo ofoina mai, mai le porze poʻo le malosi o le malosi o se maʻa. O nei masini o loʻo iai le Pendulum faʻapipiʻi i le vili ma osofaʻia i ai, e mafua ai ona iloa le nstar Pati uati susu susu susu ma se taimi puʻupuʻu, faʻataga ia i latou e faʻaaogaina e le gata i totonu o le fale mautotogi, ae foʻi i totonu o tuʻuga ma vaitaʻele. Desktop faʻataʻitaʻiga, i le isi itu, e manaʻomia se sili atu le faʻaeteete ma le faʻaeteete mafutaga. Meaalofa Desktops ei ai le tele o tioata fale ma togitogiga, e mafai ona faaaogaina e pei ona popole. O le tau o le pa puipui mai le $ 20 i le $ 40, ma le Bronze Deesktops ma le Pendulum - mai le $ 300.

I le uati, faʻatasi ai ma le gatar, o le ae feiloaʻi i le Acece10). O lenei vaega e faʻapitoa ai i le sili ona faigofie puipui puipui-"papatusi" - laʻititi o le lautele (20-25 cm), mafolafola. O le foliga e le o le uma ona taamilo, o se ocpamanal ma e tusa lava pe mafai foi sikuea. O fale e faia i palasitika, o nofoaga o le pito i fafo o vaega o loʻo ufiufi i kesi faʻapitoa, lea e le faʻatagaina le susu e ulufale ai i totonu o le auala i totonu o le auala. O le Quartst auala faʻaaogaina, o loʻo faia ai mea aoga (latou manaʻomia naʻo le suia o maa, e tatau ona faia i tausaga uma ma le afa). O le saʻo o le kosi e fesoasoani i le saʻo o le mea na filifilia i luga o le puipui, e matua le o le la i lalo o le la taumatau ae le susu. Uma le usitaia o nei tulaga o le ala o le okeni o le a saʻo, o le tuatu o le a le sili atu i le 1 minute inteppes, o le mea masani mo quarjonasms.

I le Dial AcePe o loʻo faʻaogaina na o numera Arapi, lea e faʻafaigofie ai le uati mo le malamalama. O loʻo tapunia le u, e mafuta lava ma le faʻamoemoeina, ae e matua manino lava, i le vaʻaiga i le toetoe o le leai o se mea e tutusa ma le palasitika. Valivali taʻaloga ma mea e filifilia e sili ona eseese e leai se avanoa e faʻamatala ai iinei. E i ai le uati monochomatic, ma se mamanu mo maaleale, fafie, tagofia ma fasimea, ma pu mumu mo auro ma siliva, ma manino. Ae o le tele o mea e fai ai le mea lilo paʻepaʻe ma uliuli lanu. O lenei faʻailoga e matua lauiloa lava e faʻatatau i ana mea: I luga o Watches Watches - "Papatusi" - mai le $ 10, i le sili atu lavelave. 30.

O tagata fiafia i itula taugofie o le ata masani o le mamanu ma le kuata kanesa e mafai ona fautuaina e le Sina-Korea Kamupani Simax.

Taimi i sisifo

E taua tele ni a matou atunuʻu e lua, Siamani ma Italia, e ui lava i se taimi puʻupuʻu latou te folafola atu o le foliga o Belgian Brands.

Lelei mafolafola puipui ma desktop itula mai italia faia diambaninoninononicono (DD) i le Meridia Aoina. I le VMOSkwe, o lenei uati ua uma ona tuʻuina atu mo le 3 tausaga, ae o le kamupani lava ua sili atu i le 30 tausaga. I lenei taimi atoa, sa ia faapitoa i taimi faigofie mo fale faigofie. Folasaga mai isi Italia oloa, o lenei fafine ua uma "e leai," O lea, e leai se maota o le lumanaʻi, ae ua i ai le tauagafau. O le Meridava Aoina e aofia ai le sili atu nai lo 300mowers i le tele o le lanu lanu paleti. Mea faʻavae, e le taugofie, ae o palasitika maualuga, ala ma le vaʻa o fafie, MDF, tioata, uʻamea. I itula uma, naʻo le kuata mechanisms o le Kamupani Kamupani ua faʻaaogaina, e faʻamautinoaina se ala talafeagai ma lelei. O le tele o le puipui o le puipui o le tele mai le masani ai 25cm i le 1m. O le uati o le Arteporave Serie i Hulls mai le VentiNener itu ma mea na faia i luga o fafie, faʻapea foʻi ma le vetro faʻasologa i totonu o tioata ma lanu e faʻapitoa ai. O nei oloa e matua matagofie ma mafanafana nai lo o latou uo i sasaʻe, o loʻo vaaia manino le lima o le tagata mamanu ma tusiata. Tau mo itula o le Democratic: Mai le $ 10 i le $ 60- ma faalagolago i luga o le tele o le oloa.

Faapitoa faʻapitoa e tatau ai se uati ma se cuckoo. Mo le taimi muamua, o se faʻataʻitaʻiga na faia i Siamani i Etelani, i le vao uliuli, pe tusa o le 17300. - mulimuli ane, o le uati ma se uafu ua amata ona faia i Suigalani. I le amataga sa latou faʻailoa mai se mea e pei o le fagota i le tuʻufaʻatasiga ma le galuega tonu o le tagata vaai. Na faia le tino mai se laau, tele lava i foliga o se fale po o se maota, o lo o tupu ai le gaioiga mai le olaga o tufuga mai le olaga o tufuga ma aulelei tamaʻitaʻi, faʻapea foi ma ata faʻataʻitaʻi o le olaga ma le oti, talavou ma matua matutua. Peitaʻi, o faiga pupuni na te mafai ona atagia ai le tafe o le ola. O le gaosiga o nei itula ua maeʻa uma le 1840, ma satele lava mo le auina atu i Amerika, ma mea na latou fiafia ai i le tele o lona taʻutaʻua. I le aluga o taimi, na atili ai ona faigata le masini, ae le gata i le osofaʻiga o le osofaʻiga, fuainumera, toso e ala i le mamafa poʻo le sasaina o pendulium.

O le uati moni ma le cuckoo leai se mea e fai i le enaena-efuefu ata o Soviet gaosiga, latou te taua tele ma gaosia i lenei aso. O le uati nei ua faʻaautuua i se otometi ma le tusi lesona o le cuckoo ki, ma o se uati na taʻitaʻia taofi le kuka i le pogisa. Ungas e iloa kamupani e lua o loʻo fai ma sui o le "cuckoo" i luga o le maketi - altobel Annikio mai Italia (Masini, filo i le taitaia o Korea i Saute (MDF). Ae sili le aumai o lenei fafine mai Siamani ma Suitiselani.

O le sili ona taʻutaʻua ma tele sui o le Mamoe oloa - o le Siamani kamupani hemu. E mamalu o ia i a latou togafiti ua uma ona maua mai le 80 tausaga le matua. O le kamupani faia Quarz Mechanisms tele mo le vaʻai o le itu o nei mamanu ma puipui o loʻo faʻapipiʻiina, faʻapea foi foi ma masini mo le fola o le fola ma taimi masani mo le fola. O loʻo atiaʻe tulafono e ala i tagata mamanuina o le kamupani ma e faʻatinoina i le faletaimi i vaega tele. Ua le mafai ona viliina ni foliga faapitoa o itula patino mo lenei ituaiga, o loʻo fua mai mea uma: puipui, fafo, fafo o faʻailoga ma poto masani ma poto masani ma poto masani ma poto masani ma poto masani ma poto masani ma poto masani ai o faʻafitauli ma poto masani ma atamai. Ma le isi, o le igoa lea e pei o le "auive" o loʻo faia i lenei mea, o le auala lea ua matua le maua ai le tino, pe ua paʻia. Aofai o faʻafouga i tausaga taʻitasi, ae na faia i fafo atu o oloa e mafai ona tuʻuina i totonu o ni nai tausaga pe a maeʻa le tatalaina o le faʻasaʻolotoga. O se fua masani o loʻo faʻaaoga mo le faʻapipiʻi: Mo vaega tetele, o se faʻasologa mo tamaʻi curved - veneer. Faʻapea foi, o le veneer o loʻo faʻaaogaina i le taugofie faʻataʻitaʻiga o mamanu o aso nei.

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi e faia i ni isi faafeagai mai le laʻau o lanu eseese. Sili ona lauiloa - ok, butry, cherry, mahogany. Pau lava le faʻafitauli pe a filifilia se lanu o le taimi lena o le faʻagaioiga faʻapitoa, o mea e suia ai lona lanu ma e le masani ona fesoʻotaʻi ma le lanu masani o meaafale. I itula uma o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga, o se togafiti musika ua faʻaaogaina, e aofia ai le tubular poʻo le rod gong. O le masani masani o leo e taaalo: Westminsters, St. Spacchael, Whittington, faaopoopo le taua taua. O le taua o le taua e ese mai le 15 minute ae leʻi afa itula, ae a manaʻomia, o le taua e mafai ona le atoatoa le taua. E i ai foi le fausia o le tau o otometi faaleaogaina le po i le po. O le laau o masini masini e leai se taua e aunoa ma se taua e lava mo le 14 aso, o le brew o 8 aso.

O le laʻau e tolu ituaiga o hermole: 1) O le tautotogo toto i le paketi puipui e aunoa ma se mamafa ma i le kesi, o le a le mea e tatau ai ona faʻalili ai le tautotogo; 2) cable fale gaosi ki i se pu i le tusi, e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi ma filifili ma mamafa; 3) O le faleʻoloa o filifili "i le masani masani" - tosoina o le mamafa i le lima. Ava o le saʻo o le masini uati e faʻalagolago i le saʻo faʻapipiʻi ma le faʻatulagaina. O nei faʻagaioiga o le a faʻataunuʻuina se matai faʻapitoa o loʻo iai se masini e mafai ai ona e fetuʻunaʻi le uati pe a faʻatau ma faʻapipiʻi i se nofoaga tumau. Le isi, o le saʻo o le 'auala o le auala e mautinoa ai. O le mea moni, e mafai ma le faʻatatauina o taimi faʻapitoa o loʻo faia i taimi uma le itula mo le valaʻauina e Vavega ai le Matai, aemaise lava i le tau o itula. O le mea lava lea e tasi o le a siaki uma itu e leai se mea e leai se faʻaletonu i soo se mea, aua o soʻo se suiga o le o le a atagia i le saʻo o le vasega.

E le mafai ona faʻagaioi le tele o itula i fafo - pe a maeʻa oe e toe faʻapipiʻi ma faʻatulaga. O pa puipui e le mafai ona taugofie i fesuiaiga o fafo, ina ia mafai ai ona faʻaliliuina i se isi nofoaga. Afai o loʻo e manaʻomia le siʻitia le uati, e te manaʻomia le mafai ai ona mafai ona faʻateleina le mamafa ma Pendulum i le tele e mafai ai ma taumafai e aua le tuʻituʻi le taula. Afai e te alu i se taimi umi i tafaoga, e mafai lava ona taofi le uati, ma ina ua uma ona amata ma seti le taimi manaʻomia, o le saʻo o le taimi o le a sefe. O itula uma uma ua ave i ai se faʻatonuga e lua-tausaga, ae o le faʻaipoipoga e seasea lava, o faʻafitauli uma faʻalagolago i le faʻaaogaina o le uaua. O le faʻailoga o loʻo taulaʻi i luga o le tagata faʻatau atu o loʻo i ai se tofo lelei ma taua lelei. O le mea lea, o tau mo itula i fafo e sau mai le $ 1500 i le $ 5,000, i luga o le puipui-faʻapipiʻi - mai le $ 50 i le $ 1000.

O le Kamupani Italia Kamupani na taia ai le laugatasi o le atamai o ana oloa. O le talimalo a Hermole o loʻo avea ma faʻapitoa i palota o le uati masini o Siamani ma Belgian gaosiga. O lo o fai i ituaiga eseese o leoleo, mai le faamafanafanaga i fafo, mamanu - Superne i Baroque ma Rococo. O tagata o loʻo iai le faʻailoga o loʻo atiaʻe ai faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma ata o le maota o le maota o le XVII-XVIIIINE. E faʻaogaina isi mea eseese: O laʻau, Poucheroson, uʻamea, maa. O metotia lavelave o le laupapa laupapa - intaricia ma le maketiga (mo le tulaga muamua, lanu ma fanua ma afa o lapisi, ua teu i luga). E i ai le tulaga o le mamanuina o mamanu- mo se faʻataʻitaʻiga, itula ma le laulau mo i latou i se sitaili e tasi ma lanu vocard; I fafo o le uati i fafo ma le puipui-faʻapipiʻi ma le pendulum ma mamafa i sili atu le malosi mamanu. O faʻataʻitaʻiga a Galog o loʻo faia i fafie, ma, e le pei o le hermony, o le tagata gaosi gaosia faʻamamafa le natura lanu ma le mamanu o fafie, o lea e mafai ona pikiina itula tutusa i lau meafale. Tau mo WatSesters flactate i le tutusa tutusa pei o le hermole ituaiga: i fafo- $ 1500-5000, desktop ma puipui-$ 70-3000.

O le faʻasesega o le faʻamoe (Italia) e lauiloa mo lona SHIQUICIS DEWTOP MA LE FANUA I LE FANAU O LE BROQUICISME. Ua fai faapitoa i latou e faʻaaogaina le ale ario, 24-karata falaoa, o maʻa masani, faʻaofi mai le poletini ma enamela. Toeitiiti lava o itula uma e mafai ona e pikiina i luga le ulu-lotonuu poʻo le vaʻai i le sitaili tutusa. Pei o le tele o kamupani, e le faʻaaogaina e le au ese ana masini, ma le Siamani mai le malo. Uma Faresen Show masini, ma le tele o laina faatapulaaina pe a uma le chime o bills po o sina taimi puupuu. Aoina e aofia ai kopi o faʻataʻitaʻiga lauiloa mai le LUVERR, Lerere Camles, venetian, Venetian Palazzo. O le Fono Faʻatonutonu i le falefaigaluega, o itu auai laiti, aʻo le tau o mea e sili ona maualuga ona o le faʻaaogaina o ni taugofie eseese ma metotia. Tau o itula - mai le $ 200 i le $ 2000, o tuugalamepa ma le faʻaititia o loʻo faʻatauina ese.

O le isi kamupani Italia, o Alton KONoni, faapea foi ma le paolo, fatuga o Wasetches i le sitaili o le xvii-xix ia seniutu. I le lautele, o tagata asiasi Italia e iloga e le alofa tele i le alofa tele mo uma mush ma tele teuteuina. O le uati o Altobel Atonoi o le pa Tele ma fafo, ma se agaleleifonifofo Force Sorran, maketi, tala pepelo ma apamemea, Lakquest. O nisi e matua le faʻamaoni i le uluaʻi mataʻina atonu e foliga mai e moni anamua. O le vaega na faia mai le fafie o loʻo i le tuʻufaʻatasia ma le veneer o rare rock-mumu, lanu uliuli, uliuli laupapa o Karellia o Karellian Birch. O masini o le tagata Siamani Kamupani o Pien-Sbem ma le Westmin na masani ai. O le uati ua faaauʻuoina ma galuega a le tusiga o le faʻatatauina o le taua ma le otometi tapunia i le po. Ua lava le laau mo le 14 aso pe a fai o le uati e leai se fati, ma le 10- pe a ma le fati.

O nei oloa e i ai le tulaga aoga, e masani lava, tuʻuina atu o le faʻapipiʻi ma le faʻatulagaina o loʻo faʻapipiʻi lelei. Naʻo le pau lava le mea na taʻe ai lava, le faʻailoga o le Pendulum, e naʻo le sese o le tagata faʻaaoga, lea e agaʻi atu i le faʻamalosi ma le le mafai ona faʻasaʻoina. O matata o le kamupani na fautuaina uma le 5-10 tausaga e faʻamalosi ai le uati ma se faʻapitoa synthetic lubricant. O lenei tautua e mafai ona tuʻuina mai e le tagata faʻatau tagata faigaluega poʻo le tulaga faʻapitoa. Tau mo le vaʻavaʻaia mai le $ 600 i le $ 5000, faʻalagolago i luga o le tele ma le lavelave o le pule, faʻapea foi ma le laʻau o le laau faʻaaoga.

O tagata fiafia o le matagofie i totonu o itula i totonu e mafai ona fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le bond; (Siamani) ma Massoni (Italia).

O le uati na aulelei, ae e ui lava i nisi o se meaalofa puʻupuʻu e mafai ona faʻaalia i le tane ma se fafine. Mo lenei faʻamoemoe, e sili le faʻaaogaina o aoina faʻapitoa a kamupani e le faʻapitoa i le uati. Tele o kamupani nofo toʻatasi ma e oʻo lava i tagata fai mea e te ofoina atu le manifinifi meaalofa manatu i totonu o aoina mo le fale. Matamata o oloa faʻaaogaina na o taʻutaʻua o le tele o mea taua. Ma e masani ona masani ai, itula itula e faia e oka atu i Suitiselani ma Siamani. E taua le gauai atu i le Wimford Collec Collects (United Kingdom), Villeroyboch (Siamani), Alessi (Italian), Ralino (Italia), Sepano (Italian) ma isi) O na kamupani o le a tumau ai le makaina o auala (i tua o itula) ma rims (i le pito i luma). Faʻapea foʻi ma se meaalofa sili ma e le masani ai se meaalofa e ono avea o se uati o ni tulaga le masani ai (mo se faʻataʻitaʻiga, pei o nisrolabies) ma le tulaga tulagatupe. O le ae mauaina se masini matagofie ma lavelave, i se isi faʻataʻitaʻiga, o le faʻatinoina o le masina, le la ma le lalolagi atoa, uat.

Taimi o Lusia

O le uati o tagata faʻatau Rusia e le eseese i tulaga lelei, ma na aʻafia foi le tusi ma le Fonotaga o Mekanisms. E ui lava lea talu ai nei e sili atu pe itiiti ifo kamupani lelei e faia le maualuga-lelei uati i le fale muamua. Ioe, ma o le tau o lenei oloa e maualalo ifo nai lo le mea o oloa o uo mai fafo. O ia vaitau e matua pei lava o tagata ese ona o le faʻaaogaina o khokhloma ma vaega vali, Gulu, Finist, vanimonimo, vanimonimo, vanimonimo, vanimonimo, vanimonimo, vanimonimo, vanimonimo, vanimonimo, sili atu. Ae a o le filifilia o oloa a le Rusia e manaʻomia e mafaufau ai o le uiga lelei o le Fono Aoao e mafai ona faʻaleagaina ai oe tele, aua 5 Mai le 10 kopi o loʻo iai le faʻaipoipoga alamanuia. Ia siaki le uati i luga o le saʻo o le alualu i luma, o le laʻau, o le taua ma mea uma e matua faʻaeteete ai. O le isi faʻafitauli o tagata pese Rusia o se laʻititi tele vaega o aoina. Mai le agavaa a Rusia tagata gaosi, matou te viliina le Kamupani "Tautotogo" (g.vladimir), "chatisa" (g.uglich novgode).

O le sili ona matagofie i le aoina o le kamupani "Spring" - oloa ma tusi lesona plunken varnish. Teine, Birchings, solofanua-'' '' ', o' au, o mea uma e lauiloa mo le Branne Lacquer Minititus, o loʻo iai i le au o kesi. O mea e lauiloa e iloga foi e le uluaʻi mamanu - iinei ma le kesi-gagau (tapunia e faitotoʻa, pei o se loka), ma itula i lalo o le ata. Ona o le handicraft, o le tau o oloa e sau i le 15000 rubles., Ae mafai ona e faʻatau ma sili atu le tauagafau - mo le 3000 rubles.

O le toʻafilemu "Leaga", o le mea moni, e sili atu lauiloa mo lona tapulima ma pae ua faʻataʻoto na aʻoaʻoina ai ia faia ia lelei. Afai tatou te talanoa e uiga i le Atinaʻe o loʻo ola, e aoga tele le mataala i le ata tifaga tulaga ese mai Clomicspecs, Gzelu, ma isi. E le gata i lea, faʻasilasilaga, o se igoa faʻailoga lea, ae o se tagata na vaʻaia muamua i totonu o le autafa moni, i le pito o le viliina. Tele o nei oloa uma e talafeagai mo le umukuka. E tatau ona tatou faʻaeteete, aua o le ceramlics o maʻa feʻai, ma ma sina tamaʻi tuʻituʻi, o le chips e tupu i le auala. Ae i le faʻaaogaina talafeagai ma le mama faʻaaogaina, o le a faia le uati mo se taimi umi.

O le kamupani "Cascade" maua na o mea e mafai ona fai ma tagata, o le masini faʻaaoga Saina, o le saʻo o le saʻo o nei oloa e le sili atu nai lo tatou aiga. O lenei mea taua a Isaeso, o lenei menu o loo i ai se siitia o gaioiga, o lona uiga, e le pei o isi faʻataʻitaʻiga Rusia na lauiloa i lo latou tuputupu aʻe o tele. E fetaui lelei le kamupani i le lapotopoto puipui puipui i le vaega o palasitika, fafie ma cerammics. Latou te foliga sili atu i totonu o le atunuʻu ma paie nai lo palasitika oloa mai le acece, faʻapitoa i le uati o le ituaiga tutusa. Faʻaopopo a matou oloa i le fale puipui o le fale puipui o loʻo tapunia ai le vili. O le faʻamaonia mai le palasitika, tioata e le ofi, sili atu mautu ma le afaina ai i le umukuka, lea e taua tele ile umukuka poʻo le ofisa.

Mo i latou e manaʻo e lagolago le gaosiga a Rusia, e mafai ona matou fautuaina le migao, ua faʻamalosi lelei ile kopi o isi vaega.

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "faʻaupuga", "Launr-Tino", "Lapikle", "Changel" ma Salon "mo se fesoasoani i le sauniaina o Mea.

Faitau atili