Matou te sapalai le fafie?

Anonim

Vaʻaiga lautele lautele o le maketi mo aiga mautu fafie faʻamamaluina mo le vevela ma vevela vai sapalai fale ma maota.

Matou te sapalai le fafie? 14557_1

Matou te sapalai le fafie?
O le atunuʻu University Copper Zosash-45 Malosiaga 45kw
Matou te sapalai le fafie?
I le Miniter 2000 Boiler, Jaspimakinsen Pur Buel Hael, Diesel ma Tane e mafai ona faʻaaogaina le tutusa pe i soʻo se tuʻufaʻatasiga
Matou te sapalai le fafie?
Faʻasalalauga tuʻufaʻatasia o le 'au o uʻamea Ks-TGV ("Condom")
Matou te sapalai le fafie?
Faagesegese se vaega tele o fafie e faʻatagaina ai le kasa o le kesi e galulue ai i le tasi boot o suauu mo 8-12 itula (Pyromat faʻataʻitaʻiga)
Matou te sapalai le fafie?
O le makaina o le 'aiga o le aiga o le au leoleo na gaosia i le tele o aai o Lusia
Matou te sapalai le fafie?
I le pyrolyis o laupapa mu i le kesi o le kesi boler, o le siosiomaga filogia o le itiiti ifo (faʻataʻitaʻiga v35 v35 mai sts)
Matou te sapalai le fafie?
BOILER SWEY MA SE ASO SA FAIGALUEGA O LE BUEL BOILER E LE MAFAI ONA FAI LE LELEI O LE BOILER SWEY MA SE TAIMI
Matou te sapalai le fafie?
I le Universal Broulers, Firewood e masani ona faʻaaogaina o le taufaʻamataʻu suauu- i le tulaga o le faʻatauga o le sapalai o le tiʻetiʻe poʻo le eletise.
Matou te sapalai le fafie?
E leʻo se fafie poʻo le faaputuga o le ash e mafai ona vaʻaia i le potu Boiler na tuʻuina atu i le otometi bolerr mai Baxi, galue sili atu nai lo le aso i le tasi o le tusi ale
Matou te sapalai le fafie?
Kittanf Gas Generator Boiler Boiler mai Fanginatane
Matou te sapalai le fafie?
O le '' 'o loʻo i totonu o le' 'uʻamea faʻatasi ai le KCHM-5P BOLER i le 40kw
Matou te sapalai le fafie?
"O Bulleryan" e lelei atoatoa mo le taumalulu a Rusia. O lenei paʻu malosi o le ea e mafai ona faʻaoga e faʻamamaina ai ni nofoaga. E toetoe lava a toetoe lava i ituaiga uma o suauu mafiafia, pepa malo oloa ma o latou otaota. Tasi le tusi igoa mo 8-12 itula
Matou te sapalai le fafie?
Aiga Kaloririer Kalolorer Fabric Head mai 6 i le 18kw

Ua uma ona faʻaaoga le Burnu Broule Broulers mo le vevela ma le vai vevela o fale ma o loʻo i ai i nofoaga e le eletise o Rusia, o loʻo leai se kesi.

O le filifiliga e faamaonia!

O le lelei o le lelei o papupuni o fuli i luma o ona uso, o loʻo galue i le Darsesh ma le kesi, e avanoa lautele ma maualalo le tau afi. O pelepe paeofi, e pei lava o laʻau e, ma fesoasoani e fai ai se vevela mafanafana i nofoaga e leʻi taunuʻu ai lala o pato ma laina eletise. Lusia ei ai moni tele, o le lalolagi sili a le lalolagi o le valea, vaomatua ma pit. O le a le tatau ona fefe o le "pito i luga o le fale o le a faatumuina. I le faaiuga o pito, o le tele o le malo o le nuʻu o loʻo lueina pea fale ma le suauu mautu - i le 100 kilomita mai le afa o le nuʻu ma 'aʻai e le o gaseina. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga i le va o le Darsel ma le malo mautu (eletise e pei o se mafuaʻaga tele o le vevela e masani lava i fafo atu o le mea moni)

O le vevela mai fafie e le taugofie nai lo mala, e uiga i le 1.5-2 taimi nai lo le afi, - 5-8 taimi ma le eletise, 12-17 taimi. E oʻo lava i luga o le pito sili ona lelei le suauu pei o se sydged Anthractite, o le tau e masani ona faʻaititia nai lo le ki O le tutusa tutusa o le suauu e mafai ona galue i mea uma e aunoa ma le eletise (lea e le mafai ona e fai atu e uiga i boilers i luga o kesi, suauu poise).

Meafaigaluega faʻaaogaina o suauu mautu e eseʻese vaʻaiga. E tusa lava pe leai se tulaga lelei. O lea la, e vaevaeina aloaʻia e nei masini i ni vaega se tolu (naʻo vaʻa faʻapapa faatoaga (coloung, fulafula faʻatasi (kesi afi, kesi), kesi afi) ma lautele. O le lelei o le tuʻufaʻatasia ma le lautele o loʻo faigofie atu ai ona faʻafetaui i tulaga o loʻo ola i le lotoifale. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia amata lafo le fale ma fafie, ma ina ua uma ona faʻaalu se kesi, tuʻu le kesi i le boler (po o se mea e maua ai le eletise.

I Poperali aperal, e mafai ona e faʻaaogaina le 4-inisinia: Fuel suauu, kesi, otaota afi ma le eletise. O nei masini e sili ona lauiloa i le itu i matu o Europa (CTC, Jama, Jaspi). E i ai atinae i totonu o aiga: ZOOSAB -GH, TL-TGV-20E. O le eletise e pei o se punavai o le malosi o le malosi o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le eletise eletise e teu ai le eletise eletise i totonu o le "ofutino". O le mea mulimuli e faʻaaogaina o "fesoasoani", masani i le po, pe a iai se taugofie, poʻo le "mataala e pei o fusuaga ua taʻe.

O le aano o le kesi o le kesi

O le ea okesene na tuʻuina atu i le faʻatapulaʻaina o le sami i totonu o se kesi fatufatu potu, o loʻo faʻamafanafana ai le vaega o fafie laupapa, e sau ma i latou i le tali. O le iʻuga o le laʻau e pala i luga o le kaponi, puluʻo vai, toe maua ma suauʻu. O se isi tali i le va o le okesene o le okesene ma carbon e maua ai se vevela o le lava e fausia ai carbon monoxide (co) - o le autu o le kesi gaosia. O loʻo toe faʻatonutonuina ma suauʻu decomose i luga o le kesi o loʻo iai le hydrogen ma se aofaiga o methane. O le iʻuga o le kapeta o le kapeti e iai le aoga maualuga.

Le averesi o le tuʻufaʻatasia o le mamago generator gas

Vaega o le gaza Faapea CO2. Cno H2. O2. N2.
Voluma vomection,% 14-22. 8-15 1-4 10-17 i lalo ifo o le 5. 50-60
O le mea moni o le manaʻoga mo le malosi o le suauu e le faʻamaoni ma e le o le taulaga poʻo le mama o le slackian, e pei o le tagata faigaluega o le lalolagi. O Europa tuufaatasi, bropical Korea, o le lalagaina o Sepania. E le gata i lea, gaosi oloa e faaleleia ai latou oloa. E le gata ituaiga fou o tagata fai pisinisi ua aliali mai i luga o le maketi ma le tele o lelei (kesi-kesi), ae o le a uma ona faamatalaina i lalo). O se mea e tasi, ae o le faʻailoga sili ona faʻaalia o le faʻamalosia o le maketi o Rusia o Burle Broulers o le mea moni lea o se tasi o taʻitaʻi o le vevela i Europa o le BOIle. faʻaopopo atu i le aofai o le kesi ma suavai faʻataʻitaʻiga), ma le veteran o le European Booile Daile Dakon (Czech Republic) ofo.

O le tele o sese o le au faiā a le matai o le manatu o loʻo fesoʻotaʻi ma le laʻititi kapoti o le suauu. O le VTTP e tatau ona tuʻuina atu ni vaega fou o le koal (masani pe a maeʻa le 6-8 itula) ma firewood (2-3 itula). O lenei suauʻu e le tutusa, e fesuiaʻi i le malosi tele, e le o ola lelei, faʻasolo fua. O le Chimneys ua pupuni ma le leaga ona o le 'aisa. Ash e fausia tele, ma e tatau ona mafai ona tuu i lalo ifo. E tutusa le pule o le Boiler e maua mai i le 25-30% i lalo ifo o le pe a faʻaaogaina le kesi poʻo le tiʻetiʻe tiʻetiʻe o le kesi i totonu. E masani lava i le COTTAS e faʻaaoga faʻamatalaga e le sili atu le malosi 30kw. Ae ui i lea, o le maketi ei ai masini ma 75kw (Ketranf fringndoratal, Italia), ma e sili atu i le 100kw (!). O loo latou tuuina mai i luga o fafie ogāumu Pyromat101 mai Kobschafer (Siamani) ma fua lava faautauta (e le sili atu nai lo 1.51.51.5 m).

Pulea le faʻagasologa o le susunuina o le suauu e faigata, o le mea tonu lea o le saʻo o le faʻatumauina o le vevela vevela vevela e maualalo maualalo. VOTUGA E tapeina le mafaufau i pagota e manaʻomia tele mea e manaʻomia ai le tele, ma o le tele o le faʻamafanafanaga faʻamafanafana e le lava. O le mea lea, i le togalaʻau ma tua, e talafeagai le ulufale i totonu o se mea taugofie boler boler boler (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻaaogaina tulaga, lua i le tolu vaega o suauu i le aso.

I le 150-200M2 COTTTE, e sili atu ona aoga e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasia poʻo le lautele lautele. VNI FORGWOD poʻo le koale e mafai ona faʻaaogaina o se faaleoleo (leiloa o le burner toilalo) poʻo se tele suauu (ma le malulu malulu). A leai, o faʻafitauli i le momoli atu ma le teuina o koale ma, aemaise, ituaiga fafie, o le faʻateʻaina o le matafaga (1-2 taimi i le aso e nonofo ai. E moni lava, mo le lamuina se fale e pei ona sa o le tolu fafie e uiga i le 22m3, ma le kolo-ut6t i le vaitau.

Na matua faaleaogaina e le tupulaga o le alualu i luma o le kesi na faufaatasia le taotoga o le potu o le Boeir, ae na te lemoa uma faafitauli. Afai o le taua o faʻasalalauga e iai se aoga e iai le aoga mo le pule o le fale, e talafeagai le tuʻuina atu o le manaʻomia i se bicleonal boler, eletise ma le suauu mautu. O le tamaoaiga o loʻo fai ai le filifiliga o le faʻapipiʻiina o le lua tagata fai pisinisi: o se kesi poʻo se suavai suauu o le leai o se otometi suauu, e masani lava ona sili ona malulu, lea e masani ona aoga tele. I le taimi lava lea, o le aofaʻi o tau (tau o tupe faʻaalu) o le sili ona lelei fuli boler biler ma kesi boleile e masani ona maualalo ifo nai lo le tau o le malosi o le kesi malosi. O le faʻasalaga lava ia e mafai ai ona faʻaalia ai le talitonuina o le faiga o Heating System, tusa lava poʻo le a le vevela o le afi ma le ala i le taunuu mai o le livi ma le fale.

E tatau ona faʻafesoʻotaʻi e le au leoleo mea tetele. Afai o le vase o le fola kesi poʻo le suavai suauu ponaivi mo se mafuaʻaga e le taliaina, e mafai ona faʻavaeina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu fou afi afi. E moni, e sili atu le taugata nai lo le pelu, ae atonu o se taimi umi (ono mafai uma taumalulu) galulue ese, aunoa ma se tagata.

I tausaga talu ai nei, o uiga o le siosiomaga o tagata i tagata faigaluega i luga o le fafie suauu i luga o le paneta faafouina ua amata ona taua. Ua tuga talu ai nei, na oʻo atu i le uaina o le vaega o lea o le mea na malosi o le Benz-A-Pyrene (o le aisa o lamatiaga) i le vaega e mafai ona faʻatagaina mo le ea. O nei mea uma "lelei" nofo i le tuaoi o le fale. I le tautotogo i vai vai, o le mea oona oona e sili atu ona mafai ona talia le 1.5-6 taimi. O le tele o le auala ia te ia i le pito i tafatafa o le pito i tafatafa o le vaituloto poʻo le lelei, o loʻo maua mai ai le mea oona i le laulau. Boilers i luga o fafie fafie e le o afaina ai le ea ma siosiomaga o le fale ma le afaina ai. I le tele o atunuu, pei o Finds, Norwary, Susanafoga ma Kanata, ufifa fua faa- potopotoga i aso nei ona o le maualuga o le toe fanau mai o le mama mama. O faʻataʻitaʻiga sili ua faʻaaogaina i le vevela o aiga o aiga, o tagata o loʻo matua popole i le tulaga o le siʻosiʻomaga ma le soifua maloloina. Tele mea fou foliga mai ia i matou. A o le maketi na latou le i "faatonuina" (tusi faamaonia mai e fuafua ma tau).

I le ituaiga o faʻaopoopoga-ons, matou te maitauina o le buel fiva bolier e le o manaʻomia e uiga i le lelei o le ea sapalai i le ogalaau. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina le masini i le taimi o le fausiaina o le fale pe a tele le pefu i le ea. Tele kesi ma suavai suauu fuafuaga e fesitagai.

Faasoa o le Mana

O le atoaga o le aiga lautele o le Barul Fulila i luga o se vaega mamanu mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: ma le tasi vevela potu ma ma lua mea pueata. O i latou ma isi o loʻo vaevae lava faʻatasi i le tasi ma le taʻamilosaga-fetaulaiga. O le muamua saunia naʻua, ma le lona lua e mafai ona maua lava i le vai o se fale.

Tasi-buttictict masini. O le vaega sili lea o le tele o le vaega o tagata fai pisinisi. Mo le gaosiga o latou ogaumu, lua mea e masani ona faʻaaogaina: lafo uʻamea ma uʻamea. O le faʻavae o le Bad-Iron Boiler o se poloka o le tele o vaega e fausia ai le "mitiafu" o le boailer, fiva ma kesi. O se ata faʻapitoa e faʻafaigofie ai ona filifili le mana manaʻomia ma toe faʻaleleia vaega. Na lafo lelei ua o polofesa uʻamea uʻamea. E manaʻomia le faaleleia atili o ia lava nai lo le uʻamea, e ui lava o le olaga atoa o le latou fesoasoani e tusa ma le 25-50 tausaga, ma le uamea - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga - e oʻo i le 30 tausaga.

O le faʻaogaina o le uafu uʻamea o loʻo iai le tele o foliga. Muamua, e mafai ona latou galulue i le faʻamafanafanaga ma le faʻatamaia o le malulu, o lona matua faʻatinoina o le eletise (tu i le uafu le avanoa e le tuʻuina atu mo faʻataʻitaʻiga uma). Lona lua, latou te le faia se fale atiaʻe i le vevela e mafai ona i ai le vai vevela o le suavai o le vai o loʻo sapalaiina (DHW). O le tuusaunoaga o le na o le faʻaulufaleina o le Bouler ma le ORON-Iron le ogaumu (V25fg mai le CTC), o loʻo faʻatulagaina le fale o le tumama. " vaega ma le "le tagi". Lafo uʻamea uʻamea e mamafa tele, manaʻomia le tumau o le fola poʻo le faʻavae. Ioe, ma o le uʻamea uʻamea o loʻo taugata tele.

Ua fai sina pulupulu uʻamea uʻamea i totonu o le maketi i le maketi. E se tasi pe lua faʻataʻitaʻiga sapalai Dakon, Czech Republic (identb); CTC, Suetena (Model V25fg); Vidderus, Czech Republic (faʻataʻitaʻiga u22c); ROCA, Spain (Model P10 ma P30); Hogfors, Finelani (Model Hogfors20); Slalet / Fit, ISA (21sery faʻataʻitaʻiga); faʻapea foi ma le "Kirov World" (KCHM-5R faʻataʻitaʻiga).

Ua tuuina atu e le au ponaivi uamea le lautele. E le tusa ai ma le le mafaufau i lo le uʻamea, vave tele i luga o le faʻafitauli o le vevela ma sili atu ona lagolagoina. I le taimi lava e tasi, o loʻo manaʻomia ona latou sese i le ituaiga o manulele. E le mafai i le tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ona susunuina le koale. Ina ia faia lea mea, latou te faʻatonuina latou i faʻaputuga uʻamea, pei o fale faipisinisi o fale puipui, poʻo le vai-o loʻo malu ai. O le isi filifiliga e faia i le boler steel. Vernerp45 (verner, Czech Republic), Steel Orgace na fai mai i totonu ma le toe faaleleia faamalosia.

O tagata fai ipu uʻamea ua faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia o le vai mo le sauniaina o le vai vevela (matua1040ks, joniork, ks-tgv, atc. O le faasoaina atu o faʻataʻitaʻiga ua saunia mo le faʻapipiʻiina o le tan (i le 6-12 kw) e faʻamalolo ai le vai i luga o le ogaumu pe a malulu pe a malulu pe'ā malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a fesoasoani ai i le ogaumu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe'ā malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a te maua pe a malulu pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a fesoasoani i le ogaumu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a fesoasoani i le ogaumu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a maua pe a malulu le ogaumu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a maua pe a malulu pe a fesoasoani i le ogaumu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu pe a malulu.

O se vaega o le tasi-faʻaaoga le tuʻufaʻatasia o tagata faiʻai o le suiga mai le tasi ituaiga o suauu i le isi latou manaʻomia ona toe fetuunai. I mea uma, o pulou uma e iai lona lava faʻasalaga, ma teu le kesi, tini ma fafie i le lava potu ma le atoatoa tele. Fai mai, O le potu afi mo laupapa e tatau ona i ai i laupapa ma e aunoa ma le tele-liliu chimneys e faʻaititia ai le tuʻinanau. O le faʻaaogaina o le feʻeiina paʻu e faʻatonutonuina atoa tapulaʻa o le mea pueata. Latou te le manaʻomia le 'aʻai, peitaʻi o le afu a le ulaula e faʻalauteleina ai le toe foʻia o le vevela o le vevela ". O nei avanoa e faigofie ma faamalosia ai le pule lava ia. I se mea e tatau ona e aveese (tuu) chammed laupapa (pei o le fb mai Dakoon), i se isi mea - o le Jalbules (pei o le Jama faataitaiga). DoR (Dakoon) ma V25ub (CTC) ma V25ub (CTC) e maua ai se suiga mai le pito i luga (luga) suiga o le fafie. O nisi taimi o le toe faʻatulagaina o le faʻauiga o le faʻapipiʻiina o le burner i le pito i lalo o le ogaumu, le mea e manaʻomia ai le pu o le COVE). Ae o le kesi burner o le faʻapipiʻi pe aveese le mea tonu na o tagata faʻapitoa ma se laisene talafeagai.

E toʻatasi le potu e lua potu e tuʻuina atu i mea faigaluega mo le faʻamamaina ma le tausiga, faʻapea foi ma mea faigaluega mo le mamafa o le vevela ma le vevela o le DHW system (o le vai vevela o le DHW system. O le manifinifi ma le manifinifi e masani ona faʻaaogaina e le masini inisinia (thermoblon), o le toʻotoʻo o loʻo fesoʻotaʻi e le filifili ma le faitotoʻa. O le LRRMOBAn pule o le sapalai o le ea i totonu o le afi o le afi fuafua i le vevela o le coollant i le "mitiafu" o le vevela o le manava.

I totonu o nei aso malolo, o se vaega o masini ma tusi lesona utaina o suauu o loʻo fuafuaina na o le tele o le susunuina o le fafie ma le kesi o le afi, tatou te vaʻavaʻaia ai i latou i lalo). E mafai e le lelei ona aapa atu i nei masini 78%. O Ptakim Polilers aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, Dord ma Fbd mai Dakon, u22d mai le Viddus ma le oloa o le Rusia i le Rusia (Mode3131).

O ogaumu i laupapa laupapa ua fetuunai e utaina se tele o le tele o laupapa (tasi le faʻailoga o le 6-10 itula). Ina ia faʻaleleia atili le faʻapopoleina o fafie, o se tulafono, o le faʻapipiʻiina o le vevela-mautu speents poʻo sima laina ma le lua o le ea oloa - Peraimeri ma lona lua. O le tasi o le tekonolosi fou o tagata fai ponaivi o loʻo i lalo o le faʻavae maualalo. O tafega o vaʻalele na fausia ina ia o le laʻei o le Tolere i le pito i lalo o le ogaumu, i le vasega, ma le taunuʻuga o oloa e lafoa atu i se isi potu i lalo ole potu. E maua ai se sili atu toniga ma le umi mumu mumu o fafie, o la latou faʻaaogaina atoatoa faʻaaogaina. E mafai foi ona galue le System i se laina masani (pei o le Dor Brolers mai Dakon ma V25 UB mai CTC), ma i le Fortananda Forteration). E tusa lava pe alu le fafie. Mo le faigofie o le tautua, o loʻo tuʻuina atu ai le au toto, o loʻo tuʻuina atu i le faʻalauteleina o ashtel ma le tele o utaina pu (tui).

Lua-auala tagata fai pisinisi. E lautele, e le gata i le tuʻufaʻatasia, masini. O i latou uma e lua o potu faʻapitoa e lua, mo le susunuina o le suauu ma faʻapipiʻi se kesi poʻo se suavai a le vai afi. O Manuca uma e iai lona lava mamanu e mautinoa ai le sili ona lelei o lona suauu. E le manaʻomia le toe fausia se mea i totonu o le Boilers (pei o le tasi-faamalama), o loʻo aoina mea uma i le fale gaosi ma sauni e galue i soʻo se taimi. O loʻo i ai i le tino o loʻo i totonu o le sone o le tino o le tele o le tagata faʻatau, o le a alu i le laʻasaga, faapena ona e le aʻafia le tasi. O mea pueata e faatinoina mai ia Steel. O le mapusaga a le faʻataʻitaʻiga e maua ai le avanoa o le faʻapipiʻiina o le tan (1-3 fasi ma se tulaga o 6-18 kw). Uma masini e mafai ona sapalai le fale ma vai vevela. O Bosch Polyflattc35 kamupani o loʻo faʻaaogaina mo lenei, e fausia le kamupani i le 120 pe o loʻo faʻaaogaina le ponaivi. O le taumafaina vai vevela e faʻalagolago i le mana o le masini. Ae mo se agaga lelei ma fufulu ipu o vai vai (600-1200 l / h).

O nisi o tagata faipule e mafai ona teu i ni nai tasene kilokalama o le suauu mautu, o le faʻasoaina o loʻo lava lea e lava mo le 6-12 itula. O lena, mo se faataitaiga, Kr500r mai le Kingufau, pe 2200RRITI mai CTC. I le taimi lava e tasi, o le faʻatulagaina o le faʻaeletonika o le CRM Broolers o le a otometi ona toe liliu i luga o le afi pe a faʻamalosia le suauu. "Lua-strokes" e masani lava ona tupu i le mamiotonuina ma masini masini ma le saogalemu i masini e tasi nai lo masini e tasi, ua latou nofomau i le malosi o le afi ma le eletise. Lenei, afai e faʻalavelaveina i lenei papega o lenei faʻaletonu, e tuʻufaʻatasia e le au fai ipu i totonu o le auvaʻa fua.

Faʻafefea ona faʻaititia le vevela leiloa

E oʻo lava i le sili ona lelei o le biole fula boler e mafai ona mago sili atu nai lo ni nai itula i le 2-3 aso. Ma o le a mafai ona maua le maualuga o suauu faʻaaoga le lelei, o se laʻititi laititi o fugalaʻau ma mama gaʻo. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi le vevela o le vevela o tane o le vai vevela o le tele o vai lapoa (lita e 500 pe sili atu). O le tane e ave le vai mai le boeler pe a o le suauu o loʻo i luga o le malosi, ma faʻaalia le tele o le vevela. Ina ua mu le fafie ma e malulu le suauu, o le maa e fafaga le vai "ofutino" o le boelir ma le vevela vai vevela tino. O le vevela tele o le vevela i totonu o le fale ua lagolagoina mo se umi taimi, ma o tulaga o loʻo teuina i le polere te i le suauu sili o le susunuina. I se faʻaopopoga, o le poʻo o le Booule e mafai ona faia taimi masani, lea e maua ai le tamaoaiga o le tamaoaiga. Faʻafesoʻotaʻi le paʻu ma le Boiler i ni auala se lua: E aunoa ma le faʻamalosia o le faʻaaogaina, pei ona faia mo jama bolis, e pei o le faʻatonutonuina o JoSalation, pei o le STRAS.

Tatou faia kesi?

Talu ai nei, o se ituaiga fou o aoga ua mautu - kesi-kesi-gaosia popolers i luga o le maketi. Pyrolysis mumu ua faaaogaina. O nei faipule e leai se tasi o le tasi o tulaga masani o le tele o le vevela o afi afi i le atoatoaga o suauu taugofie mai le eletise. Peitaʻi, e tele lava le suʻesuʻeina e le mafaafitiaina: maualuga lelei, siʻomia o le agavaʻa o le siosiomaga, o le agavaʻa e faʻatautaia ai le faiga o suauu. Matamata masini pole e le faʻafeiloaʻi i luga ma le afi mumu, ae na o le tweet, ma e mafai ona faʻagaioia le gaioiga, ma le "tamper", suia le aofaʻi o le ea.

Ua leva ona lauiloa le fafie ma le lautele i totonu o asiasiga alamanuia. O mala uma o le moega i le bunny mo le suauu suauu o le ea o le tagata tau (Peraimeri). O le iʻuga o loʻo fausia se afi afi o le kesi e aofia ai ma le CO. Kato pasese e ala i se faʻailoga sima i le mea o loʻo fefiloi ma se isi (faʻalua) ea. O le pa kesi-ea e afi i le potu o le fale, fesoʻotaʻi ma le catlysts, ma faʻaputuputu, ma fasimoli ua mu. O siliva ma poʻo luga o le suauʻu o loʻo fai ai tagata faigaluega, o le kesi o le kesi e maua ai le gaʻo, e le o iai le leaga o vailaʻau ma isi mea leaga.

O tagata faifeʻau e liusuavai masani poʻo le faʻaaogaina o se eletise eletise. Ae peitai, na o moli matutu na faʻaaoga e pei o suauu (susu i le 20%). E ui lava i le tulaga lautele, mamago BriquetHes, uati, Chips, Chips, o le paluga o otaota ma malamalama ma malamalama ma malamalama ma malamalama ma malamalama o meaai, e mafai ona faaaogaina mo le kasa. Afai o le suauu, faʻapea foʻi ma le tafe fua o le Peraimeri ma le lona lua o le ea ua filifilia saʻo, o le kesi o le afi o loʻo i luga ma le mumū o le paʻepaʻe. O le a faʻateleina le suamalie o le kesi mautu, o le kalone o le kesi e faʻaititia o le kesi e faʻaititia, o le faʻavae o le fulufulu, tatu ma faʻalauteleina faʻateleina.

O le tele o tagata gaosi oloa e maua ai le le mafai ona puleaina le poler mai le potu o le potu. O le pule o le fale o loʻo faʻaalia ai tapulaʻa o le boiler (o le vevela o le malulu, auala o faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le faʻauiga gaioiga gaioiga).

A o le tulafono, kesi o le kesi o loʻo faʻaaogaina i le vevela o faiga ma le faʻamalosia corlant celelation. O i latou uma o le tasi o le itu e tasi-ofe ma vai vevela e le gaosia. Ae, faʻafetai i le maualuga maualuga ma le siosiomaga faauo, o la latou lio o tagata faʻatau (ma tagata faʻatau) faʻateleina. O le ituaiga o le ituaiga o le CCMG-KZ "Werner" o le a aliali mai i luga o le maketi. Faʻamasino i Mea o le Tufuga i luga ole Initaneti, ma na amataina ai e le Kaletusi CASCH Ana, ae o faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i le aufaʻatasi.

Autotototi Bouler potu

Ina ia sefeina le tagata faʻatau mai le manaʻoga e tuʻu le suauu i le fulū o le Bouler, o le numera o kamupani na atiaʻe i luga o otometi (AA). A o le suauu ua tuʻufaʻatasia, o lona vaega fou o loʻo sapalai mai le boot hopper e otometi. Ae o iinei o le afi mumu i lenei tulaga, ua le toe i ai, ae laititi-tele. Fanua Chips (5-50 MM) poʻo le granular speddust (pellets) e sili ona fetaui. O le mea mulimuli e maua mai i le oomiina ma le lelei. I le ala, 12-15m3 chips sui 1t tiniina afi.

O le masini e aofia ai le boailer o loʻo i ai le vai o loʻo i luga o le vai, o le burner ma se otometi suauu sapalai masini ma le feula i le faʻauiga atoatoa o le suauu. I le avea ai o se tulafono, o le tagata faʻatau o loʻo sapalaiina e le monoblock design, ae i mataupu faʻavae e mafai ona e fausia le potu Bolir ma mai ni mea faʻapitoa Naʻo le mauaina o le a vave ona maua se tusi saogalemu o le afi.

Tele kamupani mai fafo i le lalolagi atoa o loʻo auai i le gaosiga o fesoʻotaʻiga aiga mo fale. Oloa mai le Wahi (Italia), Arimax-Biop (Filland), Bennt O (Suetena), Verner (Czech Republic) amata ona aliali mai i le maketi Rusia. E tusa ai ma le faʻamoemoe ma le mataupu faʻavae o faʻagaioiga, o le monoblock masini o eseese tagata gaosi e tutusa lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le apo mai Arimax-bio ma le mana o 40kw e aofia ai lua iunite: o le boler ma se pusa afi ma le fulafula le afi. Stokecker (BUNKER) O le Burner e aofia ai se uʻamea faʻapipiʻi ma se voluma o le 0.5-1M3 (i le Mataupu e mafai ona siʻitia i se lapoʻa o loʻo fesoʻotaʻi ma le boelan. E tusa ai ma se mea faapena, o le R12 Burner na atiae e le Bennene. O le aofaʻi o le buniker ua lava e otometi lava ona galue le potu bolir mo le tasi aso. E i ai masini o loʻo faia ai le faʻaauau 2-5 aso ma le lua vaiaso (Vapp25zeus mai le verner).

O le vevela o le vai na faʻapipiʻi i le vaifoo o le bouler ala le Hermostat. Afai ua faʻaitiitia lenei vevela i le 5 ° Satase le saoasaoa, o le afi o le aupito taʻitaʻi e faliu i nai sekone, ma o le vaega suauu o loʻo tausia pea. O le feulatiu fanpati kesi i le ea i le afi, ma o le vai vevela i le boair agai i luga. Peitaʻi, i le taimi lava e oʻo atu ai i le tapulaʻa pito i luga, o le uati e tapunia mai le fan.

Ina ia faia le afi i luga o le sikuluʻe e ulufale ai i le buniter, e lua faiga o loʻo tuʻuina atu i le Ata o Ata. O le muamua mataitu le vevela o le fafaga fafaga. Ina ua siʻi le vevela i le 40-45, o se tagata faʻapitoa e faʻasolo mai ai le paʻu o le ale ma le suauu sapalai. O le vaega lona lua o le otometi afi mumu ua tineia. I le vevela o le suauu fafagaina faalumalu 70-80C, o le fafaga faʻu ma ua liligi ma le vai.

I Rusia, otometi Boilers mo cotages e le faia. O le latalata atu i lenei na tuʻuina atu e le kamupani malosi "impet", lea na latou atiaeina ai se faʻasologa o le kesi o le kesi o le gg (ma le malosi o le fafaga otometi o otaota. Afai e tuʻufaʻatasia le mautu e tuʻufaʻatasia le 'eleelea ma alamanuia faʻapalepale, ma o le suiga i tagata e pisi aiga e le o faatusa i ai faigata. I le tau o le asa o loʻo faʻatusatusa i le kesi o le kesi (masalo e sili atu ona taugata). O lea, le masini multi-vevela 2.5 mai Baxi i le 25KVV tau mai le $ 3200. O le lautele o le faʻalauteleina o nei tagata faigaluega o loʻo faʻamalosia e le faʻatapulaʻaina o le gaosiga o chips ma laupapa laupapa.

I le fiafia o le Dacnis

I le faʻaopopo atu i le tupulaga o tagata faipule, o loʻo fuafuaina mo vai o loʻo i totonu o le vai, e i ai le paluga mautu i le maketi e feaveaʻi le ea i totonu o potu. O oa nei o aitalafu o loʻo gaosia "pulevala" ("prokkin malosi") ma "otaota" ("Kamupani i luga o le kalone. E mafai ona igoa i totonu o faamauga fale. E mafai ona faigofie atu (mo le 20-25 minute) mumusu ma faʻatumu le potu i le tafe o le ea mafanafana, lea e gaosia i se fou voluma (sili atu i le 4.5 m3 / min). O le mea lea, mo na Dacro, ae e vaaia le vaʻaia o tagata ma lafoina "vaega", o sea vaʻaiga na o se matua taua.

I le faʻaaogaina o ato o le faʻavae o le pyrolys mumu, faʻafetai i le tasi o le utaina o fafie ua lava lea e faʻatumauina le vevela o le po. O suauu o suauu - 6-8 kna 8-12 itula, ma lelei le faigaluega - 75-80%. O potu e mafanafana ona o le ea o le ea, o loʻo vevela i le pasia e le pusa afi. Naʻo le tafe o le ea e ui atu i le tele o ogavae i auala eseese: i le "bulleriane" - e tusa ai ma le paipa o le ogaumu o le ogaumu ma pito i fafo o le masini.

O loʻo tuʻufaʻatasia le ogaumu e pei ona masani ai, ona faʻapipiʻi lea o le suauu autu i luga o le vevela o tulimanu ma tagata pele e tape ai le nofoaga e fiafia ai. E le o saunia kolonnsets. O a latou galuega faʻatino se faaputuga o le ash, e mautinoa lava faʻaputuputu i le pito i lalo. E manaʻomia le fufuluina o le Ash i luga o le averesi pe a maeʻa le 5-6 o le ogaumu, tuua le vaega o le 5-6 cm e puipuia ai le faʻamalosi tino.

O Mea Mamao "Sinel" o loʻo gaosia ai le ono vaega ma se tulaga o le mai3.8 i le 28kw ma tau mai le $ 318. "Buileroons" ia i ai le mana o le 6-36 kw ma tau $ 175-650.

Kesi belator (fafie-kesi) boliners

Gaosi * Faʻataʻitaʻiga Mana, Kwt Lautele, loloto, maualuga, mm Tau, $
Dakon Gaskogen24. 10-24. 56011751380. 1155.
Czech Republic (6) Pyro Kp-32 20-33. 6869861185. E leai ni faamatalaga
Olymp, Siamani (3) HVK 30. 15-30 6368951540. 4120.
CTC, Suetena V35 20-35 5509631525. 4000.
Fanafale, Italia (4) Kittin f 29. 20-34. 5507001280. E leai ni faamatalaga
Kobschafer, Siamani (10) Pyromand55 18-48 7951111101460. E leai ni faamatalaga
* - I puipui o loʻo faʻaalia ai le numera o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi a Rusia.

Uiga o le tasi-mana mana malosi bulers

Gaosi * Faʻataʻitaʻiga Mana, Kwt Facel Mea Avanoa o le ogatasi o gvs Lautele, loloto, maualuga, mm Tau, $
Green inisinia laau, Alexseevka Belgorod eria. (fa) Ks-Tg (B) -12.5 "afi" 12 Uamea e iai 420650700 (950) 130.
"Konturd", Rostov (4) KS-TGV-16 "Don" sefulu ma le ono Uamea e iai 4506505050. 150.
"Red Koelker", Tanganrog (2) Ks-Tg-25 "Geffist" 25. Uamea e iai 4505501100. 240.
Dakon, Czech Republic (14) Dakondor12. 12 Uamea E leai 424691920. 358.
Dakondor32d. 32. Uamea E leai 5268301040. 545.
Jaspimakinin, Finelani (7) Junior 2k. 40. Uamea e iai 64006501500. 3423.
"Kirov laau", Kaluuga itulagi. (7) Kchm-5r 40 (5 vaega) Lafo uʻamea E leai 4608001100. 340.
Eletise

Inisinia laau n122, Lusia

ATV-23,2 23. Uamea e iai 5105101086. 550.
Sts, Suetena (4) V25 UB. 28. Steel /

lafo uʻamea

E leai 6628871190. 3990.
ROCA, Spain (6) P30 9. 37 (9 vaega) Lafo uʻamea E leai 4859391007. 1600.
Vidderus, Czech Republic U22 C. 11.7 (2 vaega) Lafo uʻamea E leai 5205601005. 690.
Zo-podolsk, Rusia Zaisab-45. 45. Uamea e iai 934934540. 850.
Hogfors, Finelani (4) Hogfors Etna Pipi. lua sefulu Uamea e iai 5906501380. -

* - I puipui o loʻo faʻaalia ai le numera o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi a Rusia.

Uiga o le lua-auala mautu afi afi

Gaosi * Faʻataʻitaʻiga Mana, Kwt Faapipii mea Avanoa o le ogatasi o gvs Lautele, loloto, maualuga, mm Faalapotopotoga

O lea tau, $

CTC, Suetena 2200 trio. 35. Uamea e iai 9006051200. 5600.
Jaspimakinin, Finelani (4) Super235s. 35. Uamea e iai 690815151510 3299.
Minter 2000. 28. Uamea e iai 6907701370. 3150.
Kaukura, Finelani (4) Jaspi-Tupla 1s lua sefulu Uamea e iai 7206101420. 2550.
Bosch, Siamani (2) Polyfulama tc35 40. Uamea e iai 8666301465. 2050.
Kiturami, i saute Korea (3) KRM 30R 35. Uamea e iai 8557001360. 1980.

* - I puipui o loʻo faʻaalia ai le numera o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi a Rusia.

O tagata faatonu, faʻafetai i le kamupani "Rostater", St, "Sean", "Karreng", "Kirovsktort" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili