Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao

Anonim

O le Iapani nei ogatotonu o loʻo aʻafia ai i totonu o le leo. O le a le mea e mafua ai ona talafeagai lenei sitaili?

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao 14575_1

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
Gallery "Dzendo"

O le tuʻufaʻatasiga o le cotattan ma Beamboo e aumaia i matou i le natura ma talanoa le fiainu mo le "popo mama." Gagauina faitotoa faia o spets - se isi ituaiga o le gauai vasega. Latou te tuʻufaʻatasia le faʻavae o shirma, ae le pei o le faʻavae, pei o le vaega

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
O nei tagata maualalo na mafua ai i le tulilima i le tulaga o caligraphy pe tautua pe a fai o tulivae o tagata matutua. O vae o tagata o loʻo faia i le pa o le plywood, luga o le vaʻa, mai se faʻasologa o le paʻepaʻe o Iapani. O le 'au o Iapani i totonu "Dzendo"
Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
O le ata o le matagofie o le Iapani mamanu e masani ona tuʻufaʻatasia ma se mataupu puʻupuʻu lata ane. O le 'au o Iapani i totonu "Dzendo"
Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
A laa afeafe tanza ma se tolu rissed swirma mai araisa pepa faatulaga rhythmically avanoa, ua avea ma se foliga eseese ma le faasoaina atu o se potu i totonu o sone. O le 'au o Iapani i totonu "Dzendo"
Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
Gallery "O"

Dresser ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se tasi o foliga masani mo le faʻa-Iapani

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
Tusiata

O le tuʻufaʻatasiga o le lau ma tautau ma le le mautonu o le faʻaulu i Iapani toe fai ata o le masani masani. Ae ui i lea, masani i luga o le sitaili o Iapani na mafua ai ata fou i le olaga, o nisi taimi e avea ma tagata tafafao

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
Tanza, furnon ma tolopo. Susu susu o se tusi i le tusi o le tusi. I le taimi o le sauniga a lau o lau sauniga, o fai autu o loʻo avea ma autu mo talanoaga ma se talanoaga faʻaaloalo. O le 'au o Iapani i totonu "Dzendo"
Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
Floou S.p.a.

Faʻavasega fatu fatu fatuga o loʻo faʻailoa mai i le faʻaiuga a le faʻaiuga a le Iapani i totonu

Tautalaga, i aso nei o nei i aso nei, ma le faʻatumauina o tagata lautele Iapani ma le palasitika taua. Taavale Intiries na mafai ona nonoa i se tasi taimi o le avanoa avanoa, voluma ma filogia o faiga

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
Gallery "O"

O le faatosinaina o le Iapani tuufaatasiga ua lagonaina i le tele o vaalele o le fatafata

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
Fotobank / e.w.a.

O ata o Iapani i totonu o loʻo aofia ai i faʻasologa o laina. O le faʻatulagaina o le tino, o lenei nofoaga taua o faʻamatalaga a itu i sasaʻe ma sisifo. Kimono i luga o le puipui tautua teuteu auiliiliga

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
GMNO AXEL SPREENN / MIASA

O le ata o se nofoaga i totonu o le Iapani na atiae ona o le tele o vaega o le laulau, mea faigaluega, fola

Space Accor, poʻo le mafaufau loloto o le le fiafia o le gaogao
Fotos: hajo windig / ata fetaomi

O le 100% i le potu Europa ei ai le Iapani faaeeina atu vasega vasega, faia mai le moli ma se moli malamalama i luga. I le afa-sikuea fala

"O le manaʻo e filifili faʻatasi mea

O i ai le galuega o le valea. E sili sili pe a na e faʻasalalauina.

E mafua ai le mautinoa o le olaga olaga.

E oʻo lava i le fausiaina o le lempel Palace

O le tasi nofoaga na matua tuua lava le le fiafia ... "

Kenko-Hoshi. "Faʻamatalaga mai le Le fiafia"

O le a nei o le a uiga i le aganuu o Iapani a matua o taua mo i matou. Aganuu, o le tuʻufaʻatasia o le tele o seneturi-matua ma sili ona alualu i luma alamanuia tausi tekinolosi. E oʻo lava i se vave masani i le Iapani medrieval Indior Indion ma le leo faʻaonapo nei. O isi tagata tumaʻoti ma taimi uma na fausia i le XV - xvvisene i nisi taimi, o isi taimi e oʻo mai i itulau i totonu o tala.

O le a le mea e faia ai le ogatotonu o Iapani i totonu sili ona talafeagai i le aso? Na faigata tele ona fananau mai atunuu i atunuʻu tuai o le tuai ma le fou, i le aotelega, o suli o le aiga anamua, ua faigata ona faʻateteleina le tele o faʻamaumauga o taulima. Alo ese mai le leai o se faʻasaofia o faʻafitauli, faʻapitoa Machinement, e mafai. O le manatu e ono o lea ia Iapani, ona o lona motu i fafo, e ao i se lala faapitoa o le aufaigaluega a le tagata. E le gata i le gagana, ae o manatu e sili ona fiafia i ai, o se leo, o le lanu lanu o Iapani na matua ese lava ese mai Europa. O le mea lava e tasi e mafai ona tuʻuina atu ma le saogalemu i le aʻoaʻoga-spatiatis-spatial aʻoaʻoga a le fale Iapani, e matua "le o tatou" natura.

Talaaga faiga

Mo Europa na ola i luma o le ogatotonu o le Xviiiv. E matua lava lava lava le lava, Iapani sitaili o se punavai o ata o totonu na fafaguina i taimi uma talu ai nei. O le igoa "Iapani sitaili", o le mea moni, o le tulaga. I le faaiuga o le XV amataga o le xviv. O Le Uluai Afio Mai i Iapani ma, le mea aupito tele na toe foʻi ai i le aiga falelotu (Ano o ni misionare taua), matou te fai mai ai mai se atunuʻu le iloa, tatou fai, ". E masani ona i ai i le silika Kinono, Fan, auupega, NEBAC Statittes, Okenkes ma susulu. E le moni, na le suia tele le lisi mo le 500 tausaga talu ai? Ioe, e leai ni o tatou mafutaga faaleaganuu e mafai ona iai lauga. O le sa Iapani, e ala i le va feagai ma tagata ese na amio sili atu nai lo le faaeteete, ma ou te leʻi saili se aganuu, o le a le auina atu le amepasa. O lea lava o le fuafuaga muamua o le malamalama i lenei tagata o tatou.

O le isi oso i luga o le tului i le atunuʻu o le oso aʻe o le la (Iapani e talafeagai e faʻailoa atu i le iʻuga o le xxvv, o le vaitaimi o le faʻalogo i le musumusuga. O mea leaga e mafai ona e asiasi ma le totoʻa, maua i ata o Modizina, Van Gogh, Picasso. Masalo i le taimi lea, o elemene o Iapani i totonu o loʻo i totonu o le taimi muamua i le olaga muamua i Europa olaga, e masani lava i le tulaga o ata. O le Iapani togitogia ma isi ua manuia manuia le manuia, o tusi Iapani ua faaliliuina. A o le i tuʻusaʻo talanoaga ma le faʻaalia, ioe, sa mamao lava. Peitai, o tama o loo faavae i tua ma le mamanuina F.L. ryt, o le leKorbyelah na masani ai i le faʻavae o le faʻapotopotoga o le Iapani ma o latou ma le naunautai tele. O le a matou faia se faʻasoʻoʻaga i le taimi lea matou te fiafia tele i le talaʻaga o le atinaʻeina o le Iapani sitaili e le Europe fulafula.

O se mea e ofo ai i le amataga o le Xviiv., I le taimi o le Po o le tusialoa o le tusiata o Iapani, o mataupu silisili o le fausiaina ma le mamanu o le fale na fausia. O le aufaigaluega o le tamaoaiga o le atunuʻu na mafai ai e fausiaina ni filosimilosaga, Samuraindayd ma e tele o faitotoʻa. I le iuga, o le malo tutotonu na finau loa i le tusiata: b1606. Na fausia o ia Joedezi Canestle, ma i le 1626th-lauiloa Nida Castle i Kyoto. Ioe, o le sa tusia i le vaega lenei o lotoa i vaitaimi ma Renaissaning, ma le tele o tausaga. Peitai, matou te faʻalogologo i le fautuaga a le leo manaia o le faʻavaomalo Iapani o Matsuo Patslous: "Aua le toso i tulaga tonu oi aso anamua, ae saili mea na latou sailia."

Avanoa o le amio pulea

O le lelei, mafanafana ma le masani ai le matagofie o le avanoa o se tasi o vaega o le tasi na saili muamua. " O le faʻatelega o le faʻaʻeseʻese o le faʻapotopotoga o Iapani i totonu mai le Europa, o lana filosofia faapitoa o le le mautinoa le mautinoa, tofo. O totonu o le fale Iapani fale e mafai ona faigofie ma vave suia. O le aano taʻu o manatu o le faʻavavau ma taʻavale (FEEKI ryuku) i le faʻatasiga o mea taua ma lagona vave. O le Swonirere o se ata faʻataʻitaʻiina o lenei manatu na avea ma tuʻufaʻatasiga o le fausaga tumau o le fale ma se vasega faʻavave, lea e tatau ona suia ai cerelid cerewes. Ae o le suiga e le o se iuga lava ia. O le matagofie o fofo o le spatial o le ogatotonu o le veniteval Iapani na o lo latou malosi. Ua faʻavae ma le faʻaeteete le ala i luga o le afi o le Riggid Woodent ma toe malosi e tusa ai ma le lautele o le fale.

E matauina se isi eseesega tele i le va o le Iapani fale mai le European - o le leai o se mea e fai ai le ogatotonu o le ogatotonu i totonu. O le a le mea e faʻatagaina ai le tagata vaʻai e mafaufau i ai o ia lava, e pei lava ona ia mafaufauina o ia lava ma le totonugalemu o le atulaulau, ona i totonu o se laufanua masani. O lenei tulaga o le fausiaina o avanoa avanoa o loʻo talisapaia e suʻega o aso nei ma faʻaaogaina ma le loto i ai.

O loʻo i ai foʻi ni metotia faafaʻaupuni, e talafeagai lelei lava nei. O fale autu ma faʻa-faiga faʻavae sa i ai taimi lava i se laʻau, lea na vave faigofie, a leai se lava faʻaʻaisa, o se paʻu ata na faia. E le o luga le tumutumu o puipui, ae i le faalotologa. O le faigofie ma le talafeagai ma le talafeagai le faʻatonutonuina o loʻo faʻapipiʻiina le fausaga o faʻataʻitaʻiga tetee. O isi nofoaga e masani ai, o fale e le masani ai mo Europa na faia pepa. Matau o fale mai fafie ma pepa e sili atu le faigofie ma tumau ma tausi lelei tele le kiona ma taʻele. O faʻamaumauga faapena e tatalaina ai avanoa mo faʻavasegaina, mo le gaosiga o vaega e faʻaputuputu ai le fale e faʻavae i luga o le moder. O le manatu o le fausiaina o fale mai i laupapa, aemaise lava i Lurasia, ae na iloga. Ae na iloga ona talafeagai i le vanimoni o aso nei.

Talu mai le mea moni, o puipui o le fale Iapani e inosia natura lanu uliuli lanu. 'I lalo o le taualuga, sina faamalama, sina faamalama, pei o se tulafono e soona fai ai ma itupa. Lua rims o lo o faaletonu, aua o puipui i fafo e ufitia i pepa (Sedzi) feololo le malamalama mai le auala. Asiasiga a le Iapani sili ona manaia o le ao, puipuia mai le malamalama ma iloiloina le matua matagofie o le tulaga. Mo le tele o taimi, na faasolo ai puipui o puipui i fafo e puipui lapopoa vaega o le magato. E le gata i lea, o le laau i totonu ma fafo e tumau pea le le aoga: Bitch, gagau, o le fibrocation, o le tino masani o le tino. Soifua o Tatami i le autu, ma le nofoaga autu, ma fale nofomau ma tamaoaiga. I ai o le tele o le 1.80.9m, o loʻo latou tautua o le faʻatulagaina o vaega. O le avanoa o le fale Iapani e nofo ai e tusa ma tulafono o le natura, faʻaauau le sosoʻo o laufanua lata ane ma o nisi taimi e faʻaalu ai ma ia. O lea, ma masani i luga o puipui o lo o faʻaalia laʻau, suamalie, tamai vaipuna, faʻataga e faʻamatala le fale o se tamaʻi vaega o le natura. O le puipui pito i fafo o loʻo suia, o le fale gaosi ua uma ona gaosia mauga, laʻau ma, ioe, e avea ma fuji e avea ma vaega o le potu. Afai e te mafaufau e uiga i le amataga o pa puipui ma vai faasolosolo faitotoʻa i itu uma i ituaiga uma, o a latou fetuunaiga o le lautele o le Iapani fusu. Foutum o se faʻaseʻe i totonu o le atunuʻu, o le fafie laupapa, faʻamalamalamaina i itu uma e lua ma le mafiafia pepa. O ia vaega o loʻo lafoina i fale faʻapitoa o loʻo iai i totonu o le fola ma pou pou. O le manatu o le sliding pa na mafua mai i se faʻapitoa Iapani teuga o avanoa ma sa sili ona talafeagai i nofoaga lata mai o le Europa o Europa.

O le isi e talafeagai mo matou o se elemene o Iapani i totonu o le mata e mafai ona suia ai lava ia ma afaina ai le avanoa ia te ia lava. O le ubriction o le fale o le fale o se sili atu telefoni atu nai lo le vasega. O le matuā malulu, e nonofo i totonu o le fale, o le lelei tuʻufaʻatasia ma le vali fulu ma malu. O le alavai e maua ai sina tala malie, e atagia mai ai le malamalama masani. O le lanu o le taʻaloga o Iapani fale na faia i le fuafuaina o le moli o le moli e aunoa ma le paolo ma tuʻusaʻo le la, e mafai ona o le taualuga o le taualuga.

O Shirma e aofia ai le tele o le tele (atonu e lua, tolu pe sili atu). E tofu le soush o se fulafula o le pamu poʻo le laupapa laupapa, o loʻo faʻamalosia i itu uma e lua e le silika, pepa poʻo se paga. Ua faatulagaina le Sashes i se tulimanu o le tasi ma le isi. Ua i ai i tagata tino ese ni mea i luma ole 12 ma le faʻalauteleina o le 8m. Na latou valiina a latou mascara, teuteu laufanua laufanua, Calligraphy, Tusitusiga Tusitusiga i le pito i tua o se ata ma fugalaau. O nei fale teuteu o fatu nifo o se ituaiga o atavali ma ata faaputuputu. E masani ona feololo le vaega o Shirma ma mea taua o le fale, ma ona teuteu teuteu i le toetoe lava a le gaogao avanoa. I se tulaga lautele, o le pupuni e leai se lautele - ua oʻo i le Saina na tupuga, ae mulimuli ane ulufale i totonu o Iapani i totonu. Afai o le Fusium Sliding vasega i le tagata Europa malamalama o se mamafa lava lea o le puipui, o lona uiga o le pupuni ua itiiti ifo i le puipui. O a latou matafaioi i totonu o le lotoifale O le auala lava o lenei auala e sili atu foi lona alualu i luma. O le avanoa e tumau ai le tasi, ma Shirma le tumau e vavaeʻese se tasi poʻo le isi vaega o ana manaʻoga faʻapitoa (mo le aso malolo, tauimasui, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe, moe

E pei ona silafia, e le pei o le European, o Iapani I totonu na fausia e pei ona fuafuaina e le mautu. O lona uiga, e fuafua lava i le tulaga, o nisi mea o loʻo mai i totonu o le potu, aʻo isi ua faʻamamaina. Iapani o Asthetics finau: "O mea uma e le aoga." Ua manino o tagata Iapani na taofia le fanua ua masani ai i mea laiti. Naʻo le tasi le fuse, poʻo le tasi shirma, poʻo se tusi o loʻo iai ma se caligraphicacally tusia tasi-tasi heroglyph. Afai o se laulau e folasia atu i totonu o le potu, ona ave ese ai lea o se isi mea. Manatua o atumama Iapani e faigofie lava i mala masani masani: mafuiʻe, Tsunami, o le luko. Aisea la e te maua ai le tele o mea?

Fausia-i le tumau elemene

O lea, o tagata Samoa, e le pei o Europa, na le maua ai se tele o numera o le tulaga. Na faia le matata o meafale na fana ma fola o le foloa o le fola. I le taimi nei gaogao ma leai se avanoa, soʻo se mea lakic dectic po o le fausia-i le elemene (mo se faʻataʻitaʻiga, Niche) foliga mai. O fuaitau o mea o loʻo laʻitiiti. O le potu atoa e iloa mai le vaʻaiga vaʻaia o loʻo i le 70cm mai le fola. O lenei mea e faʻaititia ai le aofaʻi o le fale.

E matou te aitalafu Iapani ma se isi mauaina, o lea na aofia ai i o tatou olaga i aso uma, matou te le mafaufau i ai. O loo matou talanoa e uiga i fola vevela. Sa toe mauaina se fale talimalo mulimuli ane na maua ai e le fale teu-'ai i tagata faitoga a le CIDZ.

I totonu o Iapani i totonu, ua i ai le tele o taimi tatou te masani ai, o le manatu o Zuange sa lagona ma faʻaalia i tulaga uma - faʻapitoa i faʻailoga. Ae o le mea sili ona taua mo le Iapani ma i le aso o le zong o agafesootai. O lenei manatu e aofia ai se manino o nofoaga o loʻo i ai i le maota o lou aiga, e tele nofoaga e faʻaaloalo ai, mo le tagata, mo tagata auauna. O le tulaga sili ona mamalu o loʻo faʻaalia i tafatafa o le fausia-i le faʻavaeina o le tolu Nicheloomi, Tsuke-agasala ma Tigaydan. Ole vaega sili ona mamao o le avanoa o le avanoa e i ai le maualuga o le fola.

Nicho lona laconsm o lona laconsm faʻaalia le matagofie o le puipui puipui, faʻauiga poʻo le fola. E mafai ona ia faia se eseesega foliga. O le mea lea a Iapani e mafai ona faia i le ituaiga o le faigofie faaupuga faigofie poʻo le faʻaupuga. E masani ona i ai se mataʻupu mataʻitu o le saʻo ma faʻaoʻo.

I le tu masani o le fale o le Iapani E tolu ituaiga autu o ni nai lo. I totonu o le autu o loʻo aofia ai elemene mafai ona faʻaigoaina faʻapitoa ni pupuʻu ma le faʻamalama ma le faʻamalama sill na tautua mo le faitau ma le tusitusi (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Tsuke-Ssuke (Mesuke). Tusi ni pulupulu (tololo) tuu smockers, Vave ma fugalaʻau poʻo ni tusi o atavali ma Calligraphy. O le amataga ma le i ai o lenei elemene o lenei vaega o totonu e toe foʻi mai i le ata o le fata faitaulaga i le Malumalu o Buddha. O le lona tolu o le vaega anamua o le vaega o le vaega na o loʻo nonofo faʻatasi ma tusi mo tusi (Tikaydan). O nei elemene e tolu e maua pea i totonu o fale nofomau i nofoaga uma ma ua faaeeina i isi mea, o uiga itu faatusa. O lea, i lenei aso, o le niche mo tagata puʻe poʻo smockers e taofi ai lona paia ma silisili paia.

Faigaluega. Tatou taaalo ma le avanoa

O le taimi nei, ua galo ia i matou e uiga i lanu, malamalama ma le poto, o le a feagai lava ma avanoa. E le faigofie le galuega, aua e le o iai avanoa ia te ia lava.

Ina ia amata i, tatou taumafai e faia le mea e taʻua o le au tusiata o loʻo taʻua o le slirtry. Folau o se tele-fua fua o se potu faia o se pepa po o le ausa. E tatau ona paʻepaʻe, naʻo le a mafai ona lagona le le malamalama o le mea, ae le o le tino o pa poʻo fofoga o puipui, poʻo le a le mea e taʻu mai i le avanoa. Talu ai o le le avanoa o le avanoa e le o iai, Fai la matou faʻamalosiʻau soo se potu e te fiafia ai ia matou ma faʻataunuʻuina ai le fua talafeagai. Ina ua maeʻa faia se fuafuaga i luga o le fua, matou te faʻaliliu ai lenei fuafuaga i le laupapa laupapa ina ia tutusa le mita ma le 3-5 cm. Faataamilo i le tino na fausia se puipui o pepa. Ona aveese lea o le pa ma ... ua maitau lava, Na amata le taaloga! Na faʻatino mai se fale o le papeti, i totonu matou te filifilia ai le nofoaga o vaega fou na fausia, uʻu, faʻateleina ma ua faʻaitiitia o le fola. Ua matou faia foi nei vaega mai le pepa ma, o loʻo agaʻi atu i totonu o le faʻatulagaga, o loʻo matou sailia se nofoaga sili ona lelei mo i latou uma i le faataatiaga moni ma mulimuli ane i le amoina moni. Matou te taumafai e fausia ituaiga eseese o le avanoa: feeseeseaiga, mamalu, pisinisi. O la matou galuega o le mauaina o le avanoa o lou lagona, o lou olaga, galuega avanoa ma avanoa avanoa.

Ae i le taimi lava e tasi, o le mea nei o le faʻamavae lea o le tele o le fale o le fale. E vaevae i luga o sone o le a sili atu le feaveaʻiga ma foloa o le foloa mataua. O nei mataupu faavae o Zong o loʻo matua faʻatautaia e o matou tusiata. O le fola o le fola e mafai ona faʻaaogaina e ala i le valavala o le alatele o le nofoaga o loʻo iai le nofoaga e nofo ai, o le umukuka mai le potu malolo poʻo le potumoe. Sili ona tamaoaiga mai le manatu o taumafaiga ma mea faigaluega - faʻaaoga mo le le tumau zogle screen. Latou te fiafia i ai ma i totonu o le potumoe, ma i le potu malolo. E na ona suia i latou, lata mai i totonu o le totonu. Ole taumalulu, o le toe gaosia o le ata o le Iapani o loo nonofo, e tatau ona faamamafaina i le tino o le pepa ma laupapa. Uma laupapa laupapa o ese mai le agalelei. Tuusaunoaga ua faia mo shirma. E mafai ona Ilok, pepa, na solo ese le solo, o nisi taimi e vavaeeseina ai fafie.

Rusia-Designer Preybooks

Tsuke-agasala - I totonu o le Iapani i totonu o le Niche ma se faamalama ma se faamalama sill, e sipela le matafaioi o le faitauina ma tusitusi kesi.

Toko pe Tagata amio - Nichh, o fea fugalaʻau, ulaula, o loʻo tuu ai.

Tiguyadana - Niche mo tusi.

Tatomi - Matts faia o le IGUssa mutia ma iai se vaega o le araisa vao. Mai le tele o Tatami, o le moega ua faia i luga o le fulufulu o le cotton leai se mea i luga. Ma o le mea lea, o le Vatono o se tasi o pito sili ona matagofie o meaola o Sapania.

Tanza - Laasaga Faiva.

Lua - gagau sofa ma le sili le avanoa.

Fusuma - Faʻateʻaina totonu o le itu i totonu. E faia i le mafiafia, e masani i le araisa ai le araisa poo le pepa laupapa i luga o se laupapa laupapa. Ufiufi i atavali.

Bbu - Shirma.

Jezie - O le puipui i fafo o le fale na faia i le mafiafia o pepa e aunoa ma vali po o ni mamanu.

Santury ("Vailaau vai") - O se sili atu o le ituaiga o laufanua o laufanua. E masani ona faʻaaogaina le faʻaupuga e naʻo le faʻailoaina o le laufanua.

Faitau atili