Fai mai tala o le atuatuvale

Anonim

Feosofai o le taʻele o le mauga; Ulu o le ulu i luga ma Heather; O maa maʻaina ma togalaʻau a togavao ... faʻamalosi faʻaaloalo i le itu i matu o le laufanua o le togalaau a Moscow Sword.

Fai mai tala o le atuatuvale 14581_1

Fai mai tala o le atuatuvale
O le cascade e matua ese lava i le maoaʻe ma foliga o maʻa na aoina i le leai o se mea e maua fua, faalenatura. AMAME STATE O ona sitepu e mafai ai ona ausia se matagofie matagofie aafiaga o vai puipui.
Fai mai tala o le atuatuvale
Tele pulou o loʻo taoto i itu uma e lua o le vaitafe, aumai le laufanua taua ma feaveaʻi le agaga o le taimi e tafe lemu ai
Fai mai tala o le atuatuvale
O le vaitafe o le vaitafe ma e aunoa ma le vai foliga matagofie tele. E matua fiafia lava i le auvai e pasi mai le pa i le pa, pei o le tafe atu i le togalaau
Fai mai tala o le atuatuvale
Alalaupapa agaalofa e foliga mai o sina Humpback, e ui lava o le ala e alu i luga e matua lamolemole
Fai mai tala o le atuatuvale
Vaega o le Arbor, tuua le vaituloto, ua faia i le faiga o le porgola. O lana lagolago malosi ua amata ona alu ese atu vine
Fai mai tala o le atuatuvale
Monolithic simrete libbons ulufale i le faletaavale e sili ona teuteuina lelei ma foliga tutusa pei o se mea moni
Fai mai tala o le atuatuvale
Lapoa maa o le sitepu savali e taʻitaʻia ai tatou i se vaituloto o le vaituloto
Fai mai tala o le atuatuvale
Vaʻai o le heather Danger mai faʻamalama o le fale. O le atoa o le tuʻufaʻatasiga e foliga mai o se vaomatua vaomatua, tulaʻi i tua o le puipui o le pa
Fai mai tala o le atuatuvale
O se togalaau fugalaʻau i le vaitaʻele o le vaitaʻele e mafai ona suia lona foliga ma le lanu o vaitau i vaitau uma, pei ona faia mai i le ie
Fai mai tala o le atuatuvale
Fuafuaga o le Nofoaga:

1. Heath Dadik

2. Slide ma se afu

3. Ola le taofi mai Tui

4. ruch

5. Vaeluaina

6. Pergola Gazebo

7. aau vaitaele

8. fale talimalo

9. fugalaau togalaau

O lenei laufanua masani i tua o le malosi piliki malosi na foliga mai e faigofie ona maua E aunoa ma se suʻesuʻega tiga mo le autu, pepa pepa fuafuaga, moliaga ma auga ogaoga. Pei o le pulumu vali oso i luga o le mafolafola, ufiufi i eleele lafulemu o "pasa" o lanu tetele o lanu, o le gata ola o le vaitafe ...

O 'au, o le faʻatulagaina o le' au vaivai i le faufauga ma le ituaiga maofa, o loʻo tumau pea le lalolagi atoa, ma faʻataʻitaʻiina na o le tasi le papeta o laʻau lanumeamata o lanumeamata. Na manatu na oso le uafu i luma o le vao fale, ma o ala ala e faia. O le vaega leaga o le togalaʻau sa fuafuaina mo le malologa, na leva na uma ona fausia se fale talimalo, o vaitaʻele, sa i ai se tagata gazebo-ruzla ma le amataga o lenei tala.

Toeitiiti lava o le fale aoga atoa e maua ai le togalaʻau, e iai i luga o le faʻasolosolo malifa. E uma ona tonu lava e le au pule le faʻafitauli o lona malosi, ae o le tele a a tatou toa na auai, fiafia i le olaga filemu i luga o le vaalele. O le iʻuga o le nuʻu na suia i totonu o le tele o 'au tino, ma le lapoʻa o piliki paʻu o loʻo fai ai le matafaioi o taofi.

O lea, Muamua o mea uma, o laufanua laufanua laufanua na fai ma tagata atamamai e le tatau ona le faia faʻataʻitaʻiga, ae o le galue malosi e faʻapitoa ai le failauga. Mo le masani tele o le pito i luga Moscow, o le galuega e le masani lava. Sa fiafia lava irerona.

E amata i le omea vaega, i le loloto o le mita, o alavai masani na faataatia (se faiga o palasitika paipa). Ona ufitia lea o le atoa nofoaga atoa i le mafiafia o le iliili (25cm) ma oneone (10cm). Mo lenei faavae ma le eleele lafulemu. O lona mafiafia i totonu o le 'upega tafaʻilagi Resung mai le 30cm i le 1m. I le alofa, o le mataupu o sea laʻasaga e matua lava lava lea lava mo le masani ai o laʻau ma togavao. E moni, mo le toʻatele oi latou, o le vaega toto lea e fautuaina e faʻaaogaina ala o alatoto. Ma o le iʻuga o le lauʻeleʻele galuega, o le mataʻupu faʻapitoa o le laʻau toe faʻaleleia ua sili atu le faigofie. Na tumau lava le sili ona taua auala e foia ai le galuega taulima. Mea i totonu o le mafaufau na avea ma se isi itu lamolemole o le vaitafe e faʻaleleia mai se tamaʻi mauga papa, ma le auvai mamao, sa tafe solo ma Heather. Na iloa e Aposidua le ie o le Aposidua na iloa ai le maa ma Greens of Consurbs ma laau. O le piliki puipui o le pa sa tatau ona tapunia le paka o le park roses, tele o fugaina lautele.

Ma o le galuega na toe faapipiiina. O le fausiaina o se mea faʻataʻatitia latou te le mafaufauina faʻapitoa faʻapitoa. O le mea malie, e tasi le mea o le ata e le naʻo le paʻu ifo i luga o le vaalele, ae pei o loʻo faʻaauau pea le laina o le mapusaga. O le mea moni, e leai se mauga i le upega tafailagi, ma o le pa o le pamu e tatau ona faia uma le galuega tutusa o le taofia puipui. Ae o le Mauga ma le tautotogo, o sasa mai le loloto o le "mauga mauga", foliga moni lava. O UUKAA o le latou mea lilo foi: o le vai i luga e le tosina mai le ata i le pito o le nofoaga, ae i itu uma e lua, tioata i lalo o le alalaupapa. O le kasa o le afu o le a faia o le oneone ma shale papala ma tamai splashes o granite. O le vaitafe o le vaitafe e matua lalagaina ma le lima o le tele o ituaiga e ese ai le lanu. E le gata i lea, ottle i nisi nofoaga alu i le matafaga ma teletia i totonu o laufanua o le togalaau, ma ia lava le faatagata o le itu i matu o le itu i matu o le itulagi.

Vegetation i luga o le mauga, o le mea moni, Alpine. O mea e leʻo iai i fafo atu, kalave (alpane, ammeria, ma isi mea), o lanu uliuli, oa, junistal lagona i le va o papa maʻa o ata. E fiafia lava i latou i le faʻamamaina, pe a fai o le Cossick Juniper ma Krascan's Burver, e pei lava o le ala na ou sailia ai iinei mai le ala i le alia o le vaitafe.

I le pito o le vai o le vai totoina le sc. E faʻaaoga e tagata mamanu le faʻaaogaina o le vao o lenei "vao" cereal. E mafai le fausiaina o se faʻaupuga atoa o le natura, uiga ese o le "meaola manu". I se isi itu o totonu o le aufaʻavae vaefano, o punavai ua lofituina i le sider laʻau o irio, lea ia i le talafatai o fugalaʻau tele. Ua oʻo i le taimi mo le fugalaʻau o Herenki e amata i le afa lona lua o le taumafanafana, ma o le a latou le toe faia ni tauvaga - o le pupula o le malu o roses. O le taimi muamua o le frost, pe a fai o tuaoi o "Barkbed tuaoi" o le a lalafi i luga o le taumalulu i lalo o le vaega o le ie, o le a tu o le a fuga. O le a latou le leiloa lo latou matagofie o le a oʻo atu i le tautotogo, a o le faitotoʻa o le a tipiina i le tausaga talu ai, e tausi ai se talavou talavou. A maeʻa, aua e le paʻu i fafo mo tupulaga, ae latou te le malie i fua, o lea e umi ai le matagofie ma le mafanafana mo se taimi umi. E matapogia ma i matutu ma matutu. O le pito o le ulo ma le "le faʻatagaina" o loʻo fai i le auala i luga o le auala i le faitotoʻa i le fale, fausiaina o se tau malulu.

Heather-ofoofogia laau. Afai e te vaʻai i lana laʻau maʻena, e le faʻaaogaina ni pepa ma ni tamaʻi, tutusa ma le bolls, o fugalaʻau o le a le mafai ona mafua ai le fiafia. Peitai e aoga le paʻu i luga o le poyana-lofituina o laʻau, faʻaliliuina uma ata o lanu, - o le a atagia mai le fiafia i le ao o le meli. Manaia le meli Honeycomb ma moni Mediclil laau. Afai e te faʻaopopoina atoatoa le matagofie i lenei mea, o le a faʻamatalaina ai le mafuaʻaga tatou te manaʻomia ai faʻamatala mai i se isi auiliiliga.

Calliuni Voulgaris (Callina Fulgaris) faatatau i le aiga o Herers (Erikaceapeae). Lona lata mai o le Rideodendrons, Ericca, Gourternia, Buillniki. O i latou, ma o laʻau faʻafefeteina ma se laʻau, - o sateli sili o loʻo fai ma sui o lona tama. O nei laʻau e vaetamaina i le Symbisis (Cohabatisis) ma le tele o moa ua tupu ma le manuia tuputupu aʻe i le leai-o-valic eleele. Mishes mecevaium mryba- fesoasoani ia latou gaosia e le afaina ai meaai mai eleele sili ona mativa. (O loo i ai i le leai o ni maso o le fatuga o le mafuaʻaga ona o le le lelei o le olaola o le autasi faʻatasi ma heather totō e masani lava i le nofoaga faʻasaina.)

I le natura, na nofo ai le tina i totonu o povi, i luga o togalaʻau vao, i luga o oneone o fualaʻau, i luga o spashagnous swamps, i le tundra. E matuā alualu i luma lemu, matau le lautele i le naʻo 1.5-6M, o loʻo i ai le sili atu nai lo 30 tausaga. O ona laʻau i lenei aso o lo o ufiufi i vaega tetele i Scotland, Siamani, Pletic, Setete, Pladic Stal, Polani, Belatus ma Lusia. O le aganuu a Heather e iloa mai i le ogatotonu o le XVE Center ma na amata i Egelani. Mulimuli ane, na aliali mai laʻau o Sikaititu i Aikupito ma Siamani. O le masani i luga o le Heather Cashson na sau i Europa mo le tele o tausaga talu ai. I le aotelega, e sili atu nai lo 500 vaega o lenei vaomatua. Le tele o aoina (tusa o le 300sors) e aoina i Siamani. Mai i ai ma le talatala ma tu i totonu o Moscow - i le 184 tausaga o le 18 Soucererers o le laau na foai atu i le vaega autu botaninacal Garden, Po o le mea sa aliali mai ai le uluai malae muamua.

O lenei matagofie matagofie e mafai ai ona e faia ni manatu faʻapitoa. I le maeʻa lea, o le lanu o le lanu o fugalaʻau i ituaiga eseese o le mata o loʻo siomia mai le paʻepaʻe ma le mama lanu - e ala i papala o le lila ma le beetta. Tele laʻau o loʻo sili ona lelei o femalagaiga o femala e pei o papa laiti. O fugalaʻau o le tele o ituaiga o mea e sili ona umi (e oʻo i le 12 vaiaso) nai lo le itu.

O le teena o le lalelei o le heather seia fuga i fugalaʻau, e mafai ona e tuʻuina le tautotogo toto toto i ai, faasaʻo lea o aniani. Viyaun matagofie o le a vaʻai i ai le tele o lotonua moligaʻo o lupins ma dubrovnik. Ae tusa lava pe faʻatapulaʻaina oe e tulaueleele i totonu o le pulou o laʻau faʻatasi (sili atu nai lo le Dwarf Tripees) ma vaomatua na mauaina i le taimi nei, o le a le faia le faatoʻilalo monochrome i le amataga o le taumafanafana. Ina ua mavae mea uma, e oʻo lava i lauʻeleʻele o le ofu o loʻo i ai se eseʻese foliga ma lanu malamalama: mai le susulu ma le pogisa lanumeamata ma le pouliuli laʻau, siliva ma mumu ma mumu. Ma o le heather e manaʻomia ona totoina i ni vaega tetele (nofoaga). O le mea moni, e oʻo foʻi i le tatou tele 'taʻutaʻua "Teposaya viu i le afe na tuʻu ai le afe.

O le fanua faʻatasiga mai le vaomatua na aumai e tapena le eleele o loʻo fefiloi i lalo o le Heather Sword, o le semi-o le moata lea o le 5-7cm. Na faʻaaogaina foi e le Pine mulching i le pine ma tuʻutuʻu. Peitaʻi, o loʻo alofa tele o Heather i le mulute, mo le natura "mulk" i latou lava ma a latou lava faʻatinoga, naʻo le faʻateleina o tausaga talu ai nei o loʻo tulaʻi i luga. Mo mulching, o le pipisi ponaivi poʻo isi paʻu, laʻau laupapa poʻo se lapoʻa lapoʻa ma e ono talafeagai ai iliili.

I le pito i luma o le tausaga, o Heather na taumalulu i lalo o le "fulu ofu" mai le sporuce nati. Ae filifilia ma le faaeteete ituaiga (i le ala o le fa o latou: o le afi auro, Alba Inna, Randor ma Boskoop) e le mafai ona avea ma tagata manumalo.

I le taumafanafana, o Veski e masani ona tigaina i le matutu o le ea ma le fiafia tele o le ita. E le mafai e le Verbru Rows ona maua le susu ma le loloto loloto. O lea la, e manaʻomia le mautinoa o le pito i luga o le eleele ua lava pea le faʻanoanoa. Ile sili ona tele i le tautotogo, e manaʻomia e fafaga ai lau heath ma le atoa micral fetituga ma papaʻu eleele. O nei faʻaoga faʻaeteete nei e le o taimi uma, o le faʻaaluina o le lolifer Greath e aumaia ai le sili atu le fiafia i lo le faʻatau.

Ae matou te naunau tele i lenei matafaga. O le faʻauiga o le tatou faʻatali mo se fluffffer vao, i le mea e mafai ona e taina ai se polo i totonu o le polo poʻo naʻo le la o le ufiufi o le laʻau lanumeamata o le fatafata lanumeamata o le laulu meamata A lautele Emerald Cratpet e taʻitaʻia i matou i se tamaʻi gaebo ma se matauʻa, mamanuina faʻapitoa mo lenei togalaʻau. E manaʻomia le tulimanu o le 'upega tafaʻilagi, tapuni o se faʻailoga at. I luma o le Gazebo, o se tamaitafe lanu lio lipinea sa sosolo ma sulufaʻi mai papa lapoʻa. Oi latou, o se sitepu savali agai atu i le fale. O le lautele lautele i le pito o le vaipuna e tuli ai se pu, mai lea o le "tautotogo" pi. O le ituaiga lea o le sami o le vaipuna e sili atu le lelei o le agalelei mo le natura, masani pulega.

Pau lava le "parade" vaega o le faʻatoʻaga o le tulaga o le fale, i le va o le pito i tua ma le vaitaʻele. Lenei i le tautotogo o loʻo i ai ni moli uila: deffedicili, hylucathes, tuli, ma ia Iuni na suia ai le tuʻufaʻatasia o le paka masani i le paka paka O lenei tuʻufaʻatasiga o le imeli mafai ona toe faʻavaveina le aumaia o se gagana eseese i le "Oka e 11 o le lelei tele o le natura o le ola ola i ona tulafono.

Uma auala ma platfofoms i luga o le togafiti e masani ona faia o le sili atu le lelei sima i lalo o le maa. O lenei ituaiga o le faʻauʻuga o le tuʻufaʻatasia ma le tusiata o le fale. O le ulufale atu i le fale talimalo ua teuteuina i le ituaiga o laina e lua i lalo o le uili, o se tali na mafai ai ona tuua le avanoa i lalo o le laufanua. O se laina mataga o le thuay o loo oso i le va o le auala auala ma le pa. O lenei tagata ola na faʻavasega le togafiti i le lautele, na o le tasi itu na ou ala ai ona oso aʻe le togavao. Park romes na aumaia mai Farani o loʻo totoina ina ia faʻateleina o le tele o lala uumi na tapunia atoa le pa ma na faia ai se vai silisili ese. Ae o lea ua latou matagofie. O laulaau o laumei e sili atu le maaleale malie malie. E matua i ai i le tuaoi o le itulagi o le promochkaya organa na muta ma le sone o le sodici masini, pei o rosas, pei o isi togalaau.

Ae na matou toe foʻi mai le matou malaga puʻupuʻu i le togalaau. Tutu i luga o se tamai alalaupapa i le Wicket, togi le vaʻai mulimuli i le tele o galu o le ofe. O pa'ū pei o tamaiti laiti e lafo mai ia matou faʻafeiloaʻiga faʻafeiloaʻiga mai le latou lalolagi lilo.

Fuafuaina o le Respore Sinaika

Fai mai tala o le atuatuvale

Version ituaiga:

  1. Auro auro (auro),
  2. Alba WENA (White),
  3. Randor (piniki),
  4. Boskoop ('apamemea).
  1. Juniper Saina Blue Alps.
  2. Pain Mountain Gnom.
  3. Juniper sthroltal maorra fetaui lelei.
  4. Juniper ceatsack.
  5. Spruce Kanata Nana.
  6. Spruce spiny argentea.
  7. Fir spiny glanuca globsa.
  8. Juniper Saina penwaw.
  9. Juniper Saina Spartan.
  10. Thuja Western Rivertold.
  11. Thuja Western Costact.
  12. Roses o se paka vaega.
  13. Faoa.
  14. OAtman Sizai.
  15. Iris hybrid.

Faitau atili