Taulaga i Tabaywerque.

Anonim

Iloilo o le maketi meafale i luga o le maketi i tausaga uma o tausaga - mai pepe ma talavou.

Taulaga i Tabaywerque. 14588_1

Taulaga i Tabaywerque.
Doimo.

Maualuga podium ma sitepu i totonu o loʻo i ai i totonu o le toe faʻaleleia o pusa, faʻatagaina oe e teuina le tele o mea

Taulaga i Tabaywerque.
Faamaumau.

Moega fou moega ma le fausia-i le komepiuta kesi i le pito i lalo ma le kapoti i le pito i luga tulaga

Taulaga i Tabaywerque.
Puli.

Cot mo nofoaga fou i luga o uili ma loka

Taulaga i Tabaywerque.
Puli.

COTS mo Newbrens Faʻatulagaina ma lua ituaiga o uili laveaʻi ma "rocking nofoa" o le taimi nei

Taulaga i Tabaywerque.
Foto: cartete o le tagata echichs / ata fetaomi

O le taʻavale a Wicker i luga o uili e lua e faʻamanatu mai ai i tatou o le mea sili ona tele o mea taua o meafale - ato

Taulaga i Tabaywerque.
Faalilituina

O le tulimanu o tamaiti: O se tamai laulau fale e alu ese mai lalo o le moega. Lenei, lalo, e iai le nofoaga e teu ai ai ni ituaiga mea taua e taua. Aoina Manumalo, Sprint, Italia

Taulaga i Tabaywerque.
"Tagata mamanu" mo tamaiti ma tagata matutua mai Mr.Dors, Rusia. Le nofoaga o modules mai le pusa e aofia ai, E mafai ona e suia i taimi uma (mo se faʻataʻitaʻiga, tuu le moega i luga o le puipui). Faapitoa 54 mai le lautele lautele modula-isi polokalama
Taulaga i Tabaywerque.
"Tamaiti sking" o ana ma fesoasoani, na fuafuaina loa mo tamaiti e toʻalua. Atoatoa (Italia), BIMBI Series
Taulaga i Tabaywerque.
O se tasi o le malie o ou moega ma le globo, Italia
Taulaga i Tabaywerque.
Ole faaiuga a tamaiti: O le moega o loʻo iai i le pito i luga o le 'aʻai, pusafule ma fata mo le tusi. O le laulau o loo i le pito o le mamanu. "Cambio" (Lusia), faʻataʻitaʻiga "MIHUTKA"
Taulaga i Tabaywerque.
O se manatu manaia mo se tamai potu: O le moega ua tuu i lalo mai lalo o le podum o loʻo faʻatulaga se fale faigaluega talafeagai. Doimi (Italia), vave aoina
Taulaga i Tabaywerque.
Ua auai le autalavou ma le tele o aitema telefoni matematika mea. Atamai (Italia), amata aoina
Taulaga i Tabaywerque.
Silver Suifo o se tasi o filifiliga sili ona lelei mo alii talavou po o se teine. Siamani Hork-Krome (Siamani), Mambo aoina
Taulaga i Tabaywerque.
Fananea tulimanu mo se teine ​​poʻo se teine. O meaafale uma mai Richmond (Lusia) e faia i le faasologa o le birch
Taulaga i Tabaywerque.
Laina laina, o le le lava o le matuitui o le saogalemu o le tamaitiiti. ENDRA AKROOS (UKRAIne-Austria), tuʻufaʻatasiga mai le "yuna" faʻasologa

O le a lou lava avanoa mo se tamaititi? O le lalolagi atoa, o le masani lea e fai ai lona manatu lea na ia lagona e pei o le vai i totonu o le vai. Tamaiti e sili atu le tele o le aofaʻiga: O le potumoe ma le ofisa, ma le potu malolo, ma le taʻaloga i le taimi e tasi. O le mea lea, e tatau i matua ona taʻutaʻi lea i le faʻafitauli o le faʻatulagaina o lenei potu. Ma, e ala i le faʻatinoina o ou manatu, aua neʻi galo e feutagai ma lana e ana.

I le tele o taimi, o le tamaititi pepe o loʻo mamao ese atu i le potu Spapena i totonu o le fale. E masani lava 8-12 "sikuea" o mea uma e mafai ona e faitauina i luga o le tagata talavou. Aesley tamaiti lua? Ma atili faigata. Vave ma e te le mafaufau i le auala e tuu ai i latou i totonu o se tamai potu. O le mea moni, e le o le mea e manaʻomia le taofia o mea, e aofia ai tagata atiaʻe o tamaiti i lenei tulaga. FAAMATALAGA, o le aofaiga e $ 1000-3000 o le a manaʻomia, faʻalagolago i au avanoa tautupe ma le vaega o le potu. O lenei tupe e tatau lava ona lava e maua ai se mea tau onapo nei o meaafale, e aofia ai se sili atu pe itiiti ifo numera o aitema e tatau ai mo le olaga o le tamaititi. Nei toʻatele tagata gaosi faʻalauiloaina elemene seti o le Headset. AB Poctor Commitmants ma tagata mamanu i totonu o le fale po o le faleoloa o le a fesoasoani ia te oe e filifili le lisi o filifiliga. (Ommuyl faʻapipiʻi meafale mo le potu malolo ua uma ona matou tusia i le lomiga muamua o le mekasini.)

Mo nofoaga fou ma pepe

E te manaʻomia se tamaʻi teine ​​o le tamaititi laititi? Ioe, afai e te sauni e faʻaalu i ai ma le ao, ma le po (e tele lava e uiga ia mama). Leai, afai e te manaʻo e tausi faʻatasi le pepe ma loʻu toʻalua, - ona lelei lea o le tulimanu o le tulimanu i le potumoe. Ma o le a sili atu ona faigofie ona tu i luga ma toʻafilemu le tagi. Afai e te filifili pea e foia le tamaititi i totonu o se potu ese, aua neʻi galo e aumai se isi potu mo le moe pe malolo i totonu: o le a mafai ona faʻaaogaina e tina. E mafai ona avea ma sofa, nofoa-moega pe na o le clamthell.

Ma o le a le meaafale manaomia se pepe? Cout ma le maualuga itu, suia laulau ma le fatafata o le teuina o mea laiti o tamaiti. E le mafai ona faatau le faletalimalo tele.

E pei ona tutusa lelei pepe uma, latou te eseese lava i elemene o mamanu ma tulaga o mea tau faʻatekinolosi. O tuaga ma laufanua pito i tua o loʻo faʻamalosia maualuga ina ia mafai ai ona paʻu le tamaitiiti. E le mautu le adwalls, o loʻo faʻatinoina i luga o le ituaiga o ala o fuafuaga e tumau i le mamao o le 6-7cm mai le tasi ma le isi. O lenei fuafuaga e lelei aua o le alo, o loʻo i totonu o le CRR, e mafai ona maitauina le mea o loʻo tupu i. I se faʻaopopoga, o le moega ua lelei faʻauigaina.

Afai ua e filifili o le ae download le tamaititi (e ui ina teteʻe matua i lenei mea), e tatau ona e faʻatau se moa i luga o Arcuites lagolago, pei o le nofoa o le lalagaina. Afai e leai se faʻataʻitaʻiga i luga o vae-masani vae, o loʻo faʻaoʻo atu ma o loʻo faʻatulaga ma taofi. Peitaʻi, o nisi o mea e iai ni mea e maua ai le lua o fesoasoani i le taimi e tasi: "Reseck" ma uili, e faigofie ona aveese pe a manaʻomia). O ia, mo se faataʻitaʻiga, i Kura o le kamupani Italia a le Italia.

Pepe po o le pusa?

O e iloa o le mea sili ona pai aso o meaafale o le fanau a le ato? O totonu na ala ane ai i le malamalama o tua atu o le malamalama. Pu i le va o toʻotoʻo, mai le mea o loʻo lalagaina e le ato, faʻataga moega e te faʻiliina ma mago. O lenei mea e faʻamanuiaina ai le mea na faʻataʻoto ai, na faʻaauau ona faʻamalolo le laʻau faʻatasi ma, pe a manaʻomia, ma taulagaina le pepe. Ae o le ā se mea lauiloa i tamaiti o Benjamimin Soud sa tusia: "E sili atu le taua o le tama fou nai lo le lalelei. Mo uluai vaiaso, le moega, ma ato, ma se pusa po o se uila mai le fatafata ".

O le sili ona tutusa "poto masani" cradles o loʻo faʻauʻuina i le lapoʻa o le pusa, lea ua faaloaloaina e leoleo faitotoʻa, faʻapea foi ma ituaiga tulafono faʻapitoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faigofie mechanisms, e mafai ona e tulaʻi ma lalo o itu, faʻapea foʻi ma le suia o le maualuga o le faʻapipiʻi o le moega. O le fofo i totonu o le Crib na tuu i luga o se orthopedic lattice-strate. E aofia ai lanu tutusa na faia i laupapa po o le mungilayer Plywood. Akak manao e tuu se tamaititi i luga o se mea fasioti tagata ma fluffy! Peitai e le mafai ona faia lenei mea, aua o Lona kkeleton ua fausia i le pito i luma o le olaga. O lea e tatau ona faigata le manua. O faʻataʻitaʻiga e sili ona fiafia i ai, o loʻo tumu i faila faʻalenatura: popo fieber (coyra) poʻo le mutia sami. Spring oloa e talafeagai ma manifinifi vaega mai mea tutusa. Ua faʻatau atu le manuʻa na faʻatau atu i le CRIBs pe vavaeʻese.

Lelei suiga o laulau, e pei ona tuʻuina i ai i fata ma tisipelu, i le lino e mafai ona gagau ma isi mea. Ae vave tamaiti, ma o se laulau faʻapitoa mo le fugalaʻau o le a le o toe i ai e le aoga. O lea e aoga e faʻaaoga ai ni mea sa i ai i ai ni meafale i ai, pe o se laulau masani poʻo se fatafata o se tutusa maualuga. I le auala, o nisi o le fatafata o le aufaʻatau ua tuʻuina atu i ofu taele ma vai taele o loʻo nana i lalo o latou pito i luga (o le tele o oloa Italia, e pei o pepe italia).

Mo doshrolov

O le tamaititi o le aʻoga talavou e leʻo uma lava mea lava ia na o pepe. O ia e taufetuli, oso, fai mai, fai mai se mea ma i soo se mea o lona isu. O lea e fiafia se tasi e pei o le ea o lou lava potu! E mafai ona e taʻalo i taimi o le siʻitia ai o taʻaloga, fau fale, alalaupapa ma falefasi mai kupita, faʻanofo ma uo. O lea, ou matua pele, o lea taimi le faʻatau atu o se meaola moni o le fanau: moega, laulau ma le nofoa, loka mo lavalava ma meataalo Aua neʻi galo e tuʻu se avanoa tele i totonu o le potu.

O tagata gaosi o meafale gaosi a tamaiti mo tagata faʻatau "Aveesea o le mataupu" Maualuga moega i le lade e tau ai i le pito i luga o le tupua. I le pito i lalo e mafai ona e faʻatulagaina se "ana" poʻo se fale. Aesley o loʻo maua ai se faʻafanua, ona mafai lea ona outou faʻatulagaina se tosinaga fiafia (o ia faʻaiuga ofo, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Siamani Formxa fale gaosi). Mea manaia oloa o le Fale Farani Katava ma Italia Glob-moega i le ituaiga o taʻavale moni i uili o loʻo faʻaaogaina ma taofia. O masini unbend ua tatala faitotoa, o isi ua faaauupegaina i le tolona pito i luga. O le mea e ofo ai, o se mea moni: o le moe moe i nei masini ei ai le tele "tagata matutua" diyments (masani 90190m).

I se tulaga lautele, ina ua maeʻa pepe pepe, e sili atu le vave faʻatau atu se moega tele ina ia aua neʻi faʻaaluina se tupe i le tuʻufaʻatasia o tau. Ma le tali tele. Matou te le o le talanoa faʻafuaseʻi e uiga i moega, ae le o le gagau o sofa poʻo coches. Fale talimalo, ae naʻo nai faʻataʻitaʻiga faʻalauaʻitele na aumaia le mafanafana lava lea taimi e moe ai, e pei ona faʻaatoatoaina, faaauupegaina atoa ma mea leaga o Orthodicis. (Sili atu faʻamatalaga e uiga i le masini moega ma manuʻa mafai ona maua i tusitusiga "Queen o le potumoe" ma le "Sturtepphoos".)

Mo tamaiti laiti tamaiti

SAUNIUNIGA O se tamaititi mo aʻoga-faigata suʻega mo matua. E le gata i le faʻatauina o tusitusiga tusitusi ma api, o le a tatau ona e tausia le faʻafitauli o le faʻatulagaina o se nofoaga o tamaiti. I le taimi o suʻesuʻega, o le a tatau ona faʻaalu tele lava le taimi i le tamaititi i le kesi. Oroders e tatau ona faia ina ia mafai ai ona le mafai ona tupu le fale o le tuputupu ae le tagata, e le tupu le sulugatiti. Faʻafefea ona 'ausia lenei mea? Faigofie: Faʻatau "taumatau" laulau ma le nofoa, e fetaui ma le tuputupu aʻe o lau Chad.

Eseese tulaga eseese o laulau oloa oloa gaosi oloa e le ofoina atu. O le a tatau ona e faia se filifiliga i le va o le tasi ma ductumbov faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻatauina o se pusatoso ma le kapoti i luga o uili. Masalo o le sili sili ona manaia fautuaga a le tagata Siamani kamupani-fesuisuiai faʻataʻitaʻiga ma le ono mafai ona fetuunai le maualuga ma le tulimanu o le liligi o le laulau. O nei oloa e lautele ma talafeagai mo fanau uma o le matutua, mai talavou taʻalo i talavou. Pau lava le mea e totoe o ia laulau o se tau maualuga ($ 800-1000). O i latou e leʻi sauni e totogi se aofaiga tutusa i le tasi fasi meaafale, aua le popole: E mafai ona suia le maualuga o le fale faigaluega ma e aunoa ma le 'auai o le laulau. Ua lava le faʻatauina o se nofoa masani i le ofisa poʻo se nofoa (ata faʻapitoa o tamaiti). I le faʻaopopoina o le faʻavae o kesi i luga o le auala mo le siiina o le nofoa, e mafai ona faʻaauauina oloa i isi, leai ni masini taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻasapega Verring Pule Faʻatonutonu e maua ai le avanoa e sosoʻo ai ma gagau ma malolo maso o le tua. Lelei telemauga, faʻataga e malolo lima, ma uili i le faʻavae, faʻafaigofie le gaoioi o le nofoa i le potu.

O lea, ma mea faitino o le tulaga o le itu, o le tulaga e sili pe itiiti faamanino. Afai e lava le potu o le potu, matou teʻea i le moega, se laulau, faʻapea foi ma le tele o kalama, pusa ma laupapa laupapa (uma ua faʻatau atu tuueseeseina). E i ai sina nofoaga le tumau? Afai e te manuia.

Ae o le a le mea e fai ai ni matua na mafai ona saunia a la fanau-aʻoga-aʻoga? Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le valu mita "tau" faasagatau "e tuu ai se moega masani ma se tolu-laina, o se kesi e le mafai ona i ai. Ia, o lenei e toʻatele tagata faʻatau, ma e leʻo iai nei atunuʻu, latou te ofo foi manatu mo potu laiti. (E mafai foi ona e faitau i lenei mea i le tatou ulutala

"Piggy bank o manatu.")

Fofo n1-maualuga le moega ma se apefai. Manatua pe faʻapefea ona tatou mananaʻo e faʻatulaga le "ana" i lalo? O lenei ua tupu le tamaititi, i lenei niko e mafai ona tuʻu le laulau ma fatuina se fale faigaluega faigofie (o le toʻatele o outou na vaʻaia i le "giff" o le Kamupani IKEA). O avanoa i lalo o le moega e le laititi - e uiga i le lua mita le umi ma mita i le loloto, - iinei, mo se faʻataʻitaʻiga o le a fetaui i le "yuna" faasologa o Ukrainian-Austrian Pisinisi "Encran vaalele"). O le pito i lalo o le tu i lalo e mafai ona faia atoa ma kapeti ma fata, ma tuu le kesi i le pito o le mamanu (faʻataʻitaʻiga "Mishutka" poʻo le tasi o le tagata manumalo o le Italia. I le aotelega, i le tele o filifiliga, ma le 'aʻai lava ia e fuafua i le taʻaloga i totonu o le nuʻu a Tamaiti.

O le fofo o N2- sili atu lavelave ma e taugata tele. O le manatu o le fatuina o le paʻu maualalo o loʻo faʻatulaga ai falefaigaluega ma pusaaisa mo le teuina o lavalava ma tusi o le a faʻatulaga. O le moega, na faʻaaulafi i uili, i le aoauli o le a liliu totonu, ma faʻasolosolo le Nich i le po. O lenei mamanu o loʻo ofoina e tagata gaosi meatotino, pei o Doimo (faʻavae 211 mai le vave aoina).

O le vaifofo o le n3 o le tele o le sili ona mautu ma e le o le taugofie. E aofia ai i mea nei: O loʻo tuʻuina atu i luga o nofoa i luga o le potu i luga o le potu o le potu, o loʻo faʻapipiʻi ai e le tasi pe sili atu meafale. Tele taimi, o le moega poʻo le lua moega e oso ai i lenei auala, o loʻo tu i luga o le isi (tuʻufaʻatasiga 13 o le oclock faasologa mai i le susu, Italia).

Mo talavou ma tamaiti aoga

O le tauleʻaleʻa poʻo le teine ​​teine ​​ua faigata ona vili le vasega pepe. E faʻaitiitia lava le laʻititi o le tagata matua o le aiga mai ona matua, e seasea tutoʻatasi. Sa leai sana tupe maua a le tagata lava ia, e mafai ona ia ola "." E mafai ona tatou faia se mea, e tatau ona e fuafua i ona manaʻoga. O le talavou e mautinoa lava e manaʻo e togi ese mea mai le potu, na faʻamanatu ia te ia o le mea moni e pei talu ai, sa laʻititi lava o ia. O le moega ma le apefai e le talafeagai nei mo ia, ma o le taimi lea mo se taimi talafeagai tusitusi, ua oʻo i le taimi e sui ai se komepiuta, e le mafai ona faia le kolisi o loʻo iai nei.

Eseese faʻataʻitaʻiga o laulau komepiuta ofoina tagata gaosi faletusi o tofi, kapeneta ma tamaiti. O ia laulau, e ese mai ai masani, ua tuusaʻo i ituaiga uma o masini, faʻatagaina ai ona fai le galuega sili ona lelei. O le solomuli o le fata mo le keyboard, o potu faʻapitoa mo le faʻatulagaina iunite, tagata lolomi ma CD, faʻaopopo i luga o le laulau mo le teuina o pepa ma mea laiti.

Mea

O meafale fai e tatau ona gaosia mai mea tau masani masani. O manaoga o faʻafoega a le Ofisa faʻatatau i totonu e sili atu le faʻamalosi nai lo le tutusa "tagata matutua" faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, afai e te faʻatau se oloa faʻamaonia mo tupe tele, e leai se mea e te fefe ai. Avatus taupulepulega taulima oloa e sili atu le aloese mai: Vaʻai le "fou-chupped" pito o le chipboard, e tatau ona tuʻua vave. O fafie e faʻaaoga tele i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga taugata. O tuusaunoaga o le cotts mo fouble, e masani ona faia muamua mai le ala (beech, Birch po o le pane). I se tulaga lautele, o le laʻau o ituaiga vavalalata, ma e tele lava o paʻu, o se tasi lea o sili ona lelei mea fausiaina. E taugofie ma lelei i tulaga o le siosiomaga mama. Peitaʻi, e le o lava le mautu, o lea e iloa ai le faʻaleagaina o faleʻaiga o meaʻai i le meaafale. I se faʻaopopoga, o le tino (o le, o le tulaga na maua mai i le vaʻai i ai o le galuega i luga poʻo le isi fafie) o lenei fafie e matua patino lava. E faʻamalamalamaina i le pogisa pupula i luga o le malamalama o le malamalama ma resin-grooves.

Mai le manatu o le malosi ma le maualuga o le fausaga i totonu, MDF-mea mai le aupito itiiti o le paʻu ua maua e le vevela oona e aunoa ma le faʻaaogaina o le oona oona. Falemai, o le tekonolosi o lona gaosiga ua faigata ma le auala, lea na aafia ai le tau o le mutaaga oloa. O le mea lea, mai le MDTF masani ona faia na o ia meaafale ma auiliiliga o loʻo tele le taua o le siʻosiʻomaga (faʻataʻitaʻiga, o moega i fafo e masani ai (faʻataʻitaʻiga, o kapoti).

A o le dape "tagata" ma le sili ona lelei meaafale mea, ua tauamiotonuina o mataupu i le tulaga o le ipu o loʻo ufiufi i se nofoaga puipui (veneer, laminae poʻo le laumei). Sa matou tusia lava lo i lo le taimi e tasi. I se faʻaopopoga, o le lelei o meaafale mai le laupapa e mafai ona faʻamasinoina ai le i ai o le pito o le pvc, lea e tatau ona ufiufi uma pito o oloa. Stainless Steel ma Olininium e masani ona faʻaaoga mo le gaosiga o le feaveaʻi fausaga, e aofia ai vae o laulau, nofoa, ma isi. Peitaʻi, o le mea atoa e mafai ona faia i le uʻamea mafuaʻaga, fai le moega.

O elemene na faia o le tioata i seti o tamaiti e masani lava ona tootuli.

Gaosi oloa ma tau

I nai tausaga ua tua sa matua faigata ai ona faʻatau se mea taugata mo mea lelei mo le vasega pepe. I lea lava taimi o le maketi na faʻatumuina tele ile "Erite" oloa a faleese mai fafo, ma sa matua tele. O tagata gaosi oloa na o le tau i le tau maualalo. O lenei o le tulaga sa tutusa, ma ua sauni lo matou itu taumatau e ofo atu tagata faatau tagata faatau e tele a latou galuega na faia mai vaega o taua. E masani lava, lelei le alualu i luma na afaina ai le tau o oloa. O lea, o mea lelei a le atunuʻu e le tau le taugofie nai lo fafo.

O le a se mea e mafai ona ou faʻatau ma mo le a le tupe? E matua faigata lava ona tali mai i lenei fesili, aua o le tau o le pusa e aofia ai tau mo tagata taitoatasi. O lea tatou te fautua atu talanoa e uiga i le tau o se tamaʻi seti, o loʻo iai se moega, o se kesi, o le fale ma le moega poʻo se fata tusi.

O lea, afai e te filifili e faʻatau meafale a le Italia, e tatau ona e maua se aofaʻi e tusa ma le $ 2000-3000. Mo lenei tupe, e mafai ona e filifilia se mea moni i le mamanuina ma filifiliga lanu, ae le o le televave. O le tele o kamupani kamupani mai le fale teu oloa ma okaina oloa o le averesi o tau o le vaega o le Italia, silo, newat, faamaumauga, faamaumauga ma isi. E tusa ma le $ 3,000 o le a tatau ona totogi mo meafale o tamaiti o le lauiloa o kamupani lauiloa Gautaer (Farani) ma Antix (Sepania). O isi tagata gaosi mai ia atunuu na faagaoioia i le matou maketi, ae sa latou maua ai sili atu oloa, e aofia ai fafie na faia o fafie. O meaafale o Siamani Siamani e faigata foi ona manatu i le averesi o tau. O se tuusaunoaga e mafai ona manatu i tamaiti mai le payxa's Pine.

I le lautele, $ 1500300- na o le sili atu le lelei o le mea e mafai ona e faʻatau ai se seti o mea lelei tamaiti lelei. I lenei tau, Vox Oloa (Polani-Switzerland), Mevi (Belgium), faʻapea foʻi ma le soʻoga soʻoga o Ukraine: URRA AKRO), "R.K.S. (Ukraine-Denmark) ma Ergotek (Ukraine-Italia).

O tagata gaosi o mea taua o le soifuaga pito sili ona lelei o le fanau a tamaiti o le tele o le matou atunuu. O a latou oloa o se taugofie tele na lafoina: o le tau o se tamai seti o $ 1000-1200. Temple tele tuʻufaʻatasiga o tamaiti lautele modulal modular polokalame modula-ast of criasia-Amerika Pisinisi Myperet mai Astron (Lusia oloa Tamamatua ma meaafale fale gaosi "Sava".

O mea e sili ona taugofie ($ 500-800) ofo atu tagata gaosi oloa pei o le "Shathara", Cambio ma nisi isi.

O le a sili atu, pe leaga, talu ai nei, talu ai nei, o meaafale Mamanu e maua ai e le HASRASE CRAS, e leai se avanoa i le tusi manaia. O le mea lea, i le faʻaopopoina o le tuufaatasiga, matou te fautuaina oe e faitau le iloiloga muamua i luga o le mataupu tutusa lomia i le tusitusiga

"E iai se olaga laititi."

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai o le Kamupani Mr. Dr.Does, Hobbs mo se fesoasoani i le tapenaina o mea ma "Home's Midence" mo fesoasoani i le faʻatulagaina o ata.

Faitau atili