Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo

Anonim

O le poto masani ma le malamalama i tagata polofesa na taʻitaʻiina le ituaiga "Lua potu" i le fausia Fou o le P-44 o loʻo faʻamaapeina, e mitamita i tagata auai uma i le faiga ua taʻua.

Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo 14594_1

Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
Falefaafiafia. I fafo atu o le vaega o le potu na mafai ona aoina faʻatasi ai ni metotia teuteu o loʻo avea ma uiga ese o lenei "le-leai se ituaiga" "faaluaina"
Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
Umukuka. O le autu o fale o fale o le P44t-Eskers faasologa, o loʻo avea ma faʻailoga o mea taugata ma predige
Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
O le pupula lanu o le umukuka meaaʻotiina, ua tuʻuina i fafo pastel ata o le fola ma pa. Sina tioata ma uamea

Palasitika palasitika togafitiga fegalegaleaiga ma faiga masani

Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
E oʻo foʻi i se tamai vaega o le puipui e mafai ona auai i le tulaga faʻapitoa o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi.
Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
Potu masani. Taliaina, manuia le talosaga i le alatele, na filifili e tagata e tatau ona toe fai uma i le potu malolo. Atagia i le faʻata o le kapeneta, o le ogatotonu o le potu e vaʻaia o se fale tele
Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
View mai le potumoe i le auala savali. O le vaʻaiga i le va o le alatele ma potumoe ua suia i le kapeneta. "Se faitotoʻa faalilolilo" ae le o se tasi o vaega na muamua faʻaalia i le fale mai le tusiata, ona o le manumalo, sa faʻaaogaina iinei
Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
Sa foia le faletaele i le potu masani mo lenei potu ma lanumoana. Ae o le a afaina ai o ia?

Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo

Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Mo le tele o tausaga, i le le amanaiaina o le mataupu faavae o le galue, sa tatou saili uma e fai a tatou lima. Aemaise lipea. E mata, e le mafaia e le tama o le tama o le tama o le fale tipi poʻo le tiga, - i le taimi muamua o le fale puipui, o le spamped, o le laulau o puipui o latou faamoega. O le iʻuga o le taua o le taua o loʻo i ai. Se Tasi o se Tagata, Jobberling, faaloaloa lapisi i le taualuga, se tasi, i le isi itu, faamalieina le savaliga i le leo leotele o aiga ma tuaoi

I le aluga o taimi, o le fua faatatau o le lelei o le toe faaleleia ua suia. I le tofotofoga ma mea sese, na matou o mai e oʻo mai i le iʻuga o se pisinisi tali malosi e sili atu ona tuʻuina atu i tagata polofesa. O tagata muamua o loʻo toe faʻaleleia faʻalapotopotoga o tagata e ona o fale mautotogi e sili atu lona lua, pe o le 200M2. E le o see foʻi mai foi mai 'au o tupe maua fua mo le toe faʻaleleia atili ae le o se isi itu, o le mea sili i le lalolagi, faʻaaogaina i le tele o le tele o tagata. Toatele na manaʻo e toe faʻaleleia le tuai o nofoaga, faʻatasi ai pe, i le isi itu, e iloa ai le va o potu, o faletaele. A aunoa ma le fesoasoani mai o ni tagata agavaa faapitoa, tusiatusi ma faotusi, e le manaʻomia le faia.

O le manatu na fanau mai o le alu i le fausaga mamanu, o iai sau tamaʻi fale, e manaʻomia se fale mautotogi ma le le talafeagai. Afai e le manaʻomia le toe faia, ona leai lea o le mea e fai i le poloketi a le faʻatulagaga. Taulaina Walpaper, Totosogi le pale, vaitau-vaitau tagata fai pisinisi o le a mafai ona faaputuputu le taualuga. Ae peitai, ma le fesoasoani a tagata faigaluega faafaigaluegaina, o le a mafai ona e faʻafouina le teuteuina o le nofoaga. O matagi a matagi o tagata e tasi o le tasi pe lua potu potu e lua o le a ofoina atu sili atu.

Tulaga o le faafitauli

O le a uiga i le taʻutaʻua ma le lautele lautele o le potu o le P44t Lisi. I le faʻatauina o se potu e lua potu i totonu, o se ulugaliʻi faʻaipoipo na filifili e faia se "le-ituaiga" toe faaleleia. I le taimi nei, lua-potu potu o le tasi itu o le auala o loʻo iai nei fale. Muamua, o le sefulu mita le potu metchen ua maeʻa e se tagata e sili atu ma le lua o faʻamalama matala, o loʻo tu i se tulimanu o le tasi. Lona lua, i le ala i le auala, i le va o le alatele ma vavae ese le faletaele, e iai le ea o le ea. Aʻoaʻoina e lona le mautonu foliga pei o se fusi faʻapipiʻi le kapeti ma 'ai i le 1m2 eria.

Tagata faʻatau na o mai i le kamupani "faapolopolo" i le fesili: E leai se mea e faia? E tatau ona fai mai ua uma ona latou faatatau i isi kamupani mo le toe faaleleia o fale mautotogi. Ae sa ia le togi o le au pasi, e suʻe e le faʻaititia ai potu e tuʻufaʻatasia ai potu, ona o lea o le fiafia i le poloketi e leʻi mou atu o le isi fausiaina ma le toe teuteuina kamupani. Peitaʻi, o a latou masalosalo o loʻo atagia mai ai tagata faʻapitoa mai le Dotmperroja.

E tatau ona maitauina, tagata faʻatau naʻo le manaʻo e fausia se aulelei i totonu, ae le o faʻateleina tupe leaga mo le toe faaleleia. E le gata i lea, o le manuia tele, e faʻalagolago tele i le tomai ma le saʻo o le aufaigaluega, ma o le tusiata o loʻo faʻatali mo ni mea matagofie ma penefiti o le lautele.

Faʻaopopoina, faʻateleina kamupani i lalo o le amataga o se vaega tele o fanua poʻo fefaʻatauaiga kamupani e mafai ona maua i le maketi. O le tagata o tausia, maua fale, faʻamaufaʻailoga o mea poʻo meaafale umukuka, e mafai ona vave ofoina atoa le tele o tautua mo le toe fausiaina, toe faʻaleleia. O le tagata e faʻatau, o le na talosaga mo nisi tautua i le Vaega o le kamupani lava lea e tasi, o le a ono maua le tele o penefiti ma tupe faʻaalu i galuega fau fale. Sei o tatou fai, i le kamupani "o le tagata o le tagata o le a maua ai le 10% le paʻu mai le faʻatatau i le mea totino i totonu o le" staferroy "faʻapea foi ma le solomuli. Ma le isi, o tautua ua fuafuaina e aofia ai i le aofai o tautua ma e iai le ofisa pule.

Lydia lkina lkina sipi ma lana galuega atoatoa. Mo le faʻaleleia atili o le totonugalemu, na sau i totonu ma se faʻalua itu, lea na suia ai le itu i le va o le alatele ma le tamaʻi potu. O le potu auvai o loʻo vaʻaia se tasi o lana vaʻa. Faʻaalia le palasitika o tafatolu ma rihumws faia i luga o laupepa i luga o le uʻamea ma laupapa laupapa i luga o puipui ma le taualuga faʻavae o totonu. A e faʻaopopoina lanu e le masani ai i lenei mea, e mafai ona e talanoa e uiga i le alafua o faitotoʻa uma nai lo le lalolagi aʻoaʻoga, nai lo le nofoaga o fauina ma toe faʻaleleia. "I luga o Eva na ou asiasi ai i se vaega maualuga o le vaiaso, lea na ou vaʻaia ai se tuufaatasiga tele o le lanu lanu lanu uliuli," "O loʻo fai mai le tusiata o le LKA. - - ma sa ou manaʻo ai i laʻu galuega. Faamaoni, i e le i faitauina o tagata faatau e mafai ai ona ou faia se ata lototele i totonu o latou fale mautotogi i o latou fale mautotogi i totonu o ata na latou aumaia ai ma le tele o leo. "A o le ulugalii talavou ma le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o lanu e faʻaalia ai le tofo, ma na faʻamaonia ai le poloketi. Ae o mea uma i le faʻatonuga ...

Maualuga i le fola!

O tagata tomai faʻapitoa ua lauiloa o fale fou i le amataga o le faʻagaioiga e mafai ona sili atu ona faʻaititia. Fale fale o mamoe sili ona le mafaamatalaina o paoina upu. Ua latou le atoatoa le geometry ina ua maeʻa le tolopoina e le o taofia ai ni faitioga. Tulaga maualuluga o fola o fola o le fola o le nofoaga i le fale mautotogi e mafai ona taunuu i le 10 cm.

I la matou mataupu, na amata loa le toe faaleleia i le tulaga maualuga o le tulaga ma le fusiua. Afai e faatatau i le fale ma se lima tausaga tautua, pe o lenei o le a aveesea ai lenei faʻasologa mai le lisi o galuega. Ona ia tuu lea o pa. O le mea moni o loo i le mea moni, e leʻi fuafuaina lava e ona tagata na ona tuʻuina atu poʻo a mea o le a faʻaaogaina mo le teuteuga - puipui poʻo vali. Sa leʻi i ai se mea o totoe i Sotrorovema se mea na totoe, seʻi vagana ua faatusaina pa puipui i lalo o le vali. O lenei taimi na mafua ai isi mea ma le tau le tumau, ae mulimuli ane na latou tauamiotonuina i latou: o le potumoe ma le potu malolo e faʻamaufaʻailogaina ma le manifinifi pepa puipui.

Plasterboard - o le ulu o le ulu

O a tau toe faaleleia i le aso e aunoa ma le nofoaga? Mai lenei tele mea tetele i totonu o sisifo, faʻamaloloina o le tau o le atunuʻu, o le mea sese, vaega sese, masini teuteu, ma isi mea ua faia. Ia toufauga ai le mataupu, sa tele atu foi o ia sa faaaoga.

O elemene hypzarton o loʻo maua ai le gatetega tuusaʻo mai le pito. E tusa ai ma le tusiata tusiata, o le totonu o loʻo avea o se mea e le masani ai, e taulaʻi ai le faitotoʻa i le va o le alatele ma le umukuka. O loʻo i ai se vaʻaiga o le taʻavale o le Roombus. O le faʻaofisaga o le tagata e ona le fuafuaga e tuʻuina atu i fata ina ia faia le uafuina o le mamanu lea.

O le gaioiga a le NICHE i le auala e le o mea uma e mafua ai le masalosalo. Na faʻatulaga o ia i le sili ona le mafai ona le mautonu i luga o le proprings o le ventription shaft. Ioe, o se ata faʻapipiʻi o loʻo tusia i le tele o pasene o le vaega mai le alatele. Ae e le mafai ona faʻaleleia le ventipela (faʻapipiʻiina o soʻo se tuʻutuʻuga. Na ufitia le pa i Plasterboard, ona tipi ai lea o sela mafiafia ma moli moli i laua. O lea, i luga o le upega tafailagi o le "Ua tapunia Kapeneta" o se ituaiga o racke mo alofaga ma isi togafiti na aliali mai.

Gyptum Carton na tautua ai se tautua taua i le potu malolo. Ina ia mafai ai ona tapa se potu, sa tonu ai na tonu e faʻavasega ni ROOMBUS e leʻi leʻi faʻatuatuaina i luga o le taualuga. O le manatu na taʻuamiotonuina o ia lava mai le manatu o le mamanu (voilime ata i totonu o le potu malolo e ogatasi ma le sese i le alatele) ma le aoga. O tagata e ona e fiafia i se chandic chandelier stress moli moli, o loʻo tuʻuina atu i luga o le laupepa. Ioe, o le masani masani ai o Oveves EAves o le taugofie le tau, ae pei ona e iloa, o le lalelei e manaʻomia lagona e aofia ai mea.

O nisi taimi o tagata faʻatau o tagata faigaluega e mumusu mai i le fale o le tautau i le tautau i mea na fai mai le drywall. E talitonu o le a le o le maualuga o le taualuga o le a tuʻu i lalo sili atu ma amata ona "fetaomi" i luga o le ulu. Peitai, e leʻo se mea lelei lenei. O le faʻamaloloina o le umuta o le a faʻamanatuina lava i le mataupu e faʻaalia ai. E tusa ai ma tulaga manaʻomia o Ergonomics, o le aofaʻi o le aofaʻi o le faʻamutaina o elemene e le tatau ona sili atu i le 30% o le sili ona taualuga. O nei elemene o loʻo fautuaina e tuu i le tino o le potu ina ia o le vaalele i luga o le sone sone (i le mataupu o se sofa ma le fale o le fale) na tumau.

Meafale ma lona siosiomaga

Mo le faʻaosoina o mea i 'au a le' au, e feteʻenaʻi ma le fautuaga a le tagata filifilia, faʻapipiʻiina o se pusale ma faʻata i faitotoʻa i totonu. O lenei mataupu o loʻo fuafuaina foʻi i le ala savali. E le gata i lea, o le faʻata faʻaata e le gata i le faitotoʻa o le ulufale ma le faʻafeagai puipui, a 'ua tafatolu i totonu o le atunuʻu. O le iʻuga e lua tafatolu, toe fai mai i faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo faia ai se avanoa faʻamaualuga. O lenei aafiaga na paʻu ai e tofo ma toʻalua, ma se tufuga. O le "ata lafoia" o le mea na tupu ai Rhombus na pa'ū i luga o le fola na faia i le faiga o le lanumoana lanumoana faaofi i totonu o le paepae paepae.

O le ala mai le lanu moana lanumoana i luga o le auala i totonu o le umukuka, lea e tumau toetoe a le suia. E i ai le vaega o le nofoaga o Italia. O le tioata o le tioata na tulia e le tulimanu, ona o le auala na vaevaeina ai le umukuka i le lua sone: faigaluega ma 'ai. I luga o le semi-Sipaniolo chictic pale, i luga o puipui - puipui.

I totonu o totonu o le umukuka, o le autu o le aufaʻatasi na faʻamautu i le faiga o le faʻamamaina ma le vai vai. O paipa malulu malulu ma malulu ole suavai e tatau ona toso toetoe atoa o le potu atoa, talu ai na manaʻo le au teu i le faʻamalama. E pei ona i ai i potu, o le steal stlil spared na suia i le Bimetallic mai KilIDor Super. O le ala lea, o le siʻosiʻomia lea o le mea, pe a faatau le mea e sili le sefe. Afai e faigofie ona vali le taugofie le taugofie ma o le a foliga mataga, ona faigofie lea o le chice chidiator o loʻo leiloloa ana mea faʻapitoa, mafai ona faʻaleagaina uma i luga o le aʻa. Ae le gata i le fale mautotogi i le mea ...

I le talosaga a le tagata faʻatau, o le tumutumu o suauʻu na faʻaalu i le puipui. I mataupu faʻavae, e leʻo se mea lenei e le mafai ai ona toe faʻaleleia le tauologa, o le paipa e le mafai ona toe faʻaleleia poʻo se maualuga. O tagata atamamai o loʻo i luga o tagata atamamai e nanaina elemene o le vevela o le vevela i totonu o le palasitika pusa. I le tulaga o le mea na taulaʻi i ai le pai, ona sa alu ese ai mai le puipui toetoe 30cm ma taofia le faʻapipiʻiina o le umukuka tupuaga.

I le faavae ona ...

Toe faaleleia galuega i le faletaele ma le faleuila amata i le faatafunaga. E tusa ai ma le faʻatinoga poloketi, e tatau ona tuʻufaʻatasia se faletaele ese. O lea na tatau ona ou fasi le faleʻoloa o le tumama, e masani ona faʻapipiʻi i le taimi o le fausiaina. I lona tulaga ia Masonry i Polkirphich, fausia pa fou fausia, faia foloa fou ma taualuga. O le vaaiga o le le mautonu simenster, o le sansura vaega siitia e le 2m2. Ona faʻavaveina lea o le Birdshicks fou ma taʻamilosaga i laupapa laupapa.

Atiina aʻe le aotelega o le ata o le totonu o le totonu, o le tusiata na faʻaaogaina le lanumoana lanumoana faʻapipiʻi o se mea teuteu elemene i luga o le guyssy paepae. O le ala pogisa o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le faʻatapulaaina, tata le tulimanu o le faʻata, agai i le fola ma toe oso i luga o le fola. O le a manaʻo ai lea ia maua mai ai se faigofie vitio saʻo i lalo ole eletise ma sooupu. Ae o le faiga o tulaga masani, na liliu i ai. Sipaniolo ChicIc Fules, ma le seasea o le lanu, faia mai le mumu mumu, lea e le mafai ona amata ona tipiina. O lea, ina ia lamolemole le soʻotaga o le lanu i le lanu, o le autors e tatau ona galue lelei. O le Pource i totonu o le fale na suia ai oloa o le Brib Company Company Jamesfin.

Ma e uiga i le toe fausia

Faatasi ai ma le faletaele ma le faleuila, na filifili ai e tagata e ona tagata e ona le vaega i le va o le alatele ma le potumoe. E tusa ai ma tufuga, o lenei puipui ua nutimomoia i totonu o potu uma lona lua, ma fuafua le potu malolo i se tamai potu. Masalo o lea, o le mea lea, o le taimi e fausia ai le fale, o le vaeluaina i totonu o le alatele ua faatulagaina na o ni pine e lua uamea. I le nofoaga o le tino e teuteuina, ua faaauupegaina ai le vai ma se pusaaitu, o se tasi o ituese ua i ai nei le faitotoʻa i se tamaʻi potu. "Ina ia mafai ai e aʻu tagata faʻatau ona iloa le mafaufauina o le mea lena, na ou valaauliaina i latou e asiasi i le fale '' '' ia fai mai le faitotoʻa. Na fuafuaina ai o le luluina o le fofoga o le fogafale o le a teuteuina e se tasi o le taiala Kapela. Ae o le mamanu na faʻapipiʻiina (pe a maeʻa le toe faaleleia) ma se suiga i totonu o le potu, e faʻapena foi le laina o le lua o mea e mafai ona matala.

E l ¯ efua mai i faamoemoega, i se tamaʻi potu (11,4M2) o loo tusia ai se potumoe. O ona puipui ua tuu i le pepa puipui o Lilac lanu, ma luga o le fola, nai lo le Beek Parquerdard Trompon Treaboang i totonu o se potu tele, Karcurlin. Ina ia mafanafana le fola, a o le i faia kapeta i luga o le sima i luga o le sima male. I le toe foʻi atu i mataupu o le tamaoaiga, matou te matauina o le orgattinis poʻo le vaʻalele, o fea e masani ona faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe, o le tau o le taugofie. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi ma fetaomi atu i le pito i luga o le faletalimalo, na fesoʻotaʻi ma se masini olo, e pei ona le lalafi le kapeti manifinifi.

O tagata poto masani e le fautuaina malosi e faʻapipiʻi ai le kapeta ufiufi i le eleele, e sili atu le faʻaaogaina o le lua-itu-itu-itu-itu. Ina ua mavae ni nai tausaga, pe a lelava le kapeta pe mafua ai, o le a mafai ona aveesea, aunoa ma le faaleagaina o le faavae.

puipui violē ua faavaaina e toetoe lava le lanu e tasi o le plinth, e faaloaloa i luga o le tuaoi o le fale uma: mai le alasavali i le faletaele, lea i le umukuka ma i le potumoe, mai iina i le potu malolo, e faalavelaveina e le Workrobe ma toe foi i le ala savali. "O le Ponano i le fale mautotogi e pei o se faʻavaʻa mo se ata," Sodevo Faʻamatalaga. "Afai e sili atu le lelei o le ie tusiata, o le ata o loʻo tiʻetiʻe ai. "

Na toe faaleleia le fale 2.5 masina. O lenei vaitau sa tatau ona muamua e ala i le tekonolosi faiga. A uma loa, matou te talanoa e uiga i se fale fou, lea e taunuʻu ai le susu o sima o loʻo latalata i le 90%. Ina ia mafai ona taofia le faʻaipoipoga i le galuega, e tatau ona faʻamamaina e le au fai le vevela o fana o le puipui, o le foloa ma le taualuga ae na o le amata ona maeʻa galuega.

O le poto masani ma le malamalamaaga o tufuga tomai ma kamela na faia ai se aoga tele pe a galue i luga o lenei mau. O le totonu o loʻo avea ma muamua ma talafeagai, latou te mitamita uma tagata auai i le faʻasologa o gaioiga e taʻua o le toe faaleleia.

"O le fale mautotogi ua sauni e i ai ni tagata na latou unaʻia, ina ua oʻo mai ia i matou," e talitonu le tagata filifilia. "Ae o le mea autu ua latou faamalieina i totonu o le fou o le fale fou, mo le mea latou te leʻi fefefe e faʻataʻitaʻi e ausia le tele e mafai ai. Tulaga agavaa. "

Mea ma Meafaigaluega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Kapeta (belgium) 11m2. 12 132.
Cirqut Board (Beech) Mobo 21.9m2 37. 810.
Ili 56.4. M. 3,15 178.
Rash Washpaper (Siamani) 18 Painoa 13.8. 249.
Mativa 54 L. 6. 326.
Ceramic tile (spain) - - 1600.
Electromprture vima (Italia) 1 seti - 900.
Mea eletise 1 seti - 1788.
Mea e fai 1 seti - 339.
Kamuta 1 seti - 743.
Plaster-titoti mea 1 seti - 883.
Ata vali 1 seti - 818.
O le au Kalidor Whidiotors (Italia) 3 PCs. 104.6 314.
Taele Melanie. 1 PC. - 285.
Faleuila "Odoson" 1 PC. - 190.
"Moydeayr" (Sepania) 1 PC. - 650.
Heatted Theew Rail (Lusia) 1 PC. - lima sefulu
Faamama le mama ma lelei le mama 4 mea. Aua. 96.
O le fefiloi o le palu (Siamani) 2 pcs. 100 200.
Workrobes "Raum +" 2 pcs. 2250. 4500.
Aofai: 22 959.

Fuafuaina o le tau o galuega

Ituaiga galuega Fua Ral totogi, $ Tau, $
O le Storm faʻapipiʻi galuega
Manino faʻapipiʻi o masini eletise - - 1496.
Galuega carpent
Faapipiiina o faitotoa, faamalama pou, ma isi - - 298.
Masini o le stroke pipii mai glc 12.1m2 13.5 164.
Pamu
Puipui 28.6m2. 11.6. 333.
Matamata i faamalama faamalama 3,03m2 11,2 34.
Siomia ma le tele ma tele 55.5m2. 11,2 640.
Fusi vai suavai i le faletaele 16,6m2 valu 132.
Feagai ma puipui ma fola laupapa 47,62m2 18.7 892.
SHUMOV Faalauteleina - - 340.
Fausiaina o le puipui i totonu o piliki 11.25M2. 10.8. 122.
Masini fola
Faauluina Plywood ma le okeni 9,5m2 1.37 13
Folasaga masini mai le kolisi kolisi 19,05m2 10.9 208.
Le masini o fola mai le kapeta 9.52M2 5,15 49.
Faapipiiina o le pronth 51.23 Pauna M. 1,93 99.
Ata vali
Valivali pine ma sauniuniga atoa 55.5m2. 9.9 547.
Vaavaai o puipui ma sauniuniga atoa 14m2. 28.6. 400.
Spicking Waterpaper ma sauniuniga atoa 106,65m2. 6.3 669.
Amataga Galuega
Le mautonu vaeluaina 10.07m2. 10.7 108.
Le mautonu santechkabina - - 361.
Taofia galuega
Faapipiiina o le pamu ma le vevela o faiga - - 933.
Miscellanea
Utaina ma lapisi lapisi (2 container) - - 180.
Agai ile Cargo - - 70.
Tele Galuega - - 130.
Tape le tagata - - 100
Aofai: 8318.

Windows (Passpalls Glass Windows), Wind Wills - Rehu (Siamani)

Faitotoʻa faitotoʻa uʻamea "malosi mea"

Faitotoʻa i totonu e aofia ai - Imala ("Union", Italia; Vasega - "Disson")

Faitotoa tuʻituʻi "Union"

Umukuka meaa mo i latou (Italia)

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fesili Toe Fuataina: Manaomia le maualalo 14594_12

Tusiata: Lydia Gokin

Matamata i luga

Faitau atili