Faapipii ma pule

Anonim

Tasi-potu (36.4 m2) ma le tolu-potu (73.8 m2) fale mautotogi e fausia ai se poloka o le p44t-4 ​​faasologa. Tolu lomiga.

Faapipii ma pule 14605_1

Faapipii ma pule
O se potu tele e mafai ona lipotia i le taumalulu togalaau. Fola i totonu e mafai ona faia mai le maa faʻapipiʻi mai maa o le maʻa (Italia)
Faapipii ma pule
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O galuega e tolu uma e matua mafaufauina lava, o le manatu o le felagolagomaʻi i fale o le Fale (Bti, Ses, MVK). E taua le altoto mo i latou na filifili e toe faafou lo latou fale. Matou te manuia tele mo matou i le poloketi e ofo atu NN1,2.

Ae paga lea, o le tele o le lagolago o le lagolago i le faʻatapulaʻaina o le agavaʻa o faʻamaumauga i totonu o le nofoaga toe teuteu. Peitaʻi, pei ona faʻaalia se masaniga, fausiaina se mea manaia, o le uluaʻi totonu e mafai ona avea ma mea teuteu. O le polofesa o le tusiata, o lana fatufatuga faʻatasi ma le tagata faʻatau e mafai ona faʻatino vavega.

O le faʻaiuga e faʻapipiʻi ai le lona lua i lona fale mautotogi, ma e aunoa ma ua uma ona fausia se poloka masani (i le gagana o le polofesa poloka-poloka), e foliga talafeagai lelei. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le auala lea e mafai ai ona faʻatinoina i le fale o le P44t-4 ​​faasologa. Matou te aumaia i lou mafaufau 3-okaina le toe faaleleia o le fale mautotogi, e mafua ai le fusi o le lua o isi lua tasi ma tolu-potu

Nofoaga Fale Fale Fale Fale o le Vaega HO44T-4

O le fale 17-fale teu fale ma nofofua, lua ma le tolu potu potu e lua. O puipui pito i fafo e faia i le nanaina o le tolu-vaega panels ma le mafiafia o le 300mm. Nofoaga i totonu o le auala i totonu (140- ma 180 mm) o loʻo i ai i le sitepu o le 3 ma le 3.6 m. O le mafiafia o vasega o le 80mm. O le mamanu o le pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina ma le tele o le potu. Ventaila i totonu o fale, o le a le a o tauaveina i fafo i le au fai mea ua aofia ai i le umukuka ma i le faletaele. O le fausiaina o le fale e maua ai le mafanafana o le fale ma le mafolafola pisi fale. E i ai foʻi fale o lenei faʻasologa ma le faʻatauaina ma le saʻo. I le faitotoʻa o loʻo iai ni nofoaga o le uati.

O poloka vaega o loʻo atiae i luga o le faʻavae o Alamanuia vaega na gaosia e le DSC-1 mo le P-44 faasologa. O le faʻavae o le poloketi e iloga i le siʻitia o potu ma umukuka, o se tulaga suia o poloka poloka, faʻapea foʻi ma trapezoidal trapeconies. O le faitotoa ulufale atu i le uamea vaega.

I lea tulaga, o le fale e laina i fafo i fafo atu o le pile i lalo o le piliki. O le felelei o le paleni o mea na faia o le sima, vali i le fale gaosi tulaga ma laina foi ma pou.

I fale o lenei ituaiga, naʻo le sili ona faʻaitiitia e mafai ona toe faʻaleleia. E mafua mai i foliga o le mamanu ma fafo o le fale.

Ae le i toe totogi le toe faaleleia, e manaʻomia le mauaina o se faʻamatalaga faʻapitoa i le tulaga o mamanu o lau fale i le mosoline vai. I le faʻaopopo, faʻatagaga e galue ai mai le Itumalo o loʻo manaʻomia le Komisi Intebletortation.

Faapipii ma pule

Faapipii ma pule
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Mo le tolu augatupulaga o le tasi aiga

Malosiaga o le Poloketi:

liua o se tasi o pa povi i le taumalulu togalaau;

faaopoopoga i le vaega o le faletaele autu;

Le masini o le lua tutoatasi potu.

Vaivaiga Uo:

Faaitiitia le maualuga o le taualuga i faletaele.

Ua maeʻa ona avea ma suiga masani: o aiga talavou ua matua fiafia lava e nonofo i le aiga tele o le atunuʻu atoa. O lea, i luma o outou le potu o le fale e mafai ai ona e manatuaina le tamaititi, matua ma matua o matua o loo o iai matua matutua.

O tusitala o le poloketi e manaʻomia le sitaili faʻaonapo nei mo tane laiti ma le taʻatua. E moni, o le potu o le tinamatua o le potu o le tinamatua e sili atu le faʻaeteete nai lo le isi (Ino, ioe, o le a leai se mea faʻapea). Peitaʻi, ei ai faʻaititia faʻaititia ai lenei mea, e talafeagai mea uma ma talafeagai.

I le tulaga lautele, o loʻo ofoina atu i totonu o pastel Centel ines mafai ona fausia se siosiomaga o faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga i le fale. O le potu malolo e siʻitia i le faʻapipiʻi o palauvale, o loʻo faʻatulaga ai le togalaʻau o le taumalulu (naʻo le tioata tioata e vavaeeseina e lona potu avanoa). O le lagona o le potu malolo o le dynamic, ola-ola. E 'ausia lea i le fesoasoani mai o nei ona po mea mea fai meafale, manaia pastis o le tele-maualuga o lole ma, o le mea moni, mafaufau lelei. Na tuuina atu e le fale togalaau se fale mautotogi se mea manaia faapitoa, ma lona maualuga.

Ia amanaia le nofo ai o se aiga tele i le poloketi e lua ofu: teuteu ma le potumoe. O se vaega o le fale femalagaiga i totonu o fale mautotogi e faʻaaogaina foʻi o le potu aoga, o le aufaʻasauga o le aiga e faʻapipiʻi ii.

Ia faʻatinoina lenei poloketi, o suiga tau lelei nei e manaʻomia. Tuʻufaʻatasi o vaega tuai i faletaele ma se vaega i le faitotoʻa i le potu malolo, ona fau ai lea o mea fou, mai le paloa le pamu). Talu ai o le faletaele e televave le tele o le auala o le sa avea muamua ma potu-potu potu-potu potu, ua mafai nei ona alu i totonu o le umukuka na o le potu malolo. O se auala i le alatele na maua ai le leoleo mo fafo atu o fafo, e tatau ona e fesiitaiina le faitotoa pito i luma i le nofoaga o le muamua o le omabura. I ia tulaga, o faʻaogainaga o loʻo faʻamalosia e le faʻailoga uamea i le itu uʻamea. O le poloketi e maua ai se fesoasoani atoatoa sui. Faapipii eletise eletise, ma afai manaʻomia, o le vitio nofoaga. Ina ia fausia se togalaʻau taumalulu i luga o le faapaologa, o se fola mafanafana ua faʻauʻuina, o le vevela o le afi mumusu e alu i fafo i le pa. Navanlands o loʻo tuʻuina atu i le faʻalauteleina o le Kamupani a le Kamupani (Farani) ma fausia-i le tulaga o Lumeinares. O le mea lea, o le maualuga maualuga e faʻaititia i le 10 cm. O le sosolo i le Plumbing o loʻo faia i fafo o se sui atoa o le vai ma le fale tepepi. E i ai le kapeneta i le umukuka o le tasi-potu potu potu potu, ina ia solo le paipa i totonu. O le intercom ma le poloketi e manatu e sui ai faitotoa uma i totonu ma faʻapipiʻi se uʻamea ulufale faitotoʻa. Togalaau ma le paleni e faʻaaogaina ai le faʻaluaina o le faʻaluaina.

Mo tamaiti, o le modula o loʻo filifilia mai le Kamupani Mr. Dr.Doders mo le sili ona lelei, e tusa ma le fausiaina o totonu, o le fua faatatau ". O le potu e tumau i se lanu susulu malamalama o le aso. Filifiliga o meafale ma ni elemene o mea mo isi nofoaga o loʻo faia e tusa ai ma le masani masani fofo: O mea uma e aoga, matagofie ma o nei.

Fuafuaina Tau:

Poloketi vaega (21 itula o le aso) $ 3275.
O le pulega o le tusitala $ 655.
Fausiaina (5 masina) $ 18340.
Fausia ma Faauma Mea $ 15000.
Meataʻalo, Meafaigaluega $ 23500.
Faiva $ 5000.
malamalama $ 1700.
Atoa $ 67470.

Faapipii ma pule
Tausiga filifilia, manaia le mapusaga lelei o le le mautonu o le taualuga, atoa ai ma le malamalama malamalama e mafai ona liliu le potu sili ona taatele i se potu masani
Faapipii ma pule
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Luga le toe faaleleia

Malosiaga o le Poloketi:

Fausiaina o se faletaele ese le faletaele;

Fale afi

teuina o masini;

Manino tuueseese o potu e ala i galuega.

Vaivaiga o le Poloketi:

O le Fausiaina o le Tapenaina i le Taogia, Manaʻomia Faʻamaopoopo i totonu o le Komisi o soʻotaga.

Faaitiitia le maualuga o le taualuga i le ala savali.

O le fale maupo ua mamanuina mo se aiga o le lima. O le ogatotonu o le tulaga i totonu o loʻo nofoia i le maota o totoe i lona lava nofoaga. I se aotelega, tusa ai ma le tusitala o le tusitala o le poloketi, e faaitiitia le toe fuatai. I lea tulaga, e sili ona popole le fale e faifaatoaga ma ofoofogia. O fesoʻotaʻiga ma le ea e le gaoioi, o le paleni o le palcon i le avanoa avanoa. O le tuai o Windows ma le Backey Dors o loʻo suia i le fou, laupapa, ma le lua potu faʻamalama (faʻamalama ma le faitotoʻa o le sili ona lelei o le 'aiga O moli ese mai le lalolagi (Italia) faʻapipiʻiina, e mafai ona latou teuteuina i pupuni.

Mo le folasaga o loʻo feagai ma le ala savali, o le vai lile mai Marazzi (Ilyly) o loʻo ofoina atu, ua faʻatulaga i le lio o le lio ma ua maeʻa e mochic. Tile tuaoi ma le malamalama malamalama.

O le umukuka ei ai le fausaga o meafale (Siamani). O le fufulu ua siʻitia mai le faʻamalama i le vaega o le vetevit. O le faʻamalologa o le a le manaʻomia ni suiga i le tulaga sili ona lelei. Ava i totonu o faletaele, ona o le faʻapipiʻiina o le susulu o le susulu o le pupula o le susulu (tolopoina o moli uila-o lamepa) Pa ma foloa o loʻo lafoina e le laupapa o le Kamupani o le Kamupani. O le faapipiiina o se fola vevela e manaʻomia le foafoaina o le podium. Plumping Kamupani Burg (Siamani) o loʻo ofoina atu ma se sitaili veneer faʻaiʻu.

I le potumoe a matua (o fea na lava se avanoa mo se tamai potu o loʻo fai ai ma le ofisa e puleaina ai le lanu lanumoana lanu. Ma i le potumoe, o le Italia gaosi oloa (Sagariacomo) e feteʻenaʻi ma Ia. Ua ofoina mai e le Kapeneta i meaafale mai le DCRAMKING (Siamani). Gostina Beige vali puipui fausia se matagofie matagofie mo meaafale mai le cherry redideea (Italia). Glass Eleni Sinia Agavale i totonu ma le mautonu. Mai le aotelega o ituaiga fale mautotogi ei ai tamaiti a tamaiti. Mo ia, o se faafuaʻesega uliuli ma paʻepaʻe gamma ua filifilia i le faaopoopoina o le mafanafana o ata (le uiga lanu o le Sanginiacoma meataʻalo o Sanginiacomo. I luga o le fola, i luga o le laupapa laupapa, o se tamai fala lapotopoto. O puipui e teuteuina i lanu enaena enaena. Manaia moli mea faigaluega i le sitaili o le maualuga-tekonolosi-nedped limp ma sconum Сesteco (Italia).

I se tulaga lautele, o le moli o le fale mautotogi, o loʻo faʻaalia auiliili auiliiliʻe: Vaʻai i totonu o le malamalamaaga i potu taʻitasi. O le tusitala o le poloketi na teufatu ma le loto i ai i le fale o lomptun mai Brumberg (Siamani) ma le lautele lautele o le vavaeeseina o le vavaeeseina. I se faʻaopopoga, faʻaeaina ma moli puipui o le Italia kamupani B. ioe. O i latou uma o loʻo faʻaalia i ni vaega eseese ma tuʻufaʻatasiga. Sei o tatou fai i le alatele o le lamepa i luga o le nofoaafi ma mea o loʻo faʻaaogaina. Ua valaʻaulia le potu lalagaina e faʻavae ai se moli uila mai Libourg (Siamani).

Fuafuaina Tau:

Poloketi vaega (21 itula o le aso) $ 2204 ($ 20 / M2)
O le pulega o le tusitala $ 1653 ($ 15 / M2)
Fausiaina $ 12391.
Fausia ma Faauma Mea $ 20938.
Meataʻalo, Meafaigaluega $ 40000
Faiva $ 7000.
malamalama $ 18000.
Atoa $ 85986.

Faapipii ma pule
O totonu o le potu malolo e manaia mo lona geometry: o le masani ai, e manino ai sizirtils ma verticals o loʻo tuʻufaʻatasia iinei ma lamolemole, fugalaʻau laina
Faapipii ma pule
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Eseesega o le fofo

Malosiaga o le Poloketi:

Fausiaina o se faletaele ma se potumoe, ina ia mafai ai ona liliu i se sone faatusatusaga;

Falefaigaluega masini.

Vaivaiga Uo:

O le fausiaina o le tatalaina o le tatalaina i totonu o le paoa puipui, manaʻomia le faamaopoopo i le Komisi o Aseta.

O le tusitala o lenei poloketi e faʻaalia ai le lototele e faʻaaoga ai lanu faʻatusatusa i totonu. O se auala e mafai ai ona e faia le tagata e te fiafia i ai, ma o le a faʻatulaga le potumoe o le a faʻavasega i le mafanafana, vaivai lanu. O le satelite o le potu malolo e mautinoa lava o se mea manaia o le pito o le sipuni.

O se tamaʻi faitotoʻa o le potu o loʻo tu i luga o le nofoaga o le uluaʻi tambura. Le isi, matou te paʻu'ū i totonu o le potu 'ai, e le masani ai ona faʻatu i totonu o se potu faʻatasi. Lea e masani ona alu i tagata uma o le aiga o loʻo avea o ni tagata se toʻatolu. Mo se vaʻaiga vaʻaia i totonu o lenei e le o se tamai potu, e faʻamoemoe e faʻalautele le avanoa i le faapaologa i le tele o le faʻamalama matala. O lenei, ma faʻatulaga i luga o le pepa faʻapipiʻi o le togalaʻau o le togalaʻau o le togalaʻau ma meaʻai e 'ai na o le tele o vasega. MATAUPU SILI FUA FUA E taua le faʻatinoina o le potu 'tuʻufaʻatasia ma se puipui mai fafo. Mo faigofie o le fola o le fola mafanafana, o le taumalulu togalaau ua filifili e siitia le 15-center 8-centamter maualuga podium.

Faʻatasi foʻi ma le fale mautotogi ina ia mafai ona faʻatupe ai faʻaaliga nei: ia tuʻufaʻatasia vaega o faletaele (o le nofoaga o le taʻilo ua suia, lea e manaʻomia ai le paipa fou ua suia, e manaʻomia ai le paipa fou ua suia E soloia le vaega i le va o le potu 'ai ma le potu o le tolu-o le potu e tolu-potu. Ina ia faʻateleina le avanoa o le potumoe (o loʻo i totonu o le potu muamua-potu fale mautotogi), o le pa i le va o lona potu ma o le potu faiʻai o loʻo faʻalavelaveina. O le pa i le va o le potu 'ai ma le umukuka tipiina le tatalaina o le 850mm lautele. O le mea na tuu i le va o le potu malolo ma o le potu 'ai e siitia i le 1200mm.

I totonu o le umukuka o loʻo fuafuaina e aveese le pusaaisa i se nichhe. Av potumoe nai lo le kapeneta faʻatulaga se potu faʻafefiloi faʻatasi. Glazing o BalConkies ma o le taumalulu togalaau o loʻo faia e faʻaaoga ai PVC faʻamatalaga ma le faʻaluaina-glazed Windows.

Fuafuaina Tau:

Galuega Faʻatulagaina (21 / Aso) ma le faʻatonutonuina o le tusitala $ 2200.
Fausiaina $ 11800.
Fausia ma Faauma Mea $ 9300.
Meataʻalo, Meafaigaluega $ 31563.
Faiva $ 8700.
malamalama $ 3700.
Atoa $ 67263.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faapipii ma pule 14605_10

Tusiata: Alexander Alekseev

Tusiata: Alexander Aksenov

Designer: Alexey Slaintienv

Polokalame o le Polokalama: VAINE TATALAINA

Matamata i luga

Faitau atili