E uiga i Ova - i le agaga o le taimi

Anonim

O le filifiliga o ogaumu: ituaiga o ogaumu, faʻamatalaga, tagata gaosi oloa, "faʻapipiʻi" o tau.

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi 14607_1

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Selemen.

Aktivkat system (SIEMENMS) ma le Catalyst Filters e faatuai ai manogi ma gaʻo

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Whirlpool

Eletise eletise akz144 (Whirlpool)

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Aeg

O le faʻalauteleina o le lalagaina o le lalagaina o le lalagaina o le galuega faʻapitoa ma maua ai se maualuga maualuga o le saogalemu i le umukuka. Lattūnisi, pa ma pallets e faʻasaʻo i luga o le faitotoʻa ma otometi tuʻu i luma ma ia

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Gaggeenau.

O mataupu o aso nei umukuka o loʻo faia o le stinsupless streel poʻo le alumini o le

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Aeg

O le pyrolytic faamamaina system e faʻaalia ai le filogia uma o le potu galue i lefulefu i lefulefu, lea e mafai ona aveesea ma se ie susu

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Selemen.

O le pito i totonu o le Ova Adiston o loʻo ufiufi i se vevela faʻapitoa-puipuia le enamed

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Ariston.

O le fa-vaega vevela-puipuia tioata faitotoʻa faitotoʻa e puipuia ai le hostess mai le maualuga vevela i totonu o le ogaumu

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Mimiti.
E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Malo

Eseese fofo o le pito i luma mai le mimiti (luga) ma le amperial (lalo)

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Selemen.

Toe faʻaleleia faitotoʻa faitotoʻa, e le pei o faʻaʻotaʻopega masani, tuʻuina atu le sili atu faigofie avanoa i ipu saunia.

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Kasisi.

E ui lava i fafo o le fragulity, o lenei tioata faitotoʻa e sili ona malosi ina ia mafai ona faʻaloaloaina ma le filemu

E uiga i Ova - i le agaga o le taimi
Ariston.

O le vaega galue o le ogaumu o loʻo faʻaoʻo atu i le avetaavale switches (Ariston)

Seʻi oʻo i le taimi nei, o le ogaumu, tusi i le ute, na tumau ai le uiga taua o le umukuka. Peitaʻi, na amata le alualu i luma o le au faʻatekinolosi ona iai i Papatusi: Tagata gaosi o le faʻapipiʻiina umukuka o loʻo faʻateleina ai le tuʻuina mai o fale leaga kapoti.

Metamorphosis o le uʻamea pusa

E tusa ai ma le faʻauiga o se poto masani, o le ogaumu o le "O se malosi o le uʻamea pusa i totonu o le umukuka." O vaega eseese, o le umu na faʻamafanafanaina oloa e le gata i le pito i lalo, ae mai luga aʻe ma itu i luga ma le tele o itu, ma le tele o isi "gaʻo" tele ".

O le One o onapo nei o se mea na tupu ai le tausiga masini ma ua faia tele i le faʻaaogaina o le faʻatinoga. I le faʻaopopo atu i le kesi poʻo le eletise eletise, e mafai ona faʻaauina faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiina, timer, faʻafoeina faʻatonutonuga ma moli, mo le saogalemu ma le saogalemu. Aesyy manatu o mea taugata ma maualuga masani e faʻaaoga e teuteu ai le uʻu o le ogaumu o le ogaumu o le ogaumu (sperproom enamel, o le a le averesi o le tau. Mo se faʻataʻitaʻiga: O le faʻafaigofie faʻataʻitaʻiga o Ariston faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina i le tatou iloiloga o le $ 215, o le tau talafeagai Eak385, e tau le $ 6,600. Atoatoa i le maketi o le atunuʻu na faʻaalia sili atu nai lo le 500Moders o matagi Kapeneta na gaosia e le Italia Forms Ardo, SMEG, ARANESS, ASGHANES, ASGERS, ASGHANE, AESERS, ASGERS, ASGHES, ASGERS, ASGERS, ASGHESS, ASGERS, ASGERS, ARAND, AEES, ASGERS, ASGERS, o Gerann, Greater, o Gerann, Greaters (Suetena ), Whirlpool (USA).

Pei o le umukuka o loʻo teuina, o le matagi o le matagi e vaevaeina i eletise ma kesi, ma le eletise, o le eletise o le tele o le tele (pe tusa o le 9/10 mai le numera atoa o faʻataʻitaʻiga). E oʻo lava i papa e faʻaputuputu ma electrophum. E mafua ona o le eletise eletise e i ai le tele o galuega ma avanoa i lo latou kesi kesi. Faʻamaeʻa le kesi kesi, toniga vevela o le sapalaiina i le kuka kuka, aveesea o oloa o loʻo faia - mea uma o loʻo faʻailoa ai ni faʻafitauli o ogaumu i le kesi Sei o tatou fai atu i se mea e mafai ona faʻaogaina ma le faʻi e le mafai ona faʻaaogaina, talu ai o loʻo i ai se lamatiaga moni o afi. O le iʻuga, o le tele o ogaumu o mau e aunoa ma se mea e aunoa ma le faʻamalosi (s340, smeg), pe faʻaoʻo i se meaola e aunoa ma le faʻatasia (EOG106N, Cayrolux; fg106N, Casecrowax

O tuusaunoaga e lua faʻataʻitaʻiga o Bosch-heg2250 ma heg2260. Ua faʻaauupegaina i le faʻaeʻeina o le galugalu, ae o le mafai ona o le faʻasaʻoga o le mea e le mafai ona faʻatagaina ai.

E tusa ai ma le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga ma le vaega o le kuka, o matagi uma ua vaevaeina i kapeteni ma tutoʻatasi. Faalagolago e iai se fale faʻatonutonu masani ma se laupapa kuka, o loʻo i luga o le pito i luma o le ogaumu, ma tutoʻatasi atoa. O lenei vaega e tatau ona ave i totonu pe a faʻatau se seti o le "uneve. A e fiafia i se tutoʻatasi o le umu, pe a le tutoʻatasi le vaega o le kuka, a le o le a le aoga. Ma e tatau ona e faʻamaninoina le tagata faʻatau, pe o loʻo faia ni mea e te filifilia. O loʻo tuʻufaʻatasia pou tutoʻatasi ma isi tagata e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina o aiaiga (seʻi vagana ai ni faʻatapulaʻaina, ioe), o lea ne faʻapopoleina ai le mafai filifiliga. Ae e i ai faʻataʻitaʻiga e tele naua.

Pei o ni metotia faʻapipiʻi, matagi o matagi o loʻo faʻaputuputu i luga o itu. Lautele o le lautele o le 60cm, o le loloto o le 55 cm. O nisi taimi e iai ni faʻataʻitaʻiga 90cm lautele (EB388-110, gaggenana; Comm6139m, AEG; H389B E i ai foʻi o tagata faʻaona-ogatu, i le tele o laititi mai le gewavefaveai ogaumu; H187MLE, ūlaga; Hme9750, bosch (faagaoioia oven - 31l).

E uiga i le aoga o le pulega

Filifilia o se ogaumu, ua manatu mamafa i le itu o gaioiga ia mafai ona faia. O fale apamemea a le vasega maualuga o le vasega, o se tulafono, e mafai ona taulimaina meaai i ni auala:

o le taimi e sili ai ona mafanafana le oloa i luga ma lalo e aunoa ma le leiloa o sua;

Moʻotiina lelei fuafuaina mo le faʻagaioiga o le loloto o le SIGE-Real

lemu le tineia, mo meaʻai agamalu mai aano o manu ma fualaʻau;

frying- mo le kukaina o mea toto, mauga, ma isi.;

Faʻatulagaina ma le Faasalaga - Mo Fofoga oloa mai le suʻega;

Falai ma le faʻatatauina - mo le tapenaina o manulele ma le tele o fasi meaʻai ma se mea leaga.

O nei auala e mafai ona tuʻufaʻatasia i le tele o tuʻufaʻatasiga. O nisi taimi o loʻo vaʻavaʻaia ia i latou ma se fausia-o loʻo fausia maualuga-taimi o le afi afi afi, pei o le umumu uaea. O se galuega aoga tele e mafai ona avea ma malu puipuia o oloa. O le ogaumu, faaauupegaina i se meaola, o le tagata folau mo le faaooina, o se vaivaiga ma se otometi vevela pulea, o se mea moni mo le vevela togafitiga. O lē e ona o se vavega o tekonolosi o le a le toe manaʻomia e vavaeʻeseina ai le grill, falai poʻo le ubrove ogaumu.

O le isi auala o faʻagaioiga o loʻo tausia i le vevela tulaga - ofo ai AEG i ana faʻataʻitaʻiga i le 8300-1, i le 8140-1. E tautua i le mafanafana o ipu ma ipu aʻo leʻi tautua i luga o le laulau (o le ogaumu (o le ogaumu i lenei mataupu e galue ma le vevela tumau o le 80c fai ma le timer). O lenei vaega e mafai foi ona faʻaaogaina mo le "agamalu" vevela togafitiga o meaʻai e aunoa ma le aumaia o se sua.

Tele tagata gaosi mo taimi uma e faia e le au faʻatau atu e maua i o latou matagi i totonu o le matagi o le kuka o le kukaina o polokalama vave i luga o le focips. Faʻataʻitaʻiga, i se faʻasologa o faʻataʻitaʻiga 8140-1 (AEG) E tolu polokalame (mo le sauniaina o le pizza, tao ma le pen670.

Tikeri, minute, sekone

E leai se tala, E leai ni mosa o le a sefe ai meaai sauniuni pe a fai mai le 150c le ogaumu o le a mafanafana i le 300 ° C. O le mea lea, mo le puleaina o le mafanafana ma le umi o mea na faʻatinoina, o le a le suauʻu a le malo ma ituaiga o le vai vevela o le ogalaau i totonu o le vevela i totonu o le ogaumu o loʻo i totonu o le vevela. lermoplayc pulea le vevela i totonu o le tapenaga o le ipu. Lavelave ala faʻamalosia faiga o le faʻatonutonuina, pei o faigofie (willpool), esctrol (bosch), backcontroll (AEG), faʻatagaina oe e seti lelei meaʻai talafeagai i le 100.

E le mafai ona taʻua le faʻauigaina o le faʻaeletise o le vevela o le siʻosiʻomaga e faʻapipiʻiina i le gaggena teb3888-110 faʻataʻitaʻiga. O le atinaʻe o lenei faiga ua tuʻuina atu foi mo le mafai ona o le otometi filifilia o se ogaumu o le amorcheric faʻamalosi, o loʻo aʻafia ai le paʻu o le vai (pei o le paʻu o le vai. O agaga maualuluga e masani ona masanigia ma lenei tulaga).

E pulea le taimi, o le tele o matagi kapoti e faaauupegaina i taimi-masini-masini (HC00EB2, ardo; B9Roctat, Asteon). E sili le faʻapolopolokiki, ae le gata i faʻailoilo o loʻo avea ma faʻamalu le taimi faʻaalu ai, ae o loʻo afe ese foʻi mai le umu. O se masini faigofie, e tusa lava poʻo le a le galuega filifilia, e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se "faipule faʻa -konone", o le a faʻamanatu i le utupoto, e sauni ai mo le fiafia o malo.

Puipuiga, Puipuiga ma toe tasi le puipuiga!

O foliga mai o foliga mai ma le mamanu i totonu o matagi avuts na faia ma le tatau ona faʻailoa atu manaoga o ERGONmics ma le tumama. E taʻuamiotonuina lea, afai tatou te manatu o loʻo avea pea o faʻafitauli o manumasitia o loʻo avea ma lamatiaga (tagofia ma le poto mumu, leai se mea e mumu ai le vevela, leai se mea e mumu). O tagata gaosi taumafai e faʻaleleia le mamanu o ogaumu i soo se ituaiga ma o loʻo ofoina mai ai ni isi filifiliga e faʻateleina ai o latou faigofie.

Mo le saogalemu o le faagaoioiga o le Brass Galue, e taua tele le fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi i le eletise eletise (e le o le taʻua o le kasa o le kesi, i ai na o le umusaina o le kesi. Sili ona wardrobes windscreen eletise e fai lava si malosi masini eletise (from2.5 e 4,5,5,5,5,5,5,5). O lea la, mo le latou fesoʻotaʻiga, e tuʻuina atu e se isi malosi auala eletise ma le eleele e manaʻomia.

Ole tele o tagata atiaʻe ona e totogi ai le faʻamamaina o le tino ma le faitotoʻa o le ogaumu. O le faia o lenei mea, o le tele o faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai le faʻamalosia o le ea o le ea. Faapitoa FAN e pasi ai le avanoa o le ea i le tulaga o le mataupu. O faitotoʻa e faʻatino mai se ata mullalayer tioata o loʻo galue lelei i totonu o le mea faigaluega. Krirer, BOSCH O loʻo faʻatagaina e le Broch Wan Dogent Doct e le mafai ona vevela i luga o le 45c pe a galue le ogaumu mo le itula i le malosi maualuga. O ni faʻailoga faʻapea o loʻo lagolagoina e isi tagata gaosi, e ui lava, o le mea moni, o tulaga faatonuina e faʻalagolago i le vasega (o le Eseta) o le masini. O lea, o faitotoa o AEG Avovud E le tatau ona vevela i luga o le 40c, ma le faitotoʻa o le kapeneta i le 40c.

O le ata o le faitotoa ma le uati faaopopoga o le a le amanaiaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani siva ma miele ofo le ogaumu ma le solomuli o le trolley (her89e64, he683bt kat o saunia meaai), e faafaigofie ai meaai saunia. Lattūlū, pa ma pallet e otometi ona toso ese atu pe a maeʻa le faitotoʻa - Latou te le tau tatau ona tosoina le lima. O le lata mai Aeg Oves faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le telescopic coade system. Ua tulaʻi le aʻoga ma le auvaʻa, e tele tulaga, e faigofie ona agai ma agaʻi atu. O loʻo silafia e oe, e mafai ona e faia ni fatuga faʻapitoa e aunoa ma le tatau ona ati aʻe i le loloto o le ogaumu vevela. Ina ia faʻaititia le tulaga lamatia o se mu i le jets ma le ausa mai le ogaumu i le taimi o lona tatalaina, Kuppersbusch Street, o loʻo poloka ai le suauʻu o le EEH670.0.0.0.

E lē tatau ona avea le puipuiga o oa i le "ulufale faʻatau" ia i laua. E i ai uma masini masini ma le eletise eletise o le polokaina o mea pueata. KMERCHANA a o le 'au o le' olo o le 'olo "e tatalaina", o loʻo i le tumutumu o le faitotoʻa ma faigata ona oʻo atu i tagata laiti o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O ia masini na faʻaoʻo atu i le EOB977 (Electrolux), H383BPAPAB (Mile). O le faʻaeletonika poloka o le vaega o le ogaumu o le uati e le gata mai o le amataga o le faitotoʻa, ae o le suiga foi i le faiga gaosi (8140-1, aeg). E faʻamalosia i latou ma toe faʻamatalaina e le sili atu o le faʻamalosiʻau i le tele o ki i luga o le ogaumu Puleaina. AB MODEPT F98P (Ariston) mo le saogalemu, o le sui o loʻo apalai foi i le taimi o le taʻaloga o le pyrolydic.

O faiga saogalemu e aofia ai masini o otometi lava-deptonity o le ogaumu, lea sa galue ai o se taimi talafeagai o le taimi (eb271-100 g302BBPAalu O nei masini o le a faʻalavelavea ai le masini i se taimi faʻapitoa pe a iai nisi poloaiga e faia.

Ina ia saogalemu le kasa matagi, e manaʻomia le kakapasa o kesi (kesi). Faʻafetai i lenei vaega, ma se faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi mugamesa kasa, e mafai otometi ona taofi, ina ia mafai ai ona toesea le tau fua.

Alofa e kuka - alofa ma fufulu le pusa apa!

Na iloa e Hostess Hostess Hestess le faʻafitauli o le faʻamamaina o le ola i totonu o le umu ma le gaʻo. Ina ia faafaigofieina lenei taualumaga, o mea pueata galue o oa faaonapo nei o loʻo tumu i faʻapitoa maualuga-malosi sili atu ma le lamolemole pa. O ia auala e faigofie ai ona faʻamamaina ma e le fefefe i mea ua i ai ma fasimea faʻatasi. O isi Windows Windows o le Windcallets (He89E54, SIEEMENS; F98P, Ariston faamamaina, o lona uiga o le vevela o le vevela i le vevela vevela. Ina ua maeʻa le faaiuga o le faʻagasologa, o loʻo lava e fufulu ai le pito i totonu o le ogaumu (malulu, ioe) o se ie susu. O le faʻamamaina o kerouti e ono lelei e mafai ai, ae taugata ai.

Ma se isi metotia o le faʻamamaina o le ogaumu-catalytic-i totonu o le potu galue, enamel ma faʻapitoa faʻasologa o meatotino, faʻavaveina le okesetion o le okesene o le okesene o le okesene o le okesene o le okesene o le okesene o le okesene okesene okesene okesene okesene okesene. O le aveesea o gaʻo e tupu ma le masani ai o le utu o le ogaumu i le vevela o le 200-250s (faʻataʻitaʻiga eb385-11, gaggepool). E talafeagai le metotia gitulytic aua e faia otometi pe a galue le ogaumu, ae itiiti le aoga nai lo payrolytic. O le mea lea, mai lea taimi i lea taimi, o le mea puʻeata faʻapipiʻi i le Catalytic manmamel, o loʻo manaʻomia pea le fufuluina o "o le utiuti o le encetics extb3888-15, gaggenana).

I le pito i luga o le High-Froughts, o le tau o le ea i totonu o le potu galue o loʻo fuafuaina foi (e8140-1, aeg; HBNCERS). I lea tulaga, i le tagata faalagolago AEG faʻataʻitaʻiga, e mafai ona aveese le ea na o le ea faʻapitoa i le pu faʻapitoa i le vela.

Nai lo le falepuipui

Ae ui i lea, o le a le ituaiga oveve manaomia oe ma lau umukuka? E le masalomia, o le vevela o le faʻatonutonuina o faiga, taʻi tausaga le faʻamamaina ma le tele o inisinia faʻavave "Vavega sa tele foi. Afai e te le faʻaaogaina le ogaumu i le aso, ona mafai ai lea ona e faʻasaoina se tele o tupe ma faʻatapulaʻaina tatou lava i le mauaina o le umu mo le $ 200-400. O le tau tele o le vaega e aofia ai le tele o faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi o Italia o mea faigaluega (ARDO, Capto, Arisson). O manu feʻai e maua mai le mafanafana taua ma faigofie ona faʻaaoga, latou te faia ia latou te fiafia tele mo tagata matutua e le o taumafai e matai tele "togafiti" metotia ".

O le isi tau o le $ 400-1000- tining faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e faʻapea ona tautala, vasega pisinisi. Ua faʻaauupegaina i le lautele o galuega, faʻataga e faʻafaigofie ona faʻafaigofie ma faʻavavevave le gaioiga kuka. O le faitotoʻa o lenei vasega o le vasega lea ua gaosia e le Aristson, Bosch, eletise, Goren, Kiois, Aai.

Ma le mea mulimuli, o le sili atu faʻataʻitaʻiga e aoga i le $ 1000. Ua faʻamauina i latou ma le mafaufau uma ma le le mafai ona faʻamalieina le poto masani ma mafai ona faʻamalieina ai soʻo se torurmet. O oloa o lenei tulaga o loʻo gaosia e le gaggenasau, Aeg, Kiele, Kuppersbusch, SIEMESS.

Peitaʻi, e pei lava ua mafai e faʻasilasilaga, filifili mai se mea, e manaʻomia ona e talisapaia lelei ou manaʻoga ma avanoa. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia mai ai e masani ona i ai le uan i le maualuga o le 90-120cm mai le foloa ina ia mafai ai ona vaʻai. Incin galo le mea sili ona taua: O le a le mea e te manaʻo ai o le a e manaʻo, e te tumau i le tagata e faʻasalaina o le lelei o meaʻai, ae na o oe. E pei ona latou fai mai, e leai ni mea leaga, e i ai le leaga kuka ...

O nisi uiga o matagi matagi

Gaosi * Faʻataʻitaʻiga Lanu Timer Maualuga, lautele, loloto, cm Tau, $
Asisi,Italia (2) Flog. "Anthracute", lanu enaena Inisinia 59,559,554,3 320.
Bosich,

Siamani (2)

Heg2250 Leai se inisiua (stanless steel) E leai 59,559,354.9 700.
Lole

Italia (2)

FG106N. O le uliuli Inisinia 59,759,655.5 280.
Electrolux

Suetena (1)

EoG190w. lanu paʻepaʻe E leai 59,759,656.5 500.
Whirlpool,

USA (1)

Akg629NB. O le uliuli Inisinia 606056. 340.

* - I totonu o puipui ua faʻaalia ai le numera o faʻataʻitaʻiga gaosi e le kamupani.

O nisi uiga o le eletise eletise

Gaosi * Faʻataʻitaʻiga Lanu Maualuga, lautele, loloto, cm Tusi Tau, $
Ae,

Siamani (13)

E 8140-1. Uncoted (Stainless Steel), Black 59,659,254.6 Faalagolago, 11fala o le faʻamafanafana, faʻatonutonuina o le faaeletoroni o le pito i tua, Pyroluxe faʻamamaina galuega, haloseen moli, vevela le vevela, sheam intert 2000.
Ardo,

Italia (10)

Hcr00. Uncauted (staneless steel), paʻepaʻe, uliuli, enaena 59,559,558 7 Faʻamamaina o taʻiala, o le eletise eletise, alu i le vanimonimo 270.
Ariston, Italia (20) Fof8p. Leai se inisiua (stanless steel) 59,559,554.5 8 Hearting Mode, 15 Fua Faatatau o le Fua, Pyrolytic Mamaina, Polokalame Faapitoa Polokalama 715
Bosch, Siamani (8) Hbn4660eu. "Graphite" 59,559,554,8 Eps system, 7 o le faʻamafanafana, uatiki uatini, malu le paʻu, aveina switches 650.
Gaggenaau, Siamani (22) EB388-110 Leai se inisiua (stanless steel) 9059,548. 11 Heatting Faiga, Faaputuga Facronic Poblement, Timoronic Timer, Hermotest system, pyrolytic ma catalytic faamamaina 6600.
Kuppersbusch, Siamani (7) EEH 670.0 Leai se inisiua (stanless steel) 59,259,555 12 temting modes, 12 tao ma falai masini, faʻalua itu halologen poslopent, otometi tapunia faiga, timer, tulaga vevela 2700.
Miele, Siamani (8) H 383 BP KP ANU Siliva-paʻepaʻe 59,659,555 11 Heatting Faiga, Faʻatooti o le auala Hlologen Hougging, Timer, Faʻalauiloaina o le faʻaeletoroni ma le pule, Pyrolytic faʻamamaina mea pueata 2700.
Whirlpool, USA (4) Akz1343d. Leai se inisiua (stanless steel) - Digital Digication Freed ma uati ma timer, eletise vevela pulea strol system, grill, malulu fiafia 450.

* - I totonu o puipui ua faʻaalia ai le numera o faʻataʻitaʻiga gaosi e le kamupani.

O le au Faʻatonutonuga Faʻafetai o sui o le tagata Ase, o Artto, Atenipa, Boach, Godren, Merelpool mo se fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le faʻafouga o le mea.

Faitau atili