Kapeteni Mobile

Anonim

Faʻatusatusaina uiga o le fola e aofia ai sikoa mai le kapeta ma taʻavale kapeta ofu faʻapipiʻi sikuea, fautuaga aoga mo le filifilia ma le tausiga.

Kapeteni Mobile 14609_1

E foliga mai, o le uiga autu o le vaega o loʻo taʻua i totonu e tatau ona iloa le gaoioi. Matou te matua talisapaia le avanoa e faigofie ai ma vave ona suia foliga o lou fale, a leʻi i ai le taimi e faʻalavelave ai pe fafo. O le mea lea o le lauiloa o le modular mamanu - modular meaafale, modula ua taofia le taualuga, modular candque. Ua oʻo atu i le modular fola o loʻo ufiufi, lea mo le tele o faʻailoga e sili atu i le masani ai o le kapeta kapeta.

Kapeta o le kapeta ma kapeta modular

Kapeteni Mobile
Interface Galleria aoina ma modules 111040 ma le 111041Sered o le 'aʻai o loʻo iai se manatu, o le faʻailoga, o le ata e faʻatapulaʻaina o le monophonani, e faʻatapulaʻaina , o se mulimuli mulimuli, o se tuʻufaʻatasiga o le tele o faʻafitauli. Avata aoga Amerika ma tagata nofomau o Europa i Sisifo o loʻo iai se isi manatu ma faʻateleina le tele o le gaosiga o le ituaiga o ofutino. Sorprichin tele. Sei o tatou talanoa e uiga ia i latou.

O le itu o le sikuea kapeta module e masani lava o 50cm, e ui ina mafai e feiloai i le 60cm, ma le tele o Amerika. Pei o le kapeta ropeta, o lenei kuka e aofia ai le faavae ma le pito i luga. O le pito i luma ua fausia mai se lalagaina, faʻafefeteina poʻo le faaputuga tino tinoi, ma mafai foi ona avea ma nila-leai se mea pe leai. O le faaputuga pe o loʻo fesoʻotaʻi i le tulaga muamua o faʻavae ma fusi ma le pito i lalo o le lona lua, leai se lalagaina, e ala i le ogatotonu o le mea e tasi e tasi. Ae ui i lea, o le itu tauagavale o le faavae o le faavae na tuu i luga o le fola.

O se tala o talafaasolopito

O le atinaʻeina o le masini taavale i le taimi o le XXX-xx senituri na mafai ai ona faaitiitia le faiga ma faʻavaveina le faiga o le faia o kapeti o latou tagata faʻatau. Aotelega o Tagata Faʻatau mai le poto masani na aʻafia i foliga i le amataga o xxv. Fola kapeti. Foafoaga i le 1947. Dupont synthetic vulu, ma i le 1950. I le USA-Toufturing Metotia o le faia o se faaputuga na faia ai nei e aofia ai. B1954 Ua pulea e Heuka le gaosiga o le aufau o Modular, e faʻatino ai le lelei uma o le kapeta i luma o kapeti. Amata i le 80-HGG. XXV., Microprocorter masini faʻafaigaluegaina fesoasoani e faʻatusatusa ai oloa o le tele o gaosiga ma le limatusi i luga o le tele o le pale foliga ma le mamanu. O lea na mafua ai ona liua le kapeta i totonu o se tasi o le sili ona aoga ma matagofie ituaiga o fola.

Kapeteni Mobile
O Briterints Corneseststons o Coberstones Coberster Querter Querter Reprings, o loʻo i ai nei pe tuʻufaʻatasia Will Wils, o loʻo faʻamatala mai ai le papeta ma le le fiafia ma le leoa ma le leoa ma le leoa ma le leoa ma le le fiafia O polymid o loʻo avea ma mea e sili ona masani ai mo le faaputuga, ae e iai le tuʻufaʻatasiga o fulufulu (80%) ma polymimid (20%) poʻo le taugofie o le siva ma popo aila. Catpet House Net Network Mangagers finau o modules ma se Wicker tiʻetiʻe uila afi o le popo ma le sikaleʻe mai le siʻosiʻomia o le daltal bictal, faʻapea foi ma le siʻosiʻomia o le susu.

O le palapala o le palapala o le taupulega o le faʻaleleia o le faʻaaogaina o le manifinifi o le teli o le tekonolosi i luga o le tekinolosi tekinolosi. O isi filifiliga e iloa ai foi le puipuiga: mo se faataʻitaʻiga, e na o le filifilia o le Kamupani a Siamani Baiykara. O le iʻuga e le tumau le palapala i le fiber ma faigofie ona foʻia ma se moli uila. I le gaosiga o modules, o la latou manatu ma antipactal ma antifonal gaosi.

Eseesega o le modur kapeta mai se lisi

Kapeteni Mobile
O se faʻataʻitaʻiga o se auala sili e maua ai se faʻatusatusaga i totonu o le tasi module-module kapeta coang i sili atu nai lo le 1.5rd e sili atu i lalo o le faʻasologa - o le superficial denfity e le o i lalo ole 4kg. O le faʻatonuga o lenei tau o loʻo faʻalauiloaina e le mea taua e punou ai le malosi, o le a iai se module ma le faʻatapulaʻaina o le fola pe a taoto i luga o le fola. O le isi tulaga taua i le va o le module e mafua mai i se mea e sili ona eseʻese o le gaosia o tekonolosi e puipuia ai le pamu o le pito tusa lava pe ua tipiina i vaega. E le gata i lea, o le fiber e fesoʻotaʻi i luga o pito o loʻo fesoʻotaʻi ma le pito i tafatafa o se auala i se auala e faia ai le lagona o le ogaumu. O lenei lagona e le tatau ona le toe faalavelaveina i le taimi. E tatau ona matauina o ni soʻoga faʻasolosolo e le gata faʻaititia o loʻo faʻaitiitia ai faʻailogaina o loʻo avea ma 10%, ae ia faia foʻi e le manaʻomia le faʻamamaina o le susu susu.

Ae mai Modules mo Vavaeese, e mafai ona e aoina ni aotelega faʻapitoa, otaota o le a faʻaititia ai pea nai lo le taimi e faʻaaoga ai se taamilosaga o le pili. O nisi kolisi e aofia ai se seti o 3-4 elemene ma eseese fasi o se tasi mamanu, e le faigata e le maualalo i le ata o le kapeta po o lau kapeta. O le Evaporator luga o togi taʻitasi e le manaʻomia le fufuluina tuusaʻo i luga o le fola, latou te mafaia, mo se faʻataʻitaʻiga, e avatu i le faʻamamaina. Afai, i nofoaga o le sili ona malosi o le fogafale o le fola, sa manatu ese le lalagaina, e leai se mea e taofia ai oe mai le suia o modules i nofoaga e masani ai "hence, pe na o le suia fou. A manaʻomia, toe faʻaleleia le fogafale autu (tatou fai mai, i le tulaga o le rachiecese o le tasi poʻo le lua vaega o le tasi fesoʻotaʻiga, ae aua le aʻoaʻoina se vaega taua o le lisi. Soʻo se faʻaputuga faʻaputuputu oe e sui le ata o le kapeta, ia latou lava "toso" ona vaega. Aesyy oe fefe mo le auala tulaga o le auala, e mafai moni i le itula aʻo le i taunuʻu mai o le tele o malo i le taina (o le apot e faigofie foi ona aveese). Ma le mea mulimuli, a sui le fale mautotogi, o faʻataʻitaʻiga e mafai ona puʻeina ma i latou, faʻapena lava na o le aveeseina o latou i le nofoaga tuai ma teu se fou.

Modular kapeti o loʻo faʻatau atu i fale faʻapitoa. I luga o le maketi a le Rusia e iai oloa o tagata gaosi pei o le American Commoration Interface ma le HOD CODGING HOGO, Belgian Desco, Grooppets Lanw, Siamani Fulu, Dura ma Dormo.

Module base: mea ma fausaga

Kapeteni Mobile
O le vasea o le Modular Carpeting mai le aoina o le Kamupani Intermaceacloblocks o le Guilemen e mafai ona avea ma bolymen-Polymer (PVC), ma e muamua na alu i le 10%. E tusa ai ma le fausaga, o le faʻavae e masani ona lima-vaega. I le va o le B-P poʻo le PVC Souter o le 1 MM mafiafia, lua manifinifi vaega o le fiberglass o le tasi, o le fiber o le tasi i le isi. O le mea lea e mautinoa ai le mautu o le laina o le itu o le vaega o le module i le taimi: O le Deborgiation e le sili atu ile 0.2% o le tau muamua. E le gata i lea, o le tulaga lamatia o vaʻaiga vaʻaia i soʻoga o soʻoga o soʻotaga o loʻo aveʻesea pe a suia le vevela i le potu mai -30D + 60c (o se manaʻoga faʻapitoa mo modular carpet). Ponesi fola, dura ma daupepets, o faʻamaumauga o faʻamaumauga i oloa gaosi, aua le faia ni faʻamatalaga auiliili e uiga i le fausaga o la latou faʻavae.

O le itu i tua o le faʻavae e faia ma se tamai ripaggy - e faʻateleina ai le malosi o le malosi pe a tuʻu i luga o le fola. O le faʻavae o le mafiafia e masani lava 2.5-5mm, o le atoa mafiafia o le module o loʻo 5-9mm. Ae e mafai ona e mauaina elemene ma ma le maualuga vod - e oo i le 7-9mm. O le maualuga maualuga o le uiga o le faaputuga o le faaputuga povi, e ala i le talitonuina o pule o le kamupani "Kontraftstroyroy", faateleina le tetee o le foliga. O nisi kamupani faia modules ma se palapala-talotalo luga, o loʻo faʻaofi i totonu o le faaputuga o le paluga o fulufulu (80%) ma le manifinifi ma uʻamea.

Filifiliga Valivali luga

Kapeteni Mobile
Kate.

O le modular e fetaui ma le fusiua o le Kamupani Gradus i luga o le sitepu luga o le ofutino o le taupulega e mafai ona avea ma monophinic, melang pe i ai se ata. O le filifiliga o le vai o le vai e maua ai le sili ona tumau pisia - massage (softdiody), a o le i tosoina le filo. Melanging Valeng (laititi ata ma se tuʻufaʻatasiga o lanu o lanu) ua ausia pe faʻasaga i ni filo o eseese o le tasi lanu e oʻo lava i le pipisi o le tasi filo. O le pupuga mamanu e maua pe o le tuʻufaʻatasia o filo o lanu eseese, pe faʻaaoga le ata vali po o le inkjet i le luga o le tagata sauniuni-faia module.

O le tulaga o le itu o itu o le itu o le lata mai o ni modules, e tusa lava ma le Monokon poʻo Melange lanu, e masani ona taua. O le faʻataʻoto o loʻo faʻaalia e le au fana i le itu pito i tua o le faʻavae. Afai o elemene e ese, i auala eseese, o le o le a faasea ai le faaputuga paluga o le a faasea ai le tuʻufaʻatasia o le laufanua. O le o le saʻo o le faʻasoasoaina o le a faia avanoa i le va o vaega e le vaaia, ma maualuga le lelei o le a le aofia ai foliga i luga o le ogatusa o le au tau o tupu.

Fuafua i le tikeri o le faigata o le fuainumera, o le tauemu e mafai ona fausia mai 1-4 modules. O nisi taimi o le tufuga o le natura o le natura o loʻo faʻamamaluina (mo se faʻataʻitaʻiga, o le chees cell i le tisseynatteot aofaʻiga o le Kamupani ma Baupes o Montunas). Ma, ia tatou fai atu, o elemene eseese o le Kaperia aoina mai le kamupani fesoʻotaʻiga faʻatagaina le laualuga i se tasi tulaga e tasi i le taimi muamua, e faigata ona maua mai le kapeta (e oʻo i le taʻele o loʻo maua mai i le kapeta (e oʻo i le taupo e faigata ona maua mai i le kapeta (e oʻo lava i le kapeta o loʻo maua mai i le kapeta (e oʻo i le taulaiga e faigata ona iloa ai le kapeta (e oʻo i le taʻele o loʻo maua mai i le kapeta, e faigata ona maua mai le kapeta (pe o le taulaiga e faigata ona iloa mai le kapeta (e masani ona saunia le kapeta). Modularity faʻafaigofie ona fetuʻunaʻi le ata i le aofia ai i le aofia ai ma le umi ma le lautele o le faʻamalamalamaina o le faʻamasaniga o loʻo faia i le toetoe o le faʻagaioiga.

Ua maeʻa le toto, o loʻo faʻapipiʻiina

Ina ia faʻafesoʻotaʻia le DYSFYPE, MODALER COLEGER MA LE POLOKE POO MO MO LE VAEGA O LAʻU, E mafai ona e faʻaogaina le nonoa o le Kamupani. Latou te faafaigofieina le tigā ma puipuia pito o le modules mai le squdezing. O lea, mo laʻasaga taʻitasi ma mo le sitaili i totonu, i totonu, e iai seti o ato ma mea na faia i ni suiga lanu. O loʻo faʻapipiʻiina le kapeta i le foloa, ina ua maeʻa pito o loʻo ufiufi i fusi, tuʻuina atu le fesoʻotaʻiga i le soʻotaga o se agalelei ma le aulelei foliga. O moli moli ma uaea o le uatia o le malaia e mafai ona faʻapipiʻiina mo le faʻaalia o le mea e faʻaaoga ai le sitepu. O isi mea o loʻo tuʻuina atu i fale ma faʻataʻavalevale, e tutusa ma le maualuga o le taʻotoga. O lea e faʻatagaina ai le fola modules e aunoa ma le faʻapipiʻi.

Luga o le lalagaina o le modular coting, e mafai ona e faia se muamua ata tusia. E naʻo le manaʻomia le tusia i luga o se floppy disk ma faʻatali mo le fa vaiaso, aʻo le fale gaosi o le a faʻaaogaina i le paepae o kapeta e faʻaaogaina ai le Carkjet. O le a sili taugata e tau ai se fetaui lelei. Ae e mafai ona faʻatonuina modules ma lau tagavai, ma i le tele o tuʻufaʻatasiga o lanu o tusitusiga ma le pito i tua.

Free Free Flints

Kapeteni Mobile
O le aoina o le aoina o le kamupani kamupani ma modules 111190-111192 ma 111200s e le mafai ona faʻatapulaʻaina le lele o le sikuea o le sikuea. Afai o le tagata faʻatau e sili atu ona ono mafai ai le arc pe faigata tele o faʻafitauli eseese, mo lo latou gaosiga i le kamupani faʻapipiʻi uma e iai le seti o mamanu. O le tagata tusiata o le a tusia, ona tau mai lea ma e toetoe lava o soo se lava auala, e pei o le tele o mosaik. E moni lava, i lenei mataupu, e te leiloa le gaoioi, aua e faigata ona suia le vaega faʻapitoa ma nofoaga ma isi modules, ma e le mafai.

Nofofua-ituaiga o ofutino modular ma lanu pupula po o le tele o lanu-lanu e lua pe tolu nofoaga e lautele lautele. Peitai, i lenei fofo, o isi taimi e faia ai isi ituaiga o loʻo misi i le afifi a le kamupani. E tusa ai ma le kamupani faʻapitoa a le kamupani o le sola ese mai, na o le faʻatapulaʻa o le faʻatinoina o le tautalaga a le tagata faʻatau e avea ma o le tele o elemene ma le tele o elemene.

Modular cuting stress foliga

E manaʻomia le mataituina o le modular ofu i le auala tutusa e pei o le faʻaseʻe. O tagata atamamai na lapataʻi mai e tagata kapeta e ona le faʻaaogaina o oloa e aveese ai oloa mama, faʻapea foi ma le soona fiafia i ai. O le tele o le susu e ala i le va o vaʻa i le va o modules i le fola. Ioe, e le mafai ona iloiloina le faʻatapulaʻaina pe a faʻamamaina tamaiti i fafo atu o le fola.

Tau ma le pa eletise eletise

Kapeteni Mobile
O se faʻataʻitaʻiga o le modular kapeta ma ni faʻavae masani e tusa ai ma tulafono o le physics i luga o le paʻu faʻasolosolo o le tau o le eletise. E tupu lenei mea o se faʻaiuga o le feteʻenaʻi pe a savali pe o le 'upega tafaʻilagi, faʻapea foʻi ona o le faʻagaioiga o le aiga eletise eletise. Taimi i taimi, static eletise eletise e faʻaalia ai o ia i le feʻeiʻe o vaʻa ma le mimilo pe a paʻi mai i se tagata i le talau. Ina ia faʻaititia lenei aʻafiaga i le gaosiga o modules, o latou faleie e faʻamamaina i le antistatic faʻavae. Peitai, o le puipuiga mai o le faasolosolo lemu ona tiʻetiʻe i lalo o le faʻamalosi o o tatou vae ma ni uili uili. O lea, o le l ¯ e tatau ai le toe faʻafoʻiina o le a toe faʻafoʻiina lena mea, ua e vaʻai, ua ou vaʻaia.

O le Dupont ua atiae se isi masini mo le eletise eletise o modules. Na gaosia e le vaʻa ma le igoa o le Aston o loʻo sapalaiina ma se mea faʻapitoa. E tusa o se filo faʻapena, o le faʻaputuputu o totogi o fugalaʻau muamua i le tuai, ona le solia ai o le binumen o le faʻavae o le faʻavae. E le gata i lea, o le isi vaega o le isi vaega e faʻaitiitia ai le eletise eletise (volumaric ma luga). O le aotelega o le faʻamalosia o le tetee e tatau ona i lalo ifo o le 5105 ae le sili atu nai lo 21010, o loʻo faʻatapulaʻa le tele o le totogi ma le tulaga lamatia o le ea. O mea uma o le faʻavae mo le faʻamaoni o le "flashing" e ala i tagata faʻapitoa. O ni nai aoina o Modular ofu ma tutusa meatotino i luga o le afi o le AMON i luga o le Aron Hiber, Deptos (mo le CADAS-XL mai CSSDUS). I le itu sese o le module, e iai se tusitusiga e faʻaalia ai le i ai o le aftostistic puipuiga puipuia e fetaui ma le IBM / ICL Company System mai Desso). Ia faʻamuta atoa le faʻaputuga o le faaputuputu i se tauina o le eletise eletise, ua lava pe a faʻataʻape ai le eleele. E matua talafeagai pe a fatuina se fale faʻa-fale, ma le faʻaaogaina o le komepiuta a le tagata lava ia ma le tele o masini eletise.

Module Highting metotia i le fola

Kapeteni Mobile
Fouds Couth Booting toetoe lava o mea uma gaosi e mautinoa ai le atoatoa o le faʻasaʻolotoina o tuʻusaʻo tuʻu le kapeta e aunoa ma le taina i le fola. O loʻo taofia i lenei tulaga, ona o le malosi o feteʻenaʻiga ma le mamafa o le fausaga i le isi taimi o le isi poʻo le puipui. O loʻo maua e Dura le itu faʻafeagai o le pito i luma o le faʻavae ma se fasi pepa o loʻo puipuia e se ata manino e faigofie ona vavaeʻese aʻo leʻi lafoina. O le laufanua o le fola e tatau ona lamolemole, lamolemole ma mama. Mo nofoaga e nofo ai, o le isi auala e tolu o le nonoa o le crat o le kapeta o le a mafai: o se isi itu o le lipine o le subsul bilthon ma kulimi. Sei o tatou taulai puʻupuʻu ia.

Free Fuction ("faʻamago") e aoga i se mama ma mafolafola fola, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se nofoaga laiseneina. E mafai foi ona mafai ona mafai ona ofi i le tulaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a le lua-auala skotch, o le module ua faʻapipiʻiina i le faʻasologa ma le taʻele o le taʻotoga: o se mesh o loʻo faʻapipiʻiina i le fola o le fola ). O lenei metotia o nisi taimi tuʻufaʻatasi ma le muamua, faʻatulagaina o le taʻotoga naʻo le masani ai, ma le vaega tutotonu o le faʻaʻaisa fua.

Kapeteni Mobile
O le ta feiloaʻi mai le Tatumi Aoina o le Kamupani Paʻufasega Suavai Suafa-Fanal exylise E mafai ona faʻaaogaina ma le le faʻapalepaʻole fola. E faigofie ona pe a maeʻa le vai i luga o le fola i luga o le fola i luga o loʻo tumau pea se ata manifinifi ma le isi itu, e faʻatagaina ai ona oso ai. Afai e tatau, o le ata e matauina le masini pe fufuluina i le vai.

O le kelu e masani ona faʻaaogaina le acrylic, polyarethane poʻo le epoxy, maualuga uiga. O le a maua ai se fetaui lelei ma le fola, ae o le faʻafofoina o moduʻoa o le a matua faʻafitauli lava. I le taimi lava e tasi, o tagata faʻapitoa a le Balard Compard e iloga ai le muamua saunia o le laualuga o le fola ma le siʻosiʻomia o le vevela (luga o le siʻosiʻomaga) ma le vevela) ma le headente) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le headent) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le vevela vevela) ma le vevela vevela) ma le vevela vevela) ma le vevela vevela) ma le susu) ma le susu) ma le susu) ma le vevela o le susu) ma le susu) ma le vevela o le susu) ma le headent

Manaoga mo le fola luga

Kapeteni Mobile
O le ufiufi mai le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o DeSo i luga o le fale siva o loʻo mafai ona faʻaputuputu mo soʻo se auala. O le pave luga e tatau ona ogatasi ma se sao o le maualuga e le sili atu le leaga nai lo 0.05mm. O moa mai le chipboard tatau foi ona ufiufi foi i le Primer fautuaina mo le kelu faaaoga. O le maualalo o le maualuga e tatau ona aveeseina le susu susu, pe a uma ona mafai ona faʻaleagaina ai se tasi o le fefiloi ua fautuaina e se tagata gaosi oloa. Kardoy vaalele modules e sili ona pipii i kulue. Taʻavale lalagaina, Corky poʻo Corkbers Mea e tatau ona aveʻese aʻo leʻi fautuaina le fola, talu ai o le modules e le fautuaina mo i latou.

Teuina modules

Kapeteni Mobile
Carpet Modules o loʻo sapalaiina i se pa puipui sili ona lelei pepa mo 16-20 fasi taʻitasi. Naʻo le atoatoa o vaega o loʻo mafai ona faʻapipiʻiina i lalo o le fola ma fatuina le aafiaga o se mea mautu e aunoa ma ni soʻotaga. O lea la, e sili ai le teuina o oloa aʻo leʻi inu i luga o pusa e tasi, ma alu ese mai i le vevela o le susu ma le susu. E le fautuaina le tuu o le modules agai i luga pe gagau. O le matauina o tulafono, o le ae faʻasaoina le foliga fesoʻotaʻi ma le tele o le inisiua i le vaitaimi atoa o le taimi nei, ae umi foi.

Fautuaga aoga

tasi. O nisi tagata gaosi oloa e faʻaalia ai ni faʻatonuga se lua o le mafai ona o se monophonic modules: o le faʻalauiloaina ma "chess" tulaga o le faaputuga o le tino lata ane. Manatua ai i le tulaga lona lua, o le uluaʻi ituaiga o le lamolemole luga o fausiaina, aemaise lava vaʻaia le vaʻai i se alia.

2. Ma e le mafai ona vaʻaia avanoa, e le manaʻomia le auai i le taimi e masani ai le talafeagai o le modules: o le taua o sina taimi o se nofoaga fou o le a vaaia. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e sili atu le faʻanumeraina o elemene uma o le fetaui i le itu tauagavale pe a fai o lona sui o loʻo fuafua i se isi nofoaga.

3. E mafai ona e faia se tulaga muamua o le tauina mai le tele o faʻataʻitaʻiga na folasia e le "Kolusegaina" poʻo luga o le Mataupu o le paketi. Aua le faatapulaaina oe lava i le tasi aoina. Ua sili ona aoga le potu i fafo o fafo pe a ova le potu i le 30m2.

fa. O se faʻaosooso tele o le faʻaeʻeina o modular ma vaitafe e le masani ona iloa ona o isi manaʻoga mo latou lava. O le le faamalieina iʻuga o nisi taimi o loʻo faʻaalia vave, ae a mavae se taimi. Vavaeeseina o le tufuga i luga o le tuaoi o mea heterogenous o le a fesoasoani fofo le faafitauli.

lima. A faʻaaoga le modules ma le palapala-lelei, e aoga le pikiina i totonu o le leo o le vaega autu. Taofi nei modules i le alatele ma le faʻaaogaina o le faʻatapulaʻaina o tagata, o loʻo amata mai i le faitotoʻa faitotoʻa ma 4-5 i le loloto o le potu. I le auala, o le fetaui lelei ma se faaputuga malosi e mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina ai vae vae.

6. O le pito sili ona maualuga puipuia faasaga i eletise eletise, o le a maua ai se uʻamea uʻamea melalu, tuu i le va o le kapeta ma le foloa ma eleele masani. E mafai ona fai ma tuʻu le kamupani faʻapotopotoga ma le tele o kaʻia.

Tiute Tiute

Kapeteni Mobile
O le va eseese o le lanu o le unau mai le O le Kala aoina o le kamupani o le kamupani o loʻo faia i luga o tagata gaosi oloa, mo le puipuia i fafo o cycking (e iloa ai le avega tikeri o le faʻapipiʻi ma le saoasaoa o le fusifusia o le faaputuga), ia Aperaamo) (le leoa o le tino), mo le masini malosi o le valiina ma le malosi o le pipiʻi Vaitaimi o loʻo fautuaina mo le faʻamamaina o le oloa. Soʻo se kamupani o loʻo tuʻuina mai ai se tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga i le talau mai 5 i le 10 tausaga. O lea, o le Kamupani a le Kamupani a le Igilisi ma le Farani sandukettutmanman i luga o uiga loloto, tuueseese ma le faasaoga o le pupula o le lanu. O le a tatou faʻamatuʻu atu o le tele o isi kamupani e oʻo mai i le tele o aitalafu e naʻo le tele o mea na faʻatau atu, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻalapotopotoga a tagata poʻo faleʻaiga.

Faʻataʻitaʻiga o Modular Carpets

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Pito i fafo Ata O le faavae Tau 1m2, $
Sauniuniga Metotia Meafaitino Uiga Le numera o Frag-

leoleo

Meafaitino Aofai o faaputuga
Interface (USA) Kalaosi. Faatoleina, faaooina Polyam intron. Orlarolor 2. Pvc lima 63.
Kalaosi. O le tafi, tipi Polyam intron. Orlarolor 3. Pvc lima 63.
Kalaosi. O le tafi, tipi Polyam intron. Orlarolor fa Pvc lima 63.
Tatami. Tafina, tuufaatasi Polyam intron. Monophonic tasi Tagata BP lima 43.
Desgo (belgium) Vitae. Tafiina, lokaina, multi-tulaga Polyam intron. Melange, multiclolored tasi Tagata BP lima 38.
Pallas-Xl. Faatoleina, faaooina Polyam intron. Melange, multiclolored tasi Tagata BP lima 33.
Mila. Faatoleina, faaooina Polyam intron. Melange, multiclolored tasi Tagata BP lima 28.
Ceatket sommer (Farani) O le tau o le fuafuaina. Faatoleina, faaooina Posmimide Orlarolor tasi Pvc lima 28.
Tuissey Natity. Faatoleina, faaooina Posmimide Orlarolor tasi Pvc lima 38.
O tagata atamamai (United Stafe) Maatulimanu Lalagaina, wilton. Oi talofa - 80%, polymimide - 15%, polyester- 5% Tasi, melangeng tasi Pvc 3. Mai le 80.
Gradus (United Kingdo) Cascata0. Faatoleina, faaooina Polyam intron. Melangenge tasi Tagata BP lima Aua.
Tahoe. O le tafi, tipi Polyam intron. Monophonic tasi Tagata BP lima 51.
Bonnar fola (United Kingdo) Santiago. Fua Posmimide Monophonic tasi Pvc * 35.
Montana. Fua Posmimide Monophonic tasi Pvc * 35.
Lano (Belgium) Matrix 500. Faatoleina, faaooina Polyam intron. Melangenge tasi Tagata BP lima 34.
Matrix 900. Faatoleina, faaooina Polyam intron. Melangenge tasi Tagata BP lima 42.
Ds kapeta (belgium) Tonga. Faatoleina, faaooina Polypropylene Melangenge tasi Tagata BP * sefulu ma le iva
DIBEL (Belgium) Taofia. Fuga Cocont - 53%, Siva- 47% Tasi, melangeng tasi Tagata BP lima 62.
Domo (Siamani) Fireze Faatoleina, faaooina Posmimide Tasi, melangeng tasi Tagata BP lima 29.
Rallye. O le tafi, tipi Posmimide Tasi, melangeng tasi Tagata BP lima 29.
Fulu (Siamani) Mafaufau. Pine pulumu Posmimide Melangenge tasi Pvc lima 26.
Fetu Pine pulumu Polypropylene Melangenge tasi Pvc lima Aua.
Dura (Siamani) Mamalu O le tafi, tipi Posmimide Tasi, melangeng tasi Pvc * 23.
Pepelo Faatoleina, faaooina Posmimide Tasi, melangeng tasi Pvc * lua sefulu

* - E le o aumaia le numera o mea e fai.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai faʻafetai i le kamupani "sola", "Partard", "BobrovMom" Faleoloa Fale mo le fesoasoani o loʻo sauniaina mea.

Faitau atili