E Faavavau ma E masani ai

Anonim

O le maʻa faʻalenatura: o ona foliga, faʻavasegaina o ituaiga, metotia o talosaga, fautuaga mo le faʻaaogaina o maʻa maʻa i le feagai ai, gaosia ni kamupani.

E Faavavau ma E masani ai 14611_1

E Faavavau ma E masani ai
Chemine Filipo.

Afi ma le fiva mazarin Classic style e faʻapipiʻi ma grinding samasama oneone maa

E Faavavau ma E masani ai
Sasssi anticati.

Mosaic o mea na tupu ai le maamora

E Faavavau ma E masani ai
Jaa.

O fugalaʻau o laʻau e faʻamamafa ai le matagofie o maʻa masani

E Faavavau ma E masani ai
Jaa.

Pepelo romestone

E Faavavau ma E masani ai
Arsilaelia.

Paulo, puipui ma umukuka pito i luga e faia i le slate

E Faavavau ma E masani ai
"Pellets"

I totonu o le ofi mai le kapeteni o le granite ("kuzrechensky", "vinay")

E Faavavau ma E masani ai
"Condor"

A faʻaaoga le oneone, e oʻo lava i le pito sili ona laʻititi o le maa alu i le mataupu

E Faavavau ma E masani ai
Chemine Filipo.

I le teuteuina o le faletaele, e mafai ona e faʻaogaina le maamora - o lenei maʻa e le fefe i le vai

E Faavavau ma E masani ai
Lazzei stefanooc.

Laulau o tagata matutua

E Faavavau ma E masani ai
Bingelli.

O Laasaga Mama E Tatau Ona Puipuia mai le oneone ma isi tamai fasi fasipepa

E Faavavau ma E masani ai
Jaa.

O le ea ma e foliga mai e le fiafia i ai le ea i le fealofani o pou paʻepaʻe, e enaena, ele ele ele ele ele ele, eleelea mama ma moli moli

E Faavavau ma E masani ai
"Pellets"

Granite e maua ai le totonugalemu o le tino, le taofiofia amio

E Faavavau ma E masani ai
Jaa.

O Restustone e sili atu i le faʻaleagaina o le timu, o lea e manaʻomia le togafitia ai o le faʻapitoa puipuiga puipuiga hydro-phosotory ma faʻaaogaina i fafo.

E Faavavau ma E masani ai
Arsilaelia.

Slate ei ai le maualalo o vai vai faʻaaogaina le faʻaaogaina o le vai, ona o lea e mafai ona faʻaaogaina i le mamanu o le faletaele

E Faavavau ma E masani ai
Chemine Filipo.

Barbecue toled: cozy pitonuu o le lanu na mumusu ma samasama samasama i lalo o le fetu

Natura natura - faatusa o le malosi ma le tumau. E le susunuina, e le rius ae e le pala. Faatasi ai ma le tafe taimi na o le mauaina o se tagata faʻapitoa faʻapitoa e le tele o seneturi o le "faʻavavau" mea. O le maa na fiafia i lona tulaga ese - o le umi o le mafaufau i lona faigata, e foliga mai o se taulaiga faigata, o le faigata lea e gagau ese. O le faʻamamaina o le maa ua tapuaʻi o se atua ma talitonu o le faifai pea o le mafaufau masani o banter bolders i le togalaau e faʻamalamalamaina ai le tagata

E faʻaaoga e tagata se maʻa i aso uma o le olaga mai lea taimi immemlial. Muamua, o tusi toto laiti na aliali mai, ona fai meafaigaluega, auupega. Na amata ona feagai ma auala o le auala i auala, e vave lava ona fausia fale ma fale. A tatou talanoa e uiga i ituaiga o maa masani, ua sili atu i le 8,000. Sili atu i le fausiaina, maamora, Labradean, Labedone ma Patesento, o Labedone ma Patesetone ma Patesentone ma Patesetone ma Patenetone ma Patesento, o Labederene ma Patesetone ma Patenetone ma Patesenlea ma Limetone ma Patesento, o Labedone ma Pantonenes ma Limetone ma Patesento, o Labedone, Labedone ma Pantonenes ma Patenetone ma Patesento, o Labedone o Labedone O le aso, o le aotelega o le faʻaaogaina o le maa e matua lautele: o loʻo feagai ma fafo atu o fale ma itu i totonu o pa ma le uafu, faʻaputu ma taupulega ma mea teuteu.

O le igoa faʻapisinisi o le maʻa e aofia ai le faʻailoaina o lona lanu, tupe teu ma faʻatinoga i se isi ituaiga (mo se faʻataʻitaʻiga, cannite paneta, qual-le vasega mumu). Pe a filifilia se ituaiga i mataupu taʻitasi, e manaʻomia tele e le fomaʻi aʻiniga o mea. O lea, o le fusiina o fale, e manaʻomia se maualuga maualuga o le maa e fesuiaʻi le tele o aʻafiaga, pe a faʻaaogaina i luga o fola ma le faasitepu,

Faʻamuta le manaʻo e faʻatino se laulau umukuka mai le maamora vave e tau atu i faitioga: O le ipu sapalai o vailaʻau poʻo le kofe o loʻo faʻaaogaina i luga o le oloa. Ua fefefe le manifinifi a Agles ma Alkalis, o le mea sili ona lelei i le umukuka mo le umukuka pito.

O maa faʻalenatura e leʻo manatu e manatu faʻapitoa i taimi nei - pe a fai o le poto masani atamai (percelain cines, e le mafai ona suia atoa le "ola". Na faailoa mai e le natura le ata tulaga ese ma ata faʻapitoa, ina ia o oloa moni o loʻo matua faʻatuatuaina i tulaga ese.

Ituaiga o maa masani

Mauga o le mauga, e fuafua i le latou tupuaga, vaevaeina i ni ituaiga autu se tolu:Maneta, poʻo laina maʻamamaʻa e aofia ai granites, Shenitites, Diortites, Gabbro, Labradorrites, masoa, ma isi o loʻo taʻoto i luga o le folo o le lalolagi.

O le le mautonu (oneone, papa, dolomtones, gypmites maa) - rocks na faia e ala i luga o le lalolagi pe i le pito i lalo o le natura

Metamarphic - Warble, Merable Repiestone, Shale, Quangszites, nsisse. O ituaiga ia na suia i lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le vevela ma omiga.

O falefaigaluega i ona po nei ma tusiatusi o loʻo faʻateleina ai i totonu e le gata i lanu eseʻese o le tasi maʻa, ae o isi foʻi ituaiga eseese. O mea talafeagai, o mea e fesoʻotaʻi ai, o ni mea e fesoʻotaʻi ai, mo se faataʻitaʻiga, Carmen Red- "Hiltou" (Centutes o Pincocarras (Bousconara (paepae. Peitai, e leai se tuʻu faʻatasiga o lanu elē i totonu o le atunuʻu e le faʻailoaina aloaʻia e isi tagata. Sei o tatou fai atu lanu pupula uiga o le papala, e aofia ai le pipili o beige ma le uliuli lanumeamata, aua le fiafia tele i le run pastel insti. Kamupani i totonu o maa atoa o ituaiga eseese o ituaiga e tatau ona tutusa lelei uiga. O se mea sese mataʻutia o le o, faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia le foloa o le tiʻetiʻe o maʻa maoaʻe: maʻaleʻala o faʻatasiga ma faʻamalosi tino. "

Auā o le maʻa faʻalenatura na faʻaaoga i totonu, o uiga faʻapena e taua tele ile malosi ole malosi, ono ono mafai, faʻatupuina, faʻamaʻi, teteʻe ma le faʻamalosia o le tino olaola. O 'olo gaoi e vaevaeina i Clami, Canenites, Basilts, Gneiszites, malosi maualuga), malosi, maamoe, lanu moala, papalagi, choungtone.

O le tumau o le agavaʻa o mea mo se taimi umi e tetee atu ai i le tele o aʻafiaga, aʻo le tausisia o meatotino laiti ma foliga. Valivali maaleale poʻo Limetone e amata ona iloa ai muamua faʻailoga o le faʻatamala i 25-75 tausaga talu ai le amata ona faʻaaogaina, paepae i le 500 tausaga le matua Faaigoaina le "Taeao Faavavau"

Soʻo se mea faʻalenatura papa, ae o le le mautonu papa i se isi tulaga nai lo le isi. O le mea faʻatau e mafai ona "manava": Steam faigofie ona pasi atu. O lenei fanua e mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le feusuaʻi meafaigaluega ma le vevela i totonu. Ae o le maʻa ma sea foliga e faigofie ma faʻaleagaina: o lona microporoom screen speorbs freoress o manu feʻai ma pisia oloa (manatua se faʻataʻitaʻiga ma le laulau maʻa). O loʻo umula, tuff, papala-atigi, faʻailoga-qualbites, cennites, dortites, o loʻo i ai o sili ona mafaufau i ai. O le iai o le faʻamaʻi e faaitiitia ai le malosi, lanu le faʻamalositau o papa, ua suamalie i latou. Ae i le taimi lava e tasi na faʻafaigofie ai le afaina o le maʻa, o le mamafa e faʻaititia.

O le faʻasaʻoga o le maa ua fuafuaina e lona lanu, mamanu ma fausaga, faʻapea foi ma le tino o le foliga foliga. E seasea lava le taua o le tele o le aoga: o le rossoverona maamora pe lanumoana (rare maa lanu!) Granite Azumamacas e mauaina i laiti tele. Banilt Lava ma Quarzlaites o loʻo iai ni papa e auai, e taugata tele latou, ma o le mea lea e seasea faʻaaogaina. Na maua lelei e le fua masani i soo se fale.

Maamora

O lenei igoa na fanau mai i Eleni anamua (Maryros Reserver o lona uiga o se "pupula maa"). O matagi o le malamalama o loʻo agaʻi i le maʻa, e oʻo mai le tataʻuga i le ola, o le pupula susulu o halo o loʻo aliali mai i le oloa mai ai. O isi tagata tuai ma matai na matauina o lenei o se tulaga ese lea mo le faʻapipiʻiina. Venus Milosskaskaya na faia mai le maamora mafanafana o le Whiten tele, Parfen, le malumalu o Zeus Ornerm i le Eptades o le lalolagi i le fitu o le lalolagi. Sa puipuia ma e Mitealalem le matua paepae ma taʻua o ia o le "agaga o le atulaulau", "o le suʻesuʻeina o le Lho a le Atua." Ae o le mea sese e le gata e paepae lanu. O le maa e faʻaseʻe ma taʻalo lanu piniki, samasama, lanu efuefu, lanumoana, lanumeamata, lanu enaena, lanu enaena, e pei o le loloto o le uliuli, faʻapea foi ma le loloto o tufuga. Valivali le maamora e masani ona tele o le tele o nofoaga (o se tasi-taʻua "maa alatoto"), o loʻo taufetuli i le leaga leaga. I luga o vaega o le Marable Jura, Rossoveroveron poʻo le faʻailoga o le a iloa ai e le ata o le ata o manu anamua, o le apamemea. Faʻalagolago i le lanu filifilia, o le "maa" i totonu e mafai ona mafanafana pe malulu, tele poʻo le ea, matagofie poʻo le tauagafau.

O le vaega o Merard vaega, o loʻo lava ofu-fai-feteenaiga, e faʻagasolo ma faʻamatuʻuina. O a latou faʻaletonu o le 2.3 i le 2.6 t / m / m3, faʻamalosi malosi - mai30 i le 1353mp, o le vaipuna o le o loʻo i ai i le 3.3% (muamua O ata o maʻa lapopoa, pei o le matua o Jura ma saito le lapoʻa o 0.1-0.25mm, ia sili ona malosi, fai le teteʻe atu ma le pule tumau.

O le tasi o le sili ona taʻutaʻua ma taua o tupe teu o loʻo i ai i fetuu o le apuen alps i Carrara. O le suka-stopped cartrarsky maa e pasi malamalama i le loloto 4cm - o faʻailoga o ia uiga e naʻo le sili ona maualuga o mea. O fanua maalili e matua laiti lava: coeale, o le Perseshkoe, Kybik Coordon (Sasaʻe Ural, keyan), e toetoe lava o mea uma. E i ai tupe teu i le Itumalo o Irkutk, i saute o Yutualia ma i le Kola Peninslela, ae ua vaivai. O loʻo avanoa i luga o le teritori lapoʻa i luga o le teritori o Uzbekistan. MANGEZAR WHE WRUDE lelei le maamorated maamorati, e tusa ai ma le tele o tagata faʻapitoa, sili atu i ana meatotino e oʻo lava ia Carrara maa.

Le gaosiga o Mamaua ma le ole gaosiga o mea uma ua maeʻa mai ai (koluma, countertaptoo) o loʻo galue i le Kamupani "Grann" (IS. Petrid "(" NEMBR). I le avea ai o se tulafono, e le gata i le galuega a kamupani i le Rusia (o loʻo laititi lava), ae e le talafeagai foʻi ma le le talafeagai mai i le Italia, Eleni ma Turkey. I se faʻaopopoga, o le maeʻa o papatusi ma oloa o le Italia kamupani tecno orcno, turki o le turika ma Siamani jumam (maalili ma papa.

E le tele ni filifiliga mo le galueaina o le laufanua o le maamorale: Poonging, olo ma le faʻapipiʻiina, foofiaga faʻaletulafono ("tuai"). O le poleging e faʻamamafa ai le matagofie o le maʻa. O loʻo iloga ni faʻailoga faʻapitoa e faʻapitoa, e aoga tele aneti-sta-slip fasi pepa. AnetiK e fiafia e fiafia i le ponaminization ma faʻapipiʻiina totonu mo le mea leaga. Mo le gaosiga o alalaloa, e masani ona faʻaaogaina e le tino puipui ma le fola o loʻo faʻaaogaina masaini. O loʻo faʻaleaogaina mai i le faʻagaeʻeina o le afu ma le faʻavaeina maa O le aafiaga o taga e ausiaina o loʻo mauaina ai le faʻaitiitia o le Mose auvai i se tamaʻiga faʻapitoa, pei o tamaʻipau, ona o lea o foliga faʻatasi, pe mafua mai i le gaosiga o maʻamaʻaiga Mo mafuaaga saogalemu, o le auala mulimuli i le tele o atunuu ua faasaina.

Le maalealea-vaivai, mitiia mea. E matua fefe i vailaau o vailaau, i le hydrochloric acid. O le maaleale i luga (Afi ma le palapala, laulau, pa) e tatau ona puipuia mai i aafiaga vevela - o se ipu vai vevela po o le kofe e ono liliu ese. E mafai ona e faia mai le maamora poʻo le fola mo le fola, ae taumafai e taofia le avanoa e ulufale ai i luga o le luga o tuʻugamautututumau, mo se faʻataʻitaʻiga, na latou gagau le maʻa.

E taua tele le filifilia o le saʻo agavaʻa mo faʻataʻitaʻiga o le maalofia. A faʻaaogaina se faʻaiuga fofo poʻo se kulimi mo le paʻu pe a uma le i luga o le maʻa, o le siʻosiina o le masima ma valivali ua aliali mai i luga o le maa. O le mea lea, e fautuaina le faʻaogaina faʻapitoa faʻapitoa o faʻavae ma le sima, fai mai ai le maa-le maapoa o le MC76 ma Alemix15 i Akema (Siamani).

Ina ia aveese faʻatafulapalaina loloto ma le toe faʻafouina o le ua leiloa ona susulu atu, o le a toetutu mai. Ava e faʻafaigofie le faʻaaogaina o oloa mamafa o le a fesoasoani i mea faigaluega mo le tausiga. Maa maa, Fiti o le tuʻufaʻatasiga (lita, Siamani) ma e oo lava i Beesewax o le a puipuia le agamalu maa mai le apom, Alkalis, oals; Mastics Ituaiga Monocera (General) o le a lagolagoina le glitter o polesi luga ma faaleleia le lanu o le eleele maatuloto. Filogia maa o loʻo togafitia ma le faʻapitoa neutrex, bactex faamamaina sui na faia e le lautele. E i ai foi le teuteuina ma le Rust tioata (Rustremover, Akemi), vaivai fasimoli (Mildstanfiap, Akemi). I le maketi a Rusia, Bellinzoni (Italia) e masani foi i le maketi Rusia.

O le tau o le maʻa maamaina (tulaga mafiafia o le 10mm) o le $ 30 / M2 ("Co2 (" Comele ") i le $ 120 / M2. I le siʻitia o le le mafiafia o le ipu (e oʻo i le 15, 20, ma o nisi taimi e oʻo i le 30mm), o lona tau e mafai ona tupu i ni taimi.

Feagai ai ma luga o le pito i luga o le gaioiga

1. "Papa" - o se mea leaga ma se mapuʻu paʻu i le 200mm. Faʻalauiloa le maʻa masani o le maʻa ma se siosiomaga. Faia na o le malosi.2. Paʻu-o loʻo faia le paketi ma tulaga o le faʻatamala (Rolling) mai le au i le Drums o Carbide Buchartoy. Delta ma le toomaga i le5mm.

3. Pymen-Gymbinan vaalele ma le masani ai o loʻo i ai i le uumi o loʻo i le loloto o le upreream.

4. O le le-le-togafitia-faigata luga ma le pito i luga o le tau o se taunuuga o le le mautonu i le maualuga-vevela kesi vaalele.

5. O loʻo i ai le le mautonu i luga o le le mautonu ma auala o le faʻagaioiga ma se mea totino. Delta toomaga - i luga i le 2mm.

6. O le roschenya-lamolemole Matte luga.

7. Pofatu, lamolemole luga ma le mirror glitter, iloa le lanu masani ma le ata o mea.

O le filifilia o le lanu ma le 'auala e le faʻamatalaina e soʻo se isi mea, o le filifiliga atoa e faʻalagolago atoatoa i le manaʻo ma tofo o le tagata faʻatau. O le mamafa o loʻo iai ("papa", scaded) e masani ona faʻaaogaina i fafo o le teuteuina o fale. Mo le faʻamalama o le faʻamalama poʻo countertaps, e sili atu le faʻaaogaina o le grathing granite. E mafai e ese mai le Granite Amnite mai faapogaimiga faaonapole i le ata: ma se maa foliga o sili atu tutusa ma e le o iai ni isi inisinia. Faʻaliga Faʻatulagaina (mo se faʻataʻitaʻiga, o se palasitika faamalama sill i lalo o le maa) e faigofie ona makaina. O le tele o ituaiga o tufuga i luga o le luga o le laualuga e manino manino tuaoi i le va o minerale.

Lulu

Slanets-Sounted Smoneted Smoned Stobe, na faia mai le Clay, Radinerant Rocks ma o nisi taimi Quarz. O papatusi o loʻo i ai se natura, laititi le le masani ai, e le masani ona faʻamatalaina pe polesi (naʻo le uliuli, lanumeamata ma lanu efuefu ua afaina. Mo se taimi umi i Rusia, o lenei mea na faʻaaogaina i le tulaga o le le togafitia - mo auala felagolagomai, o fetufai o pa, kalapu fau fale. Tom i le lua mulimuli, na amata ona aoga lenei maa a o teuteu teuteu. O pala o loʻo i ai se lanu eseese o le lanu: Mai le homogeneous green (verde), beige (biege), mumu (rossor, o le breentor, o le uliuli goto o Aferika. Bahia ituaiga eseese e pei o le le mautonu o le ponaivi i le afeso. Aua la, e faʻatau atu le Slate i foliga o laupepa e le talafeagai (faʻataʻitaʻiga, 50020020MM) poʻo le tele o laupepa) ma isi (203m.com, etc. Teuteuga vaega o loʻo sapalaiina le Italia kamupani kamupani Arsitia i Rusia.

E faigofie ona faigofie le slate e masani ai le aufana o maʻa, ua lelei tele ma i le taimi e tasi, e le pei o le lototele, aua le faʻatafefe. E tusa ai ma ana meatotino, o le maalili e tutusa: O le aisa e teteʻe atu o lenei maʻa o 25-100 taamilosaga, malosi - 2-4 i luga o le moss fua, 0.1-3%. O le maʻa e aofia ai fola, ma luga o le puipui, ma laulau faasolo ma laulau. O le fausaga na taʻe faʻataʻatia e fealofani ma le tele o mea o se laʻau, o lenei lua mea e mafai ona tuʻufaʻatasia (fai mai, i le fola uma). O tagata tomai faapitoa a le kamupani "Vk-mamanu" o loʻo fautuaina e ala i puipui puipui ma fola e faʻaaoga ai fafie ma le taimane o loʻo fesoʻotaʻi ma sitaili faʻalenatura. Ina ia faʻatumauina le fiafia ma puipuia meatotino o le shale, o lona laga e fautuaina e faʻagaoioia tasi i le tausaga e ala i tulaga faʻapitoa o lona uiga, o le ufiufi ai le maa o le vai. O le mastics mastics e maua ai le malosi o tagata.

O le tau o papatusi e faʻalagolago i lo latou tele ma faʻataʻitaʻiga ituaiga ma e faʻaalia e tusa ma le moni: mai le $ 70 / m2-lapoʻa o lapopoa lapopoa (mo le M2-fagu).

Ituaiga o granite vaega

Granite (tuai mai. Granum-saito) e matua mafiafia (2.6-2.7 T / M3) ma se mea e faʻamalieina ai le faʻamalosi). O le sili ona tumau o laina o le taimi na teʻaina ma se fatu saito o luga o le 2mm (granite "Siberia"), o autu e sili atu nai lo le 10mpinsky "). O le maʻa e teteʻe atu i le vailaau faʻaleagaina ma faʻaʻaisa, fai mai, o le Granite "Manute" (Bashkirina) e le suia ai mea o le 300 taamilosaga o le 'aisa ma' eleeli. I ia uiga, e mafai ona faʻaaogaina le maʻi i totonu o nofoaga e manaʻomia ai le tele o le "tutumau, o sitepu ma alavai, fetuunai o folasaga mo faleoloa alafalau.

Na tupuga le Aaifapolaga o Papataga ma folasaga o fola, pa ma afi afi, fugalaʻau, faʻamalama, sitepu, faasitepu, koluma. Granite, e le pei o le maamora, e le manaʻomia ni puipuiga faaopoopo i fafo atu o feololo faʻaletonu ma faʻaalia i le acid-aofia vai. Peitai e le o lona uiga e le talafeagai le tausia o ia aua uma i le taimi nei, o se maʻa i lologa ua mou atu le susulu o moli, ma luga polesiusifo. Ua uma ona taʻua Akemi, Belinzoni, Generans maua faʻapitoa Mastic ma Polyroli mo granite. Ona o le maualuga o lenei maa, o lona pō ma gaosiga e sili atu ona faigata, ma o lea la auala.

O iʻuga ma le tau o oloa granite e faʻaitiitia teisi teisi atu nai lo le maamora. Granite e faʻatau i foliga o papatusi o faʻavae o tulaga lautele: 300300, 300600, 400400, 45, 15 ma le 20mm. O le tau o le 1m2 Rowng mai le $ 70 i le $ 120 (fuafua i luga o le masini ma masini teuteu o le ituaiga). O nisi kamupani o loʻo sapalaiina papatusi i se mafiafia o le 30 poʻo le 40mm. Oloa oloa e faia e okaina ai inisiua "gransules", "pei", "Mkk-," Norrd-, "Nortat-STERDI).

Granite-lavelave maa. Postavna fausia mai le vao spa, mika ma qualz. I le faʻaopopo atu i le faʻaaogaina o vaega faʻavasega o nei minerale, eseese lanu latou te mauaina. O le sili ona taatele i le ogatotonu-efuefu ("Siberia", Greyquenna) ma le uliuli (onblack, nerofarina), samasama ") ma lanumeamata") ma lanumeamata ") ma lanumeamata (Vestgreen) Tens. Granite Weind, pe a faʻatusatusa i le maamora, o le faautauta lea, malulu maa.

Gabbro-maa uliuli, o nisi taimi ma le lanumeamata lanumeamata, o le lanu o tagata labradortes eseese mai le uliuli i le lanu efuefu. O le leai o se tuʻufaʻatasiga o le Gabbro ma Labradorlosites Quartyz faia e faigofie ona faʻagaioia nai lo granite. O le pito i luma o le granite e mafai ona maua ai se tasi o le fitu o foliga e fitu.

E na o le tasi le taua o le matuiā. O le a le uiga o le i ai o se masani o le tausiga o le leitio ona o le anotusi o minerale i lenei ituaiga ma le mama o elefane elefane (cerium, anchanum, ma isi). O le faʻasolosolo lava o manatu faʻaalia, ma faʻaputuputu le malamalama ", sese, o le leitio o le maa e masani ona avea ma mea masani. O le vasega o le sosolo i tua atu o le papa o loʻo fuafuaina i le tulaga o le faʻamaonia o oloa teu oloa ma e tatau ona faʻailoaina i le tusi folau o le tupe teu.

I le Granites o le vasega muamua, o le gaioiga faʻapitoa o le tosoina e le tatau ona sili atu ile 370BQ / kg. O nei ituaiga e mafai ona faʻaogaina pe a faʻatusatusa i soʻo se ituaiga o galuega galue. O vasega a le Failautusi e aofia ai toetoe o fanau uma na minitia i Rusia ma Cis Atunuʻu: "Kalura", "o le Massorovsta" ma KG). O le vasega lona lua (370-740bc / kg) e faʻatagaina mo le fausiaina o Alamanuia ma Ala, faʻapea foi ma fale i fafo. E aofia ai ma le tokovskoye teu (Ukraine), Granite "(Legangrad Region), Salvatore (Italia) Minerale e faʻatatau i le vaega lona tolu (lalo ifo o le 2800 BC / kg) mafai ona faʻaaogaina mo le fausiaina o auala i fafo atu o nofoaga e sili atu nai lo le 2800b / kilokadzor. O le kamupani faʻatau atu maa granite e faʻamalosia e iai faʻamaoniga o le le mautonu uiga o oloa faʻailoa ai le numera o vaega taʻitasi.

I le fale, faʻaaogaina o le molimau i totonu o le tamaititi, e mafai ona e siakiina naʻo le molimau i vaega eseese o le potu, ma e faigofie lava ona faʻaʻea le faʻafitauli o le leitio. Faʻalogo pe'ā e faʻatau se fale ma granite ma aua le iloa pe faʻafefea ona e fautuaina oe e le vasega, matou te le fautuaina e faʻalagolago i le Faletupe o Faletupe. Sili atu faʻafesoʻotaʻi le faʻapitoa auaunaga. Mo MoscoW, o le Matagaluega o le Radio o le Center o le Setete o le Setete-Poidnadzor, o le Tiute o le Tulafono o le Community Corporate ma le Storation Security Services o Mosniw Radon of Mosco Rowon.

Oneone ma papa

Ma sana, ma maapama e auai i papa le mautonu.

O le tele o le mea na tupu ai i le manava E aofia ai ma le sili atu o le Quarz fasimea ma le faaopoopoina o isi minerale (silica, carbonate). E masani lava ona iai ni aʻu uʻamea e tosina ai se lanu manaia. O le lanu o le maa (e fuafua i luga o le tupe teu) e mafai ona eseese mai toetoe a paʻepaʻe i mumu, enaena, efuefu ma lanumoana-lanumeamata. O le oneone i le tele o itu e maualalo ifo i le mtramor ma granite, aemaise lava i le oraptic ma vai faʻaputuga (clay oneone o sili ona puʻupuʻu). Ae i le frost-tetee (50 taamilosaga pe sili atu) E sili atu o ia i nisi ituaiga o lanu lanu lanu. I le mea lava lea, o lenei maʻa i le moni o le upu o loʻo taoto i lalo o vae: Mo lona manogi, e le manaʻomia le eliina o se quarry pe faʻaaoga le auala faʻapipiʻi i luga. O se mea taugofie lea: 1M2 Rostov poʻo le Novrossusk Soundstone tu i Moscow mai le $ 5 i le $ 25 (ma le mafiafia o le 10-23mm).

A oolaga fale o lotoa, e faaeeina solomuli i le au lalagaina e le lalagaina, ma saoloto, faatulaga maa i aloese. O tagata e faia ma le loto i ai. O le ulufale atu i mea sili ona laiti, o lea e le tutusa tutusa le oneone i tamaoaiga. O le le saʻo o le mamanu o le masonry, o le sili atu le manaia o le faʻasologa foliga foliga. Votchchychi mai le maamora ma Granite, sa tuu i luga o le ie masani. Mai lenei papa fai ni pa, auala, sitepu, teuteuga o vai o le vai, vaipuna ma alpine uila. O le tau malulu e matua manumalo ai i le magalafu, teuteu i le oneone.

O le maa e aumai i papatusi ma le mafiafia o le 10-50mm po o maa. Fuafuaga (maa mo le fola) o le tusi: 2-6mm. O le mea e sili ona leaga "ames", o le tasi itu o loʻo faʻagaioia, ma o le isi e taofi ai se vao, fausaga.

Tagata uma e aunoa ma le tuusaunoaga maasiline-tatala, aveina vai ma le ea maa. O loo i ai i latou, o loʻo i ai, softer ma moli moli. Faagaoioiga atoatoa. O Limetone e aofia ai ma le asctive ma ei ai le paʻepaʻe, samasama (cycerinskoyek teu aitalafu), efuefu (Alekseevsvsk Tele lava taimi, o le papalagi o le maʻa ua ata, ae o nisi ituaiga e matua faʻamamaina (mo se faʻataʻitaʻiga, Eleni o papa papa "John"). O minerale o le okeni o le tupuaga na mauaina lo latou igoa e tusa ma uiga o tupuaga ola na mafua ai. Afai e le faʻamatalaina o meaola ma le maa e aofia ai atigi i totonu o atigi atoa, o se maʻalomaʻo lea o le papala. O le Clect, tele faʻaaogaina i totonu o le fausiaina, o se tele foi o le le mautonu, o se fefiloi o le tamaʻi atigi laiti ma efuefu.

Ina ua tumu i vai, e leiloa le malosi o Limetone. O loʻo tuʻuina atu foi i timuga mamafa, o lea pe a faʻaaoga i fafo mai le togafitiga ma le hydrophobic tuʻaiga. O lenei ituaiga o loʻo faʻaaogaina mo le pamu, fausaga o faasitepu, puipui puipui i le matutu maʻi, ma isi. O Limetone o se lelei mea mo roccray (rocky togalaau), aua o i maʻa i vivo, o le sili ona seasea mauga o loʻo tuaoi. Na masani ona le uma ona fai le a le a o o na o le a le mea e fai ai papa e ala ai. O Limetone o le lelei atoatoa mo le tipiina i luga o maa. E faʻaaogaina o se fetilaisa.

O loʻo i ai i se isi auala o le ituaiga o papala, e aofia ai foʻi ma mea e mafai ai ona susu, o le kulimi poʻo le mumu. O se faʻailoga iloga o lenei ituaiga ma pu e mafua mai i le aluga o le kesi ma vai i le mafiafia o le maʻa. O mailei e polesi poʻo se olo, faʻatumuina o pori ma se fofo faʻapitoa. Plate tau - mai le $ 15 / m2 ma le mafiafia o le 20mm.

Shipstone

"Souxy", "Syap" (Smaptustone), "Aisa", "Serey", "O igoa o le Geolonists o Talco Chlorite ). O tupe siliva o le maa o loo i Finelani. E maualuga le vevela o meatotino. O le magalafu mai le chimney o le a faasaʻoloto le vevela o le ront line i nai itula. Amia-aʻa i totonu o le paʻu maʻa pa ulo e le fusi e oʻo i le vevela. Mai Taco Chlolosite E faigofie le mulilua ma fola i le sana, ipu mo le umukuka (papatusi i lalo o le vevela, tino, ipu manu, ipu, ipu, ipu tioata). Valivali maa - Paʻepaʻe pe lanu efuefu ma lanumeamata poʻo samasama samasama. O le kamupani Finnish Tulikavi o loʻo mauaina ni afi, lafuʻe, maʻa mo Salaa mai le fasimoli maa.

Tacoc culoriate oloa oloa e tetee i le vai, acids ma Alkalis. O le mea lea, e lelei mo le gaosi o umukuka i le fola, mo koluma kapeta ma pou faamalama, faa faaemu ma pa. O fasimonu maʻa maʻa ua tuu i luga o le pale masani glue, o le a lava le damp rag e lava mo tausiga i aso uma. E mafai ona e faia elemene o le Talco chlolorite i le Taco Chloquate, lakela, laulau ma nofoa. I le lalolagi o ona po nei o fausaga tuʻufaʻatasi, o se tagata na te sailia atili i lo latou faʻataʻamilomilo i mea moni o loʻo i ai: O laʻau, maa, lanu faʻanatura. IGA O LE MATAUPU - Le Sili "E Faavavau".

Fautuaga mo le faʻaaogaina o le maʻa pito i le feagai

Fetaui lelei elemene Maa faavae
Maamora Gabbro, Labradorite Maamora
Tagata faʻapipiʻi mai fafo Olo, togafitia Pylena -
Faasitepu totonu Polesi, polesi Polesi, polesi Polesi
Popo Meaola uma "Papa" -
Puipui i fafo Pole ma le papa " Polesi, polesi Polesi, polesi
Pa i totonu o le Polesi Polesi, vevela togafitiga Polesi
Fola Polesi, polesi Polesi Polesi

O faatonu o loʻo faʻafetai i le Faʻavae "Vol Insuri i Totonu", "Granul", "Mkk -" NEDA "," Yuma " Sades "(St. Petersburg) ma le popolega" Don "mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili