Tulaga masani

Anonim

Vaʻaiga lautele o le modular kapoti meafale o le auala tau fefaʻatauaʻiga: maualuga ituaiga o faʻataʻitaʻiga, mea, mea totino ma faʻatau oloa.

Tulaga masani 14617_1

Tulaga masani
Iapani faʻaititia tu ma aga masani i luga o le Europa Federation. Matagofie aoina o afua (Lusia)
Tulaga masani
Paron (slovenia). X-auala aoina
Tulaga masani
Mr.towors (Lusia). Faʻaputusaga703 mai le "K" faʻasologa modular polokalame modula-isi. Le masani ai teuteuga faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le faʻaputuga o le faʻaaogaina
Tulaga masani
"Angstrom"

(Lusia). Seti o meaafale mo le potu malolo Valetta3

Tulaga masani
Andental Motugaafa mai Alf (Italia): Aso aoina
Tulaga masani
Fbl (Italia), Euro aoina. Uluai elemene aoina - faagaau i luga o uili
Tulaga masani
Aples (slovenia). Tulimanu o le potu malolo mai aga masani
Tulaga masani
Masani o le Faletupe o le Italia Zerer, Ulisse polokalama. Faʻavasegaina o suʻega mai se faʻasologa o mea nati, faʻaputuga - na vavalo
Tulaga masani
Tranchs mai Veneer Cherry i le pito i tua o se paepae toewnet pati (Alf, Italia)
Tulaga masani
Alf (Italia). Tutusa sikuea fetu (6464cm) mai mea eseese
Tulaga masani
O le vasega o vasega mai le elve (Italia). O le uluaʻi auala faʻataʻamilomilo o loʻo avea ma faʻailoga moni o lenei potu malolo.
Tulaga masani
"Angstrom"

(Lusia). Aoina vita.

Tulaga masani
Aples (slovenia). Masani aoina. Valivali Filifiliga: Walnut ma Cherry
Tulaga masani
Seti o le kapeneta meafale mo le saaba-3 faletalimalo potu faletalimalo "Lotoa" (Lusia)
Tulaga masani
Fasi o le pusa mai le modular faasologa "Milna" fale gaosi (Lusia)
Tulaga masani
SMA (Italia). Glass Kapeti ma fausia-i tua

E te manatu pe faʻafefea ona faʻaaogaina se fale fou? Pe ua fiu i le "Sovka" ma mea e maua ai fale ua uma ona maua fale? Ia, e mafai ona e tusia se faʻamatalaga o le vaega o le atunuʻu atoa. Tau lava o le mafaufau: O tautua a moni faʻapitoa atamamai tomai faʻapitoa, ma le "Fafo fafo 'Oe Faʻamaʻatonu Lelei Oe. Auala talafeagai e faʻatali ai le lautele o polokalame a le Fono a le Fono a le Fono Toʻatasi. Latou te faʻatagaina oe e fausiaina se aulelei matagofie, tatau ona i totonu o potu uma i le fale. O le asō o le a matou talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona feutanaʻi ma le fesoasoani a se modular kapeneta o le potu malolo.

I le taulaiga o lo tatou mafaufau, o le modiar kaseti meafale o le ogatotonu tau tau. E faigata ona iloa le saʻo lona tuaoi, ia tuu atu o le na o le fai atu sa latou loto i ai e le o aofia i le iloiloga uma o le taugofie o oloa o pisinisi ma le faataitaiga sili ona taugata totonu o le atunuu e faia i laau taua. Tatou te le talanoa i aso nei ma e uiga i le lata mai atinae o mamanu Europa lauiloa.

Tagata taʻitoʻatasi

O le modular mataupu faavae o le faʻatulagaina o le ulutala e lelei ona e faʻatagaina le tagata faʻatau e tusi ai le manaʻomia o le mafuaʻaga o ia lava. E te sau i le faleoloa, faamasani i le aufaatasi atoa o mea na fuafuaina, filifili le talafeagai ma faia se poloaiga. Ae o le mea lea. I le faiga, e fai si eseese o mea uma. E sili atu ona faigofie, ma o nisi taimi e taugofie ma vave tasi maua o le seti uma o meafale. O se tulafono, a tuuina atu nisi o modules aofia ai i le seti masani o loo maua i le gaosi oloa po o le fale teu oloa a le tagata faatau. O le mea lea, o loʻo faʻaitiitia lava le tuʻuina atu o le faʻavae o le faʻavae (naʻo nai aso), ma lona tau e masani lava nai lo lona tau aoga o elemene taʻitasi. E masani lava, o tagata gaosi oloa o le kapeneta o mea e tuʻuina atu i se tulaga masani o le igoa ma / pe faʻataʻitaʻi le faʻasologa o numera: Mo se faʻataʻitaʻiga o le 128 mai le moddur4 " Lusia).

Le poloaiga elemental o le pusa e talafeagai pe afai e te manao e aumai se mea muamua, e ese mai le ata faafoliga e masani ai. E moni, ma le uiga faapea, e faigata tele ona faʻatinoina le toʻalua tutoʻatasi. E sili le faʻaaogaina o le taʻitaʻiga ua fuafuaina e tatau ona i ai i saga e lelei ma meafale. Tuuina mai o outou manaoga, o le a maua lenei faapitoa agavaa se galuega faatino o le headset lumanai (manually po o luga o se komepiuta), ma matua faasaolotoina.

E mafai e faapea, mataʻina le fausiaina o se tuufaatasiga tulaga ese, o le a sili atu nai lo le tele ona lautele lava o modules tulaga faatonuina. Ona fesili ai lea o le tagata faʻatau poʻo le tagata e avea ma mea e te galue ai pe a mafai ona suia le faʻasologa poʻo le faʻatulagaina o elemene masani. Faamatalaga e faapea o le laasaga muamua lenei i le fatuina o outou, ma e na o lou headset. Ae e tatau ona e malamalama i ai o soo se mea e taugata, o nisi mea taugata, o nisi taimi e sili atu taugofie nai lo le faasologa vaega. O nisi tagata gaosi oloa e tuʻuina atu i tagata faʻatau se fesoʻotaʻiga talafeagai i le va o le tau o le oloa ma le tagata taʻitoʻatasi e faia i le foafoaina o totonu. E le manaʻomia le faʻaaluina o le tele o tupe ma fai le atoa o le tului ina ia okaina. Ua lava lea e oo mai faatasi ma (faatasi ai ma le mamanuina) se tasi pe lua vaega muamua o le a vine o lou tulaga: fai, o se fata angular le masani ai po o se afeafe o lē o ni tulaga faatonuina maualuga ...

Ma atili. Filifili e faʻatau se seti mo le potu malolo (e maasiasi e se tele o vaega o aitema), mafaufau i faigata ma le faʻaofuina o meaafale. O se tulafono, ua tuʻuina ni modules i se ituaiga foliga o se nofoaga e faʻalavelave ai, o la latou faʻapipiʻi e tatau ona gaosia poʻo ma le fesoasoani a le valaʻauina o matai. O auaunaga lata mai e le o ni mea e le ofi (e oʻo i le 10-12% o le aofaʻiga o le faʻatonuga). Afai o le kamupani lea e te filifili e faʻatau ai meafale e taʻutalia ai le faʻapotopotoga saoloto, o lona uiga o lona aoga o loʻo aofia ai i le tau o oloa.

Puipui ma modular faiga: saili eseesega

E matua tautala lava, o le pa o Soviet taimi o ni taimi foʻi modular (na o le faʻauiga o le "modular" mo ia e leʻi faia). O faiga muamua na aliali mai i le matou atunuʻu i le amataga o le luasefulu tausaga o tausaga o tausaga mulimuli ane o le ataliʻi o le uluaʻi senituri ma vave maua mai ona o lona gafatia ma le lautele. Ua i ai nei le aso i le tele o fale Rusia, ma e tele naua le tele o ituaiga 'aiga ma nofoaga fou o loʻo faaauau pea ona gaosia. E tutusa le "malamalama" fausaga o isi galuega toeititi na o mai i puipui o le sterft. O puipui i le aga masani na avea ma "galuega taulima a o tatou aso.

Ma o lea o le a tatou taumafai e fuafua e iloa atu nai lo aso nei meafale moona e ese mai i le tutusa. O le a le puipui? O le seti lea o kapeneta o mea eseese na sapalaiina le puipui vavalalata le tasi i le isi. Akak foliga mai o se masani masani vaega o modular kapoti meafale mo le potu malolo? E faapena foi, ae e le tutusa a maʻa, aua o lenei ua le masani ai ma le ulutala faleʻau o loʻo teuina o lavalava. Mo lenei faʻamoemoe, o le uarota poʻo povi e masani ona faʻaaogaina, o loʻo i totonu o potumoe ma alavai. A iai se avanoa avanoa, o lavalava ua tuuina atu se avanoa faʻapitoa mo se potu laki.

O sina mea e uiga i foliga o le mamanu ma fafo, o loʻo i ai le tele o eseʻese o puipui i le va o puipui masani ma aso nei seti. O le mea e sili atu ai le soviet o le maualuga ma le loloto o gaioiga uma e tutusa lava, ma o le lautele e ese. Tele o seti nei o loʻo i ai nei, i le isi itu, e mafai ona aofia ai se eseesega ma "eseesega foliga" elemene, e ui lava, e leʻo le dogma. O ni vaega e sili ona lelei i le maualuga, aumai atoa le fausiaina "faigofie". Faʻafetai ia i latou, o le puipui e le foliga tumu i le faʻatumuina atoa, ma maeʻa. (O nisi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga x-ia gaosi paie mai slovenia, aoina o le sili atu o le boolaiani-popū e masani ona faʻalauteleina le tele o le belassia.) laina o meafale, faʻapea foʻi ma le aufana i lalo o le Kapeneta, tautua i se ituaiga o tagata pe a faalauiloa mo isi, itiiti loloto (faʻasologa "i le fale gaosi" mai kirova)?

A o le amio masani masani na faʻaaogaina e masani ai vaega ma le swang, e masani ona toe maua mai faitotoʻa, o pusa faʻaonapo nei e iloga ai le tele o ituaiga filifiliga. I le faʻaopopo atu i le kapeneta ma papeta ma faʻaseʻe ma gagau ("harmonic") faitotoʻa, o le faʻavaeina o vaega modular, e masani ona aofia ai elemene. Latou te fesoʻotaʻi ma le latalata modules faʻaaogaina vaega faʻavasega.

E masani ona faaauupegaina le ulu o aso nei, o loʻo i ai i luga o le ata o loʻo i totonu o le ata i fafo i le pito i luga o le System). Faʻaopopoina o vaega teuteu o loʻo faʻaogaina e le fou-faʻapipiʻi faleʻaiga fale, o loʻo taofia i luga uʻamea uʻamea poʻo le palasitika fesoasoani.

O mea moni, o se tasi o eseesega sili ona taua i aso o le vaʻalele mai faiga masani o pa o laʻau masani ma pepa. O le gaosiga o faʻamatalaga ma mea o loʻo mafai ai ona faʻaleleia meaafale o mea faivago togafitiga.

Module module afi

Aoina o modular meaafale o eseese gaosi oloa e aofia ai se aofaiga le tutusa (masani mai le tele o sefulu) elemene) elemene. Tatou fai atu, o le "M" faasologa o le sili sili ona atoatoa mai le modula-isi polokalame mai Mr.Doder, e tusa ma le 100 tului. Tele modules e tutusa ma le tasi. Nei nofofua ma faʻaluaina potu, faʻaputuputu fanua, racks, maualalo tu, tulimanu elemene, o tagata gaoi, ma isi Ae o suiga i le autu o le mataupu tutusa e le mafaufau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lona faʻaloaloa i luga o le malae a le Kamupani faʻamau, o le a matou maua se tagata masani masani, faʻapipiʻi le faitotoʻa o se tioata-faʻapipiʻi. Na mafaufau i meke tesleke e tasi le fale tu, a o le isi maualuga, matou te vave faia lava se faʻataʻitaʻiga o ono elemene. E tusa o mea e gaosia, faia a latou polokalame modular. E le gata i lea, o le aoina e mafai ona aofia ai moega, laulau, pusa kofe, ma e leaga foi. I le taimi lava e tasi, o isi tagata gaosi, e aofia ai i latou gaosi faʻasologa ma mea moni elemene, o loʻo faia naʻo le faʻasologa o mea uma. Tele taimi uma o loʻo matou talanoa e uiga i mataupu o se faʻasologa le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga ma curviilinear stade (tuʻufaʻatasiga28 ma 116 Otmr.tors).

O fuaitau o matata o autu autu i le tele o tagata gaosi oloa e ese foi. E fuafua uma lava i le uluaʻi ituaiga o papatusi mai le mea o loʻo tipiina ai le mamanu. O lea, o le maualuga maualuga o le Kapeneta o le 2-2.5 m (filifiliga: 2410, 2339, 2256, 2158, 20868, 2058, 2036m, 2058, 2036m, 2058, 20368, 2058, 2036m, 2058, 2036m, 2058, 2036m, 2058, 20368, 2058, 2036m, 2058, 2058, 2036m, 2058, 2036m, 2058, 2058, 2058 O le lautele o le fale e tasi o le 400 i le500mm, faalua-mai800mm i le 13m. I le ala, pe a filifilia se tasi poʻo isi modules, aua neʻi galo, aua neʻi galo e uiga i latou i lou potu. Potu e aunoa ma le sili atu o le taualuga, e oʻo lava i le pito sili ona tetele o le a le lapoʻa.

Mea

Mo le gaosiga o kapeneta meafale o le ogatotonu o le tau, chip-chip, mdf ma gex ma gey o le fafie conferoc rocks e masani ona faaaogaina (masani pine). O le lauʻeleʻele laupapa, o le fale uma e lua ma o le tele o le kalama e masani lava ona gaosia, o le MDF e masani ona o luga o le suā. Ona o lona mafiafia ma le homogenous fausaga, o lenei mea (MDF) maua ai le atinaʻe o meaafale faʻataʻitaʻiga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatagaina ai oe ona faia le faʻafoliga o le Convex pepa. I se faʻaopopoga, ia le faʻaleleia le siʻosiʻomia se mafutaga, e le manaʻomia ai le paʻu maualalo o le laualuga atoa ma le vaega puipuia. Mafai ona valiina i lanu eseese. Actode o le vaega o le vevela-vevela o le sili atu o le malosi (infbibric tulaga) - e mafai ona fausia se mdf i luga o le ipu o se ipu (o se vaega fou "o le mea fou , Lusia).

Ioe, o le mea moni ua le faʻatusatusa ma soʻo se isi mea. Falatufale na tupuga mai le augatupulaga i Tupu. Ae o le faʻasologa o hardwood o auala tele o auala (naʻo le beilatus, o le mea lauiloa mo ona oaks, fatuina le tele o puipui tau). O le mea lea, afai e te le manaʻo e faʻatumu lou fale ma le laupapa, ae e leai sau "valea" tupe, sili ona taina meafale tao. Aua neʻi o se faʻavavau, ae e matagofie, lelei, lelei mo le soifua maloloina ma, e taugofie tele.

Talu ai nei, na faʻasolosolo le faʻaogaina o uʻamea ma soʻotaga ua maua ai le faʻaogaina o le kapeneta mea faʻatau. Alumini Strep o loʻo i ai le master poʻo le manino tioata ua faʻaofiina - O se tasi o mea sili ona lelei o le mamanu o suʻega. O vae uʻamea uamea o le Chroome o le Kapeneta o se vaega taua o nei faʻalapotopotoga nei: Latou te faafaigofieina le mamanu, faia ia "sologa" i luga aʻe o le fola.

Tagata gaosi

Modular meafale gaosi mea e tele ai mea gaosiga, o Rusia ma fafo. I le gaosiga o puipui masani, e aofia ai mai le osgifs bundif, pisinisi a Boolatus ("Gomelderev", Molodebell "," Talu mai taimi o Sovi te, o oloa a Romania e lauiloa, ae e ono le mafai ona tosina mai i le "malamalama" i ona po nei. O le elemene seti o pa puipui e ofoina atu i Rusia tagata faʻatau ma Italia tagata faʻatau. O le vaega taua o na e maua ai laina e lua o meafale: "talanoaga" ma le "aso nei". UNS e sili ona lauiloa fbl, sma, alf, florida, zuerer fale gaosi ma isi.

Modur meafale mo potu malolo, faia i le itu faaonapo faa-faaonapo faasolosolo, sapalai i Rusia Midinnia fale gaosi (SLAPES, PERBLA), Premin Wabran. O le Scandinavia tagata gaosi oloa i le Lusia Maketi o loʻo tuʻuina atu e tele na o le Suetena Katave ma Finnish iSku.

E tusa ai ma tagata faʻatau, o loʻo maua nei oloa i totonu o le atunuʻu. New Asseppers Grippers, o lona tele atinaʻeina na amata i le Aukuso 1998 Cirris, e faʻavaeina se tauvaga lelei e mai fafo. O le gaosiga fou gaosia o loʻo tuʻuina atu ma mea tau onapo nei, mea uiga lelei ma vaega. Faatasi ai ma isi kamupani, e le tele, ae matua manuia, e maua ai e le kapeneta maualuga le masani-tulaga mea taua, decal mai le kalipeezh ma le asstrom "mai le logrovh ma le susulu mai kirov. Ae peitai, o le tele pisinisi fua meafale kapeneta modular o loo tu i le itulagi Moscow. O se tasi o lapoʻa - Mr.Do tagata, o le kamupani a le Amerika Rusia, lea na atiaʻe ma faʻatino le polokalame modula. O le laina fou o le kamupani ua taʻua o Modula-sosoo ai ma e aofia ai le tolu meafale faasologa, lea e aofia ai le tele o selau o mea.

Tau

Ae paga lea, e faigata ona tautala i le tau o le seti o Fono a le Moraale, aua e aofia ai tau mo elemene taʻitoʻatasi. E masani lava, pe a tau, tagata gaosi oloa ia amanaia le tau o otaota ma vaega (nai lo mea e sili atu). Itu mautu, o le tau o le seti tuusaʻo faʻalagolago i le lavelave o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o vaega taʻitasi ma le numera o vaega. I nofoaga lagona e faatau se headset aofia faapitoa o racks tatala, e sili atu ona aoga nai lo le tasi, ae faatotogaina i faitotoa ma ofuvae.

O lea, afai e te filifili e faʻatau le taugofie, ae maualuga atu le lelei o meafale, vaʻai i oloa o le o loʻo taʻua o le Borolasian-Polani Greens Black Brep. I totonu o le tele o ana faʻaputuputu, o le a e filifilia se mea talafeagai mo oe lava: Mo le $ 400-500 e mafai ona faʻatau se seti ma le umi o le 165m i le umi o le 165m ma le uumi, faia i le umi o le idf poʻo le 4.05m umi, faia o le umi o le ale a le MDF pe 4.05M. E tusa o le tutusa (poʻo se maualuga maualuga) tau mo le faʻatau atu i Ivnovobell tuʻu faʻatasi. Kslov, o se tasi lea o nai meafale tuai ma meaafale o loʻo pasia atoa-fua faʻaleleia. Mo le $ 700-900, o le a ia ofoina atu se puipui faʻapipiʻi ma oak faitotoʻa mai Bobruiskmez; Belarus) poʻo se tasi o le MESTF (toe o le tau o le kinst). Fale gaosi "Lotus" mai Kirov o loʻo gaosia le taugofie e tusa ma le tau o le $ 400 ma sili atu taugata - tusa ma le $ 1200.

I le ala, $ 1000-15-1500 na o le sili atu le lelei o le aofaʻi e mafai ona e faʻatau ai se mea manaia ma aso nei seti o meaafale ma le umi o le 3m. I lenei tau, o le tele o faʻafitauli ua faia e le faʻamalosi mai Mr.Doders, e aofia ai ma le Bent Trasides mai le MDF ma le faʻamalosia o paipa e lagolagoina le malu o malu. Mo le tutusa $ 1200-1500, oe faʻatau se seti mo le potu malolo i le Scandinavia i le Scandinavia o le Finnish Orku. E le tatau ona faitau i luga o le tau maualalo ma alu ese atu i totonu o se faleoloa o ICEA lauiloa (ae ui i lea, pe a e sauni e valiina meaaiga mai se pine, o tupe o le a manaomiaina teisi). O le tau o loʻo i ai nei o le tau o loʻo iai foʻi moddular mai le dedal mai le kalsingrad (o se seti o le "Miln3" ma le umi o le 3. 1000, "

Oloa fale gaosi Slovenia - O se tasi o le Republics o le muamua Yugoslavia - Taugofie e le mafai ona e valaau (le pusa o le a tau ai le $ 2000-2500). Peitaʻi, e tusa ma se sui o le kamupani faʻatau atu o lenei meaafale, o le 30% taugofie nai lo Italia, ma o le lelei e le faʻatauvaʻa. Maoaʻe, o le tau o se tamaʻi vaega o modular meafale na faia i luga o le apennine Pensinsula e seasea lava lalo ifo o le $ 2500. Mo lenei tupe, e mafai ai ona faia se faʻatonuga taʻitoʻatasi mo le gaosiga o le kaneta e le masani ai (moni, ae le o le faʻa-Rusia, ae mai le faʻa-Apelaʻia. I se aotelega, "Fausia, Faia, taumafai!"

O tagata faatonu, faʻafetai le Kamupani Kamupani, dol, "Adriatic" ma faʻafeagai mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili