Nofoaga mo potu malolo

Anonim

Potu potu o le potu malolo, potu moe potu, fale tifaga fale tifaga, faletusi ola, e tele se potu e fuafuaina ai ni potu eseese.

Nofoaga mo potu malolo 14623_1

O le poloka e filifili ai le vasega

Faaliliuina: Marina o le markovskaya

Ata: Hayo howe / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

Faatasi ai ma le fesoasoani a le maualalo septum mai chipboard ma phins sclud plywod i totonu o le potu lua sone o foafoaina. O le fata na ufitia i le paʻepaʻe o valevale, e ui lava i le umi tele, e le foliga mataina. O se laulau tusia i luga o uili o latalata i le vasega. Faʻafetai i le Mobile Plan, faʻapea foi ma le i luga ma fafo o fata ma papa papa, e faigofie ona faʻatumauina le faʻatonuga.

Nofoaga mo potu malolo
O le tele o le potu e 5.43.6-faaeeina mea uma e atoatoa mo potu laiti. Vavaeʻese mea faigofie ona faʻasolo mai i le nofoaga i le nofoaga. O le laulau i luga o uili (9090m) liliu i se tautua, ma mo le po alu atu i le itu mamao o le potu e faasaoloto le va o le faaputuga.

Tusi Sanuisi

Faaliliuina: Marina o le markovskaya

Ata: Konstantin Eulenburg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

O lenei o le fale faletusi o le fale e mafai ona toe maua ai le sili atu. O le maualuga o le tulaga o loʻo aofia ai le mafiafia o le shelte o le 18, 26 ma le 38cm mo le nofo ai o fuaiupu ma le loloto o le 24 ma le 30m mo le laina pito i luma ma le pito i luga. O ia fata e mafai ona okaina i isi itu: ma se savaliga, ua filifilia, lalagaina pe le masani ai. A manaʻo i ai, o le mamanu e faigofie ona faʻaopoopoina ma tioata poʻo le faʻapipiʻi pepa uamea. Tasi le fiafia e faʻamautuina le tusi, nofo i luga o se sofa vaivai sofa i le malamalama o le fola.

Faletusi i uili

Faaliliuina: Marina o le markovskaya

Ata: Konstantin Eulenburg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

O tamaʻi vaega o le fale mautotogi, o le tele o le 'au o tagata na ona i ai faʻafitauli i faʻafitauli o mea, aemaise tusi. Matou te aumaia lou mafaufau i le le-le-tulaga o le fofo - fata.

O le modular system ma fata ma le loloto o le 20cm, seti i laina e lua, o le nofoaga sili o le fale faletusi. O le laina pito i luma, pe a tatau ai, fuli agai i luma (e ala i le fesoasoani a le tele o uili uili), ma le lona lua tasi e tatala. E mafai ona faʻaoʻo mai le au faʻasolo i fafo atu i fafo atu o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa ma tua. O sea tulaga aoga ma talafeagai o le a foliga lelei i totonu o le kamupani ma paepae ma mumu meaafale. O le laulau feaveaʻi o loʻo faia i mea tutusa e pei o le modular faiga o le fata. I lalo o le tioata e mafai ona e faʻaleagaina le aoina o tupe siliva pe naʻo se tusi taua.

Itula fiafia

Faaliliuina: Marina o le markovskaya

Ata: Konstantin Eulenburg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

I lou potu malolo e i ai le manaia tulimanu mo faʻafiafiaga, ae e leʻi i ai le faʻafitauli e moli ai? Matou te fautuaina le toe faʻaleleia o mea taua, o le moli o le moli e sili ona malosi.

I totonu, o le totonu o le malamalama o le totonu. Lisi Lamp (agavale), ona o le elonging (luga atu i le73cm) tulaʻi mai ", e sili atu le fiafia o le sofa. Faʻasusu i tafatafa o le ata e mafai ona faʻaaogaina mo le faitau. O le itu o le malamalama e faigofie ona suia ona o latou steable uamea potu. O nei lamepa e avanoa i fesuiaiga eseese: ma atagia mai ai tisiki, pei o a tatou ata, ma se con clome paolo.

O le anumalo i le itu taumatau, o lea, o le mea moni lea e pei o se laulau amp, ae e foliga sili i luga o le fola. E faaauupegaina i le umi (lua-mita) corrd ma taulimaina i luga o le moli i le moli, faʻataga e toe faʻavasega le lamepa, mo se faʻataʻitaʻiga

E le gata i foliga

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Hojo wigg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

O lenei modular faiga e ofo ai ese. O ona elemene atonu e tolu tulaga o le loloto loloto, faʻapea foʻi ma le maualuga i totonu o le 291cm ma lautele e filifili mai ai. Dors o loʻo alu ese pe o loʻo i ai. O le seti o ia fata e sili ona fetaui mo le faletusi fale.

O totonu o le potu malolo ua mamanuina i le malulu o le siliva-paʻepaʻe, lagolagoina e uamea vaega o le nofoa ma le laulau kofe.

O le tusi mafanafana e faʻalauiloaina i le tulaga o le sukalati lanu o le palu ma le tele o moli mumu e gerberas i le malosi o le tino. E tatau ona malamalama lelei le potu, a leai e le mafai ona e aloese mai se lagona faanoanoa.

Fantasy faataitaiga

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Hojo wigg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

Tuʻuina atu o le taulaʻi i tagata e manaʻomia se fofo i totonu o le tagata. O mataupu uma - pusa o ata, kapeneta, o se televise, o se laulau o se laulau kofe, pe ufitia i le kiona-paepae eseese vanii. O Faiminumi Adminim Franime tuuina atu le auala pito i tua i luma o le matagofie, ma o loʻo faʻatumuina totonu. O loʻomea o loʻo faʻaaogaina faʻailoga o fata o faʻavae e faʻaatagata ma le maualuga pule faʻatonu. Toe liliu le faitotoʻa o kapeneta i le 180, o le a e faia se faʻaaliga fou i le fata.

Lautele ma matala

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Hojo wigg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

Ua mavae le taimi o Cummemed pa. O le sui o le sui o le na o mai e fesuiai foliga foliga susulu, tatala ma matagofie. E le gata i lea, e talafeagai mo tagata fuafuaina o tusitusiga, aua e foliga mai fetaui ma foliga o loʻo iai ma mea e sili ona alualu i luma. O le leo vaʻaia o eseese modules ua faʻamautinoaina e tagata faʻatau i le maualuga o le 28.5 cm faʻapipiʻi i luga o vae-lagolago. O loʻo soʻoga eseese le avanoa e fesoʻotaʻi ai ma le tasi le isi e fao. I le faʻaopopo atu i fata ma tagata gaosi, o le aoina e aofia ai le lagolago mo TVS ma HI-fi masini, faʻapea foi ma komepiuta ma tusitusi. O fale ma malologa o elemene uma ua ufitia i le paepae e paepae. Rack foliga fou.

Le lelei le le lelei

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Hojo wigg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

O le faʻavae o le seti o meafale o le 'au o se pa puipui o loʻo tuʻuina atu i le tatalaina o le malupuipuia o loʻo i totonu o tagata faʻatau. O le modular mamanu faʻatagaina mo le le lava o le aofaʻi o tuʻufaʻatasiga, aofia ai ma potu i totonu ma le i ai o le masiofo. O le autu o le meafale o meafale na faia e se poloka-i le poloka ma se cable channels ua taamilo i le tele o loloto mo le TV ma HI meafaigaluega. O elemene o le Kapeneta, e mafai ona faʻapipiʻi ma le tali a le Kapeneta ma le 'au i le venerave. Talu pe ufitia foi i le mafiafia o le vateatea o le vale.

Seti ma fetu

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Hojo wigg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

O mea aoga e aulelei na folasia ane i le ata e faia e le lima masani mai le Alder ala. O nei mea e mafai ona faia ni tuʻufaʻatasiga o le tasi ma le isi. O le tele o le gauai atu, o tagata ua filifilia na tuuina atu i le lanu ogatasi o foliga foliga. Ata o le meli, kulimi ma le kofe ua fetaui lelei i le tele o ituaiga o totonu. O le faitotoa o kapeneta ma faʻaofi na faia ai uamea mesh ou te fiafia i ai i lo latou eseesega, faʻatupu le lagona o le pupula o le mamanu, ma le mautu laupapa.

Faamafanafanaga latalata i TV

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Hojo wigg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

Taofiofi i fafo atu o le suavai i totonu. O le manuia manatu o le nofoaga o le Plasma Panel poʻo le TV ma le lautele ma mafolafola mata i le loloto o le faʻalauteleina o le modular modular. O le leaga o le uaea ua mou atu i tua o le faila, lea e tu i le va o itu itu ma ua aveese mai le puipui i le 16cm. O le iʻuga, e le gata i le avanoa mo ua uamea, ae faʻapea foi ma se vaʻaiga lautele ile tulaga o meafale ua sili ona toʻafilemu. Ina ua maeʻa, nei le eseʻesega i le va o le loloto o le fale vaega (48cm) ma fata (24cm) e na o le 6cm.

Faaliliuga o VLadimir GadiukOuva

Fale o le potu malolo

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Hojo wigg / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

I luma o le tagata mamanuina, na tuʻuina atu le galuega e aveesea ai lenei potu mai le tele o le malosi ma le uiga "kapeteni" i le siosiomaga. Na manaʻomia le laulau komipiuta e sui ina ia o loʻo i ai pea i le malamalama. E iai lava taimi na matou manaʻomia ni avanoa mo le teuina o mea faʻaaoga. O le tusitala o le poloketi na fuafua e tuʻufaʻatasia le laulau i le ogatotonu o meafale o meaafale o loʻo aofia ai fata feʻaveaʻi. Faʻaseʻe foliga foliga o le pauna, faʻapipiʻi le nofoa palasitika ma faʻapipiʻi i le ogatotonu i le va o le faʻamalama ma le sofa o le triangulalet pusa mo ie line o loʻo mamanuina i le le fiafia o le oona o moli o le aniva. O le tusi tusitusia o vae i vae maualuluga, moli moli, mama ie pupuni lanu papeta fola o mea uma e tatau ona faafou ai le potu. Sa avea ma potu ma aso nei ma o aso nei.

Nofoaga mo potu malolo
O le tele o le potu o le 3,924..30m. O le a le mea e mafai ona ausia pe a le o le aʻe i le avanoa ma le aufai mata. O le telefoni feaveaʻi o loʻo faʻapipiʻiina i luma o le rack vaega, i le faaiuga o le galuega, isolates le tusi tusitusi mai le nofoaga e nofo ai. Faasee le sofa sofa, o se kapeta moli ma se lanu lanu i totonu na fesoasoani i totonu e manumalo ai i le atoa mago le mageso o le potu.

A faigofie ma manino le ie puipui, e le tatau ona sefe e le ie ie. O lenei potu o lenei potu ua afifiina ma mataitusi, 150cm lautele e mau i laina e tolu. O le feteʻenaʻi o le nickel-faʻapipiʻi manoa-uaea ua saunia e ala i le tuʻufaʻatasia o pa puipui.

IKEA racks (3538190m) mafai ona tuʻu i le itu, tuʻu i luga o le itu, o loʻo faʻaaogaina ma le faʻaupuga lagolago pe faʻapipiʻi i puipui e pei o le fusifusi i totonu o fata. I le tulaga o loʻo tuʻuina atu i latou i polokaga paʻu e fa.

Ua valiina papa i lalo o le almininim e aoga tele: I le vaega o le lalagaina, e mafai ona latou tumau o tautau i luga o le puipui.

Moega i se pusa uumi?

Faaliliuina: Marina o le markovskaya

Ata: Holger Weigener / ata fetaomi

Nofoaga mo potu malolo

O le Multifalugal Podium mafai ona e sefeina avanoa i se tamai potu, ma ia matua maualuga le avanoa. I soo se tulaga, e mafai ona e faaaufai tino i nisi taimi, i se isi tulaga i ni lagona uma o le upu. Totonu o le podium hid o se moega ma se drawer-dresser. O se tamai vaega o le lagolagoina lona tolu lagolago o le laulau 'ai. Sofa ma le televise lagona i luga o le podium. Laasaga i le itu tauagavale fesoasoani e tulaʻi mai ia i latou (e le o vaʻaia i le ata), faia o le faʻaoʻo.

Nofoaga mo potu malolo
O le tele o le potu e 53,6mdv o le kapoti i luga o rollers (lapoa 12318530M) e galue moe (pusa i le itu taumatau (agavale). Mo le moe ma mea uma o mea uma e sili atu le faʻaaogaina o se orthopedic Hoodress.

Faitau atili