Metatarphosis o avanoa

Anonim

Toe fausia o le masani-potu-potu potu potu ma le atoa o le 43 m2, o loʻo i luga o le fogafale mulimuli o le fale faʻataʻitaʻi ma (209).

Metatarphosis o avanoa 14631_1

Metatarphosis o avanoa
View mai le umukuka i luga o le fata i le potu malolo. Cungindrical Wall pei o le fusi se sofa curfa
Metatarphosis o avanoa
Fasi vaega o se potu tele. E i ai le tuaoi i le va o le umukuka sone ma le potu malolo. Faatasi ai ma le liligiina o le umukuka o meaafale o loʻo faʻatusatusa lelei ai le tele o mea o le maa faʻapipiʻi, o le mea o loʻo laina i le vaega o le puipui
Metatarphosis o avanoa
Malolo nofoaga. O se ata faigofie o se seti o le umukuka meaafale ma le cout cout. O le itu tauagavale e leʻi valaauina Farani, mai le fola i le taualuga. O laina o le ranesal i luga o le semi-pito o le secordigrad conpturans i luga o le taualuga
Metatarphosis o avanoa
I le amataga o le Corridor Workrobe ma Matte Glass (Mr.toors). O le faʻafanua o puipui ma le ogatotonu o loʻo tapunia ma se paʻu paʻepaʻe ua polyirethane o Eaves. Faaeteete fetaui o mea eseese e lua (chramic granite ma le sisitema kolisi), o loʻo manaʻomia e le foloa, ona o le laina tuaoi o le lio
Metatarphosis o avanoa
O le lanu o le umukuka meaafale na faatonu e le gaosi oloa i le lisi. O lenei lanu moli lanu moli o loʻo i ai se aofaiga laʻititi (10%) o tamaʻi siliva siliva ("metallic"). O lenei le mama e maua ai feololo, faigata, faaliliu low
Metatarphosis o avanoa
Telefoni potu. O le agavale agavale o le pusaaipoto. O pito o le laupapa a le fale laupapa (i luga o le le mautonu i le puipui fuafuaga) ua tapunia ma se palasitika palasitika pronth, filifilia i lalo o le lanu o le laupapa
Metatarphosis o avanoa
O lenei fana latalata i le faitotoʻa o se tamai potu ua fuafuaina e faʻatulaga ai se nofoaga faigaluega i totonu mo se tamaititi aʻoga (laulau lau komepiuta ma le laulau i autafa o le moega, fale mautotogi)
Metatarphosis o avanoa
Faletaele. O foliga malamalama o le puipui na fausia ai le lagona o nisi ofe i totonu o lenei ata tifaga vavalalata. Malamalama e ui atu i le lanumoana tioata poloka, e valiina e faʻalauteleina le faʻalauteleina o le avanoa
Metatarphosis o avanoa
Manino le mamanuina o le hardbanin ma se faʻata lapoʻa o loʻo filifilia i se mea fuafua e le teʻi, ae, i le sili atu, vaʻai i le tamaʻi potu o le faletaele
Metatarphosis o avanoa
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Metatarphosis o avanoa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O le nofoaga masani o le fale o le fausiaina o le faʻaiuga o le 70 o le 80s o le 80s na mafua ai le tele o le masalosalo. O se manatu o se nofoaga o loʻo iai le tulaga o le laulaufaiva ua le mafai ona atili ai ona faʻamalieina ma le "agaalofa." E moni lava, ei ai faʻaletonu o le fale, ae tatou te faʻamoemoe o le a faatalitonuina tatou lomiga mo faʻaleleia atili ai le fale mautotogi i ai.

I le amataga o le toe fausiaina

Ma, tasi le potumoe potumoe i le fale faʻataʻitaʻi o le faʻasologa ma le (209). A o le i toe fausiaina ma toe fausia, o le mea lea na iai: atoa le eria - 43m2, Ola o le Nofoaga - 24m2 (Middle "-Gerest 6, 5m2. Maualuga maualuga - 2.64m. E i ai le ogalaau. O tagata faʻatau a na o tagata o loʻo vaʻaia, ina ia mafai ona feaveaʻia pa i totonu ma fai le toe faʻaleleia o tupe o potu uma. Ina ua maeʻa toe fausiaina, o le avanoa o le nofoaga o loʻo agai atu e uiga i le 6m2 (faufautua o le auala ma umukuka).

O lenei potu (le-le-taʻua o le vaega lona lua) alu i na o tagata fou ma fou, ae le taua ma le le lelei-lelei le lua O le mea moni, e mafai ona sasaa le nofoaga puipui, o le laʻititi lea lona taua, ona suia ai lea o le nofoaga, faamalama ma faitotoa, tuu le mea malolo ma ola filemu. Ae o tagata e ona e le i filifilia. O le fale fou mo i latou o le olaga fou lena te le manaʻo e avea avega tulaga muamua. O le mea lea na filifili ai le faʻatulagaga masani e suia, faʻaopopoina le nofoaga ola ma toe mafaufau uma i le palasitika avanoa.

O le faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi o le lumanaʻi o le nofoaga o le 'apaʻau na faia ai le taʻutaʻua o le tusiata ma le fausiaina o kamupani "leves". O le tau e $ 2,600. O le poloketi aofia ai atoa pepa o pepa aloaia, igoa: o le ata o le fale mautotogi, fuafua e toe fausia, fuafuaga ma le taulefofoga Faʻavasegaina, ma ata vaʻaia o nofoaga i manatu.

Mo le faʻatinoina o le poloketi, e ave i lalo le taʻitaʻi o RIkRoz ma le fale o le fale i lalo o le taʻitaʻiga a Rolalan Sarasov. Na suesueina le tulaga e ala i le faʻalogo i manaʻoga o tagata e ana le ulufale mai ma le fuafuaina o tau o le siʻitia o mea o le poloketi, aʻo faʻatumauina le vaega autu o le mamanu ma le sitaili tuʻuina ia i latou. O suiga uma na malilie i tagata faʻatau, ma le tusiata, o le tusitala o le poloketi faʻatautaia. Faʻailoga le faʻaititia o tau o mea ma galuega na suia ai le tele o le fola, o le fuafuaga ma le faʻatulagaina o taua i le alanikeriso na faigofie. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, o le mamanu o le har hack e sili atu le saʻo. Manatua o le poloketi na susulu o se matua manaia ma le ofoofogia mo le sitaili fale mautotogiga o le sasaina i le alavai, mai le ata, i le fausiaina. E i ai sa i ai ni ata taua o fausaga ma fau-i le moli. Peitaʻi, o le mea e faanoanoa ai, na faʻamalosia le 'au e mumusu e iloa lea faʻataʻitaʻiga o mea tau tupe. Na vavaeeseina le sima e ala i le fasi mea e fai ai i luga o le aga masani "faamago" Tekonolosi mai Tigi-Knauf.

I le talosaga a tagata faʻatau, o le fale mautotogi ina ua maeʻa ona toe fausia "lua lima", ae o ona vaʻaiga ma ana vaʻaiga ma le natura o le saienisi avanoa ua suia. O le mea fou o le fuafuaga o loʻo taoto i totonu o se vaega faʻapitoa, tele le tuʻufaʻatasiga o le tele o ata faʻataʻitaʻi ma le fuafuaina, igoa:

tasi. O le faavae o le palasitika atoa manatu o le curvililiar foliga o le nofoaga autu o le puipui i totonu, curved i le fuafuaga ma tutusa ma le latin "s". O echoes o lenei paʻu curve o loʻo i ai i toetoe lava o soʻo se sone ma fale o fale. O le mea tatou te uiga o laina o le fola o le fola ma le sili o meaafale (i le umukuka autu (ma le otootoga o le lua-aile tasi le tufatufaina atu.

2. O le umukuka na tuʻufaʻatasia ma le potu malolo, na ave atoa ai le faʻavasegaina o le vavaeʻeseina latou vaeluaina ma fatuina se faila lauiloa. O le fale mautotogi na aliali mai se potu tele ma le faamalama e lua. O le tatalaina o le Logginia na filifili e liliu (aveese le Windows Jumper) i totonu o le tele "Farani" faamalama. O mea uma e lua o le pito i totonu e matala i totonu. O lenei filifiliga o le sioa ma matua faʻaleleia atili ai le gauai o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

3. O le tuaoi i le va o le faletaele ma potu faleuila ua faatafunaina. I le taimi lava e tasi, o le mafaufau lelei, na latou filifili e aveese le ofu talaloa, toe sui lona afi vai (lea e itiiti avanoa). O le iʻuga, ae le o le lua atoa "Lilipula" upega, toeititi lava Cylindrical Waltit potu mo le manaia o vaega na fausia, ma le toʻamalie ma le mafanafana. Napanese, vagana ai mo le fale taʻele, e faigofie ona maua ma isi mea uma o totoe o mea talafeagai. O le mea na tupu i totonu o le faletaele o le tioata, faia i le faletalimalo, faʻata, o le faitotoʻa o le fale, malu o ie, o loʻo moemiti ai i ai. Lisi o tioata ma tioata vai fufulu ua uma ona lapotopoto otootoga. O le aposap-pei o le faʻata o se faʻata tele e toe foʻi mai le punou o le puipui ma masani ona ofi i totonu o le aofaʻi o palasitica. Fausiaina Decre Blue Glass Glass poloka.

fa. O le potu o tamaiti na faaitiitia teisi teisi i le faateleina o le potu malolo i lona tupe faaalu. Ona o le patele o le fusipaʻu, o le avanoa o lenei potu sa le masani ai. O le le-faʻapitoa fofo na mafai ai ona fatuina ni tamaʻi cozy tamai "pisa" - mo se laulau tusitusia ma tusi, masini komepiuta.

lima. O le auala uumi uumi na liliu i se auala tele ma sina mea papaʻu, ae talafeagai le kapeneta i le faitotoʻa.

Stroke toe faaleleia

O le fale maulalo e itiiti, o le tele o faʻafitauli o loʻo tulaʻi mai i totonu o le toe faʻaleleia aga. O le uili avanoa e le gata i le arride e leai se nofoaga e liliu ai. Lenei e manaʻomia le le mautonu fuafua i le faʻasologa o le lafoina o faʻagaioiga, teuina, taumafaina o mea. O le sao atoa o gaioiga e tatau ona mafaufau i fafo ma sauniuni muamua atu, aʻo leʻi amataina le galuega. I le taimi e tasi, faia se fuafuaga o le toe faaleleia, e manaʻomia le taʻuina mai e le o le uluaʻi fausiaina galuega, ae o le taimi foi o le maalofia o le tekonolosi taimi, eleele, tolopo vali, Valnish, Glue, etc.).

I le tulaga lea, o se tele o toe gaosia ma suiga sa faia i se tamai fale mautotogi. O le mea moni, nofoaga e teu ai mea pe gagau ni mauga e foliga mai ua leai se mauga o lapisi, e leai. O lea la, e tatau ona vave faia mea uma, pe manaʻomia. Auā o le amataga na vaeluaina vaevae, aua na o ni puipui na o pa puipui. O se vaega o vaega, na soloia, ua ave lapisi. Ona amata loa lea ona tuʻuina atu le mea talafeagai ma faʻaaoga ai. Na latou faia mea uma i le tulaga: Na latou fausia i puipui totonu, ona faia lea o fesootaiga, seti faamalama fou (PVC), pusa potu. 'Ona tuʻuina atu ai lea o le' aufaʻatasi, 'ua faia i latou le tuufaatasia, a faʻatulaga le laupapa, o le mea e manaʻomia ai le faʻaumatia o mea teuteu i le tumio o le livi i le tulaga o le livi. Ina ua uma lena, tusi le potuneti maaa, ma faamautu le faiga o le faapipiiina o pamu ma umukuka meaafale.

Puipui

O puipui puipui fou e tatau ona faia mai Mrwall. O le leoleo faitotoʻa e fausia ni vaega mai ia Ylicks na faia e le au e ona ma le fiafia. Na latou iloa ana aʻina mea mamafa e tautau i luga o se vasega mai grigwall ma fragiile gypwall cloes vai vaivai ma soʻo ni tau. I le lautele, o le pili e fiafia i ai.

O le vaega autu o le vanimonimo o le avanoa o se foliga le masani ai. Ina ia mafai ona i le ogatotonu o le fale mautotogi, o lenei "galu", na tatau ona ou faʻaleagaina uma vaega, ma i o latou nofoaga e fausia ai mea fou, tuai (talu ai o piliki na tuʻuina i le pito). O iina na amata ai faafitauli. A maeʻa ona tusa ai ma le fuafuaga fuafuaina i luga o le folasaga, le laina o le nofoaga i le lumanaʻi Na folasia mai piliki, ua moli o itu i luga o le fuafuaga. O IRRDigada sa tatau ona ou vaai atu i se auala i fafo. Na matou filifili e ave se laina curven o le "tele galu" i le tulaga taua, o se nofoaga o loʻo filifilia i le va o tamaiti ma le potu malolo o tamaiti. "Tuʻu" (ie, faia uma fua uma) mai ia te ia, e ono faateleina ai le tufuga faʻafanoga lea, se nofoa o le potu komipiuta.

O loʻo totoe pepa o le pusa o le fale mautotogi o le fale ma mea tuai o loʻo pipiʻi ma tuai. O le sima o latou na le tutusa ma le le mautonu na tatau ona faʻaaoga se tele o le tuʻuga.

E ala i le ala i lalo o le fale o loo iai le upu tala, ma e le faʻaititia o le nofoaafi. O le ata o le potu, e pei ona lauiloa, e noatia i ituaiga uma o le ocillations ile vevela ma le le fiafia i eseesega. I lea tulaga, o le tulaga o loʻo feagai foi ma le faʻavasegaina o le olaga tumau ona o le gaoioi o nofoaafi. Afai o le atoatoa o pa puipui o le a tatalia ai le suiga o tausaga taʻitasi o vaitau uma o le tau ma le gatete o panels, o le sulugatiti, o lea, o le ala, ona faʻamalieina ai lea o le bramed. E manino o tusitala o le toe faaleleia ma le le fiafia o loʻo faʻatali mo le taimi e tasi ...

Na valiina puipui o liking i le moli moli (vend) ma beige (pipili) lanu. O le tulimanu o le itu i le potu tele na vavae ese e se mea e maua mai ai le eleele mai polymerbethon (sili ona lelei o le stoled O puipui o le lalagaina ma se nofoaga faatafafa i le Sipaniolo sipela ma se tuaoi ma stucco faaofi o le oneone lanu. O le saoasaoa vasega, o loʻo le amanaiaina le tele o le potu, faʻapipiʻiina o se fasi mea faʻapipiʻi mai le auvae upu lanu poloka o se lanumoana lanumoana. E le gata na mafua ai se isi taʻaloga o le malamalama, ae na faʻateleina foi le faʻamalamalamaina o le faletaele. O le koluse-tipiina Niche mo nei tioata poloka na teʻa e se tagata ua maeʻa i totonu o se paʻu piliki puipui. O le faataatia o le vasega ma se vaapiapi ma le slit slit o piliki e sili atu le faigata ma le umi, sili atu ona faigata ona ogatasi.

Fola

I le Polokalame na fuafuaina e le lisi-argis, o le foloa teuteuga na avea se sao taua i le zopiang o nofoaga. O tusitusiga o tusi pupuni o popcelin, Tiles ma Camquit laupapa. O le fale laupapa e tatau ona tuʻuina i itu eseese e faʻamamafa atili ai ni eseesega i le va o sone. Muamua, o le fale mauto na fai ma pa sa masani ai. Ina ua uma ona aveese e le au fautala i le tele o laupapa i le apaau i le faitotoa o le faitotoa, na iloa mai o le sima o le mafiafia o le mafiafia o le faomamo o le mafiafia o le afā o le fafaga. Sa matua fiafia lava i le au e ona sali e ala i le faʻatulagaina o se fou parquet, manumalo i nei centimita (matua taua i le sulugatiti). Ae sagisagi gatugafulu le taimi atoa o le fola. Ona oʻo ai lea i fafo na matitiva o le aufaigaluega na fausia le fale na o ni faʻalilolilo o loʻo feagai ma le sima pipi le slab, lea, faʻapea foi, o loʻo taoto pea i le ulufale atu i le ulufale. O le tulimanu i le va o le puipui ma le fola o latalata atu i le Logisia na faasolo ina lava lona le fiafia. E ofi atu i le foloa, sa tatau ona ou mafaufau i le sima tuai, faatumu le laga i totonu o sima fou ma le stoneti. O lona uiga, ia e faia se fou na feoaʻi ma faamamaina i le matua tele, i le mea na e tuua ma tupe, ma le taimi. E tatau ona maitauina o lea tuʻuga i le faʻagasologa o faʻatauga o loʻo faʻatinoina tele i le tele o taimi, o fale 'ae fausia i le tele o sefulu tausaga, e oʻo mai i fale piliki fou.

O le poloketi i totonu o le fale mautotogi e tatau ona avea ma se foliga masani a le paleni. Peitaʻi, o le parquat "pai" e mafai ona mafiafia ma le mafiafia o le sulugatiti. O le manaʻoga e faʻateleina le tulaga o le laʻei ma tuu se mafiafia mafiafia o le panerot e faia ai se fofo e sili ona manaia mo tagata faʻatau. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le fola na tolopo, ma o le tau o le "keke" na sili atu lona maualuga atu nai lo le mea na fuafuaina.

Mo le feutagaiga na liliu i le kamupani "Paredonll". O ana tagata faʻapitoa, na aʻoaʻoina auiliiliina o le tulaga o le tulaga, fautuaina e faʻaaoga i le tulaga lea o le pito i luga o le fola. O tagata atamamai "Cirquatch Hall" Faʻamatalaina o lenei mea ei ai le mafiafia mafiafia - 14mm (e le sikoa sikoa o loʻo galue ma le manifinifi. O le Komiti Faʻatino o loʻo taotoga tekonolosi e faigofie ma pei o le tutusa o loʻo taʻua o le tekonolosi pupuni tekonolosi. O mea i totonu o le manaʻomia fuafuaina o aofaʻi (сза ristdity (o loʻo faʻatau atu) na faʻatau i le "fale maʻi" faʻatasi ai ma laina o le ata tifaga. O nisi taimi e faʻamaeʻaina galuega, o loʻo sili mamao atu le iʻuga o mea uma, e oʻo lava i mea sili ona lotomaʻeleni. Sa potopoto le fola e tusa ma le "O Faʻatopeʻaina" tekonolosi, o lona uiga, sa le fetaui i le faʻatafunaga o poloka, na latou faʻatasi ai ma ia ma le laatasia. Lavea o le mea e tatau ai o le mafiafia o le mafiafia, o le a maua ai se auala manaia ma tumau i se natura o le tau o le tau, puipuia i le tele o faaputuga Semi-Wack.

Mai le "tamai" zong ma le fesoasoani a le tele o le faʻapipiʻiina o parqut e teʻena (sa taugata tele ma umi). Na matou tuua na o le lua itu o le taotoga (lalo ole90 i le faitotoʻa o le potu malolo ma tutusa i le puipui, e latalata i le Loggia). I le taimi lava e tasi, na tofia ai lava le mafutaga e niugi nila, pei ona i ai i le tusi fuafuaga.

O isi mea na faʻapipiʻi ai o upu, ma e le masani ai foliga. Tele taimi ma le malosi na ave ese ai i latou i le taotoga i luga o se potu tele tele. Na mafai ona okaina upu, lea, faʻafetai i le faʻagaioiga o tekonolosi faapitoa, maʻi i soʻo se faʻatonuga, ae ua iʻu ina taugofie ($ 55 O lea, filifili e sefe le rake, na atili ai le isumu i fafo atu o se potu i fafo. Ua uma ona i totonu o le radina i totonu o le Bradious e masani ai laupapa laupapa, pue "susu" ala. Na fulafulaina i latou i le vai, ona fulefusi i le mea e mafai ai, fai lava pe a ta le laau. Ina ua mavae sina taimi, o le Fi + ua ogatasi ma le vai ma mumusu foi malosi. Ma le isi, aʻo leʻi mauaina le pepa saʻo.

O faigata fou sa fuafuaina e fusia paie e pei o le faia o le fola i le cramory. Ina ia aua neʻi siʻitia le tau o le toe faaleleia, o le ituaiga o le ituaiga o le vaega o le tino, faʻatau i le Mirage-Ceramics Store faleoloa. A o e iloa, mai le popcepmin maautuʻu o se mea mataʻina, e faigata ona oti. O le poloketi ua saunia mo le tele o tuaoi tuaoi i le va o le procecelain tusi o lanu eseese ma le poletilain cyware ma le palu luga. O le matai sa tatau ona ofi atu i luga o lapisi i luga o laina curve ma ua tipi ese foi ni fasi mea sese sese. Sa tele se taimi mo se galuega manifinifi, ma o le tele foi o le faaipoipoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le umukuka, o loʻo manaʻomia moni le saʻo o le faia o se laina laina mai le pogisa. Mo o latou tipiina o diamond diamond disc. Ina ua maeʻa le sikoa o lenei mea e faʻaalu ai, pe tusa o le 15% o le tele o le aofaʻi o mea na tupu i le le-vaʻaia revide. Ae a e lei gataga o galuega faamaualalo na matagofie tele. O le pogisa galu i le va o poloka poloka papala ma se lanu pamu e le gata ona vavaeina le umukuka mai le potu malolo. O lenei laina lanu e faʻaalia ai le potu potu malolo.

I totonu o le faletaele, fola mai le Sipaniolo Chimic Tile (Peronda Siena-m ma Reflex Esmeralda mai Vili) e faia ma le eletise eletise. O le faʻaaogaina o le sone o le ala savali ma le avanoa i luma o le Logginia ua lafoina foi e le pscemin. O le tuʻufaʻatasiga o le auro paʻia ma le malulu-tone shering procedin conduwork lelei ma faʻalelei faʻateleina le fola.

Taua

O loʻo ufitia uma le taualuga i le fale mautotogi i le fale. O le muamua maualuga o le 2.6 m. O le faʻamautoto na manaʻomia e le gata o le fatuina o se vaalele mafolafola, ae ia ufiufi tele o totogi, "faʻatumuina o moli laupapa. O lenei o le maualuga maualuga o le lona lua tulaga maualuga o le 2.5m.

Na faʻamautu foʻi i le filifiliga o le matagaluega le filifilia o lenei fale. Na tatau ona ia amanaia foliga o le mamanuina o puipui o fafo na faia mai le vaega "sanuisi", i totonu o le mea na faataatia. O mataitu na fefefe e oʻo i le tuufaatasiga o palasitika, ona o lona leaga leaga, naʻo le tape o se fale i le taumafanafana i totonu o le taumafanafana i le potu. Alegian Shareboan Planboard sili ona avea o ia i lea tulaga, e le mafai ona sili atu e sili atu i le ala.

O le taualuga e faʻapipiʻi foi i le tulaga lautele o le zoning avanoa. O le lua-tier mamanu o loʻo faʻaogaina i luga o le umukuka, luga o le loggitona alu ese, luga o le puipui faataamilo i le potu malolo. O le maualuga o nei faʻaititia o le sone- 2,3m. O lamepa o loʻo fausia i le tele o Luminires, o le laina o le mea e toe faia ai le arc.

Fesootaiga

I totonu o le fale mautotogi i luga o le fogafale pito i luga o le potu, e pei ona taua, e matua i le taumafanafana e vevela, ma i le taumalulu e malulu. O le mea lea, na tatau ona ou ole atu i le ea fua o le ea (tui ma le vevela vevela). O le vaega o fafo o le faʻatulagaina ua faʻamalosia i luga o le Pa i totonu o le ogalaau, o le ie na faʻamalosia i totonu o le potu malolo, ma na aumai ai le ie, i le umukuka.

Suia le nofoaga o le faʻamafanafanaina o seevae, lea e tatau ona umi ma suia ai le faʻatonuga ma le tulaga o paipa. Na tumau le moli i le potu tutusa i le potu o tamaiti ma i totonu o le umukuka. Na siitia i latou i le pipili tutu, o le malulu tele.

Paipa na pa i totonu o puipui. Na matuā na agai atu i fafo, o loʻo 'avea ma fafo, o loʻo latou faia i le sipata, lea sa taoto i lalo, lea, vali, ata, valiina, ata tifaga, ata. Ia sili atu le aoga o le faletaele avanoa, na tatau ona ou faʻafiafiaina le pusa fesoʻotaʻiga tuai ma fau se mea fou, ma le ulufale atu i kamupani. Watt na mafai e le laititi le loka ona faʻapipiʻi le vai vevela. O isi taumafaiga e manaʻomia le paipa i luga o le fufuluina masini mai le umukuka i luga o le puipui, i le faletaele. O lenei mea, tuia se pu maualuluga lapisi ma toso mai ai paipa i ai. Faʻatagaga e faʻapipiʻi ai se osofaʻiga ma o loʻo maua mai i le ventipelation shatf na mauaina faigofie tele, talu ai o le fale o loʻo i luga o le fola pito i luga.

Faamalama, faitotoa

O fuaitau o le tatalaina o le faʻaaogaina ma faitotoʻa o totonu na tumau pea. Ua suia le tulaga o le faitotoʻa i le faletaele, ua siʻitia atili ai i le vasega fou. Na faʻamalosia le faitotoʻa ina ia latou matala i potu (na faʻateleina ai le avanoa o le alatele). Faitotoa - lanu enaena enaena, ma le tutusa platbands ma faʻapipiʻi mai le matte disginup.

I le fale puipui atoa na faapipiiina paʻepaʻe palasitika lipine i le faʻaluaina-glazed Windows. O faamalama e faaauupegaina ma le chrome-fasi lima e sili ona lelei faʻatasi ma le aotelega o le faʻatonutonuina o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O le faʻamalama o loʻo tupu ai le faʻamalama, sefe le avanoa. Nai lo, o pupuni sa faapipiiina i le palasitika palasitika. Suia ma avanoa i le Loggia. Muamua, sa i ai se lava paga i totonu o lenei nofoaga: o se faamalama ma se faitotoa faafoe. I lenei faitotoʻa nei ua avea ma lua lua, laugutu mai le fola ma toe tuʻituʻi i le viʻiga. O loʻo iai foʻi ni faʻamalama faʻamalama. Iʻuga - le tele o moli i totonu o le potu ma se vaʻaiga matagofie i fafo atu o le faʻamalama. Falepuipui Fale Fale Taumafa ma tioata faʻapipiʻi (Barausse Bundes) o loʻo faʻatauina atu le atoa ma pusa pusa e leai ni auala i lalo (tufuga).

Faʻalauiloa avanoa

Ma le taimi moni ma le moni taimi o le faʻapipiʻiina o meafale ma faʻapipiʻiina o meafaigaluega. KSLLOV, o meaafale uma lava na tatau ona siitia i totonu o le Loggia. Ona o le siʻitia o le faletaele, o le fua o le alatele ua suia, ma o mea tetele e mafai ona pipii i totonu o lenei potu. O le osofaʻiga o meafaigaluega ma meaafale e leʻi faia se tele o faʻafitauli mo le fale mautotogi i luga o le fola pito i luga. Ina ia faia lenei mea, o le tufaina o le iunite na faapipiiina i luga o le taualuga o le fale, ma i le pito i lalo i le afe afe. Ma e ala i le siiina o meafaitino luga o le uaea uaea, e ala i le lautele o le faitotoʻa o le Lossia na faia i totonu o le fale mautotogi. O le Uphelstey o Sofas, kapeneta, sa filifilia ai laulau vaega i lalo o le aotelega o faʻaputuga tinoiila o totonu, ma o fea le lanu mumu ma samasama-lanu samasama.

Muamua o mea uma na faʻaauupegaina ai le umukuka. O le Krasoteka's Vorsunskaya Kamupani na okaina se galuega a le Anofora Baicov) moli moli ma le Wor Chedens ma potu malolo. I lalo o laina o le atoa totonu o le totonu, o le meafale puipui o loʻo i ai foʻi le convex ma concave vaalele. O le pusaaisa na natia i tua o se tele "maaleale" faitotoʻa na faia e faʻatonu ai i le kamupani lava lea e tasi. Faataamilo i le curved clattop pa o fata e tolu laina maualuluga ma uamea tua ma vae. I lalo o le fata, latalata i le puipui, o le Heash masini masini handsherta (Atenitina). O le umukuka atoa faʻatasi (faʻatasi ma le pusaaisa, ogaumu, ogaumu, Hob, maʻi, lulu masini, hack, meaafale, meaafale, i totonu o tagata e $ 11140.

I totonu o le potu malolo, i totonu o semi o se pao fou, faia e le lua o taamilosaga puipui o le Wayndrical Wall luga, tuu se galu-pei o le lalagaina o le lalaga. I luma o ia o se laulau maualalo kofe. O se taimi tafafao ua faaali ai ona lima ma aiga, ma tu i luga i le moega tele i le po (2,052,10m). O le faafeagai o le talimalo SofAs o le a faʻapipiʻi le 'olo o le tulimanu ma se laulau, komepiuta ma tamai fata-mo pepa ma tusi.

I totonu o se potu tele, i le va o le umukuka ma le faitotoʻa o le Loggion, e tatau lava ona ia faʻatuina se fale falefaʻafao maimoa. E le gata i lea, o le TV o le a faia ai le sili ona tau feaveaʻi e mafai ona faigofie ona e matamata ai ma mai le sofa, ma ona o le pusa paʻu.

O se tamai laau tofa sofa ma se ofu o le kamupani o Cherodors i faitotoʻa taisina mai le fola i le faʻataaloga ma le ki luga. O le faʻaaogaina o le avanoa o loʻo fesoʻotaʻi lelei i le avanoa moni, ma o lenei potu potu foliga e foliga mai e sili atu le masani ai. I se tulaga lautele, o le fale mauto e leʻi mafai ona leai ni fale faʻasaʻo, laina lamolemole ma tulaga faʻatonu. Ua agai mai mea uma i totonu, soifua, tuputupu aʻe ...

Faaumaina le paʻi

Meataʻalo mo nofoaga galue i le potu malolo ma tamaiti e le o filifilia. E faʻavae lona tulaga, na fautuaina ai e le faʻamasinoga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega sili ona aoga o le ISku (Finelani), komepiuta laulau mai Isku (Matrix 400 faasologa faʻataʻitaʻiga). Mo se potu malolo ma le fanau, e mafai ona e pikiina ni filifiliga eseese se lua, o isi taʻitasi o le a ofi i totonu o le avanoa faʻamoemoe mo le nofoaga faigaluega. E fetaui lelei ma le talafeagai e faʻatau ma le au faigaluega i le fale gaosi lava e tasi (mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻataʻitaʻiga o le tupua).

Ma le mea mulimuli, matou te maitauina o galuega uma a le fausiaina o le 'au na faia i se tau o le $ 130 i le 1m2.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Metatarphosis o avanoa 14631_13

Poloketi Tusitala: DOERY BARASHEV

Poloketi Pule: Lyudmila Kozlova

Pule: Ruslan Savarasov

Matamata i luga

Faitau atili