Rusian faalua-glazed Windows o latou foliga ma uiga lelei

Anonim

Vaega o le atunuʻu faʻalua-glazed Windows: Lelei le fuafuaina o mea; O a mea e afaina ai le vevela ma le faʻafefeteina; Faʻafefea ona 'ausia le faʻalauteleina o le taimi faʻatulagaina.

Rusian faalua-glazed Windows o latou foliga ma uiga lelei 14641_1

Yarlolo i gornyets
Eseese ituaiga o tioata mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaluaina-glazed Windows: Vae ata, lanu, lanu, eletise (tumau

Nii), faʻamafanafana, vevela-sefe, multiyer (tuai), agamalu, faʻamalosi, faamalosiau

Yarlolo i gornyets
Atigipusa

O le mea mamao le faʻavae i le va o mata tioata e masani ona faia mai se almininim p-mamanuina talaaga.

Yarlolo i gornyets
Afifi o mata tioata faataamilo i le le mautonu faamaufaailoga
Yarlolo i gornyets
Kbe.

I le va o le tioata ma le fusi, vevela ma spreatprooft kaseti ua faapipiiina

Yarlolo i gornyets
Kbe.

Ina ia faaleleia le papupuni paketi, o le mea pueata lautele e tatau ona faia le tutusa

Yarlolo i gornyets
Ae.
Yarlolo i gornyets
B.

Leemomosst.

Tasi-potu (a) ma le lua-potu-potu (B) lua-glazed faamalama

Yarlolo i gornyets
Tofa.

E mitiia vai i le aumea i mea pueata, o le mamao o le mamao e masani ona tumu i le silica gel

E tatau ona matou taʻutino matou te mafuta ma oe, ma le tuusaunoaga, atonu o se vaega laititi o tagata e ona, e leai ni mea moni e faʻaleleia ai le saogalemu o latou fale. Saʻo, ona o le maualuga-lelei faʻamalama. Ona o lenei, o loʻo tumau pea le maketi a Rusia i le tele o faiga fou e le gata mai o faiga faʻapitoa, ae o ipu tioata faʻaaoga mo le gaosia o le faʻaluaina-glassū faamalama.

O loʻo iloa o le vaega o Glazing Account mo le toeitiiti atoa le 70% o le vaega o le faʻamalama atoa poloka. O le faaluaina-glazed buallowing taugofie. E foliga mai o tagata gaosi ma tagata faatau e tatau ona sili atu le gauai atu i glashing. Ae maise lava, sa manaʻomia le faia o le faʻamalama mafanafana, faʻalelei atili ai le faʻagaioiga o siva. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le maualalo ifo le tioata faʻatagaina e mafai ai ona e faia ni afifi ma lelei le soifua maloloina o meatotino (o le teteʻeina o le vevela faʻaliliuga = 0.6-1.0.

Afai e te faʻatusatusaina le faʻailoga o le lua tasi-potu faamalama o le tutusa mamanu, o se tasi o loʻo faia o le televave tioata, ma le lua - e mafai ona maua mai i le turgon i le taimi mulimuli ma o le afa taimi sili atu nai lo le faamaonia. Tusa lava pe a faʻatusatusa i le lua-potu lua-glabber-glashed tioata o le masani ai tioata o lona mafaufau loloto i le malosi o le lona lua i luga.

I totonu o Alamanuia atunuu ma tulaga taugofie e tutusa ma le matou fausiaina, naʻo le maualalo ifo tioata o loʻo faʻaogaina i totonu. O iina, le vaega o I-tioata i le aofaʻi atoa o le sikaleti i tausaga uma faʻateleina ma aso nei o le 70-90%. Ae ui i lea, i Rusia, o le tele o inisiua gaosi oloa e le faaaogaina.

E ui lava i le mea moni, e le gata i le taʻutaʻua o le lalolagi ma le ulufani ma Saint Gaoniva, o C1999. Faatulagaina St. Petersburg Doursitectal Country Glass. Tele o tagata gaosi i le tele o mataupu e mafai ona ofoina atu le tagata faʻatau naʻo se ato tasi-potu ato ma k-tioata. Avatu o ia toetoe lava o le faʻailoga lava e tasi o le lua-potu afifi mai le tele o tioata o M1 Brand Devessing o se Gilc Laʻasaga o se ata e tasi-potu o se ata e tasi-potu

O le maualalo o le laumua o loʻo i ai le tomai e atagia ai le le fiafia o le tagata. O le vaitaimi moni, o le "Faʻafou" i le fale mautotogi mai le 70% (k-tioata) i luga o le pro0% (i-tioata) vevela galu. Ale e atagia mai ai le vevela, infrared (IR), o se vaega o le la o le la susulu. O le taumatemamo i le malulu o le potu e mafanafana, i le taumafanafana, sili atu le malulu.

K-Glass-maualalo-e le mafai ona lafoina tioata, mafua ai le taina o uamea povi povi. O loo matou talanoa e uiga i se "mautu" kaleti, tetee i le leai o se mea.

I-Glass-maualalo-e le mafai ona lafoina i luga o le tele o le tele-vaega o le sili ona lelei (i le atoa siliva) teu e plasma o loo faaputu i tui. O le "agamalu" coating. O le laupepa ma se mea na tupu ai e tatau ona taulimaina na o totonu o le ipu pusa.

E le pei o ata faʻataʻitaʻi, e lua-glazed Windows e toetoe lava a masani ona fausia i Rusia. O la latou vaega o latou e gaosia e tagata gaosi o pupuni. I le faaauupegaina i mea e maualalo tau, na latou galulue manuia ai i le maketi, e aunoa ma le popole i latou ma mea fiafia e pei o le Argon, K-Gress ma aemaise lava ou-ipu. Ma oloa lavelave, latou te le mafai ona taulimaina pe leai mo le taga.

O le faʻafeagai i se faʻafitauli, o se tioata-barker o se mea faigata. I lona gaosiga, o fea o le Hormal Inserves o le oloa mulimuli faalagolago i luga o le Hormal Crevers o le oloa mulimuli. Tusi aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le saʻo o le tipiina o tioata (o le kalama e le mafai ona sili atu nai lo le 1m); O le leai o microkracks i le sili ona oso i luga sone o le faʻamau ma faʻapipiʻiina o se tulaga mamao ma se faamago; O le manaʻoga e aveese se fasi vaapiapi o se faʻapitoa o le fetaui lelei i luga o le K-poʻo I-Deleses i luga o nofoaga faʻamau (ina ia aloese mai le faʻaleaga). Matou te le o talanoa i le otometi o faʻafitauli o le fufuluina ma le faʻamago o le tioata ma le faʻaaogaina o le maualuga-tulaga uiga lelei.

O nei manaʻoga uma e mafai ona faʻaaloalogia pe a faʻaaogaina laina o laina o nei. O lenei tautua, i le faʻaopopoina i oga sili ona lelei, e mafai ai ona e mauaina se tau maualalo tau, ona o le gaosiga tele. Ae o mea faigaluega ua avanoa na o le tele o kamupani. Faatasi ai ma le handicraft gaosiga, o le mamafa o vave le lagona o le afifi maualuga. Ole tagata faʻatau lava e tasi o le a faigata i le faʻauigaina i le maeʻa ı, i-tioata pe masani ai. Tutusa, pe faʻapefea ona mauaina pe o ai le afu i totonu. O le mea lea, pe a faʻatau le faʻaluaina o le faʻaluaina o faamalama, e mafai e le masani ona faʻatau atu se taufaʻamataʻu (pe a tuʻuina mai le oloa mai le vevela.

Ma le tasi tusi e uiga i le maualuga-lelei afifi. E talitonu o le lua-potu oloa oloa e iai le maualuga o le maualuga. Peitai, e tasi lava le sulu. I le tutusa taimi i le va o matatioata, o le lua-potu afifi e tutusa lelei le mafai ona taofiofia le malosi, faʻapea foi ma le tasi-potu (28-30 db). O lea, ina ia mafai ai ona faateleina le le mautonu le tulaga e tusa o le 32-40 db, e te manaʻomia ona faia ni avanoa i ala eseese, mo le ituaiga: 4-12-4-8-4.

Tusi faamaonia

O le faʻamalama o onapo aso e faʻatinoina ai mea e manaʻomia. Ina ia mafai ona faʻaleleia le vevela-soʻotaga meatotino o le mamanu ma puipuia ata tusi, e manaʻomia le faʻateleina o lona fufusi. Ae i le taimi lava e tasi e manaʻomia e mautinoa ai le ulufale i totonu o nofoaga o le ea fou. O le tioata e tatau ona atagia mai ai le o lotoa o le manava ma i le taimi lava e tasi sup moli. I se tulaga lautele, o tagata gaosi o uiga lelei o loʻo feagai ma le galuega o le mauaina o se paleni paleni i le va o mea mamanuina o faʻafiafiaga, mea e faʻaaoga ma tioata. Mai le faaopopoina, o le a faia i sekako o le a faʻalagolago i ai pe o le fou ata fou o le a faʻailoaina uma ona agavaʻa poʻo le anoanoai o le tele o faʻafitauli faigata.

I ia tuutuuga, o le lomiga o Mautinoa Tuʻuina mai e Grours o Windows o se taua taua. E masani a o le vaitaimi o le taimi e le sili atu i le 2-3 tausaga, i le tele naua o loʻo taunuu i le 5 tausaga. I le taimi lava e tasi, e le o le faʻamalologa pule e aunoa ma se faʻamalologa o latou kamupani e maua ai le Windows o loʻo tuʻuina atu le tagata gaosi i isi tausaga. O i latou o le EPDM (o le paʻu o le paʻu) (o le paʻu paʻu) o le sili ona laʻititi, 5-tausaga le taimi faʻatulagaina.

Ia, ma afai o i le tausaga talu ona muta le taimi o le taimi mulimuli, o le faʻaluaina o le faʻaluaina o loʻo faʻaalia poʻo le a le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau? O le PC o loʻo iai le PC Action, Faʻalua-Glozed Accescieves, Stittings poʻo le faʻatulagaina o le kamupani, o loʻo faia le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o le faamalama ma e tatau ona fuafuaina lona malosi ma le vevela uiga? Vaega o tagata e faʻaoga i sea faʻamatalaga o le mataupu ua malie e matau le feagaiga na faʻaiʻu i le feagaiga, lona tiute ma faʻalautele atu i le tagata faʻatauga o le tagata faʻatau tulafono. Faʻamasino uma i se auala e avea ai le startor avea ma muamua ma mulimuli faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu tagi. O isi kamupani e ofo atu totogi totogi totogi-poloaiga muamua. I se aotelega, o le tagata faatau, e tatau ona aliali mai o le fili lē tumau, ma lona mafaufau, ma e na o ia, ia matatau pe a iai, o loʻo ia te ia le aia tele i lenei tulaga).

E tatau ona i ai i le faʻamalama se tusifolau ma le faʻailoga o ona uiga: vevela feololo feololo (RO) - i le faʻamalama ma le faʻaluaina atoa o le atoa (ropr); faaosofia; parameters o venti (ma isi mea YVA o Sgaredia e faʻasaoina le faʻatatauina o mea taua mo le 5-10 tausaga.

Uiga o le lua-glazed Windows

Ituaiga Mafiafia, mm. Rapkin, M2C / W Svetopropuska,% Mass, kg. Tau 1m2, $
4-16-4 Aua. 0.36 81. lua sefulu 19-23
4-17r-4i Aua. 0,68. 75. lua sefulu 30-36.
4-16r-4k. Aua. 0.55 74. lua sefulu 30-36.
4-10-4-10-4 32. 0.50 - tolu sefulu 29-33
6-12-4-7-4 32. 0.50 72. 35. 31-35
6-12: 4I. 32. 0.71 67. 35. 38-44.
6-12: 4K. 32. 0.65 66. 35. 38-44.

Manatua. O le encoding o le a faamatala atu le faataamilosaga afifi i le faataitaiga a le faataitaiga 4-14AR-4I, pe afai: 4- mafiafia o le ipu malamalama i fafo, i 14Arr- lautele o le avanoa i le va o le faatumuina matatioata o le mea pueata ma argon, mafiafia 4i- ma Ituaiga o le maualalo-e le mafai ona lafoina ipu tioata.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le Kamupani "Kbe Windows tekonolosi", "TTRRROMPST", REHU SOVERMA]

Faitau atili