Tamai potu latalata

Anonim

O le a le meaafale e filifili ai ma faʻapefea ona tuʻu i se vaega o le 8-12 m2 ina ia aua neʻi latalata? O le tele o faʻataʻitaʻiga o le teuteuina o potu moe ma potu o tamaiti.

Tamai potu latalata 14645_1

O se tamai potu e mama nai lo le lapopoa, e faia faauo ma matua, e na o le pau le poto e fuafua ma le faagaoioia ai mea. A faʻapea e le lava le avanoa i le potu mo le sili ona manaʻomia, matou te avatua ia te oe le numera o manatu aoga, faʻatino ia, e mafai ona e fiafia ai i totonu o le tamaʻi potu.

Uliuli samasama

Faaliliuga o VLadimir GadiukOuva

O le tele o le potu: 3.82x4.05 m

Tamai potu latalata

Ata: Hajo naunau / ata fetaomi

I potu laiti e sili ai le aloese mai le pogisa, pogisa lanu. O la matou ofo e malulu samasama ma laiti splashes o le pale lilac. I le potumoe, o le eria o le 15m2, i tafatafa o le moega (lautele1.6 m) sa i ai se nofoaga mo le ofu o le lalagaina ma se fale faigaluega.

Tamai potu latalata

Susulu samasama. View mai luga

O le moega e taulai atu i le avanoa. Latalata i le puipui o loʻo faʻapipiʻiina se pusa ma se laʻau liʻo uʻamea fatuga, o fea le vaega o moega. I le vaeluaina i le ulu o le moega, o le ofu laei ma se faitotoʻa faitotoʻa. I le itu tauagavale o le faamalama - o se laulau feaveaʻi o le laulau, o loʻo lelei faʻatasi ma le matafaioi a le TV lagolago. O le uamea fata i totonu o le ofu potu o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻavae o tagata e ona le manaʻoga o tagata e mafai ona tautau lavalava i luga ma teu. O le laulau faamafanafana i luga o tagata faʻatau e mafai ona avea ma faʻaopopoga i le fale faigaluega pe faʻataʻavaleina i le moega o se moega i lalo o le TV poʻo le taʻele.

Potu i luga o le taulaga, po o malo, tagata

Faaliliuga o Marina Hakovskaya

Maota Lautele: 2.5x3,8M

Tamai potu latalata

Ata: Manumalo Northed Nonrenberg / Ata fetaomi

Matou te talanoaina lea o loʻo i totonu o se tamai potu, matou te feʻaveaʻi mai sili ona lelei o tagata e masani ona i ai se aiga ma uo mo se taimi umi.

Ae, na iai se kapeteni faifaʻatoʻaga (9.5m2 vaega) ma kapeneta ma fata. O le malutaga e oʻo atu i le faʻapotopotoina ma tusi ma le fale o le fale "na aveʻesea" le ea ma fetaomi atu i luga o le psyche. Ma le "jenk" i totonu o le potu, lea na faasolosolo lava ona mauaina mai foliga vaaia o le potu teu fale, ma taunuu uma. O le iʻuga, na faigata le pule ona faʻamalosi o ia lava ona galue iinei. Ma na ia taliaina le tali a Solomona ...

Tamai potu latalata

Potu Rollasiti, ma malo, o tagata malo. View mai luga

Tomai faapitoa, po o ai le pule na faʻaaogaina, faia se vavega moni. O lenei o le potu e puleaina e sinasina ma turquoise lanu. Ae o le nofoaga 'ai "o loʻo laʻueseina" e le gata ina na faafetai i le fou fiafia mata. Lapoa, ae ua aveeseina se uarota lelei. O lona tulaga na ave e ala i fata matala ma blonde panels ma tioata fata (mea uma mai le tasi meafaletupe teu). I le tulimanu na mafai ona fausia se a le lautele ma fetaui lelei fale faigaluega. O le sofa i le turquatise frawosevester gofie ave faatauasoina i le po. Mobile meafale o le iʻuga ma le laulau i luga o uili - e mafai ona e tulei i lalo o le laulau i le tulimanu. O le mafanafana o le potu e maua ai le kapeta o le fible fiber lanu o le sami galu. Peitaʻi, o lenei sa pepelo le tagata totogi naʻo le tasi le lamatiaga: o loʻo asiasi mai foʻi tagata valaʻaulia o le a asia soo se taimi.

I le foliga o le faafuasei, o le sona ua i ai itu o le 200x150 cm, e lava le avanoa mo le lua. O le vaega ma tioata tioata faʻapipiʻi i le ulu o le puipui, o le vaega lea o meafale. Faʻapea foi, o le system e aofia ai kapeneta i uili ma feaveaʻi laulau.

Se tulimanu tulimanu e aofia ai se galuega faʻatino na faia i se malae faigaluega o le nofoaʻiga, ma se laulau moega. I luga o le puipui - "Faʻamatalaga Komiti Faʻasalalau" mai le Chiphboard ma le uafu ua uʻamea, vali i Tarquise lanu. I luga o le faamalama - malamalama i le siitia o ie puipui.

Komepiuta i totonu o le potumoe: O le lona tolu e le o le sili atu

Faaliliuga o Atonana Plakhina

Potu tele: 3.33x4,38m

Tamai potu latalata

Ata: Ivo norenberg / ata fetaomi

Agree, e matua popole lava pe a le mafai ona tatalaina le faitotoʻa i lou lava potu moe, aua e nofo le tane i le va o le kapoti ma le moega i luga o le komepiuta keyboard. Ma afai o le foliga o meafale tuai mai le van dsp o le le fiafia, o lona uiga o le taimi mo suiga potu malolo.

Tamai potu latalata

Komepiuta i totonu o le potumoe: O le lona tolu e le o le sili atu. View mai luga

O le tagata tofia na te mafaia ona foi le filemu ma le filemu i lenei fale. O lea o le ulufale atu i le potumoe e tatala i soo se taimi, ma o le ulu o le aiga e mafai ona nofo filemu i le afiafi. I le taimi lava e tasi, pe a tapunia faitotoa o le fale fausiaina, ma e leai lava se tasi e sau i le mafaufau e i ai foi se ofisa fale i lenei potu fai fale.

O le laulau e latalata i le faamalama e le mafua ai le mafiafia masalomia ma pei o le mafanafana mo le moli ma o mea uma i tua o faitotoa o le Kapeneta. Faʻafetai i le au elemene i totonu - fale mautotogi ma toʻotoʻo mo lavalava - o loʻo faʻatonuina mea uma i le kapoti ma faʻataʻitaʻi. Moega ma le Worlow Kimboard, Wattle Waters na faia o le malamalama masani o togavao ma se le masani ai o le fatafata o le eleele o le atunuu nei (101x5 cm Ie pupuni ma le kapeti i le begee stacme faia ai se pito i totonu.

O se lalelei, ufiufi i le paʻepaʻe paʻepaʻe, o se laulau ma le lua teuteu lua (75x45x100cm) o loʻo faʻafilemuina e le laupapa

O le tele o potumoe e nofoia ai le moega pepe (160x200x88cm) ma le manifinifi curcpeape ulu. I se tulaga lautele, o le meafale vai tau tupe e tele o lanu. Mo potu laiti, i o tatou manatu, o le paʻepaʻe lomiga e sili ona talafeagai.

Femini ma le agamalu

Faaliliuga o VLadimir GadiukOuva

Ua tele le vaega: 3,12,3,3 RS

Tamai potu latalata

Ata: Hajo naunau / ata fetaomi

E oʻo lava i le potu moe o le potu malolo e totogi mo le teuina o le avanoa o le avanoa. O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e fiafia e matamata TV, aemaise lava taoto i le moega. Ma o ia e mautinoa mo soʻo se "lapisi" - ofu, seevae, toronidor laupapa, valeti moli ma isi mea - mou ese mai le mata. E ala i le auala, o le galuega mulimuli e le faigofie ona foia i totonu o le potu ma se vaega o le 10 M2.

Tamai potu latalata

Uiga ma le agamalu. View mai luga

I se tamai potu, o meaafale i le leai o se mea e tatau ona tele. O lona uiga, o le lautele na faia mai le Round o le moega o le moega i luga o uili e na o le 160 cm. Telefoni feaveaʻi ma se laulau i luga o le a foliga malamalama i luga. Ma e uiga i le sili atu le faigofie o se kesi kesi i luga o se auala fetuʻutuʻunaʻi ma aua le tautala. Mo "lapisi" i tua o le ulutala o le ulu na fausia ma se fale-i totonu o le faitotoʻa i le faitotoʻa faitotoʻa, le loloto, o ituaiga uma o pusa ma atopasa). O lona faavaa tautua o se fata fulufulu, aemaise lava mo tusi, aua pe a galo le TV mo se mafuaaga mo sina taimi, latou te faitau ai i le moega. O faitotoa i totonu o le fale puipui o loʻo agaʻi atu i le ulu o le tisu. O tauaso ma pupuni o loʻo tautau i se mamao mai le puipui ma le paʻu o loʻo faʻamamaina.

O le moega na alu ese mai le puipui i le 30 cm, exm, expration e le lotoa avanoa mo le container (maualuga 150 cm) ma le faitotoa itu. Mai luga, o loo ia te ia le fata mo tusi ma mea laiti. Tauaso ma pupuni foi mai le puipui. I tua o latou o le nana o le maa.

O le leoleoina ma le o loʻo i ai le fata o loʻo nofo ai, o loʻo nofoia le puipui atoa i luga o le pito i lalo ma mai le puipui i le puipui, e tapunia i le laʻau faʻalua. Ua misi le taiala i lalo. O loʻo faʻaofi le 'auvae laupapa e faʻamalosi ai le ie i le pito i lalo o stroke.

O mea mo le ulagia o puipui, faʻafetai i luga o mea uma e latalata i le moega foliga pei o le paie, auauna faʻavasega lagona. O le Uphlstery ua faʻapipiʻi i luga o le faʻapipiʻi faʻapitoa ma le vaitaimi o le tusa o le 30 cm.

Meafale mo faateleina

Faaliliuga o Marina Hakovskaya

Potu tele: 2.6x4m

Tamai potu latalata

Ata: Hollager Wegener / ata fetaomi

A o ola pea i se fale matua, ae ua uma ona ola matua, maua ai le falaoa namea ma le tausiga o fuafuaga mo le lumanaʻi, e sili ona faigata e faʻafouina le tulaga. E masani lava o le tulaga e foliga mai o lenei: e le lava le avanoa i totonu o le potu, o le paketi (taimi nei) faʻatapulaʻaina, ma manaʻoga mo alie ma le lelei o le olaga ua maeʻa faʻateleina. E ui i lea, e le o se mea leaga mo le tulaga na mauaina i lenei vaitau foi pe a uma ona e i ai lau oe agai i luga o lou ulu. O mea fou uma e tatau ona fetaui ma le sitaili talavou. O meafale a tamaiti e tatau ona suia e ala i le tele o aso, o le aofaʻi, o loʻo lava ai se avanoa mo tusi, ma mo se tuʻugamau, ma moʻomia laʻau.

Tamai potu latalata

Meaafale mo le faateleina. View mai luga

O lo o galuega nei na ave i ai i le Tusitusi Augatau, o ai le tali a le potu na suia na o le 11 M2. Na tusia e le tagata faapitoa le fausia o se fale faigaluega uma, ae o le tuulafoaiina o le moega masani faʻaaogaina se Sofa Transpormer. Sa alu ese atu o ia i lalo o le puipui ma tuu i lalo o se tulimanu malosi, ma i le Joline Housesholdeshop, na latou faatonuina le mutaga o moega, lea na fetaui tonu i le avanoa. O le nofoaga faataʻitaʻi o meafale ua faʻalauiloaina e le le-faafomai laulaufailoto o laulau-laulaufanua. I le "Uplique" laulau pito i luga - o se vaega ogatotonu o le ogatotonu (ina ia tatau ai, ulufale atu i le faamalama). I le isi itu o le potu, o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga o le filifilia o sliding sluding stockrobe faitotoʻa faitotoʻa (ufiufi faʻavaʻa, ufiufi i luga o taiala). I se vaega vaapiapi, o le ofu o le ofu e amata i se pepa tatala o le 37 cm loloto, ma o le isi itu e oʻo i le ogatotonu o le puipui ma le fata e faʻasaʻo ai i le va o le tino ma lavalava. I le ogatotonu o le potu, maʻoleʻole foʻi, o le maota, faʻamamafaina le avanoa avanoa.

O nei mea faʻaona i tua o le laa ma le faʻailoaina o le diagononsion o loʻo tusia i totonu o lenei totonu o loʻo taofia ai i totonu o le talavou sitaili. I le laupapa laupapa o le papala e i ai le moega mo le moega ie. Le atoa o le laulau pito i luga 2 m. O le maualuga o le ogatotonu vaega e mafai ona alualu i luma i luga o auala faapitoa. Sliding Lotu Cardbe, pei o se laulau tusitusia, e peiseai o le ata. O le faʻatulagaga o loʻo faʻamalieina ai fegalegaleaiga ma le alavai, na tupu muamua i le faitotoʻa i le potu. O loʻo faʻaogaina le andresol i luga o le faitotoʻa.

Sofa lautele

Faaliliuga o Marina Hakovskaya

Potu tele: 3x3,5x5m

Tamai potu latalata

Ata: Hollager Wegener / ata fetaomi

O se lapoʻa lapoa sinoa (lautele 166 cm) mafai ona naʻo se vaega o le vaʻai e matamata le TV. Ole aso e sili atu ona faigofie le aso o le Snafa e faʻaputuputu, ona maua lea o nofoa e tolu mo malo malo. Ma o le po, ua faʻatulaga atoa, e faʻatupu ai le mafanafana o le moega. I le laupapa laupapa, o le olaga lea, o se faigofie vaega e fausia, po o fea o loo faia ai le potu ofu lelei. O le moli matala i luga o uili (tele - 117x43x51 cm) e talafeagai mo le nofoaga o le TV ma le puʻupuʻu Musika. Lua fale mautotogi i luga o le puipui pe mafai ona e foʻia le faʻafitauli ma se tamai faletusi.

Tamai potu latalata

Sofa taavaletoso. View mai luga

Gamting eria i lalo o le moega

Faaliliuga o Marina Hakovskaya

Maota Lautele: 2.5x3,5m

Tamai potu latalata

Ata: Hajo naunau / ata fetaomi

O LE ¯ āfai agasala e natia, o le taimi itiiti o le fale mautotogi o loʻo faʻatusatusa i lalo o le vasega pepe. Tele tamaiti e nonofo, momoe, taʻalo ma saunia lesona i luga o le nofoaga e le sili atu ile 8 mita. Ina ia tuʻuina atu i le e ona le potu pito i luga, le mafai ona sili atu le tauemuga, fautua le vaifofo i le moega i le "faʻafiafiaga". Faʻaofi i le sieri e mafai ona tuʻu le kapeneta, tamaʻi taʻavale laiti poʻo fata. Ia faaeteete ina ia tumau lelei le moega.

Tamai potu latalata

Taaloga sone i lalo o le moega. View mai luga

O le uumi o le pito i luga o le faamalama i lalo o le faamalama e fausia ai se galuega lelei lelei. I koneteina fale feaveaʻi, e talafeagai le teuina o soʻo se mea laiti. O lea, o loʻo iai avanoa mo taʻaloga, faitau ma ata i totonu o le ogatotonu o le potu.

Faitau atili