I le lio o manu ma fugalaau

Anonim

Bronze togalaau faatau, masani paka, "mafiafia" vaomatua, "pusa i sasaʻe", vaomatua vaiemau.

I le lio o manu ma fugalaau 14649_1

I le lio o manu ma fugalaau
Faasaga i le pito i tua o le Emerald Greens o Lawn, o le lanu uliuli o Barbaris foliga mai e malamalama lelei. Astroine Juniper Kolubs tuuina atu le tele o le tusiata o le tusiata
I le lio o manu ma fugalaau
Tuusaʻo, pei o ogalaau tu i tafatafa o pou, ala savali e alu ese mai le fale i luga o le togalaau
I le lio o manu ma fugalaau
O le matua matagofie o le tausaga na foliga ai sili atu ona lelei o le ogatotonu o le lio o le lio lanu uliuli. Pei o se tamai lanumoana lanumoana siomia ai le scoulpture
I le lio o manu ma fugalaau
Sculpture e masani ona faʻatamala i le laufanua o le elkcape malosi, o loʻo taoto i le falai, e foliga mai ua olaola
I le lio o manu ma fugalaau
O le maualuga o le fanua i luga o le tulaga sa matuaʻi aʻe lava, ma e tusa o laʻau tuai na tatau ona faʻatulagaina le "faʻamamaina lelei '. O le taofi o puipui o le "lelei" e faia o piliki o lanu e lua
I le lio o manu ma fugalaau
Ua matou le fiafia i le SIR Storaly i luma o le matagofie o le Hydrangeanya, faasalalauina lush bushoshes o lona agamalu lanu piniki lanu
I le lio o manu ma fugalaau
I Birendevo, o le malo o le taulaga a tamaiti taʻitaʻi se ala o le natura o le maʻa. O avanoa i le va o ato ua tumu i pine paʻu
I le lio o manu ma fugalaau
Faamatalaga:

1. Matua ulufale

2. Teuteuga faalelei

3. Sasatia le faanoanoa.

4. Arbour

5. O le malae taalo a tamaiti

6. Cennis Court

7. Le vaega o le vaomatua tuai

8. Laina

9. Banya

I le lio o manu ma fugalaau
O lau o le Nimfei i le vai pogisa pei o se tamai motu

Tele togalaʻau matagofie o le a faʻaleagaina i le itu o loʻo taʻua i tua. I lalo o le tuai o le poutu tuai o manu felelei ma manulele na faapipii. E le mafanafana ni amioga ma le manaia i totonu o maa. Faaofiina le fao manu. AVookrug - o se lalolagi atoa o laau, le masani ai ma matagofie matagofie ...

E le tupu foʻi togalaʻau lava e tasi, o le faʻapitoa lea o le laufanua ata. E leai ni tulaga tutusa o tulaga mo a latou foafoaga. Pi- tele, na amata uma lava i le mea moni o tagata tomai faapitoa a le kamupani "masini uila" sa matou taunuu i le talosaga a le au fausiaina i se tasi o nuu e latalata i Moscow. O mea taua i le masani ai o nei nofoaga vali: O le vaomatua tuai o le vaomatua, vavaeeseina e pa i luga o le masani o nofoaga o le atunuʻu, rare pudles o le laʻau o le gunk i le va o ogavae o le susulu o laʻau. O le teritori lea sa tatau ona avea ma se togalaau, na feiloai ai uili e faimalaga ai, na foa ai uili o le lalolagi ma vaega o le fale fausiaina, e leʻi iai se fale agavaa.

A maeʻa le muamua asiasiga o laau i luga o le tulaga na faʻamatalaina e leʻi fuafuaina le olaga umi. O se tulaga mafanafana o le pa, na lafoaʻi ai le teritori, solia le tulaga o le hyuty, solia auala i eleele eleele vai. AOAO taavale mo le vaitaimi o le fausiaina malosi malosi le laina pito i luga o le eleele. Iso ma le isi ua malaia mo papa e fiafia. Ae, e ui i lea, e ui lava i le faʻanoanoa (tuai ding o le vaomatua mo le 8-10 tausaga), ma e le tatau ona paʻi atu i se fofoga o se tala. Aisea e le fausia ai se fou fou e faʻavae i luga o se laufanua oi ai nei? Aua le faʻalavelaveina lona "pristraine" o le fealofani, ae faʻamamafa le fua ma le saʻo o le tele o tausaga le matua o loʻo taumafai tele o ni leo matagofie o vaega fou toto.

Ae ui i lea, o le lautele o lagona o le Atunuu o loʻo faʻailoa mai ai le alofa o lona tagata e ona le tau. Bronze "tagata nofoia" o lenei toafa le masani ai e mafai ona maua i soo se mea. Ma le manuia le tusiata i laufanua masani, latou te faia ni leo manaia i totonu, faʻapipiʻi le faʻaeteete, fausia se agaga tulaga ese o le tala faʻafafa o le tino.

Ae ui i lea, lona tulaga ese o le faʻanoanoa-soifua-ola, fiafia, ae le naʻo le faʻatagata e faʻamalosia, o le mea moni. O le mea e ofo ai lona lanu lanu. Faʻamalie atu i luga o laʻau ma le eseese lanu o laulaau ma nila, o tagata mamanu mauaina moni ata faʻapitoa. Sususega lanu mustertorns faʻatatauina le matua vaomatua, malulu ma le toto, faʻatasi ai ma le ace ufiufi o taʻamilomilo, laʻau Kerisimasi ma teuteu supo. I tafatafa o le trinucks o le tolusefulu-met pines na aliali mai "novoseli" - o le chubuschik "schneesthem", o Kaluni masani "rumpum masani" rumlum masani "roumfie". Na toetoe lava o le fuga o le vaomatua i le taumafanafana atoa, salalau a latou mautotogi i le togalaau. O se faʻatumuina o le pito i lalo o le siisi lea o le natura tele mo le vaomatua, lea ua faasolosolo lava ina suia ai laʻau tuai e talavou.

O lea o le a tatou faʻaeteete pea i le fuafuaina o le upega tafailagi. Na setiina i le nofoaga o le fale ma le masi le masi o le pane. O le iʻuga o le togalaʻau na tupu masani i totonu o se nofoaga o loʻo i luma o le fale e fai ma tumaʻoti. E manaʻomia le fai lena i le faʻataʻitaʻiga, o nei avanoa e ese lava. O le maso e feiloaʻi ma le tele o le tau o se paka masani. O le Limal Funnel ua liligi i le tulaga lelei atoatoa o le landly lio, tuaoi e le lanu viole o Barbaris Tunberg "Aropurpur". O le pupula o le barbaris paolo le eleele roses. O a latou togalaʻau ma lanu samasama o tagata o fugalaʻau e fai ai le pito i lalo o le tuaoi. Faʻapitoa faʻailoga taua i le tuʻufaʻatasia o le faʻafanua o le togavao o le juniper e masani ai "hennik". O le ogatotonu o se pupula nofoaga o tusitusiga, staming le sili ona lauiloa o le togalaau.

I le itu tauagavale ma le taumatau o le poletito ua faʻatulagaina soʻo se vaega o le lua vaega o laʻau eseese: o le mea o le "Konica", o le afi-ata o Areda ", Thuwer i sisifo o Aloapa. O lo latou manatu faʻapitoa na mafai ai ona fausia ni tuʻufaʻatasiga ma se mamanu manino faʻapitoa.

I itu uma e lua o le papupuni o loʻo iai o se laʻau manaia o le vaega. O le nofoaga la lea. I luga o le fluffy lanumeamata kapeta o loʻo i ai le atoa aoina o le teuteuga o laʻau: Apple "ma le lanu violeo, Srieso-Breat, o le CheeSi" Belped, Pines CADARA . O le tele o ituaiga ma lanu o laau e fatuina ai se lagona fiafia. Afai o foliga sili ona leaga i lenei tulimanu o le a oti, o nei laau laiti o le a oʻo mai e suia ai. Ae aʻo i latou ma isi ma isi e maʻea ma masani, e peiseai masani a latou augatupulaga o loʻu aiga faauo, e nonofo latalata ane.

Fiafia, leai se ala e taʻitaʻi mai le afa o le togalaʻau o le faʻatoʻaga. E mafai ona e mauaina na o le lua potuina i le fale, e le itiiti se matagofie nai lo le felauaiga. Natoda "mo se vaapiapi o le lio" e puleaina e matua eseese lagona. O le isu tuʻusaʻo o le ala o le ala i vaega e lua o le vaomatua laufanua ma, e masani lava, tamaoaiga. E mulimuli ane ona teuina ai le taele, teuteu (Initaneti) o se togalaʻau fualaʻau ma vaʻaia e le pepelo o le ofeʻau o le tino o le loto o le loto i ai ma le magalafu. I luga o itu o le auala lava ia, o le chost ua tupu ma se tuaoi matagofie. I luga o ona laʻau tele o fugalaʻau mumu ma craved laulaʻau o le sauā. Laitiiti i luga o le umi atoa o le auala fuafua e le toe faaleleia strawberry. Manaia tele. E fuga mai o ia ma fualaau aina o le taumafanafana atoa, o le anoanoaʻi o ona 'ai manogi e le gata i na ona o tagata na ona i ai, ae faʻapea foi i leo. O nei laʻau uma e le faʻapitoa, e manaʻomia i le paʻu poʻo le tautotogo e toe ave i latou i le sili sili ona lelei. O le ala savali i totonu o le teuteuga laau ma laau toto toto e se vaega o le lelei o laau ma togavao.

O le tulimanu o le upega tafailagi o loo nofoia ai se tenisi a le tenisi. I tafatafa o le taulaga a tamaiti. O lana fiafiaʻaga ofoofogia a Rusia na e sili ona aoga i lenei "mafiafia" vaomatua. Baba-Yagi, e ui lava e leai, ae o manu moa foliga moni ona o le pisi.

O le avanoa i le va o le ala ma le muamua laau tetele na tuua fua. Na nofoia Lanumeamata, sa faoa a latou e uiga i le faiāinaga "," O le vaega mananaia a Spiraeso, ", na 'ai Hotthony". Ma le mea moni, faateeina. O iinei le fili o le aiga e faalotofetuli ai i Verns, ae na latou o aʻe i luga, fetagofi i luga o le maʻa, e lua koka.

Ma e lua faʻailoga faʻapitoa faʻapitoa i lenei malo lanumeamata. O le lima agavale mai le maa faʻapaʻu e tatala, ma saʻo le pusa ese mai fafo, saisai le togalaʻau. White Square kapeta o le maamora maamora. O auala na faia i le natura o le sao sola ese mai i Lona ogatotonu, nofoaga, pei o le motu, o le Finy Pine Bango ua tupu. Crane o le faʻaliliuina i le faʻamoemoe o le fuga o le geododonndron ma Eric. I luga o tamai vao, e tele isi laʻau alofa; Gregreen, DWarf, faasaʻoga Sosoosoosoina i le nofoaga o le malae taalo e puipuia mai le matagi ma pa maualuga o le pa ma taele. Ma i le itu i sasae na faia se microculite ua faia. E fai ai le tele o laʻau mai le tele o laʻau eseese.

Afai e te alu i le itu faafeagai, sao mai le fale, o le a matou mauaina latalata i le tamaʻi vaipuna. I tafatafa ane o ia, i le maualalo o le ata o le mea malie ma se mea malie muimui, o se mea moni aso malolo lanu. E leai se tasi na tuliloaina le sini e toe tuuina atu se fasi vaega masani, pei ona masani ai i le masani ai alpine. Sa ou manao ia suamalie lanu, ituaiga o ituaiga ma foliga. O le a le mea e le gata o laau iinei! O le mea lilo o foliga uma o lanumeamata, lanumumu, samasama samasama, siliva e ui lava i ni ituaiga o le vaituloto, o le ata e le faʻamalosia ai le faʻasoasoaina. O le Intelllite Glovident e atagia mai ai lau o le swamp ordies. Sa fugaina mea uma o fugalaʻau o le NYMPH, mai le faʻatamala, aua le saeia le mata. Lautele matafaga mai le maʻa masani o se nofoaga lelei e tumau ai.

Uma e puipui ai ("pusa i sasaʻe" ma le vai) nofoia se tulaga o loʻo tuʻufaʻatasia i le va o le pito i luma o le 'auʻaunaga ma le tuueseese ma le tasi tuufaatasi ma le tutusa ma le tutusa ma le tutusa ma le taimi e tasi ma le taimi e faʻatasia ai i latou i le laʻasaga lio. Soo se mea eseese uma o lenei aliʻi ua maeʻa ona galue, na faʻatauaina uma 'iā te ia, atoa ai le agaga ma le uluaʻi tagata ma le muamua. Ose tagata laitiiti i le matagofie, o ai na fatuina se tala faʻaʻaisa ola iinei, o le a le tuʻuina atu o ia e faʻaʻaisa i se pepa faʻaauau. Ua uma ona sauni nei ata ma mea ofoofogia e ave ai o latou nofoaga. Ioe, ma fou tautotogo i luga o le faitotoa.

I le lio o manu ma fugalaau
O atigipusa uma na saisaitia ma fausia le motu, i le ogatotonu o le mea e tupu ai le pinini boneti. Siva Crane - O se tasi o tagata e fiafia i ai o le itu i sasaʻe
I le lio o manu ma fugalaau
Scary Preditory Phinhas Vaʻai ona o le fluffy cochetic maʻi maʻi faʻatalitali mo le minging
I le lio o manu ma fugalaau
Laititi Incevorir - o le sili ona mafanafana, matagofie nofoaga tofi. Ma faafetai uma i le taimi malie lanu fuafuaga fausia e laau ma le tele o lanu lanu ma nila

Faitau atili