Liliti ma tagata tino ese

Anonim

Iloilo le Fuafuaga Taʻiala Taʻitaʻi: Paʻia, o suiga fesuiaʻiga, ata, mea, mea tau ma tagata faʻatau.

Liliti ma tagata tino ese 14653_1

Liliti ma tagata tino ese
Suiga faʻataʻitaʻiga o le GIU i le Orental style mai le headhi (Italia). Fua: 70/1407042/75 cm
Liliti ma tagata tino ese
Se tamai ausilali laulau i luga o pusa mai i le ilse e oso aʻe i le 19 cm ma avea ma se telefoni feaveaʻi
Liliti ma tagata tino ese
Viedcri cav Gioavanni (Italia), Minimash Code: Faʻaluina '' Oti Taamilosaga Laulau
Liliti ma tagata tino ese
Tric Trac mai Marchetti (Italia). Le masani ai auala o le laulau i luga suiga: E aofia ai le fa vaega
Liliti ma tagata tino ese
Ma le laina lele (Italia) o se tioata ma uʻamea laulau i le sitaili o le maualuga-tekonolosi. ITU: 1287634/54/75 cm (tolu tulaga o le faamaopoopo o le maualuga)
Liliti ma tagata tino ese
O le maualuga o lenei faʻataʻitaʻiga mai le ILSSE (Siamani) e fetuʻunaʻiina le faʻaaogaina o le eletise eletise
Liliti ma tagata tino ese
"Alois" o se transformer mai le oksk cusgif (115/17565554 cm). Countertp ma isi faaofi mai laupapa laupapa. Hela tische (Siamani)
Liliti ma tagata tino ese
TesO o se manaia manaia le lelei o le lelei mai le tutde (Italia). O le faʻataʻitaʻiga o se mea faʻapipiʻi faʻatusa e fai ma sui o se faʻapopoleina o le faʻamafanafana ma le faʻaseʻe atu
Liliti ma tagata tino ese
O le mea lena e mafai ona suia le laulau kofe i le 'ai
Liliti ma tagata tino ese
Faʻataʻitaʻiga "Roma" mai le Heving Tische (Siamani). Maualuga-fetuunai lagolago (50-60 cm), maaleale cronterpop
Liliti ma tagata tino ese
Tele tioata fregolini 'ai laulau ma apaau apaau o loʻo fuliina pe a fesuiaʻi. Marchetti (Italia)
Liliti ma tagata tino ese
Muamua faʻataʻitaʻiga mai le bacher tische (Siamani)

O meafale faaliliuina i le nofoia o se nofoaga faʻapitoa i totonu o le matou fale. O lona tele e faʻatagaina e le gata i le faʻataʻitaʻiga avanoa, e faʻatatau i le tulaga faʻapitoa, ae e foia foʻi le tele o faʻafitauli i le faʻalapotopotoga o le ola. I le pepa faʻapipiʻi, o lenei meafale e fetaui ma mafai ona faʻaaogaina ma e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe leai se tasi o tamaʻi fale mautotogi. Ae peitai, o e na i ai fale a Avasoga ma lona lotofealoai.

E sefe le fai atu o le lona lua o fanau mai o se mea ese ituaiga o ituaiga o "clamhells" nei. O mea na ausia o le tagata o loʻo iai le manatu o le itulagi e manatu i mea maualuluga, o le mea na fai ai meafale e itiiti se mea e sili atu. Sofas ma Taavale i le gagau masini ma le avanoa e fetuunai ai le tino o le tino; O moega o tagata talavou i luga o rollers malaga mai le kapoti na o le po; Laulau komepiuta, sosoo ai ma le nofo ma tutu, e le tatau ona faitau. Ae ui i lea, o le masani ai e masani lava i faiga ...

O loʻo le mafai ona ufiufi uma meafale o lenei vaega i le tasi iloiloga. O lea, o le a tatou talanoa e uiga i laulau. Na amata e Idly sa ia te i matou le faigofie, e foliga mai lava, le fesili: O fea o nei mea e tatau ona mafua ai le faʻavasega o tagata faʻasalalau? Seʻi oʻo i ai le faʻafitauli o le tali i lenei fesili, talu mai le upu Igilisi suia (liliu, suia, suia, o lona uiga e le mafai ona faʻamatalaina eseese i le gagana Rusia. Na matou filifili e taʻu le kitara, o le faʻasologa lea e mafai ona suia faʻamalosi. I lea la, o le mataupu o ituaiga uunaiga e aofia uma faʻataʻitaʻiga ma ituaiga, lea e sili atu nai lo le tasi o le tolu lapoa e fetuunai, lautele pe maualuga.

Peitaʻi, afai e te sau i le faleafale o le meafale ma fai atu e faʻailoa ai laulau faʻasalalau, o le a e ono ofoina atu se oloa faʻapitoa. O tagata faʻatau ma tagata gaosi e valaʻau na o faʻataʻitaʻiga na o le tele o le tele ma maualuga o le countertaps e mafai ona suia i le taimi e tasi. Fale talimalo, uuasaga laulau i lenei, o se lagona osofaʻiga o le upu i nofoaga tutotonu Rusia na puʻupuʻu na aliali mai. O se tau maualuga o ia oloa (aitema Italia poʻo le Siamani gaosiga tau $ 500-1500). Ae e le mafai ona maitauina o lenei tagata transpormer, e le naʻo se fesoʻotaʻiga, ae laʻititi tele o meaafale. A uma mea uma, pe a faʻatau, o oe, o le mea moni, o le mea moni i luga o le lua laulau i le taimi e tasi: tusi o talaaga (poʻo le kofe-pei ona e manaʻo ai) ma 'ai.

Ua matou fuafua e talanoa e uiga i laulau - o tagata na suia lotu i le lautele o le malamalama. O loʻo 'aʻai nei ma faʻaputuga faʻapipiʻi; ma laulau mo potu ola, fetuunai i le maualuga; Ma ituaiga uma o mea fou o mea fou fofo. A o le komepiuta komepiuta laulau, ua uma ona tusia la matou mekasini e uiga ia i latou

"O le galuega a Domal's Galue".

Sina mea e uiga i le mamanu

O nei faʻamatalaga e manaʻomia ina ia mafai ai ona iloa le mea e sili ona talafeagai mo lau totonu.

O lea, o le laulau masani e aofia ai se tapuni (charteters), Tsarg (lalo) ma lagolago (vae). O loʻo fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi o le tasi ma suli, fao, fao, ma isi mea, faʻapea foi ma le kulimi. O faʻailoga o fesuiaʻiga o laulau o loʻo i ai foi e ala i ni chassi faʻapitoa ma taʻitaʻia elemene.

O le Countertpop o loʻo tumau (mautu) poʻo le faʻaseʻe (e aofia ai ma le taua o le viliina). Masalo se tasi o ona fetuunaiga: sikuea, faʻataʻamilomilo, faataamilo, ova, ma isi O le suia o le laulau pito i luga e masani ona suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sikuea, faʻasolosolo atu, liliu mai i se faʻasologa, ma lapotopoto.

O le mea e tupu e masani lava o pa e fesoʻotaʻi e nonoa. Tele taimi e fa, e fa manu e fausia se sikuea po o se tafatafa. O mea leaga i lalo o le ituaiga o se lio po o Ovala - Mo lenei vaega o le fafie punou i luga o meafaigaluega faʻapitoa. Pei o se laulau, o le mea e mafai ona faʻavaivai pe faʻaseʻe.

O loʻo faia pea e lagolago lagolago o le laulau ni vae e fa. Vae o le a mafai ona tasi, ae matua tele, e pei o le taulaiga. Lautele lautele lagolago lagolago e fesoʻotaʻi e le laupapa. Ogaoga faʻataʻitaʻiga o le matafaioi a vae e taʻalo ai rollers poʻo uili.

Suiga suiga

I le auala o suiga o suiga, o faʻataʻitaʻiga uma o laulau e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

tasi) ma le suia o countertaps; O le maualuga o vae e masani lava;

2) ma lagolago lagolago a lagolago; E le suia le ki puipui;

3) I le aofaiga atoa o le fesuiaʻiina o le teuteuga atoa: o le faʻapipiʻi o le laulau ma fetuʻutuʻunaʻiga o lagolago lagolago.

O le vaega muamua e tele naua ma ese. E aofia ai laulau tuʻutuʻuga na fuafuaina mo umukuka ma 'ai potu. O metotia o le suia o counterruptops e eseese: o nisi masini faʻatagaina oe e faaluaina le vaega o le faavaa, o isi e faʻateleina ai le tasi nofoaga e gata ai (45-50 cm).

Faʻataʻitaʻiga ma vaega tutotonu. O le tusitala e aofia ai le lua nimi Ina ua suia, latou te feoaʻi, ma 1, 2 poʻo le 3 faʻaopoopo elemene o loʻo faʻaofi i le avanoa avanoa. A faʻalavelaveina le laulau, "faʻaofi i totonu o le mamanu poʻo ni vaega faʻapitoa.

Faʻataʻitaʻiga ma apaau itu:

ae) Tasi pe lua ni elemene faaopoopo e faalauteleina mai lalo o le laulau o tu i itu eseese;

b) Le tutusa, a faʻatasi faʻatasi ma apaʻau, ave i lalo ma lau lau i vae (mo lenei ua faʻatagaina i palota faʻapitoa - taʻiala);

i) O loʻo faʻapipiʻiina nisi elemene i le taptop i luga o le fesootaʻi; O le taimi o le mamanu o loʻo faia, o loʻo tautau saoloto i itu uma e lua o le potu tutotonu, pe a tuʻu i luga o le faʻaupuga o loʻo faʻaaoga ai vae ma tafafao.

Faalua-Fusi Toomaga (E lua ufiufi o le tutusa tutusa o loʻo i luga o le tasi ma le isi):

ae) O le pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina i le tasi itu e uiga i le 'afa o lona umi, o le auala pito i lalo i le isi;

b) O le vaega o le poto o le laulau i luga e fesoʻotaʻi ma loto; Ile faʻagasologa o le suiga, o le pito i luga e la aʻe ma ki moli. O na faʻatusa e masani ona faʻaulutalaina i le auala faʻataʻamilomilo.

O le vaega lona lua o suiga fesuiaʻiga e aofia ai faʻataʻitaʻiga ma fetuʻunaʻiga lagolago. O le kofe, tusi faamaonia, teuteuga, feagaiga ma isi laulau taua. O le siitia o le afi i le tulaga manaʻo, e mafai ona e suia se laulau e faʻatumauina ai meaaoga, faitau, tusi, ma 'ai. O le maualuga e masani ona maumau malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a se vaega tuʻituʻi i le itu. Ae e i ai ni faʻataʻitaʻiga ma ni togafiti ma le eletise eletise o le laulau. O mea na faʻatagaina ai oe e le maualuga o le maualuga o ia te oe i se tasi talafeagai mo 'au - Manatua le palu paʻu i taʻavale! O le mea moni, o le "kuka" laulau e sili atu taugata nai lo "masani". Faʻaititia le maualuga o le ata o le mamanu, e tusa ma a matou faʻamatalaga, - 34cm. Tele taimi e masani ai, o le laulau e ono oso mai e le tele, i le 15-20 cm.

E faia e le moni suiga moni o le vaega lona tolu o laulau. O le tulaga masani o le tulaga ese o le lautele lautele: O le faʻataʻitaʻiga tutusa e mafai ona avea ma laulau kofe i le potu malolo ma 'ai-i le potu' ai ma le umukuka. Tele o latou e le maualalo i le tele o le atoa laulau.

Fausaga

O le talanoa e uiga i le faiga o le sitaili o le suiga o le itu i lalo, o le galuega e le o le lotofaafetai. Tele o mamanu ma mamanu atinaʻe e sili ona manatu e uiga i foliga o le upu) faʻaosofia ai le latou foafoaga. O nisi taimi e sau ai e malie.

Matou te fautua atu ia e faʻaaluina sina faʻataʻitaʻiga. O le sau i le salon poʻo le malosi o fefaatauaiga i meaafale, fesili e faʻaali ai laulau sioa faaseʻe. O e ofo i mea na e ofoina atu? O fea na faia ai le filo ma le tapenaina o vaega, decoveravely ma le teuteuga, o le mea na faaleagaina o le poroque? Aua le te ofo. Vnashy aso o le mama o le sitaili e faigata. O le faigofie auala e fai e pei ona latou faia, mo se faʻataʻitaʻiga, toʻatele o tagata gaosi mea e maua ai meaafale tele. Latou te le fetagisi ai le mata e faʻasoa ai a latou oloa i luga o le 'tusitusiga "ma le" aso nei ". Ma afai e te manaʻomia se laulau o laʻau uliuli ma le maa faamanatu poʻo le pulupulu pe punou vae, e tatau ona sailia i le "faʻaputuputu" faʻaputuputu. Aesli e te fiafia i se limpweight mamanu ma se laulau au pulu tioata sili ona maualuga, ona e tatau lea ona ou faalogo i le "aso nei".

O le mea moni, ua tatou soona faaititi, o nisi taimi e mafai ona e faia faʻataʻitaʻiga e le mautonu ma le a latou le atoatoa ma le loto gatasi. Tutusa mama o elemene ma o latou fua faatatau o loʻo faʻaalia, fai mai, laulau i le sitaili o le maualuga-tech (tioata pito i luga o le siliva uʻamea (faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga aver, faʻataʻitaʻiga. Tetee tagata Saina Molifs ua iloa i le mamanu o le tele o mea hauhi (Italia). O se mea sili ona e manuia ai, i lo matou manatu, o aoina o le transformer laulau o lenei gaosiga e igoa o Suegiu. O le faʻataʻitaʻiga ma le feaveaʻi laulau faʻaaogaina ma rollers, mai le Bonaldo (Archirivivolto mamanu). I le auala, o fea ituaiga o lo o mafua ai ?.

O le lisi e mafai ona faʻaaloaloina e mafai ona faʻaauauina, peitaʻi o le iʻuga ua uma ona ole atu lea ia (ma e le o le sili atu o tulaga): O le mataupu e sili atu ona taugata ma taʻitasi ma faʻaalia lana sitaili. Ma vice. Sa i ai faataitaiga na amatalia i le tele gaosiga o fua, e faigata ona maua na mea faapena e mafai ona tuufaatasia i soo se sitaili po o se itu.

Mea

O le tulaga o mea o fale uma fausaga mea o loʻo ofi i le gaosiga o laulau: fafie, MDF, tioata, uʻamea ma le poto). O le Synthec Polymer Comings o loʻo faʻaaogaina mo le omea (laminate, Membine), o le vene o ituaiga uma o fafie, faʻapea foʻi ma le tele o ituaiga ma vali. O le filifiliga o mea i nisi tuʻufaʻatasiga e tatau ona naʻo le mafaufau o tagata tusia, ae faʻapea foi ma le mafuaʻaga lelei o le oloa. O laulau 'ai na fuafuaina mo Canteens ma potu malolo e masani ona faia e laupapa (pe itiiti ifo, ma se tapuni tapuni), ae le masani ai. Ile taimi lea, o se faʻasologa o fafie e filifili atoatoa i le umukuka.

I le mamanu o laulau ei ai tulafono. Tsargi ma lagolago e masani ona faia o laupapa po o uamea. Lenei e talafeagai ina ia mautinoa le talitonuina o le soʻoga o vaega eseese o le ata ma, o le faʻaiuga o se mafuaʻaga, o le faʻamaoniaina o le oloa gaosiga. E le o se mea lilo e fao, fao ma isi faʻapipiʻi ua leaga o loʻo taofia i luga o papala (count chipoboard): rally, ma le taimi na latou felelei ai. Sili atu nai lo isi i le vasega o loʻo iai ni togalaʻau o laina o laina (Pine poʻo le BIR) ona o lo latou taugofie. Oloa ma ni ie ma vae o laupapa laupapa laupapa (Beek, Oik, Cherk, Worces, Birch, Acce, ma le tele o tausaga) e taugata, ae ua fuafuaina mo le tele o tausaga

Laulau ufiufi e masani ona faia mai le MDF po o le chipboard. O le muamua o nei mea e sili ona manaʻomia ona o lona siosiomaga mama ma maualuga maualuga (mauaina mai le tamaʻi lapisi o le togalaʻau o loʻo gaosia e aunoa ma le faʻaaogaina o meaola oona). O le lona lua e manaia i lona taugofie.

I le tele o le tele o le tele o tagata gaosi upu gaosi, e mafai ona e mauaina ni faʻataʻitaʻiga ma le Delm Countertops. O tekinolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai lenei mea maaleale e tumau ma saogalemu. E tusa ai ma nisi fale gaosi, o a latou laulau e le mafai ona nutimomoia e oʻo lava i le swardyhammanmer (talu ai o loʻo faia i le maualuga-malosi tioata tioata). E tusa ai ma isi, o oloa o latou gaosiga i le taimi o le solia e le faia ni mea tau feololo (ie e na o le le mautonu). Tioata e manino ma le matte, pipii ma mamanuina. Talia vaitau - custortpop ma le aafiaga o tioata gau.

E matua le masani ai ma uiga ese atu i totonu o potu malolo ma ufiufi papa maa ma maamora. Ioe, e na o le maualuga o vae o vae ua fetuunai mo sea faʻataʻitaʻiga, ma le taualoa o le tauaofia e le mafai ona suia.

Tau ma tagata gaosi

I mataupu faavae, o se mea lelei, ae le o le tele o le leo leo leo tele e mafai ona faatauina le laulau mo le $ 150-200. O le mea mo ia "folk" faʻataʻitaʻiga e masani ona tautua i laupapa-chip ma / pe faʻafefeteina laupapa. O tagata gaosi - IKA, Lenimumumeboamed (St. Petersburg), Ivanovomez (Ivanovodo), "meafale-tele. E tusa ma le tutusa o le a manaʻomia e totogi ai se tasi o le taugofie o le transform o transformer laulau ma le faʻaseʻe o le lakapi (mai le Siamani Kamupani).

Mo le $ 300-400, e mafai ai le gafatia o le laulau '' '' 'umi' 'atoa ma se podtole ma lagolago mai le malosi o laʻau laupapa ma faʻapipiʻi ma se nofoaga masani. O le tau autu e aofia ai le tele o oloa o Asthaist Asia (Meleiso ma Sigapoa) ma le sa avea muamua ma tagatanuu o Europa (Polani, Slovenia, ma isi). Pe o le tutusa e pei o le sili ona manaia laupapa laupapa i le masani faiga o le Moscow gaosi oloa "meafale", faʻapea foi ma WIKEA oloa ma couport.

$ 400-700 o le a tatau ona totogi mo le "masani '' '' 'auala' '' auala o feololo, faia o laupapa fausaga i le fale gaosi laupapa ma nofoa" (Modecow). Mo se tau faapena, e mafai ona e faʻatau se tasi o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le venemen poʻo se tioata o le taʻutaʻua o le Megaliani ma Marchetsi. I se faʻaopopoga, mo lenei tupe, e mafai ona e filifilia toetoe o soʻo se laulau-transformer mai le hese o loʻo i luga o le faʻasologa maualuga fetuunaiga.

Le tau o se tasi o le sili ona lauiloa transformer laulau (mascotte mai Calligris) e $ 800. E tusa ma le $ 1000 e iai ni ata tutusa mai Marchetti (mo se faʻataʻitaʻiga, opsy).

E masani lava o le sili ona fiafia ma le masani ai oloa e faatauina atu mo se tau maualuga. $ 1000-1500 mo le transformer laulau o le uluai mamanu e le sili tele. O le tau o le tele o faʻataʻitaʻiga o le lauiloa Italia tagata gaosi Andhi, Bonaldo, Beade, Flybery. Oloa o le Siamani kamupani e taugata tele i le maualuga uiga. O le ILSES, Nauman Tische, Grabfeld Heroel, Barch Bische Pische, o loo avea ma sui lelei. Table-Transimers o nei tagata gaosi e masani ona aoga le itiiti ifo ma le $ 1200.

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "Siamani faiga", "M-Li-Line", "Fina-F" Mobile "mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili