O le a faʻaalia le lumanaʻi

Anonim

O le a le mea e tatau ona foia e le aiga o onaporikavio? Faʻamatalaga faʻatekinisi o telemoia vaega.

O le a faʻaalia le lumanaʻi 14655_1

O le a faʻaalia le lumanaʻi

O le a faʻaalia le lumanaʻi
Asi

Fuafuaga 2 faʻataʻitaʻiga mataupu na faia o tioata ma alumini

O le a faʻaalia le lumanaʻi
Neo.

E masani ona faafaigaluegaina fale o le fale i le TV i le ScRS ma Screen Matpriopy 16: 9

O le a faʻaalia le lumanaʻi
E le pei o ni mea fou, televise ma plasma panels mafai ona faʻaaogaina i potu le taliaina.
O le a faʻaalia le lumanaʻi
Samsung

Fufulu mo fale Faletupe o vaega uma ua filifilia ma le faaeteete mo le galulue faatasi.

O le a faʻaalia le lumanaʻi
E ui lava i le itu lelei, o le vlp-hsDia vitio o le ata e maua ai se ata o luga i le tele o mita ata
O le a faʻaalia le lumanaʻi
Filifiliga CVT130 Vitio Vitio, faʻaaogaina i le tolu o le eletise eletise
O le a faʻaalia le lumanaʻi
Neo.

Tele taimi masani, o le acaustic faiga e iai le foliga o le faʻatagata o le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo solo, ae o nisi taimi o faʻafitauli o tagata fai mea e le masani ai.

O le a faʻaalia le lumanaʻi
Aitia
O le a faʻaalia le lumanaʻi
Vaʻaia Audio Angual8I Valivali lanu Fautuaina Olumber ma Sharens, o le tali masani, o se tali masani o le a fesoasoani o nei faʻailoga faʻapitoa e fetaui i totonu o le "Quotic" totonu
O le a faʻaalia le lumanaʻi
Neo.

Atoatoa aofia ai koluma

O le a le mea e tatau ona foia e le aiga o onaporikavio? Aus, e le faigofie le taliina o lenei fesili, na o le tatala o lou gutu - ma se mea fou e foliga mai. Papae Plasma Panels ma Vitio o loʻo avea foi ma DVD Vitio foliga, na o mai e sui ai le masani tvs masani ma se masani tube-kinescope.

Fou Atinaʻe ma Mataupu Faʻavae e faʻaleleia atili le lelei o foliga ma ata e tupu toetoe o tausaga uma. Manatua le amataga o le 90s pe a faʻaoʻo mai le muamua aiga i le DLBY PRINC PICK SINICK SPECK RIDBAL. O le tapulaa o miti o le sili ona faigata tele musika alofa. O nei aso, o nei mea uma o le 10 tausaga talu ai ua le mafai ona faamoemoeina.

Le upu "Televise", o le mea ese, muamua mai le seneturi talu ai. Mo le taimi muamua na faʻalauiloa ai la matou faʻatusatusaga, saienitisi konstantin domirivich faʻamaoni. Na ia saunoa i se lipoti o le 2700g. I Pale i le International Electrotechnical Congels, Faʻapaiaina le faʻafitauli o le "ata faʻasalalauga i se mamao".

Sei o tatou talanoa e uiga i le lavelave o faafiafiaga, ae leai foi le tele o augatupulaga. O le upu Igilisi o loʻo fausia mai i Latina le tele - o le tele ma faʻasalalau, feololo o ituaiga eseese o le alalau tulafono nusipepa. O le tele o le tele o le ogatotonu o le fale faʻasaga i le fale o fale ma le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tele o ituaiga leo ma ata vitio: komepiuta, satelite televise, camcorder, ma isi O loʻo iai, faʻaopopo i le fale faʻasaga i totonu o aiga, o le a aofia i lenei Mamanu, e fuafua lava e le tofo o mea fiafia o ē ona o tagata na ona. Ae i ai i se mea lava, i totonu o le "elemene tatau" o le tele o nofoaga faatatotonu o le a iai ni vaipuna o le ata ma le leo.

Vaai i mata ...

Tatou amata i puna o le ata. E oʻo lava i le taimi nei, e iai faʻamatalaga e mautinoa lava. Ae o nei o aso nei, tau lemu e iloa ai o lonaʻa faasolosolo ona tuʻuina atu i ona tulaga, ma plamsma panels ma faʻataʻitaʻiga ua faʻateleina. Faʻailogaina le tele o itulagi: potoga, maualuga ata, o le agavaʻa e maua ai se ata o se lapoʻa tele (luga i le tele o mita. I le taimi lava e tasi, o polokalame faʻamaonia o se sitaili matagofie plasma panema mai le manatu o le tau. O le tau o le fou faʻataʻitaʻiga e le sili atu i le $ 7000.

Ina ia maua se leo poʻo se ata, o se masini e manaʻomia e aveese faʻamatalaga mai se taʻavale poʻo se ether e faʻagaoioi ai lenei faʻamatalaga, faʻapea foi ma le taʻalo o se ata-agalelei. O le lavelavea o le taimi lena e tele ituaiga ituaiga ituaiga o leo ma vitio, mo se faʻataʻitaʻiga:

- AAlolog Puʻupuʻuina o leo i luga o papatusi ma faiga tusitusia;

- Analog ata puʻeina i luga o ata vitio (vhs, s-vhs);

- fm ata tusi i luga o le laser dicks (LD);

- Digital (cd) leo o le pamau i CD;

- numera numera ata ma le tele o le tele (auala numera - sili atu nai lo le lua) leo i luga o DVD;

- Digital (DVD Graini, Sava) Faapipiiina le fitchhannel Gidio i DVD.

O le a le mea o loʻo iai le masini vitio o onapo nei? Sei o tatou fai atu: ma se ata tifaga o le fale o le faʻataʻitaʻiga o 70s, e le masani ai, e laʻititi lava i le lapoʻa ma lapoʻa, e le sili atu nai lo le 5kg) ma le le malie le aoga masini. E tolu ituaiga vaega o ata vitio e ese mai tekinolosi o loʻo i totonu o le tekinolosi: O ni masini nei ua faʻaaogaina i le electron Beam (CR Sturtors), faʻapea foi ma le LCD ma DLP. O le ata i totonu o le totonugalemu, o le le mautonu o lanu autu (mumu, lanumeamata, lanumoana) e masani ona fausia se ata. E faia e ala i mea o iai. LCD ma DLP-Swect tagata ese mai le tasi ma le isi e ala i le ata o le lanu. Vlcd Prosors mo lenei faʻaaogaina o suavai suavai ma le suia i le suia o le faʻaupuga o microscopic elemene (o le so-telefoni LCD tekinotusi). Cineza VPL-HS1, Sony; PT-l701E, syanson; VT540, nec.

1955 ... o le faʻafitauli o le fausiaina o se tasi o musmical center (ina ia aua neʻi e faʻaalu ni tupe faʻaopoopo mo mea sese o le leitio i luma o le Taua Lona Lua a le Lalolagi. O leitio, leitio o mea puʻeata ma mea tetele, o faʻafitauli e tuʻufaʻatasia ai le leitio, faapipii ma le tusitusi i luga o le malamalama.

I le DLP-ituaiga tagata faitoga (vpd-MX10, Sony; Ug O-TO - The Circ Will o le MicroCirror masini O loʻo iai le tusa o le miliona laʻititi laʻititi faʻata lea, o loʻo suia le tulimanu o le le fiafia i lalo o le gaioiga a le pulega faʻailoga. O le iʻuga, o le lele na atagia i le faʻata e oʻo i le faʻata e o loʻo paʻu (e ala i le ata faʻataʻitaʻi) i le lau, pe leai, fatuina se ata. O le 'aʻai o loʻo mauaina e ala i le uuina o le faʻata i le tulaga tutusa i le taimi fuafuaina o le taimi. Vavaeʻese faʻataʻitaʻiga faʻaaoga se tasi DMD Matrix ma se suiga moli moli. O le sili ona alualu i luma (lv-7105, Cannon; LP530, InfoCus) - ua avea ma ni mataʻupu e tolu i faʻata uma lanu. O le tau o masini o loʻo faʻaaoga ai le DLP tekonolosi e maualuga atu nai lo le mea na totoe, o le mea lea, o le lelei o le ata. O lea, o fale talimalo (faʻatusatusa i le latou faʻaputuputu o le LCD) tuʻuina atu sili le malamalama o vaitafe ma sili atu feʻaveaʻiga o ata faʻataʻavaleina.

Ma le tumutumu, o le tumutumu o tekonolosi (penisione o le vaaiga o le ata tulaga) o manatu o faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai le seti o le tolu eletise-ray o le pupula. E tusa ai ma le fausaga, o nei upine e ese mai le lanu uliuli ma paʻepaʻe kuakeko, vagana ai ma le mafiafia tioata ma sili ona maualuga pupula. O falemai, o poloketi ma masini CRT o loʻo taugata lava (o latou tau e amata mai le $ 15,000 i le $ 100,000). I se faʻaopopoga, o electronic-Ray Tubes e manaʻomia le vaitaimi vaitaimi (O se seti fou o le tau o loʻo tau ai i le afe o le fetuunaiga, e tusa lava pe o le moli o le moli o le moli. Peitaʻi, o matata uma o loʻo tauia i le lelei o ata faʻaiʻu, latou te le taupulepuleina.

O le vaega autu o soʻo se televise ua manatu o se kinescope (o le electron beam tube), pateni b1938. I Amerika, Rusia Engineer Vladimar Kuzmich Zvirkyn o se vaega o le "televise faaeletise".

E mafai ona faia e tagata ni ata vitio o le fausiaina o se ata o lapopoa lapoʻa, ma se diagonal o le 4-5 m. Ae, o le sili atu o le tulaga o le ata). E masani lava e faʻailoa mai e tagata gaosi oloa le mafai ona mafai ona mafai ma fautuaina le faʻailoga o le ata mo lenei faʻataʻitaʻiga. Afai o le a e faʻaaogaina le tapulaʻa maualuga o le faʻaaogaina, vaʻaia le pogisa atoa o le cinema - o soʻo se moli sili o le a faia se ata o le vao. O le aufaʻatasi ua taofia e matua nofouta i le Malamalama o le moli, talu ai latou te masani ona maua ai se matua malamalama sili atu malamalama nai lo le LCD ma DLP masini. O le lua ituaiga o tagata e mafai ona faʻaaogaina i potu pogisa, ae o le aufaʻatau e manaʻomia le pogisa atoa.

O lea, o se tasi o uiga sili ona taua o le vitio o le vitio e mafai ona manatu o le pupula o le maualuga o le umi o le malamalama vaaia malamalama e oso mai ai. O le isi tusi tomai faʻapitoa i le parameter o le iugafono, o se aga faʻaleaga lea e suʻesuʻe ai le numera o manatu (pixels), vavaeʻese ai le mata i luga. O le iuga o ata vitio i luga o le DVD o 720576pixels, sili le faʻatagaina mafai ona manaʻomia naʻo le faʻaalia o ata puʻeina ata.

O tupetuti o atopao na lauiloa lava (na latou tusia i le tusitusiga "Sa latou nonofo i le magatesi").

O nisi uiga o ata vitio

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Malosiaga o le Playback Metotia Susulu, lm (lumen) Iugafono, pxl (pixel) Tau, $
Vidikron, USA (2Models) Faaaliga o le tasi. Tolu 9-inisi crt 260. 15001200. 60000.
Panasonic, Iapani Pt-l701e. LCD. 1000. - 1.00.
Filipaina, Holland UGO S-TOTO DLP. 800. 800600. 3500.
Canon, Iapani Lv-7105 DLP. 800. 800600. 3500.
Sony, Iapani (11Models) Cineza vpl-hs1 LCD. - - 3200.
Sayy, Iapani (12mode) Plv-60 LCD. 1200. 1366768. 7600.

Lona mamalu matagofie

E ui lava i tulaga lelei uma o ata vitio, televive (e masani lava ma le manatu masani) faʻaauau le fiafia i ai le tumau manaoga o le fale o loʻo matua. Faʻatau atu se ata vitio e manaʻomia na o mea nei: a) pe a tatau ona faʻaaoga faʻapitoa e pei o se fale fale fale talivai; b) Afai e lava le lautele (le itiiti ifo i le 20-25, ae sili atu nai lo le 30m2) ma se fale vevela. Ua faʻauʻuina le tele o malae o le tele o le tele o le tele o le siosiomaga o le siʻosiʻomaga ma e mafai foi ona faʻaogaina mo le vaʻaia o aso uma televise. I se isi faaupuga, afai e te maua le 14-18 Meter Shimpic, faʻaaogaina e le gata o se fale tifaga, e pei ona taua le ata o le ata TV. O lenei aso, seti o ituaiga fale, lea e aofia ai TV ma le lau 25-29, "O le ofoina atu o le tele o tagata gaosi: Samsung, JDC, lg. O ia seti o seti ma le DVD Player, O le Talofa-Afi Vitio Faapitoa, O se AV Ave ma se seti o akoeinatustics, o nisi taimi e aofia ai se TV. O nei mea uma, o se tulafono, e aoga tele i le taugofie tele o mea e tau ai le tagata faʻatau i le $ 1500-3000.

I le taimi nei, o le taimi nei o le TV o le TV o le SVERGias ma se diagonal o le screen 29 "e sili ona lauiloa nai lo latou sili atu le tele o le ata ma le tulaga o le atoatoa o le ata ma le tulaga o le atoatoa o le ata ma le maualuga o le atoatoa o le ata ma le maualuga ia faʻapipiʻi le tele, o le sili atu le aoga faʻapitoa o se siliv tele e mafai ona faʻailoa i le 100- o le faʻaeteete tele o se ata, o le a le faʻaoʻo atu ai le mata o le mata o le fale vitio nofoaga, e manaʻomia le taua o se mea, ma le 16: 9 mafuaʻaga, - e manaʻomia mo se faʻamaufaʻailogaina atoa o tifaga.

Mo le masani masani o le tele o le tele o "vitio punavai", o le TV e tatau ona faʻaogaina i le scrrt, s-video, r o le a talanoaina i lalo). Ia, e le itiiti mo le tagata faʻaaoga e taua mo le faigofie o le faʻalauiloaina o le tv. Ua iloa, o galuega galue o le mea e talafeagai pei o le "ata i le ata" (kv-, Syy; TX-21989, Lg). Ou te manaʻo foi e matauina le atinaʻeina o vaega o lua vaega e aofia ai le TV ma le DVD taʻalo. O lenei mea o le lauiloa o le lauiloa vitio tautala ofo ai tagata faʻatau le au faʻatau (Lenrdo 92flat faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga). Faʻatasia le DVD Player ma TV i le tasi mataupu e maua ai le tau o tupe ma maua ai le maualuga sili ona lelei faʻailoga (itiiti ai le faʻaaogaina o le video cable).

O nisi uiga o TV diagonal mai29 "

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Lautele tele diggonally, inisi Vaega o le fua faatatau o lau Laina ofe Tau, $
Grindundig, Siamani (28Modes) Arganto 82Flat. 32. 16: 9. AV, S-Vitio, 3 stret 1600.
Sony, Iapani (14Modes) KV-29FX11 29. 4: 3 ma le 16: 9 AV, s-Vitio, 2 sootaga scart 1150.
Filipi, Holland (32mmode) 36PW9765. 36. 4: 3 ma le 16: 9 AV, s-Vitio, 2 sootaga scart 3500.
Lg, Korea (9Modes) Cf-29h90tm 29. 4: 3. Ape. 850.
Themsson, Farani (16Models) 37MH44O. 37. 4: 3. AV, s-Vitio, 2 sootaga scart 1850.
Samsung, Korea (15miders) CS-29A9WWR. 29. 4: 3 ma le 16: 9 2 Av, 2 S-Vitio, 2 Afifi 740.

Se komepiuta

O komepiuta patino o aʻoaʻoga mulimuli e matua faʻamaoni ile lautele o mea. O lenei tautua e mafai foʻi ona maua le leo ma foliga o le DVD lelei, tele le sefeina o auala. Mo le faʻatusatusaina: O le tau o le komepiuta a le komepiuta mafai ona taʻalo vitio i le DVD tulaga e naʻo le $ 500-600. O tagata gaosi autu a leo ma video vivii e maua ai le gamet o mea taugofie e mafai ona liliu lau komepiuta i totonu o le dvd stalt. Faʻataʻitaʻiga, vitio o vitio DVD (mai leviadeologutu), o se leo leo leo i luga o se Komiti o Computer, tau. E mafai ona faʻaalia ata o loʻo iai le ata i luga o le TV, Plasma o le fale poʻo le poloketi, o loʻo ia suia le komupiuta i le "Fale Multimedia".

Ma le foliga mai i le faaiuga o 60s. O se osofaʻiga maualuga o le maneta (mafiafia o le faʻatonuga o le 13 mk) O le faʻafitauli na tupu, na matua malie lava i se mea na mafai ona toe faʻatumu e aunoa ma se tulaga o loʻo taofia ai. Na tatau ona ou sau i luga ma se casetsette mataupu, lea na avea ma sili atu le mafanafana i le taulimaina o le amataga o le 90s. Messette Fusi Musela Faʻafaigofieina Tapped Fook Na pueina tagata tusitusi.

E le manaʻomia foi le galo o tupulaga talavou, o le a faia e le tagata aʻoga komepiuta taʻaloga (O lenei foi e faʻatatau i tagata e ona le tagata, o le Sony Doction Station System). E ala i le faʻafesoʻotaʻi o le komepiuta poʻo le taʻaloga o le taʻaloga i le fale talimalo ma le faʻaaogaina o fale o le fale o le taʻaloga, e mafai ona e maua atoa le faʻamatalaga o le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi. O le lavelave o lagona ua mautinoa!

Aisea o le komipiuta a le tagata lava ia e seasea faʻaituau ma se fale tifaga i totonu o le malaʻi o le multimedia? O le mafuaʻaga o le techno faakoloso e faigata ona faʻatautaia se komepiuta, sili atu manatu o le DVD i luga o le DVD Player, ma le CD PRD CDS. O le Wizard e le faʻagaioia le "faʻamau o le tasi faamau": Faʻapipiʻi se kaseti poʻo tisiketi, fetaomi le faʻamau ma maua le iʻuga. Malamalama i le PC faʻagaioia polokalama (masani) ma le mafai ona galulue faʻatasi ma polokalame faʻapitoa. O le mea lea, o le uati o se vaega o le fale o le fale o le tele o faʻafiafiaga e mafai ona fautuaina faʻapitoa i tagata, lelei i le le fiafia.

Faapea o oe o se tagata fiafia le pule o le fale vitio tusi. O le a fesoasoani le komepiuta ia te oe e te faia ai ina ia mafai ai ona aveese vaega, aveese ni fasiga o latou; "Maʻea le" e faʻamamaina le ata; Faʻasaʻo le pupula ma le lanu lanu; Lagolago faʻamaumauga ma faiaʻoga matagofie ma le talafeagai auala. Ina ia faʻataunuʻuina uma nei taualumaga, o le a e manaʻomia se komipiuta ma le Pentiiiiirii Camptor ma se ata vitio e lagolagoina le Intut / galuega faatino). I se faʻaopopoga, e tatau ona faʻatuina se Polokalame Faapitoa mo Vitio Faʻatulagaina Polokalama i luga o se komupiuta, pei o le Adobe Premiere poʻo Ulead Ala o Faasalalauga. Alas, e masani lava o se polokalame e sili atu taugata nai lo le komepiuta lava, o le muamua muamua o le a tau le tagata faatau i le aofaiga o le tusa ma le $ 700.

Tuufaatasi ma manumalo!

E aoina uma vaega o le Multimedia system i le tasi atoa, o se seti mautu o uaea e manaʻomia. Mai le lelei o le fesoʻotaʻiga uaea e faʻamoemoeina le aotelega o le lelei o leo ma ata, o lea e le mafai ona faʻaola i luga o le "uaea". E tusa ai ma Connosseurs, o le tau o le sapalai uaea mai le 5 i le 15% o le tau o le polokalama atoa.

Ua fausia le uaea mai le fa elemene autu: tagata avetaavale; tagata palota, faaleaogaina tagata faatau; puipuia o loʻo puipuia le 'au mai fafo atu o punaoa i fafo o electromagnetic moli; ma e tuʻuina atu le fesoʻotaʻiga faʻatuatuaina i le va o le cable ma le fesoʻotaʻiga o le tino poloka. O tagata gaosi o le faʻafesoʻotaʻiga uaea o le sili atu o le elite brands (e pei o le Eagle Cable, Monster Cable, Prokinold) i le gaosiga o le vaega sili ona lelei (ma le apamemea o le a oʻo atu i le 99.999 i%!). Uma elemene ma fesoʻotaʻiga o loʻo faʻatautaia e le tele o tekonolosi faʻaonapo nei ma e masani ona ogatasi ma tapulaʻa. E leʻo se mea e ofo ai ina ua fuafua le tau o nei apameu ma sefulu tausaga, pe foʻi le selau tala. O lea, alu loa i le maʻa, e sili lona lelei ona manatua o le tala "Maliu toʻatasi - toe faʻatasi." E sili atu le saʻo e faʻatau ai se laina uaea, manino le mafaufauina o oe, o fea ma o le a mafai ona o ese uma vaega o le multimedia. faailo.

Manatua: O le leo leo e faigofie ona leaga! Ia usitaʻia uaea i totonu o le potu, aua neʻi taʻapena i lalo o le falafo o fea o oe ma ou aiga. E sili le faʻaogaina o le tuʻuina o le uaea i totonu o puipui, i le ituaiga o le tapunia uaea. I le taimi lava e tasi, aua le galo o le feenar wired mafai ona faʻaosofia le faalavelaveina i le uaea, faʻapipiʻi latalata - faʻamolemole ia latou le itiiti ifo 20cm mai le tasi i le isi.

Ulufafo i taimi uma

I faʻasalalauga faʻasalalau e fesoʻotaʻi ma mea e fesoʻotaʻi ai i ata vitio, e masani ona fetaiai "vaega o loʻo i ai", "Interasite Intuct", "SCART". Faʻafefea ona maua le "faʻalelei i itu uma" i lenei tele o faitotoʻa?

E le gata o le uaea e faʻafesoʻotaʻi ai mea eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, o le DVD Player ma se TV) e taua le mautinoa o le maualuga-lelei video (A o le DVD Pray ma TVD) lava e faafesuiai. O le mea moni o loʻo i ai i televise potu o le ata e pasi ai se faʻafitauli tele o suiga o suiga. E fausia e pei o le RGB-HV faʻailoga (tolu lanu-mumu, lanumeamata, lanumoana-plus genchronizal, o loʻo liua i le faʻasologa ma vaega eseese o le pupula ma le chroma. Inconale, mai le S-Vitio maua se faʻailoga faʻapitoa o loʻo tuʻufaʻatasia vaega o le pupula ma le chromomory. O le faʻailoga o faʻailoga ua liua i le leitio masani ma o le iʻuga o le faʻalavelaveina i le sili ona faʻalavelaveina ether.

O le suiga faʻaliliuga o le mea moni, i le faʻasologa o le faʻatonuga: o le Ether faʻailoga e liliu i se tufuga, ona i le s-video, o loʻo tuʻuina atu i le RGB-HV. O mea masani lava, i laasaga uma, o nisi o le leiloa o le lelei o ata e mafai, o le mea sili, e sili le faʻafouina ma le toe gaosia e aunoa ma se liliuga faʻailoga RGB-HV.

Aisea e te manaʻomia ai ona faʻaliliu le RGB-HV faʻailoga i le vaega, o le a le tosina mai ai se ata? E aliali mai o le RGB-HV faʻatulagaina faʻailoga e le mafai ona mafai ona iloa ai le poto uliuli ma paʻepaʻe, lea i le lalolagi na faʻamaonia tulaga masani a o fesoʻotaʻiga telefoni. E le gata i lea, o le RGB-HV faʻailoga o le a nofoia se lautele tele "spring" luga o le ea - o le a tatau ona tipi i le tolu taimi o le TV o TV. Ioe, ma le eseʻesega i le va o le RGB-HV ma le "vaega" e mafai ona iloa ai le tele o mea tau le lelei.

O le falemai, fesuiaʻi faʻailoga i le RGB-HV tulaga e mafai ona mafai ona o mea uma o le aiga. Faʻaopopo i komepiuta o loʻo tuʻuina atu i le matai faʻapitoa, o ia faʻailoga e, masalo, masalo na o tagata talitaimi poloketi. CDD disks pe a matauina le faʻamaumauga, o se faʻailoga o le faʻailo o loʻo faʻaaogaina, o lea o le sili DVD tagata taʻaʻalo e fesoʻotaʻi i le vaega o loʻo i totonu. Peitai, o le televise e masani ona toesea. E le gata i faʻataʻitaʻiga TV o le TV e mafai ai ona avea ma faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga, manatu, o le pito sili ona maualalo le lelei o mea uma. O le asm faʻailoga foi e faʻatautaia ai le VHS VODs video. Ae talu ai faʻamaumauga vcr e maualalo lava i latou i le tulaga maualalo, i le tulaga lea o le faʻaaogaina o le tu ma le faʻailoga o loʻo taʻuamiotonuina. Ava fesootai le DVD Player i luga o le tufuga i luga (masani ona faʻaoʻo atu i le RCA poʻo le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga) e le aoga i le TV, o le ata o le a le aoga.

O le tele o onapo nei ogatotonu o le ogatotonu o le vasega o loʻo faʻaogaina i le faʻaaogaina o le S-Video faʻailoga, o le mea lea na o le laititi o se faʻailo o se vaega. O le i ai o le S-Vitio Input o le aso e tatau ai ona faʻaogaina le vaega o loʻo faʻatautaia ai le faʻaaogaina o le ata i le Multimedia System poʻo fale fale.

Faia i le amataga 1930s. O le eletise eletise e silia ma le 50 tausaga na tumau ai le tele o le leo i le eltite acoustic faʻapipiʻi o H-fi ma Hi-muta. O mea e sili ona maualuga mo le taʻalo vinyl discs ("turthubles") Faʻatapulaʻa o loʻo avanoa pea.

Rca ma Scart Tuutuuga faʻailoaina mai le ituaiga o fesoʻotaʻiga faʻaaogaina i totonu o le uaea. RCA, poʻo Av (Audio / Vitio), I le Ateal, valaauina "Ulutala", o se tasi o ituaiga masani o fesoʻotaʻiga. "Scert" poʻo le "Lelu" ua taʻua o le mafolafola luasefulu o le deponnect faʻapipiʻi na aliali mai i le Vitio Vitio e uiga lata ane. Muamua, o le ulaula na fausia o se Universal "suiga", e mafai ona e lafoina ai se faailo, leo, pulea poloaiga. Fale talimalo, ma se numera o gaioiga, o le lelei o le uiga, e mautinoa lava na afaina ai, o le seti e le o le sili atu o le tagata talita e mafai ona fesoasoani le tasi ma le isi. Seia oʻo i isi tulaga tutusa, o le start oferword e mafua ai le sili ona faʻaleagaina o le faʻailo.

O a ni faaiuga fesili ia i latou lava o se taunuuga? Afai e te manaʻo e faʻaaoga se TV poʻo se Plasma Pannel o se punavai o le ata i totonu o le fale o loʻo i totonu o le fale o loʻo i ai, ia lava latou o loʻo i ai se vaega o le potu, lea O le jacks o le fesoʻotaʻiga eseese e eseese mea e sili ona faigofie ona iloa ai). E le gata i lea, e manaʻomia le fesoʻotaʻi ma le faʻafesoʻotaʻiga vitio o ata e faia i foliga tuʻufaʻatasi, ae le o le mautu mumu.

70s. - Peak of the Boodaday o le fafie lipine tusitusi. O le mea manaia, o le lelei o le leo o le leo na mauaina i luga o nei masini ona o le saoasaoa o le lipine o le lipine o taimi o loo tumau pea e le mafai ona tusia.

E le o ni failauga

O le tausaga talu ai, o le tietiega o le atoatoa na manatu o le DLBY DIGD5.1 SIFUGA E LE FAIGALUEGA, e le mafai ona lua (pei o le lima stereo. Peitai o nei aso, o le "auala maualuga maualuga" o le leo e fitu e fitu-numera, e masani lava ona masani ai, ma le fesoasoani a koluma fitu (mamanuina7.1). O le polokalame fou e aofia ai se falepuipui o pou o loʻo i luma, tasi le itu tutotonu, lua itupa, tua o le satelite (ma le vaega o le sami). E iai se manaʻoga e faʻaaoga se numera o akopalai? E aliali mai IOE. Ua faʻaalia e saienitisi o se tagata ua faʻaaloalo tele i leo na Ia lafoaʻi ai ia lava. E le malamalama le vaʻai a le Evolusione, o taliga, ae le o mata e nafa ma le faʻamautinoaina saogalemu mai le pito i tua. I le taimi nei, o tagata gaosi uma o tala a le tala a le sili atu i le sili atu pe le amanaiaina le au failauga pito i luga, lea e masani lava ona i lalo o latou pito i lalo "uo."

O lenei o le achustic i tua "i le aia tatau" ma tagata gaosi-gaosiga tali atu i suʻesuʻega a saienitisi o saienitisi. I le taimi e tasi, e lua numera numera e fitu-auala leo o loʻo atiaʻe i le taimi e tasi: tasi-dolbyx mai dolby labret. O pepa uma e lua e faʻaleleia atili ai le faʻasalalauga o leo. E moni, o ata tifaga na tusia i le fitu-numera numera o laiti lava ma le sili atu i le lua tazen.

Peitai, lelei, pei ona latou fai mai, e tatau foi ona felagolagomai. O le tele o koluma i le vaega o le 14-18-mita potu o le a oʻo atu ai i le faʻapitoa o le leo o le leo, o le feololo o le faʻasoasoaina ma le suia igoa. E mafai ona e iloiloina moni le lelei o le faʻatulagaga 7.1. E naʻo le le tusa o le 40m2.

E talitonu e le pei o le, e le o, tatou fai atu, DVD e taaalo, ua uma ona taunuu i le tulaga o le atoatoa. I le isi itu, o le "matua sili lea" o tala o tupe a le Igilisi, le malosi o le Igilisi, bw, ua leva ona gaosia le sili ona lelei o le acusts.

Filifili le sili sili o le sili galuega o le le lotofaafetai. Na pau le auala e mafai ai e le fofo o le faʻalogo lelei i le acaustics e te fiafia i ai i se potu talafeagai mo lenei potu-salon. E tele maʻoti le lautele o faiga e vaʻaia, fai mai o loʻo vaʻaia lelei se falemaʻi i le fale, aʻo le faʻamamaina o vaisu. Ioe, o ana failauga lautele, e mafaia ona filifilia, ae o le tau o le a maualuga ma mafai ona oʻo atu i se faleie o le faitau afe tala o le faitau afe tala o le faitau afe tala o le faitau afe tala o le faitau afe o tala. Mafaufau, oe manaʻomia moni le faʻamau o vasega Hy-faʻaiʻu ona o le "ola" musika faʻafafine, pe a fai e te faʻalogo i ai i le tausaga e sili atu i le tasi tausaga fiafia ia te ia? Iloilo muamua le mea e pei o mea e tutupu i mea e tutupu na tuuina atu i failauga. E sili le tuʻuina o le DVD e faʻalogo i le salon ma se lauiloa faʻamaonia, lea ua uma ona e mafai ona "drive masini maualuga.

O nisi uiga o le acoustic faiga

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Taimi masani, HZ Malosiaga Maualuga, W Tau o paga, $
B w, United Kingdom 802 Naululus. 34-22000 500. 7800.
Matchvice Audio, United Kingdom Siliva9i 30-25000 150. 1500.
O le malosi malosi, United Kingdom Veritas 2.4. 30-20000 250. 3450.
Quadadral, Siamani Caerul Qlx 28-22000 120. 550.
Tannoy, Scotland Faʻauiga D700. 35-30000. 200. 1300.
Heco, Siamani Saini 50-30000. 75. 220.

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "M.VIITO", le kamupani ", o lea," o le aufaʻamataʻu o Atalee, ma sui, Samsung, Samang, Samsung mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili