'' Protopy mai ia te aʻu le fale o le fale o le fale o le taeao ... ''

Anonim

Patricia mo le Filifilia o le Aso Toʻatu i le faletaele, ituaiga, faʻapitoa ma uiga faʻapitoa.

'' Protopy mai ia te aʻu le fale o le fale o le fale o le taeao ... '' 14659_1

Protopy me se taele ...
O le Wodictorest Howel Rout "Lira" (kzto) ma le malosi o le 250W
Protopy me se taele ...
O le atunuʻu "Snanteka" TVERK PSN-2P ("taimi") Steinless Steel mo galuega i Gvs Corms
Protopy me se taele ...
Multifanicnalt Touswing Martri-Wall mai Kermi
Protopy me se taele ...
O le Shineting Panel o le Geo Howed Rawer mai JagA e teuteuina i le maa faalenatura
Protopy me se taele ...
Eletise eletise eletise eletise (noirot) ma le malosi o le 1000w matutu solo solo i le ea vevela pe faʻafouina malu
Protopy me se taele ...
O le Headw Wint Roals o loʻo valiina e ala i le faʻapitoa o le vevela
Protopy me se taele ...
Zehy.

A faʻapipiʻiina manifinifi-pa puipui "o tagata ese" i le DHW system, o latou vaivaiga o loʻo i totonu

Protopy me se taele ...
Jag.

I luga o tauau o sea "wagon" faigofie ona mago ai lavalava pito i luga

Protopy me se taele ...
Kermi.

E faʻafetaui ai le fesoʻotaʻiga mamao o ni auupega o mea faigaluega ma tuʻuina atu paipa, e iai le ituaiga o fesoʻotaʻiga

Protopy me se taele ...
I le foupoula "ato" i luga o le maga o le magafagafa solo solo, e mafai ona e teuina mullothos ma isi taele nofoaga

E malulu ma le le mautonu i lau faletaele? E te le mafai ona faʻaaogaina le susu susu susu susu? Afai o le fesili uma e lua na e taliina ai le faʻamaonia, aua le salamo i le tupe ma faʻatau mai se solo faʻaonapo nei nofoaafi.

O le lelei o le vevela o le a liliu le faletaele i le osas o le vevela ma le mafanafana. A leai, e mafai ona fai i ai e aunoa lava ma le tele ovavevave ona ave lea o le tino, ma ina ua mago le tino ma se solo mama ma mafanafana.

O le tala na faatonuina o nei aso o nei aso na osofaʻia ai taʻavale na amata ona ulufale i le maketi a Rusia mai i fafo. Ae i le 2-3 mulimuli, faʻatasi ai ma i latou, o nisi o mea taua tele o atunuʻu na amata ona aliali mai faʻatau.

Mili o Talafaasolopito

O le faʻataʻitaʻiga o se mea-aso nei, o le fale o le faletaele o se mea faʻapitoa mo le susunuina o le ulaula o le ulaula. E tusa lava i rome anamua, o tagatanuu mauoa sa faʻapipiʻiina i talaalu o latou peʻa o loʻo afifiina ipu mafolafola, lea na mu le malala. I le taimi lava lea, o le pou o le ato na olaola i se vevela tele o le vevela ma le mafanafana, na faʻataʻitaʻi ai le 'aiga ma mago i lalo. Instras o le itu i matu o Europa i tausaga e ogatotonu, o le potu taele na faʻamafanafanaina e se laupapa afi. Latalata, i luga o taga- malu, vevela solo, na latou mimita ai e tino o perenise ma isi tagata mamalu. Ua oʻo i le taimi nei, na iloa ai e o tatou tuatuina o le faʻamamaina o se solo susu vevela e aloese mai le tele o le susu mai le paʻu o le tino. E faʻamalosi tino maso, e iai le tiga tiga i le taimi o osofaʻiga o umamatism, ma isi. Cxix. I Europa, na suia vailaau faapitoa, ma ua fuafuaina mo le mumūina o faleʻoloa taʻitasi, faʻamamaina o oloa tusitusi ma tau faʻamautu i luga o puipui. Aole i le amataga o xxv. Vai kalori auala-solo na faʻapipiʻiina i toetoe o fale uma o fale Moscow i le lautele lautele.

I le taulaga

I aso nei io tatou faleoloa e aofia ai le malulu o le malulu o le tolu ituaiga o ituaiga e tolu: vai, eletise ma tuufaatasi. O latou uma e mafai ona faia i uʻamea uʻamea poʻo apamemea apamemea. E le gata i lea, mo soʻo se faletaele, pe faia i le sitaili o Louisxiv poʻo, i luga o le isi itu, i le faiga o le maualuga-tech, e mafai ona e filifilia le masini faatasi.

E i ai le tabula vevela solo solo, i le lautele agamalu-igoa "gata" (o latou talaaga e masani ona faʻamanatuina e se tasi o mataʻitusi o tagata le lalolagi le iloa, gagana). Sili atu ofoina "sodents" ma le rectililiar pe curved i le ituaiga o se semore, ellipse, etc. "Laasaga".

O le vaega mulimuli o faʻiina o masini paipi, aemaise le tele o le "vaomatua", e tatau ona mafaufauina o se faʻavae lelei lava. I le vaai atu o le solo solo, "fafine" eseese e ono tupu i tagata eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga o "sitepu" i le alatoto eseʻese o loʻo i ai le tasi itu o le folasaga, e faʻapena foi le lauʻeleʻele e umi ai le eleelea. Faatasi ai ma le ogatotonu o le papepane autu ma asymetric- "sitepu" (vaega o le itu tauagavale, vaega o le taumatau) o le solo, i lala o le susu susu, i lala o le susu susu, i lala o le susu o le susu. Ia, o le faʻataʻitaʻiga o le auivi ua matua tapunia atoa ma ua tapunia uma uamea foliga, e mautinoa lava na faia e le au fiafia i totonu.

E tusa ai ma le metotia o le fesiitaiina o le vevela i totonu o le potu, vevela totoa faia o uʻamea paipa e auai i le vasega o le vave faʻaaogaina o mea faigaluega. E tusa o le 25% o le vevela mai ia i latou e ulufale i le potu i le ituaiga o le vevela vevela, e fesoasoani i le manaia o le vevela o le tino susu. Fetuunai convection (o le Ruman75%) e vave ona vevela i le ea o le potu. O tauaofiaga o lenei ituaiga meafaigaluega e aofia ai le Ergonomic mamanu, saogalemu (faʻafetai i le Federal Torner), faigofie avanoa i le faʻamamaina o le efuefu.

Snuke Heady Heady Stols e mafai ona i ai ni mea faʻapitoa-glands hinges e mafai ai ona e suia lo latou "galue i le" o le afu mo solo, e masani ona faʻaaogaina e masani ai mea faaopoopo.

Faʻatasi ai ma le suauʻu, o le vai ma tuʻu faʻataʻutuʻu paʻu o loʻo tuʻuina atu i luga o le maketi, faia i luga o le faʻavae o le ala o le ala o le ala o le alaleo O nei masini e matua maualuga pusa. I luga o latou pito i luma, o tagata mamas e umiaina e umiaina, o le tele o matau mo lavalava, seevae susu, ma isi O mea faigaluega e maua lava le toniga e masani ai o le ea i le maualuga o le faletaele, e iloga i le malosi o le malosi ma le saogalemu i le taimi o gaioiga.

E le mafai ona taʻu taua ai le vasega faʻapitoa o le solo eletise toto faʻapena; O nei masini ua aliali mai i faleoloa faʻapitoa i faleoloa faʻapitoa lata mai. E i ai faʻataʻitaʻiga e pei o le tutusa o le eletise eletise eletise, faʻapea foi ma faʻataʻitaʻiga, faʻapena foi i le almininum o loʻo faʻamatala mai i luga. O le vaega o le o loʻo i ai i totonu o le sima i nei masini e masani ona le sili atu i le 3-10% o le aofaʻi o le vevela vevela. O ia masini e mafai ona faia ni galuega eseese: vevela ona o le masani ai poʻo le faʻamalosia o le ea, mago mago, faʻamago ma faʻamafanafana i totonu o le faletaele, ma isi. Meafaigaluega i fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻailoa i le ono mafai ona faʻamalosia le faʻamafanafana o le mafanafana o le potu ma faʻamago solo. O nisi faʻataʻitaʻiga e faigofie ona puʻupuʻu, e mafai ona faapipiiina i faletaele o se tamaʻi eria.

I se upu, filifili mai le a. Ae i le faʻataʻitaʻi, e leai se faʻataʻitaʻiga e te fiafia e tiliva i soʻo se mea. E aliali mai, e manaʻomia le toe mafaufau i uiga o le tau malulu na faʻaaoga i totonu o le fale.

Leai se mea lukovo

Le sili ona taugofie (pe a fai o loʻo e otooto le tau atoa, faʻapea foi ma tau faʻagaioia mo le atoa auaunaga i le olaga) o le faletaele maualuga o le vai vevela, lea e mafai ona fesoʻotaʻi i le vai vevela Circulation Pipeline (DHW). Faʻatomuaga mai le Heat System, o le DWW System, ma, o le mea na osofaʻiga ai, o le vevela o le vai vevela, pe a mafai ona i ai le fale i le taumafanafana. e tafafao i fafo i le la). O tuutuuga o le vai vevela o le solo i le gvs system e matua faigata tele, ogaoga. O le vai vevela e tumu i le okesene ma e iai lava le vevela maualuga (i luga i le 70-75c), o le mafuaʻaga o le 'aisa o le heating masini faʻaleagaina. O le aafiaga le lelei i luga o le pulou o le Howel o loʻo tuʻuina atu e maualuga le mamafa o le mamafa (8-10 ATM), oryraulic feula o loʻo tupu i paipa o ato ai. O le mea lea, e mafai ai ona fesoʻotaʻi i le DHW system i le DHW system, e mafai ona mafai ona umi se taimi (sili atu nai lo le 20-30 tausaga le matua) e le mafai ona gagau ma le saienisi ma le saienisi. .

Ia masani lelei i "gata uma", faia i paipa uʻamea mautu ma le mafiafia o le puipui o 2.5-3 MM, ae o latou anufe e sili atu e manaʻomia. Alualu i luma faʻataʻitaʻiga ma le Polymer Taʻiala ma le Faʻaleleia o le URODER SIME o Chromium poʻo ni ata fou o loʻo gaosia e le Kimra Too o PIpeline Tools (CWS). O le tau o matou "gata" o loʻo i ai mai le 180-1000 rubles. se fasi.

Le itiiti ifo i le 20 tausaga tautua i le DHW system, staness uamea masini. O se faʻataʻitaʻiga o se faʻamalosiʻau faʻamalosi i le maketi o Rusia o le '' Aid Steen Steel Heats e mafai ona avea o se "Raneski", e $ 260-470) o le CEKERA (mai le $ 45). O le lalelei "apefai" o le spinless steel, teuteuina ma maa faalenatura, maua ai se kamupani "taimi" (5400-19000 rubles).

I le pupula o le vali

O loo vali alatoto o le isumu saito le faʻaaogaina o isi gagana faaonapoleona, chromium, na tupu, ma e tusa lava pe o le tagata faʻatau i le fale gaosi. Ae ui i lea, o nisi taimi e filifili tagata faatau e toe fai le solo solo i o latou lava malosi. Ina ia aloese mai le faʻaipoipoga, e sili le faʻaaogaina o vali faʻapitoa na fuafuaina mo le vevela o masini, pei o le suproradicers faʻailoga (siama), bokerland) ma isi.

Tausiga i tua atu o le osofaʻiga vevela o loʻo faʻaalia ai le toe foʻi i le pefu. I le taimi lava e tasi, e faʻamamaina ai le tubular faʻataʻitaʻiga e talafeagai e faʻaaoga ai se pulumu faapitoa mai fulufulu mamoe. Ia aveese le palapala mai le Chrome ma le au faitagatalai masini, e le mafai ona faʻaoga mokesi, e aofia ai malo mautu ma Soda, a o latou faʻaleagaina le manifinifi o le taai. Ua faʻamamaina o loʻo faʻamamaina i luga o le paʻu o le apamemea o le pateni ma le latou toesea, poʻo le fofoina o meaʻai pe fuafuaina o le peda. O le paʻu o le palu o le auro-papala na o le taʻele i le cotton swab, susu i le turpentine, Ethyl Bream poʻo le Deutaral.

Ma le mea mulimuli, o le M- Mataʻiga o loʻo foliga mai o le aufana o le Kazan o le Kazan Enterprise "ua fetaui lelei mo le faʻagaioiga i Gvs e tetee i le oona. O mea faapena e maua ai foi se nofoaga o loʻomea N157 i St. Petersburg. Mai i fafo, o le "gata" ma le "snanteka" le kamupani SIra Group (Italia), toe faaleleia (Finis) O le tau o le Home Brass Brass Headw The Wrils Reals mai le 500-1000 Norbles., Ma o faʻataʻitaʻiga e sili atu ona taugata (e matua tele i ai i le 2 taimi). E le mafai ona taugofie, a o le alofa "gata" (400-900 Rubles) mai Ammigiru paipa (gaosia e Soum, Rostov) i luga o le maketi. Ae sa tatau ona faʻaaogaina i le tapunia lata ane o le tausiga o fale, ae leʻo le taulaga o le DHW.

Aoga tagata faufautua

Afai e te le o faʻatagaina tele i auala ma seti le galuega o le fausiaina o se muamua i totonu o le faletaele i totonu o le faletaele, o le a le mafai ona pasi e le pa puipui (1-2 mm ) pai. O mea faigaluega na gaosia e Arboninia (Siamani-Switzerland), ISSAP, Sir ma Deminghi (Italia, Demin Booped, Jagel Boobum) Belgium). Atonu e te manaʻo i le vaega o le suʻitoa-tolopoina-solo le olimipeta (Austria) faia o le Alumini. O le tau o mea faigaluega o nei tagata gaosi eseese i totonu o le $ 200-4000, faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina e le talau, isi. Oloa e iloga i le sili ona lelei faʻamatalaga mai fafo ma e mafai ona galue ma le faʻatuatuaina ma mo se taimi umi, ae naʻo le tapunia o nofoaga o le vevela o le atunuʻu. Ava ma le avetaavale o taulaga o le DHW The Swew Storils mai Swel ma le Warte-Wapid paipa ma Alumisina

O nei masini e mafai ona fesoʻotaʻi i le ogatotonu DHW faiga na o le faʻaluaina-matagaluega fetuunaiga o le vevela vevela. O le masini ua fuafuaina ma gaosia e le kamupani Rusia "taimi" (tau 1100-1500 rubles). E tusa ai ma le uluaʻi ata o le vevela vevela, faia i le uafu sea paʻu tino, o le vai vevela o le DHW stam tafe. O le matagaluega lona lua o loʻo vevela mai i lalo, e aofia ai se faʻaleleia o le galuega. Faʻasalalau o le Coollant i le sologa lelei ma le natura telefefefe faʻanatura (kalave).

Ode polofesa

I le tasi aso, sili atu nai lo le 900 (!) Faʻalavelave i le DHW faiga o Moscow, tele o mea e tupu ona o le le atoatoa filifiliga poʻo le faʻapipiʻiina o le ie mamaʻe poʻo le faʻapipiʻiina o le ie puipui. O le toe totogi o le leaga na mafua mai i le mafuaʻaga o sea faalavelave o se averesi o le $ 800. Ina ia faʻaititia le ono aafia ai o faʻafitauli o ia gaioiga, o le filifiliga ma faʻapipiʻiina o le faʻamalologa o le solo solo e sili atu le ulufale atu i se laisaga ua laiseneina ma le poto masani o galuega talafeagai. Aesley e mafai ona faʻatauina le masini inisiua e le tagata faʻatau (lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale faʻatau fale ma oloa o le SIRA Concarmark i luga le kamupani inisiua.

I le taulaga o le fale e sui ai le tasi ituaiga o le vevela o le vevela i le isi pe na o le faʻapipiʻiina o se masini fou ua manatu e toe faʻauma ai le polokalama. O le Ana e tatau lava ona maua i le iugafono a le Komisi o le Itumalo o le Itumalo. Lelei, pe, i le itiiti ifo, esi atu i le ofisa aloaia o dez. A faʻapipiʻiina o se eletise eletise uila, e manaʻomia le usiusitaʻi i tulafono ma fautuaga mo le faʻapipiʻiina ma fautuaga o lenei mea e o iai

O le vevela o le vevela o loʻo faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le DHW system. I le matagaluega lona lua, so o se paipa plapa ma uʻamea-palasitika, fetuʻutuʻutuʻu, e mafai ona faʻaaogaina i le matagaluega lona lua o le a le tupu, o le a le malaia o le oona o le a tupu, o le a le tupu le lologa o le kapeta Na o ni nai lita. E le o le 50 kapeta mita o vai vevela, o loʻo lafoina i le fale mautotogi ma se faalavelave o le sapalai o le kapeti

O le adapter o loʻo maua lava se vave vave o le vevela o le solo solo i le faʻaleleia o le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻatonutonuina o le malosi o le ie malupuipuia e tusa ma le 600W, aveeseina mai le apoapoaʻi i le 3M ma le vai vai o loʻo vevela i ai. Mafaufau i le siʻitia o le umi o le sapalai paipa i le 1M o le a faʻaititia le tele o le vevela o le solo solo solo pe tusa o le 1C.

O nisi faʻataʻitaʻiga o le solo solo mai le Steel manifinifi-Watled paipa e tuʻuina atu i Rusia ua uma ona maua ma se tuʻufaʻatasia fetumata vevela. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o afi a Arnonia ($ 560-1000). O le faʻapopoleina o le aoga o lenei masini o loʻo faʻamauina i totonu o se 'apamemea o loʻo i totonu, i totonu o le vai o loʻo iai mai le DHW System. O le CoLal na te fufuluina le Coollant (Antifreeze), o fea Bannosan ua tumu i le fale gaosi. Tutusa o le faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga e faia i luga o le CTW (tau mai le 3600 i le 11000 rubles, fuafua i le mamanu). I se taimi lata mai, o se aiga atoa o Keri sa vevela i le solo solo ma se weak vevela o le a aliali mai i luga o le maketi. O le punaoa o nei masini e le itiiti ifo ma le 20-30 tausaga.

E tusa ai ma le tulafono ohm

Afai o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻafesoʻotaʻi o le masini i le DHW polokalama e faafoliga, mafaufau i le Elect Head Howel Real Real. E le fesoʻotaʻi ma le DHW system, o le a faʻatagaina ai oe i solo solo solo i le vaitau o le taumafanafana tapuni o vai vevela. O le Vaeluaga o le Tetee mo le eletise eletise o le a manaʻomia ona faʻapipiʻiina ai se mea faʻapitoa (220v), puipuia mai spushes ma le pupuʻu ma vai. Peitaʻi, e mafai ona e faʻaaogaina ma nana le wary ina ia aua neʻi faʻaleagaina le mamanu o le potu.

Foliga o le montage

O le maketi o loʻo i ai i luga o le vevela o le solo ma le sili ona eseese o fesoʻotaʻiga. Ae ui i lea, e masani lava o le sāvali na e le mafai ona faia i le stat saʻo ona o le le talafeagai o le totoina o le laʻau, o le nofoaga o le sapalai o le sapalai poʻo le le talafeagai o mea. O le a tatou faʻaaogaina ni isi adapters ma faʻapitoa faʻapitoa faʻapipiʻi. O le isi auala e mafai ai ona okaina se mea faigaluega ma le tele i le fale gaosi-gaosia. E fautuaina e uiga i le faʻapipiʻiina o se toʻotoʻoina le taʻele o loʻo taumafai i le taimi muamua, i soʻo se mataupu ae leʻi maeʻa le faletaele.

O timuga malosi solo e masani ona faia i le ituaiga o "gata" ma le "apefai". Tele e masani ona faʻatuina i le faʻamafanafana elemene elemene, o le mana o le faʻatusatusaina o le malosi o le aiga. Ioe, o le mafanafana o le potu atoa, o ana galuega e le ono ono mafai ona uuina, ae mafai matutu le lino. Totonu, e faʻatumuina i latou i fualaʻau fualaʻau pe mineo femouga, suauʻu suauʻu ma le malosi o le fale gaosi poʻo le vai, ina ia suluia ai le laufanua. SOB ma Smamhym (Suetena), Warmos (Fitu), Oxil (Sepania), ma isi. E $ 35-140. E tusa o le tutusa tau mo le eletise eletise eletise, i totonu lea e leai se tan, ae o le eletise eletise ua faataatia. O nei masini e sapalaiina i Rusia, mo se faʻataʻitaʻiga, Dantish de-vi kamupani ($ 80-120). Mea eassity mai le Kzto taugofie: 1800-2200 rubles. E i ai foi faʻataʻitaʻiga auala e auala mai, pei o le FLM60 mai Carmos.

Afai e leai se tasi pe lua i le masini mamago, ma sili atu i sili atu solo, e sili atu le faʻatauina o se eletise eletise na tafiesea ai le taʻele. O masini o lenei ituaiga e masani ona faʻauʻuina i taimi uma ma le malosi o le sefulu (1-2 kw) ma se fausia-i le fan, e foliga mai e pei o le 'ai lima. Tau e tusa ma le $ 270-300. Noirot, Atlantic, supra (Farani), warmos (Filemu) o loʻo auai i le faʻaogaina o ia metotia. O le Arirot Galling Intershing solo solo solo ua sili atu ona taugata nai lo isi - $ 500-660, ae o loʻo tuʻuina mai ai le tele o isi mea uma. Sei tatou fai atu ma le manuia "faʻatonuina" e oʻo i se tamai potu, faʻaaogaina i se masini masini ma mafai ona maua malu pe faʻamafanafana potu ma le tino vevela ma tino ma le tino vevela ma tino ma le tino vevela ma tino ma le tino vevela ma tino ma le tino vevela ma tino ma le tino vevela ma tino ma le tino vevela ma le tino ma le tino vevela.

"Lautele fitafita"

Ina ia faʻaititia le tau o le faʻaaogaina o le masini ma fofo le faʻafitauli i le taumafanafana o loʻo i le sapalai o vai vevela, o le faʻaputuga o le taʻele o le taʻele. O masini o lenei laina o loʻo faia i le manifinifi-faʻapipiʻi uʻamea paʻu ma aluminim. Atoatoa tutusa i lona vai "uoina", ae naʻo le afifi e aofia ai le sefulu ma se filo talafeagai. A faʻapipiʻi i totonu o le taulaga manu, o nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona fesoʻotaʻi i le DHW faiga na o le faʻaaogaina o se fetuutuunai vevela. E le gata i lea, o le faʻaliliuina o le vevela mai le ofu i paipa o le fale sulu na o le a saunia ma le tuʻuga poʻo le vai. O faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia na tuʻuina atu nofoa afi na tuʻuina atu i Rusia ua uma ona taʻua i luga o Arbonia, Kermi, Seariam, Sler, e sili ona taugata nai lo suavai vai.

Puipuiga Puipuiga

Ina ia aloese mai le lologa ona o le fausaga o le fale gaosi o le faʻaipoipoga poʻo isi mea leaga (aemaise o lenei mea e mafai ona faʻagaioia i le dhw system) E mafai mo se faataʻitaʻiga, o le polo polo tout vatah (60-500 rubles) poʻo se alatoto o le a poloka le sapalai vai i le fola o le faletaele. O le mea taua o le laina, o le vai ua vaivai e fasioti tagata i luga o le pule pule o lo o tagofia i le fola. Tausaga i lana 'au e le gata o le sosolo o le alatoto o le alatoto ua ufitia, ae o le sorens ma moli moli ua ki. Se seti o meafaigaluega mo le puipuia o vai vai i le DHW polokalama o loʻo gaosia, mo se faʻataʻitaʻiga, nenude manā. O le tau o le pusa e tusa ma le 9000 rubles.

Aupaia

O le Humanted Towel Rail e tatau ona maua ai le sili atu le malosi o le vevela vevela i le faletaele, e aunoa ma le ufitia poo le tupua. Peitaʻi, ia mafai ona ausia se matata fua faʻatusatusa, ma sili atu foʻi latou foʻi tele e le faigofie. O le masini fou ua filifilia e faʻavae i luga o le fuafuaina: 80-120 w i le 1m2 vaega o potu vevela. Ina ia mafai ona pulea le taotoga o le vevela o le vevela, o loʻo faʻaaoga e faʻamalosi e faʻamalosi le vevela i totonu o le faletaele i se tulaga o le 0.1 i le 1C (e + O loʻo faʻatagaina oe e le au faʻamalosi tino e seti ai le "masani o le aso" o le fai togafiti o le vaiaso o loʻo lumanaʻi. Ina ia sefe le eletise, o se galuega o le po ua lamatia ai le vevela. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo mataʻituina le vevela o le masini, tusa lava poʻo a manaʻoga o le faletaele, na saogalemu mo le paʻu o le tagata (leai se tulaga).

E le manaʻomia le faʻatau eseʻeina o se tofo ese, i le lofituina o le toʻatele o loʻo fuafuaina i se seti ma se taʻele fofoa. Afai e le o le tulaga lea, faʻalagolago i lona tiute, o le a tatau ona e totogia le $ 24, ma mo se eletise eletise - e oʻo i le $ 150.

O faatonu e faʻafetai ai Niistenhniki, o le tumau "taimi" ma "Naurorf" mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili