Laau i totonu o le fale

Anonim

Eseese sone o le malamalama i le fale e taʻu o latou tuutuuga e filifilia ai laʻau. Faataitaiga Faʻataʻitaʻi e Tausia ai "Green Uo."

Laau i totonu o le fale 14663_1

"Shadieviki"

Laau i totonu o le fale

O se fata e tolu-tala - o le ape puipui e mafai ona faia mai le potu i le paneta po o le togalaau. O loʻo faia i le uʻamea i le faʻapipiʻi, ma palu e mafua mai i le titanium pepa. O le temprodwa on Windows e puipuia ai laau mai le susulu o le la susulu e mafai ona faia na o latou. Ina ia faia lenei mea, o le a manaʻomia le fasi ie, liliu ma tutumau ai ina ia faigofie ona faʻaofi i fasilaau tonu ma le lapoa o le 1.6 cm. O fasi fasi e faʻamalosia i le magafagafa ma le lapoa o le 15 cm ma teuteuina i polo ma le lapoa o le 3.5 cm ma pu-pu.

Sunclongs

Laau i totonu o le fale
E le faʻafuaseʻi ona ufitia e Eleni tagata i fafo atu ma totonu o latou fale papaʻe poʻo le lanumoana vali. E na ona iloa lelei le a le aʻafiaga o nei lanu i le tagata: lanumoana ma paʻepaʻe vaʻai ma le mafaufau loloto "conter" luga "luga. Ma i le la na lolofiina, e mafai lava e le potu ona faʻaaoga saogalemu le kapeta ma le faʻamalosia o meaafale i lanumoana TONES.

E moni, o le lanu e afaina e le o mea uma e te manaʻo e lanumeamata "fale mautotogi." O laau e filifilia mo le potu sisifo, e ui lava tatou te masani i le la, ae e maua ai se mumu pe a sili atu. Ia e le tupu lea mea, o faʻamalama e puipuia i le siʻitia o fitafita pelenumi. O le fugalaʻau-amhhora fugalaʻau ma le faʻatulagaina lagolago mo lala na fesoasoani ia Sparmannia Saili se nofoaga lelei i totonu: e lelei tele, ae e le lelei le ave o loʻo paʻu i ai.

O le Saute o Saute

Laau i totonu o le fale

Toto na tuu i tafatafa o le faamalama ua aliali aʻe i le itu i saute, agalelei gaoa e le ao. Peitai, e oʻo mai lava i latou lava tulaga i tulaga tatala, i luga o le faamalama faʻauiga o le la ua sili atu ona leaga le la: i tua o le ipu vai vevela, pei ona e iloa, "faʻaputuputu." O le pese mai le tautotogo i le tautoulu o le lanumeamata o lanu o le itu i saute e tatau ona puipuia mai le susunuina ma matuitui. E mafai ona e faia lenei ma le fesoasoani a le au ie puipui po o ni tauaso. O le isi filifiliga o le taofi o laʻau i se mamao mai le faʻamalama (i luga o le faʻasologa o le laulau poʻo le fata). O le ea e masani ona mago. Ina ia faʻaleleia le tau, o le e faʻatagaina e tuʻu pusa pipiʻi i totonu o fagu pusa i totonu ma vai ma e tele taimi e faʻapipiʻi ai laau. "Jasminin Auaunatoa), Homalocladium, Homalocladium (Sedum Sieboldii), Dester Cacus Astrophitium (Astrophytum), fiafia.

I le Malo Pogisa

Laau i totonu o le fale

Pei ona e iloa, mo le tele atoa o le atunuʻu, e leai se ea fou ma lelei le mafutaga ma lelei le mafutaga, ua e manaʻomia se ituaiga malamalama i aso uma. E le mafai e le tele o nofoaga ona mafai ona faʻatumuina ni moli faʻapitoa - fasi, faʻamalolo pe puipui; E i ai foi Triptod lamepa. Faʻataʻitaʻiga, i se pogisa nofoaga o se nofoaga ulufale poʻo le hall Hall, e fautuaina le faʻatumauina o moli e aofia ai le sefululua itula i le aso. O le malamalama o le malamalama e fuaina i sui (lx). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 5000Lx e manaʻomia mo fugalaʻau laʻau ma cacti, mo le paolo-1000lx alofa. I le tulaga, o le faʻailoga o le faʻailoga ma le lapoa o le 64mm o loʻo faʻaaogaina (goto ifo, paepae pe i lalo o auro) ma moli maualalo, foaʻi malamalama, foaʻi malamalama. Ua avea le faʻailoga faʻapitoa e faʻatuatuaina le lagolago ma le faʻatuatuaina movy. Ava Nisi o se fuafuaga e mafai ona sili atu le auaunaga i le piniki kausta, chakemas, vikes ma soo se isi laau autagofie. O le Steel Cone o le lapoa o le 40cm ma o le maualuga o le 190cm o loʻo vaʻai mai i le uʻamea rod (o le maualuga o le mea e ono eseese).

Masini eletise

Laau i totonu o le fale

A aunoa ma le faʻapopoleina o le faʻaulumuluga, leai se laau i totonu o le potu pogisa o le a ola. Ae o le masani masani o le fuaina o lamepa e le lava: o le fale e manaʻomia le malulu lanumoana o le lanumoana ave. E lelei le faʻaaogaina o moli matala - latou te faʻamaeaina le malamalama tuʻusaʻo atagia, faʻateleina le lelei o lona gaioiga e 50%. Mo potu malolo, o ituaiga nei o lamepa e talafeagai: malosi-malosi-sefe, halosen mafaufau, halosen dacsal, ma maualuga mermps.

Ae ui i lea, afai ua e filifili e fai mea laʻau i totonu o le potu, i le mea e gata ia pe a le ofi uma i le ao, e sili le taofi o lau filifiliga i luga o lau filifiliga.

Vaʻai i Sasaʻe

Laau i totonu o le fale

O le vai i sasaʻe o le faʻamalama o se nofoaga lelei mo laʻau. Uma le itula itula i latou paʻu i lalo, ae malu ma le leʻegofie le la, faʻaosofia lo latou tuputupu aʻe. Ole mea lea, o tagata e ona e le manaʻomia le popole i le faʻatafunaina o mata tioata. E manaʻomia le mafaufau e uiga i se isi mea: faʻamalama foliga i matu ma sasaʻe, i le taumalulu e masani ona malulu. Faatasi ai ma laʻau i luga o ata, i le itu i sasaʻe, latou te mananaʻo e nonofo i le tagata Alinesum, poʻo le "alatoto); Hybrid calcilaria (calciolaria hebetohyrida); Samasama samasama (pachystaches lute); Maudio-foliga cuctus (hatiora bambusodes).

Telefoni feaveaʻi

Laau i totonu o le fale

"Green malaga" filifilia se telefoni feaveaʻi mai le laʻau, ufiufi i se opaque lanu samasama. O le fata i luga o uili o le saʻo atoatoa lea mo le tuʻu o fugalaʻau i lalo o le televave o le faamalama e alavai mai le fola i le totonugalemu. A maeʻa mea uma, e leai se mea e tiga ai i le taimi saʻo e fealuaʻi ai laʻau ma fufulu tioata. Fua o le Podium 24060cm.

Olaga i le "Tropics"

Laau i totonu o le fale

O lenei laau i le tele o laulaau o le tele. E auina atu i fafo mai le vaomatua. I se tasi i le tulaga o le fale gaosi, manaʻomia le suti maualuga ma faʻaalu soʻona suavai. E manaia tele i se potu mafanafana tele. E le taliaina le susulu malamalama o le la susulu. Manatua o le faʻaitiitia o le tele o faʻatiga e sili atu, faigofie, o le laau "o loʻo paʻia" (poʻo le "tagi"). O le mea lea, tuʻuga o faletaʻa ma kapeti, e tatau ona faigofie ma faigofie ona faʻaeteete.

A faia se totonu o loʻo i ai i le soia o le dwews, e sili atu le filifilia o meafale sima o loʻo pipiʻi ma le taofiofi o le ata. A o le faʻaopoopoga foliga manaia tele, pots ma palealii o le ogatotonu o le ogatotonu i luga o le faʻailoga o le fatufatu. Sa vali i le lanu o ie i le lanu o puipui, moeilalo, faʻapipiʻi i puipui puipui o loʻo fai e le pepa faʻapipiʻi. Aofai o puipui o le ono, lo latou loloto - 40cm, faʻatagaina le avega - e oʻo i le 60kg.

Maualuga ma maualuga

Laau i totonu o le fale

E manaʻomia le onosaʻi ia faʻamalosia Ivy e aʻe i luga o le laupapa laupapa, fausia se ola lanumeamata lanumeamata. O le Twerer lava ia e aofia ai vaega e tolu: o le lua vaega e faʻavae ai, o le lona tolu o le ogatotonu o le ogatotonu o le maa. O vaega uma ua faʻapipiʻiina faʻaaoga ai uʻamea faʻapipiʻi ma lang i tua o le puipui 15cm. E tumau le nofoaga i le va o latou ma le faamalama.

Lalo o pama

Laau i totonu o le fale

O laʻau e pei o se faʻi, se mea faʻapitoa ma fiafia i le valevale, ia manuia le tagata faigaluega, ae manaʻomia le sui sui mo le tuputupu ae. Latou te manaʻomia tele le vevela ma le vevela vevela, dieve doves mafua ai faʻamaʻi. Afai o meaafale e fetaui lelei ma mea e maua i le lautele o le sitaili, o Moroccan Tiles, Fig Creters, Amphoras, Fabras ma le Aparasi o loo sui i le Inmosics. Ma o lena laʻau tele e faigofie ona faʻapipiʻi ma vai, latou te manatu e tuu i luga o se laulau maualalo. I le tulaga, o le laulau faʻapipiʻi e faʻaauʻau i le ono vae i uili.

O Moroccan crim crieli tile ua faʻaofi i totonu o le laupapa faʻavae o le laulau pito i luga. O faaputuga uma e mafai ona aveʻesea ma faʻamama ese, pei ona le faʻasaʻoina.

Faitau atili