I le taua faasaga i le le fiafia

Anonim

E fa filifiliga mo le toe faaleleia o le tolu-potu potumoe fale i totonu o le fale o le P-46ms faasologa.

I le taua faasaga i le le fiafia 14671_1

I le taua faasaga i le le fiafia
Potu malolo. Na mamanuina oe lava na fuafuaina i lalo ole TV. Ma mo le moli ma valiina le tusitala o le poloketi e ofoina atu se tamai tulaga
I le taua faasaga i le le fiafia
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fale o le P-46ms faasologa - o le sili ona masani. Ia, e te iloa: O le potu e totoe, o le potu e saʻo ... faʻanoanoa ma le le mautonu. Ae ou te fia suia tele! I lo matou manatu, e toe fausia se fale e tolu-potu o loʻo i totonu o lenei fale, na sau ai le au tusia i le sili ona fatufatu e mafai. O le a le mea na tupu - faamasino oe lava

Fale o le Vaega o le Fale o le P-46m faasologa

O fale o lenei faasologa e mafai ona maua le 45, 7, 9 ma papatisoga fale faatasi ma le tasi-lua potu potu, e tolu i le eria. O puipui i fafo o se ceramzite-sima pane ma le mafiafia o 340mm. O le i totonu o loʻo faia i totonu e faia i le 180mm mafiafia faʻamalosi sima. E pasi i le va o le umukuka ma le potumoe, faʻapea foi ma le potu o le fanau ma le potu malolo. O puipui o le auala e maua ai le mafiafia o le 140mm, o le faletaele septum o 80 mm. Faamamaina Faamamaina ma le sima, 140 mm. Na o le ma le carridor, faafeagai le faletaele, tuu le faaauauina o le Muszzani. o le ea i totonu o le fale faalenatura, fāʻasu, poloka ea ua i ai i le faletaele ma i le umukuka. O le lelei tele o le fale mautotogi, o le faaauupegaina i le tolu ogalaau. E le o le mea e ofo ai le tusitala o poloketi e masani ona ofoina atu e faateleina ai le fale totoe.

Ae le i toe totogi le toe faaleleia, e manaʻomia le mauaina o se faʻamatalaga faʻapitoa i le tulaga o mamanu o lau fale i le mosoline vai. I le faʻaopopo, faʻatagaga e galue ai mai le Itumalo o loʻo manaʻomia le Komisi Intebletortation.

I le taua faasaga i le le fiafia

I le taua faasaga i le le fiafia
Fuafuaina o nofoaga ae leʻi toe fausiaina

Maualuga le mafanafana

Malosiaga o le Poloketi:

Faʻaleleia le fuafuaina o fuafuaga

Faletaele meafaigaluega mo potu uma

Fausiaina o se faletaele

Vaivaiga o le Poloketi:

Faʻaopopoina o tau o le faʻalumaina o se loggo tuaoi e latalata i le potumoe

O tupe faaopoopo e fesoʻotaʻi ma umukuka fesoʻotaʻiga

I lea tulaga, o le toe fausia e aofia ai le faia o avanoa fou i le teuina o puipui, latou te tau atu i le potumoe, potu ma malo tele o tamaiti. Naunau i le potu malolo. O avanoa uma e tatau ona faʻataʻitaʻia e uamea fausaga.

O loʻo faʻatagaina lelei le poloketi i le poloketi e faʻatatau i le faʻaaogaina o le avanoa. Ma se potu malolo a le matua, o se potu laei ma o le faletaele e tuu ai, ma le potu suesue, o le patipati. O se faleuila vavae ese ua faatulagaina i le potu malolo. O nei faiga e tauamiotonuina, talu mai manaʻoga faʻaopoopo o loʻo gaosia mo tagata uma o le aiga ma malo.

O le avanoa o le carriders o loʻo faʻaaogaina foi i le tele e mafai ai. Sopoia le pito o le fale mautotogi, vave vaʻai se tamai sofu o le pito i luma o le faitotoʻa. E mafai ona faʻaesea le faʻaaogaina o faʻaseʻe vaega, ona maua lea o se isi nofoaga leaga mo le le faalauaiteleina.

O iina sa masani ona avea ma umukuka, o lea ua iai le potumoe. I luga o le teritori o le potu moe sa i ai, i le isi itu, o le potu umukuka na maua. E fusifusia ai o se tamai vaovao. O le umukuka felauaiga e mautinoa lava e aofia ai suiga i le uamea o le sowoge. O paipa uma o loʻo nana i lalo o se mea faʻapitoa na fausia 150-millimeter podium. O le faʻamalama i le va o le potumoe ma le Loggia o loʻo le fiafia, o lea ua latou valavala naʻo le faʻaseʻe faitotoʻa ma le le mautonu. Ina ia puipuia le vevela i le nofoaga e nofo ai, o le fola, puipui ma le faalo o le loggia ua faatotogaina i vevela, suavai ma vaporizolation. Glazing o loʻo faia e se faʻalua poʻo le triple faʻalua glazing. O le faʻamafanafana uila e faʻaseʻe atu i le pito i fafo o le Loggia. O totonu o le fale mautotogi na faia, e aunoa ma ni mea leaga, ae i totonu o le mauoa lanu complome. O puipui o le potu malolo, auala auala ma le 'ai o le potu o ufiufi i le vai-tulaga vali TIKKULA. Potumoe ma tamaiti o loʻo faʻapipiʻiina o tamaiti. Luga o le fola o le potu 'ai, o le potu malolo, e stacked le potumoe e Tarkett (Sweden) parquet. Vaby faaaoga kapeta.

Ituaiga galuega Potu Meafaitino Aofai o mea Tau, $
Mo le iunite Lautele
Faaumaina luga o luga
Fola Potu potu, potumoe, tisiki vaega umukuka Fale Komitiitita 59 M2. tolu sefulu 1770.
Hall, faigaluega vaega o le umukuka, faletaele potu potu potu Ceramic Tile Cranchs (Marazzi, Italia) 12 m2. sefulu ma le valu 216.
Fanau Kapeta 12 m2. lua sefulu 240.
Masteren faletaele Juncers Prqutch Committit (Denmark) 5 M2. 70. 350.
Puipui Umukuka "apron", faletaele potu potu moe Ceramic tile gaoa 35.3 M2 sefulu ma le valu 635.4
Masteren faletaele Pito i luga 15.5 M2. lima 77.5
Suavai o le vai. 5 L. 7. 35.
Ulufale Hall, o le potu malolo, potu malolo Suavai o le vai. 30 L. 7. 210.
Potumoe, tamaiti Fale puipui 10 rolls sefulu ma le lima 150.
Taua Potu malolo Faaloaloa le uamea (Farani) 27 M2. 40. 1080.
Potu faletaele o tamaiti Wooden Rick 4.2 M2 12 50.4.
Malologa Suavai o le vai. 16 L. 7. 112.
Faapipiiina o fausaga
Faitotoa Vaega Ulufale uamea (veneer) 1 PC. 950. 950.
Sliding Glazed 2 pcs. 400. 800.
Tamaiti, potumoe, 2 faletaele Potu malolo 4 mea. 350. 1400.
Windows (Logginia faitotoa) Le mea atoa Pvc, faalua lua uliuli faamalama 18 m2 150. 2700.
Vaega Potumoe, faletaele, Gypsum sima poloka 41.8 m2. 6. 250.8.
ofu Palakalafa 7 M2. sefulu ma le valu 126.
Aofai: 11153,1

Manatua. O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

I le taua faasaga i le le fiafia
O se vaifofo manaia o le umukuka i totonu o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o tioata ma le lanu tumu i puipui ma meafale.
I le taua faasaga i le le fiafia
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Teuteuga ma talafeagai

Malosiaga o le Poloketi:

Agavaa zonging

O loʻo fuafua nei ma tau faʻatonutonuina

Vaivaiga o le Poloketi:

Faaitiitia le potumoe nofoaga

leai se fale faigaluega

Faletaele e faaitiitia

O le fale mautotogi ua fuafuaina mo se aiga e toatolu: Matua ma le Alo o le autalavou. O totonu ua fuafuaina i se itu faaonapo nei. Faʻaleleia ou manatu, ua ofo atu le au tusitala e nofo i se talafeagai mo le ola ma i le taimi lava e tasi e manaia i tulaga o faʻataʻitaʻiga mamanu.

Ua uma ona i le faitotoʻa i le fale, i le 'ai vaega, o le foliga o le paʻu o le koluma, o le "Nanzan" o le mafolafola o le lamepa. O le mea lea, o le ata mataina e taʻutino lava ia moni lava mai le fale talimalo. A toe tusia, o vaega tuai, e faaesea, ma i le uuina puipui o lo o fuafuaina e faatulaga sao se lua, le isi i le vasega pepe. Mo vaega fou ma le taualuga, Tigi-Kiuf Blocks (Lusia-Siamani), o le a le manaʻomia le purster.

O fesoʻotaʻiga e faʻaseʻe atu i le faleuila ma le sui o le suavai o suavai ma vai.

Mo puipui, o se lanu vaivai o le palau o pastel bonenes ua filifilia. Le fola ua faataatia mai e maamora keramika (lanu terracotta), lea, e tusa ai ma le taitaiga a partitions fou ua fausia e amata i le alasavali, e faaauau pea i le ola potu ma faamaea ana atinae i le faitotoa i le vasega pepe. Faʻafanua, o le potu, o le potu o tamaiti ma vaega o le potu malolo o se maʻi o le moli o moli o le moli. O le fola mafanafana ua faʻapipiʻiina i le alatele, faletaele, faleuila ma i le umukuka. O loʻo faia e le au potu ma le fesoasoani o le faʻasolosolo o faʻailoga na fatuina le lagona o le "tioata tioata". Ina ua faʻaaogaina le masini i le potu malolo i le potu malolo o loʻo faʻapipiʻi ai le laupepa faʻapipiʻi i luga o le uʻamea. O le ata ma le potumoe o le taualuga o loʻo ufitia i le vai-faʻavae vali blush paolo.

I totonu o le potumoe, tamaiti ma le ala ma le aluga, fausia-i totonu o le fata a le o-la-la-carte (Forteland) ua faapipiiina. O le uluai tioata tioata faamalama i le potumoe ua faia e tusa ai ma se poloaiga taitoatasi. Ua suia faitotoa ma mea fou. Malamalama i totonu o le fale mautotogi o le pito sili lea ona eseese. O le asiasiga o le asiasiga e fausia-i le itu haloseen lamepa. O le faaputuga ma le potu malolo e i ai se mumu, ma i le sone o se potu 'ai - o se lapotopoto mafolafola lamepa, masani-fai i le tusi a le tusitala. Pe a filifilia mea totonu faavae, e mafai ona e fiafia ma meafale Ofisa upholstered (Finelani), ma mo le ola potu ma potumoe, Juventa (Belgium).

Ituaiga galuega Potu Meafaitino Aofai o mea Tau, $
Mo le iunite Lautele
Faaumaina luga o luga
Fola Fale-Ola Miragram Pouralain Strapp (Italia) 3.5 M2 40. 140.
Parqut "ato" (Lusia) 13.6 M2 40. 544.
Umukuka Porcelain maaloware merage 11.1 M2 40. 444.
Potumoe, chotrobe Parqut "ato" 23.7 M2 40. 948.
Fanau Parqut "ato" 11.5 m2 40. 460.
Vaega Porcelain maaloware merage 10.9 M2 40. 436.
Malolo Ceramic faaputuga 1.4 m2. tolu sefulu 42.
Faletaele Ceramic faaputuga 3.7 M2 tolu sefulu 111.
Puipui Faletaele, faleuila Ceramic faaputuga 32.3 m2 tolu sefulu 969.
Hall, o le potumoe o le fanau, potu moe, laei potu, fale olaola Suavai o le vai. 46 L. fa 184.
Taua Tamaiti potu Vali 22.5 L. fa 90.
Ulufale Hall Hall, o le potu malolo, potu 'ai, faleuila, faletaele Feololo parisi (Farani) 45 m2. 125.5 5647.5
Faapipiiina o fausaga
Faitotoa Potumoe, fanau, faletaele, faleuila Lili laupapa 4 mea. 500. 2000.
Windows (Logginia faitotoa) Le mea atoa Pvc, faalua lua uliuli faamalama 4 mea. 1500. 6000.
Vaega Hall, faletalimalo, faleuila, faletaele Palakalafa 63 M2 10 630.
Aofai: 18645.5

Manatua. O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

I le taua faasaga i le le fiafia
View mai le potumoe i luga o le potu ofu
I le taua faasaga i le le fiafia
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Faletusi Fale mo le Ala Fou

Malosiaga o le Poloketi:

Faateleina le vaega o le faletaele e aunoa ma se faʻatasiga ma le faleuila

O le foliga o le fausia-i totonu o le potu i le potumoe

Faʻasao le sili ona taugofie mea ua maeʻa, meaafale, pillowing

Fausiaina o se vavaeʻese soʻo se faletusi

Vaivaiga o le Poloketi:

Le mautonu o le faleuila ulufale

Faletaele mamao ma le faleuila mai le tagata nofomau sone

O le isi filifiliga nofoaga mo se aiga o le tolu: matua ma le tamaititi aʻoga maualuga. O tagata e ona o le fale mautotogi e gaioi ma tagata malosi, faʻatupuʻogisa. Tele tusi i latou atamamai, o lea o le manatu autu o le poloketi sa avea ma masini i totonu o le potu o le fale. O le faia o lenei mea, faʻatasi ai ma le fesoasoani a solo ma le uaea, seumi sesega o malutaga malupuipuia ua faia. O le faletusi ua avea ma pito sili ona taua o le toe mauaina o le toe faafou. O le a matou faia se tamaʻi sofa i lenei potu. E moni, e le o se potu faitau faitauga, ma lau tusi e sili ona e fiafia iai e sili atu le toe fai i totonu o lou potu. Ae i totonu o le fale talita e sili atu ona manaia e vaai ai le nusipepa, polystay le tusi faatonuga, le tala fou o le mekasini.

E pei o le galuega muamua, avanoa ua faia iinei i le tuuina pa i le va o le potutusi o le ma fanau, faapea foi ma le umukuka ma potu soifua. O avanoa o loʻo faʻamalosia e se maeameac rope i le ituaiga o jamepes ma isi piliki kolisi. Partitions (i le va o le faaofuina o le potu ma le potumoe, i le faapaologa, i totonu o le faletaele ma le faleuila) ua siitia mai gypsum poloka sima.

I totonu o le potumoe ma tamaiti e ofo ai e tape ai faamalama ma faitotoa e faasaga i le loggia. O loʻo iai le faʻamalama o le faʻamalama o loʻo mumu i le laulau pito i luga. Faʻatupuina faʻapitoa faʻa sliding vaega e mafai ona vaeluaina pe tuʻu faʻatasi ma ofisa, fanau ma taʻaloga tulimanu. Alo la, e iai le potu taʻaloga, ma matua, i le potumoe, o se ofisa ma le lau komipiuta.

I le ofisa i totonu o le potumoe ma le Mini-Gym o loʻo faaluaina faaluaina lemu, ma le faʻauiga, fola ma puipui o loʻo faʻaputu, manava ma le susu. I se faʻaopopoga, o le fola mafanafana ua faaputuputu, e faʻapipiʻi ai isi vaitafe. O le fola mafanafana ua faʻatulaga foʻi i le alatele, i le umukuka, i le faleuila ma le faletaele. Italia Prceelain Cyneware (300300 MM) o loʻo faʻaaogaina mo le maeʻa (300300 MM) mai le kamupani INgalgrantipe Laworanin Lawmanan ma Bianko. WBBBILIP, ola potu, potumoe ma o le faamoemoe laminated fanau Vave-Laasaga parquet (Belgium), faatulagaina i latches. E talafeagai mo siʻosiʻole, ma afai e talafeagai, ma a talafeagai ai, e mafai ona vaseina. O le Migraine ma luga o le Loggia fola ua valaʻaulia e fusifusia ai le Chician Chitrac Tilla.

I luga o puipui i totonu o le faletaele ma faleuila, o le Siamani Tile Sheuler. O le vaega faigaluega o le umukuka e muamua na maeʻa i lalo o le mosaic o le papala o le faʻafanua (10; 10.5; 5 MM). O le faapaologa, o le faletusi, o le umukuka ma plated a tamaiti wallpapers fausaga Erfurt (Siamani) i lalo o vali, ma o se soifua-potu 'ai ma se potumoe, e sili atu taugata, pepa puipui Austrian lava mataʻina Marburg.

O le avanoa o le Zoning ma faʻamamafa lona palasitika, faʻamaloloina le taualuga i nisi vaega o le fale mautotogi e le tusa ma le 100mm. Lenei mea, i isi mea, e tatau ona e faʻapipiʻiina faʻaopopo haloneen mumus.

O le faleʻai e ese lava: O loʻo iai le faʻamaloloina o moli ua taofia, ma le fulufulu, ma le tofitofi, ma le tiga, o mea uma o loʻo faia i le Italia, Lusia).

Plumping ma plumping meafale na filifilia e le mafaamatalaina, Farani mausali gme gme. Upholsted Meafale-Rusia-Farani gaosiga. E faia le kapeneta e tusa ma le tusia o le tusi a le tusitala.

Ituaiga galuega Potu Meafaitino Aofai o mea Tau, $
Mo le iunite Lautele
Faaumaina luga o luga
Fola Potu malolo-fa 'aiga, tamaiti, potumoe, faletaalo, faletusi, faletusi Hall Laminated Purquet Quick-Spring (Belgium) 63.1 m2 lua sefulu 1262.
Ulufale Hall, Kitchen, faletaele, faleuila Porcelain Cenware (30 x 30) 23.4 m2. 23.5 549.9
Taavale potu, Logginia Ceramic faaputuga 6 m2. valu 48.
Puipui Umukuka "Apron" Ceramic tile (10 x 10) 1.8 m2 Aua. 43,2
Faletaele, faleuila Ceramic tile steuler (Siamani) 36 m2. 28. 1008.
Umukuka, potu potu, Hall challs, tamaiti Prepaper Storting Erfirt Soshn (Siamani) 20 rolls 22. 440.
Euro 7 vali (Finelani) i 2 faaputuga 25 L. 4.5 112.5
Potumoe, o le potu malolo Fale puipui puipui Marburg (Austria) 9 rolls 40. 360.
Ofu Ua fufulua 3 taavale fa 12
Taua Faletaele, faleuila, Mosture-tetee atu 14 m2 13 182.
Faletaalo, kapeneta Alkyd susuga tetee 7 L. 2,4. 16.8.
Malologa Palakalafa 22 M2. 1.5 33.
Suavai o le vai. 80 L. 6. 480.
Faapipiiina o fausaga
Faitotoa Vaega Ulufale uamea dierrere (Italia) 1 PC. 1500. 1500.
Tamaiti, potumoe, faleuila, faletaele, faitaaga potu Totonu laupapa (tutuli) 5 fasi. 400. 2000.
Pupuni (faitotoa o le Logginia) Le mea atoa Pvc, faalua lua uliuli faamalama 27 M2. 120. 3240.
Faamalama tamai (countertaps) Fusi, kapeneta MDF (Laminate) 3 M2. lua sefulu 60.
Vaega Umukuka, faletaele, faleuila, chotrobe Gypsum sima poloka 13.75 M2 6. 82.5
Faletusi o Hall, Ola-Fale Taumafa, faletaele Faaluaina le palakalafa 20 M2. 7. 140.
Aofai: 11569.9

Manatua. O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

I le taua faasaga i le le fiafia
I luga o le stollage-vaeluaina e mafai ona tuu na o tusi, ae o le aoina o le pele pele
I le taua faasaga i le le fiafia
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Geometry o UNYA.

Malosiaga o le Poloketi:

Fausia fua avanoa avanoa

Faateleina le malo

Faateleina sikuea sikuea

Vaivaiga o le Poloketi:

Talosagaina le tau o le toe faaleleia ona o le umukuka ma loggia

Le faʻaaogaina le faʻaaogaina o le auala

Ole fale lea latou te fiafia ai e mauaina malo, faatulaga aso malolo. Talimalo - ulugalii talavou ma se tamaititi.

O tusitala o le poloketi saili e tuʻu faʻatasi ai vaega o iai nei. ua faateleina le taunuuga le eria soifua, o le taitaiga a le suiga auala, o le avanoa o faapipii a fausia-i ofu i le alasavali. I se isi faaupuga, fai ma mea fiafia spamita ma tuʻufaʻatasiga ua faia. O nisi vaega o loʻo i ai pe a uma le pefu o loʻo i ai.

O le zoning o le fale mautotogi o loʻo faia i ni auala: faʻaaogaina mea eseese i le fola moli, suiga i le maualuga o le taualuga ma le ituaiga moli.

E pei ona faia i luga o poloketi muamua, o tatala fou iinei i le puipui o le ufiufi. Iones o loʻo faʻamalosia foi ma uʻamea fausaga.

O le taʻele o le eria faʻateleina e ala i le faʻapipiʻiina o se tamaʻi alatamaʻi i ai. Ia matou lagolagoina e faʻapipiʻi se hydromassage vai taele iinei. E moni, o le solosolo ua siitia atu i le puipui tauave i totonu o le totonu, o lea e laveaiina ai le toe fuafuaina o fesootaiga. O puipui o faletaele fou e faia i gypsium sicred poloka ma o feagai ma Fatano Tules (Italia).

I le auala ma i totonu o le umukuka, o le fiafia e tuʻuina atu i le moli lanu efuefu lanu. E mafai ona foia e tagata talimalo ma eria i le la o lanu: moli sipalima laupapa, tele lanu mafanafana. Manatu teuteu teuteu vaega ma le mea e sili ona tatau i meaafale maualalo - Na fausia ai se lagona o le filemu, avanoa ma le mafanafana. A o le puipui palasitika, a ua faatulaga niche e sosoo atu i le faitotoa o le potu malolo, i le mea lelei le talafeagai TV. O le faʻataʻulauina o le faʻataʻotoina o le potu malolo o le fale o loʻo i le itu o le lanu o le lua o le laʻau.

Faʻafeagai le ulufale i le potumoe o le uluaʻi moli o loʻo faʻapipiʻiina. O le mea moni, o se tulaga atoa lea o le moli moli o loʻo i luga o le puipui ma tapunia ma teuteu faʻalelei. I luga o le tioata e mafai ona e faʻaaogaina se ata. I le tuaoi o le potu o loo i lamepa e faamamafaina ai le ituaiga o le puipui (teuteu fau tioata plated-fibre).

O le potu malolo o le potu malolo i le itu faaonapo nei: O moli uʻamea faʻatasi ma halopen amepa talafeagai i totonu. I luga o le fola i le alasavali ma le galue o se vaega o le umukuka, na faataatia ai se tile i lalo o le maamora o le lanu uliuli mai le kamupani Italia Rex. O le faʻamamaina o tamaiti ma le potu o le potu moe o loʻo tumau i leo malu, faʻafilemu. Mo lenei faamoemoega, e faaaoga sagatonu mea faigofie: puipui ua faamauina i lalo o le ata vali o le ERFURT kamupani (Siamani), o le fola ua ufitia i le kapeta.

O le poloketi e maua ai le lua-sifi faalua-glazed Windows o Klavea (Fixland) ma potu potu ma sikuea tioata faʻaofi, e toe fai ma se masini malo i totonu o le malo. O faitotoa o loʻo vavaeeseina e se veneer e faʻamamafaina lelei le faʻamalosi o le taimi o le alatele o le alatele.

O le tusitala o le pret ofo se nofoaga manaia o le faaopoopoga: a ata, lauitiiti vases maualuga, a ua faapipiiina lamepa faataamilo i se maualalo feaveai "nofoa", lea e tuuina mai le originality totonu ma le faatosina lelei.

Ituaiga galuega Potu Meafaitino Aofai o mea Tau, $
Mo le iunite Lautele
Faaumaina luga o luga
Fola Potu malolo Parqut parqut kareqet karelia (Rusia) 27.7 M2 31. 858.7
Ulufale Hall, faigaluega vaega o le umukuka Ceramic tile rex (Italia) 28 m2. 28. 784.
Tamaiti potu Kapeta 12.7 M2. 10 127.
Sanosel Ceramic tile Fatano (Italia) 7.5 M2 23. 172.5
Puipui Vaega o le potu malolo, Alatele Teuteuga Keynatttz stacco (Siamani) 75 kg 1,6 120.
Umukuka, potumoe, potu malolo Prepaper Storting Erfirt Soshn (Siamani) 6 rolls 26.6 159,6.
Sanosel Ceramic tile Fatano. 11 m2. 23. 253.
Taua Sanosel Mosture-tetee atu 7.5 M2 2,4. sefulu ma le valu
Alkyd Sparproof vali 4 l. 13 52.
Potu malolo Plasterboard (taofia) 27.7 M2 1.5 41.5
Malologa Suavai o le vai. 20 l. 6. 120.
Faapipiiina o fausaga
Faitotoa Vaega Ulufale uamea (laminate) 1 PC. 1900. 1900.
Potumoe, tamaiti Potu malolo 2 pcs. 220. 440.
Sanosel Laupapa tutuli 1 PC. 127. 127.
Faamalama Le mea atoa Faaluaina lua glazing 13.6 M2 120. 1632.
Vaega Potumoe, faletaele, alatele Faaluaina le palakalafa 37.7 m2. 7. 263.9
Aofai: 7069,2

Manatua. O tau tau o loʻo faʻaalia mo le faʻauma ma le faʻatumu o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I le taua faasaga i le le fiafia 14671_12

Tusiata: Yuri filatov

Tusiata: alexey routers

Architect: Ilya Mates

Architect: Peter OLOVVSKY

Architect: Tatyana Savini

Designer: Irina Suslovava

Designer: Maria Chumak

Matamata i luga

Faitau atili