Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina

Anonim

Faʻanatura ma faʻamalosia le sili atu le fiafia, faʻataʻitaʻiga o le umukuka pulou, o foliga foliga, tau o le tau.

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina 14677_1

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Fox.

O le SHOUST HOMBRARELA o se tasi o sili ona taua vaega o le sili atu. O lona mamanu e ese lava e ese ai i foliga ma maua ai se puʻeina mo le manaʻoga tatau.

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Fox.

Maualuga-Tech-Systeprals o loʻo faia i le Mermo ma Shockproof Ship ma Shinless Steel. E le gata i latou "latalata i le agaga" ma le kuka faaonapo nei kuka, ae e aoga tele mai le manatu o le tumama ma hygiene.

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Fox.

O le le mautonu o le umbrela o loʻo maua ai le faʻaaogaina lelei i le fale kuka.

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Kasisi.

Hoot ma se ata faʻataʻitaʻi mai le tioata agamalu

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Faber.

Ma le filifilia lelei ma faʻapipiʻi le pulou, avanoa i luga o le ogaumu ua le maua ai o se "mea oti" - iina e mafai ona tuu se isi malu mo umukuka

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Fox.

Ina ia faʻapipiʻiina o se mea faʻapipiʻi ma se teuteuga umbrella manaʻomia le tele o avanoa

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Gaggeenau.

O le Desktop Hoots pe a maeʻa galuega e faigofie ona faʻamamaina i le laulau

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Fox.

Ina ia nanaina le tele o meafaigaluega, e mafai ona e filifilia se pulou, teuteuina i lalo o le fata pe faʻapipiʻi i le kapoti

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Selemen.

O le tulaga o le taugofie faʻataʻitaʻiga o loʻo faia o le vali uamea

Cuishine vertilation: tutusa mo le aveeseina
Fox.

Ina ia 'alofia ni vaega o gaʻo i totonu o le masini fiafia, o le gaʻo gaʻo e faʻapipiʻi i luga o ie. E tatau ona fufulu e le itiiti ifo ma le faalua i le tausaga

Umukuka tofo, ala, e le masani ona matagofie matagofie. E taua ai le le fiafia ma mafutaga i totonu o le matou fale, aemaise lava i totonu o ana ausilali, e manaʻomia le mafaufau loloto

I vaitafe lata mai, o galuega mama a le ea na tuuina atu atoatoa i faiga o oloa faaleaʻoaga, lea e faaauuuina i fale uma fale. O le gaioiga o sea faiga e faʻavae i luga o le eseʻese ile mamafa o le ea malulu o fafo ma faʻamafanafana totonu o le fale mautotogi. Faamoemoe, e mafai ai ona ausia le faʻaiʻuga manaʻomia, ma mea sese o le fausaga o tagata o le fale

Ina ia iloa pe e te le auai i le fale i totonu o le fale, o mea masani o le ventipelation e faigofie tele: pe a i ai i le 10-20 i le sikaleti, o lona uiga o le malosi o le umukuka o le taimi e fai ai gaioiga. O le umukuka o le a fesoasoani le umbrese o le a fesoasoani e tuua le tulaga, pe, pe, o le, le umukuka pulou. O lona ata autu o le i ai o se fan e toso ai le ea i lalo o le faamalu ma lafo le ea duct i fafo o le potu. O le mea lena, o le feola o loʻo faia ai le fesoʻotaʻiga (faʻamalosia). O le filifiliga o nei masini e matua tele. Sei o tatou fai, i se nofoaga mautu i luga ole laiga e mafai ona e vaʻai i le lisi o 200 pe sili atu faʻataʻitaʻiga mai le tasi ma le afa o tagata gaosi oloa. Iso, ae le o le talitonuina taugata faapitoa faʻataʻitaʻiga. O le amo silisili o foliga, le oa o lanu ma eseese o fausaga tetele e mafai ona faʻamalieina i le tele o ana mea faigaluega a le aiga, mo le teuina o tagata tenisii "," Pati ". O le tau o le tau e sili atu le lautele mai le $ 50 i le $ 3000.

Afai na e sau i le fatu o se ituaiga o faʻataʻitaʻiga, aua le faanatinati e vaeluaina ma tupe. Muamua mautinoa e talafeagai mo lau umukuka ma e le mafua ai le soona faigata pe a faʻapipiʻi. Ioe, na o tagata tomai faapitoa e tuʻuina atu i mea atamai o lenei mataupu, ae o le lautele o tulaʻi ma faʻapipiʻiina o na masini, e aoga ia iloa ma faigofie ai le pule.

Vaalele poʻo le toe faʻaaogaina?

Mai le ea o loʻo afaina ai i le umukuka, e mafai ona faʻateʻaina ni auala se lua:

faamama ma faʻamama ma se toe foʻi mai i le potu (o lenei ua taʻua o toe masani);

Ua tumu i fafo o le fale mautotogi.

I le toe faʻatulagaina o le ala, o le ea, na ave e se oso aʻe e ala i le maʻimau, o loʻo faʻamamaina ma le faʻaaogaina o se mama mama ma fasia foi i le potu. O loʻo fesoasoani le tautua tautua o le faʻaputugava atoa i luga o le averesi tasi tausaga, pe a uma ona suia. O le toe faʻatulagaina o le auala e le o tuʻuina atu i itu uma, o le mea e tatau ona manatuaina e ala i le filifilia o se tasi poʻo se isi faʻataʻitaʻiga.

O le maualuga-lelei le tau o le ea e mafai ona ausia e ala i le aveeseina o le ea i luga o le ea. I lea tulaga, e toeitiiti atoa le aofai ole 100%. Ae, o faʻafitauli e masani ona tulaʻi mai: o fea e ave ai se faʻaopoopoga (i nisi taimi e matua taua) Air Volume ma o fea e teteʻe ai i lona faʻafitauli. E aliali mai e leʻo maninoina tali i nei fesili, e pei ona foliga mai i le taimi muamua.

Asiasi i luga o le fanua

A o sosoʻo mo soʻo se isi galuega-i tekinolosi, e matua taua lava i le faʻaaoga e faʻafetaui ai le tele o le avanoa o le avanoa i lalo o latou. O mea faigaluega o le paluga o le faletalimalo, o loʻo faʻapipiʻi ai. E talitonu o le a le faʻaaogaina o le a faia le faʻaaogaina o le tulaga o loʻo i lalo o le ea o le ea o le a latalata i le fuafuaga, o le a le afaina o le ea. E le faʻateʻia ai o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ma le lautele o le faamalu 60 ma 90m o le sili sili ona taʻutaʻua o le au faʻatau, o lona uiga i le masani ai o le kuka. O nisi faigata e ono tupu pe afai o le lautele o le lautele o le vaega (pe o le seti o le modular panels) e sili atu nai lo le 90cm-dast (AS 25. mai le CMGONE ( 50120 cm). Afai o le ogaumu o loʻo aofia ai ni meaʻai kuka, e mafai ona e faʻaogaina se tuʻufaʻatasiga o puipui ma desktop pulou.

E tusa ai ma le maualuga o le tuʻufua o le faamalu, e fuafua ile iloiloga o le ERGogamis o mea tau afi. O le pito i lalo i luga o le slab e faʻapipiʻi ai se puʻeina, o le sili atu o le a puʻeina le faʻauiga o le faʻauiga ma manogi leaga. Ae afai e laitiiti tele le mamao, o le a i ai se lamatiaga o le faʻaleagaina ona o le le fiafia atu ma e oo lava i le gaʻo faʻaputuputu i luga o le faʻamama. O le mea la lea e laʻititi ai le va o le faamalu ma le ogaumu o le 50-65cm, fuafua i le ituaiga o pusa 'eseʻese ma le maʻimau faʻataʻitaʻiga. E masani lava, tagata gaosi oloa faʻailoa le sili ona lelei o le fusi o le masini i luga o le kuka o le kuka i le supaina. Ia e uiga i ERGONOMCOCS. O iinei e sili atu le faigofie mea uma: o le faʻasoa e tatau ona i ai i se tumutumu, lea e le faʻalavelave i le faʻalumaina o le umukuka o le umukuka. Ma i soo se tulaga, so o se mea, ou te leʻi tapunia muamua le vaaiga o le fale o le a tulaʻi o ia e latalata ia te ia.

Parade faataitaiga

O le aveina o le tusiata o le umukuka o le umukuka, e mafai ona e alu i le filifiliga o le sili atu faʻataʻitaʻiga (seʻi vagana ai matou te le o talanoa e uiga i le faʻauiga o le tagata mamanu). E i ai le tele o ituaiga ituaiga o masini:

O le puipui o le Wall e pei o le umukuka o loʻo foliga mai i le paipa umi (mo se faʻataʻitaʻiga, DK99555 mai Boschox Ua pipii i le puipui ma o loʻo vaʻaia pea, ma o lea e tatau ai ona fesootaiga i le upega tafaʻilagi teuteu lelei i mea lelei. Mo le pito i fafo e tutusa ma le faʻailoga o fana, o loʻo taʻua ai foi o le ufi o se pa puipui.

Island (Da220 mai le mimiti; kd91 mai le alope) - faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻi i le taualuga. E faigofie pe a tu e papatusi i le ogatotonu o le umukuka. Island Houps, o se tulafono, faigaluega i le vaalele vaalele, aunoa ma le mauaina (das229-1 ma da289 mai le agamalu).

Faʻapipiʻiina i le faʻasesega faʻapipiʻi kapeneta (8160m mai le aeg; gi186 mai le kasi; fb906sl mai faber). O nei faʻataʻitaʻiga, e pei lava o la o loʻo taua i luga, e le o vaaia mo mata (lea e mafai ai ona sefeina le matagofie ma taugata faʻapitoa, o loʻo faʻapipiʻiina o le tele o mea .

Desktop - pulou o loʻo faʻapipiʻi saʻo i totonu o le kuka kuka (vl051 mai le gaggenana; 115ddm mai le aeg). E i ai se isi vaega o le konel module (masani ona tu i le va o le ogaumu ma le grill). O le latalata mai o le mea na atili ai i le "afaina punavai" o loʻo maua ai le maualuga o le tau o le ea.

Ioe, o le masini o loʻo e fiafia i ai e 'ese mai le tasi mai le isi e le gata i foliga ma tau, faʻapea foi ma fua, tumau, seti o galuega faʻapitoa (faʻateleina le faʻamafanafanaina o mea faigaluega) .

I lalo o le faʻatinoga o le u o le uiga o le ea o le ea e mafai ai ona aveina i le iunite o taimi; Galue e fuaina i Cubic mita i le itula. O le maualalo o le malosi o le paketi 200-300 m3 / h Air, sili atu le malosi (da200 mai le mimiti; 9060d mai le aeg) - luga i le AEG) - U. O le maota o le faʻataʻitaʻiga AH 400-131 o Garagena, o le faʻailoga talafeagai o le 1200 m3 / h.

Manatua: O le maualuga o le faʻauiga o le faʻaaliga e fetaui ma le faʻagaioiga i le ea o le ea! O le Recycle faiga e fesoʻotaʻi ma se isi uta i luga o le FANn (o le ea e tatau ona aveina i totonu o le povi faamama), lea e mafua ai le pa'ū i le 30-40%. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o le faʻatinoga o le faʻataʻitaʻiga da dast dast davio) ma le maua fua o le ea - 705 M3 / H, ma le faafiafiaga 40 M3 / H Afai o le a e faʻaaogaina le pulou mo le recycling, ia mautinoa, ia mautinoa e faʻamanino ai lona faʻatinoga i lenei faiga.

I Snip 2.08.01-89 * "Fale nofomau" fai mai (Fuaiupu 3. FUAIUPU 3.2.): "O fale velzhniy e tatau ona aofia ai ma le umukuka e le itiiti ifo nai lo le umukuka. 60- 19 M3 / H (e fuafua i luga o le ituaiga o fao). "

Afai ei ai se velilala laupapa i totonu o le fale mautotogi, ona sosola lea ole vaʻa mafanafana ma fafo ane. O le malulu i luga o le auala, o le tele o le ea ua aveeseina i le auala. I le taumafanafana, pe a maualuga le vevela i fafo atu nai lo totonu, e le mafai ona aoga le uunaiga a le itu i totonu, ma mafai foi ona galue ma le isi itu o le faafeagai. O le mea lea, i le itu fou o le Aai o Moscow- Mignsn 3.01-96 ("a Moscow City Rations" o 1990) - E i ai le isi aitema:

"5.9. I fale nofomau na faʻatagaina se masini mo le faʻamalosiina o masini taʻavale poʻo le ea. "

O lenei ulufale e mafai ai ona e faia se mea e maua ai se subhust system ma se oso mamao atu le ea mai le potu. Ae tatau ona uma ona fai e aunoa ma le faʻaleagaina o le galuega o le tino lautele.

O le ata tusi o loʻo fautuaina e filifili, faʻavae i luga o le voluma o le potu umukuka: e manaʻomia ona e tusa ma le sefulu-laa e le o lona lima-taimi. O le mea lea, o se tulaga o le 300 M3 / H e talafeagai mo le umukuka ma se malosi o le 30m3.

I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le galo lea e toetoe lava o mea uma o mau o loʻo taʻua i aso nei, e faʻatagaina ai oe e fetuʻunaʻi ai le le tusa o le ea. O lenei mea e mafai ai ona faʻapipiʻiina i tamai umukuka ma ni masini malosi. O le azlins o a latou faʻatinoga ua suia i se ituaiga o le "stare stack" i le tulaga o meaʻai i luga o le ipu pe o le a sili ona fafagaina.

O le umukuka o le umukuka e ese mai le masani masani na o le tele o le osofaʻiga o le mea moni o le mea moni o loʻo feagai ma le malosi o le ea ma maualuga le ea. Galulue ma se auala faʻamalosi, o le nofoaga e mafai ona puipuia le masini i le soona puipuia ma le faʻafefeteina o suauʻu. Sili atu taugofie faʻataʻitaʻiga (kf51wh mai le ardo; gi186 mai le kasisi) le fale ma se vaega taua o vaega o loʻo faia i vaega palasitika. Lau pele Houts (AH600 mai le Gaggenana; 9060d mai AEG) e faia i le shinless steel, o loʻo faʻailoa mai ai i latou. Ua tuai le gaʻo ma le suauʻu i luga o se mea faʻapitoa o le tagata nofomau-faʻapipiʻi mai le palasitika o le prorylic (chebaper filifiliga) poʻo le uamea). O lenei avega e tatau ona suia e le averesi o le 2 tausaga i le tausaga, ma le filo uamea na avea ma faʻafefeteina o le fasimoli vevela.

O se seti o galuega faaopoopo e tele lona aoga i le tau o le tasi ma le isi. E sili atu le umi o le slab moli auala. O le masani o fuaina o moli moli o loʻo pupuni i le faamalu, i le sili atu o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina ai halogn (EFC935x 2 mai le mimiti). Aveese ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona fetuunai le fetuunaiga o le moli. O lea, i le LC66651 ma LC86950 (SIEMESS), o galuega o le suia o le malosi o le malamalama o le malamalama (manava o le mea e maua ai. O loʻo tuʻuina atu foʻi le faʻamalosiina o le faʻatonutonuga o le faʻamalosiʻau (da 259-2, DA 252-2), Aeg (90502 Centamwa).

O nisi masini faavaitaimi i le taimi nei ma se vaitaimi o le fesuiaʻiga o faiga, o le redrateling button, o se malupuipuia tapunia sensor, pe o se lagona o le faʻaleagaina o le faʻamamaina o le faamama.

O le fesuiaʻi o le faʻatulagaina o le Spoll (i luga o le pulou o LC75955 mai Siemens ma AH 400-131 mai le Gaggenu) Amata le FOV Ua faʻatupuina faifai pea le fesoʻotaʻiga o le ea i totonu o le potu, e sili lea ona aoga i le mea e tasi le umukuka e naʻo le auala lea e mafai ai ona faupuʻe le umumu. O le Redrated button (i le DK995B faʻataʻitaʻiga mai Bosch; da289 mai le mimiti) saunia le vave taotoga o le 10 minute pe a uma ona tape le ipu ma le loloto. O le iʻuga o le iʻuga mai le potu ua aveʻesea e le faʻatuai e faʻatuai ai "Agnasmas", ma ua atili ai ona maeʻa le faʻaaogaina o le ea. Puipuiga tapunia Spordons (EFC009X Slainmen; EFC009X mai le Electrolux) e le mafua ai le sili atu o le umi o le taimi, e le masani ai. O le faʻamamaina o le manogi o le gaʻo faamama (Dhi665g faʻataʻitaʻiga mai Bosch; da 252-2 mai le faʻapopoleina) e le na o le vaega o loʻo maua mai e le gata i le faʻapolopolo , ae mafua ai foʻi le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo i le ea).

I totonu o le "tulaga ese o mea e mafai ai, e mafai ona taʻu le malosi mai le laulau e faʻaaoga ai le ea. O lenei vaega o loʻo faʻatinoina i le LC75955 faʻataʻitaʻiga (Slaimemes). O le ultrasonic dentsonity e iloa ai le tikeri o le faʻaleagaina o le ea o le vevela o le ea ma otometi faʻailoa le faʻagaioiga o le gaioiga mo le maʻimau. O le isi tasi-o-A-agalelei faʻataʻitaʻiga-AH600 mai le gaggenana o loʻo faʻaaogaina ma se puipuiga i totonu o le "Air Seles". O loʻo faʻatinoina e pei ona taua i lalo: vaega o le fua, faʻafetai i le tagata fafa, e ulufale i le auala faʻapitoa o lo o lo o iai i luga o le vaega pito i luma. O le iʻuga o le tafe "pul" le ipu. O le VOTO O le oso mai i le paga o le ipu ua saunia i totonu o se pito i tua.

O se tauaʻuga taua o le ata e manatu e leoa le galuega i le leai, pe a uma lava, o iina e lava le pisa mea i le umukuka. O le tulaga maualalo o le leo e ausia e ala i le faʻaaogaina o le malosi o le aufaila o loʻo aofia ai i ni suiga laiti, o le tele o leo e faʻaaoga ai gase ma tino fausaga e le aofia ai le gatete. Na o le "Filemu" Faʻataʻitaʻiga Taʻitaʻi 2600dm mai AEG (44dba i le agavaʻa 50 m3 / H), AH600 M ADGGENA (H) E tatau ona maitauina e toetoe lava o uma lava o faʻamatalaga o tagata lauiloa e leʻi fuafuaina e usitaʻia tulaga lelei Europa. O lona uiga o lona uiga e oʻo lava i le tele o tau-tau-faʻatauga, o le leo tulaga o le 70stb (mo se faʻataʻitaʻiga, i le stx mai le prisg o le 600 m, i le 2020 nai lo le 60 pb).

O loʻo tuufaʻatasia aia tatau e faʻaaoga ai le au faʻapopoleina o le auvae (mo se faʻataʻitaʻiga, 561d ma 760d mai le AEG). E lelei aua e mafai ona faaeeina i le ua uma ona fausia fausaga. O le iʻuga e mafai ona aloese mai le le mautonu o le manatu o le tusitala o totonu.

Manava loloto

Ae paga lea, faʻapipiʻi le umukuka o le galue i le auala i le auala o le vaalele e sili atu le faigata nai lo, tatou fai mai, tautau i luga o le puipui e te fiafia i ai. I le taimi nei, o le toʻatele o tagata e talitonu i le ea e mafai ona fesootai i le pu o le pu o le vent ventilation. O se mea leaga tele lenei! O le Dusts o le faʻasaoʻaga o le ventraing mo fesoʻotaʻiga umukuka hoods e matua le fuafuaina! Aisea?

Muamua lava, aua e oʻo lava i le faʻamaluluina o le faamalu, o le masani ai, o le masani ai o le galu o le umukuka o le umukuka. Ae a uma mea uma, o lenei, o lenei ua tatau ai ona pasi le ea i le ea, ma manumalo ai i le tele o faigata. O puapuaga ua ki le taimi, o lona tulaga e tonu ona malosi.

O le mea moni o loʻo i ai i fale maualuluga, o fale masani na faia e tusa ma le "auala auala ma le satelite" polokalame. "Faamasino" e leai se mea ae le o se pa e aoina ai le ea o loʻo faʻaleagaina mai le "satelilī" o fale taʻitasi i le fale. O se polokalame e le aofia ai: "O feagai ma" o feagai ma le "osofaʻiga i le ea (fugalaʻau mai le ea mai le ventiplation ma maina i totonu o lou fale); Le tafe o le ea mai i mau pito i luga i le pito i luga; Faaseʻe le pito i luga o fale mautotogi i le tulaga o le afi i le pito i lalo.

Matou te maitauina, muamua o mea uma, lua foliga o lenei faiga:

tasi. O le ea o le ea o fale eseese e fesoʻotaʻi.

2. Na faʻamautu mai e le masani a tagata o loʻo avea ma ni umukuka i le fuafuaina o le faʻatauga o le ea (i le faʻamaoniaina o le $ / h3 / h).

Faʻavaeina i luga o nei mea taua, ua faʻasalaina le ea mai i le ea mai o se vaega o seisi vaega. O le aofaʻi o le ea e tusia i luga o le umukuka umbrela e masani lava 250-600 m3 / h. O lea, pe a fesoʻotaʻi se faamalu i le auala o le auala masani o le ventialation, o lenei vaitafe tele e fausiaina i le system "uafu". O le faʻagasologa o le faʻasaina o mea masani i isi potu o loʻo poloka.

O lea, afai e leai se faʻataʻavaleina o le ventipela o le auala mo le sili atu o le manava (i totonu o le atunuʻu mulimuli, tutusa auala e na o le sili ona lata mai o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o o le ed-fitafita ventipelation e tupu i le fale. Masalo o le e ona o le toe faʻauʻu umukuka e le o popole i le vaega o totoe o tagata nofoia i le fale. Ae i luma o latou, e mafai ona sili atu le umhelese! O le mea lea, o le faʻafitauli foi o tuaoi le faʻamasinoga i isi potu. E mafua mai le salalau mamao o le ea o le a solia i le faitotoa.

O lea la, pe a fai o le manaʻo e maua se mea e le mafai ona maua i totonu o le aʻai maualuga o le taulaga e le mafai ona faʻatupuina, ia maua se faʻataʻitaʻiga ma le toe fetuunai. Ae i le taimi lava e tasi, ole mafaufau: E oʻo lava i sea mea faigaluega e mafai ona aofia i ai i le manaʻoga atoa mo le taimi puʻupuʻu, e leʻi mafai ona uʻu misa ma vaitafe. O mataupu o loʻo nonofo i le pito i luga o fola i luga, e mafai ai ona malepe i le faʻatagaina e faʻapipiʻi ai le tagata taʻitoʻatasi ea.

I fale, o faʻafitauli o le itupa poloka o loʻo sili ona faʻafetaia, talu ai o loʻo i ai ni tagata fau mea e tele na le faʻaaogaina i isi fale mautotogi. E aoga le tuʻuina atu i le umukuka e lua tutoʻatasi o le au faʻasaina o le vaega - tasi mo le lautele lautele, o le isi mo le umukuka. E tatau ona foaʻiina i le vevela vevela tuʻu mai le ipu e le o faʻamalosi saʻo, ae i totonu o le pito i lalo. Ma o luga aʻe o le umukuka o loʻo i ai, o sili atu le vapuna i le isi. O le mea lea, mo umukuka, i soo se mea e masani ai ma manatua ai, ua tele lava le tele o faamalu.

Faasolosolo faʻamaʻi

Uma faʻalenatura ma faʻamalosia sili ona faʻaletonu le galuega o le ventipela o loʻo faʻatuatuaina pe a fai o le ea fou o le ea o loʻo fiafia (i isi upu, meatotino. Moni umiaina o loʻo tuʻuina atu e slot ma tekinolosi gland i le faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa. Ae ui i lea, o faitotoʻa o aso nei ma le palasitika Windows (lua-lua-glazed Windows) e masani ona faʻamaufaʻailogaina ma o le ea e faʻaoʻo. O le mea lea, i pupuni tapunia ma faitotoʻa, e le mafai ona faʻamuta le saʻo o le tino. E tusa o le fale mautotogi i le fale mautotogi o loʻo i ai se tulaga o le ea, e le lelei manu, o le le fiafia ma le totoʻa o le darbon dioxide faateleina. I le lautele, o le sasa ma na o.

O le faigofie auala e taui ai mo le le lava o le ea fou o le tatalaina o faamalama i potu nofomau. Falemai, Ma e masani lava ona le taliaina mo le tele o mafuaʻaga, o loʻo leaga ai le siosiomaga, maualalo poʻo le maualuga o le ea ea .P. Tatala Windows e le mafai ma pe a iai le ea i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. A uma, faʻamafanafana le ea faʻatofa i luga o le ea e fausia se avega faʻaopoopo i luga ole ea, ma e le masani ona iloa pe a filifilia ni mea.

O le tele o auala mo le taui o le tau o le shentulation o le faʻapipiʻi i le faʻamalama poʻo le pa o faʻatonuga faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi o sapalai ea i totonu o le malulu malulu e tatau ona amanaia peʻa fuafuaina le faʻamalieina faiga.

Ae o le sili fofo i le faʻafitauli o le a avea ma se mea faigaluega mo le soʻona faʻaalu o le ea ma le vevela o le ea i fafo i le taumalulu. E mafai ona tuʻuina atu ia i le ogatotonu o le faiga tutotonu ma le faʻaaogaina o sapalai laiti e faʻatau ai le fale mautotogi. Ma o iinei, o faamalama ma faitotoa e matua afaina ai le leiloa. O le masini o le masini sapalaiina o le ea maua ai le maualuga o le ea o le ea, ae manaʻomia ni tinoitupe tau tupe (e uiga i faiga o le 'ai o le "homes ma" o le a ou fai atu ... ").

Ma pe a fai o nei faʻafitauli uma e tatau ona faʻatonuina ma o loʻo maua le fofo, seʻi oʻo mai lea o le taimi e aumai ai se atotupe.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Lautele, loloto, maualuga, cm Maualuga le faatinoga, m3 / h Ata mamanu Tau, $
AEG, Siamani (14models) 9060D. 906584. 720. Island, Malamalama- 4 halologen lamepa, 4 faʻataʻitaʻiga fetuunaiga laasaga 1900.
8160DM 6047135. 420. Pa, 3 Faʻataʻitaʻiga Fetuunaiga laasaga 400.
Ardo, Italia (19 faataitaiga) Kf61wh. 604815. 195. Teu, moli - o le a le moli 45.
Luxor60ix. 856050. 465. Wall-Seatted, incindandints moli, staness steel fale 210.
Bosch, Siamani (7mode) DH665g. 603041.5 700. Teu, halosen moli, 5-tulaga galue fetuunaiga, faamama determation raditor 310.
Dke9955. 9055127. 480. Pa, Hololoen moli, faamama le afaina o le faʻailoga tagata, o loʻo mulimulitaʻia le auala 1100.
Gaggenaau, Siamani (18mowers) AH 400-131 136901686. 1200. Island, o le tino o le tamaoaiga o le tamaoaiga, faʻamama le filogia o le aoga, vaitaimi o le faʻaaogaina 2900.
Ah600. 9052140. 680. Puipui, halosen moli, resding stroke faiga, ea ie puipui 2500.
Electrolux, Suetena (6mode) EFC009X. 1005093. 600. Puipui, halosen moli, 4 tulaga o gaioiga 990.
EFD280x. 14,55160 450. Desktop, 2 tulaga o le faatinoga 130.
Kasisi, Siamani (18mode) K195sl601mw 605015. 230. Faʻapipiʻi, uamea le faʻamama 60.
O le 50290xs. 908490. 700. Island, halosen moli, mao le pulea 930.
Giele, Siamani (12mode) Da &89. 9050110 690. Puipui, faamama lagona lagona, toe faʻaleleia o le stroke faiga, 3 faʻataʻitaʻi fetuunaiga laasaga, faʻaaliga 1750.
Da252 12050115 690. Puipui, faamama lagona le mafaufau, toe faaleleia stroke mode, 3 faʻatinoga fetuunaiga sitepu fetuutuunai, arbile mai luga o le faʻaaliga 2200.
Siemens, Siamani (6mild) LC86950. 9050110 550. Puipui, halosen moli ma vaivai malamalama galuega, faamama depuitation raditor, fatuina glass vine 980.
Lc75955 9052110. 580. Puipui, halosen moli, faamama faʻailoga faʻalauiloa, paʻi otometi otometi i luga / ese le ultrasound lagona 790.
Zanussi, Italia (12Mods) Zhc615w 1006049. 450. Puipui, moli moli moli, 3 tulaga faʻataʻitaʻi 180.
Zhw755 504815. 200. Faʻapipiʻi, 3 tulaga o faʻatinoga 90.

Faitau atili