Ala i luga le decorator

Anonim

Faatasi ai ma le fesoasoani a se ata teufaatuatuaina, faʻaalia ai fatuga fatufatu, e mafai ona faʻaleleia meatafale, puipui, faitotoʻa, vaʻa, o se aʻoaʻoga.

Ala i luga le decorator 14689_1

E le masalomia, ia i tatou uma le tusiata. O le aso o le a tatou taʻuina atu i le mea e te faʻaalia ai se fatufatu fatufatuga, faʻaaoga le le-tekinolosi le poto ma gafatia mea.

Ala i luga le decorator

Vaʻai, Faʻafou mai i lau uo teine, na faia talu ai nei le toe faʻaleleia o se toe faaleleia, o le a e tumu i le tineia o lau fale. Alas, Lapela, e tatau ona e fai atu saʻo, faʻanoanoa ...

O faitotoa na matua toesea lava, na tetete vali, ua le iloa e le ata meaaiga, o le auala sili ona lelei, o le countertertorator o loo lavea i le lanu paepae. O puipui i totonu o le faletaele e leʻi faʻatalitali mo le faʻamalositino o a latou miti lanumoana o le nonoa ma se fata fou, o se ituaiga o fanau o le a liua ai i le atua.

Faanoanoa i le taimi e te fiafia ai ua e te fiafia i ai (maitauina i le matua matua ua leva), oe ma le ataata manatua le tali o lou malosi i le afa o lou malosi o le afa .. " . "Matau le tulaga e le moni? Ona amata lea ona amio ma seleulu ma aunoa ma lou toʻalua.

O ai na sau i luga ma le taimi sili ona lelei mo le toe faaleleia taumafanafana, leai se mea e pei o le taumalulu !!! O le taimi nei, o le a le malulu o le faamalama, susu aso, toe suia lou fale i fafo pe a le o lanu uma o le nuanua, ona le itiiti ifo lea o nisi o latou ...

O lea, matou te ofoina atu ia te oe toe faaleleia i le sitaili o le D-C-faaleleia. O loʻo matou talanoa e uiga i se ata faʻapipiʻi, lea na muamua faʻaalia i Siamani i le 1957. O le Kamupani a Siamani Horychechedsched e tusa ma le 400 ituaiga eseese o se ata tifaga i lo tatou atunuʻu.

Afai o loʻo e le sauni mo suiga sili i lou fale - amata i le laʻititi: E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, alu i le fugalaʻau prots po o au api auiliili. Ia, afai o oe o se siʻosiʻomaga siʻosiʻomaga, faagasolo ma le lautele!

Sei o tatou vaai i le laina

tasi. Monophonic Prems: Matte, Valnish, Forgiful. Sa masani ona toe faʻafou meafale (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le umukuka), o le fausiaina o collages, e sili atu le fiailoa o le poto ma isi.2. O ata tifaga mo fafie, ma le sili atu le faʻamaoni o le toe faia o le tino o ok, Pine, Beech ma isi ituaiga.

3. Fale mo Marble, maa, Tifa.

fa. O se mea manino o se ata tioata tioata ma ni mamanu eseese na faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi tioata vaega i totonu o le faitotoʻa poʻo le auala o le taʻele paʻu e matua lelei lava).

lima. O le ata i lalo o le paʻu femalagaiga e le gata i le lanu, ae o le tino foʻi o mea (o se tasi o tagata faʻatau o loʻo faʻapipiʻiina i se ata o lona vaʻa!).

6. Ata tifaga, faʻataʻitaʻiga o le uta ma se mea masani.

7. O ata tifaga ma le lanu i lalo o womepaper o le a sili atu ona sili atu nai lo le sili ona lauiloa le webpaper. AODHA Mai le Fou Gaoioiga, e taʻua o le "Mint Pepa".

valu. Faapitoa ata (faamatala na o nisi o latou):

Mo se laulau, o se sili atu le anoanoai o le gaʻo tino gaʻo ma sili ona puipuia meatotino e mafai ona taʻele i luga + 80s;

Mo faitotoʻa, o lenei ata (aemaise tumau) o loʻo faʻatau atu e se fasi 90210M, o loʻo talafeagai ma le faʻavae o faitotoʻa;

Faʻata (ua iloa e tagata uma o le faʻata o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le avanoa);

"Komiti Faatino mo le aoga" - e mafai ona e tusia e aunoa ma ni faafitauli ma tusi ma le lauka;

O fafo atu metallic o se ata foloa, e ese mai, e matua mafiafia ma umi;

E i ai foʻi ata i lalo o le velvet, ma le manatu o le mafuaʻaga, ma sili atu, sili atu ...

Pusaaisa

E te manaomia

Seleulu

Penitala

Malu malu

Pepa · gife (mafai

Matou te manatu o le faʻagasologa o le pasia o le pusaaisa o le a fiafia i le tele.

O le a le mea e filifilia ai le lanu o le tofo. E mafai ona faia se pusaaisa e toetoe lava feteʻenaʻi, sefe ai le itu i le vaega o totoe o le vaega o totoe o meaafale, ma faʻalatalata atu i lanu o lau umukuka, tusa lava ma se lanu pupula. Ia, afai o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se meaʻai, taofi i luga o le faʻata ata tifaga ina ia vaʻai i taimi uma lau faʻataʻitaʻiga, mafaufau pe lelei le tatalaina?

Mo le 4,7,50110 cm, o le a e manaʻomia 4.20m ata tifaga ma le lautele o le 67.5 cm ma 5m ma le lautele o 45 cm. O le ata o le tagata lava ia-c-faaleleia e gaosia i le laina o le 15m, 45 lautele; 67.5 ma le 90cm, ma faʻatau atu foi i tipi ma le umi o le 2m. O le averesi o le tau o le ata ma le lautele o le 45c44 rubles mo le 1 1Mater (mafiafia ma ata faapitoa e sili atu taugata).

Ala i luga le decorator

Muamua, o manatu faataulia asiasi lau pusaaisa - foliga mai, e tatau ona fufulu, aveese faʻapipiʻi eseese, tusi, ma le fiafia. Ina ia sili atu le faifeau, e tatau ona aveese le au mai fafo o le faitotoa ma vaega uma faatasi ma le totonu. Ina ia faia lenei mea, aveese le paʻu o le paʻu ma le faʻaʻaisa le fao.

Ala i luga le decorator

Faia fua faatatau i luga ma siʻomia ma fuafua le manaʻomia o le aofaʻi o mea. Mo se pusa mamanuina, e sili le faʻaaogaina o le 67.5 cm lautele ata tifaga lautele.

Ala i luga le decorator

Faʻafetai i se Centimeter Grid i luga o se pepa faʻavae, e mafai ona e fuaina saʻo ma tipi ese se fasi o le umi o le umi.

Ala i luga le decorator

Tuʻuʻese ma le faaeteete le pepa faʻavae i le pito i luga o le ata tipi.

Ala i luga le decorator

Faʻapipiʻi le ata i luga o le faitotoʻa ma sina maʻa maaleale i luga o le paʻu, faʻamalu ma se ie vaivai.

Ala i luga le decorator

Tumau ma le mautinoa o le alauni mo le faamau a le rum. Mo le aluga o le tulimanu teisi e ave ai le ata ma punou.

Ala i luga le decorator

I le tutusa auala, ave atoa le luga o le pusaaisa (itu ma luga ma luga vaega), faasolosolo ona vavaeina le pepa.

Ala i luga le decorator

Tuu uma vaega aveese uma. O le pusa mumu e mafai ona teuteuina i se ata o le lanu Peraimeri pe faatusatusa.

Feopoopo

Afai o lau faʻatosina mo fatufatuga o loʻo le faʻamalieina, teuteu le pusaaisa ma le lanu pupula poʻo le puipui o le tina fiafia. O le togafiti mo i latou e mafai ona fausia na o oe pe faʻaaoga le mafuaʻaga o galuega o tagata taʻutaʻua o tagata tusiata.

E taua

Ala i luga le decorator

Ae le i sefeina se mea faigata, matou te fautuaina e poloka ai le staty mass.

Ma le mea mulimuli, o le ata e na o le 24 itula, o le mea lea e te maua ai le avanoa e faʻasaʻo ai mea sese na faia i le taimi o faʻagaioiga.

Faʻatulagaina o pamu e mafai ona tuiina ni pueata e tatala ai le ea.

Ala i luga le decorator

Fai se penitala tusi i luga o se laupepa pepa e fetaui lelei ma le tele o lau lumanaʻi pese, ma faʻaliliu atu i le cardboard pe fufusi pepa.

Mai le laupepa pepa, tipi muamua vaega lapopoa, ona laʻitiiti lava lea. O le ae maua se mea e pei o mamanu e faia ai ni auiliiliga tutusa mai le ata o lanu eseese.

Ala i luga le decorator

Oti le vaega talafeagai ma le seleulu ma faapipii i latou i totonu o pepa laupapa e tusa ai ma lau ata tusiata. Sili atu fasi fasi tipi ma se naifi.

Ala i luga le decorator

Laititi auiliiliga faatopetope mulimuli. Na avea ma se matua manaia tele, faia i tulafono uma o le ata lelei.

Faitau atili