Overlapping i le va o fola: o le faʻapipiʻiina o foliga, o le a le ituaiga filifiliga

Anonim

Faʻasolosolo o le sili ona taua vaega o le fale: o mea latou te tutupu i le filifiliga e filifili ai. O le tele o fuafuaga.

Overlapping i le va o fola: o le faʻapipiʻiina o foliga, o le a le ituaiga filifiliga 14691_1

Ma, o le tamaʻitaʻi pele o laʻu faitau (ta o ane aʻu, "O laʻu uo", o le a faʻaauau le matou masani i le fuafuaina o lou atunuʻu fale. Mai lomiga muamua, na e mauaina se manatu i lona faavae, uiga o pa. O lenei e mafai ona e alu i le iloiloga o le isi elemene sili ona taua o le fale.

Ova atu • O le gagana faʻanatura o loʻo i ai, tuʻuleiʻe fale i luga o fola ma le tele o mamafa mai tagata, meaafale ma mea faigaluega. O loʻo tele foʻi le malosi o Draphing Darphramms ina ia mautinoa le mautu o le fale atoa o le atoa, e aofia ai ma matagi o utaina tagata e puipuia ai potu taʻitasi ma le leleiga, taugofie. Mai iinei e mafai ona e faia puʻupuʻu foliga ma faʻavae tulaga mo le soona faʻaalu:

  • malosi - Ole faʻapipiʻi e tatau ona tatalia le teuina tuʻufaʻatasia o avega ulufale mai;
  • le malamalama - I lalo o le gaioiga o uta, o le maualuga e le tatau ona tuʻuina atu ni faʻauiga taua (o le faʻatagaina o le tau mai le 1/200 i le faʻauiga o le 1/250, Feosnisms agai;
  • le mautonu - ia puipuia le potu mai le leo o le leo (shock ma le ea) mai le folauga potu o loʻo i luga pe lalo ifo;
  • Vevela puipuiga - Afai e vavaeeseina le sili atu i potu ma se vevela o le 10 s, i.e. luga atu o le malulu tele, lalo ifo o eleele, i lalo o le fale;
  • Afi le tetee (afi le tetee) - Le tikeri o lologa o le faavaitaʻaloa, lea ua fuafuaina e le talafeagai afi afi tulaga;
  • tamaoaiga - Afai e mafai, e maualalo le mamafa ma se tamai mafiafia mafiafia (ina ia leai se sili atu tele o le fale), faʻapea foʻi ma le faʻapotopotoga o elemene.

Ofagapitusi, afai e tatau ona faʻatinoina, e tatau foʻi ona faʻafetaui manaʻoga faʻapitoa: susu (vai potu (vaitaʻele, vaitaʻele), nenefu mo le malosi. O le mataala saʻo e tatau ona totogi e le gata i lea galuega aoga, peitaʻi o loʻo i luga o le alaleoga, o loʻo tusia ai ma le faʻauma i luga o luga.

Overlapping Fuafuaina o loʻo faʻalagolago i le faʻamoemoe, I.E. Mai le nofoaga o iai i totonu o le fale, e vaevaeina i le oli, ua vaetamaina, faʻaaogaina ma luga luga o le fola i lalo o le fola.

O le tau o le faʻapipiʻiina i le tau atoa o le fale nofomau o le 15 i le 20%; O le tau o galuega a le CORREN ile latou masini - e oʻo i le 25%. O le mea lea, uiga gauai atu i le filifiliga o mamanu fetaui tonu ai o overlaps mafai ona i ai se aafiaga tele i le faaitiitia tau, faatuatuaina, o gaoioiga, e faapea foi ma le uiga matagofie o le fale atoa.

O le fesiliaʻi aofia faapitoa o le e feaveai ma faatumuina. O le vaega taua o luga o le pito i luga o le vaega o le auala e nofo ai i le fola, e masani ona aofia ai nisi o faaputuga, ma o le lamolemole mafolafola tulia i lalo o le taualuga ua faatulagaina i lalo.

Fuafua i luga o mea ma ituaiga o le lagolagoina o fale o loʻo i luga o fale-fale, e masani lava ona talafeagai mo laupapa (i luga o laupapa (luga o le fola (monolithic). Fuataʻiga o Mataupu, mo se Faatomifanua O Le Maliu o le Potu, Po o le Pogisa Fusi - nofoaga ma se Penielo Papelolu mai se Taʻaloga, Aron).

E tusa lava po o le mea ma ituaiga o overlaps, e taua e iloa ai le tele Akaky o le laau faalava, papatusi, o isi elemene fale e tatau ona faia, o le a e filifili ai mo lou aiga? Ia tatou toe foʻi atu i lana poloketi ma vaʻai le tele o loʻo i ai i le va o le ogatotonu o le ogatotonu, movaʻa, puipui, puipui faʻatupega, pou faʻapotopotoga, pou. Oo lava foi i talu ai nei, sa ave nei ituaiga e le faafuaseʻi lava mamanuina tusiata ma e faasino i na o le tasi, o ona galuega i le fale. O lea, mai le oi ai nei ogalaau tuusao i luga o le laau faalava faia tagata taitoatasi nofoaga fausiaina o lo latou toatele. O loʻo uumi o latou na o le 3,85, ma 4.0, ma i le 4.15, ma i le taʻi 4.30, ma isi o le poto atamamai. I le auala, o le eseese o fale ma ituaiga o faitotoʻa foʻi, o faʻamalama, ma le faasitepu, ma le folau ... a o le mea e mafai ai ona faʻatupu se vaega o le tele o tagata, ma le tasi itu ma isi tapulaa. A leai e tautala-toniga, tulaga faatonuina. O oloa na e maua ai le tamaoaiga ma lautele avanoa, e mafai ona e faia tagata taʻitoʻatasi ma mea matagofie.

Lea i le fausiaina nei. Le fua o le elemene fausaga, e ao ona tuufaatasia tagata o le fale ma taufai fesootai. Ina ia mafai ona faʻaaogaina le tulaga masani (faʻapipiʻi-tuʻufaʻatasia), fesuiaʻi o elemene. O le tuʻufaʻatasiga o tulafono mo le tuʻufaʻatasia o le tele o le tele ma fuafuaga ma fausaga o vaega o fale, oloa oloa ma mea faigaluega e tasi modular tino i le fausiaina. E faavae i luga o soʻofaʻatasiga, typification ma standardization i le mamanu, le tuuina atu o fausaga ma oloa. Faapipiiina o le autu module vaetamaina le tau o 100mm, mafua mai i tusi. O fale tetele uma o fale ua faatonuina i le tele o vaega.

Ia faʻateleina le lelei o le faʻailoga, o le faʻaititia o numera o fausaga o fausaga, faʻalauteleina (3m, 30m, 30m, 30m ma isi) e vaetamaina, mamao.

Ina ia saʻo e faʻataʻitaʻi ma le faʻatulagaina o vaega o le stripetical ma le itu o le feaveaʻi o fale (puipui, pipili, suauʻu i totonu o ata ma le fausiaina o le aufaʻi o loʻo faʻaaogaina. O loʻo fai mai laina a le aufaʻatasi a le aufaʻatasi a le aufaʻatasi a le aufaʻatasiga o le fale (masani ai laina mai le pito i lalo o le ata o le fuafuaga), o le faʻatatauina) ma mataʻitusi tetele o le mataʻitusi o le Rusia. Laina o suiga o Axes o loʻo taʻoto (Tamoe indysticur i le umi o le fale), o latou tele-Arapi numera. Faailoga o le axles tuu i se liʻo. Solia (modular) axes oo ai le puipui tupe faavae, pou, o isi lagolago o loo i ai faavae e tatau ona i luga o le galuega faatino.

Le saisaitiaina o elemene fausaga i le axes ogatotonu ma le tele o elemene o loo faatonuina e faaaoga ai faaupuga nei:

  • NOMINAL (Modular) lapoa - Mafuaaga i le va o le ogatotonu o 'au; Mo se elemene fausaga (mo se faataitaiga, ave, fesiliaʻi papatusi) - o le tele tuutuuga e aofia ai le tutusa o vaega o le pito ma le eseesega i le va o tulafono faatonutonu e talafeagai pe a latou tuuina i nei elemene;
  • Tele lapoa - o le tele naua o le elemene, o le oloa, e eseese mai le tele laiti, e pei o se tulafono faafoe, e le tele naua o le va o tulafono faatonutonu le va o le oloa;
  • Tele tele - le moni o le oloa. E ese mai le aoga i le taua o le faapalepale seti mo lenei oloa (mo se faataitaiga, mo piliki 3-5mm, e faalagolago i lona eseese); O le mamao moni i le va o le axes lepetia o le fale fausia.

Ma ua tatau ona manino o mea na sili ona faamalosia ai le ova o le ogalaau o le a e faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le umi o le 4.20, ma le lautele o le 1.5 m, na o le lautele o le 1.5 m, ae o le lautele o le 1.5 mita, ma le lautele o le 1.5 m, na o le lautele o le 1.5 m, e na o le lautele o le 1.5 m, ae o le lautele o le 1.5 m, na o le lautele o le 1.5 m, na o le lautele o le 1.5 mita, ma le lautele o le 1.5 m, na o le lautele o le 1.5 m, e na o le lautele o le 1.5 m, ae na o le lautele o le 1.5 m, e na o le lautele o le 1.5 m, ae na o le lautele o le 1.5 m, e na o le lautele Matau o le ata o fuafuaga a le sili atu o loʻo faʻailoa mai ai le numera o le vmm.

Aua e te popole, ae leʻi faaseseina oe, ae i le taimi muamua, e tusa ai ma le poloketi, o le tele o ituaiga o 4.2 ma le 1.590mm.

O lenei e mafai ona matou alualu i luma i le iloiloga o mamanuina o le fuafuaina o tuufaafeagai. O le tele o taimi e masani ai ma sili ona taliaina o loʻo masani ona faʻaaogaina e pei o le 'auʻaunaga o soʻotaga o pa puipui i le pa puipui o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le puipui.

E faalagolago ile Poloketi ma le tele o fale, o loʻo mafai ona o atu ai ni pou i totonu o papatusi i totonu o le fale ma faʻagasolo. O le mea lea, o le faʻatulagaina o papatusi o pito i luga o le pito i luga e mafai ona liua ma le umi ma eseese ituaiga o supappip o loʻo i luga o le supa ma utupoto ma utupoto.

O papatusi e faia mai i faigofie vavalalata vavalalata sima ma le malamalama (cerardzite sima, sceabebene, etc.) o le brando00 ma sili atu. Tele taimi, o papatusi mo le faʻasaoina o sima ma faʻaititia le mamafa o loʻo faia ma le laʻasaga pupuni.

Papatusi o se numera umi mai le 2.4 i le 6.3 pe 6.4; 6.6m (mo ni faʻataʻitaʻiga eseese o oloa masani ma faʻapitoa faʻatonuga) ma le lautele o le 0.6 i le 1.8-2.4 m i taimi o le 3M.

O le mafiafia o papatusi tumu o loʻo taliaina e tutusa ma le tutusa i le 220 mm, ma o se isi mea fuafuaina o le utaina ma isi uumi o le faʻamalosiʻau ma le lautele o vaʻa. Mamafa (tele) o ia papatusi mai tusa o le 0.9 i le 2.5T, e mafai ai ona faʻaaoga le loli o loli i le 3 tone.

Ua tatala atu papatusi i le faʻatulagaina o avega (e le aofia ai le saogalemu o le ipu i le 250-300 kg / m2) mai le 300-450 i le dayed mem) - mo le 800, mo le ata ma sili atu nofoaga lautele ma fale gaosi oloa. O le maualuga atu o le faʻatupega avega, o le sili ona taugata - mafaufau pe a faʻatau.

O Papatusi o le aufaataua (pei o isi mea e sili ona lelei o fale) ua filifilia e eseese ituaiga. Plate vaega e aofia ai vaega numera. Faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le malae teritori a le itulagi itulagi, masiko PC.15-8 o lona uiga: PCAS o oloa i le aotelega o oloa i luga o palota. 42.15- fua mai faʻamatalaga i totonu o le faʻailoga o le umi 418, lautele - 1490; 8- i lalo o le fua o uta o le 800 kgf / m2; T-SAIY mo mamafa sima.

O le loloto o le lagolago a le pito o le faʻamalosia sima sima faʻapipiʻi i luga o le piliki puipui (o se mea taua) e tatau ona le itiiti ifo i le 90-12 mea e faʻatagaina e tuʻufaʻatasia ai le vaifofo. Papatusi.

O pito o papatusi o loʻo malolo i luga o puipui i fafo ma le mafiafia o le itiiti ifo nai lo le 510 mm e tatau ona faʻatatauina, o se faʻataʻitaʻiga, na lagona ai le pulou, o se pulou mama. Ia faʻamautinoaina le tuʻufaʻatasia o papatusi i sasaʻe ma le faʻaleleia o le leo o le tumutumu o alavai, o avanoa, o avanoa i le va o papatusi i autafa o le itu o loʻo teu ai i luga o lotoa. I se tulaga faapea, o le faaeeina atu i le piliki puipui ua fausia foi. O pito o le ipu e iloa ai le avega (sili atu nai lo le 1,700 kgf / m2, mo le fale teu oloa) ma le faʻapipiʻi o le tino Amefumilil Voids i le faaiuga.

Faateleina papatusi ma le mafiafia o le 220 mm i ai mamafa (tele) mai le 250-300 kg / m2, o latou faaitiitia le maualuga) 120-160mm) 120-150mm. O le mea lea, o nei papatusi ua saunia ma lona lava malosi-manaʻomia leo o soʻo se vaega o soʻoga o fola. O le faʻamalosia o le tuʻuga o loʻo i lalo o le vaega puipuia o le sima o le sima 20mm, o loʻo mautinoa ai le manaʻomia o le afi. E ala i le faʻatauina o papatusi, pele e faitau, vaʻai o le faʻailoaina o ni tuʻituʻi i le sima i le sima e le sili atu nai lo le 0.3 mm.

O papatusi e faia ma le tatala pe faʻamalieina ma uamea paops matapela i laiti laiti, lea, pe a faʻapipiʻi, o loʻo faʻaaogaina le suauʻu. Ona paʻu lea o le matala matala pe tipiina.

Taulaina fesoʻotaʻiga (faʻamau) Papatusi ma fafo ma puipui i totonu o loʻo faʻapipiʻi i le laina lua-lona fa i luga o le laina; Faʻatinoina mai le lapotopoto faʻamalosi uʻamea ma le lapoa o le 6-12mm. A maeʻa ona faʻapipiʻi, ua ufiufi e puipuia mai i le malulu ma se vaega o le sima sima 30mmm. O le matau mo le taofia o le moli o masini moli o loʻo tuu i ni pulupulu pe na pasia i totonu o le mafanafana o pu i le ogatotonu o papatusi.

I le faʻaopopo atu i papatusi tuʻufaʻatasia i le taimi o le fausiaina o le vaega, faʻamalosia sima malosi mautu (le mautu). Ma le umi o le 3.6 ma 4.2 o le mafiafia o papatusi a 120mm; Ma le umi o le 6.6 160 mm. Ipu lautele 1.2-2.4 m ma sili atu, aofia ai ma le tele o "Nuck". O papatusi ma le mafiafia o 160mm e sili atu le mamafa nai lo le tele-faifai pea, saunia ma a latou tele (300 kilomita (M2) A faʻaaoga i le 120 miliona papatusi mafiafia i le fausaga o fola, o faʻaopopoga foʻi o le faʻaogaina o le tino e tatau ona tuʻuina mai, faʻataʻitaʻiga lea, ona o ni kesi eola i luga o lagolago, faʻamamaina fola.

O le mamafa tele o papatusi faʻavae e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le 7-10t ma le laʻei o le crane i totonu o le tiʻetiʻe faʻamau (nai lo le tolu-tone o loʻo avanoa.

Fuafua i tulaga o le lotoifale, na faʻamalosia ai e Ribbeds cards cardstor mai le fausaga faʻavae, fausiaina se soʻotaga faʻapaʻu i lalo (pe a vavaeʻese ai ivi).

Ina ia faʻapipiʻi le potu ma le vaalele 9, 12, 15M, e ono popole ai le pusa cross-vaega, papatusi 2t, ma isi o loʻo faʻaaogaina.

Plate 2t o se koluse-cript bem ma le lua punitional ivi i le koluse. O lona lautele o le 2.980m (NOMIMAL 3M), o le maualuga o le pito o le 600mm. O papatusi o mea faʻapitoa-faʻamoemoe overlaptions (mo balconies, ogalaau, ergas, faletaele) ese mai papatusi masani ma foliga o le lagolago ma le i ai o le lagolago ma le i ai o fesoʻotaʻiga galuega.

Mo le poloka masini, e masani lava ona faʻaaogaina le paleni faʻamalosia fuaiupu, o loʻo taofi i totonu o le Bardickship Patiga ma e faʻamalosia e faʻamatuʻu mai ai. E mafai ona faʻaaogaina vaega faʻapitoa mokesi faʻapitoa, ma faʻasalalau atu i le faʻaalu o papatusi. Mo le ofaina o le Loggidia, e mafai ona e faʻaaogaina ni mau tetele o loʻo iai ni foliga o fafo o se faʻamafanafanaga ma mokesi uʻamea.

Mo nisi o tagata erkers, e eseʻese o aotelega, e faʻaaogaina le faʻaaogaina o fale talimalo e sili ona faʻamalosia i luga o le upega tafailagi.

Ma le faʻatapulaʻaina o le alualu i luma o le Science Mechanisms, mo tagata tapaa i le 0.5t, o le mea na tupu o loʻo faʻaogaina lelei o loʻo faʻaaogaina o le taʻavale. O le maualuga o le apamemea o loʻo i ai i vaalele o le 4.8 ma 6.0 m e tutusa ma 220-260mm, ma le taʻaloga. Faʻamalosia sima sima e tatau ona faʻapipiʻi i totonu o piliki pamu 200mm faʻaaogaina tamai faʻamalositino o le sitaili sili ona faʻamalosia pred pAd mo le avega tufatufaina. O ufiufi o loʻo faapipii atu i le pa ma le au a taʻavale, na liu o sapasapaia i luga o le puipui i fafo, o loʻo "malulu tele", pe a maeʻa le nest.

Faatumuina (taavale) i le tulaga o le mautu (100-120mm) vali po o le malamalama-sima liners lua taimi i tele mo le maualuga atoa o le laau faalava o loo tuuina i luga o le laau i lalo o ave le apamemea. O mea e ave i le va o utupoto ma ie lino e faʻamaligiina atoatoa ai le vaifofoina, ma ua faʻapipiʻi le taualuga.

O le lelei o ia fola o le maualalo o le mamafa o utupoto ma i se uamea uamea taumafaina mo lo latou faamalosiau. Ae, faatusatusaina i faaputuga mafolafola fola na faʻamalosia ai, o lo latou le mautonu o le tele o galuega ma le faʻafefe o le teuina o laʻau malo mo le fola.

Ina ua maeʻa ona faʻamalosia sima, atonu o le tamaʻi tufatufa o loʻo iai fale fale e faʻapipiʻi i luga o pou pou, aemaise i nofoaga o loʻo iai le vaomatua. E tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o le laupapa fola e faʻatagaina i fale nofomau i le sili atu ma le tolu fola ma tagata lautele ma le le sili atu ma le lua ma e le o le sili atu ma le lua ae le sili atu nai lo le lua ma e le o le sili atu ma le lua ae le sili atu ma le lua ma le sili atu ma le lua ma le sili atu nai lo le lua ma le sili atu ma le lua. I le tele o le lelei o nei vaega o loʻo maualalo maualalo le mamafa ma le itiiti le tau na faʻatusa i le faʻamalosia o sima fola. Le mautonu - o latou vaivai le tetee atu i le faamaapeina, tamai afi o le tino ma le taua o le mamanuina lavelave. Faateleina le anagata o fola laupapa e mafai ona ausia e ala i le faaaogaina o le vaomatua matutu (le faapaologa e le silia ma le 20%, mo ave glued, e silia ma le 15%), antiseptation ma paʻupaʻu ma fofo retardant afi.

O le faʻaaogaina o moli laupapa mo le tulaga o le tau mo le faʻamoemoe e mafai ona fautuaina pe a le sili atu nai lo le 4.0-4.2 M, lea i le tele o avanoa i luga o puipui. Faatasi ai ma le tele o vians, o vaega o le utupoto o le a le mafai ona taofia. O loʻo taoto i luga o le auvae o le au faʻaputuga faʻapipiʻi, aemaise lava i nofoaga o loʻo lagolagoina beat i nei pa malulu.

O loʻo faʻaalu i luga o laupapa laupapa i luga o le 'au e faʻaalia mai i mea' ai; Faʻatumu i le va o le nimble o laupapa lua-vaega talitane, fibroterite poʻo le malamalama sima faʻapipiʻi i le laina ma le fola o le utupoto i luga o le utupoto.

Mo potu laupapa, e mafai ai ona faaaoga otaota fafie - mauga, porks laupapa, ma isi. O le Rolls ua taʻoto e tusa ai ma le Cranial Pa ma le Koluse vaega o le 4040 (5050) MM, na na o le utupoto i le tasi lima) pe mai le lua. Ina ia puipuia le vevesi mai le faʻaleleia, o loʻo ufitia i se faaputuga o oneone-mama lubrictant ma se mafiafia o le 20-30 mm poʻo le leo o loʻo tupu aʻe i luga O le mafiafia o le 50-60mm e faaleleia ai le mafaufau loloto. O le faʻaofi i luga o le pito i luga o le ausa ma le vaega o le vai o le vai (naʻo ma le pei) o se vaega o le stralazite sima (marc fiber fagu, ma isi. Ina ia mafai ona faʻaleagaina vaega vevela, e le faʻaleagaina ma le usitaʻia ala o tagata i le ami o le Aai, e fautuaina e faʻatulaga ni 'auvae.

O le taualuga e faʻatulaga mai i laupapa faʻapipiʻi, o loʻo ufiufi i le matutu i luga poʻo le maeʻa ma le pepa puipui, poʻo isi mea.

Tagaloa masani (pa poʻo le faʻaaogaina o laupapa) i ai se vaega faatafafa o le vaega, mai le 100 i le 200 mm maualuga ma le mafiafia o le 50, 75, 80 ma le 100m. Ua tuu i luga o le fuafuaina pe a uma le 0.6; 0.8 poʻo le 1.0 m, lea faʻatagaina le faʻaaogaina o le masani tulaga masani faʻatumuina elemene (faʻapipiʻi). O fale vaʻaia o le maualuga o le utupoto e fuafua e le fuafuaina ma e masani ona 1 / 20-1 / 25 mai le taimi.

O pito o pito o utupoto e latalata i le faamoega faʻapitoa o loʻo totoe i pamu pa, i le loloto o le 150-200m, antisessiniz ma puipuia lua o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le sami. O pito o le utupoto e 'tupu ese 30mm ma le tuua i le ono mafai ona fatu. O ni tisiki e faia e 20-30mm sili atu nai lo le koluse o le utupoto. O le manifinifi manifinifi i nisi taimi o le faʻapipiʻiina o le pusa (kapoti) mai afssiptic blaboard ma afifi, aveese le faia o le "malulu alafalau".

Olo atu i totonu o pa i totonu o maa i maa ma le mafiafia o le 510 mm ma le le logonoa, i.e. O le pito i luga ma itu o le utupoto (pe a uma lona taotoga) e latalata i se fofo ma le nutimomoia i le loloto o le 100mm. O le faʻamau matala o loʻo faʻaaogaina ma le mafiafia o puipui pito i fafo atu nai lo le 510mm i fale le lelei ma pe a ulufale atu o ie i totonu i totonu. O pito o utupoto e faʻapipiʻi i fao i le taula o le fana o le uamea stepped o lo o faʻapipiʻi i le fola.

I totonu o le Aufaʻatasi i totonu, o tulimanu o tagata folau na o tagata oti, o loo fusiina le tala, o loʻo afifi i le tutusa o nei utupoto ma fusi i totonu.

O pito o le utupoto o le aiga o le aiga ma le totoa o fale i totonu o fale laupapa o loʻo aveina i le pale i fafo atu o latou mafiafia.

I isi nofoaga o le fusi o le laupapa laupapa ma vaega o puipui o loʻo i ai ni afu a le ulaula (140270mm), e manaʻomia le faʻatulagaina o se mea e tipiina ai le afi afi.

I fale nofomau (ma le vaitaimi o le potu malolo), o le tipiina mai le pito o le asu le auala i le latalata ane laupapa laupapa O isi mea e tatau ona faia mai le lagona, ma eliina i le omea pe mai se fasi o le asbestos. Afai o le Beam o loʻo masani i le nofoaga e tipiina, e talafeagai le pi, ona tatau lea ona faaputu ma lona iʻuga e punou ai le au faʻapopoleina e lua ofutino e lua tuaoi. O taga susu o taga (faletaele, faletaele) sili atu maualuga e sili atu nai lo le faamalosia o fuaiupu uma. Afai o loʻo fai mea maualuluga i ofu laupapa, e leai so latou tatala, e aunoa ma le tapunia o le siʻusiʻu. O le laʻau susu e tuʻuina i lalo o le fola mama, o sivalaloa lea o loʻo tatau ona faʻatu i luga ma faʻalelei ia le tulafono.

I le taimi o le fausiaina, e tatau ona ofi i le pa i le pa (pito i luga, Vasega, puipui) lua ituaiga o leo (leo). Auala e puipuia ai ma latou e eseese.

E tupu le Pa'ū, A tupu le Pa'ū pe a talanoa, pesega, musika, ma isi E faʻasalalauina i le potu tuaoi ona o le ea o le ea o le ea, faʻapea foʻi ma le faʻamalologa, vai. O lea la, e manaʻomia le mulimulitaʻi i le faʻaaogaina loloto, o le gagoaina o le tasi i le tasi ma le isi, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o falaoa ogatotonu ma vaega o se mamafa lautele, pei ona taua i luga.

Mea (Shock) O le pisa na tupu pe a savali (aemaise i luga o le mulivae), o le gaoioi o meafale, cloung o fao, ma isi mea. Ina ia puipuia, faʻateega fausaga ma vaega o le mamafa o le mamafa ma le maualuga, o kesi, o loʻo faʻaaogaina le fofoga o le kapeta, ma fiafia.

O lea, pe a atiaʻe se poloketi a lou aiga ma lona fausiaina, ua mafai nei ona sili atu lona agavaʻa, ma tau talafeagai tonu ai.

Polokalame

Fuafua e faʻapipiʻi i luga o uʻamea-sima. Tulouna le tuʻufaʻatasia faiga i le fausiaina. Fetuunaiga o uʻamea-sima slabs overlap i le piliki puipui.

Faamamaina i luga o uʻamea uʻamea. Faʻapipiʻi matau mo le faʻamaloloina o masini moli.

Overlapping i luga o laupapa laupapa. Laupapa laupapa laupapa ma le lagolago mo pa valea.

Tipiina chimney. Aveesea o ato laupapa i luga o piliki puipui. Spoprootuf stacMe luga.

I le isi lomiga, o oe o le faitau tusi, o le a mafai ona talanoa ma le taulaitu ma ituaiga o taualuga, o le fofo o folau ma o latou elemene.

  • Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu

Faitau atili