Ou te alu i luga o le kapeta

Anonim

O Carpets: Vavegafiti, uiga, faʻagaioiga lelei, tausi tomai aoga. Le talaʻaga o kapeta.

Ou te alu i luga o le kapeta 14694_1

Ou te alu i luga o le kapeta
Masani mo le itu i sasaʻe, o le aledy "kapeta" i totonu: O le tele o kapeti e fausia ai se siosiomaga o se malulu ma le anig
Ou te alu i luga o le kapeta
Vintage bitmade carpets (xviii - xviii - xix senituri) mai le ZIL Studio Aoina
Ou te alu i luga o le kapeta
Foliga ma le Auto itu o le kapeta. O le tele o le tele o le aufaatau e fesoʻotaʻi ma na o le tasi i le isi
Ou te alu i luga o le kapeta
Lima houndmode tende carpets. Mo le 200 tausaga o le tautua malosi, latou te leʻi leiloaina o latou lanu malamalama. Aotelega, pei o kilums, tautua mo le faia o ufiufi ma aluga
Ou te alu i luga o le kapeta
Lata mai le faʻaaogaina o laʻau
Ou te alu i luga o le kapeta
O le kapeta e mafai ona faʻaaogaina se laina manino
Ou te alu i luga o le kapeta
O le 'aʻa natura o manu kapeti na faʻatagaina le faʻaopopoga o le sili o le sili o filo, lea e maua ai se leo malu
Ou te alu i luga o le kapeta
Kapeta mai le fou aoina o le kapeta fale. O lenei faʻataʻitaʻiga e faia i mea o aso nei.
Ou te alu i luga o le kapeta
Kapeta mai le aoina o aso nei o mamanu fou. O le kapeta e mafai ona taoto i luga o le fola pe tautau i luga o le puipui o se mea teuteu teuteu. E mafai foi ona avea o ia ma totonu o le tuufaatasiga ogatotonu.
Ou te alu i luga o le kapeta
Faʻatulagaina o le Faʻatulagaina e tumu i le malosi
Ou te alu i luga o le kapeta
Sizal kapeta

E le mamao mai mauga, pe a manaʻo le vevela, le leaga ma se mea vaivai, toe fausia le heb. O lea, sa oʻo i le taimi e talanoa ai e uiga i le kapetaʻoa o le auʻaunaga, ae faʻapea foʻi. A latou matagofie ata, eseese o le vali pipi, e le mafaamatalaina arabiesquees ua leva ona fiafia i mea lilo ...

O le a le kapeta?

O le kapeta o se oloa (masani o le tele o le tele, mamanuina) o Woolen, Silk Mern, e masani lava i le faaputuga. E faʻaaogaina mo le fola ufiufi, puipui puipui.

Ia amata i le, seʻi o tatou manatu i lo le kapeta e ese, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le ie puipui poʻo le fala. O filo filo e faʻasaʻo i luga o le faʻavae o node. Tutusa, pe faʻapea foi ona valaʻau, faʻapao fatu, togi tuʻituʻi o le pato na sese tosoina i totonu o le faʻavae o le faʻavae, ona faʻafaigofie ai lea o le tasi. O nei ituaiga e lua o ofutino ma teuteuga e ese. O le kapeta o loʻo faia i taimi o loʻo fuafua lelei tele, ma le matematika saʻo. O le mea e sili atu, i le le faʻaaloalo, e matua le faʻaaloalo lava, e leai se faʻasologa, e iai foʻi le saʻolotoga, e i ai foʻi le saʻolotoga ma aga faʻafanua.

Vavae ese mai le kapeta ma lipine. Nofoaga o loʻo nofoia e fala. E iloga ona latou iloga i le metotia o le umuta filo (sili atu foliga tutusa ma i latou na faʻaaogaina i le popo) ma mea-teuteu (mago o aga feoa). Ae o le tagata na i ai le kapeta prototype, o lea tatou te toe foi ai i ai.

Itiiti tafaoga i se tala tele

O le uluaʻi talaʻaga o tagata, 'aʻapa ata na maua i le tuugamau o le tamoo o le Tumoo. Latou te - faasino i le taimi o le malo fou (le xvi-XI seneturi. BC.). Ana o se tasi o le frescoes o le teni hussan dated x seneturi. BC u. O gaioiga atoa ole lalagaina o loʻo faʻaalia i totonu o foliga ia tatou iloa ai i le aso o loʻo tatou iloa ai i le aso.

O le sili ona anamua o kapeti na faia i le v. BC u. Na iloa e nei tagata suʻesuʻe i le taʻutaʻua faatoʻilaloina Kurgan Kingan i Alsa, o lenei ua teuina i totonu o le fale puipui. Ae ui i lea, o lenei oloa sa ono i totonu o Asuria, o loʻo faʻaalia ai se vaega tele o kapeta ua uma ona i le taimi mamao. O le saoasaoa o le kapeta o loʻo teuteuina i se tala malie ma le faaleaogaina o le Athropomorphic ma zoomorphic elemene (solofanua i le solofanua). E manino lava o lenei ituaiga o fetogiga na taʻitaʻia e le gata i le teuteuga, ae o le tausia foi o faʻamatalaga taua. E mautinoa lava le matauina o le saogalemu lelei o le oloa - ma le teuina saʻo, kapeta e mafai ona ola sili atu ma le selau ma le afe tausaga e mavae atu.

I le mautoto a le solia o Asuria, na tu mai le malo Peresia, tupuga mai le tele o poto o kapeta. O nei inran ma Iraq e lava le matagofie o le matagofie o faiga tuai o anamua.

Le fanau mai o le kapeta i le siosiomaga o nomadac tagata na mafua ai o latou lima. O le tipiina o konetineta o loʻo aʻea ai aso leaga ma le vevela o le + 40s ua suia e po malulu o po (i luga i le 0C). O le leai o ni tagata mautu faamalosia tagata e momoe i faleie ma faleie. Le manaʻomia e mafanafana le lalolagi fola i ia tulaga ua faʻamatalaina vave. Na tele mea na maua ai le fulufulu o le fulufulu. Mulimuli ane faaali le lalagaina fala. Sa umi se taimi na avea ai le faiga o le tagata i le kapeta i lona malamalama o ona po nei ua umi naua. O mea autu mo le gaosi o kapeti o fulufulu mamoe.

O le tulaga saʻo, o le talaʻaga o le kapeta e mafai ona vaevaeina i se lua vaitaimi. O le uluaʻi faʻailoga, ina ua gaosia mo manaʻoga o le tasi aiga (poʻo matua). I le suiga o le ofuina ma lafo mai oloa na o ie fou. O kapeta o le taimi lena e iloga i tamai lapoa ma le maualalo o le malosi - mai le40 i le 180sses i le sikuea octimeter. O oloa na tuʻufaʻasolo mai le tupulaga i lea tupulaga i totonu o lea tupulaga ma se aiga, faʻataʻitaʻiga, ma le atua o ami o le teine ​​faʻaipoipo poʻo tofi. Peitai, i le taimi o le autalavou a le kapeta, sa i ai taimi aloaia ma ofisa aloaia mo fale, toefaatusa lava o falepuvai, o Matu. Ae o le pau le avanoa mo le kapeta e fealuaʻi i se mamao tele o le i ai i se isi atunuʻu i le ituaiga o meaalofa o le ata poʻo le togiolaina, Dani. O ia mataupu e malilie mai, e le mafai ona taʻu masani masani.

O le vaitaimi lona lua o le kapeta, faʻapisinisi, mulimuli ane na tupu faapea na o le ogatotonu o le XIX ma le tuufaatasiga o masini agailesi, lea ua faasee ai le tusi folau fou. O le taimi e tupu ai le gaosiga o kapeta, fuafuaina na o le faatauina atu. Ua leva ona i le ogatotonu o le seneturi, o fefaatauaiga o nei oloa e avea ma lala o le tamaoaiga tamaoaiga, mo se faataʻitaʻiga, Peresia-muamua auina atu i fafo.

I lenei vaitau, sa tupu ai le olaola o le au kapeta. O tupe na tosina i le alamanuia, e masani lava, na faia ai tulaga sili ona lelei mo le atinaʻeina o le faitogavaega. Ae a o faʻaauau pea le kapeta le kapeta. E leʻi umi ae vave le malosi "le iva" o le manaʻoga ua suia ai mataupu faʻavae o lenei ata mataga. O kapeta e manaʻomia tele, ma susulu, tosina mai le mafaufau o tagata faʻatau. O fesili maualuga maualuga na amata ona toe solomuli i luga o le pito i tua. O le faʻaalia o tiga o le Aaiina, e matua faʻatigali ma le faaitiitia o faiga tekonolosi o laʻasaga tele. O le faʻataʻitaʻiga o le anintil carpets amata ona fai i Europa ma i Saina.

Maeʻa la matou puʻe puʻupuʻu o le talaʻaga o le tala fou. I aso nei, o le laufanua o kapeti e matua tele lava. Losrea Carpets ua gaosia latalata i Moscow Gybetts. Vasas, Saina, Iran, Iraq, Aferika, Azerbaijan, Turkey, Initia. Vafrirke - Tunisia. Tauemuga, Peleseuma, Siamani. Matou te matauina se vaega taua: O le tele o le Europa ma Rusia o le European ma Rusia o loʻo faia i le fale gaosi tulaga, o oloa Asia e ese mai le lima.

Faʻavasegaina

E talafeagai le faʻavasegaina o kapeti i luga o le metotia o gaosiga. Ona faia ai lea o le vaega muamua a le vaega oloa. O le a la latou aveina foi i le kapeti na fai i le nofoaga e tafana ai, lea o le a talanoaina foi. O le auala lona lua e manatu (oloa na fausia e le afa lima). O le masini-masini, ma o lea lava masani, o lea o faiga tekonolosi e mafai ona ou taulia ai.

Uma i le natura kapeta e vaevaeina i faaputuga ma le fiafia. Leai se isi, i le taimi, e sili atu le lua ituaiga: kilima ma sumrama. O ituaiga o potu malolo na aliali mai i le amataga o le v c. l. u. O a latou matagofie o igoa taua o le uiga o uiga tekonolosi uiga. O le "nuu" o le potu malolo kapeta o se fala, muamua i le talaʻaga o le tagata o le tagata o loʻo faia le taina. E moni, i le mamao mamao, na ia foliga tutusa ma le kapeta o lona faaputuga pipii i se vaipuna o loo i le fesoasoani a node.

Kilim - o se lima lima o le lima, e le o se tomai faapitoa, o lona uiga, o le itu sese. O le taʻele filo, o le iʻuga o le mea lea e maua ai le uʻu o loʻo maua e le lua. O le faʻamau o loʻo faia e faʻaaoga ai node faʻaaliga ma le lelei o asiasiga. E le gata ona fetaui Kilm i le foloa, ae faʻaaoga foi e fai ma lavalava, moega le ata, ata. O le leai o se faaputuga faʻatagaina oe e tuʻu i luga mea mamafa i luga e aunoa ma le le fiafia i luga. Kilima e masani ona matua mama ma ua uma ona fufulu. E na o latou lava na faia, e mafua ai ona latou tulaga ese ma taugata tele.

O le isi ituaiga o kapeta o lo o submma. I le fatu o le toefa o le filo, o le filo o loʻo faʻamalieina ai le faʻavae o le faʻavae i lalo i le tulaga o le pitaiʻoa, o le iʻuga o loʻo faʻaalia i le sese. O le iʻuga o le aotelega, o se tulafono, maua ai faʻailoga ma itu tau faʻatetoa.

Pule kapeti i aso nei e sili ona lauiloa. Sa malulu le paolo ma le manava mai i fafo mai pito i fafo o filo e fesoʻotaʻi i le tele o nodules. O latou pe o ese le oti, pe tuu le malosi.

Tekinolosi

Muamua, kapeta na faia ma le tagata lava ia. O au o latou i le masani ai laupapa laupapa. O le na ofi atu i tagata e manatua pea, o loo ui atu i le "auko o le lima". Mulimuli ane, na tuʻuina i luga o papeta.

O aso nei, o lea-e igoa o le tafiga na maua ai le auala na maua ai lautele, o le mea lea e "fana" fana "i le faavae o le bistol faapitoa. O lenei metotia ua finagalo foi o ia tusi lesona.

Faatasi ai ma le toe afio mai o le Avega o Faletupe, o le faiga o le faia atili o kapeta ua atili ai ona togafitia atili ai. I le taimi lava e tasi, o fuatia faigaluega e faʻatupuina ai le faʻateleina ole faʻaletonu o le esega o oloa. O le mamao mai le gaosiga na atiaʻe fale gaosi, mass. O masini nei masini kapeti e faʻaaogaina ai le fou komepiuta tekonolosi ae mafai foi ona toe foʻi mai le galuega tusi lesona, faʻataʻitaʻiga o le tagata-faia le tagata teuteu.

E le o iloa mafuaaga, ae o le xixvetk, o se faʻailoga o le tulaga lelei o le kapeta ua manatu o se maualuga maualuga. I se tulaga lautele, o le matatua lea e sili lea o le masani ai faʻateki lava faʻapitoa uiga, tutusa ma, mo se faʻataʻitaʻiga, le lapoʻa poʻo le mafiafia. E fuafua lava i le numera o nodules i le sikuea sikuea (i nisi taimi sikuea mita, centimeter po o inisi).

O le auala faigofie e faitau ai le le fiafia lava ia. Ina ia faia lenei mea, i le itu sese o le kapeta, fua le sikuea octimeter ma faitau uma faasee i totonu mai le laina. O se faʻailoga maualuga o le faʻailoga e mafai ona i ai ni mataupu e mafua ai le faʻaleagaina o le oloa-kapeta (faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le a mafai ona sefe.

Mea

E pei ona taua, o le mea taua ma sili ona lelei mo kapeti mai taimi anamua o le moni fulufulu mamoe. Inxxvek, mo le lelei o oloa taugofie, cotton, flatton, amata ma synthelics amata talosaga. Mo le taugata o kapeta i le matua sili ona lelei na faaaoga.

E le talafeagai fulufulu uma mo se kapeta lelei. O se tasi o sili sili ona lelei o le fulufulu "gazni", fai mai mai le faʻamalologa o le semi-tausaga Aferika. I le amataga, o le taʻitaʻi i totonu o le Carperal Galaolan WoL, Uo Siosiomaga, manifinifi, manifinifi, paʻepaʻe ma malu ile paʻi atu. Ua iloga lea o le malosi o le lauulu e faalagolago i le Taumatau o Mamoe. Asiasiga o le Hall Wool Hoonoer Stalkes ua manifinifi ma mafai ona gagau. O le lelei o le fufuluina o le oloa maeʻa e taʻalo ai foi le lelei o le maeʻa o le oloa. O le mamafa o le kapeta e le manogi mamoe mamoe pele, toetoe a le nanaina ma tausia le sili atu le tiga mo se taimi umi. O le taimi nei, o rowers ua atili ai ona feagai ma mea faaletagata. E le o se mea lilo o ni mea alofa mo le tele o uiga e maualalo atu i mea masani. O lenei o loʻo iai lava manaʻoga faʻapitoa: e faigofie lava le faʻamamaina, mamafa le mamafa o le itiiti mamafa, e tau le tatau ona taugofie. O le numera o mea o syntthetic o loʻo faʻaaogaina e tele lava: faʻataʻitaʻiga, visua, ituaiga, ponamine, posc. I totonu o le au gaosi o kapeti o le syntthetic, o se tasi o auala autu o le belgium, o nei oloa e faapitoa tele i le maketi Rusia. O le lautele ituaiga o Belgian ma Farani Sytthetic Carepets o loʻo avanoa i fale kapeta o le kapeta o le kapeta a le kapeta o Moscow.

E vaevaeina le Dyes i ni vaega tetele e lua: faalenatura ma vailaau. Manu faalenatura tupuga pe minerale. O loʻo faʻaaogaina pea le lanu o le lanu o loʻo faʻaaogaina tele. E mafai ona e valaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, Prepfar Expopted mai marine moliks. O le faʻagaioiga lelei o mea masani o mea masani e maualuga atu: latou te le fiafia i le la ma e ese lanu i natura, maaleale lanu.

Mo se taimi umi, o Alilia e pule i totonu o vailaau lanu mo le auvae. Na faia i le 1847, na amata ona latou salalau vave ma ile 1853 ua uma ona taunuu Iran. O Ailigine Dyes na faʻatagaina ai le sapalaiina o kapeta gaosiga i alamanuia alavai. E ui ina moni, o nei mea e le mafai ona foia, ma na tafe ese mai le vai. Ae o le faʻafitauli sa foia atoa i le 20 o ana mapu o le seneturi talu ai. Le sili ona vaivai i le lagona o le molting mumu ma moli lanu.

Kapeta o se auala e teu ai tupe

I le avea ai ma se tupe maua lelei o tupe, kapeta o loʻo i ai i le nofoaga muamua, i le va o togitomaina o meaafale ma tuai. Peitai, ia manatua: na o ni mea tau taugofie na taugata ai. O isi mea uma - mai le aso nei "sybetsysy" i aso nei "Belgium" - o le a amata le taugofie mai le taimi o le siakiina o le siaki. E le mafai foi ona i ai i le faʻatasiga, ia maua le tulaga faʻapitoa poʻo le au tusitala o onapo nei.

O le asō, ua faasolosolo mai ai ni ata o le Atinai o le Antinets e Polymer ma Synthetic, o le a le manaʻomia ona faʻasaʻo ma e le leiloa. O le tele o augatupulaga i tua, tolu augatupulaga o Dye-chrome. E tusa ai ma meatotino, e toetoe lava a le mafai ona latou le amanaiaina mai faalenatura, ae le o ni suamalie i le lanu.

Fausaga

Ata o se tasi o sili ona taua uiga o soʻo se kapeta, pe o se papeta o le seasea po o le lulu lelei. Faʻasolopito o le Vaʻai o Talaʻaga O Tulaga Ese: I le itu i sasae, o le ata autu o le toe faitaaga; I le Europa Stylization i le agaga o le ampire po o le rococo, floral mamanu pe auiliili foliga. O ata faʻapopoleina o aso nei o loʻo iai i le kapeti o loʻo i ai i le faiga o le vaalele.

I le ponamoni, o le toe teuteu e le i faia se teuteuga teuteu. O le a le mea e foliga mai o le سرا ° seti o sikuea ma risholds e mafai ona i ai se loloto uiga loloto.

E toʻatele tagata latou te manatu o le faʻaʻoleʻole o le kapeta o le kapeta e fesoʻotaʻi ma le islamic faʻasa e faʻatatau ai se tagata. Ae a uma, o le teuteuga na tupu muamua i luma o Isalama. Atonu o lea, o lenei ituaiga ata ua tatau ona avea ma taʻiala o loʻo i ai, ia e tatau ona faʻavasega mea faitino ma ata moni, tuʻuina i ai latou gemetric ituaiga. O loʻo i ai leisi faʻamatalaga: O teuteuga o le faapaologa na i ai, o se tulafono, o le uiga masani. O Amtivolo na folasia Mosalemi na taofia le malosi o le paso i faatufugaga. Ae ui i lea, o le aoga o le tele o ata o loʻo tatou iloa. O lea, soloi la faailoga o liʻo faigofie, liʻo i taʻavale ma stylized fetu - faʻatusa le manuia; Faapopoleina le vai, Osis; O le vai faʻailoga o loʻo faʻavasega uma ata o pato; O nifo o loʻo faʻaalia ai le toa mai talafatu o le tele o malo.

Isalama ua matua suia tele le gagana. O lea ua avea le pulumu lima ua avea ma uati o le "Dlann Allah." E iloa le oloa e faamatala ai le hajj i le mescca auiliili. Faapena foi ona matauina foliga o le faigamalaga e oo lava i le teuga. O lenei ituaiga o kapeta na mauaina le igoa o le Maraz.

O le aso, o le mea moni, ma tausi toto ni ata tusia uma ua sili ona teuteu teuteu. Maofa le oa o ituaiga uma o teuteuga-arabesque ma sea mea ese igoa, pei "caystheare", "Tahan", "Tan ·," "Kimman" ma isi Oloʻo iai ma le malosiʻaga malosi, gagau luga o le tele o seneturi: "Pekhthyar" - o se faʻatoʻaga Paradise, "Tusi, ma isi.

Isi vaega o ata o le Europa Styligization. O auala sa taopaupefia o loʻo aliali mai i Europa i le XVII-Xviiini seneturi, na latou suia Sa latou fetuunai sootasi e tusa ai ma manaʻoga o faiga masani, tofoina o tu taʻitasi. Na faʻaalia e lealle Baxque, Ammir, Rocoo, Materiaka, aso nei. Manaia, o le kapeta togafiti e pei o le mataituina o vaega masani o sitaili. O lenei faiga o loʻo atiaʻe i nei aso. MONI, o sitaili ma faʻatonuga o loʻo faʻaliliuina i luga o oloa, i le taimi nei e maualuga ai-tekonolosi, maoaʻe, safaris. I se faʻaopopoga, tagata fai pisinisi faʻaalia a latou lava ata faʻataʻitaʻi, fausia muamua kolisi poʻo laina. O le sili ona atoatoa le filifiliga o aoina e mafai ona vaʻaia i le Rusia Travel House Maota. O faʻailoga paʻu paʻu e aofia ai ia Belgian Arperemol Carpets (Lagona ma Arte laina).

Arte o se specticular fetuunaiga i le agaga o le sili o tusiata o xxvek Juan Miro, Pablo Picasso, Tayally Kandink ma isi. O le laina Serengeting, faaigoaina i le mamalu o le toafa o le igoa o le igoa, na o le faanaunauga o le Aferika mea teuteu i Begee-Brown lanu. Fiailoa mata ma PINto Series, e masani ona kapeta o le kapeta o le malaga o le kapeta ma, ioe, o le taulaga auro a tamaiti ma le aoga a tamaiti.

O le ata o le kapeta faʻaonapo nei e sili ona afaina ai o tagata faʻatau uma o le a mafai ona faia se filifiliga lelei e tusa ai ma le tofo, avanoa ma faʻatino. O le a matou taumafai na o le faamanatuina o nisi masani i aso nei.

O le sikuea mulimuli e malosi le mumu. E oʻo lava i le malosi tele o ia ma le mea moni o ia "tele tele." E mafai ona e taofi i le laititi o le tele o faaupuga, o le ituaiga pasc-ie lino-lino e sili atu ona talafeagai. O loʻo faʻamaoniaina pea oloa faʻatonutonu. E masani lava ona lelei, e faigofie ona talafeagai i soo se fale ma le le faamalosia o latou, o lona uiga, i lo latou lava ala faaaulagia. Moscow kapeta kamupani (ZaleGorogra Fit) faʻapitoa i oloa o le tamaoaiga vasega. Nei e le o ni tulaga ese lava taugata, ae o oloa e le malie i le suia o le fou. O le lelei ma i le tutusa taimi e mafai ai ona foia ni faʻafitauli o loʻo faʻaalia e tagata faʻatau Rusia ma le afa-pa puipui ma kamela. O le faitioga o le fausaga o le ata latou te eseese ai le taugofie galuega faapitoa. I se isi faaupuga, o gaosiga tele i aso nei e masani ona kopi kopi kopi ma viretu faʻataʻitaʻiga.

Faʻaesea, e aoga le taʻua o "Sipogaloble" kapeta na aliali mai i le atinaʻeina o masini gaosi oloa. Faʻafetai i se faaputuga lapoa paʻu, o latou laufanua e mafai ona maua se isi foliga. Peitai, o isi taimi, o "selespepral" kapeta na faia malosi lava, ma o le maualuga o le faaputuga e mafai ona 10-15 cm.

O le maketi i onapo nei o loʻo ofoina atu foi se fesoasoani faʻapitoa o kapeti i luga o tagata faʻatau ata. O le ala o le, inthor decorators e masani ona masani ona mafaufauina i lenei ituaiga tautua. I le faʻaopopoga i le ata, e mafai ona e filifilia le lapoʻa ma foliga o le oloa, o le maualuga o le faaputuga, supa ma isi tapulaʻa.

Fautuaga i le tagata faatau

Sitaili. I totonu o se laʻititi i totonu, o se kapela faʻataʻitaʻiina o se o le a fetaui lelei. O ona foliga faigofie ma lanu masani e tutusa ma le tele o sitaili faaonapo nei. Aesyy o oe o se tagata fiafia o le vevela ma le mafanafana ma le tele o le talisapaia uma o le agamalu i lagona uma o le upu, o le a e talafeagai mo fulufulu ma afa. Mo se faʻataʻitaʻiga, iran, o Pakistan poʻo Initia ma mea teuteu faʻaleaganuʻu ma lanu. O ia "tala faʻasolopito o le" kapeta e lelei i totonu o totonu o le ituaiga masani. E aoga le maitauina o Farani faʻasologa o le amperial woolen oloa, faia e faʻavae i luga o le tuai o le au kapeti lalagaina.

Teuina. O kapeti uma e fefefe i le susu, fagota vai, la ma le moto. E mafai ona 'aloese mai le fetaui pe a maeʻa lelei ma vave le faʻamamaina o oloa ina ua maeʻa susu ae aua le tuʻuina atu ia i latou i le itu taumatau. Afai ua teuina le kapeti i se tusi tapunia (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se kapoti), 2-3 taimi i le tausaga na faʻasoaina, faʻaaoga le tolu o lona uiga o le puipuiga mai le puipuiga mai le tino.

Faamama. O se pisinisi tali sili lea. Afai o oe o se tagata fiafia o le Angelival Kilmim, sili atu faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻapitoa. Peitai, o kapeta o sea tulaga e seasea na tupu i lima masani, ma e masani ona fai ni tagata e pei ona mafuta ai i le Besrennial Preves ma Resitala.

Afai o loʻo e faia se kapeta taugata o lenei galuega, e mafai ona e faʻamamaina oe lava. Lenei ua talisapaia i le kiona faamamaina metotia. Taaloga le kapeta i le kiona fou, sasaa ia latou luga. Ona faʻasolo lea o le pulumu i itu eseese, tuʻu le kiona ua afaina ai le kiona ma sui ai fou. O le mea autu o le manatua o le fulufulu pulou lalagaina kapeta e sili ona fefefe i le vai vevela, aemaise le vai faʻafefeteina. O lea, afai e leai se kiona i le oti, e manaʻomia ai e fufulu le kapeta ma le le mautonu vai, amata mai fafo mai le tulimanu. I le taumafanafana, tuʻituʻi ma mago le oloa i totonu o le la i totonu, puipuia burnout.

Oe o nisi taimi e liligiina ai se tamai efuefu efuefu i luga (e mitiia efuefu lelei). Ona talafeagai lea ona aveʻese mai ma se moli tui. Ae e le tatau ona amo i lenei, aua o le faʻamamaina o le kapeta ma le itu i luma, e ono afaina ai le faaputuga. E sili le mafai ona maua ma se moli uila ma se moli uila, o fea, e ala i le auala, fiafia e foia ai le mole.

I le tulaga o le ogaoga o le faʻaleagaina, malamalama o le mama fofo e masani ona taliaina i le tuʻufaʻatasia ma le pulumu, faʻamalie i le vaifofo o le teʻena ma samani. Mo kapeta mautu e iai le tele o auala. Ua fufuluina lelei oloa mama i le masima masima ma le faaopoopoina o Amona o le ava. I le maeʻa ai o le faʻagaioiga, na tautau le kapeta i luga o le maea ma fufulu mai le vai vai ma le faʻaoso o 5 lisi o 5 lisi). Afai o iai ni meaʻai i luga, e tatau ona aveʻesea i latou i se moliʻeʻe taatele i le faʻamamaina masani ma le mafanafana vai (1: 1 fofo) Hemp, o le Jute ma isi mea e le o ni tino e le tatau ona fufuluina, aua o le lamatiaga o lo latou filogia. E sili le faʻamamaina i latou ma se moli uila, lulu pe tuʻituʻi. O mea na maua mai i luga o ituaiga uma o kapeti ua aveesea e le penisini.

Toefuataiga. Afai e iai ni pu laiti i le kapeta, o se faigofie le toe faʻafouina o le oloa mai le itu sese e faʻatagaina. O le malologa 'upega tafaʻilagi e mafai ona kopiina i le tapoleni poʻo le ulufale. Ae ui i lea, o le faʻavae autu o soʻo se toefuataiga, o vailaau, e le o se mea leaga! Aua le faia se mea e le mafai ona toe faaleleia. E le mafai ona vavaeeseina na o se kapeta atoa. Afai o loʻo iai le mea itiiti i le vave masalosalo o lau kapeta e tulaga ese, faʻafesoʻotaʻi se tagata faʻapitoa.

Moscow Matcr kovrov

Tagata faʻatau atu Gaosia le atunuu Meafaitino Tau 1m2, $
Fale nofomau.

(Pietmade Carpets)

Iran fulufulu mai le300
siliki O750
Falani fulufulu O250
synthetics 74-500
Belgium fulufulu 204-874
synthetics 62-300
Pakistan fulufulu O240.
"Silk auala"

(Pietmade Carpets)

Iran fulufulu mai350
siliki mai le 1000.
Saina fulufulu OT200
siliki mai le400
Pakistan fulufulu OT200
Initia, nepal fulufulu mai150
siliki OT200
"Kapeta Oasis"

(Pietmade Carpets)

Iran fulufulu O500.
siliki mai le 1000.
Pakistan fulufulu O250
Initia, nepal fulufulu O230.
"O le kamupani a Moscow kapeta"

(kapeta o masini masini)

Iran Fulufulu (30%) 58-822
siliki O545.
synthetics O34.
Polani synthetics 19-41
Belgium synthetics mai20
Yugoslavia Fulufulu (30%) mai le41
Initia, nepal fulufulu O58.
Saudi Alapi synthetics 26-31
Moldova Fulufulu (30%) 17-20.
Tamalosisi fulufulu 29.
Fulufulu (50%) sefulu ma le ono
synthetics sefulu mal le fa
Lusia fulufulu sefulu ma le ono
synthetics 14-15
"Salon o le parala i totonu"

(kapeta o masini masini)

Thailand Fulufulu (30%) 700-1000
siliki 1600-2000
acrylic 450-700

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai mo le fesoasoani i le tapenaina o mea ma le faʻatulagaina o ata puʻe mamanu "Zil", kapeta o le fale ".

Faitau atili