'' Sui aiga '' ma le gafatia o le lua kiloma

Anonim

Vasega eletise eletise, faʻataʻitaʻiga, masini 'mea faigaluega, mea faigaluega, ma tau eseese ma tau.

'' Sui aiga '' ma le gafatia o le lua kiloma 14720_1

Suia aiga ma le lua kilolota
Tapena Baldahin i luga o le eletise eletise ma valiina o le lanu e sili atu i le fesoasoani chramic screen e faia i le laufanua, o le aso nei vaega i ona po nei)
Suia aiga ma le lua kilolota
Cylindrical Burzhuyka ma faitotoʻa faitotoʻa ma le eletise "faʻapipiʻi". Fuafua - I le ata o le aufaʻatasi, lauiloa i Amerika o le taulaga o le pito o le xixvex (Manhattan, Deripplex)
Suia aiga ma le lua kilolota
Se tasi o le emo o le tamaoaiga vasega. O sea pusa mai le taugofie masini eletise, o se lanu uliuli faigofie, o le lacontic screen ma podium o le a le afaina ai le tala o le aiga (hammm, ogatotonu)
Suia aiga ma le lua kilolota
O tulimanu o le au eletorocamines e masani lava. O loʻo latou fetaui lelei, faigofie ona fetaui i totonu o totonu, o loʻo nofoia ai le maualalo-faʻaaogaina tulimanu, ma i ai le manaia loloto shorves (Georgiam, Menpham)
Suia aiga ma le lua kilolota
O le eletise eletise e mafai ona teuteuina lelei le carmine lanu o le pine mafanafana ma le podeam ipu mai le cloary "kofe" le maamora. O le aloalo i luga o le koale i tua o le tioata, vevela mai le lotoa (milano, preplex)
Suia aiga ma le lua kilolota
O electrograms ma Portls e mafai ona toe tuʻufaʻatasia e ala i le fausiaina o se nofoaga malolo i le nofoaga saʻo (Silverstone, o le vaega o aso nei)
Suia aiga ma le lua kilolota
Electrotop, na faia i le ituaiga o past-iron bourgear, e na ona tuu i totonu o se afi afi (weiymouth, dimeplex)
Suia aiga ma le lua kilolota
O se tasi o le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga o electrocamine - Egleton (Berley)
Suia aiga ma le lua kilolota
O le ua taʻua o le tatalaina o le autasi filigaina. O ana mea taua e lafoina-uʻamea i totonu o le Siamani ma o matou paʻu. Koale-moni. Na o le mea lea e le manaʻomia le paipa (baltimore, ewt)
Suia aiga ma le lua kilolota
Cradid crading slorang bomentrocamine mafai ona teuteuina i faʻamafanafanaga, tuʻuina atu o le tusiaina o pepa i le gagana Igilisi (romsey, hilly)

O lenei tala e faatatau i le a le loto faʻatalanoaga "Aiga", ma susulu ma susulu mai le potu o le tagatanuu o aso nei. Ae nai lo le afi, eletise. I se tulaga lautele, o le a lata polokommini.

Talu ai o aso anamua, o le fatu o le ogatotonu o le fale. Sa potopoto tagata i ona autafa, mai ia Mala e veli, - na ia faʻamafanafanaina, na ia kuka oʻu meaai, na tosina ai ona mata ma faafilemu lona agaga. E leai se mea e suia ai le ipu, leai se maa, poo le TV. O lenei, o le a le afi o le afi poʻo le ogaumu e faʻapipiʻi ai i le fale mautotogi e toetoe lava a le talafeagai, o la tatou taimi muamua e mafai ona faʻamalieina le eletise o se augatupulaga fou.

E ese le eletise mai i se faigofie o le fusu le vevela poʻo le moli o le vaega autu o le "ola" e faʻaopopo i le vevela vevela mai i ai. Vyloius Firebox na nana mo se streparent screen, afi mumū le matagā o le fiva-tomai manatu o le afi. E moni, o le afi tele i totonu o le togavao laupapa po o le povi moa, e manaia lava, ae o le foafoaina o se fatu, aemaise lava i le taulaga, e manaʻomia tele popole, taimi ma tupe. ADALA 99.9% o le taulaga o le taulaga "atoa" afi, o le sili sili ona faigata miti, pei o se vaitaele pe uaina ai.

O le initoneti o le chimney (mafai, i le ala o fale mautotogi i luga o folasaga mulimuli) e le gata mai o le faʻafitauli o le mauaina o le faʻatagaina talafeagai. O mea taugata nei ma faigata o le fausiaina o le fausiaina o le le mautonu. E le faia e le afi afi se le mautonu: faʻatau, aumai ma toe ki le outlet. Le mea i le ogatotonu, Laʻitiiti taulaga fale e teu ai fafie, kolo poʻo briquettes? Ma o le a le mea e fai pe a toe fuafuaina, pe a fai o le faʻamoemoe o le potu ma e tatau ona faʻaliliuina le mulū i se isi nofoaga? Toe tuiina le chimney ma taoto? Ma o le eletise eletise- siitia atu i se isi fata ma fetaomi le ki. Afai ua faia le gemani i mea sese, ona i ai lea o le afi o le magalafu, atonu e i ai se toso malosi, ma o le asusu le a manava i totonu o le potu. AUCTROCOMmine-leai se asu. Nezbari liusuavai le fafie i totonu o le potu afi i totonu o le potu ma le mafanafana o tausaga i le afiafi (naʻo le faʻamafanafanaga) e sili atu le vevela, ona o le ua le fiafia i ai, o le tasi e le fiafia. Anegrgrtic fana e mafai ona tuu i totonu o le "aunoa ma le le fiafia" auala ina ia o le "pupula gagana"

O le ea tafe e sau mai le electrocamine i le maualalo saoasaoa, e le o siitia ma e le o palu efuefu, e maua ai se mea vevela mai le pito i luga. O le masini e galue lemu. O le "Hutum" agai i tua o le ata maualuga, e le toe faia ma foliga moni, aemaise lava i le eletise eletise o le augatupulaga. O nei mea totino uma e faia le eletise e taua tele i fale mautotogi, ae e le gata i lea. E lelei mo le atunuʻu fale ma fale, pe a leai se chimney ma aua le tuʻuina se ogaumu. Peitaʻi o le a le tulaga o mataupu, e sili atu le saogalemu ma e sili atu ona sili atu nai lo burzhuyk, leai se mea e selesele ai fafie, faʻatau le koale, ma le malosi.

Malosiaga: faʻataʻitaʻiga, masini, filifiliga

Fuafua i luga o le mamanu, eletise eletise e vaevaeina i le fa ituaiga:

1. Masini ma le faasaga i le faiga o se faʻataʻitaʻiga o se mea teuteu e tutusa ma le pole o laupapa afi. Ua tutuli i latou i le puipui.

2. Auiliiliga eletise uila afi (o latou prototype-ipu-uʻamea, lafo, seevae ma faitotoʻa ma paipa, o loʻo aveʻesea i tua atu o le avanoa).

3. Faʻatulaga ato (o loʻo faʻapipiʻi foi, o ato uʻamea uamea mai i uʻamea fasi po o le toʻotoʻo, tumu i faʻaputuga laiti poʻo moli.

4. O le poto masani kapeneta kapeneta na mumusu i le puipui.

Taʻitasi ata e aofia ai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o se grate grid, o se potu afi mumu (AEH spacing), "storess" afi "mult".

O le momoa o ituaiga eseese e ese mai le tasi i le isi i foliga ma le natura o le faʻataʻitaʻiga o le afi o le afi. O le afu asoa e faʻatino mai le palasitika ma faʻapalo ma valiina tagata. O le mea lea e faʻaalia ai le pollen lamepa, poʻo le axes o le malala. O tagata gaosi ofoina atu "fusuaga", o loʻo tu i vaega eseese o le "faamalositino" - viliina ma le afi mumu i le paʻu fasi fasi. O le filifilia o se eletono eletise, e tatau ona e mulimuli i le natura masani o le ituaiga "saolotoga": Talu ai o le ata vali o nisi mea e tutusa, o nisi e oso ai. O le sili "firewod" foliga mai o le afi afi: O le palasitika atoa palasitika mamanu o loʻo susulu mai i totonu o le siʻitia mumu moli. O le IVot ua uma ona "Firewood" moli i mea uma e pei o le moni ma amata ona toe faʻaola i luga o alofifau, ona malu lea, lemu lemu, faaili lemu, faaili lemu, faaili, faasolo lemu, faasolo lemu, faaili le pulumu lanu efuefu. Nai lo o le "Fackwood", o le moni lanu uliuli o le coal o loʻo faʻaaogaina nai lo "fafie", susulu mai i lalo ifo o le moli uila. O le ausia autu o mea fou o loʻo tutupu lautele e matua agavaʻa faʻaaloalo i le lau lauʻeleʻele na tu i le loloto o le taulaiga, mo "fafie".

I le afiafi, ma le le maota o le uila, lanu mumu "afi" o le eletise e mafai ona avea ma popoto, malamalama po. Le saoasaoa o le "afi", o lona pupula e mafai ona fetuunai. Mo se faʻataʻitaʻiga, fetuunai i le siʻumoina o musika vaʻaia - o le a avea ma ituaiga matagofie malamalama-musika gaioiga, "Pagana o le Afi".

Afai o le magala o le magagana ua vavaeeseina ma vaʻai i le fia iloa o paratino, o loʻo i totonu, i tua atu o le sigigila, o le a tatau ona e le fiafia i ai: faamama (toetoe a pei o se faʻavae o le afi i luga o le vaʻaiga vaʻaiga). O nisi taimi "Le afi o le afi" o loʻo tipi ese mai se ofu uʻamea manifinifi, e gatete i lalo o le vao ma vali i le faʻata faʻaatagofie. A e fetuunai le saoasaoa o le eletise ma le malosi o lamepa, "afi" ua amata ona tupu, "Moli", ona faamaufaʻai lea, e faʻavaivai. I le tulaga lautele, o le eletise eletise e mafai ona fetaui ma o tatou lagona, e mafai ona pulea latou e ala i le liliuina o le tulafono faatonutonu disk. E faʻapea foʻi ona suia le faʻasologa o le manaia: Malosi poʻo le isi mea vaivai, pe o ese mai lava, e matala faʻafuaseʻi foʻi, e pupula le afi, ae e le mafanafana.

O le eletise eletise e sili ona teuteuina ma na o le mea na tupu o le afi mumu. Ae o le tele o faʻataʻitaʻiga tuufaatasia le ata vaaia ma le vevela o le galuega. O le tau malulu o le a galue, poʻo le faʻata e mafaufau i ai, taʻitaʻia ai le vevela mai le faʻamafanafana o mea i fafo (o loʻo taʻua ai le vevela i luga o le sami).

O le fale o le eletise eletise i le taimi o le taotoga e le vevela. O le vevela flux e tuiina i luma- vevela i luma-vevela i luga o le fola i totonu o le fola i le magalafu ma tu i luga. O le lelei o masini e toetoe lava 100%. Mana o faʻataʻitaʻiga uma - 2kw, pei o se faigofie le eletise eletise.

Telefoni eletise eletise e faʻaaututoaina i le hormotat. Heaty sone i le magalafu i le vevela manaʻomia, o le e ona e tatau ona faia le Hermostat i le tulaga o le faʻamafanafana, ma le magalafu lava o le a tausia ai le vevela vevela i lona tulaga.

Toeitiiti lava soʻo se mea e tuʻuina atu i le ogaumu, tapuni le faʻavaʻa ma le uafu. E mafai foʻi ona tuʻuina i totonu o le taimi nei, ae le o le faʻaaogaina o laupapa laupapa. O le vaa afi eletise i luga o vae e mafai lava ona tuʻuina i luga o le foloa i totonu o le faʻalauteleina o le ogaumu ma ki le outlet.

O mea taua o le mea moni, o le mea moni, e sili atu le mamafa ma sili atu taugata nai lo le gaosiaina o le tino (i le faasologa o le laau). A o le ie puipui e mafua mai ona mafai ona taofia e le masani masani o mea masani, mautu le tele, tamalii. O le marble ortral (117160308m) mai le fale gaosi oloa mafai ona tau e tusa ma le $ 2000. E mafai e le BOWO ona filifilia se Ocrepment Wortrmic ogaumu ($ 400 pe o se tamai taugofie).

A leai, o le faasologa o le faasologa (e masani lava i le faʻatulagaina o mea) o loʻo tuʻuina atu (o se tulafono, tuʻutuʻuga), laei i faʻavaʻa. O ia faʻataʻitaʻiga e matua manifinifi ma e aunoa ma se afi afi. E faigofie ona tatou siitia atu i soʻo se vaega o le totonu o le eletise i le eletise. O le fatu i le faʻavaʻa ua toe tuu i le puipui ma e foliga lava o ia lava. Faʻavaʻa o loʻo faia i Oak, mahogany, palasitika, samasama samasama. E faʻapea foʻi latou (faʻapea foi ma le faʻamalositino o ata) o loʻo lafo mai i le tinlon e taʻimua poʻo le alumini, e faʻatino ai le paʻu o le playes. O nei mea e leʻi taliaina mo ni mea tauafeʻau (faʻapipiʻi poʻo le le fiafia-liusuavai, ae taugofie ma le ofoofogia ma le ofoofogia) e talafeagai mo le eletise eletise, pe a le saoasaoa lona tino. O le mea taua o le faʻafanua, o loʻo iai se paʻu lamolemole, susulu o le pamu, pamu e le matte uliuli lafo uʻamea, o le oona o le poleni oona, o lea o le oona o le ola. O le numera o filifiliga ma tuʻufaʻatasiga e le gata. E tofu le kamupani ma lona aoina o faʻataʻitaʻiga ma auiliiliga o faʻamatalaga, eseʻese ata. I le va o le eletise eletise ma le uafu o loʻo faʻamauina se teuteuga mata. O ana mea e mafai ai ona mimilo maa, maara, fusiua. A e aofia ai papatusi o mea moni a le maaleale, moni foliga po o ceramonic fafie.

Frames, "gaoi" Fapapa ", Talilemu", o nei vaega o vaega uma. O nei, e mafai ona e aoina ni manaoga manaʻomia. O le aofaʻi o fesuiaʻiga ua le gata i lea.

E mafai ona e feiloai i le $ 950-160, afai, o se faʻataʻitaʻiga, o le aufaigaluega o le Scroning Seace ($ 450-900) ma le Horsactives ortam ($ 500-700).

Faleoloa

I le avea ai ma tulafono, filifili se magala, taʻitaʻi muamua i lona tau ma le matagofie o le portal. Ia mautinoa e saili po oa mea e faia mai le portal. E tupu ai le taʻavale taʻavale poʻo le maamora mo Calibration e mafua ai le poto e valiina e le palasitika. E masani lava, i lenei tulaga, e tatau ona tau tele le oloa tele le taugofie.

Lusia oloa gaosi oloa e sili atu le taugofie nai lo o Europa, e ui lava i tuutuuga o soo se mea latou te le a faia. O le isi mea o nisi mea e ofoina atu e ni kamupani Europa a latou uluai mamanu (faʻataʻitaʻiga, o ata aoina). A manaʻo iai, o le faʻatusalame mo le eletise eletise e mafai ona faia ma tutoʻatasi faʻaaogaina o le malae vaʻalele, basette, o le papala o le tino, ma isi mea.

Faʻasalaga fou mea manaia mo le maeʻa o le penitala maamora. E aofia ai oneone oneone poʻo le maamomoia o le paʻu (80%), resins (19%) ma le DYES (1%). O le aafiaga o lenei malosi o lenei amio faʻalelotu i le 7 taimi e sili atu nai lo le maaleale o le maaleale. O auiliiliga mai ia te ia, na gaosia le malulu o le palapala i luga o teʻeiki tekinotusi, ma e le tetele lava ma ofuina-fao-solia i le maamoratu. E mafai ona e okaina tagata gaosi oloa mai soʻo se tagata manaʻo ma paolo o tui maoaʻe, soʻo se tulaga ma foliga o le oloa. O le portal o le a aofia ai ma le malosi o panels e le i ai ni ato ma taofi le tumau pea luga o le tino.

O loʻo faia e le potuina o le maota le maamora o na mea o loʻo faia i maʻa masani, i le tele o le mamafa, mauoa ma le tamaoaiga lanu (21 seti ma le le masani ai. E naʻo le manaʻomia e le o sese i le filifilia o le leo autu ma le tusia o teteʻaga i luga o le. E taua le le lanu o le lanu pe, i se isi itu, sesega, ma tino na foliga mai e masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pepa mananaia mai Emeraage 10, o le matua ua fanau mai e maua mai ai. Latou te foliga ma aoga, ma e masani lava, peiseai pe a fai na nofoia mai le fasi tasi o Malakite. Lelei foi uliuli ma paepae tui le maamora.

Kamupani ma le ituaiga

Linders i le fanua o le eletise eletise mai le Igilisi Coan Direplex Faalapotopotoga. O ana oloa e gaosia i lalo o le faʻailoga a le morphy Richards, Derplex, Cern, Berry. E faapena foi ona ofo mai e le kamupani le Potoccamine Wortel. O le tatalaina o le Elect Spope ma o loʻo auai foi i luga o Faʻalapotopotoga Eleni e pei ona avea ma vaega o aso nei, Berley, etc. o loʻo aoina "na aoina" Oloa i le sitaili o le vaitau o le Queen Victoria, Tupu Eleni ma le Tupu o Sia Tapuaʻi ma Arnouveau i lana Igilisi lomiga. Vavaeese niʻeti na foliga mai o loʻo i fafo atu o le fale faigaluega o William Morris, e tele na o loʻo avea ma nidron iron ninina ma le au vali.

O le Kamupani a Siamani ewt diamictics ofo eletise eletise ma eletise eletise, e lua o lo o faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi. O nei faʻataʻitaʻiga ua faia i le tu ma aga o le praggitic o le fafine Siamani mamanuina. O le isi tagata Siamani o le Hark, faʻataʻitaʻiga i mea maʻeʻe, e aofia ai eletise, ma se faʻapitoa, ae malu faʻasao o meaʻai ma ogaumu.

E i ai faigofie, paie ma le matagofie faʻataʻitaʻiga o siʻomaga po o sikuea fausaga, pei o Boston (Burley) poʻo le lio (Dreplex). O sea vaʻaiga e mafai ona tuʻuina i luga o le fola, tautau i le puipui poʻo tuʻuina atu ma se kuka ma le uafu. O le Hurchley (Deripplex) Faʻataʻitaʻiga i le sitaili o le maualuga-tech o loʻo sili atu ona mama, e le faʻamalosi foliga atoatoa ma, o le o le moni, e le manaʻomia nisi vaega. Afai oe filifilia pea se paipa i ai, ona fetaui lelei lea ma laina mama.

O le a le tele?

O le tau o le averesi o le taulaiga o soʻo se kamupani e $ 400-600. E i ai le taugofie, e aofia ai ni togavao (tusa ma le $ 150). O le sili ona taugata-faʻatulagaina eletise eletise eletise (luga i le $ 1000). Meafaigaluega mo Electrocamine-teuteu scoop, o le kotchsic, o le photga, o se pito, tuliloaina e $ 50-60.

Matou te avatu ni nai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Electy FICI Berley, Hark o loʻo ofoina mai e Phoenix mo le $ 600. O iina e mafai ai ona e filifilia Claddrated (Pourters) mo le $ 500-800 (MDF, Veneer). Bethend "Saga" E i ai le Igilisi ma le Interity Earth telefoni i le tau o le $ 650 i le $ 1000. O le kamupani "Brighsholdorisi" o loʻo avea ma sui o le eletise eletise (taulaga ma le FICI). O pepa puipui e faia i fafie, maa, lafo uʻamea uʻamea, maamora. O le averesi o le tau o le Igilisi maʻesega mai le aoina aoina o le $ 3000-4000, ae e sili atu le faigata ma taugata ma taugata.

Na ofoina atu e le kamupani kamupani le kamupani a le 'ava ma Berry eletise eletise, faapea foi ma konrocamini mo electrocamines uma le fonotaga ma elemene. Lafoina le foci (o ato afi afi) i le ituaiga o le ulaula i luga o le lattice o fafie poʻo le coal tau $ 100-195 (afaina). Faʻapipiʻi le vevela ma le faʻamafanafana ma le ulaula e afaina ai poʻo le coal - $ 500-1000. O le Berley Portals o loʻo ofoina atu i le $ 500-1200. cladding atunuu-faiga (mai se crusted ma faaleleia atigi, maamora, maamora, dolomite i aluna fata po o Iroquo) mai le kamupani Farani tau Seguin Duteriez mai le $ 1000 i le $ 3,000. Feagai ma le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi o le sili ona taugata ($ 4000-25000000). Ae ui i lea, faaofi i se tulaga taua ma se eletise "o loʻo faia" - E pei o le faʻaaogaina o se afi mai le "Zaporozets" i le tino o chevrolet.

Mo le $ 1450, e mafai ona e faʻatauina se seti o le Igilisi taulaia i le matou maketi ($ 650) ma se lapoʻa o le paʻu (135125) i luga o le ituaiga o le atunuʻu.

O le kamupani "iris-c" faatusa i le electroface Berley ma Diplex i luga o le averesi mo le $ 600, ma le tatalaina o ato i le $ 364. O mea masani i le eletise o loʻo i ai ma le polo) e tusa ma le $ 1700, ma le sili ona taugata ma lapoʻa o le afi o le afi e $ 950.

O le pule faʻatauvaʻa e faʻatauvaʻa, ae, ae o le mea moni, e le atoatoa. "Pipii pine ma le afi o le agaga" i totonu e le fefiloi, na te le manaʻomia se Koherga. Na te le lafoaia alope, susunuina malala e le fanaina, latou te le gau o se manaia manaia lamepa. E leai se manogi leaga o moliva paʻepaʻe, ma le oso aʻe o le pine toe tutu, pe faʻasaina foi le paʻu o le susunuina o laʻau ... ae o le palapala, galu, ash, e le o le ash, e leai se pia.

Faitau atili