O le a le mea o loʻo tauivi nei mo i matou?

Anonim

O falemeli o aso nei. Iloiloga o Maketi. Uiga o nisi faʻataʻitaʻiga.

O le a le mea o loʻo tauivi nei mo i matou? 14722_1

O le umukuka o loo teuina i le aofaʻi o mea, e leai se mea e le mafai ona mafaufau i ai se fale o loʻo iai nei o aso nei. A uma, e kuka mo le ma uso a o tatou uso o se tiute mamalu ma se mea paia. O le taimi lea o le a tatou taʻu atu ai papatusi a le aufa e ala mai, pe a, e tusa ma le tele o mea i le lumanaʻi.

O le a le mea o loʻo tauivi nei mo i tatou?
Bosch.

Vaʻavaʻai i mea faʻaonapo nei, o le a e le mafaufau o le a matou ola i le tele o tausaga. Ma o aso nei, e tusa ma le sili atu o le kiona e tatau ona faʻaaogaina ma faleoloa eletise. Ioe, o le numera o fale kesi e tele lava, ae ova atu taimi e faaitiitia ai le tufia. Mo fale fou, o le faʻafitauli o le filifilia i le va o le kesi ma le eletise mo le umukuka e masani ona foʻia i le fiafia i le mea mulimuli. Peitai ina ia mafai ai ona talisapaiaina ona lelei, e manaʻomia le maua o se naunautaiga faʻamaoni "Fesoasoani".

O loʻo iai fale eletise e mafai ona vaevae i mea masani (ma le faʻaaogaina uma o ē natia papaʻe, "Panckeer"), tioata-saramic. Ua leva ona faaputuputu papatusi i lenei taimi. O le tau maualalo o le na o le pau lea o le lelei - faʻatagaina latou i se isi tagata tauva ma tioata-chimic. Ae o loʻo tumau pea le taimi o le Born faataʻitaʻi, aʻo le taimi o le Black and White TV. Faataitaiga, i Europa, sansles o ia papatusi e itiiti ifo nai lo le 5% o le faatauina atu o mea elemene eletise uma o nei faasologa.

Mautu o le vevela

E ui lava e talitonu o falefaigaluega e suneko elā elā i ai talu ai nei, e le moni. O faʻataʻitaʻiga muamua na aliali mai i le 1908 - saʻo i le taimi lea, o le kamupani Siamani o AOE SOGE o loʻo faʻaititia ai nofoaga laiti mo le kuka i se tasi.

I le maketi o le faʻaulufaleina mai le eletise eletise i lea taimi, conlic ceramics tumau. Ia, e matua faʻamatala lelei - o papatusi uʻamea lapopoa i auala o sauniga o le ola. O le mea sili ona taua o le tioata-ceramic mea e i ai le maualalo o le vevela o le vevela. O lona uiga o le ogaumu e matua lei suia lava ma teuu vave. Elon Worlds mai le mea na avea ai lona pito i luga o lona pito i luga. E i ai meatotino vevela vevela - o lona uiga, e aoga i se itu faapitoa (i le tulaga lea, o le mea tonu). O le iʻuga, o le vevela atoa lava gaosia e ala i le faʻamafanafana o elemene ulufale atu i le Saucepans ulufale mai lea ma falai le pake, ma nofoaga o loʻo totoe e leʻi vevela. I se faʻaopopoga, o Zeran e tauaveina le vevela sili atu nai lo le umi na faʻaaogaina mo le gaosia o uʻamea uʻamea uʻamea. O le mea moni lava, e faigofie lava, o le kuka taimi ua maitauina, e mafai ona sefe le eletise. Ma le mea mulimuli, e faigata tele le vaʻa e mumu pe a e paʻi mamao atu i le auala o le alavai pe a uma se minute, o le isi pe a uma ona faʻaaoga.

O le a le mea o loʻo tauivi nei mo i matou?
I totonu o le Bosch HSN 382a faʻataʻitaʻiga, o le umu e faʻaoʻo atu ma le toʻilalo o le taʻavale e faʻafaigofie ai le ulufale atu i meaʻai.

A o talo e uiga i le faateleina o le malosi o tioata tioata-ceramic potu, e manino lava le le mafaamatalaina. I le avea ai ma tagata faʻatau o papatusi e faʻamatala i taimi uma i le lima tausaga talu ai na latou faʻamaonia mo ni nai taimi e feagai ma le faʻaleagaina o lenei ituaiga. O le kanels ma le manuia o loʻo maua uma ituaiga o avega o loʻo maua i tulaga masani o le aiga. Ioe, o le fasioti tagata le pepe o se leo mo i latou "lilemu", ae o se po leaga e le mafua ai. E ui i lea, o le ogaumu, ioe, e manaʻomia le faia o soʻo.

O le tioata-ceramic ua iloga i luga o le lamolemole luga, lea, pe a manaʻomia, matua le lelei ma faigofie ona faʻamamaina. O tagata uma ia e le itiiti ifo ma le tasi ma le faʻatasi lana fasi mai le swirl cocea, o le a mafai ona iloilo lea tulaga i le mamalu.

O le le lava o le leai o se tioata-chimic o se tau maualuga (e oʻo i le afa o le tau o le atoa ipu). Gaosiga o claractic papatusi - o le faiga e matua maualuga-tech. Seʻia oʻo i le taimi nei, i Europa e naʻo le lua laʻau e fai ma le gaosiga o tioata tioata tioata-coateinas, o loʻo faʻaputu uma lava "Starrow.

Masalo o nisi o tupe teufaafaigaluega o le a manaʻomia le sui o le umukuka tuai. Mo faleoloa eletise, pots ma falai ma falai o loʻo manaʻomia ma le pito i lalo, lea e fesoʻotaʻi ma le laʻasaga i luga. O le tuai o le auupega a le The Wardiginu o Atmininum ma le mauga o le a matua telegese e sili atu le mafanafana e oo lava i le sili sili ona malosi.

Tauvaga microwave

O le a le mea o loʻo tauivi nei mo i tatou?
Konforks ma le ituaiga fesuiaʻi ma le tele o le tele o le faʻamafanafana mo ipu sili ona eseese. Faʻataʻitaʻiga o le P 4Vn013 (Karister). O le faʻauiga o le vevela o papatusi 1.5-2 taimi vave nai lo isi, e aofia ai le kesi, ma le saʻo o galuega e le tutusa. Aus, o le tau o latou, e tau mamao lava, i le taimi nei o le tauvaga - latou te matua taugofie nai lo tagata uma.

O le faʻauiga o vaega e mafai ai ona faʻaaoga manaʻoga faʻapitoa mo ipu. O le mea autu o le maneta (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le uamea poʻo uʻamea, ua tumu). Tioata ma cerampinacs i luga o se ogaumu o le a le mafanafana i uma, ae apamemea po o le almininum - matua vaivai.

Talu ai o fale teu oloa fou e masani ona "Squadezed" i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka, gaosia e le (cm i luga o le 60 cm. O loʻo iai foʻi le galuega i le maketi, i le aoina mai le kukaina o pou. Ma matagi faitele. O loʻo faʻapipiʻiina o loʻo gaosia ai le sifi i luga ma le lautele o le 50, 60 poʻo le 80 cm ma e lua ituaiga: e pei o le Brass pulea Kapeteni (e pei o le ZKLO) . O le matagi e iai foʻi le kapoti o le kapoti lautele (50 poʻo le 60 poʻo le 60 cm). Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaogaina se tuʻufaʻatasiga mai le panels e te fiafia i ai ma le kapeneta mai le tele o fale gaosi.

Elemene o meafaigaluega o le eletise eletise

E tusa ma le faʻavae o taotoga, o papalagi o Keseesega, e le iloga ese mai lo latou uso o laʻei, ma le tioata "e tautua i ai" Precke ". Peitaʻi, o vevela o vevela i totonu o le tioata-cermico faʻataʻitaʻiga o loʻo eseese i le mamanu. E mafai ona faʻatinoina, i le faʻatinoina o mau, i foliga o se uaea tuʻutuʻuga (radion-crest burner), ma e faʻapitoa foi le malosi o le 'afa). O le mea mulimuli, e faʻavae i luga o le faʻaititia o le lautele, e maua ai ni vave mafanafana.

Mo masini e maua ai ni tulaga nofo lelei i luga o le ogaumu e aofia ai le malamalama o le saoasaoa o le vevela vevela, o le 'olo ma le polokaina "o tamaiti".

O le moli vevela ua faʻaalia ai o le burner pe a maeʻa le motusia o loʻo vevela lava i luga o se vevela (masani 60c). O lenei aoga aoga faʻatagaina, i le tasi le itu, e aloese ai mai burns, ma le isi itu, filifili se isi taimi lafulemu ma sefe le taimi kuka i lenei auala, atoa foi ma le eletise. Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga o faleoloa eletise e faʻaauupegaina e faʻatatau i le vevela o le vevela, vagana ai le archac.

Mo le faigofie o le galuega faʻafaigofie, o le tele o tioata tioata-cerammic papatusi o loʻo faʻaoʻo atu i le tasi pe lua o mea e feoaʻi ai ma le vevela o fanua. Afai e tatau, e mafai ona faʻateleina ai pe faʻaititia. Pe avatu foi i se foliga mataga (o le mea na taʻua o le Konfork- "Uynar"). I se faʻaopopoga, o tagata gaosi kopiina laupapa na atiaʻe Talofa tekinolosi, e faʻateleina ai le malosi o otaota e ala ile 1.5-2 taimi.

O papatusi faaonapo nei e tele na sapalaiina ma masini e faafaigofieina le galuega o le kuka: O se polokalame faatapulaia o le ofi vevela, hormandim. O le polokalame e faʻatagaina ai oe e faʻamanino le taimi tatau mo le fesuiaʻiina o luga / ese le ogaumu poʻo le mea leaga ma mafuaʻaga o le alualu i luma o le vevela faiga. O le faʻatonutonuina o galuega o loʻo faʻatinoina foi e le faʻauiga o le vevela o le saoasaoa ma le thermopland - Probe, o loʻo pipii i le "tino" o le o loʻo sauni i totonu o lona "totoga o le lotoifale".

O le a le mea o loʻo tauivi nei mo i matou?
ArclineA.

O le umukuka faaonapo nei e mafai ona faʻaoʻo atu i soʻo se aofaʻiga o le kukaina o vaalele. O le imeli pulea vaega e le o le tele o suiga i le sefulu tausaga talu ai. Tele faʻataʻitaʻiga faʻaaoga le masani masani gaioi o loʻo pulea pulea o ē. Peitaʻi, i se faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, com 5120 VW mai AEG ma HEC 56pp mai le Goldreje) o loʻo tuʻuina atu ma le fufuluina o le fasi.

Ma mulimuli. Talu ai o le eletise eletise e na o se mea, o le a maua ai le faatupuina o le siitia o lamatiaga ", E manaʻomia e poloka le" ulufale faatagaina "(" puipuiga faasagatau "faʻalelei). A o le tulafono, o lenei "puipuiga" o loʻo faʻatinoina le faʻamau e tatau ona teuina mo ni nai sekone i le tulaga o le ADD. O le mea moni, e leʻi toe fetuuina mai lava, ae o le ono mafai ona faʻatonuina ni tamaiti laiti, ua faʻaititia ai nisi mea e taʻe ai, tele natiaʻi.

Uili mai le ogaumu

O le a le mea o loʻo tauivi nei mo i tatou?
O le ogaumu, ua faʻaauupegaina faʻatasi ma ogaumu e lua, o le a fesoasoani e faʻafetaiaʻi ai soʻo se avili o le avral. O se umu lelei e masani lava o le lalagaina masani. O lenei vaega o le co-stab o se maualuga tele-tetch. E mafai ona faʻamalieina a latou tagata e ona o ituaiga eseese o meaola, o le faʻataʻavaleina o le spit, o se tuʻufaʻatasia o le pito i luga ma maualalo o le mafanafana ma le malulu o le sili atu o le super-aso nei

O meaʻai i le ogaumu o loʻo faʻaaogaina i le ogaumu ma quartz ma i luga o le latou masini e le o ese mai i le eleele o ovel o mulumulu (sa matou talanoa i ai i totonu o le tusitusiga ").

Ma le ma le faʻamalositino o le taimi o taimi e faʻaaogaina ai le taʻavale a le tagata faigaluega (o se faʻailoga faʻapitoa e tufatufa ai le ea i totonu o le potu laupapa). O lona iʻuga, oloa tuu i tulaga eseese o le 'auʻauna apamemea e vevela tutusa. I se faʻaopopoga, o le faʻasao e mafai ai ona faʻaaogaina le faʻaputuputu o se mea puʻupuʻu, faʻafetai i le osofaʻiga rosy cust ua fausia i luga o le tao poʻo le aano o manu.

I nisi faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, c 966 mai le oka) E i ai se vave faʻaʻaisa o oloa i le tuʻufaʻatasia o le faʻalumaina lemu vevela ma feula le ea.

O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o le faʻauiga o papatusi o faʻavae i luga o le siʻosiʻomaga i le pito i lalo o le ipu uʻamea o le o loʻo taʻua ai o tagata palota. O le a le vevela o le eletise. O nei afaina o loʻo fiafia i ai o loʻo fiafia i se suiga o electromagnetic fanua na faia e le Inductor (Coil). O le taimi nei mo le inductor e fausia e se eletise eletise.

Mo mafuaʻaga mautinoa, na vave lava ona pa'ū le Ova, ma e tatau ona latou fufulu e le aunoa. Ina ia faafaigofieina lenei faiga i nisi faʻataʻitaʻiga (com 5120 vw o AEG, BIP 63 mai le Brandt Et Alt. Ua faʻamautinoaina le faʻapopoleina o le gaʻo na toe faʻaleleia i mea o faʻaʻaisa ma vai i lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le vevela. O le ogaumu, faaauupegaina i lenei vaega, e le o toe toso i le afu o foliga.

Afai o le elemene elemene i ogaumu, pei o le tulafono, e le tulaʻi faitio, ma le "uʻamea"] faʻaputupulaga uma o faʻavae o loʻo saogalemu. Matou te uiga o le sili ona le taua nines, faitotoʻa ma feaveaʻi feaveaʻi (spit, grill, etc.). E taua tele le siaki pe o le lemu ma le leoa ma e aunoa ma le taumafai o le a mafai ona e toso le pusa apamemea. Ma, ua e iloa, ia pasi ese lea o le ie, tali uʻamea ua vevela - o le lesona, agavaa mo tagata faafuaseʻi o mea faʻafuaseʻi.

O nisi tagata gaosi oloa e ofoina atu ogaumu o se faavae fou mamanu - i le faiga o le kapoti, o loʻo taofia ai le au teteʻe (HL 62053. O sea mea faigaluega faʻafaigofie ulufale atu i le oloa saunia, ma susunu i se soʻotaga, e faigata tele. Ae o lenei meaola e manaʻomia se avanoa tele, ma o lea, e le o talafeagai mo soʻo se umukuka.

O nisi tagata gaosi oloa ofoina tuʻufaʻatasia kesi kesi (vaega o le kesi afi, vaega eletise eletise). E talafeagai tele lea mo itulagi, lea e ono motusia ai le kesi, ona eletise. E moni, i le isi, o le 'apamemea-laupapa burner westers e leʻi manatu e leʻi mafaufauina ...

O le isi maketi fou o se ipu, faʻaaogaina ma ogaumu e lua (mo se faʻataʻitaʻiga, ek 6171 mai le eletise eletise poʻo le CE 9005 mai Brandt). E tusa ai ma le fāmua, o loʻo i ai o ogaumu tetele ma laiti "o le a faʻatagaina oe e faʻalatalata atu i le faʻafitauli o taimi ma malosiaga punaoa sili atu lona aoga." Ae e foliga mai o le "faaleagaga" e manaʻomia, e ala mai i le mamao mai itu tapuaʻi.

I le matou maketi, aemaise lautele ona aofia ai aia au mai fafo pusa o papatusi ua leva ona manumalo i le fiafia. O lea o BOSCH, Siememes, Talofa, AeG (Siamani); Eletise (Suetena); Aristson, Indest (Italia); Tao (Finelani); Gorenj (slovakia) ma le tele o isi. E manaia le maitauina o taimi talu ai nei, o totonu o le fale "o le '' 'auala na matua fuafuaina". O loʻo latou taumafai foi e tuʻu faʻatasi a latou maketi. O taunuʻuga a Svimu ojcs e aemaise lava - ua latou faʻamalosia le tatalaina o tioata tioata - sicram faʻataʻitaʻiga lelei tele. Ma o tau, e te iloa, e maualalo ifo nai lo i luga o le tutusa faʻataʻitaʻiga mai fafo.

O le avanoa o le faʻamalosia o le Ventail e maua ai electrophists o se tele lelei i luga o ogaumu o le kesi - pe a uma, i le mea mulimuli, e le mafai ona mafai ona feula e tape le afi. O le iʻuga, tele pepa kesi kesi ua leva na tuʻuina atu foʻi ma ogaumu eletise.

Talu mai faʻamaumauga o eletise, o loʻo feagai ma electrolegaggogactonetic, o le fesili, O le fesili, e le afaina i lenei faiga o le matou soifua maloloina. O lea, o mea uma eletise eletise na faʻatau atu i Rusia e faʻatatau i le tumama ma le tumama faʻamaonia, i le taimi o loʻo siaki mai ai ituaiga o tagata i tagata. Afai o oloa e i ai se tusi faʻamaoniaina o le faʻamalologa, o le puipuiga o le saogalemu (o le mea moni, noatia i le gaioiga gaioiga).

I le faaiuga, ou te fia taʻu atu ni upu e uiga i le faʻapipiʻiina o fale eletise. Afai o lona foliga i lau umukuka na saunia muamua ma i totonu o le potu o loʻo i ai ni filifiliga eletise eletise, o le faʻapipiʻiina o le masini e le sili ona faigata. Ae o afea, fai mai, e uiga i se fale tumaoti, e leʻi sauni mo le mauaina o sea sili "malosi" e ono tulaʻi mai. O meaʻai eletise e manaʻomia ai le malosi maualuga (e oʻo i le 5-8 kw), o lea e manaʻomia ai se faʻapitoa Eyeliner ma se faʻavae, e tatau ona faʻaaogaina e le eletise.

Uiga o nisi electroplit faʻataʻitaʻiga

Gaosi * Faʻataʻitaʻiga Fuaitau, vaai Heating Metotia ** Elemene o meafaigaluega Tau, $
Zvi, Lusia (20) Zvi 407. 85 x 60 x 60 E. Fetuunai i le malosi o le malosi ma le faʻatapulaʻa o le malosi o le taumafaina, o le penny grill, ogatasi 210.
Zvi 5120. 85 x 60 x 60 I Toe faʻatulaga le faʻailoga o le vevela, faʻavavevave le vevela, o le le lelei 400.
AEG, Siamani (8) Com 5110 vw. 85 x 60 x 50 I Konforks ma se fesuiaʻiga o le vevela o le sone ma scripss fetuunaiga o le vevela, multiplunectal ueven, ogatasi 1400.
Com 5120 vw. 85 x 60 x 60 I Konforks ma se fesuiaʻiga o le vaega o le gaoia o le sone, brailtive bodles, multipū o le ogaumu, faʻaputuputu, pyrolysis 1350.
Aristson, Italia (8) Mai le 6V9 m (w) 85 x 60 x 60 I 4 Na susulu Ranization Sone, Multipeancreent Ova 530
Mai le 6v9 p (a) 85 x 60 x 60 I Suia le vevela o le nofoaga, o le multifanicancrenal oven, o Anthracsite faauma 520.
Manatua, Finelani (6) C 910. 90 x 50 x 60 E. Faapipiiina 350.
I 955. 90 x 50 x 60 I Faapipiiina Grill, le mautonu faiga, faʻamafanafana elemene o le ultrathethed Himpy Talofa-Malamalama, Greamlock Lock System 700.
I 966. 90 x 60 x 60 I 2 ogaumu, convection brill, faʻaletonu faiga, faʻamafanafana elemene o ultrahuth o loʻo faʻamalieina gofie-malamalama 830.
Bosch, Siamani (21) HL 62053. 85 x 60 x 60 I Convection Grill, faalua-Criptic Burner, Hardware ma se Ovaval Heating eria eria, ogalaau ma le alualu i luma sauniga 1100.
HSN 202 KRF. 85 x 60 x 60 I Toto i le palu, o loʻo toe faʻaleleia le faʻailoga o le vevela 420.
HSN 252 W. 85 x 60 x 60 I Paʻepaʻe kuka kuka, 4 vave faʻamafanafanaina le lafu, faʻalua-faʻaluaina meafaigaluega, ipu pusa 640.
Brandt, Farani (9) BIP 63. 85 x 62 x 60 I Faapipiiina Grill, multipringtion Oven, Protemer, Pyrolysis 1200.
1005. 85 x 60 x 90 Ma le 2 ogaumu, o loʻo faʻaaogaina ai le palu, paʻi atu i le vaega, o le polokalame, 7, 7 tuu i lalo o maupuna 3500.
Gorenje, slovakia (15) EC233 B. 85 x 60 x 50 I Tolu-ogatasi, penny grill 360.
Hec 50 pp. 85 x 60 x 60 I Tagofia le aotelega o le aotelega ma le 'ie lili, lua-mataga afi 980.
Kasisi, Siamani (16) C502.60 85 x 60 x 50 I 4 o le ofi o le ORD o polokalame 530
C502.834 TE KD. 85 x 60 x 50 I O le faʻamafanafana o elemene o le utu o le fiafia Talofa-malamalama, "gooseman", 8 ofe o le vevela o polokalame, defrost mode, phormer 750.
E501.881. 85 x 60 x 50 E. Convection Oven, Spit, Telescopic Baseck pepa, polokalame, Tormond 315.
E602.81TE 85 x 60 x 60 E. 8 Heating Polokalama Uved, Spit, Telescopic Faasalalauga, Propmer, Termeond 410.

* - i puipui o loʻo faʻaalia ai le numera o faʻataʻitaʻiga na ofoina atu e le Kamupani

** - k - mai le Glass-Chimic Panene, e - Mai le eletise eletise elemene, ma faaosofia.

Faitau atili