Fefe i le Fire Fire

Anonim

Kesi laupapa. Vaega o le taotoga, faʻatusatusa uiga o faʻaulufale mai o faʻaulufale mai ma faʻataʻitaʻiga a le aiga.

Fefe i le Fire Fire 14730_1

Fefe i le Fire Fire
Faʻapipiʻi modules o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana.
Fefe i le Fire Fire
Ua mafai e le ogaumu kesi ona avea ma teuteuga moni o le umukuka.
Fefe i le Fire Fire
E le masani ai le tino tele o kesi.
Fefe i le Fire Fire
O lole i lole o loʻo faʻaogaina i se faiga eletise eletise.
Fefe i le Fire Fire
E le maua e ogalaau o kesi se malae vevela o le vevela, o lea latou te suia i eletise i papatusi o onapoponuʻu.
Fefe i le Fire Fire
O se tasi o le sili ona lelei Rusia kesi o le ituaiga o le ituaiga.
Fefe i le Fire Fire
Faʻatasia Kanopercerorc Wasetice o loʻo teu "Hisfarest".
Fefe i le Fire Fire
National Gold Gold Wassable kesi e lelei mo le kuka vave.
Fefe i le Fire Fire
Soʻofaʻatasi kesi eletise eletise mai le electrolux.

E te iloa, ma le tele o isi a tagata o tatou uso a tagata faʻatasi ona faʻafeiloaʻi le fuaitau "Home Giga"? Ma le poto masani: I le umukuka uʻamea, ma tele le kesi, ma se moli. I le mea sa fai mai ai le tusisolo: "O se vaaiga o le mea moni, e matua leai e taʻeika tele, ae ua faatuatua." I se mea uma, na ia, le fanau mai, ma fafaga, ma malu, ma liliu le umukuka i totonu o se fale ma uo vavalalata. Pe mafai ea ona avea ma vavega o nei ona po nei tekonolosi? Sei talanoa.

I le ituaiga o le malosi faʻaaogaina, o papatusi o aiga e mafai ona vaevaeina i ni fulafula mautu (i.e. fafie poʻo kolo), kesi ma le eletise. Sili atu le talafeagai e faʻagaioia ai le lua mulimuli. E le gata i lea, o le tauiviga mo lagona alofa o tagata talosaga o loʻo faia i le va o latou ma le manuia. O le tulaga o le ogatotonu o loʻo nofoia e papatusi tuʻufaʻatasia o le tolu kasa manu o loʻo latalata i le tasi eletise eletise (itiiti le masani ai o le kesi kesi.

Ia, ma o lea o le a tautala mai, e uiga i le tulaga i le va. I lenei faavae, ua vaevaeina papatusi taapolo o ni aiga se lua: faataapeapeina ma ia fausia-i ai. Mo le taimi nei, o faʻataʻitaʻiga sili ona taatele o vaega nei o loʻo sili ona taatele: 5050cm (laʻititi) ma le 6060m (lapoʻa). I tausaga amata, o le lapoʻa na tupu i Rusia - 5353cm. E i male, e iai faʻataʻitaʻiga ale pusa talipalaga.

Eseese fale gaosi ofoina atu i le tele o ituaiga o kesi, e masani ona laititi nai lo le eseese mai le tasi ma le isi. O le fea e filifili, o le fesili lena. E tatau ona e taliina oe lava. O la matou pisinisi e faʻamaninoina atu ia te oe o le aotelega o ata, togi le faʻasalalauga faʻatalaiga.

Mo auiliiliga, matou te faʻaogaina le faʻaaogaina masani o le taliaina o le "tau-amio-uiga" tulaga. O le vaaiga lea ou te foliga mai e manino: Faʻafefea Ona i lalo, o le sili atu mo le tagata faʻatau. Avata le faʻavae o "lelei" manaʻomia faʻamalamalamaga. Matou te faataʻitaʻia o le agavaʻa o le tino e faʻamalieina ai nisi manaʻoga e aunoa ma le toe faʻaleleia ma faʻateleina le tau.

E amata i le, mafaufau i le tele o le aiga sili ona tele o le kesi tuufaatasi taitoatasi. E uiga i fualaʻau e sefulu e fua mai ia i latou, o le tele o na mea e faʻavae i le 40 tausaga talu ai ma gaosia ni faʻataʻitaʻiga o loʻo tupu ai. O le tele ma sili ona tele o laau, na fausia i le USSR, o le "Breastgeabapraaraaratara. Mo ia, o le mea nei tekonolosi ma mea faigaluega sa faʻatauina mo Soviet-taimi, faʻatagaina le sili atu ma le afa miliona paoa piliona i le lelei lelei i le tausaga.

O le leiloa o Rusia i le amataga o le 90s o le autu o le gaosia o le kesi o le kesi (G. Breast) Faʻamalosi Rao Gazprom e fausia ai le BRAKODAR TRURIRY Bresthazoparebarate pisinisi. I le taimi lava e tasi, o le laʻau fou ona o loʻo ia faia i luga o le faʻavaeina o papatusi aiga na faia i le faavae o le Penza o loʻo gaosia ai "Eout". Mo lenei faʻamoemoe, kamupani Italia a le kamupani faʻa-Italia na maua e Delonenhi se laisene, na faʻatauina mai tekonolosi faʻaonaponei. I Rusia, i Rusia o le autu "Player", o le pulea sili atu nai lo le 50% o le maketi, o le user o le gevemark. O isi mea, tauva o tagata gaosi o le "Darina" papatusi (g.chachakovsky) ma de Luxe (Pynza) o loʻo tauva, ona o isi mea uma. I faʻasalalauga na tatou taʻuina mai ai i le "O Isi", o le Manu "O le Tulaga, E Matua Ona ese. E maua e se tasi le tasi pe tolu afe o papatusi i totonu o le astecha ma e iai lana lava tagata faʻatau nichomer, ma o se tasi o le taimi e paie.

I ni faleoloa o le kesi o loʻo faʻapipiʻiina o se masini e otometi ona taofia le kesi i le taʻavale pe a o ai le afi. O le igoa o le kesi o le kesi. O ana elemene autu o se masoa o le mangeso (o se tulafono, o se tormocouple) ma se eletise eletise e tapuni ai le alatoto o le kesi palau. O le tormocople ua faʻapipiʻi latalata i le tagata faʻatau ma, e pule mai le afi, faʻatupu se voltage lea e tatalaina ai le tapunia o le vato. A oʻo mai le afi (mo se faʻataʻitaʻiga, mai se malosi matagi malosi pe ona o le taofi o le kesi o le kesi), o le vevela o le kasa o le kesi o le kesi A e oomi le mana i luga o le sasa, tatalaina le valeni. Peitaʻi, e mafai ona faia lea mea ina ua mavae se taimi faʻapitoa (30-90 sekone) ina ua maeʻa le afi.

De Luxe ma Darina Papatusi ua gaosia i faʻataʻitaʻiga a Europa, o loʻo faʻaauau i ai galuega faʻaonapo nei. O mea ou te mativa ai i le faʻaaogaina o nei papatusi i luga o nei papatusi, pe a na faia o ni faʻataʻitaʻiga o aso nei, ae faʻatuatuaina. O ni faʻaletonu masani e fesoʻotaʻi ma le le amanaiaina o le faʻaaogaina o gaioiga taʻitasi ma le faʻapotopotoga atoa. Faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻaleagaina le pine sili ona faʻamamaina poʻo le fale ua faiʻoloa.

Lelei le Plate de Luxe ma "Darina" e toetoe lava tutusa. O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga ma eletise eletise, ma e aunoa ma le mea. E le gata i lea, o le aupito muamua e 500 sili atu taugata, o lea i tulaga o le faitioga "e sili atu le talafeagai e aunoa ma se ipu e aunoa ma se eletise eletise ma faatau ai le eletise eletise ma faatau ai le eletise eletise ma faatau ai le eletise eletise ma faatau le eletise eletise. Mama o le kesi. O le ala o le mea, o le a tuʻuina atu le tusia maualuga e tusa lava poʻo le a faʻafitauli i le eletise. E manaʻomia le amanaia o le mea moni o le "Darina" papatusi ua i lalo ifo o le lua tausaga ma, e ui lava ina leai ni faʻailoga faʻapitoa, e leai se faʻatuatuaina faʻamaumauga o mea. O papatusi o luko ua silia i le lima tausaga, o le tekonolosi o le siteki ua uma ona mautu, o le uiga lelei e lelei.

Fafo a le kesi kesi

Gaosiga, atunuu Togafiti Aofai o faʻataʻitaʻiga, sili atu Tau *, afe o rubles.
AEG, Siamani Aeg lima 10-15
Ardo, Italia Ardo. 10 7-11
Bompani, Italia Bompani. lima 6-10.
Bosch, Siamani Bosch. 10 9-13.
Brandt, Farani Brandt. lima 11-15
Kasisi, Siamani Kasisi. 10 8-13
Merloni, Italia Ariston. 10 7-12.
Indit. 10 6-10.
Sieni, Siamani Simens. lima 10-14.
Electrolux, Suetena Electrolux 10 10-14.
* - tau o loʻo tuʻuina mai o le 01.12.2000.

Toe tasi lava mea. O le tagata faʻatau e tatau ona iloa e sili atu ona aoga le fale ma gaioiga sili atu le lelei i tulaga lelei o loʻo lelei. Leiloa e uiga ia i latou, o le a le pagatia, e tatau ona e miti. Sei o tatou fai, ua iloa e i le taeao ma le afiafi ma se taumafa tele kesi, o le mamafa i le auala e mafai ai ona asi pe a faʻatusatusa i aso uma 2-3. O le faʻaititia o le voltage i eletise eletise e le tele lava, ae e tupu i le taimi lava e tasi ma ua faʻaititia i le kesi kesi. O lenei e mafai ona oʻo atu ai i le le tumau le faʻagaioiga o le eletise eletise ma kesi o kesi.

Lusia Rusia R 50696-94, e tusa ma lea tulaga o le mamanu ma le faʻagaioiga o papatusi a Rusia o loʻo tupu, latou te faʻatinoina le faʻalavelave oona. O lea, o oloa kesi e tatau ona galulue faʻamalosi pe a suia le mamafa mai le 650 i le 1800 pa i le faʻaitiitia o le faʻamalosi o le 1300 pa. Mo faʻatusatusaga: ENG-30 tulaga, faʻatonutonu le atinaʻeina male faʻagaioioiga o papatusi faʻataʻavale a le aiga i Europa, faʻatatau i le 1.00 i le 2300 pa. E tusa ai ma le EN-30, o le suʻega o le eletise eletise ma kesi ma kesi ma kesi o loʻo tupu i le maualuga ma le itiiti ifo kesi kesi. O nisi pisinisi Europa (mo se faʻataʻitaʻiga, Kasisi ma Memori), pe a tuʻuina atu a latou oloa i Lusia i Rusia, latou te faʻailoa i le lotoifale. O ni kamupani o loʻo taʻitaʻia sui mai fafo i le maketi a Rusia o Techsil Schie tekonolosi.

O foliga o loʻo mulimuli mai o le faʻagaioiga o le faʻaulutala o Papatusi Faʻalaugata I Lusia faalauteleina o latou faʻailoga e uiga i la tatou filifiliga, ae aua neʻi faʻamaʻimau. A uma mea uma, pe a fai o ni tapulaʻa o kesi ma eletise eletise, ona maualuga lea o le aoga ma tekinolosi e faia ni faʻataʻitaʻiga mai fafo.

Peitai, faatusatusaina o le mamanu o faaulufaleina mai ma papatusi a Rusia, e te sau i le baradompical i le taimi muamua solofanua. Ototoenno- o Rusia kesi kesi e sili atu le atoatoa i le inisinia fofo. Muamua, o le latou lelei atoatoa e 10% e sili atu nai lo le European oloa, ma o lea, latou susunuina le ga kasa. Lona lua, o a tatou oloa e maua ai se sefe kesi oloa oloa. O lenei ua maua ona o le mea moni o le Rusia Gost i luga o le siosiomaga manaʻomia e sili atu ona faigata nai lo le Europa tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ma le Gost p 50696-94 i le tuʻufaʻatasiga oloa, o le anotusi o Carbon monoxide (carbon mo 0.ime), ma gime. E tusa ai ma le European Standard En-30, o le mafaufau o Carbon monoxide e le mafai ona sili atu ile 0.1-0.2% (10 taimi sili atu o Orogina Oxading e le masani ai.

O aʻa o lo tatou "faigata" pepelo, pe a fai o e mafaufau i ai, i le mativa ma le malulu tuputupu aʻe. A o i le 50s, o le tele o aai ma taulaga, e tusa ma tapulaa, e tusa ma tapulaa, sa iai se nofoaga o 4-7 sikuea mita. m, o le faʻamalosi ua faʻamalosia ua le toesea. O le mea lea na mafua ai ona fausia e tagata tau le kesi o le kesi i tuutuuga o le susunuina suauu. O atunuu o Aeuropean na o atu ia latou auala masani i itulagi ma le mafanafana o le tau: na latou faʻaaogaina le faʻamalosia o gaioiga o fefaʻatauaʻiga o le ea, ma e tele a latou umukuka. O le mea lea, o le tautala vave, e tatau ona faʻatau atu le au pasa kesi i Rusia e le atoatoa ma le le fiafia, e le o le faʻaopopoina o le 10-vaʻalele ea e fesuiaʻi i le umukuka. E manino lava o se mea na tupu, ua faʻaulufale mai oloa na taugata i le $ 100-150 (i nisi upu, o le tau atoa o le pepa fou Rusia). O tagata gaosi Europa e leʻo lipotia tuʻusaʻo e uiga i lenei mea uma i le tagata faʻatau Rusia, ae latou te le mananaʻo foi e solia le tulafono. O Ivutan ua uma ona i ai i le tele o faleoloa i luga o le kesi o le kesi o le kesi e le mafai ona tauʻai Hust Hust: E te manaʻo e faʻatau, ae e te manaʻo ai. O le mea moni o le Europa Firms Lucavo Susuga o nei tulaga leaga e malamalama lelei. E le manino: aisea e tagi ai le au a Rusia e uiga i la latou tauvaga i tulimanu uma?!

O le taʻitaʻi o le fale o le fale o le JAC Brestgeababapraaraarataraaratages e tusa o le 500 afe o papatusi o le toetoe o faʻamatalaga uma o le vasega i le tausaga: e sili atu nai lo le 10), ma isi.

I le taimi nei, e tusa ai ma le faitio, o le tau o le lelei o le sili ona lelei o le pepa o loʻo tauva ma le faʻamaoni o le ARDO ma le tau o le BerDo. Ae peitai, o lenei paleni foliga mai ua le mautonu e le o le mea tatou te fiafia i ai. O le menlone vaega o kamupani na fausia se mea faigaluega a le aiga i Polani. O lea aua neʻi e teʻi pe a e feiloai i totonu o le faleoloa mo le $ 199 pepa ARDO po o le faʻamalosi i le faleoloa.

O le umukuka o pese a le lalolagi aulelei o le lalolagi e fai ma sui o le matou atunuʻu: Electrolux (Suetena), Bosch, Siemi, Siemie). E le masalomia le sili atu le maualuga-lelei, atoatoa le tomai. Ae o le 3-6 taimi sili taugata nai lo le Rusia ma 1.5-2 taimi, isi Europa. E tusa ai ma le faitioga o le "tau- tulaga lelei", o le tele o metotia e maualalo ifo i le taugofie Europa (mo se faʻataʻitaʻiga, meia, bompini, bompini). E mafua ai le mea moni o le lalolagi taugata, e ui lava latou te aoina ni ituaiga taʻitasi nei, e le gata i Siamani poʻo Sweden, ae o le pito i sasaʻe ma Saute Asia.

Mo Lusia, o se aiga o le fale o le Kaka i Kaka o le kesi - o se fou, televave atinae o le vaega. Fausia-i le kesi kesi o le, o le mea moni, le ipu, vaevaeina i ni vaega se lua: pito i luga ma lalo ifo o le kesi. O le mea na tupu ai le le fiafia i le mea e ono faʻalauteleina ai le mafai ona faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le kesi i le umukuka.

I nisi taimi o mea faʻavaitaimi o kasa, o le pito o le afi (tasi pe lua), o le mea e otometi ai ona faʻaleleia le vevela o le ogaumu, lea manaʻomia le vevela vevela.

O le masani ona fetuʻutuʻu e maua ai se afi mumu, e aunoa ma ni mea leaga, lanumoana. Afai o le afi o le afi e le mautu ma masani ona suia le lanu mai le lanumoana i le samasama, o lona uiga e soli mea leaga ma agavaa le tautua. Ae afai o le tuaoi tuaoi e fesoʻotaʻi i le tutusa auala, e foliga mai e le o se ogaumu, ae o le kesi (tuʻufaʻatasiga poʻo le faʻamalosi).

Ma le samasama samasama, e le mafai ona faʻaaogaina le taʻavale, ua oʻo i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le kasa o le kesi. Faʻalogo i foliga vaaia i totonu o le umukuka o le manogi o kesi - vave, e le o le paʻi atu o le eletise eletise storical swetes, tape le kesi kesi i le ipu ma veta le potu. Faʻafesoʻotaʻi le kasa faʻafuaseʻi kesi. Aua le tuuaia se mea!

E le faʻamatuʻu i luga o tagata Rusia o ia mea faigaluega, o le mea lea, o faleoloa o loʻo faʻaalia ai ni mea taua o mea uma o loʻo i luga. O le lelei le faʻaogaina o le fale tekonolosi o loʻo iai, e aunoa ma le nofoia o le tele o avanoa i totonu o le potu, e faigofie ona fetaui i totonu o le umukuka. Le Fanua-I Lau Mea, Valaʻauina sa ia te ia foi le mumū, po o le umu pe a uma ona e fatuina asthetic ma le uargonomic. O loʻo ese mai le tele o metotia i le tele, o le aofaʻi o elemene, o latou fuafuaga, ma le faʻatonutonu metotia: Mai le potu taotoga, faʻaaogaina le iunite tutusa. O le tele o mea na fuafuaina e fausia-i Ova, o le eletise, ae le o le kesi. E mafua mai i le mea moni o le a le mafai ona mafai ona tauva le ogaumu o le kesi ma le eletise i le eletise. Mafua ai basalna: o le flaeve flame kesi lapisi fausia se maualuga tele vevela i totonu o le ogaumu. O lenei mativa ua le maua ai ogalaau kesi ma le leaga o lafu. O le mea lea, e mafai ona faʻatau se seti e aofia ai se kesi o loʻo faʻamafanafana ai luga ma se eletise eletise, i le tau o 10-20 afe o le 10 O le sili ona lelei "tau-lelei" tulaga o le a avea ma filifiliga e te fiafia i ai i le sili atu o le tau o le kasisi po o le me memini.

O le tulaga o le ogatotonu i le va o le faʻateʻa ma fausia-i kasa o kamela o loʻo nofoia ai kesi. O lo o faia e laau i le solia, Kazan, Krasnodar ma Omsk. I le fua faatatau o le tau-tulaga-tulaga, lua-maneta laupapa laupapa o le Gefst Brand o le sili sili ona lelei. E leai se taimi e faʻatau ai i luga o ato o ato tupe ma le tamaoaiga, siʻosiʻomaga faʻauo paʻu. Na latou faʻatino i luga o le faʻavae o le ipu "hefae", ae le pei o isi faʻamaumauga o kesi e le o sulu afifi, aua le faʻaleagaina le matagi, puipui ma ciposiiii coungs. Ma le isi, o masini o 1.5-2 taimi e aofia ai nai lo o Kasa, ma o a latou anotusi o mea leaga i le carbon o oloa, 10, ma i le Nitrogen Oxdide - 100 taimi! O papatusi i le mamafa o fusi e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia e le gata i le kuka, ae mo le maʻa vevela.

Faʻamaumauga i luga o le kesi kesi

Tagata gaosi Togafiti Aofai o faʻataʻitaʻiga Tau *, afe o rubles.
"BreastgeabapAParaarat",

Malosi

"Sili ona lelei" 7. 3.5-6
Kesi masini mea laau,

Volgograd

"Eletise" 3. 2.5-3.5
Totoina i latou. Vladimir Ilyich,

Moscow

Zvy. tasi (**)
Kesi masini mea laau,

Kazan.

"Manatu" lima 2-3.5
Kesi masini mea laau,

Krasnodar Region

"Kuban" fa 2.5-3.
Metaltargical laau

G. Lysva

"Elga" tasi fa
Kesi masini mea laau,

Omsk

"Omichka" 3. (**)
Progement Association "Eva",

G. Penza

De Luxe lima 3-5 .5
Kesi masini mea laau,

G. TWAIKOVSKYKY

"Darina" lima 3-4.5

* - tau o loʻo tuʻuina mai o le 01.12.2000.

** - toesea le faatauina atu.

Faitau atili