Susu vai ma le soifua maloloina o le faavae

Anonim

Totoina le faavae ma foloina vaega o le fale. Ituaiga o le suavai e tusa ai ma le metotia o le faʻaaogaina ma le faʻavae o gaioiga. Lōia.

Susu vai ma le soifua maloloina o le faavae 14732_1

Suavai - mataupu manifinifi
Galue i luga o le susu e manaʻomia ai le faʻaeteete ma le saʻo.
Suavai - mataupu manifinifi
"Triad o loo taofia".

O le mafuaʻaga o le faʻatulagaina o tagata faʻapipiʻi i le pito i lalo o fale nofomau o fale e tutusa ma ana masani, o le a le tuuaiina.

Suavai - mataupu manifinifi
Mo faʻalavelave faʻafuaseʻi o vavaina, binumen-polymer lipimer ma vave nofoaga e faʻaaoga.
Suavai - mataupu manifinifi
Soprema o loo i le viliina o le susu.
Suavai - mataupu manifinifi
"Atosstroy".

Vaega o le toe faʻaleleia o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le tapaa:

a) vavaeina le laualuga o le uʻamea uʻamea;

b) aumaia le pulumu i le uana asā a le Koma Armafix anticaroliona;

c) Faʻaaogaina se vaega o le susu o le Spoprootuting Fat FM (3 MM);

o) Toe faʻafoʻiina o le vaega puipuia o le sima o le faʻaaogaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le tele o le rm.

Suavai - mataupu manifinifi
Membrane e faʻavae i luga o le okapine bitsumen, fiber-fiber-faʻavae. Le itu i totonu o le ata tifaga, fafo ma Alumini.
Suavai - mataupu manifinifi
O le tagata lava ia o le le mafai ona maua ai le suavai.
Suavai - mataupu manifinifi
Basf.

E le naʻo le puipuia o papatusi papaʻesega mai le vai, ae na sefe foi mai i le malulu.

Ole vai o le faʻavae o le ola, e leai se mea, o le a le faʻamutaina se tagata ile lima aso. Ae ui i lea, o le foliga mataina o le potu i lalo o le fale e le gata ona afaina ai le e ona o le le lava o le lagona, ae o lea foi e oona i lea lava olaga.

O le fiasefulu o le afe na fausia i tausaga talu ai nei (ma e masani lava ona taugata) o le tele o tagata, e toʻatele tagata ua manaʻomia se mafuaʻaga ogaoga o fola ma le potu i lalo. Ma le isi, o lenei toe faʻaleleia e le talafeagai le auala e aunoa ma le toe faʻaleleia o le faiga atoa o le toʻilalo le faʻavae ma le fasi vaega o le fale. O le mafuaʻaga mo sea "estideiaia" o loʻo i ai i le mea sese i le tulaga o le tulaga, i le leai o se poto masani poʻo ni mea lelei, ma o nisi taimi i le tagata atiaʻe.

Lalo o vaitafe, omea matafaga

Le maualuga o le vai o le eleele (AMB) e mafua mai ai muamua i luga o ituaiga o eleele. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le itulagi o Motaga e masani lava o loʻo masani ai. E iloga i le vai vaivai le vai pe le tutusa foliga o le pomu o le arifor. O le fiafia o laufanua o laufanua o loʻo faʻamalosia e manumalo i soʻo se vaega o le gaoi suʻesuʻega suʻesuʻega. A faʻapea o loʻo i ai ni faʻafitauli o loʻo i totonu o le stallary living sone (faʻataʻitaʻiga, o le tulaga lelei o lou fale), o le a fufulu. Tautotogo liusuavai o le kiona ma aisa, taumafanafana tamū, laiti le tautoulu, o se loto maa manaia o tusi pese, - o lenei mea faʻamataʻu i le loloina o le fale.

O le uiga o le eleele "lautele =" mautu

I nisi mea o iina, i le loloto, e i ai se vai-fufuluina ipu vaimea o le eleele. Mai ai, o le susu o le faʻamamaina o loʻo aʻe i luga o le eleele i se tasi tulaga poʻo le isi o le vai e mafai ona vaʻaia ma, pei o ni mea vali, taumafai e faʻaputuputuina ai le suavai i totonu o ia lava. O le tele o le faʻaletonu o le eleele ma le manifinifi o moli i totonu, o le maualuga maualuga o le ala aʻe o le vai. E oʻo lava i le mafiafia o gaʻo gaʻo e matua telegese, ae o le faʻatupuina o le susu i le maualuga o le 12 m ma sili atu i luga o le arifor.

Maualuga o le kapela o le osofaʻiga o le susu i luga aʻe o le maualuga o le aralier

Uiga o le eleele Vaʻai i le eleele Maualuga o le spaellang siitia, m
Manuia Alert fufulu, iliili 0
Pipili Oneone oneone oneone 0..3-0-0.15
O le oneone e lelei 1,1-2
Vaivai-gaosia Vaipuna 1,1-2
Sulu faigofie 2-2.5
Sgalok Middleum, mamafa 3.5-6.5
Suavai Susuk gaʻo, omea 12 pe sili atu

O faavae o loʻo nofo i le taimi e tasi ma faʻasaina (tausuaga)

O le tau o le faʻavae e masani lava ona 15-20% o le tau atoa o le fale, ma le tau o le susu o le Faʻaganuʻu o le 1-3%. Ae o le amio le pulea ma le le lelei-tulaga lelei o le a mautinoa e manaʻomia le mauaina o tupe i le lumanaʻi o mea moni.

O lea, e amata le fausia ma le faavae tuufaatasiga faavae. O le tele o mea e masani ona ofoina atu faʻavae o loʻo i ai ni tulaga lelei, o loʻo avea ma mea sili ona lelei o agavaʻa ma auala taugofie e folasia ai le tau. Peitai e ala i le vaaiga i le susu e sili le mafai ona tupu i le faavae o Monolithic. O le le lava o le faʻamamaina o ie e aveʻesea ai le manaʻoga mo le latou folasia, o lona uiga, faʻatumuina i le ufiufi i le alaga. Ua misia sina siʻosiʻomaga i luga o soʻoga (lea e faʻatapulaʻaina, pei o se tulafono, bcronis o tinoita mai le itu i saute o le itu i saute e le lava.

E leai se tiute e faia e aunoa ma Defomisations (o se faʻataʻitaʻiga, o le 'olo lauiloa i le taulaga o piza, Italia). O Le Setesevine o le eleele, o le taliaina o le fuaina o le lelei o le lelei, o siosiomaga o le vevela mafua ai le le talafeagai i le lalolagi ma le iʻuga, mafatiaga i totonu o mea. O le susu na faʻaaogaina i le pore o le sima o le faʻalauteleina i le taimi o le malulu (e 9%) ma gagau. O lea ua fausia microcracks, tatalaina le auala i le ala malosi o le vai. O lenei faʻafitauli na fafag E leai se aso, ma o ala o le faʻatagaina e tele.

E tusa ma le metotia o le talosaga ma le faʻavae o faʻagaioiga, o loʻo iloga ai ituaiga o suavai ua iloga: o le faiti, vaisu, tui.

E le gata i lea, o loʻo iai: malamalamaaga faʻavavevave vave mo le toe faʻaleleia o le timu mai fafo; Fanua tumama; tuʻufaʻatasiga o le HydrophobibiC mo le faia o le sima ma le piliki vai-mama mea; Antisole, anti-singing le tauemuina ma tele, sili atu.

Valevale vai

Ua leva nei i le 5000 tausaga talu ai, tagata o fesoʻotaʻiga anamua i le fauina o fale i se susu na faʻaaoga ai le binud. Ma o lenei, o Byumeme ma O mea toto e masani ona masani, iloaina, masani ai, faigofie ona faʻaaoga. Ae tatau ona mafaufau i se mea taua tele o nei mea: E gata le latou tautua ile lima pe ono tausaga. O le mea moni o le mea moni o le a leiloa o ia ma le malosi ma avea ma maaleale ua uma i le 0 ° C ma ala i lenei suiga vevela e tupu ai le vevela. O le tauemuga o le motusia o le motusia po o le taʻotoga. E le gata i lea, faigaluega ma Hernumen (o le vevela o le vevela pe a faʻaaoga le itiiti ifo i le 120 ° C!) E matua le fiafia ma lamatia.

O le puʻupuʻu o le petrochetum mea e mafua ai le faʻaalia o a latou ogaoga tauvaga, toega o le sythenthetic i luga o latou. BitUmemen-batber ma bitsumen-polymetric manas o le malulu faʻaaogaina faʻaaogaina i luga o le sosolo malosi o loʻo gaosia ai foi.

Ituaiga o le Coating Mastoc Mismic gaosiga

Manatu i le mastic Talosaga vevela,Mai Mea mafiafia

Mm.

Averesi taumafaina

kg / m2.

Tau 1 kg,

olo.

Vaivai 120-160 4-5 lima 3-6
Bimumonius patu 80-95 4-5 lima 10-20.
Bitminius polymer -20 ... + 50 2-3. 2-3. 15-35

Mo se faataitaiga, o le Bituminous-latex emulsion mastic "Blam-20", lea o le AOZT "Ryazan pepa malo Laau Toto Rubberoid" e maua foi. Polymeric Mea o le gaosi oloa fafo e tusa ma le tolu pe fa taimi sili atu taugata nai lo Rusia oloa.

Sima-polymeric masmetric e aofia ai se mamago paluga o sima ma milorale maualuga e maua i le leo susu. O le paluga o le lokaina ma le vai, o se faʻailoga faʻapitoa e seasea poʻo se faʻalumaina o le polysions o polysimers (agcone pe vinyl). Faʻafetai i le vaega o le itu, o nei ofutino o loʻo i ai lelei lelei auala i le faʻavae. Faʻatupuina o mea totino fesoasoani i mea faʻamanuiaina e le gata i luga o luga o le fata, ae faʻapea foi i nofoaga e mafua ai le suia ma le vevesi. O le vai-faamaoniga fusi fusi pito o loʻo tui ai le pore o le faʻavae o le faʻavae ma fufusi i latou. O le mafiafia o le vaega o ia povi e laititi - 1-3 mm.

Mai mea o lenei faʻasologa e mafai ona e valaʻau le pupuu e sili atu vave mai le faʻasino (e sili atu ona faʻamalosia i le 40kg / cm2 ma le w2boal dortered e le uafu o le promosber. Suafa mai le Osmolastic (Indext) ma Aquaftin-2k (Schooburg) Trestands Crack tatalaina i le faavae i le 2 MM. E le maualalo le avanoa i mea uiga maualuluga. E le i lalo ifo o le W10, o lona uiga lena, e mafai ona latou teena le vai i lalo o le omiga i le 10thm. Ioe, e leai ni Jews i le eleele. Ae o le malosi o tali o masima i totonu o le faavae o le faavae (ormotic omiga) e mafai ona ausia se tulaga tutusa.

E tutusa lelei mea e mafai ona "cancht" cyundt "(LLC" Hydrogen "), o ofutino o le hydrothex (" AEMODS). E moni, o le mafiafia o le vaega o mea e tatau ona oo atu i le 30-50mmmm.

O le faʻaputuga ofuvae o loʻo faʻaaogaina, o se tulafono, e puipuia ai luga o luga o le susu o le susu (totonu o le fale) ma le eleele o le eleele (fafo) ma le faʻamalosi i le 0, o fafo.

Lapataiga Mea e faavae i luga o le tapunia matutu mago

Tagata gaosi Igoa Taumafaina, kg / m2 Tau 1 kg, olo.
Thro, Belgium Throal. 3-4.5 66.
Herelberger ma le naunautai, Siamani Barralastik 1.5-2 59.
KAMA, Slovenia Hidrotes-94. 3-4 38.
Faasino, Italia Osmoflex 2. 62.
Schooburg, Siamani Aquafin-2k. 3-4.5 37.
LLC "Hydrogen", Lusia "Lachta" Lapataiga " 3-4.5 40.
Gili, Lusia "Glims-vai" 6-12. sefulu ma le iva
Nizb, Lusia "Hydrothex-B" 4-5 Aua.

Suavai vai susu

O le ufiufi uila e faʻataunuʻuina mai i le faʻatafunaga poʻo ni ata toso vilivae i luga o le faʻavae ma le tasi ma le isi e faʻaaoga le vai suamalie. O le tele o le taliga masani o le igoa-stakeroid, na o le Pergamine. O nei mea e leai ni 'ava, leai se tagata, leai se tagata ma, e pei ona puupuu, e puʻupuʻu. Ua faasolosolo ona faafuasei ona suia sui o se augatupulaga fou o le faʻapopoleina o le suavai: Ioelast, isoplast, sili, ahzoplex vine). A o le faavae, fasi mea (polyester, tioata a tioata, fiberglass) o loʻo faʻaaogaina i nei ofutino. O le bitsumen e suia e le Polymers o SBS (Styrene-Budderne-Stylene-Stylene) ma le App (Actic Pospropylene).

O mea e faʻaulufale mai mea na faʻaulufale mai (mai le icpal, faʻasino, afi) e iloga i le maualuga ma le mautu lelei, ae e fa i le lima taimi sili ona taugata nai lo le lima taimi.

Faʻatoʻaga ma fomaʻi Faʻaali e faʻatasia ma tumau, peitaʻi o le tagata osofaʻi na faʻatino. E manaʻomia se faʻamalositino lelei o luga-le faʻaaogaina o le sili atu nai lo le 2mm, o se matutu o le faʻavae e manaʻomia, sili atu o le oona o bilnul, sili ona lelei poʻo le vai o loʻo iai. I le tulaga o le faʻatagaina o sea suavai mai fafo (ma se lelei vai mamafa), e manaʻomia le puipuia (mo le faʻaaogaina o pupuni, papala poʻo geotexles) mai le ono faʻaleagaina.

O le eleele o le eleele

Tagata gaosi Igoa Taofi mau i le vevela, ma Tau

1 M2, olo.

Fale gaosi "Izoflex" Isoelast -40 ... + 90 70-80
Isoplastic -25 ... + 90 60-90.
CJSS "Tekhnonokol" Uniflex -15 ... + 110 lima sefulu
Tenisini -25 ... + 100 40-70

O le totoina o le suavai

O le toe faʻaleleia o le suavai i luga o le sima o loʻo faʻaputu i lalo o le faʻaaogaina (mai le Igilisi. Tuʻuina atu. O le muamua tuufaatasiga o lenei vasega na atiae ai le kamupani vandepintertd. (Suitiselani) i le 40s o le xxvek.

O mea oona o loʻo faia o le faʻamalieina ma le faʻaopopoina o vailaʻau oona ma le lapoʻa faʻapitoa oneone. Faʻaaoga e faʻaitiitia ai le kapeti ma le faʻaaloalo. Tupe faʻaalu faʻatasi ma le le lelei o le susu na paʻu i le mafiafia o le pito i lalo o le supa o le sami, o loʻo latou fegalegaleai ai ma vaega o le sima ma fausia ai tioata o le filo ma foliga o se filo. Oona e matua faʻaʻaʻaina, o le vai pe o le vai e tuleia i lalo. Ma e ui lava i lenei mea o le mea moni lea e faʻaititia e le au vavaeʻese ma le agavaʻa o puipui e "manava" o loʻo faʻasaoina. O le mafiafia o le vai susu o le laina o le taeao mai le 1: 3mm. E magamau e mafai ona faʻaaoga nei mea i fafo atu ma fafo atu o le fale.

O mea e sili ona lelei mo le sima fou. Ina ua toe faʻaleleia se sima tuai, pe a le o le mea o loʻo i fafo o le pore, pe a tapunia ma le taofiga ma le solomuli ma faʻamamaina le laualuga ma le demuliam, tatalaina o le faʻaaogaina o le spillary stacer. E le gata i lea, o le storaper po o le uaea pulumu mo lenei taotoga e le lava. E manaʻomia se fana o le paʻu poʻo le vai e ala ai, faʻagaioia i le mamafa o le itiiti ifo ma le 15-20thm.

O manatu o loʻo 'manatu ia »lautele =" mautu

I le nofoaga o loʻo iloga ai le fale o talaʻaga, ui i le tele o filifiliga mo lana faʻatinoina, e masani lava, faʻafitauli na tupu i tausaga o aʻoaʻoga. O mea ia e fautuaina e le CJSC Center Center mo le lua faiga mautu. I lea tulaga, o le tulaga ono afaina o tulaga faaseeina ma maualuga o le mamafa o timuga e maualuga. Ma o le puipuiga o le pito i lalo e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se alavai alavai ma le susu susu. Muamua, na latou lafo loa le faavae ma tuu le faʻamalosia le faamalosia o ona pa. Ma o loʻo faia e le tagata faʻapitoa suatatao, ua latou tuʻu puipui o le faʻavae ma lafo le fola. O le foloa ua faia ma le malosi ma tuu i luga o oneone (ma sili atu iliili) sauniuniga. I le eleele o le eleele, o le tausiga o le sapalaiina o le sili atu ona ufiufi i Gaocan. O le sima faʻamalosia le fusiua ma le mafiafia o le 100-150mm ua tuu i totonu o se vaega o polymer-bitsumen membrane membrane (flexter asmdo). O ana laupepa o loʻo faʻafefeteina ma se kesi o le kesi ma se sili atu le 100mm. O le isi o le lona itu o lo o taofia ai, o le tagata na teteʻa ma, mulimuli ane, sa tagi le sima mo le tipima. I fafo, o le faʻavae o loʻo togafitia ma se oxidized bitsumer primer (levever) ma tuʻu ie o membrane susu susu, mai le alavai i luga o le faʻavae o le eleele. O loʻo tapunia le vaega o loʻo tapunia i le geocal poʻo le puipuia o panels ma faia tua. O le tiʻetiʻe taamilosaga mulimuli ane e le itiiti ifo 4-5 vaiaso.

Pipili shifted fefiloi

Tagata gaosi Igoa Taumafaina, kg / m2 Tau 1 kg, olo.
Vandex International Ltd., Switzerland Vandex Super 1-1.5 95.
Faasino, Italia Osmoseeal 3. 46.
Llc "New tekinolosi", Lusia "Canmaton" 1.6-3,2 45.
Xypex chemical corp., Kanata Xype 0.8-1. 182.
LLC "Hydrogen", Lusia Nei 1,2 159.
"Lachta" saʻuliʻili " 1,2 60.

Faasee le susu

O se isi tekonolosi le suavai o le faia o fatu puipuia. Mai se taimi umi, o se patipati faʻapipiʻi (nofoaga o le 40-50c) o loʻo faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe - o mea e lautele ma faigofie ona maua.

O le mea faʻalenatura o le manatu sa faʻapea, sa faʻaigoa Satosonani o le gotoroom. Bentite Clay, lea ua faaleoina Colomidam meatotino, e mafai ona faia le vaega o le talita ua uma ona i ai ma le mafiafia o le 1-2 cm. O le vaega fradempeite (pei o le voclay (mo le lautele , i Rawmat HDB Bentonite fala). O le kamuta laupapa i le taimi o gaioiga o gaioiga i le eleele. O le iʻuga, o le aofai atoa o le logo o loʻo siʻomia e le omea.

I luga o le maketi i le lotoifale o loʻo iai le mea na mafai ai e NUBENTO i le Fusulation (AKZO Nobel Strity), faʻapea foi ma le Bentom Panels ma Vetex Matsco). Tau mo bentonite fala - e tusa ma le $ 10 i le 1m2.

Atinaʻe mulimuli i le fanua o le Puipuiga Lautele Tekonolosi - Polymer Geomembranes. O latou le le talafeagai lelei - tumau, o le le mautonu i le vevesi o le aufaasālalau, tetee i le suia o le fausaga ma le gaoioi o le eleele. O le pupuni e aofia ai se 'upega tafaʻilagi ma faʻataʻamilomilo solo i le 8mmm ma faʻamamaina o tamaitusi. O loʻo puipuia e le au tusitala le faiga mai le eleele i le eleele ma ni vaega, ma taʻamilosaga pito i luga o alavai alavai o loʻo lafoina le vai o le alavai. O lenei filifiliga taofia ai le fausaga lapopoa, e maua ai le mafanafana atigipamaina o puipui, ma e avea foi ma puipuiga faila o le faavae mai le kapolu moli. O mea e mafai ona faʻagaioia alavai i totonu o le lavelave ma se alavai alavai ma taofi le faʻaaogaina pe a o le eleele o le eleele i luga atu o le tulaga o le aveeseina o paipa.

I le maketi a Rusia, o oloa a le Assosia, o loʻo lauiloa ai oloa (Ondulin, France), Borfson Tex (SPERAS, DANTACL) ma isi . Ae o le tau atoa o le faʻatinoina o le alavai alavai, e aofia ai tapenapesiga ma le lalolagi, ioe, e matua maualuga lava.

O le vevela o le faavae o le faavae

E tele taimi e i ai taumafaiga, tupe ma mea i luga o vai vai o loʻo faʻaalu tele, ma i le potu 'aisa. O le Culprit atonu e faʻamalosia le paʻu i le "malulu" puipui o le ea susu. O le mea lea, o puipui o le fale ato mai fafo e tatau ona faʻataʻaluloina, ma i totonu o le vevesi. E mafai ona e aofia ai puipui ma le faʻapitoa faʻapitoa "mafanafana" pepa faʻalautele, lea e faʻaititia ai le mama aʻiaʻi i luga o le malulu o luga (o KIMA; o KIMA; PRASE, KIDERS RANC COAL). E maua i latou e ala i le faʻaopopoina o le valiina o ni vailaʻau i se fasi pepa) poʻo le faʻapipiʻi mai le maeʻa o le paluga.

Mo le o loʻo i ai i le vevela o faʻavae, e tumu ai papatusi mai le pito i lalo o le polystyrene o le vaipuna, styrodur (bassf), ua faʻaaogaina foi (exerry ngo) O galuega muamua i le taimi lava lea e tasi o se suavai, ma le lona lua, i totonu o le paga ma geothyxles, o se masini alavai.

Faiga

O le tele o tupe na fautuaina atu o le na o le pau lea o le auala sili e puipuia ai le fausiaina o le susu e le oi ai. I tulaga taʻitasi, fuafua i tulaga o le faʻatulagaina ma le faagasolo o latou fale, e tatau ona e faia lou lava tuʻutuʻuga faʻagaioiga.

O lenei auala o le uiga o le faʻasino igoa (Italia), mamago galuega (Netherlands), Rewers Bauchemmie (Siamani), o le malo (Farani), Faʻataʻitaʻiga, i le Vaega Inotusi, Vindex International Ytd. Ma o Delta e 1000 mea o loʻo fesoʻotaʻi ma le susu, latou te sili atu nai lo lava e tuʻufaʻatasia ai se fua mo "togafitiga" o soʻo se tautemu. E mafai ona taugata fua ($ 12-60 i le 1m2), ae latou te mautinoa le manuia.

O manatu o loʻo 'manatu ia »lautele =" mautu

Sei o tatou fai atu: O se ata ma mea e aoga ai le meaalofa o le taunuuga. E le gata i lea o le a vaʻai malosi vai mo sina fasi mea loloto i le fale, faʻapena foi ma le le amanaiaina o vaega o le Faʻavae o le a taua. O le mea lea, e manaʻomia le faavae atoatoa e faaofiina. Muamua lava, e manaʻomia le tau i le pamu i luga o le nofoaga o le fau. I le pito i lalo o le '' aina, o tapenaga o loʻo faia. O loʻo faʻamauina i luga o le foʻiga i luga o puipui o le faavae o le faavae ma faʻataʻatia ai le mea e teu ai le 500-700m i le nofoaga, ona amata loa lea o le puipui. Ina ia mafai ona faʻaleagaina le faʻaaogaina o le "kapeta" ma sili atu galuega, e puipuia e se vaega o sima ma le mafiafia o 30-40mmm. Ona latou faʻatulagaina lea o le faʻamalosia, faʻaaoga ma lafo le faʻavae o le faavae, o ona puipui ma le itupa. Pe a uma ona faʻalavelave, o le faʻatinoga o gaioiga e faʻatino ai le susu. Mai luga, tuu le oloa o le 300-500mm e fai ai se faalava foliga mai i luga o puipui o le fale. Lalo i lalo, o le faʻafeagaiga o loʻo lagolagoina ai le faʻaupuga. I lea tulaga, o se tamaʻi pomu a le pomu polym-byumen membrane hubstan p4 4mim mafiafia, faʻamalosia ma le aflyester fiber, e mafai ona faigata. O luga o loʻo togafitia uma ma primer (e le ofi). Ua tuu le membrane i ni vaega se lua. Similolo vai mafanafana i luga o puipui e puipuia e panels ma laveai ma eleele. O le taamilosaga o le taamilosaga mulimuli ane a itiiti mai 7-8 vaiaso, pe a fai o le vavaeeseina o loʻo faia mo le le mautu mautu.

Galue i luga o bugs

Faapea lava le fale e tau na ona fausia, ma ua uma ona tumu le pito i lalo ma le vai. Tusa lava mo lenei mataupu e tele faʻamatalaga faʻapitoa ma mea e mafai ona toe faʻafoʻi ai le faʻamafanafanaga.

Muamua o mea. E tatau ona maitauina ii a latou vaega ile fausiaina ma toe faʻaleleia atili, - i le taua faasaga i lisi ma le mumu uma o lona uiga o lelei uma. I la matou tusitusiga, o le vavaeʻese o le faia faʻapitoa o loʻo faia faʻapitoa mo le faigofie o le folasaga.

O le tele o taimi, o le Toefuataiga o le suavai toe suaina o vaega e faigata ona o le aveeseina. Galuega Puipuiga mai totonu. E i ai le eseesega tele i le va o le faʻatulagaina o fafo ma totonuga o le susu. I le tulaga muamua, o le faʻamalosi vai mai fafo o le a latou ufilu le ogaumu i le pito i lalo, e faʻalua ai mai ia i ia. O lea, Bitumen Mastotic ma tafega o ofu e le faʻaaogaina mo le osofaʻiga i totonu. O mea ia lea e faʻavae i ai-faʻavae i mea lelei ma le lelei o le alavai i le sima poʻo le piliki o le suʻega. I totonu o galuega i totonu, o le faʻafefiloiina pea, faʻaputuputu o loʻo i totonu o tuʻufaʻatasiga, palasitika alavai ma vai aveeseina ma se pamu, etc.

Tui mea ma tekinolosi

E i ai le le fiafia o tekinolosi na tupu i le USSR talu mai le 30 o le XXVETK. E faʻaaogaina i pu i puipui ma le faʻavae o loʻo faʻatagaina ai oe e pamu se vaifofo o le sima poʻo se tioata vaisu ma totonu o le faʻavae i totonu o le fale i fafo atu. O le vaipuna "sanacophagus" ua faavaeina, ma e toe fausia ai le suavai gaosi atigipamea e aunoa ma le ausiaina o le amiomati.

O le aofaʻi o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le totoina o vai, metotia mo a latou fofo ma o le faʻaaogaina o tupe e le faʻaititia i luga o le lisi i luga. Ae e uiga i lenei, le isi taimi.

O le faatonu o le faʻafetai i le atomstroy, "voudrospreproelder", "Convengeopped", "SitSgeostroy"

Faitau atili